2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biz şu üstünde gölgelik olanı aldık ama hiç kullanmadık tırstı bizimki

aaa ben ne kaday batsız biy kızım.. kimse benim doğum günümü kutlamamış..
anneme söyliyimde küssün size teyzeleyim:2:

doğum günün kutlu olsun sinemis. kara böcüğüm, tatlı kuzum.. iyi ki doğdunnnn :)

tatil güzel geçmiş çok sevindim canım. otel adını vs detayları bekliorum. ister burdan ister telefondan fark etmez..

bizim fotograflarımız albumumuzde :) hem kreste hem de dışarda kutladık super oldu. darısı senin başına cicim.

Azracıııımmm MUTLU YILLAR bitanem:118::119::124:
İLK Yaşın kutlu olsun güzeller güzelim
Bütün güzellikler seninle olsun,,iyiki doğdun Azra

Bambucan iyiki doğurdun canımAllah, yavrunla birlikte
nice güzel yıllar nasip etsin size.

mutlucum_geçmiş olsun canım motoru bozmuşsun..dikkat et kendine,motor bu ihmale gelmez:)
patates falan ye..
kujum__yoklugun belli oluyo şekerim hadi uyuda gel sayfaları doldur..
melegim__yakında yolculuk varmış ne güzel..senin ve mahirin adına çok sevindim..kendi adıma sevinemedim
çünkü yine seni göremeyecem:)ama görecek arkadaşlar adına sevindim..kısaca çok sevindim:))
yavrukedi__iyiki doğmuş sinemis:119: mutlu yıılar prensese..
bambucan__azranın yaşı kutlu olsun iyiki dogmuş:119:nice yıllar prenses..
chihiro_dostum ne yaptın orhan cemal beyin saçlarınabi daha kestirme..
planner__canım şişme havuzu dün şişirdim banyoya koydum..içine sıcak su doldurdum..cerenle çağlayıda içine attım..
çağla önce hep oturdu kıpırdamadı ama alışınca ayaga kalkıp oturmaya başladı..yarım saat oynadı sonra zorla çıkardım agladı:)
ceren hanım 1 saat keyif yaptı..ama balkona nasıl koyacam bilmiyorum,içine suyu taşımak sorun olacak..baya yoruldum

güneş kremi konusuna gelince,eger çok sıcak saatlerde dişarı çıkacaksam mutlaka sürecem..ama akşam üstü 5 gibi çıkarsam
kullanmayacam..

SİNEMİS ve AZRA annelerinin güzel kuzularıı iyiki doğdunuzzz, doğum gününüz kutlu olsunnn, mutlu ve sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun, allah sizi anne babalarınıza bağışlasınnnnn, kocamann öpüyorummm ikinizideeeYAVRUKEDİ ve BAMBUCAN canlarımm sizlerde iyiki doğurmuşsunuz güzel kuzularınızıı sizide kocamann öpüyorummm

ne? kim? hani nerde? nasıl?

azra doğmuş sanırım :26: ben de diyordum: bugün doğan çocuk yok mu diye :26:

AZRACIĞIM, İLK YAŞIN KUTLU OLSUN. SAĞLIKLI, HAYIRLI BİR ÖMRÜN OLSUN. İKİ KIZIN BİR OĞLUN OLSUN. DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN başka? başka? hah evet, benim gibi çenesi düşük bir teyzen OLMASIN

bir de NAZAR DEĞMESİN

ooohhh ne güzell ya eğlenmişlerdir kızlarr balkonada suyu taşıverirsin annesii çıkmak istemezler tabii cicim akıllı bu bıdıklar

Bambucan ile Yavrukedii
iki güzel kızla geldi
Azra ile Sinemis
Öpüyoruz hepimis (burda imla hatası var )

aaa ben ne kaday batsız biy kızım.. kimse benim doğum günümü kutlamamış..
anneme söyliyimde küssün size teyzeleyim:2:

ben buydayım, kutlayım
senin gibi 1 yaşındayım
tanışalım derhal
ben Oyhan Cemal

bebek olmak çok zoymuş
ama anneleyimis dooymuş
fena da yapmamışlay
Azya sana alkışlaaaay

Talay hanım, siz de oğluşunuzun kırpılmış fotosunu koyun da, bilmeyen ziyaretçiler seferberlik ilan edildi de çoluk-çocuk askere alınıyor sansın :)

bu arada, Turuncu hanımı da ikna edelim, o da Kayra'nın saçlarını kestirsin onun oğluşunun saçları dururken kendi keloğlum br tuhaf görünüyor gözüme :18: durun bakalım, başka saçı uzun çocuk var mı topikte :44:

ayyy tabi siz ve topiktekiler bilmiyorlar ayrıntıları. şöyleki: Orhan Cemal'in saçlarını biz kestirmedik. sadece düşünüyorduk. bir gün öğlen telefonum çaldı ve annem oğluşumu kırptırdıklarını söyledi
"anne bari foto çektirseydin veya kesilen saçlarından bir tutam alsaydın" dedim. "hiç aklıma gelmedi valla. istersen berbere tekrar gidip çöpten toplayayım" dedi bunu son derece ciddi bir üslupla söyledi

nasıl bir annem olduğunu ve nasıl bir annenin kızı olduğumu gözünüzde canlandırabiliyor musunuz :18:

aaa, edacck hanım da gelmiiiş

Talay hanım ve ben çocuklarımızın saçlarını kestirdik. hatta çok kısa kestirdik. hatta benimki tam anlamıyla kırpıldı

sırada Yusuf Emre var saçını kestirmeyi düşünür müsünüz :26: topikte çok garip durmayalım diye, diğer çocukların da saçlarının kesilmesini bekliyoruz :18:

ben hazırlıklı gittim elimde şişeyle kesilen ilk buklesini bi panter edasıyla kapıp hemen şişeye koydum şimdi vitrinimde üzerine tarih düşücem.

demin unuttum öncelikle sinemis ve azranın doğum günlerini kutluyorum ve onları öpüyorum.
chiccro hanım cuma ben cumartesi oğlum kırpıldık.ayrıca diğer bebeklerin de saçlarının kesilmesini destekliyorum valla bizim kesildiyse herkezin kesilecek bizim başımız kelmi?

BabyCeren: bizde havuz aldık ama nasıl şişiricez bilmiyorum
kolay şişiyomu bari ne güzel kızlar sevmiş,,inşallah benimki de sever,,
sevmezse de ben seviyorum
bu arada sabahtan beri aktif değilsin,kızlar da havuzda,,
sanırım bisiklete biniyosun sende fırsat bu fırsat
güle güle kulan canım

canişkom sana mesaj attım sanırım telefonun kapalı..şarzınmı bitti..
bugün ev işi çoktu onlarla ugraştım bide dolma yaptımondan pek yazacak fırsatım olmadı..
akşam foto koyarım senin için
bu arada havuzu şişirmek için pompa aldık onunla şişirdim yoksa imkanı yok nefesimiz yetmezdi..
baygınlık geçirirdim sonra x menim bana suni teneffüs yapmak zorunda kalırdı:))
kızlar havuza bayıldı ama benim pek bayıldıgım söylenemez..çünkü çağlayı yalnız bırakıp
gidemiyorum,suya düşse kalkamazsa bogulur..hep yanında durmak gerekiyo..
ama eglensinlerde dururum ne yapayım..bide çok su harcıyo:))haftada bi doldururum yoksa
su faturası çok gelebilir:)))
bisiklete ceren yokken biniyorum,ceren görse döver beni:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…