Eki Görüntüle 721008 Eki Görüntüle 721009 Eki Görüntüle 721010 Eki Görüntüle 721011
Simdi dostlar;
Bebeklere simidimiz,ilk resımdeki gıbı sadece boyuna konulur cıns olup tum vucutları suda ozgurce hareket edıcek gıbı mı olmalı
Ikıncı resımdekı gıbı bacaklar suda tepede golgelık mı olmalı
Uçuncu resımdeki gıbı kollarını da suya sokup ellerıyle oynıcak gıbı mı olmalı
Yoksa son resımdekı gıbı guvenlıklı ama ozgur mu olmalı?
Güzeller güzeli Sinemis
İyiki doğdun prenses:118::119::122:
Allah sana ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı güzel yıllar nasip etsin
Yavrukedi iyiki doğurdun canım
canım herzamankı gıbı sinemısın fotolarını sana yolladım sen benım adıma eklersen cok sevınırım
Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim,,
ne güzel maşallah herşey yolundaymış
Güzel kızın da hiç üzmemiş sizi
Darısı başımıza
aaa ben ne kaday batsız biy kızım.. kimse benim doğum günümü kutlamamış..
anneme söyliyimde küssün size teyzeleyim:2:
ooohhh ne güzell ya eğlenmişlerdir kızlarr balkonada suyu taşıverirsin annesiiplanner__canım şişme havuzu dün şişirdim banyoya koydum..içine sıcak su doldurdum..cerenle çağlayıda içine attım..
çağla önce hep oturdu kıpırdamadı ama alışınca ayaga kalkıp oturmaya başladı..yarım saat oynadı sonra zorla çıkardım agladı:)
ceren hanım 1 saat keyif yaptı..ama balkona nasıl koyacam bilmiyorum,içine suyu taşımak sorun olacak..baya yoruldum
güneş kremi konusuna gelince,eger çok sıcak saatlerde dişarı çıkacaksam mutlaka sürecem..ama akşam üstü 5 gibi çıkarsam
kullanmayacam..
aaa ben ne kaday batsız biy kızım.. kimse benim doğum günümü kutlamamış..
anneme söyliyimde küssün size teyzeleyim:2:
aman Allahım nasıl kıydınız o güzelim saçlaraşaka şaka inş. daha güzeli çıkar nasıl olsa kökleri hala bizimkilerde. bu jestinize karşılık bende fotomuzu yarın koyacağım inş. bende oğlumun bu halini budist rahiplara benzettim 3 numara kesim ve yuvarlak kafayla bakalım siz benzetecekmisiniz.
aman Allahım nasıl kıydınız o güzelim saçlaraşaka şaka inş. daha güzeli çıkar nasıl olsa kökleri hala bizimkilerde. bu jestinize karşılık bende fotomuzu yarın koyacağım inş. bende oğlumun bu halini budist rahiplara benzettim 3 numara kesim ve yuvarlak kafayla bakalım siz benzetecekmisiniz.
ayyy tabi siz ve topiktekiler bilmiyorlar ayrıntıları. şöyleki: Orhan Cemal'in saçlarını biz kestirmedik. sadece düşünüyorduk. bir gün öğlen telefonum çaldı ve annem oğluşumu kırptırdıklarını söyledi
"anne bari foto çektirseydin veya kesilen saçlarından bir tutam alsaydın" dedim. "hiç aklıma gelmedi valla. istersen berbere tekrar gidip çöpten toplayayım" dedibunu son derece ciddi bir üslupla söyledi
nasıl bir annem olduğunu ve nasıl bir annenin kızı olduğumu gözünüzde canlandırabiliyor musunuz :18:
bu sözünüze hakikaten çok güldümbizim kesildiyse herkezin kesilecek bizim başımız kelmi?
BabyCeren: bizde havuz aldık ama nasıl şişiricez bilmiyorum
kolay şişiyomu barine güzel kızlar sevmiş,,inşallah benimki de sever,,
sevmezse de ben seviyorum
bu arada sabahtan beri aktif değilsin,kızlar da havuzda,,
sanırım bisiklete biniyosun sende fırsat bu fırsat
güle güle kulan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?