Kızlar tatil hayalimiz suya düştü
Dün babaannem kalp krizi geçirdi.Hastanede şuan ve ameliyat için bekleniyor.O bu durumdayken babam doğal olarak gitmek istemedi.Bütün hazırlıklar iptal ve yarın kendi evime geçiyorum
Bugün doğum günü olan sinemis ve azrama mutlu yıllar diliyorum
yeşilçay ecede 2 aydır kilo almadı alsaydıda şaşardım hem iştahı yok hem de bütün gün yürüyor sıcaklarda geldi bu saatten sonra kilo almaz gibi geliyor bana.
kızlar nisanın ortasında yıkamıştım perdelerimi 2 hafta sonra benim kv geliyor ya yine yıkayımmı sizce camlarıda silsemmi çok geriliyorum bu konuda oturdum menüler hazırladım kendime onlar gelince ne yapıcam stresine girmeyim diye çok işim var. eşimde bugün vardiyalara başladı yarın sabah gelicek hiç uyumadan gelince yatacak akşama kadar evde ses çıkarmadan durmalıyız zor olacak bu eceyle ya alışırız herhalde
yeşilçay ecede 2 aydır kilo almadı alsaydıda şaşardım hem iştahı yok hem de bütün gün yürüyor sıcaklarda geldi bu saatten sonra kilo almaz gibi geliyor bana.
kızlar nisanın ortasında yıkamıştım perdelerimi 2 hafta sonra benim kv geliyor ya yine yıkayımmı sizce camlarıda silsemmi çok geriliyorum bu konuda oturdum menüler hazırladım kendime onlar gelince ne yapıcam stresine girmeyim diye çok işim var. eşimde bugün vardiyalara başladı yarın sabah gelicek hiç uyumadan gelince yatacak akşama kadar evde ses çıkarmadan durmalıyız zor olacak bu eceyle ya alışırız herhalde
kızlar geçenlerde anneme tavuk üzerine brief veriyordum,,
o da bana uzun zamandır unuttuğum yemeği hatırlattı,,tavuk kelebek al kızım bebeğe fırın ızgarada yap yedir dedi
bilmeyenler için marketlerde yada kasaplarda kelebek diye satılıyor,,tavuğun sırt kısmındaki sanırım en lezzetli yeri
isterseniz benim gibi yağsız tavada da yapabilirsiniznetten de "tavuk kelebek" diye bulabilirsiniz
akşam yapıcam da bilmeyenlerle de paylaşayım dedim,,canı isteyen buyursun gelsin
faydalı&leziz&hafif,,öğlende yemek yemeyince ben yine tariflere girdim kusura bakmayın
hımm ilk defa duyuyorum nasıl oluyo acabasen yap bize foto ekle:)begenirsek yaparız:)
kelebek dedinde aklıma geldi,çağlanın kelebek küpesini bu akşam takacaz inş yine kulagı kanamaz:18:
en önemliside tuz tabi:))ben foto eklerim hatta sizin için de yerim 1 taneçok ama çok güzel oluyor,,yani tavuğun o kısmı çok güzel tavsiye ederim.
ayyy kanamasın dikkat edin kuzuma
acil durumacil durum
forum teyakkuza geçti
kaynana geliyor
planlar yapılsın
eve tuzzzz alınsın
hem yeteneklihem eğlenceli gelin profili vizyona girsin:124:
kocayla kaynana yanında kavga edilmesin
onlar gidince ağzına edilsin
çok süslü olunsun
herşeye gülünsün
çok güzel giyinilsin
unutma bunları azraece
en önemliside tuz tabi:))
keşke azraecenin evşnde kamera olsada izlesek:))gülmekten çatlardık heralde:)
hayal edin azraece türk filimlerindeki bayanlar gibi hahahaaaa gülüyo sebepsiz:))
eşi böyle bakıyokaynana bu hale geliyo ece de böyle:26:
azraece X aşkına sarılıyo öpüyo:)))kaynana çıldırıyo,kıskanıyo:18: arada yine hahahahaa diyo:)))
gece kv su içmeye kalkıyokoridorda azraece,,en afilli transparan geceliğiyle beliriyo,, elindeki feneri yüzüne tutuyo ve diğer elindetuzluk
kv ye inmeler iniyoarkadan bir ses hahahaaaa:)) sebepsiz
hiç unutmam ben yine bi yurtdışı gezisine çıkıcam eşimle de mütemadiyen mercimek yapıyoruz araya hasret girecek diye
ben gittim kaynana hemen damla eve oğlum yalnız kalmasın diye
bi de evimi pis bul çamaşıra temizliğe giriş
arayan mevlasını da bulur belasını da derler ya benim bütün beybidoller adını anamayacağım çamaşırlar (t ile başlıyor) kirli sepetinde karşısına çıkınca yüzü ne hale geldi çok merak ediyorum
hepsini poşete koyup sımsıkı bağlamış kalanları yıkamış onları ellememiş
AZRAECE, KUZUM, NE DERSİN??
mutlucum eve gitmeden sana yetiştireyim dedim:)
sakın canın istemesin üzülürüm
Eki Görüntüle 721968 Eki Görüntüle 721969
bu sahne korku filmi gibi olmuş:18:ben bile korktuysam kaynana kesin korkar:))bide annezeynebin dedigi gibi iç maşaşırları
ordan burdan çıksada olur:))t.nga ları koltuk arkalarından mutfak çekmecelerinden çıkabilir:))
kaynana bulunca şok geçirir azraecede elinden alırken hahahaha der:))iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?