temizi giyilmemişi koltugun altındanda çıkabilir neden olmasıntanga dediğin eteğin elbisenin altından çıkarkoltuğun altından değil
Allah ne muradınız varsa versin emi ohhh tarif ettiğiniz gibi güldüm ecede anası delirdimi diye bakıyor yavrum:) oh be neşem yerine geldi.
kızlar aslında ben onlar varken yapmak istiyorum herşeyi böylelikle onlarla oturup zaman geçirmek zorunda kalmam. ece ile ilgilenirler herhalde bende mutfakta takılırım sadece ne yapayım stresine girmeyim dedim. ama annezeynebim o saftirik gelinden olmucam bu sefer dediğin gibi yapışcam xmene:) her günde havlu ascam kurusun diye inadımdan benim x men bayram edicek kesin:) görümcede var 10 haziran gece 12 uçağınla gelicekler ucuz diye:) bize gelmeleri 3ü bulur. dönüş 18i ama sabahmı uçak diye soramadım daha:)
sabah gelecek arkadaşlarnagiş foto eklemiş ..
bitirene kadar yarım saat geçtizamanınızı ayarlayın öyle gelin:)
ilk baktıgımda 29 foto yazıyodu,ben bakana kadar 22 daha ekledi ve hala ekliyo
nagiş süpersin bayıldım sana ve ailene
bakamayanlar çatlasın
Sagol bebem o senin guzelligin.sacimi cuma aksami tekrar boyadi kardesim.bu defa en superiydi. Herkes guzel yorumlar yapti.beni en cok etkileyen yorum.ise kardesimin gittigi kuafore gttm sacima masa yapsin diye.ben gittimtn sonra bugun hanimefendinin dogum gunu sanirim.cok heyecanli.18ine mi basti diye sormus:)) yorumlarina biraz goz atabldm.net acikti ama cok bkip yazamadm.bizim merakli kiz teli almaya calisiyor boyna. Bende elimden birakiyorum.3 gundur yine okumuyrm.resimlerle zor ugrastm. Yaramaz bir durum yoktur ins. Topigin kapi agasi sen ve mutlusunuz. Sizden alayim bari haberlri.
Guzel kuzularin nasillar bakayim? Op onlari benim icin.l
ilkim22 canım ailene geçmiş olsun..hemen iyleşsinler sende dinlen..
zordur işin Allah kolaylık ve sabır versin canım..
şirine bestemizide öpüyorum
kıskandıysan senide öpüyorumsende beni öp:))
oleyyyy:119:
4 tane kalbim olmuş:119:
bu çeneye 4 kalp az gelirha gayret bakalım ne zaman 5 olacak
canım senin için araştırdım:)bütün dertlere devaymış:)
kaynanan gelince günde 3 defa içiyosunhiçbirşeyin kalmıyo
Eki Görüntüle 722344
Bu kalp mevzu nedir kuzum?:))
Birde bisiktirol diye bir hap var onun reklamini gormus muydun cnm? Hehehe:))) azraece cnmcim siddetlen tafsiye ediyrm:)) ne cektin be azraece:))
Sagolasin balim.tatlım saç rengin süper olmuş çok begendim..alev alevsin:)dikkat enişteyi yakma:)
kuaförde seni küçük bulmuşlar bencede daha küçük duruyosun..bu arada yaş kaçtı:44:sakın benden küçük olma
yaş kompleksim var
doğum gününüz de çok güzel geçmiş ohh emeklerine degmiş..biraz fazla para harcamışın:18lsun yaren nura deger
topikte dedikodu çok:)en son azraecenin kaynanasını konuşuyoduk:))bu konu çok taze..sen burdan devam et yeter:)))
azraece beni öldürecek
nagişim ismimizin altındaki kalplerden bahsediyorum..belirli sayıda mesaj yazınca kalpler artıyo..
ee bende çene olunca kalplerim artmış:)bi eksisi artısı yok sadece görüntüsü güzel:))
Sagolasin balim.
Eniste yanmis durumda da bende is yok.yorgunum da yorgunum çok yorgunum yorgunum:)) ama bu gece kacisim yom sanirim:))
Yas 26 ama suanki fiziki yasim 29 cnm.ama kilo verdikce yasim ufalacak.ben 18imdeyim taam mi? :))
nagişim ismimizin altındaki kalplerden bahsediyorum..belirli sayıda mesaj yazınca kalpler artıyo..
ee bende çene olunca kalplerim artmış:)bi eksisi artısı yok sadece görüntüsü güzel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?