2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tanga dediğin eteğin elbisenin altından çıkar koltuğun altından değil
temizi giyilmemişi koltugun altındanda çıkabilir neden olmasınbelki çamaşırları toplarken hava esmiştirde
koltugun altına uçuvermiştirolamazmı
hem nasıl giyiyosunuz onları ya:)))ben alışamadım giymiyom

şimdiden Allah yardımcın olsun canım..kesin canını sıkacaklardır ama salla gitsin..eşinle arana girmesinler..
belkide tam tersi olur gelmeleri iyi olur aranız düzelirama zor dimi..
hayırlısı olsun:)

sabah gelecek arkadaşlarnagiş foto eklemiş ..
bitirene kadar yarım saat geçtizamanınızı ayarlayın öyle gelin:)
ilk baktıgımda 29 foto yazıyodu,ben bakana kadar 22 daha ekledi ve hala ekliyo
nagiş süpersin bayıldım sana ve ailene
bakamayanlar çatlasın

söylemesi ayıp dolmam çok güzel olmuştuşiştim valla:)çarşambada sarma yapacam..kaynanam taze yaprak yollamış
asma dan koparmış..aradım dedim sagol..bana akıl veriyo şöyle yap böyle sar diye
sanki ben bilmiyomeşim bile annesinin sarmasını degilde benim sarmamı begeniyo..
neyse benim kaynanayı boşverin..
azraecenin kaynnasını konuşalım:))
ya bide artık çağla şort giyiyo bacakları zayıf geldi gözüme:44:aslında 11 buçuk kilo ama acaba boyumu uzamış..
eski tombikligi kalmamış..ama göbegi var:))göbeginden öpmeye bayılıyorummis gibi
bide sırtı yumuşacıkbide poposuçocugu soydum sogana çevirdim:))
ayıp kapatın gözlerinizi..

Güzeller güzeli azram doğum günün kutlu olsun mutlulukla dolu seneler hep seninle olsun. Allah şansını bahtını açık etsin. Bambucan tatlım seni ve güzel kızını çok öpüyorum:))
Esmer güzelim, kara gözlüm sinemisim doğum günün kutlu olsun prensesim. İyiki doğdun. Ailenle mutlu nice senelere... Yavrukedi ikinizi de öpüyorum kocaman:))

Evettttt uzun zaman oldu yazmayalı bugün oğlum 1 yaş 2 günlük oldu
O zor doğumun ardından tam bu kadar zaman geçmiş
Hatırlıyorum da süt yok diye burada turuncuyla destek olmaya çalışırdık birbirimize
O olmayan süt yüzünden ne kadar zor günler yaşadım ya şimdi düşününce ne kadar üzülüyorum
Deliler gibi saat başı süt sağmalar kv. Gelir yemek yapmaz kendini göstermeye gelir
Açlıktan süt müt olmaz ağlama krizler yaşanır tuvalette banyoda
Ve insan kendinden böylece nefret eder
Offffff çok zor günlerdi geçen sene bu zamanlar
Çok şükür o günler geçti de bebeğim büyüdü artık kimseye muhtaç değiliz
Dilerim bir daha o vicdansızların eline düşmeyiz

Kızlar imdaaaaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum.
Eşim ve annem hasta evde beste dahil 3 kişiye bakıyorum okulda da zaten pilim bitiyo. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum.
İnşallah bir an önce iyileşirler. Beste de çok hareketlendi hiç durmuyo Allahtan sağlığı yerinde kuzumun. Ancak yakın geçmişe göz ucuyla bakabildim.

Babyceren cerenin bisikleti hayırlı olsun tatlım. Çağlamın kulağı kanamış kıyamam kuzuya. Annem doğum gününde besteye küpe aldı ama eşim inat etti kulağını deldirmem diyo. Gerçi ben de yapamam herhalde

Mutlucan geçmiş olsun tatlım hastalanmışsın umarım daha iyisindir. Miranın da gözü aydın aşıyı atlatmış öpüyorum ikinizi de

Tatlıcadı annene çok büyük geçmiş olsun canım. İnşallah yakında şifa bulur

Turuncu size de çok geçmiş olsun tatlım

Planner Zeynoma kavuşmuşsunuz gözünüz aydın canım benim için de mis kokulunu öp olur mu.

Şekersizçay beste de iki aydır kilo almıyo ben üzülüyorum ama dr normal olduğunu söylüyo.

Meleğim gözün aydın canım demek Tr ye geliyorsun antep var mı planda.

Keyifler iyidir ins. Ben gelmeden resimleri gonderdim onden.bu resimler birsey degil 3 kati.kadari var toplamda:))
Cok yorgunum kizlar cok. Ama yaptigim herseye degdi sukur. Kizimin ilk dogum gunuydu. Cok mutluyduk duyguluyduk. Nasil da buyudulrr yaa..
Hayat hepsine gul bahcesindeki cicekler kadar guzel ve saf gorunsun Ins.

Herkes herseyden memnun kaldi.kisi sayisi 50 hesaplamistm.elliden sonrasini saymadim:)) gobek bile attik cok eglendik. Bazi aksiliklrr de oldu bardaklar kirildi yiyecekler kola vs.. yeni yikattigim halilara dokuldu.saat 00; 30dan sonra uc bucuvga kadar temizlik yaptim.bir daha boyle birseye kalabalikla kalkisirsam disarida bir yer ayarlayacam.en azindan evim kirlenmemis oldu.siz ne kadar masraf yaptiniz bilmiyorum ama benim nakit saydigim 1000 tl kadar.birde parasiz yaptirdiklarimi da sayarsak toplamda 1400-1500 civarina geldi.disarida da ayni paraya olurdu herhalde tek yandigim bu konu.

Yaren nur cok mutluydu o gece.resimlerden farkedilir.hep oynadi asa ve ayakkabisina yapisti.onlari da sallayop eglendi.elinden zor aldm

Hediye lerde paranin psi yoktu:)) bol bol kiyafet ve oyuncagimiz oldu.cogu yzlik kiyafet cok guzeller ama.sagolsunlar.

Bugun asi olduk /73 cm 9300 olmusuz
Simdik bu kadar...
Azra ve sinemis guzellikleri dogum gunleriniz kutlu olsun
Iyiki dogmussunuZ, dogrulmussunuz guzeller:))

Sagol bebem o senin guzelligin.sacimi cuma aksami tekrar boyadi kardesim.bu defa en superiydi. Herkes guzel yorumlar yapti.beni en cok etkileyen yorum.ise kardesimin gittigi kuafore gttm sacima masa yapsin diye.ben gittimtn sonra bugun hanimefendinin dogum gunu sanirim.cok heyecanli.18ine mi basti diye sormus:)) yorumlarina biraz goz atabldm.net acikti ama cok bkip yazamadm.bizim merakli kiz teli almaya calisiyor boyna. Bende elimden birakiyorum.3 gundur yine okumuyrm.resimlerle zor ugrastm. Yaramaz bir durum yoktur ins. Topigin kapi agasi sen ve mutlusunuz. Sizden alayim bari haberlri.

Guzel kuzularin nasillar bakayim? Op onlari benim icin.l

tatlım saç rengin süper olmuş çok begendim..alev alevsin:)dikkat enişteyi yakma:)
kuaförde seni küçük bulmuşlar bencede daha küçük duruyosun..bu arada yaş kaçtı:44:sakın benden küçük olma
yaş kompleksim var
doğum gününüz de çok güzel geçmiş ohh emeklerine degmiş..biraz fazla para harcamışın:18lsun yaren nura deger
topikte dedikodu çok:)en son azraecenin kaynanasını konuşuyoduk:))bu konu çok taze..sen burdan devam et yeter:)))
azraece beni öldürecek

canım senin için araştırdım:)bütün dertlere devaymış:)
kaynanan gelince günde 3 defa içiyosunhiçbirşeyin kalmıyo

ilkim22 canım ailene geçmiş olsun..hemen iyleşsinler sende dinlen..
zordur işin Allah kolaylık ve sabır versin canım..
şirine bestemizide öpüyorum
kıskandıysan senide öpüyorum sende beni öp:))

ilkim22 canım ailene geçmiş olsun..hemen iyleşsinler sende dinlen..
zordur işin Allah kolaylık ve sabır versin canım..
şirine bestemizide öpüyorum
kıskandıysan senide öpüyorum sende beni öp:))

oleyyyy:119:
4 tane kalbim olmuş:119:
bu çeneye 4 kalp az gelirha gayret bakalım ne zaman 5 olacak

Bu kalp mevzu nedir kuzum?:))

Birde bisiktirol diye bir hap var onun reklamini gormus muydun cnm? Hehehe:))) azraece cnmcim siddetlen tafsiye ediyrm:)) ne cektin be azraece:))

eheueheu yok onu duymamıştım:))
çok iyiymiş onuda kayınvalidesine içirir
ay bizede malzeme çıktı,durup durup azraeceyle ugraşırız artık:))
inşallah kızmıyodur

Sagolasin balim.
Eniste yanmis durumda da bende is yok.yorgunum da yorgunum çok yorgunum yorgunum:)) ama bu gece kacisim yom sanirim:))

Yas 26 ama suanki fiziki yasim 29 cnm.ama kilo verdikce yasim ufalacak.ben 18imdeyim taam mi? :))

nagişim ismimizin altındaki kalplerden bahsediyorum..belirli sayıda mesaj yazınca kalpler artıyo..
ee bende çene olunca kalplerim artmış:)bi eksisi artısı yok sadece görüntüsü güzel:))

Anladm cnm.azraece kizmaz bize sever bizi o. Hem okuyubca stresini alir kusumun :))

Sana ceren ve caglayi sormustm ama

Sagolasin balim.
Eniste yanmis durumda da bende is yok.yorgunum da yorgunum çok yorgunum yorgunum:)) ama bu gece kacisim yom sanirim:))

Yas 26 ama suanki fiziki yasim 29 cnm.ama kilo verdikce yasim ufalacak.ben 18imdeyim taam mi? :))

sen yorgunsunda ama eniştede magdur:))o da şöyle diyodur,
magdurumda magdur magdurumda magdur:)))ihmal etme eniştemizi ehehehe:)
demek benden küçüksün:18:sen kiloları ver dahada küçül:18:ya bennn ya bennn:18:
verecek kiloda kalmadı nasıl küçülecem:18:boydanmı kırpsam kendimi:)yaş olmuş 29

nagişim ismimizin altındaki kalplerden bahsediyorum..belirli sayıda mesaj yazınca kalpler artıyo..
ee bende çene olunca kalplerim artmış:)bi eksisi artısı yok sadece görüntüsü güzel:))

Tatlicadinin annesinin neyi var cnm?
Meligim burda misin nasılsın yerlestin mi evine mahir pasa nasillar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…