2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bir madde de benden çok konuşun :)benim kaynanam sağolsun çok konuşur banada sen hiç konuşmuyon diye kızar

Hadi ordan seni gidi seni. Fistik gibisin kuzum sen daha citir babysin...(ifade kullanamiyorum yaa napsamki)

Tatlicadinin annesinin neyi var cnm?
Meligim burda misin nasılsın yerlestin mi evine mahir pasa nasillar?
tatlıcadının annesinin şeker hastalıgı varmış ve sanırım böbrege vurmuş..
canım bir madde de benden çok konuşun :)benim kaynanam sağolsun çok konuşur banada sen hiç konuşmuyon diye kızar
banada öyle der ama boşver konuşmamak daha iyi:))kafan rahat kalır
Hadi ordan seni gidi seni. Fistik gibisin kuzum sen daha citir babysin...(ifade kullanamiyorum yaa napsamki)

thank you

bu arada aramıza sürpriz konuklar gelmişler:)hoşgelmişler mutlu hanımlar:))
hayırdır ne iş

canım sen merak ettin beni amma fotoğraf ekleyemiyorum bekle bekle olmadı diyo.ben 95-65-95 ölçülerinde esmer bir hatunum işte :) ayıca senin hobileri bende yapıyom ama sonuç ortada bişey saklıyon ama neyse :) bu arada vermiğim ölçülerde 10 cm yukarı oynama olabilr emin değilim

sen dene foto eklemeyi sakın bu işin peşini bırakma:)meraklıyız biz..
bu arada ölçülerin süpermiş,jeniffer lopez gibisin desene:))
ayrıca ben ne saklayacam eheheueheu güldürdün beni:))fücudum kendini yakıyo ben ne yapıyım
hayatımda diyet yapmadım..kilolu bile olsam diyet yapamam ben..boğazıma engel olamam..yemek yemeyi ve
özellikle ekmegi çok seviyorum

canım çok geçmiş olsun babanneye allah acil şifalar versin eskisinden daha iyi olsun inşallah.allah sağlık versinde yazın boyu uzun gene kaçamak yaparsınınz

valla sana ve enerjine metobolizmana hayran kaldım.

herkese iyi geceler ben kaçar,yatak beni çağırıyo
yoruldum dinleneyim..
melegim seni göremedim nerdesin kuzum..
mutlucum girdin kaçtın sabah bi basın açıklaması bekliyorum:))

şu mesajdan sonra herkesin hayalinde ben tangolu,,sende paçalı donlu profil çizmişizdir mutlaka
hadi beni gencim giyebilirimde,,seni nasıl kurtarıcam onu düşünüyorum
ayıpsa neden söyledin,,bütün gece dolma aşerdim senin yüzünden,,tavuğu da miraya kakaladımyemek istemedi birdaha verdim,zorla yedirdim Çağlama da maşallahher hali güzel minnoşunBenim yerime de öp
Amin canım,,Allah hepimizi vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın
Kuzunun da doğumgününü kutlarım
Sağol canım benim size de geçmiş olsun ailecek,,sende dikkat et kendine vitamin alBest imi öptüm
Çok ama çok sevindim herşey güzel geçmiş Nagişim,,Rabbim senin temiz kalbine göre verdi herşeyi
Fotolarla gelmiş kadar olmayı hedefliyorumYaren Nur u öp benim için,,gelişimine de maşallah
Ayy ne güzel maddeymiş walla tam benlikKonuşsana sende şekerim ben olsam bir başlarım siz şöylesiniz böylesiniz...bana şöyle yaptınız diye

Alıntılarımdan yanlış anlaşılabilir ama içime biangel falan kaçmadı
Kocişin laptopunu açtımda ondan kendisi de kıllandı uyuyamadı hala

Ayyy neyse çok uzun yazdım daha doğrusu alıntıladım,,şimdi ben bu bilgisayara da alışkın değilim ya garip oldu yazmak,
iştekini aldatıyo gibi yani anlıyo musunuzhani yıllarca çıktığını bırakıp yeni ilişkide onu,, eskiyi arama gibi
Ben yarın devam edeyim,, zaten ben bu mesajı bitirip entera bastığımda şimdi tekrar ismini gir şifreni gir durumuna gelmişimdir kesinherkese iyi geceler

Son düzenleme:
Sizlere nice guzel yillar dilerim, minik meleklerimiz ins hep daim mutlu olun..cok opuyorum o guzel yanakciklarinizdan,.annelerinizide tebrik ediyorum iyiki sizin gibi fistiklara sahip oldular..

Yagmurseli cnm senin oglunada rabbim hayirli omurler nasip etsin ins..arada bir goruyoruz senide buralarda ama gozumuzde asina bu yuzden oglunun yasini gecte olsa kutlamak istedim cnm..

Tatlicadi icin cok uzldm.seker illeg bir hastaliktir. Ben de cok korkuyorum bubdan dolayi.tez zAmanda sifa versin ins.

Turucu cnm babannene de gecmis olsun.duzelck en kisa zamanda.m immmç

Ben de kacar.gozumdn uyku akiyr.benm.kuzu uykusunda oksuruyr. Hayirdir ins. Kucuk kaynim atesli. Abisii onunla ilgileniyr ben de bekleyemeyecemgozlerim kapaniyor.opuldunuz.

TatlicAd

Tatlicadinin annesinin neyi var cnm?
Meligim burda misin nasılsın yerlestin mi evine mahir pasa nasillar?

Cnm gec gordum mesajini oglum artik saat basi uyaniyor, cocuk gitgide fena bir hal almaya basladi basacikabildigimi pek soyleyemem (
Ben galiba yerlesebildim gibi gerci ben eve yerlestim yoksa ev mi bana oraya daha anlamis degilim ama attik kendimizi iste cok sukur..sordugun icin cok sagol Nagis, resimlerinize baktim cok guzel hersey masallah sana ve kuzuna cnm..

Eki Görüntüle 722371
herkese iyi geceler ben kaçar,yatak beni çağırıyo
yoruldum dinleneyim..
melegim seni göremedim nerdesin kuzum..
mutlucum girdin kaçtın sabah bi basın açıklaması bekliyorum:))

Bugun dusunemiyecegim kadar basim belada...ne guzel bir sarki benim su son zamanlarima cup diye oturu veriyor..
Cnm inan cok yogunum, simdi ben Tr ye gelcem ya birde onun hazirliklari basladi bir turlu rahata kavusamiyorum anacim..oluyorum yorgunluktan artik..oglanda inadina uykusuz hic uyumuyor nerde ise..ne oldu bu oglana ah bir bilsem..alttan bir dis daha cikti ama galiba gelen baskalari daha var..

Cok gecmis olsun cnm, ins dedigin gibi hemen iyilesirler ve ins bizim minigimize gecmez...
Antep e ugramadan olmaz malum dedemiz Mahiri bekler, ozlemistir hemde ..Mahir de hazir dede demeyi ogrenmisken bir gidip ellerini opsun dimi..senin gitme ihtimalin varmi cnm, ins karsilasiriz ayni zaman denk gelir

Cnm cok uzuldum gecmis olsun.lns ameliyati saglicakla atlatir..rabbim yar ve yardimcisi olsun

yaşasınnnn sadece istanbul değil bursa da bekliyor sizi dört gözle!! ne zaman geliyorsun ne kadar kalacaksın anadolu yakası mı avrupa mı bi de eşin gelmiyor mu yalnız nasıl idare edeceksin????
:

Cnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur

Gecmis olsun cnm, o nasil bir illetki salgin oluyor ve nasil bulasiyor..tobe tobe artik kendimizide koruyamaz olduk,,ne nerde nasil bilip anlayacagiz ki hersey hasbel kader gibi sanki

Biz geliyoruz ve sizinlede mutlaka gorusmek istiyoruz haberin ola..hem daha bizim size mektubumuz var onu bir turlu veremedim gitti..bende cok agirlastim artik.sanki uzerime olu topragi serpismisler gibi her isim geriden ve yavas gidiyor..

Meleğim senin yazılarından konuya girdim ama amerikada hamilelik konusuna dalmışım
sonrada yazdığımı günaydınla değiştirdim

Evt farkettim :)) caktirma bosver :) kimseninde anlayacaginiz sanmam :))

gunaydın

ne muhabbetler donmus ayol ben yokken stratejilere bayıldım. siz var yaaa az değilsiniz haaa...

nagişim fotoların hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım valla. hepsi çok güzel. harikasınız. nice mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum yarennuruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…