ben foto eklerim hatta sizin için de yerim 1 taneçok ama çok güzel oluyor,,yani tavuğun o kısmı çok güzel tavsiye ederim.
ayyy kanamasın dikkat edin kuzuma
acil durumacil durum
forum teyakkuza geçti
kaynana geliyor
planlar yapılsın
eve tuzzzz alınsın
hem yeteneklihem eğlenceli gelin profili vizyona girsin:124:
kocayla kaynana yanında kavga edilmesin
onlar gidince ağzına edilsin
çok süslü olunsun
herşeye gülünsün
çok güzel giyinilsin
unutma bunları azraece
sen yorgunsunda ama eniştede magdur:))o da şöyle diyodur,
magdurumda magdur magdurumda magdur:)))ihmal etme eniştemizi ehehehe:)
demek benden küçüksün:18:sen kiloları ver dahada küçül:18:ya bennn ya bennn:18:
verecek kiloda kalmadı nasıl küçülecem:18:boydanmı kırpsam kendimi:)yaş olmuş 29
tatlıcadının annesinin şeker hastalıgı varmış ve sanırım böbrege vurmuş..Tatlicadinin annesinin neyi var cnm?
Meligim burda misin nasılsın yerlestin mi evine mahir pasa nasillar?
banada öyle der ama boşver konuşmamak daha iyi:))kafan rahat kalırcanım bir madde de benden çok konuşun :)benim kaynanam sağolsun çok konuşur banada sen hiç konuşmuyon diye kızar
Hadi ordan seni gidi seni. Fistik gibisin kuzum sen daha citir babysin...(ifade kullanamiyorum yaa napsamki)
canım sen merak ettin beni amma fotoğraf ekleyemiyorum bekle bekle olmadı diyo.ben 95-65-95 ölçülerinde esmer bir hatunum işte :) ayıca senin hobileri bende yapıyom ama sonuç ortada bişey saklıyon ama neyse :) bu arada vermiğim ölçülerde 10 cm yukarı oynama olabilr emin değilim1_iveet benim:)
2_ivet onlarda benim kızım
3_ivet dogum kilolarım uçtu gitti:)
4_ivet fitim eheuehue yok canım ya fazlalıklarım var ama görünmüyo:))
mesela belim kalın ve sırt kısmımda simitler oluşmuş:)erimiyo..
5_ben sürekli yürüyüş yapıyorum fücudumun güzelligini spora borçluyum:))evde 6 km yürüyorum
ve evi süpür sil toz al bunlarda benim fobilerim:)
6_ne güzel yazıyodum 6 boş çıktı
şaka bi yana güzel sözlerin için teşekkür ederimo senin güzel bakan gözlerin diyecem ama yok gerçekten güzel bakmasanda
ben böyleyim:))
bende seni merak ettim bi foto yokmiii
ben seni engellemedimbelki sen kendini engellemişsindir
inanırmısın şimdi yemegin yanında 1 ekmek yedimne yemek vardı diye sorarsan hani bülent ersoy
2 buçuk kilo bişey yemişti ya:)işte ondan yedim nerdeyse yarım kilo
yanınada 2 bardak kola
kusmak üzereyim
canım sen merak ettin beni amma fotoğraf ekleyemiyorum bekle bekle olmadı diyo.ben 95-65-95 ölçülerinde esmer bir hatunum işte :) ayıca senin hobileri bende yapıyom ama sonuç ortada bişey saklıyon ama neyse :) bu arada vermiğim ölçülerde 10 cm yukarı oynama olabilr emin değilim
Kızlar tatil hayalimiz suya düştü
Dün babaannem kalp krizi geçirdi.Hastanede şuan ve ameliyat için bekleniyor.O bu durumdayken babam doğal olarak gitmek istemedi.Bütün hazırlıklar iptal ve yarın kendi evime geçiyorum
Bugün doğum günü olan sinemis ve azrama mutlu yıllar diliyorum
sen dene foto eklemeyi sakın bu işin peşini bırakma:)meraklıyız biz..
bu arada ölçülerin süpermiş,jeniffer lopez gibisin desene:))
ayrıca ben ne saklayacam eheheueheu güldürdün beni:))fücudum kendini yakıyo ben ne yapıyım
hayatımda diyet yapmadım..kilolu bile olsam diyet yapamam ben..boğazıma engel olamam..yemek yemeyi ve
özellikle ekmegi çok seviyorum
şu mesajdan sonra herkesin hayalinde ben tangolu,,sende paçalı donlu profil çizmişizdir mutlakatemizi giyilmemişi koltugun altındanda çıkabilir neden olmasınbelki çamaşırları toplarken hava esmiştirde
koltugun altına uçuvermiştirolamazmı
hem nasıl giyiyosunuz onları ya:)))ben alışamadım giymiyom
ayıpsa neden söyledinsöylemesi ayıp dolmam çok güzel olmuştuşiştim valla:)çarşambada sarma yapacam..kaynanam taze yaprak yollamış
asma dan koparmış..aradım dedim sagol..bana akıl veriyo şöyle yap böyle sar diye
sanki ben bilmiyomeşim bile annesinin sarmasını degilde benim sarmamı begeniyo..
neyse benim kaynanayı boşverin..
azraecenin kaynnasını konuşalım:))
ya bide artık çağla şort giyiyo bacakları zayıf geldi gözüme:44:aslında 11 buçuk kilo ama acaba boyumu uzamış..
eski tombikligi kalmamış..ama göbegi var:))göbeginden öpmeye bayılıyorummis gibi
bide sırtı yumuşacıkbide poposu çocugu soydum sogana çevirdim:))
ayıp kapatın gözlerinizi..
Amin canım,,Allah hepimizi vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsınEvettttt uzun zaman oldu yazmayalı bugün oğlum 1 yaş 2 günlük oldu
O zor doğumun ardından tam bu kadar zaman geçmiş
Hatırlıyorum da süt yok diye burada turuncuyla destek olmaya çalışırdık birbirimize
O olmayan süt yüzünden ne kadar zor günler yaşadım ya şimdi düşününce ne kadar üzülüyorum
Deliler gibi saat başı süt sağmalar kv. Gelir yemek yapmaz kendini göstermeye gelir
Açlıktan süt müt olmaz ağlama krizler yaşanır tuvalette banyoda
Ve insan kendinden böylece nefret eder
Offffff çok zor günlerdi geçen sene bu zamanlar
Çok şükür o günler geçti de bebeğim büyüdü artık kimseye muhtaç değiliz
Dilerim bir daha o vicdansızların eline düşmeyiz
Sağol canım benim size de geçmiş olsun ailecek,,sende dikkat et kendine vitamin alKızlar imdaaaaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum.
Eşim ve annem hasta evde beste dahil 3 kişiye bakıyorum okulda da zaten pilim bitiyo. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum.
İnşallah bir an önce iyileşirler. Beste de çok hareketlendi hiç durmuyo Allahtan sağlığı yerinde kuzumun. Ancak yakın geçmişe göz ucuyla bakabildim.
Mutlucan geçmiş olsun tatlım hastalanmışsın umarım daha iyisindir. Miranın da gözü aydın aşıyı atlatmış öpüyorum ikinizi de
.
Çok ama çok sevindim herşey güzel geçmiş Nagişim,,Rabbim senin temiz kalbine göre verdi herşeyiKeyifler iyidir ins. Ben gelmeden resimleri gonderdim onden.bu resimler birsey degil 3 kati.kadari var toplamda:))
Cok yorgunum kizlar cok. Ama yaptigim herseye degdi sukur. Kizimin ilk dogum gunuydu. Cok mutluyduk duyguluyduk. Nasil da buyudulrr yaa..
Hayat hepsine gul bahcesindeki cicekler kadar guzel ve saf gorunsun Ins.
Herkes herseyden memnun kaldi.kisi sayisi 50 hesaplamistm.elliden sonrasini saymadim:)) gobek bile attik cok eglendik. Bazi aksiliklrr de oldu bardaklar kirildi yiyecekler kola vs.. yeni yikattigim halilara dokuldu.saat 00; 30dan sonra uc bucuvga kadar temizlik yaptim.bir daha boyle birseye kalabalikla kalkisirsam disarida bir yer ayarlayacam.en azindan evim kirlenmemis oldu.siz ne kadar masraf yaptiniz bilmiyorum ama benim nakit saydigim 1000 tl kadar.birde parasiz yaptirdiklarimi da sayarsak toplamda 1400-1500 civarina geldi.disarida da ayni paraya olurdu herhalde tek yandigim bu konu.
Yaren nur cok mutluydu o gece.resimlerden farkedilir.hep oynadi asa ve ayakkabisina yapisti.onlari da sallayop eglendi.elinden zor aldm
Hediye lerde paranin psi yoktu:)) bol bol kiyafet ve oyuncagimiz oldu.cogu yzlik kiyafet cok guzeller ama.sagolsunlar.
Bugun asi olduk /73 cm 9300 olmusuz
Simdik bu kadar...
Azra ve sinemis guzellikleri dogum gunleriniz kutlu olsun
Iyiki dogmussunuZ, dogrulmussunuz guzeller:))
Ayy ne güzel maddeymiş walla tam benlikcanım bir madde de benden çok konuşun :)benim kaynanam sağolsun çok konuşur banada sen hiç konuşmuyon diye kızar
Tatlicadinin annesinin neyi var cnm?
Meligim burda misin nasılsın yerlestin mi evine mahir pasa nasillar?
Eki Görüntüle 722371
herkese iyi geceler ben kaçar,yatak beni çağırıyo
yoruldum dinleneyim..
melegim seni göremedim nerdesin kuzum..
mutlucum girdin kaçtın sabah bi basın açıklaması bekliyorum:))
Kızlar imdaaaaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum.
Eşim ve annem hasta evde beste dahil 3 kişiye bakıyorum okulda da zaten pilim bitiyo. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum.
İnşallah bir an önce iyileşirler. Beste de çok hareketlendi hiç durmuyo Allahtan sağlığı yerinde kuzumun. Ancak yakın geçmişe göz ucuyla bakabildim.
Meleğim gözün aydın canım demek Tr ye geliyorsun antep var mı planda.
Kızlar tatil hayalimiz suya düştü
Dün babaannem kalp krizi geçirdi.Hastanede şuan ve ameliyat için bekleniyor.O bu durumdayken babam doğal olarak gitmek istemedi.Bütün hazırlıklar iptal ve yarın kendi evime geçiyorum
Bugün doğum günü olan sinemis ve azrama mutlu yıllar diliyorum
yaşasınnnn sadece istanbul değil bursa da bekliyor sizi dört gözle!!ne zaman geliyorsun ne kadar kalacaksın anadolu yakası mı avrupa mı bi de eşin gelmiyor mu yalnız nasıl idare edeceksin????
:
Günaydın benim tatlı mesai arkadaşlarım
Turuncu süper bi tatil olur inşallah
Meleğim gelmene çok sevindimEn kısa sürede görüşmeyi umut ediyorum
C.tesi aşımızı olduk(zatürre),ayın 5indeki diger kontrolumuzden sonra sadece 50gr almisiz,,,dr. hic onemli
olmadigını rahat olmam gerektigini yineledi..Çağımızın en önemli hastalığı obezite dedi,,bırak kilo almasın dedi..
Sağlıklı ya, sen ona bak dedi..
Güneş kremini sordum,,uzun uzun anlattı ve sonuc olarak gunluk saatli aktivitelerde krem kullanmamaya özen göstereceğiz,
deniz kenarında vs. bulunduğumuz zamanlarda da mutlaka kullanacağız.
Tam kan tahlili yazdı(1 yaş kontrolü için),demir tahlili için sadace ferritin tahlili istedi.
Demir tahlilini direk istesem yaklaşık 1 tüp kan alınacak ve bu bebek için çok fazlaymış,,kan tahlilindeki değerlerden
ve ferritinden zaten kansızlık varsa çok net anlaşılır dedi. Hakkaten sadece 1-2 damla kan aldılar kızımdan,işte ben bu dr.u bu yüzden seviyorum.Bugün sonuçları alacağım.
Geleyim kendimeDün sabah korkunç bir mide bulantısı ve karın ağrısıyla uyandım kızlar..Akşama kadar yattım,yataktan çıkamadım,ishal kusma olmuşum..Allah eşimden razı olsun,,bütün gün kızla ilgilendi gezdirdi.bugün daha iyiyim..
Salgın varmış,,aman diyim dikkat kızlar.
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum
Meleğim senin yazılarından konuya girdim ama amerikada hamilelik konusuna dalmışım
sonrada yazdığımı günaydınla değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?