off gercekten cok gıcık bi durum. benimki ayda bir falan dışarı kaçıyo ona bile sinir oluyorum. aynı senin gibi ben gitmek istesem bebiş nolcak muhabbeti başlıyo. off cok sinir bozucu. ama bence ustune gitikçe ters teper. hiç umrunda değilmiş gibi davran ve o bebekli grupla her buluştuklarında siz de birinizin evinde bulusun olmaz mı?? en mantıklı sey bu gibi geliyo bana.
hırrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sinir oldum yaa
Aaa kız ben bile sinir oldum bak...gerçekten snir bozucu bir durum...yemeğine müsil at gidemesin aksamları
benim kinin haftada 1 maçı vardır okdr 1 saat gider gelir hmn..öle beni bırakıp aksam dısarı ya cıkmalar gezmeler bize ters şekerim..zaten surat yapıp söleneceğimi bildiğinden hiç öle konuları bile açmaz..sende biraz surat yapsan alınıomuş gibi işe yararmı acaba..
zadacan sen nerdesindaha biraz önce seni düşündüm hiç özlemiyiii dedim kendim kendime
keşke yanında 1 sandıkta altın isteseymişim çok sevindim seni gördüğüme
surat işe yaramayacağı gibi birde çocuk gibi surat yapma aaaaa der kesin
ahh cnm benim özlemezmiyim hemde cok özlüyorum...merak ediyorum..aksamları gec vakitte okumaya calısıorum yazdıklarınızı ama yazmaya dermanım kalmıyor..gece ziyaretcılerındenım bu aralar yaniii:))
gündüzde koşturuorum işte...bide senelerdir dizlerim ağrır benim...gecer duzelir birden bire tekrar başlar..yine azdı bu aralar diz ağrılarım habire doktora gidiyorum..bugün yine birsürü tahlıl yaptılar..bu sefer peşini bırakmıycam neyse sonuna kdr arastırsınlar bu ağrıların sebebını..inş bu sefer bulurlarda ilacı neyse içerim gecer..
kız keske altın isteseydinneyse altın gibi kızım bende
kızlar birde bu sandeletlerden hangisini alayım kuzuma sizce..yazın ayağı terlesin istemiyorum...hepsi cok hafif cok hosuma gıttı..
burnu acık alsam parmaklarını kesermi diye düsündüm..kapalı alsam sıcakta terletirmi bilemedim..ama ortadaki giydirmesi fln cok pratik...bir akıl verin bana..
Eki Görüntüle 723025 Eki Görüntüle 723026 Eki Görüntüle 723027
ayyyy geçmiş olsun canım,,bırakma peşini tedavini ol
altını bulsaydım çocuklu annelere bisiklet yolu yaptıracaktımneyse başka sefere isterim artık
zaten bisikletim de yok benimhem sizin gibi altın arkadaşlarım war benim yemişim bisikleti
Eki Görüntüle 723024
ada güzel güzel yürüyor maşallah,,2 yada 3. diyorum yaz için,,ben olsam 3.yü alırdım ama bebişin
ayağını iyi saranı al derim
canım bence harika olurr dediğin gibi bizde eski günlerimizi hatırlayıp yeni bebişler içinde önceden bilgi toplarız fazladan bilgi ve tecrübenin zararı olmaz dimi amabi sürü blog takip ediyorum vakit buldukça ve coğunda gebelik gunlukleri var
ee benim neyim eksik :) artık benim blogumda da 2 adet hamişin gebelik günlüklerini okuyacaksınız. şu an edit aşamasında; gün içinde yayınlayacağım inşallahbelki o gunlere geri doner kendinizden bi parça bulursunuz
sizce nasıl fikir? :)
not: turuncu babaannene gecmiş olsun.
evet biraz sinir bozucu canım ya bu erkeklerin bisiklet sevdası bir takınrı halinde sanırımmm benimkide öyleeKocam yol bisikleti almaya karar werdiarkadaşlarıyla birlikte akşamları gezeceklermiş
çok caydırmaya çalıştım,,yok efendim sen 1-2 ay sonra sıkılırsın,yok nerde biniceksin,yok çok pahalı...hepsini dedim
yemediArkadaşım aradı,,onun kocişte ekipteymiş akşam alıcaklarmış çok sinir olduk
acaba benden umudu kesip kendini spora mı vericek ne dersinizŞu erkeklere hayat ne güzel ya,,
ben ne desem ne istesem bebiş nolucak diyo,,sen bebişimin dötünü ye göstermicem çocuğu ona
zaten gurubu hep bebekli babalardan kurmuşlar ki bulaşmayalım diye bence
bende kızımın bisiklet görünümlü arabasıyla takip mi etsem gizli gizli onları yan yoldan bi akıl verin
illa lastiğini mi patlatayımşaka maka yine çok sinir oldum bakın titriyorum
şuanki modum:+ + +:84:+
cicimm bencede birlikte ve kaliteli zaman geçirmek çok çokk önemliii arkadaşlarından önce ve kendi planlarından önce bizimle birlikte planlar yapmaları önemli zaten gerçekten bizimle daha çok eğleniyorlar aslında, benim eşimin burda çok arkadaşı yok Allahtanya benimki uyumludur,,canım sıkıldı desem gezdirir o konuda sorun yok ama bende böyle aktiviteler yapalım deyince
yapamayız bebiş nolucak vs. birsürü laf ebeliği yapıyo kendi başına herşeyi yapıyo,,
daha geçenlerde 2 raket alalım dedim,,birsürü caz yaptı üstüne bunu çıkardı,,kızlarla zaten hep buşuyoruz hatta akşama bana
gelicekler ama benim istediğim bu değil ki,,kaliteli zaman geçirmek istiyorum eşimle..geçen hafta sezen aksu konserine davetiye vardı mesela,,işim var dedi,, bebek dedi gidemedikdaha bunu gibi ne fırsatlar kaçtı.. üstüne gitmiyorum ters tepmesin diye bu sefer de tepeme çıkıyo yani o her istediğini bi şeklide yapabiliyo ama çocuğu bahane olarak gören baba olmasını istemiyorum,,
ben çocuğumu dünyadaki bütün nimetlerden fazla düşünüyorum,bana bu şeklide davranıp ihmal edilmenin de evliliğim açısından doğru olduğunu sanmıyorum..hıırrrrr
canım çok geçmiş olsun git bencede bırakma peşini canım ya bizede haber et hee bak merakta bırakıyosun çok az geliyorsun kızımın adaşını özlüyorummmahh cnm benim özlemezmiyim hemde cok özlüyorum...merak ediyorum..aksamları gec vakitte okumaya calısıorum yazdıklarınızı ama yazmaya dermanım kalmıyor..gece ziyaretcılerındenım bu aralar yaniii:))
gündüzde koşturuorum işte...bide senelerdir dizlerim ağrır benim...gecer duzelir birden bire tekrar başlar..yine azdı bu aralar diz ağrılarım habire doktora gidiyorum..bugün yine birsürü tahlıl yaptılar..bu sefer peşini bırakmıycam neyse sonuna kdr arastırsınlar bu ağrıların sebebını..inş bu sefer bulurlarda ilacı neyse içerim gecer..
kız keske altın isteseydinneyse altın gibi kızım bende
selam kızlar, yarın oğluşumun doğumgünü, geldiğine inanamıyorum, oğluşumun doğumgünü cuma günü ailemizle evde ayrı, pazar günü brunchtan sonra arkadaşlarımızla ayrı kutlayacağız, öyle çok özel şeyler planlayamadım, sizden edindiğim fikirleri uygulayamayacağıma çok üzülüyorum, ama inşallah diğerlerine, ama yalnız pasta fiyatları uçmuş gitmiş çok şaşkınım, ama ne yapalım el mecbur alacağız, bu arada bir çok bebeğimiz yaşına girmiştir, hepsini kocaman öpüyorum, güzel, mutlu bir ömür diliyorum hepsine
canımm ben yinede burnu kapalı olanı tercih ederdim galiba ya hem parkta falanda rahatça kullanır bu yazda burnu kapalıyla geçirseler dahamı mantıklı acaba gibi geliyor banaa:26:kızlar birde bu sandeletlerden hangisini alayım kuzuma sizce..yazın ayağı terlesin istemiyorum...hepsi cok hafif cok hosuma gıttı..
burnu acık alsam parmaklarını kesermi diye düsündüm..kapalı alsam sıcakta terletirmi bilemedim..ama ortadaki giydirmesi fln cok pratik...bir akıl verin bana..
dert bende derman sende arkadaşım sağol peki benim kocamın kafası neden bunları almıyo bende onu anlamıyorumcanım bence harika olurr dediğin gibi bizde eski günlerimizi hatırlayıp yeni bebişler içinde önceden bilgi toplarız fazladan bilgi ve tecrübenin zararı olmaz dimi amaüstelik bencede blog dediğin özel günlüğün değil sonuçta herkese açık amaç bilgi paylaşmaksa buda bir yöntem destekliyorum cicimm birazdanda bloğundaki yeni yazı dizisini okumaya gidicemmm
evet biraz sinir bozucu canım ya bu erkeklerin bisiklet sevdası bir takınrı halinde sanırımmm benimkide öyleecanım biz eşimle arada haftasonları hani şu bizim Anadolu yakası sahilde kiralık bisikletler varya sizin tarafta varmı aynı sistem bilmiyorum ama biz arada sahile gidip iki bisiklet kiralayıp turlarız kocamla valla öyle zevkli bu bisiklet işi adamlar işi biliyor yani şekerimm benim eşimde arada hep tutturuyor bisikler alalım kendi bisikletimizle gezelim diye ama bende izin çıkmıyor şimdilik ne gerek var zaten ikide bir kiralık kiralık turluyoruz ya canımcım deyip geçiştiriyorummm ama önemli olan birlikte çok eğleniyoruz sahilde bisiklet turlarıyla canım kendi başına gitse bende sinir küpü olurdum yaniii
cicimm bencede birlikte ve kaliteli zaman geçirmek çok çokk önemliii arkadaşlarından önce ve kendi planlarından önce bizimle birlikte planlar yapmaları önemli zaten gerçekten bizimle daha çok eğleniyorlar aslında, benim eşimin burda çok arkadaşı yok Allahtanoyüzden bütün gezme ve eğlenme aktivitelerini beraber yaparız biz sezon kapanana kadar Kadıköy tiyatro mekanımızdı iki haftada bir kesin tiyatromuz var yani en büyük zevkimiz ayrıca bisiklet turları bahardan beri favorimiz, bide birlikte sitenin kapalı havuzuna gidiyoruz haftada 4 akşam bir saat şeklinde hem spor oluyor hem eğlence, amaaaaa tabii biz bukadar başbaşa aktivite yapabiliyorsak sebebi evde zeynoya bakacak bir ananesinin olmasıdır sagolsunnn bence sizde arada mirayı ya bakıcısına yada halası ababilirse mesela haftasonu 2 saat bakıversinki sizde başbaşa bişeyler yapın ya gerçekten çok önemli kızlar yavrularımızı hepimiz çok seviyoruz başbaşa 2 saat kuzularımıza ihanet olmaz aksine daha mutlu anne babalar kazanır yavrularımız, naçizane fikrim budur arada birkaç çocukluk arkadaşı var ist da onlarla buluşur dışarda ama kırkyılda bir oda olsun yani bende arada kız arkadaşlarımla akşam yemeği yeyip öyle dönüyorum eve ama işte ara sıraa yani olsun okadarda yaahuuu
canım çok geçmiş olsun git bencede bırakma peşini canım ya bizede haber et hee bak merakta bırakıyosun çok az geliyorsun kızımın adaşını özlüyorummm
eveeett problemi çözmüşsün valla cicim kızlarımız büyüsün en iyi arkadaşlarımız onlar olacak inşşdert bende derman sende arkadaşım sağol peki benim kocamın kafası neden bunları almıyo bende onu anlamıyorum
sizin aktiviteler süpermiş maşallah Allah daim etsin canım ama benim kocamın arkadaşı çok,,kimsesi olmasa bile 3 abisi var okeye 4.bile aramazlarsayesinde bütün ark. eşleriyle kanka oldum ki eşli bişeyler yapılsın diye tabi en büyük problem,,bebişi bırakamıyor olmamız ah anne ahhhh neden uzaktaki
Ben aşırı aktif bir kişiliktim eskiden,plansız günüm geçmezdi,biraz da o beni üzüyor. Napayım artık benim kızım birazcık daha büyüsün de ben herşeyi onunla yapıcam hayırlısıylaKocişimde gelmek isticek götürmicem onu
Meleğim çok sevindimne kadar kalacaksın pekii?ne ara görüsürüz acaba?
Selamlar annekuşlar
Kuzumun tahlil sonuçları iyi çıktı çok şükür,,binlerce şükür,milyonlarca şükür
Demir için,, bahsetmiştim, ferritin değerine bakıldı,,o da iyi maşallah
çok mutluyum kızlar1yaşına sağlıkla mutlulukla,Rabbimin izniyle hayırlısıyla getirebildiğim
için mutluyum
Allah'ım hazinesinde bol olan sağlığı,yavrularımızdan ayırmasın,,hepsi çok sağlıklı mutlu
cıvıl cıvıl minnoşlar olsunlar inşallah
Herkese çok güzel bir gün diliyorum
Geçmişe bakmıyorumsanki kendimi okuyacağım gibi geliyor
Bugün doğan 1 bebiş varsa kutlu olsun,,çok mutlu olsun inşallah
Öncelikle bütttüüüüünnnn mayıs annesi arkidişlerime kucak dolusu sevgiler dilerim....bilirsininz beni kırkyılda bi gelirim pek muhabbetlere dahil olmama ama ben de sidenim ve sizleri seviyorum canlarım....malum iş güç bu aralar daire durmuyoruz çok yoğunuz sürekli dışarda görevdeyiz....zaman bulamıyorum forumu düzenli takip etmeye ama sizlere çooookkkkk özeniyorum bilesiniz istedim....kalbim sizlerle.....
Meleğim; hoş gel buyur gel Bursa ya da...bak bulışursanız muhakkak haberim olsun gelirim ben de....bana özelden msj atın ki haberim olsun yoksa forumun normal sayfasından muhakkak kaçırırım okuyamam...inş buluşmak tanışmak kısmet olur...ben deha diğer Bursa daki arkadaşlarla da görüşemedim hiç hem vesile olur...kısmet bakalım....
kızlar birde bu sandeletlerden hangisini alayım kuzuma sizce..yazın ayağı terlesin istemiyorum...hepsi cok hafif cok hosuma gıttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?