2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya benimki uyumludur,,canım sıkıldı desem gezdirir o konuda sorun yok ama bende böyle aktiviteler yapalım deyince
yapamayız bebiş nolucak vs. birsürü laf ebeliği yapıyo kendi başına herşeyi yapıyo,,
daha geçenlerde 2 raket alalım dedim,,birsürü caz yaptı üstüne bunu çıkardı,,kızlarla zaten hep buşuyoruz hatta akşama bana
gelicekler ama benim istediğim bu değil ki,,kaliteli zaman geçirmek istiyorum eşimle..geçen hafta sezen aksu konserine davetiye vardı mesela,,işim var dedi,, bebek dedi gidemedik daha bunu gibi ne fırsatlar kaçtı.. üstüne gitmiyorum ters tepmesin diye bu sefer de tepeme çıkıyo yani o her istediğini bi şeklide yapabiliyo ama çocuğu bahane olarak gören baba olmasını istemiyorum,,
ben çocuğumu dünyadaki bütün nimetlerden fazla düşünüyorum,bana bu şeklide davranıp ihmal edilmenin de evliliğim açısından doğru olduğunu sanmıyorum..hıırrrrr

zadacan sen nerdesindaha biraz önce seni düşündümhiç özlemiyiii dedim kendim kendime
keşke yanında 1 sandıkta altın isteseymişim çok sevindim seni gördüğüme

surat işe yaramayacağı gibi birde çocuk gibi surat yapma aaaaa der kesin

ahh cnm benim özlemezmiyim hemde cok özlüyorum...merak ediyorum..aksamları gec vakitte okumaya calısıorum yazdıklarınızı ama yazmaya dermanım kalmıyor..gece ziyaretcılerındenım bu aralar yaniii:))

gündüzde koşturuorum işte...bide senelerdir dizlerim ağrır benim...gecer duzelir birden bire tekrar başlar..yine azdı bu aralar diz ağrılarım habire doktora gidiyorum..bugün yine birsürü tahlıl yaptılar..bu sefer peşini bırakmıycam neyse sonuna kdr arastırsınlar bu ağrıların sebebını..inş bu sefer bulurlarda ilacı neyse içerim gecer..

kız keske altın isteseydinneyse altın gibi kızım bende

meleğim demek geliyorsun cok sevındım cnm benimmm..muhakkak görüşelim..yine kalabalık bir grup olup sohbet edelim inş..

turuncum babannene cok gecmıs olsun cnm ya...Allahım şifa versin..

nagişim resimler süper cnm herşey mukemmel gözüküyor...ellerine emeğine sağlık..nice yaslara cnm benim...

sinemis ve azamında dün doğum günleriymişş iyiki doğmuslar mınnoslar...öpüyorum kocaman kuzularımı doğum gunlerı kutlu olsun...

ayyyy geçmiş olsun canım,,bırakma peşini tedavini ol
altını bulsaydım çocuklu annelere bisiklet yolu yaptıracaktımneyse başka sefere isterim artık
zaten bisikletim de yok benim hem sizin gibi altın arkadaşlarım war benim yemişim bisikleti

kızlar birde bu sandeletlerden hangisini alayım kuzuma sizce..yazın ayağı terlesin istemiyorum...hepsi cok hafif cok hosuma gıttı..

burnu acık alsam parmaklarını kesermi diye düsündüm..kapalı alsam sıcakta terletirmi bilemedim..ama ortadaki giydirmesi fln cok pratik...bir akıl verin bana..

ada güzel güzel yürüyor maşallah,,2 yada 3. diyorum yaz için,,ben olsam 3.yü alırdım ama bebişin
ayağını iyi saranı al derim

cok tesekkur ederim tatlım..zaten yıldıznamemdede yazıyo benim.. bunun hep dizleri ağrır diyo..o yuzden sebebini bulamıyorlar sanırım

cnm yaa nasılda aklın hep bisiklette dimi..bu konuyu tekrar konusun cnm bence..belki fikri değişir eniştenin...

ada güzel güzel yürüyor maşallah,,2 yada 3. diyorum yaz için,,ben olsam 3.yü alırdım ama bebişin
ayağını iyi saranı al derim

aslında 3. yü bende cok begendım ama cıplak ayağa giydirirken biraz zor oldu..ama gıydıkten sonra süper bir şekilde yurudu ..2.si ise giydirmesi cok kolay ve bebişin ayağının tombikliğine göre ayarlayabiliosun ondada guzel yurudu ama bilemedim işte..olmazsa tekar gidip deneyeyim(

herkese iyi aksamlar kızlar benım mesaı bıttı..

selam kızlar, yarın oğluşumun doğumgünü, geldiğine inanamıyorum, oğluşumun doğumgünü cuma günü ailemizle evde ayrı, pazar günü brunchtan sonra arkadaşlarımızla ayrı kutlayacağız, öyle çok özel şeyler planlayamadım, sizden edindiğim fikirleri uygulayamayacağıma çok üzülüyorum, ama inşallah diğerlerine, ama yalnız pasta fiyatları uçmuş gitmiş çok şaşkınım, ama ne yapalım el mecbur alacağız, bu arada bir çok bebeğimiz yaşına girmiştir, hepsini kocaman öpüyorum, güzel, mutlu bir ömür diliyorum hepsine

canım bence harika olurr dediğin gibi bizde eski günlerimizi hatırlayıp yeni bebişler içinde önceden bilgi toplarız fazladan bilgi ve tecrübenin zararı olmaz dimi ama üstelik bencede blog dediğin özel günlüğün değil sonuçta herkese açık amaç bilgi paylaşmaksa buda bir yöntem destekliyorum cicimm birazdanda bloğundaki yeni yazı dizisini okumaya gidicemmm

evet biraz sinir bozucu canım ya bu erkeklerin bisiklet sevdası bir takınrı halinde sanırımmm benimkide öylee canım biz eşimle arada haftasonları hani şu bizim Anadolu yakası sahilde kiralık bisikletler varya sizin tarafta varmı aynı sistem bilmiyorum ama biz arada sahile gidip iki bisiklet kiralayıp turlarız kocamla valla öyle zevkli bu bisiklet işi adamlar işi biliyor yani şekerimm benim eşimde arada hep tutturuyor bisikler alalım kendi bisikletimizle gezelim diye ama bende izin çıkmıyor şimdilik ne gerek var zaten ikide bir kiralık kiralık turluyoruz ya canımcım deyip geçiştiriyorummm ama önemli olan birlikte çok eğleniyoruz sahilde bisiklet turlarıyla canım kendi başına gitse bende sinir küpü olurdum yaniii

cicimm bencede birlikte ve kaliteli zaman geçirmek çok çokk önemliii arkadaşlarından önce ve kendi planlarından önce bizimle birlikte planlar yapmaları önemli zaten gerçekten bizimle daha çok eğleniyorlar aslında, benim eşimin burda çok arkadaşı yok Allahtan oyüzden bütün gezme ve eğlenme aktivitelerini beraber yaparız biz sezon kapanana kadar Kadıköy tiyatro mekanımızdı iki haftada bir kesin tiyatromuz var yani en büyük zevkimiz ayrıca bisiklet turları bahardan beri favorimiz, bide birlikte sitenin kapalı havuzuna gidiyoruz haftada 4 akşam bir saat şeklinde hem spor oluyor hem eğlence, amaaaaa tabii biz bukadar başbaşa aktivite yapabiliyorsak sebebi evde zeynoya bakacak bir ananesinin olmasıdır sagolsunnn bence sizde arada mirayı ya bakıcısına yada halası ababilirse mesela haftasonu 2 saat bakıversinki sizde başbaşa bişeyler yapın ya gerçekten çok önemli kızlar yavrularımızı hepimiz çok seviyoruz başbaşa 2 saat kuzularımıza ihanet olmaz aksine daha mutlu anne babalar kazanır yavrularımız, naçizane fikrim budur arada birkaç çocukluk arkadaşı var ist da onlarla buluşur dışarda ama kırkyılda bir oda olsun yani bende arada kız arkadaşlarımla akşam yemeği yeyip öyle dönüyorum eve ama işte ara sıraa yani olsun okadarda yaahuuu

canım çok geçmiş olsun git bencede bırakma peşini canım ya bizede haber et hee bak merakta bırakıyosun çok az geliyorsun kızımın adaşını özlüyorummm

iyi ki doğmuş kuzucuk... nice mutlu yıllar

canımm ben yinede burnu kapalı olanı tercih ederdim galiba ya hem parkta falanda rahatça kullanır bu yazda burnu kapalıyla geçirseler dahamı mantıklı acaba gibi geliyor banaa:26:

dert bende derman sende arkadaşım sağol peki benim kocamın kafası neden bunları almıyo bende onu anlamıyorum
sizin aktiviteler süpermiş maşallah Allah daim etsin canım ama benim kocamın arkadaşı çok,,kimsesi olmasa bile 3 abisi var okeye 4.bile aramazlarsayesinde bütün ark. eşleriyle kanka oldum ki eşli bişeyler yapılsın diyetabi en büyük problem,,bebişi bırakamıyor olmamız ah anne ahhhhneden uzaktaki
Ben aşırı aktif bir kişiliktim eskiden,plansız günüm geçmezdi,biraz da o beni üzüyor. Napayım artık benim kızım birazcık daha büyüsün de ben herşeyi onunla yapıcam hayırlısıylaKocişimde gelmek isticek götürmicem onu

eveeett problemi çözmüşsün valla cicim kızlarımız büyüsün en iyi arkadaşlarımız onlar olacak inşş benim şansım eşimin burda çok arkadaşı olmaması olanlarda karşıda falan çok yakın değiller yani sık görüşemiyorlarrr çıkıyorum ve kızımaaaa uçuyorummmm hepinizii kocamannn öpüyorrrrr ve mutlu bir akşam diliyorum hadii bakalımm yarınn görüşürüzzz vefakar anne arkadaşlarımm benimmmm

Meleğim çok sevindimne kadar kalacaksın pekii?ne ara görüsürüz acaba?

Cnm bu sefer ins gorusuruz...valla gecer sefer ne cok cabalamistim ama kismet olmadi hayirlisi diyelim..
Aklimda bizim lilac ta var bize hediyesini gonderemedi gelemedigimiz icin herhalde en gec hediyesini alanda biz oluruz..rekor bizde yani baska varmi bizim gibi olan :))
Tum topikle gorusme azmi ile geliyorum sivayin kollari kizlar topigin puskullusu geliyor :))

Meleğim nasipte varsa bu defa kaçırmayacam seni.haberin ola...

bu arada yaren nur diş bugdyı kısmında önüne konulanlardan kuran, ayna, altın, kalem , makastan "MAKAS"'ı seçti.sizce ne olacak bu kız?

Herkese iyi akşamlar....

Mis kokulu sevgilime gidiyom bennnn

Sanada selam olsun mutlu annekus :)) cok hosuma gitti hitap seklin tuttum bunu ..ogluma sevdigi birsey olunca cak annem diyom sana diyim cak bakalim elim havada

Sonuclar ne guzel iyi cikmis masallah ama ben pek sasirmadim sen zaten cok iyi bakiyorsun Mira kuzusuna bu yuzden tebrik ederim cnm seni..
Rabbimin hazinesinden bende ogluma sakinlik ve ayrica usluluk diliyorum, dileyebilirim dimi :))cok lazim valla

Bugun dogan mayis bebeklerine bende iyiki dogmuslar diyorum, saglikli nice omurler nasip etsin mevlam ins..

Tabiki cnm, seni unutmayiz ins.mutlaka seni haberdar ederiz..
Feyzanur nasil cnm, alistimi iyice bakicisina..sen nasil oldun,eminimki is ve ev arasinda kalmak cok zorluyordur seni..birde iki cocuk olunca daha bir zor dimi..rabbim yardimcin olsun cnm..Feyzanur un da yeni bir yasi kutlu ve mutlu olsun cnm..iyiki dogmus fistik

henuz adamakıllı yuruyemıyorlar.ayaklarını sıruyolar takılıyolar düşüyolar .minik parmaklarına bışey olmaması için henuz kâpalı gıymelerini uygun görduğumden 1.sı dıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…