2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnn hepimizee güzellllll bir gün diliyorum ve nagişin fotolarına bakmaya gidiyorum, buarada geçmişi okudum biraz kv muhabbetlerinize gülmekten öldüm sabah sabah uykum açıldı valla yalnız ben bu konuda strateji geliştiremeyeceğim çünkü ben kv mi öpüp başıma koyuyorum ayy çok şükür diyeyim sizde maşallah deyin şekerlerrr pleaseee

Selamlar annekuşlar
Kuzumun tahlil sonuçları iyi çıktı çok şükür,,binlerce şükür,milyonlarca şükür
Demir için,, bahsetmiştim, ferritin değerine bakıldı,,o da iyi maşallah
çok mutluyum kızlar 1yaşına sağlıkla mutlulukla,Rabbimin izniyle hayırlısıyla getirebildiğim
için mutluyum

Allah'ım hazinesinde bol olan sağlığı,yavrularımızdan ayırmasın,,hepsi çok sağlıklı mutlu
cıvıl cıvıl minnoşlar olsunlar inşallah

Herkese çok güzel bir gün diliyorum
Geçmişe bakmıyorumsanki kendimi okuyacağım gibi geliyor
Bugün doğan 1 bebiş varsa kutlu olsun,,çok mutlu olsun inşallah

Cnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur

Öncelikle bütttüüüüünnnn mayıs annesi arkidişlerime kucak dolusu sevgiler dilerim....bilirsininz beni kırkyılda bi gelirim pek muhabbetlere dahil olmama ama ben de sidenim ve sizleri seviyorum canlarım....malum iş güç bu aralar daire durmuyoruz çok yoğunuz sürekli dışarda görevdeyiz....zaman bulamıyorum forumu düzenli takip etmeye ama sizlere çooookkkkk özeniyorum bilesiniz istedim....kalbim sizlerle.....

Meleğim; hoş gel buyur gel Bursa ya da...bak bulışursanız muhakkak haberim olsun gelirim ben de....bana özelden msj atın ki haberim olsun yoksa forumun normal sayfasından muhakkak kaçırırım okuyamam...inş buluşmak tanışmak kısmet olur...ben deha diğer Bursa daki arkadaşlarla da görüşemedim hiç hem vesile olur...kısmet bakalım....

Cnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur

Meleğim çok sevindimne kadar kalacaksın pekii?ne ara görüsürüz acaba?

Ayyy bende cok mutlu huzurluyumDoğurdumdan beri kitaplarıma veda etmiştim bugun tekrar elime kitap alabıldım ve sevgılı lıvanelinin kitabına başladım cok huzur buldum bırden:))Aksam tatlı krızımı gıdermek ıcın tembelce basıt bı tatlı yaptım tavsıye edıomKakaolu keki rondodan gecırdım.Cevızı de bı dur dondurdumİçine 3-4 kasık nutelle koyup yoğrudum toplar yaptımHindistan cevıxı yoktu oyuzden henuz ustunu bulayamadımSahte truff larım oldu

Bır de gunde ıkı kere ne ara oğun verıcegımı sasırmıştımMarkette sekersız pudıng gordum vanılyalı aldım ıçıne ıstedıgın mıktar dıledığın tatlandırıcıyı koyabılıyorsunAcık sıtle yaptımSanırım hoşuna gıttı benım kızın.kardeslerıne de tavsıye edıyo

selamçok işim var ama yinede geldim:)
ve geri gidiyorumönce hastaneye çağlanın kontrolü var sonrada gezmeye
arkadaşıma dedikodu yapmaya:)çok ihtiyacım var:)
depresyondan çıkmam için dedikodu yapmam lazım
bu arada nagiş hala foto eklemeye devam ediyo:)kız bi dur site çökecek:)
mutlucum miranın sonuçlarına bende çok sevindim
başka kimse birşey yazmamışherkes yogun
haşçakalın

Mutlucum canım çok sevindim miracığın sonuçlarına en önemlisi sağlık çok şükür allaha sağlıklı yavrular verdi bize bundan sonrada hep sağlık versin inşşş Turuncu canım babanene çok geçmiş olsun çabucak şifa bulur inşş...

minik kuşum zeynomun yeni kelimesi "naner" erkek kardeşimin adı Caner ve sürekli dayı dedirtmeye uğraşmış kızıma dayı de Zeynep dayı de sonuç ananesi Caner diye seslendiği için zeynoda "naner" demeye başlamış öyle komikki dayı nerde annecim diyorum naner diye etrafına bakınıyor çokta alışmış dayısına akşam dayısı giderken ağladı sabahta naner diye diye dolanıyordu evdee bakk işte özledimm yineee kuzumuuuu akşam çabuk olsa bariiii

Selamlarrr

turuncu geçmiş olsun, babanen en kısa zamanda iyileşir inşallah...

doğum günü olan bebekler iyi ki doğmuşlar....

talay ve chihiro79 (adını doğru yazabilmek için 8 sayfa taradım ) dün akşam benim oğlumda saçlarını kestirdi, neyseki önler biraz uzun kalmış saçlar kesilince daha yaramaz olur derler, doğrymuş, akşam 2 dakika oturmadı ablasına sardı, gidip saçlarını çekiştiriyor elini ayağını ısırıyor, nasıl unutacak bı çocuk bunları

işleri toparlayıp çıkacağım, sadece SekersizYesilCay burada öpüyorum şekerim...

ben de seni öptüm saçlarını gule gule uzatsın kuzu.. yaramaz bıdık olcak o.. olsun buyuyunce durulur annesi :)

bi sürü blog takip ediyorum vakit buldukça ve coğunda gebelik gunlukleri var

ee benim neyim eksik :) artık benim blogumda da 2 adet hamişin gebelik günlüklerini okuyacaksınız. şu an edit aşamasında; gün içinde yayınlayacağım inşallah belki o gunlere geri doner kendinizden bi parça bulursunuz

sizce nasıl fikir? :)

not: turuncu babaannene gecmiş olsun.

yaşasııın "kırkılmış çocuk anneleri" topiğimize hoşgeldiniz Talay hanım ile sizden de güncel foto bekliyoruz bu arada

not: ben de sizin oğluşunuzun ismini bulabilmek için sayfalarca mesaj okumuştum ama yine de bulamamıştım

Ben anlamadım?Hamile olanlar kim?Sen hamile değilsen suan bloğunda yazmaya ne gerek var?blog bı mevı gunluk değil mi?yada kendı hamılelığınden bışey yazıcaksan gecmışe donmeye ne gerek var?Anlamamışım dımı gercekten

Ben anlamadım?Hamile olanlar kim?Sen hamile değilsen suan bloğunda yazmaya ne gerek var?blog bı nevı gunluk değil mi?yada kendı hamılelığınden bışey yazıcaksan gecmışe donmeye ne gerek var?Anlamamışım dımı gercekten

:) gercekten anlamamışsın :) bir arkadaşım ve kuzenim hamile... blog tutmak evet bi nevi günlük gibi bişey ama bunun illa ki benim hikayelerimden oluşmasına gerek yok. kaldı ki onlar da benim hayatımın içinde olan insanlar ve hikayelerini onların gözüyle okumak diyelim biz buna.

Kocam yol bisikleti almaya karar werdiarkadaşlarıyla birlikte akşamları gezeceklermiş
çok caydırmaya çalıştım,,yok efendim sen 1-2 ay sonra sıkılırsın,yok nerde biniceksin,yok çok pahalı...hepsini dedim
yemediArkadaşım aradı,,onun kocişte ekipteymiş akşam alıcaklarmış çok sinir olduk
acaba benden umudu kesip kendini spora mı vericek ne dersinizŞu erkeklere hayat ne güzel ya,,
ben ne desem ne istesem bebiş nolucak diyo,,sen bebişimin dötünü ye göstermicem çocuğu ona
zaten gurubu hep bebekli babalardan kurmuşlar ki bulaşmayalım diye bence
bende kızımın bisiklet görünümlü arabasıyla takip mi etsem gizli gizli onları yan yoldan bi akıl verin
illa lastiğini mi patlatayım şaka maka yine çok sinir oldum bakın titriyorum
şuanki modum:+++:84:+

off gercekten cok gıcık bi durum. benimki ayda bir falan dışarı kaçıyo ona bile sinir oluyorum. aynı senin gibi ben gitmek istesem bebiş nolcak muhabbeti başlıyo. off cok sinir bozucu. ama bence ustune gitikçe ters teper. hiç umrunda değilmiş gibi davran ve o bebekli grupla her buluştuklarında siz de birinizin evinde bulusun olmaz mı?? en mantıklı sey bu gibi geliyo bana.
hırrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sinir oldum yaa

Aaa kız ben bile sinir oldum bak...gerçekten snir bozucu bir durum...yemeğine müsil at gidemesin aksamları
benim kinin haftada 1 maçı vardır okdr 1 saat gider gelir hmn..öle beni bırakıp aksam dısarı ya cıkmalar gezmeler bize ters şekerim..zaten surat yapıp söleneceğimi bildiğinden hiç öle konuları bile açmaz.. sende biraz surat yapsan alınıomuş gibi işe yararmı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…