Cnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur
Cnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur
Selamlarrr
turuncu geçmiş olsun, babanen en kısa zamanda iyileşir inşallah...
doğum günü olan bebekler iyi ki doğmuşlar....
talay ve chihiro79 (adını doğru yazabilmek için 8 sayfa taradım) dün akşam benim oğlumda saçlarını kestirdi, neyseki önler biraz uzun kalmış saçlar kesilince daha yaramaz olur derler, doğrymuş, akşam 2 dakika oturmadı ablasına sardı, gidip saçlarını çekiştiriyor elini ayağını ısırıyor, nasıl unutacak bı çocuk bunları
işleri toparlayıp çıkacağım, sadece SekersizYesilCay burada öpüyorum şekerim...
Selamlarrr
turuncu geçmiş olsun, babanen en kısa zamanda iyileşir inşallah...
doğum günü olan bebekler iyi ki doğmuşlar....
talay ve chihiro79 (adını doğru yazabilmek için 8 sayfa taradım) dün akşam benim oğlumda saçlarını kestirdi, neyseki önler biraz uzun kalmış saçlar kesilince daha yaramaz olur derler, doğrymuş, akşam 2 dakika oturmadı ablasına sardı, gidip saçlarını çekiştiriyor elini ayağını ısırıyor, nasıl unutacak bı çocuk bunları
işleri toparlayıp çıkacağım, sadece SekersizYesilCay burada öpüyorum şekerim...
Ben anlamadım?Hamile olanlar kim?Sen hamile değilsen suan bloğunda yazmaya ne gerek var?blog bı mevı gunluk değil mi?yada kendı hamılelığınden bışey yazıcaksan gecmışe donmeye ne gerek var?Anlamamışım dımı gercektenbi sürü blog takip ediyorum vakit buldukça ve coğunda gebelik gunlukleri varee benim neyim eksik :) artık benim blogumda da 2 adet hamişin gebelik günlüklerini okuyacaksınız. şu an edit aşamasında; gün içinde yayınlayacağım inşallah belki o gunlere geri doner kendinizden bi parça bulursunuz sizce nasıl fikir? :)not: turuncu babaannene gecmiş olsun.
Ben anlamadım?Hamile olanlar kim?Sen hamile değilsen suan bloğunda yazmaya ne gerek var?blog bı nevı gunluk değil mi?yada kendı hamılelığınden bışey yazıcaksan gecmışe donmeye ne gerek var?Anlamamışım dımı gercektenbi sürü blog takip ediyorum vakit buldukça ve coğunda gebelik gunlukleri varee benim neyim eksik :) artık benim blogumda da 2 adet hamişin gebelik günlüklerini okuyacaksınız. şu an edit aşamasında; gün içinde yayınlayacağım inşallah belki o gunlere geri doner kendinizden bi parça bulursunuz sizce nasıl fikir? :)not: turuncu babaannene gecmiş olsun.
Ben anlamadım?Hamile olanlar kim?Sen hamile değilsen suan bloğunda yazmaya ne gerek var?blog bı nevı gunluk değil mi?yada kendı hamılelığınden bışey yazıcaksan gecmışe donmeye ne gerek var?Anlamamışım dımı gercekten
Kocam yol bisikleti almaya karar werdiarkadaşlarıyla birlikte akşamları gezeceklermiş
çok caydırmaya çalıştım,,yok efendim sen 1-2 ay sonra sıkılırsın,yok nerde biniceksin,yok çok pahalı...hepsini dedim
yemediArkadaşım aradı,,onun kocişte ekipteymiş akşam alıcaklarmış çok sinir olduk
acaba benden umudu kesip kendini spora mı vericek ne dersinizŞu erkeklere hayat ne güzel ya,,
ben ne desem ne istesem bebiş nolucak diyo,,sen bebişimin dötünü ye göstermicem çocuğu ona
zaten gurubu hep bebekli babalardan kurmuşlar ki bulaşmayalım diye bence
bende kızımın bisiklet görünümlü arabasıyla takip mi etsem gizli gizli onları yan yoldan bi akıl verin
illa lastiğini mi patlatayımşaka maka yine çok sinir oldum bakın titriyorum
şuanki modum:+ + +:84:+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?