ben artık eskisi gibi takılamıyorum burada ya:bir düzen oturturum inşallah. meleğim kaç gündür yazıcam marmarise de beklerim seni bizi de unutma.
selamçok yogun ve yorgun bi gün geçirdim
çağlayı kontrole götürdüm çok şükür iyleşmiş..
sonra akşama yemege misafirim geldi,hazır bişeyler yaptık yedik..
yarın akşamda yemege misafirim varne var sanki herkes yemegini yese gelse
bide hava attım size sarma yaparım dedimlafımı yiyemem yapmam lazım
insanoğlu büyük lokma yemeli büyük konuşmamalı:))
ok bacım ne demek ben sizler için varımbu arada geçmişe baktım demiştim ya, evet geçmişi ayrıca okuyorum ama bi_angel_kujum hanımın mesajlarını okumanın da geçmiş okumak gibi olduğuna karar verdim biraz öncebütün topiğe aynı mesajda cevap verdiği için, tek mesajda, kim, nerde, nasıl, ne yapıyor, bebeklerin son durumu vs hepsini okumuş ve takip etmiş oluyorum
ELLERİNİZE SAĞLIK Bİ_ANGEL_KUJUM HANIM, DURMAK YOK, MESAJA DEVAM
oy oy kurban olurum senı yaradana ne güzelde yürüyo öle hemde fülütmü çalıo anasıannezeynep teyzemiz için:))[video=youtube;8Z6tbBvmZ6o]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6tbBvmZ6o&feature=youtu.be[/video]
güzel günlerde giysin fıstığım cicilerinieşim çok üzülecek bu trukıd indirim haberine:)
defneyle aynı elbisemiz olmuş çok sevindik takım giyiniriz inşallah:)
köpeğini ece çok sevdi tavsiye ederim. herkesi marmarise kumdan kale yapmaya davet ediyoruz:))
bu ne karmaşık bir durumdur yaw senı kim bu hala getirdi bacım_
_
_
_
_:94:
_:18:
_
sakın senorya yazma aç kalırsın valla_MERHABA
_ÇOK EFKARLIYIM. DİŞİM BÜTÜN GECE UYUTMADI
_KALIP, SİZİNLE OYUN OYNAMAK İSTERDİM AMA
_DIŞARDA BİRKAÇ İŞİM İÇİN, ÇIKMAM LAZIM
_:94: DOKTORA GİDECEĞİİM
_:18: ANESTEZİ İÇİN İĞNE YAPMASA BARİ
_İĞNE YAPMAYA KALKARSA, HASTANEDEN KAÇAR GELİRİM
bilemedim, böyle mi demek istediniz ama iyi senaryo dimi
çok geçmiş olsun yaz gelsin dedik gene hasta olyo bu bebişlere yawdostum çok yaklaşmışsın ama hasta olan ben degil çağla..doktora götürdüm..bogazı berbat durumdaymış..yine antibiyotik
verecez..hatta igne bile yazdı ama eşimde bende vurdurmak istemiyoruz..
ateşi yok,keyfi yerinde ama uyudugu zaman çok öksürüyo..başını yükseltiyorum ama yine öksürüyo..
daha yazacam ama çaglayla ilgilenmem lazım ..
kurbane hayrane senın 2 resminecanım benimm bakarsın,hatta sen bakmadan kaldırmam resimleri söz :) zaten 2 resim var
bende size geçmiş olsun diyecektim üzerinden çok geçti utandım tekrar söylemeye
inşallah bu son olsun,Melekler korusun Mahirimi
cerenın uyku saatlerinden idda oynucam tutarsa kırışırız:18:çağlanın uyku saatleri şöyle:
sabah 8 buçuk 9 arası uyanır..
11 buçuk 12 arası yatar_2 saat
sonra akşam üstü 6 gibi 1 saatlik şekerleme yapar(bazen hiç yapmaz)
10 la 10 buçuk arası tekrar uyur..
eger akşam üstü uyumassa 9 buçuk gibi yatar..
mücbir sebepler hariç genelde uyku saatimiz böyle:)
babycerenin uyku saatleri:
sabah 8 buçukla 9 arası kalkar..
gece 12 gibi yatar..
gece 1 gibi kalkar..
gece 1:15 gibi yatar..
gece 3 gibi kalkar..
gece 3:15 gibi yatar..
sabah 4:30 gibi kalkar
sabah 4:45 gibi yatar
sabah 7 gibi kalkar..
sabah 7:15 yatar..sonra yarım saatte bir yatar kalkar yatar kalkar:)
mücbir sebepler hariç uyku düzenim böyle:)
benım kendime hayrım yok bu aralarben şimdi gezmelere gidiyorum..çocugun hasta ne gezmesi demeyin mecbur gidiyorum
günler öncesinden verilmiş sözüm var gitmessem çok ayıp olacak..hem çağlayada degişiklik olur..
gece görüşürüz,ben gelene kadar sayfaları doldurun okunacak birşeyler yazın..
nagişin işi vardır o yazmasada olur:))
kujum senden güzel bir performans bekliyorum:)
hemen alışcan meleğim bu sıcaklarda cıbıl cıbıl gezcek mahir oh oh şortlan felansicaklar dedinizde burda halan 12 derece ve Tr ye geldigimizde nasil oluruz allah kerim..30 derece bizim icin cok fena yaa nasil alisiriz bilemiyorum, beni simdiden sardi endisesi ki oglana ben kazak ve kulotlu corap giydiriyorum dusunun artik..
vay vay nelerde planlıyomuş1 üye 0 ziyaretçitopik bana ait:)
şu duvarlara bişey yazıp kaçıyım kimse görmez
yerlerede çekirdek kabugu atacam:)
bide saçımı tarayacam yerlere dökülsün:)
sonra kaçacam
çok geçmiş olsun annene allah şifa versin tez vakitte işllamerhaba annişler uzun zamandır yoktum çok özledim sizleri
dün ziyaretçi olarak bi kaç sayfa okudum ecemi gördüm flüt çalarken kurban olayım onu verene nasıl tatlı yaa balım
tarık buğrada çalıyo o kadar hızlı üflüyo ki çok ses çıkarıyo:)
annemin şekerini düşüremiyoruzböbreklere vurmuş üre ve keratinin denen zıkkım yükselip duruyo
bende depresif bi şekilde takılıyorum moralim çok bozuk
nagişimsenin annende şeker hastasıydı sizde bi baktırın böbbrekleri zarar görmesin
bi kaç gün önce eve döndük ama keyfim yerinde olmadığı için burayada uğrayamıyorum
yürüyemeyen bebişler varmı benim tembel sıpamın dışında:)
ellerini tutup yürütmeye çalışıyoruz hoppp popo yere çok tembel:)bekliycez artık
son günlerde kilo aldı kuzum hiç taşıyamıyorum..dr görünce kesin zayıflat diycek:)
eşimle bi kaç gündür tombul ve boyu uzun olduğu için yürüyemiyor diye kendimizi teselli ediyoruz
tüm anneleri ve kuzuları öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn
arada bi uğramaya çalışıcağımm
güzel günlerde kulnasın fıstığıniyi geceler kimseler yok nerdesiniz kızlar..
bugün cerene dogum günü hediyesi bisiklet aldık..winxli istiyodu fiyatıda 270lira..
baktım çarsıda pamuk prensesli var hemde 125 liraoh dedim cerende kabul etti ve aldık:))
çok sevindi şu saat oldu hala bisikletin üstünde:)uyumaya niyeti yok..
temizken evde gezsin kirletirse bi daha eve sokmam..
bide şişme havuz aldık..sıcak havalarda su doldurup yüzecez:)
havuz partimize davetlisiniz:)
ay kıyamam fıstığım benım nasılda acımıştırdün çağlaya küpe aldım kelebek şeklinde..
eski küpesini zor bela çıkardık..yeniyi takarken kulagı kanadı çok agladı
çok pişman oldumama takmasaydım kulagı kapanacak ve bir daha deldirmek zorunda kalacaktım..
şimdi bir kulagında küpe var digerinde yok..çok aglayınca bıraktım digerini akşam takacam
allah gönlüne göre versin meleğim işla harika bir tatil geçirirsin tüm özlemlerini giderirsin:)) Evt sonunda geliyorum, Bekle beni Istanbul....
karbuz kabuğu denize düştü galiba senı tutana aşk olsun çatlakslm mayıs anneleri ve datluşlarıMUCKKKK MUCKKKK
cuma günunden beri yoktum işla yokluğum fark edilmemiştir
arupa yakasına geçiş yaptık tavşanım ben ve X menimle az önce geldik eve az öle baktım tavşanım dattı bende duş alıp datcam yorgunum
bebek baktım ,akraba ziyaretleri yaptım ,mevlüt gittik ( tesadüf oldu ) söz yaptık pazargünüde bir düğünle filanı yaptık oh oh
ama çoçukla çok zor oluyo
kurtuluş ,ok meydanı,fatih ,( tavşanımın doğduğu hastaneye gittik dr gördük hediyeleri verdik) bayram paşa yaptık hoppp evimizdeyiz
geçmişe öle bir baktım ( yatım kakım gelim bakcam gene) resimlere azcık yorumda yaptım oh oh ben kaçım zilli tavşan uyurken duş alım datam her yerim ağrıo
ay ne olyo burda hemde bir tencere yemede yanında yatmutlucum eve gitmeden sana yetiştireyim dedim:)
sakın canın istemesin üzülürüm
Eki Görüntüle 721968 Eki Görüntüle 721969
geçmiş olsun bacım mevlam şifa versinKızlar imdaaaaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum.
Eşim ve annem hasta evde beste dahil 3 kişiye bakıyorum okulda da zaten pilim bitiyo. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum.
İnşallah bir an önce iyileşirler. Beste de çok hareketlendi hiç durmuyo Allahtan sağlığı yerinde kuzumun. Ancak yakın geçmişe göz ucuyla bakabildim.
.
hayırlı olsun oh oh sana kırmızı çok yakışıooleyyyy:119:
4 tane kalbim olmuş:119:
bu çeneye 4 kalp az gelirha gayret bakalım ne zaman 5 olacak
ben göremedim ne ekledin:26: ay yoksa erkenden bunadımmı ben:44:bende ekledimm yaşasınnn sonundaaaaaaaaaa
hayırlı yolculuklar meleğimCnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur
Kocam yol bisikleti almaya karar werdiarkadaşlarıyla birlikte akşamları gezeceklermiş
çok caydırmaya çalıştım,,yok efendim sen 1-2 ay sonra sıkılırsın,yok nerde biniceksin,yok çok pahalı...hepsini dedim
yemediArkadaşım aradı,,onun kocişte ekipteymiş akşam alıcaklarmış çok sinir olduk
acaba benden umudu kesip kendini spora mı vericek ne dersinizŞu erkeklere hayat ne güzel ya,,
ben ne desem ne istesem bebiş nolucak diyo,,sen bebişimin dötünü ye göstermicem çocuğu ona
zaten gurubu hep bebekli babalardan kurmuşlar ki bulaşmayalım diye bence
bende kızımın bisiklet görünümlü arabasıyla takip mi etsem gizli gizli onları yan yoldan bi akıl verin
illa lastiğini mi patlatayımşaka maka yine çok sinir oldum bakın titriyorum
şuanki modum:+ + +:84:+
selam kızlar, yarın oğluşumun doğumgünü, geldiğine inanamıyorum, oğluşumun doğumgünü cuma günü ailemizle evde ayrı, pazar günü brunchtan sonra arkadaşlarımızla ayrı kutlayacağız, öyle çok özel şeyler planlayamadım, sizden edindiğim fikirleri uygulayamayacağıma çok üzülüyorum, ama inşallah diğerlerine, ama yalnız pasta fiyatları uçmuş gitmiş çok şaşkınım, ama ne yapalım el mecbur alacağız, bu arada bir çok bebeğimiz yaşına girmiştir, hepsini kocaman öpüyorum, güzel, mutlu bir ömür diliyorum hepsine
selamçok yogun ve yorgun bi gün geçirdim
çağlayı kontrole götürdüm çok şükür iyleşmiş..
sonra akşama yemege misafirim geldi,hazır bişeyler yaptık yedik..
yarın akşamda yemege misafirim varne var sanki herkes yemegini yese gelse
bide hava attım size sarma yaparım dedimlafımı yiyemem yapmam lazım
insanoğlu büyük lokma yemeli büyük konuşmamalı:))
mutlucum demek artık sizinde bisikletiniz oluyo:))hadi bakalım lastigi yollarda aşınsın güle güle binin
kız sen delimisin hemen patlat lastiklerikocanı öyle yollara gönderme sibobunu çek
direksiyonu yamultbirşeyler yap
hiç olmadı bisikletin koltugunu çıkartsıkıyosa öyle binsin
selam kızlar, yarın oğluşumun doğumgünü, geldiğine inanamıyorum, oğluşumun doğumgünü cuma günü ailemizle evde ayrı, pazar günü brunchtan sonra arkadaşlarımızla ayrı kutlayacağız, öyle çok özel şeyler planlayamadım, sizden edindiğim fikirleri uygulayamayacağıma çok üzülüyorum, ama inşallah diğerlerine, ama yalnız pasta fiyatları uçmuş gitmiş çok şaşkınım, ama ne yapalım el mecbur alacağız, bu arada bir çok bebeğimiz yaşına girmiştir, hepsini kocaman öpüyorum, güzel, mutlu bir ömür diliyorum hepsine
canım çok geçmiş olsun git bencede bırakma peşini canım ya bizede haber et hee bak merakta bırakıyosun çok az geliyorsun kızımın adaşını özlüyorummm
canımm ben yinede burnu kapalı olanı tercih ederdim galiba ya hem parkta falanda rahatça kullanır bu yazda burnu kapalıyla geçirseler dahamı mantıklı acaba gibi geliyor banaa:26:
henuz adamakıllı yuruyemıyorlar.ayaklarını sıruyolar takılıyolar düşüyolar .minik parmaklarına bışey olmaması için henuz kâpalı gıymelerini uygun görduğumden 1.sı dıom
zadacım ilk resimdeki sandaleti ben cerene alıyodum vazgeçtim ama ona bayılmıştım..tercihim ondan yana
zadacım ilk resimdeki sandaleti ben cerene alıyodum vazgeçtim ama ona bayılmıştım..tercihim ondan yana
mutlucum demek artık sizinde bisikletiniz oluyo:))hadi bakalım lastigi yollarda aşınsın güle güle binin
kız sen delimisin hemen patlat lastiklerikocanı öyle yollara gönderme sibobunu çek
direksiyonu yamultbirşeyler yap
hiç olmadı bisikletin koltugunu çıkartsıkıyosa öyle binsin
gunaydın... kız mutlu bizim yazdıgımız gunaydını begenmiyo musun? sen beni begenmiyo musun
10 kilo bezelye ayıkla da yarısını da bana yollaohh hazır ayıklanmıs bezelye ne guzel...
oh olmus gidememişler. çok sevindim kendi kocam gidememiş gibi.. hahahahh :)
ayakkabısı hayırlı olsun kuzumun.
zadacım sizinkiiler de şimdiden kutlu olsun. zira 1 çiftle yetinmeyecekmişsin gibi
bugun kreşte 41 tv çekim yapcakmış. giydirdim yolladım. hadi hayırlısı. öğretmeni de süsler biraz tamam iştebaska bilgim yok ama sanırım tanıtım için
şimdilik öptüm hepinizi
Kocam yol bisikleti almaya karar werdiarkadaşlarıyla birlikte akşamları gezeceklermiş
çok caydırmaya çalıştım,,yok efendim sen 1-2 ay sonra sıkılırsın,yok nerde biniceksin,yok çok pahalı...hepsini dedim
yemediArkadaşım aradı,,onun kocişte ekipteymiş akşam alıcaklarmış çok sinir olduk
acaba benden umudu kesip kendini spora mı vericek ne dersinizŞu erkeklere hayat ne güzel ya,,
ben ne desem ne istesem bebiş nolucak diyo,,sen bebişimin dötünü ye göstermicem çocuğu ona
zaten gurubu hep bebekli babalardan kurmuşlar ki bulaşmayalım diye bence
bende kızımın bisiklet görünümlü arabasıyla takip mi etsem gizli gizli onları yan yoldan bi akıl verin
illa lastiğini mi patlatayımşaka maka yine çok sinir oldum bakın titriyorum
şuanki modum:+ + +:84:+
kızlar birde bu sandeletlerden hangisini alayım kuzuma sizce..yazın ayağı terlesin istemiyorum...hepsi cok hafif cok hosuma gıttı..
burnu acık alsam parmaklarını kesermi diye düsündüm..kapalı alsam sıcakta terletirmi bilemedim..ama ortadaki giydirmesi fln cok pratik...bir akıl verin bana..
Eki Görüntüle 723025 Eki Görüntüle 723026 Eki Görüntüle 723027
Tabiki cnm, seni unutmayiz ins.mutlaka seni haberdar ederiz..
Feyzanur nasil cnm, alistimi iyice bakicisina..sen nasil oldun,eminimki is ve ev arasinda kalmak cok zorluyordur seni..birde iki cocuk olunca daha bir zor dimi..rabbim yardimcin olsun cnm..Feyzanur un da yeni bir yasi kutlu ve mutlu olsun cnm..iyiki dogmus fistik
Yok benim bahsettiklerim su resimdekilerdendi.mavisi ve pembesi var.
Eki Görüntüle 723435
ayakları önden pörtlemesin diye ben olsa 1. sini alırdım. hatta nerden aldığınızı söyleyiniz, biz de alalımmutlu_anne'nin Dechatlon'da 19.90 diye bahsettiği sandaletler mi acaba bunlar?
teşekkür ederim mutlu_anne hanım. bugünlerde sanırım alacağım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?