2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamçok yogun ve yorgun bi gün geçirdim
çağlayı kontrole götürdüm çok şükür iyleşmiş..
sonra akşama yemege misafirim geldi,hazır bişeyler yaptık yedik..
yarın akşamda yemege misafirim varne var sanki herkes yemegini yese gelse
bide hava attım size sarma yaparım dedimlafımı yiyemem yapmam lazım
insanoğlu büyük lokma yemeli büyük konuşmamalı:))

zadacım ilk resimdeki sandaleti ben cerene alıyodum vazgeçtim ama ona bayılmıştım..tercihim ondan yana

mutlucum demek artık sizinde bisikletiniz oluyo:))hadi bakalım lastigi yollarda aşınsın güle güle binin
kız sen delimisin hemen patlat lastiklerikocanı öyle yollara göndermesibobunu çek
direksiyonu yamultbirşeyler yap
hiç olmadı bisikletin koltugunu çıkartsıkıyosa öyle binsin

ben artık eskisi gibi takılamıyorum burada ya: bir düzen oturturum inşallah. meleğim kaç gündür yazıcam marmarise de beklerim seni bizi de unutma.

ben artık eskisi gibi takılamıyorum burada ya: bir düzen oturturum inşallah. meleğim kaç gündür yazıcam marmarise de beklerim seni bizi de unutma.

Cnm cok tsk ederim inan bilemiyorum oralara yolum duser mi? duserse emin ol seni gormeden geri donmem :)) ben gelemezsem seni beklerim Istanbula

Bu arada kizlar cok onerilerde bulunmus gelecek olan kaynanan icin ben sadece okuyabildim cunku kaynanam olmadigi icin ne tavsiyede bulunacagimi bilemedim dogrusu ama sadece sunu soyleyebilirim rabbim yardimcin olsun canm, sana cok sabir diliyorum..

Cok sukur Caglamin birseyi kalmamis..ins bu son hastaligi olur cnm..gozunuz aydin olsun..
Misafir iyidir bazen hatta evin bereketi derler ama tabiki her gun olursa tadi kalmiyor birde senin iki kizin var ki biri daha bebek sayilir yani geleceklerin biraz insafli olmasi en azindan gelirken yediklerinin yarisini getirseler ne hos olurdu dimi

ok bacım ne demek ben sizler için varım
özellikle sen deneylerinden geri kalma diye yapyom yersen

annezeynep teyzemiz için:))[video=youtube;8Z6tbBvmZ6o]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6tbBvmZ6o&feature=youtu.be[/video]
oy oy kurban olurum senı yaradana ne güzelde yürüyo öle hemde fülütmü çalıo anası
ay benım tavşanım hala sürünüyo koca tötlu tavşan

güzel günlerde giysin fıstığım cicilerini
bende tavşanıma bikini aldım işlaa şilede açılış yapcaz

_
_
_
_
_:94:
_:18:
_
bu ne karmaşık bir durumdur yaw senı kim bu hala getirdi bacım
sakın senorya yazma aç kalırsın valla deneylere devam
çok geçmiş olsun yaz gelsin dedik gene hasta olyo bu bebişlere yaw

kurbane hayrane senın 2 resmine tek resim koymayanlarda var o kendini bilyo
cerenın uyku saatlerinden idda oynucam tutarsa kırışırız:18:
benım tavşanda her hastalandığında değişio uyku düzeni
yarın gene hejar bacımı arayım sesi her derde deva

benım kendime hayrım yok bu aralar ama senın için bişiler yapcam
sicaklar dedinizde burda halan 12 derece ve Tr ye geldigimizde nasil oluruz allah kerim..30 derece bizim icin cok fena yaa nasil alisiriz bilemiyorum, beni simdiden sardi endisesi ki oglana ben kazak ve kulotlu corap giydiriyorum dusunun artik..
hemen alışcan meleğim bu sıcaklarda cıbıl cıbıl gezcek mahir oh oh şortlan felan
1 üye 0 ziyaretçitopik bana ait:)
şu duvarlara bişey yazıp kaçıyım kimse görmez
yerlerede çekirdek kabugu atacam:)
bide saçımı tarayacam yerlere dökülsün:)
sonra kaçacam
vay vay nelerde planlıyomuş senı pasaklı kaynanana sölücem senı
çok geçmiş olsun annene allah şifa versin tez vakitte işlla
benım tavşanımında boyu uzun ama yürümüyo aman bacım sağlıklı olsunlarda varsın geç yürüsünler

güzel günlerde kulnasın fıstığın ben davetliysem havuz biraz büyüktür işlaa :18:
ay kıyamam fıstığım benım nasılda acımıştır
bende derdircektim ne yapsam :18:

:)) Evt sonunda geliyorum, Bekle beni Istanbul....
allah gönlüne göre versin meleğim işla harika bir tatil geçirirsin tüm özlemlerini giderirsin
karbuz kabuğu denize düştü galiba senı tutana aşk olsun çatlak
kendine yorum yapmakta hoş oluomuş ya

mutlucum eve gitmeden sana yetiştireyim dedim:)
sakın canın istemesin üzülürüm
Eki Görüntüle 721968 Eki Görüntüle 721969
ay ne olyo burda hemde bir tencere yemede yanında yat eline koluna sağlık bacım
geçmiş olsun bacım mevlam şifa versin
efet havalar sıcak olunca hareketlendi bu bebeler benımki hep sokak istiyo :18:

oleyyyy:119:
4 tane kalbim olmuş:119:
bu çeneye 4 kalp az gelirha gayret bakalım ne zaman 5 olacak
hayırlı olsun oh oh sana kırmızı çok yakışıo
ben hala çömezim çok çalışma lazım çok

bende ekledimm yaşasınnn sonundaaaaaaaaaa
ben göremedim ne ekledin:26: ay yoksa erkenden bunadımmı ben:44:
Cnm bu pazar sabahi ordayiz ins...bursada olur umarim malum teyzemiz var onu ziyaret etmekte icap eder..
Ben anadolu yakasinda oturuyorum, maltepe de..
Bende senle tanismak icin can atiyorum bilesin.,bu sefer ins nasip olur
hayırlı yolculuklar meleğim tez vakitte gel işşaa zaman su gibi aksın emi

hayırlı olsun mu desem ben şimdi sana bilemedim bacım

ben olsam kacamın başında paralardım ama sende işini bilirsin kesin

iyiki doğmuş baluşun bacım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin mevlam :119::119::119::119::119:

çok sevindim fıstığının ileşmesine sen yaparsın kesin

mutlu bacım babyceren bacıma kulak ver he dio dene olmasa çalarız eniştenın bisikletini

İYİ GECELER MAYIS ANNELERİ VE UYUYAN DATLUŞLARI

Turuncu canım babanene çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulur işlaa

AZRA VE SİNEMİS fıstıklarımızın geçmiş doğum günleri kutlu olsun nice uzun sağlılı ömürler versin mevlam

kızlar ben yandım eşim 3 haftalık izinde üstelik yaz nezlesi oldu derdi çekilmiyo tavşanımdan beter oldu onu getir bunu götür yakında boğabilrim onu töbe töbe
bana bulaşmasın diye ve tavşanıma yatağı yorganı ayırdık pc ona kaldı malum yatak odasında
uyumasından fırsat buldum yazdım hapşıramıyo ileştirip evden postalamam lazım
allaha emanet olun

Günaydın tatlıskolarrrr...herkese güzel bir gün diliyorum...

cnm oğlusunun dogum gunu kutlu olsun nice güzel yasları olsun sizinle birlikte..iyiki doğmuşşş kuzucuk...

canım çok geçmiş olsun git bencede bırakma peşini canım ya bizede haber et hee bak merakta bırakıyosun çok az geliyorsun kızımın adaşını özlüyorummm

canım benim cok tesekkur ederim..inş bu sefer sonuç alırım...Zeynep Adamı öpüyoruz kocaman..

canımm ben yinede burnu kapalı olanı tercih ederdim galiba ya hem parkta falanda rahatça kullanır bu yazda burnu kapalıyla geçirseler dahamı mantıklı acaba gibi geliyor banaa:26:

henuz adamakıllı yuruyemıyorlar.ayaklarını sıruyolar takılıyolar düşüyolar .minik parmaklarına bışey olmaması için henuz kâpalı gıymelerini uygun görduğumden 1.sı dıom

zadacım ilk resimdeki sandaleti ben cerene alıyodum vazgeçtim ama ona bayılmıştım..tercihim ondan yana

kızlar cok saolun fikirleriniz için...en iyisi ben önü kapalısınıda alayım açığınıda..bi ayakkabı olmaz zaten kaca yaz var önümüzde...

Günaydıııınnnn(keşke bunu İlkim yazsa ne güzel olurdu)tatlı anneler ve meleğim annekuşum

Şekerim bisikletin lastiğini ben patlatamadan kocişin elinde patladı
Kankalarından biri yamuk yapmış(büyük ihtimalle eşinden fırça yedi)şimdilik beklemedelermişş
Ama alsa bile ben hemen kargoyla biangele yollardım kesin baksana enişte 3 hafta evdeymiş ve hastaymış(geçmiş olsun),
Ayşeyi alır bize gelirdi bisikletle
Kızıma viccodan aldığımız ayakkabının arkası sert olmadığı için zamanla yamuldu iyive yumuşadı,,dün ışık hızıyla bebeğime yeni bir ayakkabı aldık.Ne varsa eskilerde var,,fatihte meşhur ama eski bir ayakkabıcıya gittik,,amca bana herşeyi anlattı,,bizim aldığımız eski ayakkabının ilk adım denen yani 7-8 aylarda kullanılması gerektiğini söyledi.birde eskisi cırtlıydı ve Mira onu açmaya bayılıyordu bu sefer kayışılı aldım kolaysa çıkarsın
Akşam misafirim vardı,,yorgun argın geldim yine anlayacağınız
Dün manav aradı,,çok taze bezelye var abla evime de aldım dedi,,10kg yolladıbundan sonraki gunlerim bezelye ayıklamakla geçer artık
Survivordan Duygu elendiAyyy en önemli haber Hürrem geri dönmicekmiş diziyeYerine yaşlandırılıpp Vadihe Gördüm gelicekmiş galiba
Bugün hava kasvetli,,böyle havada çalışmak daha kolayBaksanıza şimdiden 9:15 oldu bile saatayyy nasıl biter bu gün
Hepinizi çok öptüm şekercanlar

İyiki doğurdun canım Oğluşuna MUTLU&SAĞLIKLI NİCE GÜZEL YILLAR dilerim
Bütün planlarınız harika geçer inşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin

gunaydın... kız mutlu bizim yazdıgımız gunaydını begenmiyo musun? sen beni begenmiyo musun

10 kilo bezelye ayıkla da yarısını da bana yolla ohh hazır ayıklanmıs bezelye ne guzel...

oh olmus gidememişler. çok sevindim kendi kocam gidememiş gibi.. hahahahh :)

ayakkabısı hayırlı olsun kuzumun.

zadacım sizinkiiler de şimdiden kutlu olsun. zira 1 çiftle yetinmeyecekmişsin gibi

bugun kreşte 41 tv çekim yapcakmış. giydirdim yolladım. hadi hayırlısı. öğretmeni de süsler biraz tamam işte baska bilgim yok ama sanırım tanıtım için

şimdilik öptüm hepinizi

Ahh canım benim beğenmez olur muyum,,İlkimcim gelip sabahın köründe ilk günaydını yazardı da motive olurdum onu görüp
Gel beraber ayıklayalım yarısı seninyoksa sadece Defnoşa yetecek kadar verebilirim
Bende çok sevindimzaten enerjimden belli oluyordur:124::124::122::118:
Walla bu bıdıklar daha büyümeden ayakkabılar öylece kalıcaksa yandık
Teşekkürler bitanem,,daha güzeli sizin olsun
Ayyy pamuk prensesim büyüdü de tv.lere mi çıkıcakmışyerim ben onu

ayıp ettin şekerim. geliyim de beraber ayıklarız...

valla ayakkabı almaya kıyamıyorum. alınca da bi tane alıp eskitene kadar giysin istiyorum cunku yazık; az bi süre giyiyolar ve küçülüp kalıyo. şu snadaletlerden de alayım başka almicam...

sorma yaa.. bakalım nasıl izlicez. çok merak ediyorum

beterin beteri var mutlu_anne hanım, halinize şükredin. benim eşim bir ara motosiklet almak istemişti yaşı da andropoza çok müsait zar zor vazgeçirdim ama bir sonraki isteği ne olacak merak ediyorum :18: hatta cep telefonu mesajlarını bile soruyorum "kimden geldi " diye. "birşey değil canım, Turkcell" diyor, ben yer miyim "sarışın manitaların adını Turkcell, kızılların adını Vodafone diye mi kaydettin " diyorum. "ben seni zor idare ediyorum, yeni brini idare edemem. metres değil santimetres bile tutamam. bu işlere o kadar üşeniyorum ki, bir kadın yanıma gelip teklif etse bile, ayyy kim gidecek şimdi taaa oaralar" diye reddederim" diyor. inanayım mı bilemedim :26:

öbür yandan arkadaşlarıyla haftada 1 buluşur, felsefe yapar dağılırlar. Orhan Cemal'le bekleriz gelmesini. cuma günleri ben de kitap okuma grubuna giderim, O da Orhan Cemal'e bakar

bu bisiklet işini büyütmeyiniz, hatta idare ediniz derim. ihtiyacınız olduğunda bakıcı hizmeti olarak size geri dönecektir. tecrübeyle sabit

ayakları önden pörtlemesin diye ben olsa 1. sini alırdım. hatta nerden aldığınızı söyleyiniz, biz de alalım mutlu_anne'nin Dechatlon'da 19.90 diye bahsettiği sandaletler mi acaba bunlar?

Canım benim yaaa çoookkkk teşekkür ederim....Bütün evlatlarımızın 1 yaşları hayırlı olsun inş...Feyzanur bakıcısına alıştı çok şükür...hatta valla bakıcısı benden iyi bakıyor emanet emanet diyerek...Allah razı olsun ondan çok seviniyorum...ben se çok zorlanıyorum...hergün işe git gel yaklaşık 4 saatimiz yollarda geçiyor..çocuklar ev işleri yemek filan derken pilim bitiyor da daha şarjım dolmadan tekrar sabah oluyor aynı mesaiye devam..ne diyim buna da şükür herşey daha iyi bi gelecek için...inş tayinimizi Bursa merkeze alabilirsek rahat edicez...
inş Bursa ya gelme fırsatın olur da görüşürüz canım...ne kadar da güzel olur...buluşmak temennisiyle inş...

ayakları önden pörtlemesin diye ben olsa 1. sini alırdım. hatta nerden aldığınızı söyleyiniz, biz de alalım mutlu_anne'nin Dechatlon'da 19.90 diye bahsettiği sandaletler mi acaba bunlar?

avm lere gıtmedığınız ıçın bılmezsınız ben aydınlatayım;markası nıke olup hıçbıryerde asla 19.90 a bulamayacagınız asıl fıyatı 60 tl ve cıvaı olan ayakkabı turu...numarası 20 den baslıyor ve genelde boynerde rahatc bulunuyor.tabı ınternet ıtelerınde de mevcut...gıyımı ve tabanı rahat yumusak...mor,fusya,kırmızı,sıyahı mevcut mavısıne rastlamadım...

teşekkür ederim mutlu_anne hanım. bugünlerde sanırım alacağım :26:

Konuşuyoruz ama bir düzeltme yapmak isterim kızlar,,dün de ayakkabıcıdaki amcayla konuşmama istinaden,,
mesela bu üst resimdeki ayakkabılar tamamen artık kendi hür iradesiyle güzel güzel yürüyen bebişler içindir.
Bende sahil kenarı,,yazın inşallah tek başına yürüdüğünde yada bebek arabasında kullanacağım.
Forumdan Ada Çağla Enes Ömer giyse mesela rahat kullanır,,çünkü uzun süredir yürüyorlar maşallah
Benim kızım gibi henüz yürümeye yeni başlayan bebişler için şuan bilekten bağlı arkası sert olan ayakkabıları öneriyorlar,,
hatta evde dahil mutlaka kullanmamız gerektiğini vurguluyorlar şu zamanlarda.
Tabi birçok söylem var ama bu benim duyup itibar ettiğimdirSonuçta bütün anneler araştırmacı ve gözlemci,,
herkes bebişine en doğrusunu giydirir.Bu da kızımın yeni ayakkabısı teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…