2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inş güzel bir gün olur hava biraz kapalı ama olsun...

azraece; ecosu gördüm yerim ben onu ya. yeşil çayı içiyordum ki açtım bakayım dedim boğazımda kaldı.maşallah kuzuma ya ne güzel yürüyor. hep doğru yollara kossun inş. cnm benim ya...

azraece yazmıs mıydım bilmiyorum ama eşinle kavusmussunuz.hayırlı uğurlu olsun inş.artık 2. için demir atma zamanı geldi dermişim:)) kv. sende sanırım umarım çok sıkılmıyorsundur cnm...seni ve eceyi çok öpüyorumm....

mutlucum; hadi Allah gönlüne göre verdi kuzum:)))

Son düzenleme:

kızlar bu arada yeni arkadaşlarım oldu kÖŞEMİNDERİ, ALYEL VE ELADURU:)) tEKLİF ETTİLER KABUL ETTİM

Resimlerime yorumlarınızı eksik etmeyin öyle rahat davranmayın bir süre kalacak ama kaldıracam yani eninde sonunda...

hepinizi çok öpüyorummm... arada uğrarım inş...

zadacan; sağol cnm yorumların için.sende bir arastırt bakalım sonuclar ne olacak? ben de önümüzdeki günlerde fizik tedavi başalayacam ve kolonoskopi olacam. bu kabızlık problemi yüzünden.olmamam gerektiğine inanan var mı aranızda?

ayakları önden pörtlemesin diye ben olsa 1. sini alırdım. hatta nerden aldığınızı söyleyiniz, biz de alalım mutlu_anne'nin Dechatlon'da 19.90 diye bahsettiği sandaletler mi acaba bunlar?

cnm ben jokerde gördüm ve orda denedik..gerçekten cok hafif ve kullanıslı gibi duruyor..fiyatıda 55..65 arası değişiyor..ama başka yerlerdede vardır sanırım..

canım evet aynen sölediğin gibi Ada 3,5 aydır yürüyor ve artık her tür ayakkabıyla cok rahat yürüyebiliyor..yeni yürüyen bebişler için biraz erken bu ayakkabılar..
ayakkabılarınızda cok guzelmiş güle güle giysin miracık..bizde böle bilekten kullanıyoruz yurumeye basladıgından beri ama sadece dısarı cıktıgımızda evin içinde giydirmiyorum..bu konuyu forumda konusu acılınca doktorumuza özellikle sormustum evde ayakkabı giydirmeyi kesinlikle önermediklerini sölemişti..ama dısarıda mecbur giydiriyoruz..

60 tl çokmuş dostum :18: ayrıca bizim oğlan 19 giyiyor. ablamın kızından kalma ayakkabıları giyiyor, onlar da 19 numara. ordan biliyorum internetten bebek ayakkabısı olayı da düşündürüyor, zira giydirmeden, parmakları oturdu mu bilmeden nasıl alacağız :26: AVM dolaşmak istemiyorum :26: bir süre daha kuzen ayakkabısıyla gitsin madem, tam olarak yürüyünce para verip alırız artıkın :18: zira hala paytak paytak ve arasıra yürüyebiliyor

teşekkür ederim canım arkadaşım olduğun için....resimlerine bayıldım bayıldım ne kadar güzel bi doğum günü olmuş...epey de yorucu olmuştur ama kimbilir çocuklar ne kadar mutlu olmuşlardır...ellerine yüreğine sağlık....doğum gününüz kutlu olsun tekrardan daha nice hayırlı yaşlar dilerim canım....ben de ekliyeceğim resim ama bi türlü fırsat bulamadım en kısa zamanda inş....

Maşallah Adacığıma
Evde dışardan daha fazla vakit geçirdiğimizden,,ben gün içinde mutlaka 1-2 saat giydiriyorum canım,,çünkü evde alışmazsa dışarda rahat kullanamıyor,tecrübemle sabit.Tabi tüm gün değil ayakkabıya alışması için yapıyorum bunu ,,yoksa dışarda parmak ucuna basıyor.
ayakkabıyla yere tam ve düz basıp yürüyor,,doğru yürüme şekli bu sonuçta.

Öncesi ve sonrası resimlerimiz yayınlandı :))

Nagihan resimler süper, kızımızda prenses gibi olmuş maşallah, eline koluna sağlık, emek verenler nasıl belli oluyor....

ben de evde bazen çorap bile giydirmiyorum, ayakları zemini iyi kavrasın diye ama ayakkabıyı sadece dışarda giydiklerinde de ayakları alışamayacak diye korkuyorum :18:

mutlu anne evde bende giydiricem sebebi evde çok güzel yürüyen hatta koşan oğlum dışarıda ayakkabıyla yürüyemiyor.evdede alıştırma yapmamız gerekiyor bu arada ayakkabılar çok güzel .bide erkek ayakkabılarını görün kahverengi lacivert mavi.deneyimli anneler yürümeye yeni alışanlar için önü kapalı al dediler çocuğun ayağı pırtlamasın diye.bu konuda uzmanlaşsın bende internetten alıcam
nagihan sana sonuna kadar katılıyorum bu milletimizin yabancıları poh pohlaması nedir anlamıyorum.özellikle pascal numa diye bi adam kvar yapmadığı terbiyesizlik yok hala el üstünde.bizdede gerçek sanatçılar hep geri planda.
accasia bebeğinin doğum gününü kutluyorum iyiki doğmuş.bu gün ve sonraki günler çok güzel geçsin inş.

mutlucum gule gule kullansın kuzum ayakkabılarını.

benim de gecen gun unnadodan aldığım oyuncaklar geldi az önce. çok sekerler yaa. ben önden bi deneme yaptım, hatta tüm ofis gayet iyi :)

mutluanne ayakkabılarınız pek güzelmiş güle güle giysin miracık köklü esnaftan almanızı da takdir ettim zanaatkarlara para kazandırmak lazım öbür türlüsü her yerde var
ben de bir tane pediped bir tane polaris almıştım ama çok terliyor burnu kapalı sandalaet alacağım gerçi çimeni görür görmez eğilip ayakabılarını çıkarmaya çalışıyor cıbıl cıbıl basıyor taşa toprağa çimene

chihiro orhan cemalin saçlarını yeni gördüm ay o kafayı öp öp doyamaz insan saatler olsun küçük beye

şekersizyeşilçay senin kız defileydi tv çekimiydi derken gümbür gümbür geliyor dikkat edin valla ilerde de paparazzilere çıkmasın

NAGİHAN TEK TEK HER FOTOĞRAFA BAKTIM MAŞALLAH GÜLÜM ELİNİ KORKAK ALIŞTIRMAMIŞSIN ALLAH NE VERDİYSE YÜKLEMİŞSİN PEK İYİ OLDU ORDAYMIŞIZ GİBİ BİR DE GELENLER NE KADAR SAMİMİ CANAYAKIN BAYILDIM SADECE MUTFAKTA SANDALYEDE OTURAN TEYZE ÇOK TERS BAKMIŞ AZICIK ONDAN KORKTUM EMEKLERİNE SONUNA KADAR DEĞMİŞ NİCE SENELERE CANIM

9 AY SONRA 2.YAŞGÜNÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ HAZZIIIRR MIYIIIIZZZZ

şekersizyeşilçay senin kız defileydi tv çekimiydi derken gümbür gümbür geliyor dikkat edin valla ilerde de paparazzilere çıkmasın

valla sorma ben de bu işin sonunu merak etmiyo değilim

ben hazır değilim henüz.. tatilim geldi dinlenmeye cok ihtiyacım varr...

nagişim kaldırma daha resimleri ben bakamadım:))

dün akşam zadayı okudum geçmiş olsun bile yazamadan benim x menle yastık kavgası yapayım derken dizimi incittim. sabah voltarenle ovup bandaj yaptık katur kutur ses geliyo yürürken ah bu kudurgunluğum başıma ne işler açıyor:)

dün bebeğim cerene özendim yarım kilo yaprak sardım ece bacaklarımda tabi fenalık geçirdim. bugünde eşime koltukları sildirtcem sen güçlüsün daha iyi silersin diye gaza getirdim inşallah caymaz şimdi gölcüğe bilet almaya gitti 4 gün yok yine

kujum ya yine döktürmüşün kopardın beni

Mira ve Zeynep Ada ayakkabılarını güle güle giysinler. biz bu gidişle ayakkabılara çok para dökeriz yandık valla

Defne Karen iyi alıştı podyuma kameralara işiniz var güzel cimcimeyle:)

accasia doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun sağlıklı mutlu ömürler versin sevdikleriyle beraber yakışıklına.

hayırlı olsun cicisi fıstığımın güzel günlerde ıpratsın

ilk önce eşine ohhhhhhhhh olsun demek istiyorum vede nanik yapıyorum bu kadar mayıs annesinin ahı tuttu kesin

saol bacım yola bana bisikleti gelemesek bile çiviyle indirirm lastıklerinin havasını hoppp

eşim dr gitti uyusss şey tavşanımın burnu akıo 1 kaşık petidus verdim yattı gene

yolla bacım ben ayıklarım olmadı anama veririm kaynanasıyla ayıklasın oyalansın

hürremsiz izlenmez vahide gördüm onun yerine bizim nagian oynasın

Herkese kocaman içten bir gülümsemeyle hayırlı sabahlar diliyorum...Gününüz aydın olsun...

tşkr sanada kocaman tünaydınnn

çok hoşlar iyi günlerde giysin işlaa

ah ah benim tavşanda yürüse alcamda heç oralı del

geçmiş olsun işla faydasını görüsün fizik tedavinin bende ya fızik tedavi yada cücüları yok etcem sırtım çok ağrıo gene

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr değilimmmmmmmmmmmm:18: kandırdımmmmmmmmm neden olmasın

geçmiş olsun bacım işla tez vakitte geçer

oy oy yastık kavgası demek yapın bacım ama biraz sakın kazaya kurban gitme bir daha olmadı sen kır eniştenin bir yanını

afiyetle yiyin canım ay bende sarsammı

işte böle bacım ver gazı ver gazı enişteye koltukları del halıları bile yıkar

İYİ GÜNLER MAYIS ANNERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat versin

albüme resim koyam tavşanımın oo kadar gezdik dolaştık

Son düzenleme:

Cnmmm o çok beğendiğin kişi ananem olur. gençliğinde çok güzel kadındı kendisi. yaşlılık. göz ameliyatı falan da oldu. Bir de o gün benim arada bir eşik var oraya ayağını bir çarpmış. şişmiş, mosmor olmus. can acısından ters bakmış olabilir:) vicdan azabı çektim valla( eşiği dövmem gerek:))

ömer paşaya slmlar:))

Oğulları vınnn vınnn diye gezen erkek bebiş annelerine miniyi,,kız bebek annelerine de alttaki
bmw'yi uygun gördümKesin fiyatlari bizi bizden alir biz alamayız ama olsun,beğendim,,bebek arabamızda var zaten
ama çok hoşuma gittiler artık kısmet

KUJUM BENİM CANIM BENİM; beni bu role uygun gördüğü için çok sağol arkadaşım (ama oyuncu, tiyatrocu olmak istemişimdir hep. yani istediklerimden biri de buydu yani)

mutlu; arabalar çok şeker. Çok tuzlu hatta tuz ruhludur onlar. ama alamam ki ayakkabılar da güzelmiş valla. Benim inatcı canı isterse tay tay duruyor. zorla ayakta tutamazsın. hemen oturuyor. ayakta durdurmak isteyince kendini kasıyor atıyor ııııhh diyor. dün akşam eşime de dedim bu kız sanırım inattan çişini bile söylemeyecek ya ona korkuyorum diye

- kızım neden altına çiş yaptın?
- canım öyle istedi anne..
-ama tuvalete yapman gerek...
-hayır anne bu benim seçimim. böylesi daha çok hosuma gidiyor

ay ne saçmaladım bem ya. biberonbda tutmuyor inadından. elimi kolumu okşuyor. elimi çekince ağlıyor yada bağırıyor. aslında çok uyumlu benim kızım ya gerçektennn sanırım istemediği hiç birşeyi yaptıramayacağım ben ona ya

Oy ölür yoluna annesi.Çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…