yaşasııın"kırkılmış çocuk anneleri" topiğimize hoşgeldiniz Talay hanım ile sizden de güncel foto bekliyoruz bu arada
en kısa zamanda oğluşum ve kendimin fotosunu koyucam bu günlerde yoğun ve yorgunuz kusuruma bakmayın
Meleğim nasipte varsa bu defa kaçırmayacam seni.haberin ola...
bu arada yaren nur diş bugdyı kısmında önüne konulanlardan kuran, ayna, altın, kalem , makastan "MAKAS"'ı seçti.sizce ne olacak bu kız?
Herkese iyi akşamlar....
Mis kokulu sevgilime gidiyom bennnn
bizimkide ilaç kutusu seçti hiç istemesmde ya doktor yada eczacı dediler halbuki ben dünyaca ünlü bi şef(aşçı) olmasını istiyordum.seninkide eski zamanların terzisi şimdinin modacısı olur bi nur yerlitaş mı desem,tuana büyükçınar mı yoksa ivana sert mi:26:
Günaydıııınnnn(keşke bunu İlkim yazsa ne güzel olurdu)tatlı anneler ve meleğim annekuşum
Şekerim bisikletin lastiğini ben patlatamadan kocişin elinde patladı
Kankalarından biri yamuk yapmış(büyük ihtimalle eşinden fırça yedi)şimdilik beklemedelermişş
Ama alsa bile ben hemen kargoyla biangele yollardım kesin baksana enişte 3 hafta evdeymiş ve hastaymış(geçmiş olsun),
Ayşeyi alır bize gelirdi bisikletle
Kızıma viccodan aldığımız ayakkabının arkası sert olmadığı için zamanla yamuldu iyive yumuşadı,,dün ışık hızıyla bebeğime yeni bir ayakkabı aldık.Ne varsa eskilerde var,,fatihte meşhur ama eski bir ayakkabıcıya gittik,,amca bana herşeyi anlattı,,bizim aldığımız eski ayakkabının ilk adım denen yani 7-8 aylarda kullanılması gerektiğini söyledi.birde eskisi cırtlıydı ve Mira onu açmaya bayılıyordu bu sefer kayışılı aldım kolaysa çıkarsın
Akşam misafirim vardı,,yorgun argın geldim yine anlayacağınız
Dün manav aradı,,çok taze bezelye var abla evime de aldım dedi,,10kg yolladıbundan sonraki gunlerim bezelye ayıklamakla geçer artık
Survivordan Duygu elendiAyyy en önemli haber Hürrem geri dönmicekmiş diziye Yerine yaşlandırılıpp Vadihe Gördüm gelicekmiş galiba
Bugün hava kasvetli,,böyle havada çalışmak daha kolayBaksanıza şimdiden 9:15 oldu bile saat ayyy nasıl biter bu gün
Hepinizi çok öptüm şekercanlar
bende sana eşleri fitle böylece sen aradan sıyrılır ve işlerini bozarsın diyecektim kalbim temizmiş.inş.başka bişey çıkmaz ve eşlerimiz bize kalır bende bu hataki sınavı bekliyorum adam sıkı kampta
ayakları önden pörtlemesin diye ben olsa 1. sini alırdım. hatta nerden aldığınızı söyleyiniz, biz de alalımmutlu_anne'nin Dechatlon'da 19.90 diye bahsettiği sandaletler mi acaba bunlar?
Konuşuyoruz ama bir düzeltme yapmak isterim kızlar,,dün de ayakkabıcıdaki amcayla konuşmama istinaden,,
mesela bu üst resimdeki ayakkabılar tamamen artık kendi hür iradesiyle güzel güzel yürüyen bebişler içindir.
Bende sahil kenarı,,yazın inşallah tek başına yürüdüğünde yada bebek arabasında kullanacağım.
Forumdan Ada Çağla Enes Ömer giyse mesela rahat kullanır,,çünkü uzun süredir yürüyorlar maşallah
Benim kızım gibi henüz yürümeye yeni başlayan bebişler için şuan bilekten bağlı arkası sert olan ayakkabıları öneriyorlar,,
hatta evde dahil mutlaka kullanmamız gerektiğini vurguluyorlar şu zamanlarda.
Tabi birçok söylem var ama bu benim duyup itibar ettiğimdirSonuçta bütün anneler araştırmacı ve gözlemci,,
herkes bebişine en doğrusunu giydirir.Bu da kızımın yeni ayakkabısı teyzeleri
Eki Görüntüle 723444
avm lere gıtmedığınız ıçın bılmezsınız ben aydınlatayım;markası nıke olup hıçbıryerde asla 19.90 a bulamayacagınız asıl fıyatı 60 tl ve cıvaı olan ayakkabı turu...numarası 20 den baslıyor ve genelde boynerde rahatc bulunuyor.tabı ınternet ıtelerınde de mevcut...gıyımı ve tabanı rahat yumusak...mor,fusya,kırmızı,sıyahı mevcut mavısıne rastlamadım...
yaşasııın"kırkılmış çocuk anneleri" topiğimize hoşgeldiniz Talay hanım ile sizden de güncel foto bekliyoruz bu arada
en kısa zamanda oğluşum ve kendimin fotosunu koyucam bu günlerde yoğun ve yorgunuz kusuruma bakmayın
bizimkide ilaç kutusu seçti hiç istemesmde ya doktor yada eczacı dediler halbuki ben dünyaca ünlü bi şef(aşçı) olmasını istiyordum.seninkide eski zamanların terzisi şimdinin modacısı olur bi nur yerlitaş mı desem,tuana büyükçınar mı yoksa ivana sert mi:26:
bende sana eşleri fitle böylece sen aradan sıyrılır ve işlerini bozarsın diyecektim kalbim temizmiş.inş.başka bişey çıkmaz ve eşlerimiz bize kalır bende bu hataki sınavı bekliyorum adam sıkı kampta
talaycım ne olmak isterse olsun kuzum. modacı da olur. aman ıvana sert deyince kan beynime sıcrıyor, onun gibi olmayıversin.. bence tükiyede işi olmaması gereken bir kadın. kendi ülkelerinde bir halt değiller çünkü
kızlar bu arada yeni arkadaşlarım oldukÖŞEMİNDERİ, ALYEL VE ELADURU:)) tEKLİF ETTİLER KABUL ETTİM
Resimlerime yorumlarınızı eksik etmeyinöyle rahat davranmayın bir süre kalacak ama kaldıracam yani eninde sonunda...
hepinizi çok öpüyorummm... arada uğrarım inş...
zadacan; sağol cnm yorumların için.sende bir arastırt bakalım sonuclar ne olacak? ben de önümüzdeki günlerde fizik tedavi başalayacam ve kolonoskopi olacam. bu kabızlık problemi yüzünden.olmamam gerektiğine inanan var mı aranızda?
Maşallah Adacığımacnm ben jokerde gördüm ve orda denedik..gerçekten cok hafif ve kullanıslı gibi duruyor..fiyatıda 55..65 arası değişiyor..ama başka yerlerdede vardır sanırım..
canım evet aynen sölediğin gibi Ada 3,5 aydır yürüyor ve artık her tür ayakkabıyla cok rahat yürüyebiliyor..yeni yürüyen bebişler için biraz erken bu ayakkabılar..
ayakkabılarınızda cok guzelmiş güle güle giysin miracık..bizde böle bilekten kullanıyoruz yurumeye basladıgından beri ama sadece dısarı cıktıgımızda evin içinde giydirmiyorum..bu konuyu forumda konusu acılınca doktorumuza özellikle sormustum evde ayakkabı giydirmeyi kesinlikle önermediklerini sölemişti..ama dısarıda mecbur giydiriyoruz..
ben de evde bazen çorap bile giydirmiyorum, ayakları zemini iyi kavrasın diye ama ayakkabıyı sadece dışarda giydiklerinde de ayakları alışamayacak diye korkuyorum :18:cnm ben jokerde gördüm ve orda denedik..gerçekten cok hafif ve kullanıslı gibi duruyor..fiyatıda 55..65 arası değişiyor..ama başka yerlerdede vardır sanırım..
canım evet aynen sölediğin gibi Ada 3,5 aydır yürüyor ve artık her tür ayakkabıyla cok rahat yürüyebiliyor..yeni yürüyen bebişler için biraz erken bu ayakkabılar..
ayakkabılarınızda cok guzelmiş güle güle giysin miracık..bizde böle bilekten kullanıyoruz yurumeye basladıgından beri ama sadece dısarı cıktıgımızda evin içinde giydirmiyorum..bu konuyu forumda konusu acılınca doktorumuza özellikle sormustum evde ayakkabı giydirmeyi kesinlikle önermediklerini sölemişti..ama dısarıda mecbur giydiriyoruz..
9 AY SONRA 2.YAŞGÜNÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ HAZZIIIRR MIYIIIIZZZZ
şekersizyeşilçay senin kız defileydi tv çekimiydi derken gümbür gümbür geliyor dikkat edin valla ilerde de paparazzilere çıkmasın
Günaydıııınnnn(keşke bunu İlkim yazsa ne güzel olurdu)tatlı anneler ve meleğim annekuşum
Şekerim bisikletin lastiğini ben patlatamadan kocişin elinde patladı
Kankalarından biri yamuk yapmış(büyük ihtimalle eşinden fırça yedi)şimdilik beklemedelermişş
Ama alsa bile ben hemen kargoyla biangele yollardım kesin baksana enişte 3 hafta evdeymiş ve hastaymış(geçmiş olsun),
Ayşeyi alır bize gelirdi bisikletle
Kızıma viccodan aldığımız ayakkabının arkası sert olmadığı için zamanla yamuldu iyive yumuşadı,,dün ışık hızıyla bebeğime yeni bir ayakkabı aldık.Ne varsa eskilerde var,,fatihte meşhur ama eski bir ayakkabıcıya gittik,,amca bana herşeyi anlattı,,bizim aldığımız eski ayakkabının ilk adım denen yani 7-8 aylarda kullanılması gerektiğini söyledi.birde eskisi cırtlıydı ve Mira onu açmaya bayılıyordu bu sefer kayışılı aldım kolaysa çıkarsın
Akşam misafirim vardı,,yorgun argın geldim yine anlayacağınız
Dün manav aradı,,çok taze bezelye var abla evime de aldım dedi,,10kg yolladıbundan sonraki gunlerim bezelye ayıklamakla geçer artık
Survivordan Duygu elendiAyyy en önemli haber Hürrem geri dönmicekmiş diziye Yerine yaşlandırılıpp Vadihe Gördüm gelicekmiş galiba
Bugün hava kasvetli,,böyle havada çalışmak daha kolayBaksanıza şimdiden 9:15 oldu bile saat ayyy nasıl biter bu gün
Hepinizi çok öptüm şekercanlar
Herkese kocaman içten bir gülümsemeyle hayırlı sabahlar diliyorum...Gününüz aydın olsun...
Konuşuyoruz ama bir düzeltme yapmak isterim kızlar,,dün de ayakkabıcıdaki amcayla konuşmama istinaden,,
mesela bu üst resimdeki ayakkabılar tamamen artık kendi hür iradesiyle güzel güzel yürüyen bebişler içindir.
Bende sahil kenarı,,yazın inşallah tek başına yürüdüğünde yada bebek arabasında kullanacağım.
Forumdan Ada Çağla Enes Ömer giyse mesela rahat kullanır,,çünkü uzun süredir yürüyorlar maşallah
Benim kızım gibi henüz yürümeye yeni başlayan bebişler için şuan bilekten bağlı arkası sert olan ayakkabıları öneriyorlar,,
hatta evde dahil mutlaka kullanmamız gerektiğini vurguluyorlar şu zamanlarda.
Tabi birçok söylem var ama bu benim duyup itibar ettiğimdirSonuçta bütün anneler araştırmacı ve gözlemci,,
herkes bebişine en doğrusunu giydirir.Bu da kızımın yeni ayakkabısı teyzeleri
Eki Görüntüle 723444
kızlar bu arada yeni arkadaşlarım oldukÖŞEMİNDERİ, ALYEL VE ELADURU:)) tEKLİF ETTİLER KABUL ETTİM
Resimlerime yorumlarınızı eksik etmeyinöyle rahat davranmayın bir süre kalacak ama kaldıracam yani eninde sonunda...
hepinizi çok öpüyorummm... arada uğrarım inş...
zadacan; sağol cnm yorumların için.sende bir arastırt bakalım sonuclar ne olacak? ben de önümüzdeki günlerde fizik tedavi başalayacam ve kolonoskopi olacam. bu kabızlık problemi yüzünden.olmamam gerektiğine inanan var mı aranızda?
nagişim kaldırma daha resimleri ben bakamadım:))
dün akşam zadayı okudum geçmiş olsun bile yazamadan benim x menle yastık kavgası yapayım derken dizimi incittim. sabah voltarenle ovup bandaj yaptık katur kutur ses geliyo yürürken ah bu kudurgunluğum başıma ne işler açıyor:)
dün bebeğim cerene özendim yarım kilo yaprak sardımece bacaklarımda tabi fenalık geçirdim. bugünde eşime koltukları sildirtcem sen güçlüsün daha iyi silersin diye gaza getirdim inşallah caymaz şimdi gölcüğe bilet almaya gitti 4 gün yok yine
kujum ya yine döktürmüşün kopardın beni
Mira ve Zeynep Ada ayakkabılarını güle güle giysinler. biz bu gidişle ayakkabılara çok para dökeriz yandık valla
Defne Karen iyi alıştı podyuma kameralara işiniz var güzel cimcimeyle:)
accasia doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun sağlıklı mutlu ömürler versin sevdikleriyle beraber yakışıklına.
mutluanne ayakkabılarınız pek güzelmiş güle güle giysin miracık köklü esnaftan almanızı da takdir ettim zanaatkarlara para kazandırmak lazım öbür türlüsü her yerde var
ben de bir tane pediped bir tane polaris almıştım ama çok terliyor burnu kapalı sandalaet alacağım gerçi çimeni görür görmez eğilip ayakabılarını çıkarmaya çalışıyor cıbıl cıbıl basıyor taşa toprağa çimene
chihiro orhan cemalin saçlarını yeni gördüm ay o kafayı öp öp doyamaz insan saatler olsun küçük beye
şekersizyeşilçay senin kız defileydi tv çekimiydi derken gümbür gümbür geliyor dikkat edin valla ilerde de paparazzilere çıkmasın
NAGİHAN TEK TEK HER FOTOĞRAFA BAKTIM MAŞALLAH GÜLÜM ELİNİ KORKAK ALIŞTIRMAMIŞSIN ALLAH NE VERDİYSE YÜKLEMİŞSİNPEK İYİ OLDU ORDAYMIŞIZ GİBİ BİR DE GELENLER NE KADAR SAMİMİ CANAYAKIN BAYILDIM SADECE MUTFAKTA SANDALYEDE OTURAN TEYZE ÇOK TERS BAKMIŞ AZICIK ONDAN KORKTUM EMEKLERİNE SONUNA KADAR DEĞMİŞ NİCE SENELERE CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?