2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

9 AY SONRA 2.YAŞGÜNÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ HAZZIIIRR MIYIIIIZZZZ

NAAAYIIIIIR NOOOOLAAAAAMAAAAZZZZ :18::18::18:

yeni bir doğumgünü stres ve hazırlığını düşünmek bile yoruyor insanı

şu masum bayanlara bakınız anneZEYNEP hanım, doğumgünleri biten annelerimiz birer birer pert olmuş halde köşelerinde dinlenmeye çalışıyorlar. doğumgünüsü yaklaşan annelerimiz ise aynı akıbeti yaşayacakları günü endişeyle bekliyorlar :18:

lütfen biraz mola lütfeeeeeeeeeeeeeeeeennnn çok yorulduuuuuuuuuuuuuk

selamnasılsınız fıstıklar:))
mutlucum miranın ayakkabıları çok güzel hayırlı olsun..bezelye içinde kolay gelsin10 kilo nasıl biter Allah yardımcın olsun:)ben 5 kiloyu yapana kadar canım çıktı
en son eşim yardımettide bitti..bu arada ben o kadar para veremem ayakkabıya:18:zaten cerenden kalma baya ayakkabımız var:))
çağla topigin ilk yürüyen bebişi oldugu kendini aştı bu aralar favorisi bu:)
annesi topuklu giyemezken kızı giyerse şaşırmayın:)

şekersizim yeni oyuncakların hayırlı olsun canım:)nasıl motor gelişimine uygunmu..bende kendime alsam motorum gelişirmi:)))
kujum yine yıkmışsın ortalıgı:)gülmekten çatladım,uyku saatlerimle loto yapıcakmışsın hadi hayırlısı:)
azraece bende sarmamı sardım ama yapragım bitti,biradan pazara gidecem yine yaprak alıp saracamhala ellerim titriyokuzzulkurt
chihiro senin dogum günü resimleri nerde göremedik biz..hani bahçede lahmacun ayran ve baklava yapacaktın ne oldu..yaptında bizmi duymadık..

chihiro senin dogum günü resimleri nerde göremedik biz..hani bahçede lahmacun ayran ve baklava yapacaktın ne oldu..yaptında bizmi duymadık..

dostum Babyceren, Orhan Cemal'in doğumgünüsü oldu da bitti maşallah ama fotolarda hep akrabalarım olduğundan burada paylaşamıyorum. fekat birkaç karede dayısının hediye ettiği bisikletle fotosu, doğumgünü pastası fotosu ve bademşekeri kutusu fotosu var. ancak o kadar ekleyebilyorum. bekleyiniz...

hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla ama akrabalarınızında fotosunu koyabilirsiniz ne olacak ki
albüme ekleyin kimse görmezhem belki aralarda sizinde kolunuz bacagınız çıkmıştıronlarıda görmüş olurduk

mehmet yektanın doğum günü kutlu olsun:119::119::119:
mutlu,saglıklı,başarılı bir ömrü olsun..
Allah onu size bagışlasın..iyiki dogdun kuzucuk

Senin falına baktım yol çıktı sanagit tatil yap kendine gel bacım
hiç hazır değilizzzparalar suyunu ayakkabıya doğru çekiyor

Ömerimin o çimene toparağa basan pamuk ayaklarını öperim
tatile tamı tamına 1 ay kalmış oleyyyy balıkesir altınoluk civarı biraz takılıcaz haziran sonunda sonra da gel ağustos geel gel azraeceye kırmızı bir flüt alıp dikilicez kapılarına
aaa bu arada kaynana ne zaman geliyor yoksa geldi de kaçırdım mı!!! en çok azraeceye ne getirecek onu merak ediyorum bu sefer sen de boş gönderme paket yapıp içine lastikli don koy sonra da mutluannenin tarifindeki gibi gül diyaframdan hahhhahhhahhhahhh

valla sorma ben de bu işin sonunu merak etmiyo değilim

ben hazır değilim henüz.. tatilim geldi dinlenmeye cok ihtiyacım varr...
hemen voyage sorgunda 4-5 gecelik rez yaptırın yemek içmek havuzlar gel keyfim gelll bak yavrukedi de çok memnun kalmış deneyind erim

sen de adam uzaktayken didişip duruyodun buldun mu kuduruyon hee hakkındır yavrum kudur kudurabildiğin kadar ay ben yerim o ananeyi hiç anane gibi değil ya maşallah baya gençmiş

valla benim bey görmesin bunları akülü arabasını orijinal ölçekli audi alacam diye tutturdu bakalım nasıl vazgeçiricem :26:

nerden bilcez yorulduğunu bi tane kürdan bayrak olsun efenime söyliim banner olsun hiçbişi görmedik belki balon bile şişirmedin orhan cemalin doongününde ne malum mola falan yok sana pışııııkkkk

doğumgünü hazırlıklarına harcayacağımız parayla, seneye danaya girmeyi düşünüyoruz biz
dananın kafasına mumlardan bi taç takarsınız çok orijinal olur

BUGÜN EŞİMLE TARTIŞTIM AKŞAM KUZEY GÜNEYİ İZLEYECEĞİM HEM D HİÇBİR İŞ YAPMADAN SADECE BOŞ BOŞ OTURUP EKRANA BAKARAK!
DAHA ÖNCELERİ İZLERKEN MUHAKKAK DAĞ GİBİ ÜTÜ YAPAR YA DA ÇAMAŞIR KATLARDIM KIYMETİMİ BİLMEDİ BUNDAN BÖYLE GEL KEYFİM GEL TEMİZLİKÇİYİ DE ARTTIRDIM DAHA SIK GELECEK GÖRSÜN GÜNÜNÜ
HAA ASIL GÜZEL OLAN KONSER BİLETİMİZ İÇİN KART NOSUNU YOLLAMIŞTI DÜN BEN CÜZDANI UNUTUNCA
BUGÜN O NUMARAYLA KONSER BİLETİNİN YANI SIRA 1 ADET CEKET 2 ADET BLUZ VE 1 ADET AYAKKABI ALINDI BETER OLSUN

ne

iyi de ben pek mesaj almıyorum ki dolsun

yine de boşaltayım :44:
yazık sana:))inanırmısın ben 5 ayda 50 defa kutumu boşalttım yine doldu
silmeye sizin mesajlarınızdan başlayayım bari
benim mesajlardanmısil kız ben seninkileri sileli yıllar oluyo
mesajlarınızı sildim. yeni bir mesaj gönderecekseniz gönderiniz Babyceren hanım zira birazdan çıkacağımdır
afferim sana:)yeni mesajımı yarın gönderecegim zira acil çıktım yaprak aldım sarmaya devam ettim
çok yorgunum yarın yazarım..

annezeynep cigim:))kocana yaptıgın işkencelere bayılıyorum:))
cicilerin hayırlı olsun..üstünde paralansınama giyilmekten:))
keşke kart numarası sendeyken bizede birşeyler alsaydın:)mesela bana bir tişört ve bir babet:))

ayıp ettin hemen bedenin ve ayak numaranı yolla gerçi sende small 38 ve 38numaralı ayak tipi var zevkime güveniyorsan yolluyorum uçuş uçuş giyersin ama kargoya karışmam haa kargo senden

an itibariyle evimin durumu tutturdu benim x kılıfları yıkayalım diye dedim olmaz süngerler çok kaşın ve sert çıkmıyorlar kılıflarından öyle dedim ya inat etti 2 kişi zor çıkardık tabi makine 2 taneyle doldu 6 posta makine çalıştırdım bekle ki kurucaklarda takıcaz zaten gidecek 4 gün yok kaldık koltuksuz off çok iş yaptı yoruldu ya yatayım biraz dedi adam milletine iş buyuran bende hata.

annezeynep kız çok iyi fikir alayım bir don şuna size layık değil ama kabul edin deyim çok güzel olur:)) sarı ecede kırmızı ömerde harika olurlar valla ay inşallah diyim de aksilik olmasın:) kudurup sakata geliyorum sonum hayır olsun diyim:)) eşine mesaj gitmiyormu kız harcama yapınca:))

Ayakkabilar guzelde ben daha cok ayaklari begendim...hayirli olsun kuzuma ne giyse yakisir Miramiza...masallah
Bu arada bir yil bir aylik olmusuz, ne cabuk geciyor zaman oyle yaw

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Sizi seviyorum
Meleğim antebe mutlaka gidecem ama zamanı belli değil tatlım inşallah denk geliriz seninle tanışmayı çok isterim tabii mahirimle de Kesinleşince mutlaka yazarım.
Mutlucan sen istersin de ben günaydııııın demez miyim hiç Yarın için Günaydıııııııın bebeğem seni ve güzel gözlümü öpüyorum. Ayrıca miranın ayakkabısına bayıldım güle güle giysin güzeller güzeli.
Babyceren öptüm seni bebeğem

ACCASİA oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı mutlu uzun ömürlü nice senelere...

Gecmis olsun cnm,umarim Aysemiz ve sana bulasmaz ins...bol sifa diliyorum

Annekustan slm sanada sekercim..
Su bisiklet olayina yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamiyorum ve yazmaya karar verdim..ben hep derim esinin rizasi alinmadan yapilan isten hayir gelmez diye...bu yuzden sende cok merak etme bu hevesi cok yakinda kalmaz :)) gor bak

Hava burda 365 gun kasvetli biz ne yapalim dimi..varsin bir kac gunde havanin havasi olmuyu versin dimi :))
Havalar nasil olursa olsun,yeterki sizin havasiniz iyi olsun dimi boyle birseymi vardi bir zamanlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…