9 AY SONRA 2.YAŞGÜNÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ HAZZIIIRR MIYIIIIZZZZ
9 AY SONRA 2.YAŞGÜNÜ HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ HAZZIIIRR MIYIIIIZZZZ
doğumgünü hazırlıklarına harcayacağımız parayla, seneye danaya girmeyi düşünüyoruz biz
chihiro senin dogum günü resimleri nerde göremedik biz..hani bahçede lahmacun ayran ve baklava yapacaktın ne oldu..yaptında bizmi duymadık..
dostum Babyceren, Orhan Cemal'in doğumgünüsü oldu da bitti maşallah ama fotolarda hep akrabalarım olduğundan burada paylaşamıyorum. fekat birkaç karede dayısının hediye ettiği bisikletle fotosu, doğumgünü pastası fotosu ve bademşekeri kutusu fotosu var. ancak o kadar ekleyebilyorum. bekleyiniz...
dostum mesaj kutun dolmuş bi boşaltabilirmisin
tatile tamı tamına 1 ay kalmış oleyyyy balıkesir altınoluk civarı biraz takılıcaz haziran sonunda sonra da gel ağustos geel gel azraeceye kırmızı bir flüt alıp dikilicez kapılarınaSenin falına baktım yol çıktı sanagit tatil yap kendine gel bacım
hiç hazır değilizzzparalar suyunu ayakkabıya doğru çekiyor
Ömerimin o çimene toparağa basan pamuk ayaklarını öperim
hemen voyage sorgunda 4-5 gecelik rez yaptırın yemek içmek havuzlar gel keyfim gelll bak yavrukedi de çok memnun kalmış deneyind erimvalla sorma ben de bu işin sonunu merak etmiyo değilim
ben hazır değilim henüz.. tatilim geldidinlenmeye cok ihtiyacım varr...
sen de adam uzaktayken didişip duruyodun buldun mu kuduruyon heenagişim kaldırma daha resimleri ben bakamadım:))
dün akşam zadayı okudum geçmiş olsun bile yazamadan benim x menle yastık kavgası yapayım derken dizimi incittim. sabah voltarenle ovup bandaj yaptık katur kutur ses geliyo yürürken ah bu kudurgunluğum başıma ne işler açıyor:)
ay ben yerim o ananeyi hiç anane gibi değil ya maşallah baya gençmişCnmmm o çok beğendiğin kişi ananem olur. gençliğinde çok güzel kadındı kendisi. yaşlılık. göz ameliyatı falan da oldu. Bir de o gün benim arada bir eşik var oraya ayağını bir çarpmış. şişmiş, mosmor olmus. can acısından ters bakmış olabilir:) vicdan azabı çektim valla( eşiği dövmem gerek:))
ömer paşaya slmlar:))
valla benim bey görmesin bunları akülü arabasını orijinal ölçekli audi alacam diye tutturdu bakalım nasıl vazgeçiricem :26:Oğulları vınnn vınnn diye gezen erkek bebiş annelerine miniyi,,kız bebek annelerine de alttaki
bmw'yi uygun gördümKesin fiyatlari bizi bizden alir biz alamayız ama olsun,beğendim ,,bebek arabamızda var zaten
ama çok hoşuma gittiler artık kısmet
Eki Görüntüle 723564
NAAAYIIIIIR NOOOOLAAAAAMAAAAZZZZ :18::18::18:
yeni bir doğumgünü stres ve hazırlığını düşünmek bile yoruyor insanı
şu masum bayanlara bakınız anneZEYNEP hanım, doğumgünleri biten annelerimiz birer birer pert olmuş halde köşelerinde dinlenmeye çalışıyorlar. doğumgünüsü yaklaşan annelerimiz ise aynı akıbeti yaşayacakları günü endişeyle bekliyorlar :18:
lütfen biraz mola lütfeeeeeeeeeeeeeeeeennnn çok yorulduuuuuuuuuuuuuk
dananın kafasına mumlardan bi taç takarsınız çok orijinal olurdoğumgünü hazırlıklarına harcayacağımız parayla, seneye danaya girmeyi düşünüyoruz biz
yazık sana:))inanırmısın ben 5 ayda 50 defa kutumu boşalttım yine doldune
iyi de ben pek mesaj almıyorum ki dolsun
yine de boşaltayım :44:
benim mesajlardanmısilmeye sizin mesajlarınızdan başlayayım bari
afferim sana:)yeni mesajımı yarın gönderecegim zira acil çıktım yaprak aldım sarmaya devam ettimmesajlarınızı sildim. yeni bir mesaj gönderecekseniz gönderiniz Babyceren hanım zira birazdan çıkacağımdır
annezeynep cigim:))kocana yaptıgın işkencelere bayılıyorum:))
cicilerin hayırlı olsun..üstünde paralansınama giyilmekten:))
keşke kart numarası sendeyken bizede birşeyler alsaydın:)mesela bana bir tişört ve bir babet:))
Konuşuyoruz ama bir düzeltme yapmak isterim kızlar,,dün de ayakkabıcıdaki amcayla konuşmama istinaden,,
mesela bu üst resimdeki ayakkabılar tamamen artık kendi hür iradesiyle güzel güzel yürüyen bebişler içindir.
Bende sahil kenarı,,yazın inşallah tek başına yürüdüğünde yada bebek arabasında kullanacağım.
Forumdan Ada Çağla Enes Ömer giyse mesela rahat kullanır,,çünkü uzun süredir yürüyorlar maşallah
Benim kızım gibi henüz yürümeye yeni başlayan bebişler için şuan bilekten bağlı arkası sert olan ayakkabıları öneriyorlar,,
hatta evde dahil mutlaka kullanmamız gerektiğini vurguluyorlar şu zamanlarda.
Tabi birçok söylem var ama bu benim duyup itibar ettiğimdirSonuçta bütün anneler araştırmacı ve gözlemci,,
herkes bebişine en doğrusunu giydirir.Bu da kızımın yeni ayakkabısı teyzeleri
Eki Görüntüle 723444
kızlar ben yandım eşim 3 haftalık izinde üstelik yaz nezlesi oldu derdi çekilmiyo tavşanımdan beter oldu onu getir bunu götür yakında boğabilrim onutöbe töbe
bana bulaşmasın diye ve tavşanıma yatağı yorganı ayırdıkpc ona kaldı malum yatak odasında
uyumasından fırsat buldum yazdım hapşıramıyoileştirip evden postalamam lazım
allaha emanet olun
[/B]
Günaydıııınnnn(keşke bunu İlkim yazsa ne güzel olurdu)tatlı anneler ve meleğim annekuşum
Şekerim bisikletin lastiğini ben patlatamadan kocişin elinde patladı
Kankalarından biri yamuk yapmış(büyük ihtimalle eşinden fırça yedi)şimdilik beklemedelermişş
Ama alsa bile ben hemen kargoyla biangele yollardım kesin baksana enişte 3 hafta evdeymiş ve hastaymış(geçmiş olsun),
Ayşeyi alır bize gelirdi bisikletle
Kızıma viccodan aldığımız ayakkabının arkası sert olmadığı için zamanla yamuldu iyive yumuşadı,,dün ışık hızıyla bebeğime yeni bir ayakkabı aldık.Ne varsa eskilerde var,,fatihte meşhur ama eski bir ayakkabıcıya gittik,,amca bana herşeyi anlattı,,bizim aldığımız eski ayakkabının ilk adım denen yani 7-8 aylarda kullanılması gerektiğini söyledi.birde eskisi cırtlıydı ve Mira onu açmaya bayılıyordu bu sefer kayışılı aldım kolaysa çıkarsın
Akşam misafirim vardı,,yorgun argın geldim yine anlayacağınız
Dün manav aradı,,çok taze bezelye var abla evime de aldım dedi,,10kg yolladıbundan sonraki gunlerim bezelye ayıklamakla geçer artık
Survivordan Duygu elendiAyyy en önemli haber Hürrem geri dönmicekmiş diziye Yerine yaşlandırılıpp Vadihe Gördüm gelicekmiş galiba
Bugün hava kasvetli,,böyle havada çalışmak daha kolayBaksanıza şimdiden 9:15 oldu bile saat ayyy nasıl biter bu gün
Hepinizi çok öptüm şekercanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?