2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Biz Ramazana kadar Tr de olcaz ins..umarim cnm rastlasiriz ben cok isterim..
Evdekiler nasil iyilesmeye basladilarmi ..sana birsey olmasin bari yoksa valla nice haliniz olur..baksana resmen revire donmus ev..sende hemsire, doctor gibi oldun...ellerin sifalidir senin buna eminim bir kac gune kalmaz iyilestiri verirsin

Iste araba dedinmi boyle olur cok guzellermis..parasi coktur ama acaba rent olmuyormudur..yani kiralansa olmazmi acep:)) tapusunu alamayiz belki ama denemek icin verirler belki :)) Mahir kesin bir yerlerini kirar sonra elimde patlardi o kesin

Ins cnm buda olur merak etme daha dune kadar doguda idiniz bak simdi azda olsa yakinlastiniz memleketinize, tayinleriniz zamanla olusturulur ve sende rahata kavusursun ins,
Feyzanur un mutlu olmasina cok sevimdim, sende zamaninda cok endiselenmistin cok sukur hersey yolunda imis..rabbim keyfini daim etsin kuzumuzun,,,bu arada biz hic Feyzenurumuzu goremedik annesi bir ara resimlerini patlativerde gorelim guzel kizimizi dimi ama :))

AzraEce sekerim bacagin icin gecmis olsun,,hey gidi genclik diyelim masallah enerjiniz var tabii harcayin doya doya :))
Minderleri dag gibi siralmissin, kiliflar yikanmis ve senin uzerine kalmis ama olsun temizlenmis oldu guzelce gule gule oturun ins

BabyCeren cim dolmalari sardin sardin sonra bir guzel oturup yedin dimi hain kofte..hani bize looo :)) bu gece goremedim seni sekerim dolmalari fazla mi kacirdin yoksa :)) afiyet olsun eminimki enfes olmustur..

Ayakkabi konusunda bende muzdaribim Tr ye gelmeden soyle havali onden ve arkadan acik birsey bakiyim dedim ve satici daha yurumuyorsa bunlari onermem dedi ve almaktan fazgectim ..ogluma carik baglicam oyle gezsin :))

Alinti ile yazmak zor ya benim internet bu yeni evde cok yavas iki saat baska bir sayfa azmasini bekliyorum bu sekil daha iyi galiba ama ben yasli bir hatunum unutuyorum cogu seyi yani idare edin bu yasli teyzeyi olurmu :))

Zeynepanne yavrum ne iyi etmissin esinin kartina bir guzel girdiler gondermissin :)) canina saglik olsun..hakkindir tabii alicaksin ..al sekerim al cekinme...ananin sutu gibi helal olsun:))

aynen biz de gecen gun voyage belek e baktık, sonra sorguna da baktık. önce bi hadi dedik sonra seneye gideriz dedik. çunku ben bu sene defne karenle tek basıma tatil yapmaya korkuyorum. ne yuruyo ne bişey.. sürekli peşinde dolan, gunesten yanmasın diye çırpın vs. derken ben hiç bişey anlamıcam. sanırım teyzemin yazlığına gidicez. en azından orda defneyi oyalayan cok olur. ben de kafa dinler uyurum. bu seneki tatil anlayışım deniz ve kumdan ziyade uyumak üzerine kurulu valla :) bu sebeple sorgun veya belek seneye kaldı...
kocişe de iyi yapmışsın ohhhhhhhhhh

amaannınn o ne hal kızım yaa. ah bunların sozune guvenip de işe mi kalkışılırrr... al işte sana kaldı yerleştirmek -ki kendi kılıflarımdan biliyorum- onlar can çıkarırcasına zor takılıyo. sen de gelseydin ya kız golcuke kocanla. gorusurduk biz de bu vesileyle... hıh ne zaman gidiyo? gel artık özledik. buralar sensiz kaldı

gunaydın sekerli çaylarım limonatalarım....
limonata dedim de aklıma geldi :)
defne karenin bugun limonata partisi varmış, sarı kıyafet istediler... hay allahım yaaa... iste iste bitmiyo sürekli bi aktivite peşindeler dunku cekim yapılmıs. sırada kurum roportajları vs varmıs. onlar da bitince montaj hazırlık vs derken haber vercekler bize yayın zamanını. hatta belki yoğun istek üzerine yuuutuba ya da feysbuka falan koydururuz izleriz
öptüm sizi

not: mutlucum günaydııııııııııııınnnnnnnnn:)

Mutlucan sen istersin de ben günaydııııın demez miyim hiç Yarın için Günaydıııııııın bebeğem seni ve güzel gözlümü öpüyorum.
Günaydıııınn canımMutlu sabahlar olsunnnBende seni ve güzel kızımı öpüyorum

Ahhh benim melek kalpli arkadaşım,,keşke bütün insanlık(yani kocam) sendeki hassas yüreğe sahip olsa,,
malesef olan oldu dün gece

Herkese iyi sabahlar güzel arkadaşlarım
Dün akşam eltimi aldım fetih törenlerine gittik haliçe çocuklarla,,ışıklar dev ekran falan güzeldi ama gel gelelim Mira aşırı mızmızdı, bebek arabasında durmak istemedi,,onunla uğraşmaktan yoruldum çokNeyse sonra eyüp'e kadar yürüyüş yaptık güya,tabi benim kız yine kucakta ,,canım çıktıDondurma yemeye oturduk,,orda da neye saldıracağını şaşırdı minnoşumsonra eşimle kaynım yanımıza geldiler,gelmeleriyle kalkmamız bir oldu,,meğer bisiklet alınmış kocişin kankaları yola çıkmışlar bizimkini alıcaklarmışeve gittik beyefendi sanki profosyonel gibi kasklar eldivenler içlikler görmeniz lazım bir hazırlandı ki sormayın23.00de gitti 01.00de geldiyani benim dualar yetersiz kaldıBişey diyemiyorum artık,
tribin kralını yapıyorum sadeceBirde sabah kaskı fırlattım
Dün eve giderken manav beni yine kekledi galiba ya 10kg daha aldım bezelyeşekersizim yardıma gelecek diye aldım bunu
Ama görseniz çok taze dayanamadım,,eve gittiğimde bakıcı teyzemizle kızım ilk 10kg.yu ayıklamıştı hemde
bugün elde yine var 10kg ayıklanmamış bezelye
Benden haberler böyle kankalarHerkesi çok öperim

Ayyy evet yuuutuba koysunlar,,görelim pamuk prensesimiziAma sen adını söylersin,, buraya ekleme olur mu o zaman açamıyoruz
Sana da günaydın canım,,taze annem,güzel kadın,tatlı muhabbetlim,tez canlım,araştırmacı ruhlum,güzel bloggerım,şekerli şekersizimmmBezelye ayıklamaya bekleniyorsun

C.tesi düğün var,,bu gece itibariyle yine ne giysemlere başlarım artık
Kızı götürmeyeceğim,,daha önce hiç götürmedim düğüne,,çok ses oluyor ya kulakları etikensin istemiyorum,
yoksa orda bebekle rahat olamam diye değil yaniAnneme yol yapım çalışmalarına başlıcam bugün,,
tabi kendime de kıyafet bulmam gerekiyorÇocuk giysilerine bakmaktan renkli pantolunlar dışında modadan bi haberimKapıdan girerken biri yanıma gelip "bizimle değilsin" demez inşallah:18:

Günaydın sevgili bacılıklarım (bizim orda öyle derler )
yavrum doğum günüsü için güzel dileklerde bulunan tüm teyzelerine kucak dolusu sevgilerini gönderdi
sizi çok seviyoruz iyiki varsınız

mutlum annem günaydınn
sen bulursun en güzel giysileri şüphem yok maşallah beceriklilik desen sende ,zevk desen sende

An itibariyle ayaktasın galiba canımKaç gündür diyosun 4 gün eşim yok diye,,sen neden kalkıştın büyük temizliğe yorulmuşsundur çok enişte de gidicek iyice yorulucan be kuzum Tabi başlayan iş biten iştirTemiz temiz oturursun artık

herkese günaydınlar canım sabah sabah limonata istedi ya naneli naneli:) yeşilçayım ece ile o yolculuğa çıkmak benim için survivor adasına gitmek gibi bişey olurdu herhalde:)ben siz gelceniz diye gelmedim hem:) bugün nöbete gitti eşim yarın bir yarım saat uğrayıp yola çıkacak pteside dönecek nasipse anlıyacağınız sizinim pardon ece izin verirse sizinim:) koltuk süngerleri çıkınca koltuklara çıkıp döşemesinde zıplayıp düşüyor çok afili düşüyor hemde havada şekilden şekle girip atraksiyon yapıyor ilk 3 düşmeden sonra ağlamaktan vazgeçti gülüyor şimdi:)

mutlum forumun bütün bezelyelerini sen hazırladın önümüzdeki kış için sendeniz valla:) pazarda sordum istanbulda güzel bir bayan piyasadaki bütün bezelyeleri topluyormuş dediler:) ah o koca kafalı kocalarımız yok mu ah üzülme sakın az hevesini alır bırakır nasıl olsa. benimki dün gidip küçük ahşap bir kutu ve ahşap boyası almış napcan bunu dedim topladığı deniz kabuklarını koymak için hazırlıcakmış eceye hazırlıyormuş(yutması için sanırım deniz kabukalrını) selamın kavlem çekip sustum napcan çekcez meccburrr:)

kadınların en büyük 2 sorunu 1- bugün ne yemek yapsam 2- bugün ne giysem hatta benim giyecek hiçbirşeyim yok:) 2 sene oldu üstüme doğru düzgün birşey almadım. ilk sene eşya borçlarımız vardı çok. sonraki yaz hamilelik kiloları vardı ve gelelim bu yaza dolabı açıp açıp benim giyecek hiçbirşeyim yok diye söyleniyorum:) aslında marmaris sıcağında şort ve tişörtden başkasını pek giymem ama işte kadın ruh halim pek sallamıyor bu durumu:) hem ece hanımın gardrobu önceliğimiz biz bişey giymesekte olur:))

Beklerim canım,sana fırında dereotlu en spesiyalimi hazırlarım ama gelince pilavı sen yaparsın yanına
Dün çok üzüldüm ve kızdım ama dediğin gibi yapabilecek birşeyim de yok,,en azindan seninki daha masum bir işe girişmiş
Çekeceeeezz mecbuurr Birde sabah kapıyı bir açtım,,kapının önünde bisikleti doğalgaz borusuna zincirlemiş

kız doğru söyle o bisikleti görüp bir tekme atmadanmı geçtin yanından:) ben çizik de atardım bir yerine hatta bir tükürürdüm pis şey diye:)

kıyamam ya neden huysuzlandı ki...
kaskı kafasına atsaydın mutlucum... boşver takma...

ayıklarım sekerim aşkolsun ah bi gelebilsemmm.. sizin duğun nerde bu haftasonu izmitte mi istanbulda mı?
benim de modadan haberim yok. olan soylesin

Kafasına atmış kadar olmuşumdur sanırım,,zaten saçma plastik bişeymiş ben ona daha ağır bişey bulucam
İstanbulda canım,,İzmitte değil düğün, zaten eşimin yakın arkadaşı benle alakası yok yani
Büyüdükçe değişiyor huyu,dün halimizi görmen lazımdı bebek arabasında olmayı istemiyor,kucağıma alıyorum sonra dönüyor kucağımda kıpır kıpır,sonra yere inmek istiyor,biraz yürütüyorum yoruluyo tekrar kucağıma...kısır döngüSonuçta biliyorum çocuk neticede çoğu böyle ama dillendirmeden de olmuyo yorgunluğu

Merhabalar canım, aslında hep kafamda. bi gün sizlerle paylaşmak istiyorum da bi türlü fırsat olmadı öölleee duruyorlar makine de....inş en kısa zamanda koyarım fotoları...bu arada biz de doğum günümüzü kutladık.bi değişiklik yapıp ilk doğum günümüzü mevlitli kutlayalım istedim ve doğum günü mevlidi yaptık inş Allah kabul ederse...

Sabah Olur Cümle Alem Uyanır

Sabah olur cümle alem uyanır
Yollar çoğul çoğul eyler sabahtan
Şu çifte kantara neler dayanır
Boz deve yuları teller sabahtan

Bülbülü gülden ayıran muzular
Anasız mı olur körpe kuzular
Peteğin içinde arı vızılar
Alınır oğuldan ballar sabahtan

Aşk ataşı onun oluptur meze
Can dayanmaz bu ataşa bu köze
Bu garip bülbüle ne cefa ceza
Görmeden açılır güller sabahtan

Dudular kumrular peşkeş çekildi
Hayvalar turunçlar çitil dikildi
Ağcabük'e gövel turnam döküldü
Deryalar seslenir göller sabahtan

Balı kudrettendir aslı sinektir
Çıkar çıkmaz yollarımız dikektir
Al kırmızı giymiş pembe yanaktır
Kullar temennaha iner sabahtan

Pir Sultan Abdal'ım seçiktir deyü
Hulle donlarımız biçiktir deyü
Hacet kapıları açıktır deyü
Kullar temennaha iner sabahtan

Pir Sultan Abdal

Cümle arkadaşlarıma hayırlı sabahlar dilerim.....Mutlu umutlu sağlıklı bol gülücüklü bir gün diliyorum hepinize....

Ne güzel şey seni seviyorum demek
Sevdiğini söyleye bilmek ne güzel
Her baharda
Gece gündüz
Her saniye
Seni seviyorum seni seviyorum
Seviyorum seni diye bilmek ne güzel

Bir kere sevdaya tutulmaya gör
Ateşlere yandığının resmidir
Aşık dediğin , mecnun misalı kor
Ne bilsin alemde ne mevsimidir

Çünküsü yok nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok dakikalar zaman ustu
Utangaç bir gecenin kucağinda
Yağmurlar vuruyor pencereme
Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına
Gecenin bu çıldırtan yanlizliğinda
Aşkin ayak seslerini duyuyorum yüreğimde
Ve hasretin içimde seni seviyorum
Sesini duymak istiyorum uyumadan önce
Sabahlara kadar konuşmak
Hiç kapatmamak telefonu
Aynı düşlere uyumak sonra
Ve uyanmak aynı güneşe

Ateşlere yandığının resmidir
Aşık dediğin , mecnun misali kor
Ne bilsin alemde ne mevsimidir

Daha bir güzelleştim son günlerde
Gözlerimin içi parlıyor
Kabıma sığdıramıyorum aşkı
Gülmek geliyor içimden
Sokaklarda koşaradım yürümek
Tanıdık , tanımadık herkese selam vermek
Merhaba ülkemin güzel insanları
Hepinize , hepinize merhaba
Sizi de seviyorum
Yağmuru , denizi , kokusunu toprağımın
Gök mavisinde güvercinleri , martıları
Dağ eteklerindeki gelincikleri seviyorum
Ateş kırmızısı ...

Bir kenara mahsun çekilen için
Yemeden içmeden kesilen için
Sensiz uykuyu haram bilen için
Ayrılık ölümün diğer resmidir
Bir köşeye mahsun çekilen için
Yemeden içmeden kesilen için
Yarsız uykuyu haram bilen için
Ayrılık ölümün diğer resmidir

Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı
Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime
Ve daha çok seviyorum limonlu çayı
Senin sevdiğin her şeyi seviyorum ...
Davamızı ve şehrimizi sende seviyorum
Seni seviyorum
Iyi ki varsın, iyiki tanıdım seni
Seni çok seviyorum
Yaşamaksa seni sevmek
Ben hiç ölmedim
Seni seviyorum

ateşlere yandığımın resmidir
aşık dediğin mecnun misali kör
ne bilsin alemde ne mevsimidir.

Bugün bizim tanışma yıl dönümümüz uğurumla çaresizlikler içinde birbirimize sarıldığımız o ilk gün!!! Bugün 7. senemiz bitti dolu dolu... 8. seneye merhaba diyorum. Ve onu çok ama çok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…