Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Sizi seviyorum
Meleğim antebe mutlaka gidecem ama zamanı belli değil tatlım inşallah denk geliriz seninle tanışmayı çok isterim tabii mahirimle deKesinleşince mutlaka yazarım.
Mutlucan sen istersin de ben günaydııııın demez miyim hiç Yarın için Günaydıııııııın bebeğem seni ve güzel gözlümü öpüyorum. Ayrıca miranın ayakkabısına bayıldım güle güle giysin güzeller güzeli.
Babyceren öptüm seni bebeğem
ACCASİA oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı mutlu uzun ömürlü nice senelere...
Oğulları vınnn vınnn diye gezen erkek bebiş annelerine miniyi,,kız bebek annelerine de alttaki
bmw'yi uygun gördümKesin fiyatlari bizi bizden alir biz alamayız ama olsun,beğendim ,,bebek arabamızda var zaten
ama çok hoşuma gittiler artık kısmet
Eki Görüntüle 723564
Canım benim yaaa çoookkkk teşekkür ederim....Bütün evlatlarımızın 1 yaşları hayırlı olsun inş...Feyzanur bakıcısına alıştı çok şükür...hatta valla bakıcısı benden iyi bakıyor emanet emanet diyerek...Allah razı olsun ondan çok seviniyorum...ben se çok zorlanıyorum...hergün işe git gel yaklaşık 4 saatimiz yollarda geçiyor..çocuklar ev işleri yemek filan derken pilim bitiyor da daha şarjım dolmadan tekrar sabah oluyor aynı mesaiye devam..ne diyim buna da şükür herşey daha iyi bi gelecek için...inş tayinimizi Bursa merkeze alabilirsek rahat edicez...
inş Bursa ya gelme fırsatın olur da görüşürüz canım...ne kadar da güzel olur...buluşmak temennisiyle inş...
tatile tamı tamına 1 ay kalmış oleyyyy balıkesir altınoluk civarı biraz takılıcaz haziran sonunda sonra da gel ağustos geel gel azraeceye kırmızı bir flüt alıp dikilicez kapılarına
aaa bu arada kaynana ne zaman geliyor yoksa geldi de kaçırdım mı!!! en çok azraeceye ne getirecek onu merak ediyorum bu sefer sen de boş gönderme paket yapıp içine lastikli don koy sonra da mutluannenin tarifindeki gibi gül diyaframdan hahhhahhhahhhahhh
hemen voyage sorgunda 4-5 gecelik rez yaptırın yemek içmek havuzlar gel keyfim gelll bak yavrukedi de çok memnun kalmış deneyind erim
sen de adam uzaktayken didişip duruyodun buldun mu kuduruyon heehakkındır yavrum kudur kudurabildiğin kadar
ay ben yerim o ananeyi hiç anane gibi değil ya maşallah baya gençmiş
valla benim bey görmesin bunları akülü arabasını orijinal ölçekli audi alacam diye tutturdu bakalım nasıl vazgeçiricem :26:
nerden bilcez yorulduğunu bi tane kürdan bayrak olsun efenime söyliim banner olsun hiçbişi görmedik belki balon bile şişirmedin orhan cemalin doongününde ne malum mola falan yok sana pışııııkkkk
dananın kafasına mumlardan bi taç takarsınız çok orijinal olur
BUGÜN EŞİMLE TARTIŞTIM AKŞAM KUZEY GÜNEYİ İZLEYECEĞİM HEM D HİÇBİR İŞ YAPMADAN SADECE BOŞ BOŞ OTURUP EKRANA BAKARAK!
DAHA ÖNCELERİ İZLERKEN MUHAKKAK DAĞ GİBİ ÜTÜ YAPAR YA DA ÇAMAŞIR KATLARDIM KIYMETİMİ BİLMEDİ BUNDAN BÖYLE GEL KEYFİM GEL TEMİZLİKÇİYİ DE ARTTIRDIM DAHA SIK GELECEK GÖRSÜN GÜNÜNÜ
HAA ASIL GÜZEL OLAN KONSER BİLETİMİZ İÇİN KART NOSUNU YOLLAMIŞTI DÜN BEN CÜZDANI UNUTUNCA
BUGÜN O NUMARAYLA KONSER BİLETİNİN YANI SIRA 1 ADET CEKET 2 ADET BLUZ VE 1 ADET AYAKKABI ALINDI BETER OLSUN
Eki Görüntüle 723866 an itibariyle evimin durumututturdu benim x kılıfları yıkayalım diye dedim olmaz süngerler çok kaşın ve sert çıkmıyorlar kılıflarından öyle dedim ya inat etti 2 kişi zor çıkardık tabi makine 2 taneyle doldu 6 posta makine çalıştırdım bekle ki kurucaklarda takıcaz zaten gidecek 4 gün yok kaldık koltuksuz off çok iş yaptı yoruldu ya yatayım biraz dedi adam milletine iş buyuran bende hata.
annezeynep kız çok iyi fikir alayım bir don şuna size layık değil ama kabul edin deyim çok güzel olur:)) sarı ecede kırmızı ömerde harika olurlar valla ay inşallah diyim de aksilik olmasın:) kudurup sakata geliyorum sonum hayır olsun diyim:)) eşine mesaj gitmiyormu kız harcama yapınca:))
Günaydıııınn canımMutlucan sen istersin de ben günaydııııın demez miyim hiç Yarın için Günaydıııııııın bebeğem seni ve güzel gözlümü öpüyorum.
Annekustan slm sanada sekercim..
Su bisiklet olayina yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamiyorum ve yazmaya karar verdim..ben hep derim esinin rizasi alinmadan yapilan isten hayir gelmez diye...bu yuzden sende cok merak etme bu hevesi cok yakinda kalmaz :)) gor bak
Hava burda 365 gun kasvetli biz ne yapalim dimi..varsin bir kac gunde havanin havasi olmuyu versin dimi :))
Havalar nasil olursa olsun,yeterki sizin havasiniz iyi olsun dimiboyle birseymi vardi bir zamanlar ne
gunaydın sekerli çaylarım limonatalarım....
limonata dedim de aklıma geldi :)
defne karenin bugun limonata partisi varmış, sarı kıyafet istediler... hay allahım yaaa... iste iste bitmiyo sürekli bi aktivite peşindelerdunku cekim yapılmıs. sırada kurum roportajları vs varmıs. onlar da bitince montaj hazırlık vs derken haber vercekler bize yayın zamanını. hatta belki yoğun istek üzerine yuuutuba ya da feysbuka falan koydururuz izleriz
öptüm sizi
not: mutlucum günaydııııııııııııınnnnnnnnn:)
C.tesi düğün var,,bu gece itibariyle yine ne giysemlere başlarım artık
Kızı götürmeyeceğim,,daha önce hiç götürmedim düğüne,,çok ses oluyor ya kulakları etikensin istemiyorum,
yoksa orda bebekle rahat olamam diye değil yaniAnneme yol yapım çalışmalarına başlıcam bugün,,
tabi kendime de kıyafet bulmam gerekiyorÇocuk giysilerine bakmaktan renkli pantolunlar dışında modadan bi haberim Kapıdan girerken biri yanıma gelip "bizimle değilsin" demez inşallah:18:
Eki Görüntüle 723866 an itibariyle evimin durumututturdu benim x kılıfları yıkayalım diye dedim olmaz süngerler çok kaşın ve sert çıkmıyorlar kılıflarından öyle dedim ya inat etti 2 kişi zor çıkardık tabi makine 2 taneyle doldu 6 posta makine çalıştırdım bekle ki kurucaklarda takıcaz zaten gidecek 4 gün yok kaldık koltuksuz off çok iş yaptı yoruldu ya yatayım biraz dedi adam milletine iş buyuran bende hata.
annezeynep kız çok iyi fikir alayım bir don şuna size layık değil ama kabul edin deyim çok güzel olur:)) sarı ecede kırmızı ömerde harika olurlar valla ay inşallah diyim de aksilik olmasın:) kudurup sakata geliyorum sonum hayır olsun diyim:)) eşine mesaj gitmiyormu kız harcama yapınca:))
mutlum forumun bütün bezelyelerini sen hazırladın önümüzdeki kış için sendeniz valla:) pazarda sordum istanbulda güzel bir bayan piyasadaki bütün bezelyeleri topluyormuş dediler:) ah o koca kafalı kocalarımız yok mu ah üzülme sakın az hevesini alır bırakır nasıl olsa. benimki dün gidip küçük ahşap bir kutu ve ahşap boyası almış napcan bunu dedim topladığı deniz kabuklarını koymak için hazırlıcakmış eceye hazırlıyormuş(yutması için sanırım deniz kabukalrını) selamın kavlem çekip sustum napcan çekcez meccburrr:)
Beklerim canım,sana fırında dereotlu en spesiyalimi hazırlarım ama gelince pilavı sen yaparsın yanına
Dün çok üzüldüm ve kızdım ama dediğin gibi yapabilecek birşeyim de yok,,en azindan seninki daha masum bir işe girişmiş
Çekeceeeezz mecbuurrBirde sabah kapıyı bir açtım,,kapının önünde bisikleti doğalgaz borusuna zincirlemiş
Herkese iyi sabahlar güzel arkadaşlarım
Dün akşam eltimi aldım fetih törenlerine gittik haliçe çocuklarla,,ışıklar dev ekran falan güzeldi ama gel gelelim Mira aşırı mızmızdı, bebek arabasında durmak istemedi,,onunla uğraşmaktan yoruldum çokNeyse sonra eyüp'e kadar yürüyüş yaptık güya,tabi benim kız yine kucakta ,,canım çıktı Dondurma yemeye oturduk,,orda da neye saldıracağını şaşırdı minnoşum sonra eşimle kaynım yanımıza geldiler,gelmeleriyle kalkmamız bir oldu,,meğer bisiklet alınmış kocişin kankaları yola çıkmışlar bizimkini alıcaklarmış eve gittik beyefendi sanki profosyonel gibi kasklar eldivenler içlikler görmeniz lazım bir hazırlandı ki sormayın 23.00de gitti 01.00de geldi yani benim dualar yetersiz kaldı Bişey diyemiyorum artık,
tribin kralını yapıyorum sadeceBirde sabah kaskı fırlattım
Dün eve giderken manav beni yine kekledi galiba ya 10kg daha aldım bezelyeşekersizim yardıma gelecek diye aldım bunu
Ama görseniz çok taze dayanamadım,,eve gittiğimde bakıcı teyzemizle kızım ilk 10kg.yu ayıklamıştı hemde
bugün elde yine var 10kg ayıklanmamış bezelye
Benden haberler böyle kankalarHerkesi çok öperim
Ayyy evet yuuutuba koysunlar,,görelim pamuk prensesimiziAma sen adını söylersin,, buraya ekleme olur mu o zaman açamıyoruz
Sana da günaydın canım,,taze annem,güzel kadın,tatlı muhabbetlim,tez canlım,araştırmacı ruhlum,güzel bloggerım,şekerli şekersizimmmBezelye ayıklamaya bekleniyorsun
C.tesi düğün var,,bu gece itibariyle yine ne giysemlere başlarım artık
Kızı götürmeyeceğim,,daha önce hiç götürmedim düğüne,,çok ses oluyor ya kulakları etikensin istemiyorum,
yoksa orda bebekle rahat olamam diye değil yaniAnneme yol yapım çalışmalarına başlıcam bugün,,
tabi kendime de kıyafet bulmam gerekiyorÇocuk giysilerine bakmaktan renkli pantolunlar dışında modadan bi haberim Kapıdan girerken biri yanıma gelip "bizimle değilsin" demez inşallah:18:
kıyamam ya neden huysuzlandı ki...
kaskı kafasına atsaydın mutlucum... boşver takma...
ayıklarım sekerim aşkolsun ah bi gelebilsemmm.. sizin duğun nerde bu haftasonu izmitte mi istanbulda mı?
benim de modadan haberim yok. olan soylesin
Ins cnm buda olur merak etme daha dune kadar doguda idiniz bak simdi azda olsa yakinlastiniz memleketinize, tayinleriniz zamanla olusturulur ve sende rahata kavusursun ins,
Feyzanur un mutlu olmasina cok sevimdim, sende zamaninda cok endiselenmistin cok sukur hersey yolunda imis..rabbim keyfini daim etsin kuzumuzun,,,bu arada biz hic Feyzenurumuzu goremedik annesi bir ara resimlerini patlativerde gorelim guzel kizimizi dimi ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?