2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

OOo benim gibi şiir sever arkadaşlarım da varmış meğer....sabah sabah bayıldım bayıldım beni bu şiirler mahvetti...zaten çok duygusal insanım....ahhhhhh aşk sen nelere kadirsin....iyiki tanışmışsınız iyi ki o gün var iyiki evlenmişsiniz iyiki tatlı mı tatlı evladınız olmuş...iyi ki var bütün güzellikler...iyi ki Rabbim bu güzellikleri bu duyguları bahşetmiş bizlere...binlerce şükür....

Mecbuuuuurrrrr :))))))

Gunaydın
benı okuduğum kıtap baya sardı her fırsatta gömuluom kıtaba
UNNadodakı sandalelerı gördunuz muuuuu cok sekerler
sekersız her cocugun dolabında sarı bışey mı varmış kı...

Amaninn da amann valla senin bu kız yeşilçamlara karışacak bak benden sölemesi...:) mşllh ne güzel böyle aktiviteler kim bilir ne tatlı olmuştur yavrumuz...Allah nazarlardan esirgesin...amin..

seninkinin canı sıkılmıs kendine iş çıkarıyo tatlım bence :)
gelcem inşallah

benim de giyecek bişeyim kalmadı. yazlık almam lazım yaaa. şöyle bol paça uzunn ince pantolonlar tiril tiril tshirtler istiyorum. nerden alcam kiii

Gunaydın
benı okuduğum kıtap baya sardı her fırsatta gömuluom kıtaba
UNNadodakı sandalelerı gördunuz muuuuu cok sekerler
sekersız her cocugun dolabında sarı bışey mı varmış kı...

bilmem valla. bizde vardı yolladık

Amaninn da amann valla senin bu kız yeşilçamlara karışacak bak benden sölemesi...:) mşllh ne güzel böyle aktiviteler kim bilir ne tatlı olmuştur yavrumuz...Allah nazarlardan esirgesin...amin..

sağol sekerim. foto koyarlarsa paylaşırım

kızlar idefixten kitap sipariş etmiştim. az önce geldi.. çok mutluyum su an. yalnız tek bi sorunum var. ne zaman okicam ben bunları :)
defnenin kütüphanesi için de urfaya yolladıklarımın aynısını kendime de sipariş verdim. harikalar. önce ben okicam sonra defnoş :)

pasta ve badem şekeri kutusu fotolarını koydum bakınız: albüm

dana olayısı ise çok anlamlı olacak. şöyleki: seneye (inşallah) bebelerimiz 2 yaşına girecek. danamızın da 2 boynuzu var. boynuzlarına birer mum takarız, işte size 2. yaşgünü yemeği

bu mantıkla, 3. yaşgünlerinde fil kesmemiz lazım :44: 2 tane dişlerine 1 tane de hortumuna
4. ve diğer yaşgünlerine de Allah kerim...

vuu çok güzel mutlu_anne paylaşman bile güzel

geç kalmış değilsin bacım enişteyi ikna etmene bağlı baktın edemedin bebeşin olur oyuncu annesi

benım tavşan yürüse valla alırdım topuklu

doğumgünü hazırlıklarına harcayacağımız parayla, seneye danaya girmeyi düşünüyoruz biz

benıde bir ortak say

bende girerim ama dananın bacagını alırım ona göre

dananın öteki bacağıda bneım

HELAL OLSUN oh ohhhhhhhhhhh güle güle giy bacım

abovvvv allah kolaylık versin

Gecmis olsun cnm,umarim Aysemiz ve sana bulasmaz ins...bol sifa diliyorum

saol meleğim an itibarıyla akşamdan beri tavşanım salya sümük

BabyCeren cim dolmalari sardin sardin sonra bir guzel oturup yedin dimi hain kofte..hani bize looo :)) bu gece goremedim seni sekerim dolmalari fazla mi kacirdin yoksa :)) afiyet olsun eminimki enfes olmustur..

resmin bile koklatmadı bize yer yer bide fit durmazmı

aman yarasın bit bit et lop lop yağ olur işlaaa

işlaa kafasına denk gelmiştir ne kötüyüm be

bacım sayende hal lerde felan bezelye kalmadı afiyetle yemek nasip olsun

kimin haddine kesinlikle bizimlesin

vay akıllı çalınmasın diye zincirlemiş valla ben olsa 1 tornavidaya bakar

aman ağız tadını bozma sıkılır işlaa

iyiki doğmuş datlun nice uzun ömürler versin mevlam mevlidli oda güzel allah kabul etsin

hayırlı ve ebedi olsun bacım nice güzel senelere

Mecbuuuuurrrrr :))))))

hiçde DELLLLLLLLLLLLLLLL

GÜNAYDİN MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat afiyet bol iştah ve kaka versin

tavşanım akşamdan beri nezle burnu akıyo aktıkça zırlıo bende burun pompasıyla çekiyorum öle rahat ediyo ay ne yapsam ateşi felanda yok öle dr götürsemmı :26:

uyuss X ben sabah kaçtı karşıya getti ancak pazar günü gelir bulaştırdı nezleyi tavşanıma
akşamdan beri uyumadık az önce süt verip yatırdım işla tez vakitte düzelir neşesi giti bir anda ya

uyurken kahvaltı yapım evi toparlayım bari ALLAHA emanet olun

not: albumdeki güzel yorumlarınıza çok teşkr ediyorum

Son düzenleme:
güzel annelerim tatlı mı tatlı bebişlerim hepinizi kucaklıyorum
dün gamzeli yarimi 1 yaş kontrolüne götürdük
boyumuz 80 cm olmuşdoktorumuz uzun ince bir delikanlı olucak dedi
çok şükür sağlığı yerindeymiş kuzumun
kan tahlili yapmamıştık hiç onuda yaptık çok şükr iyi çıktı
değerimiz 11.8,
beslenmemizi anlattım dr çok beğendi,kilo almasada devam et dedi
kuzumun bünyesi kilo yapmıyormuş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
yürüme konusundada tamamen çocuğun isteğine bağlı dedi ayakta tutturdu oğlumu 2 dk durdu hooop
hemen oturdu
ayakları sağlam basıyor ama isteksiz dedi,bazı çocuklar 15 ayda bazılarıda 18 ayda yürüyorlrmış
sanırım benim kuzuda geç yürüyen bebeklerden olucak hayırlısı olsun
1 yaştan sonra göz kontrolü önerdi biz 10 aylıklen götürmüştük zaten
2 yaşında götürcez tekrar
bizden haberler böyle canım arkadaşlarımm

bu arada biz kan ilacını sadece 1 ay düzenli kullandık
başta anneZEYNEP arkadaşıma teşekkür ediyorum
içinde bulunduğu maddeden dolayı yararından çok zararının olduğunu falan söylemişti
baya araştırm yapmıştı
ama yemeklerine çok dikkat ettim,her gün mutlaka bir öğünü kıyma yada et oldu
sanırım bu yüzden kanımız iyi çıktı

vee azıcık geçmişi okuğum kadarıyla mutlu annecimin eşi bisiklet almış ve canı sıkılmış benim arkadaşımın
hiç sıkma canını kuzum benim ama trip yapabilirsin enişteye
hevesini alınca bırakacaktır bence
boncukumu ve seni öperim

Ayşe Minel hastalanmış kuzum benim en yakında şifa bulur inşallah

azraece ne yaptın sen ayy okadar temizliği nasıl yapıcan tek başına yazıık beeeeeeee ne çektin be diye bağlayabilir miyim

22 hazıran ve 1 temmuz arası izmir deyiz canım inşallah denk geliriz yaa lütfen denk gelelim ecoşumun yanacıklarını mıncıklamak istiyorum

selamnasılsınız cancagızlarım..ben yorgun,süzgün ve bitkinim..
misafir görmek istemiyorumşu forumdaki misafirleri bile sanki bana gelmiş gibi görüyorum
evim battı ya,dün geceden beri temizlik yapıyorumbenim 3 saatte sardıgım sarmaları 3 dakikada yiyen
misafirlerime nasıl gıcık oldum bilemesseniz
geçmişe göz attım ama pek birşey aklımda kalmadı..
defnoşum yine kameraların önüne geçiyomuş:)maşallah ya şimdiden artist oldu..
nagişim o ne şiirdi öyle:)yani sendende böyle bir şiir beklenirdi zaten..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerim..
hejar oğluşunun kontrolü güzel geçmiş,kan degerleri çok güzelyürümeside sorun degil canım,elbet yürüyecek o zamanda
bu günleri özleyecen:)

kujum ayşe minele geçmiş olsun..demek x men bulaştıdı kaçtı gitti
terlik atsaydın arkasından..haketmiş:)
sen tavşana iyi bak hemen iyleşsin canım

mutlucum sabah cerenle sohpet ediyoduk sizin bisiklet olayınızı anlattım:))
ceren çok üzüldü ve sana bir şarkı söyledi:))
eşin bisikletiyle kapıdan çıkarken ve sen ona bakarken:))))
[video=youtube;QMhhanuO9jM]http://www.youtube.com/watch?v=QMhhanuO9jM[/video]

Aman AllahıımmmmÇok çok çoookkk güzelBengü duysa kıskanacak walla,,çatlasınnnn:124:
Bitanem benim nasılda anlamış teyzesinin durumunu Ama gerçekten hem sesininin ve kendisinin güzelliğini hemde
şu aralar favori şarkımı bulduğu için Cerenimi kocaman öpüyor ve tebrik ediyorum
maşallah

canım sonuçlarınıza çok sevindim üst limite yakın çıkmış kan değeri de maşallah aras eymene
fırsat bulunca okuduğumu paylaştım cnm sizler evdesiniz ama eminim bizden daha az vakit bulabiliyorsunuzdur bazı şeylere

MUTLUANNE BİSİKLET MESELESİNİ YENİ FARKETTİMMM
biz bebiş yokken yapışık ikiz gibiydik arkadaşları maça ve yüzmeye çağırırdı gitmezdi benim zorumla haftada 1-2 gün ayrı takılıyorduk ama bebiş olunca birlikte geçirilen zamanlar zaten çok kısıtlı diye düşünüyorum arasıra kaçamak olur tabi ama ufaklıklar bize daha az bağımlı olana dek bence her fırsatta başbaşa olmak iyidir
yine de haftada 1kereden birşey olmaz gitsin sen de hemen alışverişe git

allahımmm o son cümlede sesi kısılıp hüzünleniyor resmen yaa babyceren ben cidden bayılıyorum bu kıza gözleri kaşları yüzünün güzelliği bin kere maşallah
bu arada azraecenin resmine yorum yapmışsın ya, adını sanını bilmeden sen olduğunu hissettim cidden senmişsin :)

Canım benim ne kadar iyi niyetlisinhaftada 1x5/6 gidiyorlar canım,,yani her akşam anlatabildim mi
Derdim alışveriş kafa dağıtmak falan değil çok şükür fazlasıyla incir ağacı dikmiş durumdayım kendimce
Ben eşimle bu tip aktiviteler yapamadığımızdan şikayetçiyimAMa çözücem az kaldı

sagolun canlar:))
ceren burada olsa size teşekkür ederdi ama okulda:)
annzeynebim beni bulmuşsuniyikidide bulmuşsun çok sevindim
kendimi heryerde belli ediyorum dimi
bengüyede burdan selamlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…