Ne güzel şey seni seviyorum demek
Sevdiğini söyleye bilmek ne güzel
Her baharda
Gece gündüz
Her saniye
Seni seviyorum seni seviyorum
Seviyorum seni diye bilmek ne güzel
Bir kere sevdaya tutulmaya gör
Ateşlere yandığının resmidir
Aşık dediğin , mecnun misalı kor
Ne bilsin alemde ne mevsimidir
Çünküsü yok nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok dakikalar zaman ustu
Utangaç bir gecenin kucağinda
Yağmurlar vuruyor pencereme
Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına
Gecenin bu çıldırtan yanlizliğinda
Aşkin ayak seslerini duyuyorum yüreğimde
Ve hasretin içimde seni seviyorum
Sesini duymak istiyorum uyumadan önce
Sabahlara kadar konuşmak
Hiç kapatmamak telefonu
Aynı düşlere uyumak sonra
Ve uyanmak aynı güneşe
Aşık dediğin , mecnun misali kor
Daha bir güzelleştim son günlerde
Gözlerimin içi parlıyor
Kabıma sığdıramıyorum aşkı
Gülmek geliyor içimden
Sokaklarda koşaradım yürümek
Tanıdık , tanımadık herkese selam vermek
Merhaba ülkemin güzel insanları
Hepinize , hepinize merhaba
Sizi de seviyorum
Yağmuru , denizi , kokusunu toprağımın
Gök mavisinde güvercinleri , martıları
Dağ eteklerindeki gelincikleri seviyorum
Ateş kırmızısı ...
Bir kenara mahsun çekilen için
Yemeden içmeden kesilen için
Sensiz uykuyu haram bilen için
Ayrılık ölümün diğer resmidir
Bir köşeye mahsun çekilen için
Yarsız uykuyu haram bilen için
Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı
Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime
Ve daha çok seviyorum limonlu çayı
Senin sevdiğin her şeyi seviyorum ...
Davamızı ve şehrimizi sende seviyorum
Seni seviyorum
Iyi ki varsın, iyiki tanıdım seni
Seni çok seviyorum
Yaşamaksa seni sevmek
Ben hiç ölmedim
Seni seviyorum
ateşlere yandığımın resmidir
aşık dediğin mecnun misali kör
ne bilsin alemde ne mevsimidir.
Bugün bizim tanışma yıl dönümümüz uğurumlaçaresizlikler içinde birbirimize sarıldığımız o ilk gün!!! Bugün 7. senemiz bitti dolu dolu... 8. seneye merhaba diyorum. Ve onu çok ama çok seviyorummmm
herkese günaydınlar canım sabah sabah limonata istedi ya naneli naneli:) yeşilçayım ece ile o yolculuğa çıkmak benim için survivor adasına gitmek gibi bişey olurdu herhalde:)ben siz gelceniz diye gelmedim hem:) bugün nöbete gitti eşim yarın bir yarım saat uğrayıp yola çıkacak pteside dönecek nasipse anlıyacağınız sizinim pardon ece izin verirse sizinim:) koltuk süngerleri çıkınca koltuklara çıkıp döşemesinde zıplayıp düşüyor çok afili düşüyor hemde havada şekilden şekle girip atraksiyon yapıyor ilk 3 düşmeden sonra ağlamaktan vazgeçti gülüyor şimdi:)
mutlum forumun bütün bezelyelerini sen hazırladın önümüzdeki kış için sendeniz valla:) pazarda sordum istanbulda güzel bir bayan piyasadaki bütün bezelyeleri topluyormuş dediler:) ah o koca kafalı kocalarımız yok mu ah üzülme sakın az hevesini alır bırakır nasıl olsa. benimki dün gidip küçük ahşap bir kutu ve ahşap boyası almış napcan bunu dedim topladığı deniz kabuklarını koymak için hazırlıcakmış eceye hazırlıyormuş(yutması için sanırım deniz kabukalrını) selamın kavlem çekip sustum napcan çekcez meccburrr:)
gunaydın sekerli çaylarım limonatalarım....
limonata dedim de aklıma geldi :)
defne karenin bugun limonata partisi varmış, sarı kıyafet istediler... hay allahım yaaa... iste iste bitmiyo sürekli bi aktivite peşindelerdunku cekim yapılmıs. sırada kurum roportajları vs varmıs. onlar da bitince montaj hazırlık vs derken haber vercekler bize yayın zamanını. hatta belki yoğun istek üzerine yuuutuba ya da feysbuka falan koydururuz izleriz
öptüm sizi
not: mutlucum günaydııııııııııııınnnnnnnnn:)
herkese günaydınlar canım sabah sabah limonata istedi ya naneli naneli:) yeşilçayım ece ile o yolculuğa çıkmak benim için survivor adasına gitmek gibi bişey olurdu herhalde:)ben siz gelceniz diye gelmedim hem:) bugün nöbete gitti eşim yarın bir yarım saat uğrayıp yola çıkacak pteside dönecek nasipse anlıyacağınız sizinim pardon ece izin verirse sizinim:) koltuk süngerleri çıkınca koltuklara çıkıp döşemesinde zıplayıp düşüyor çok afili düşüyor hemde havada şekilden şekle girip atraksiyon yapıyor ilk 3 düşmeden sonra ağlamaktan vazgeçti gülüyor şimdi:)
mutlum forumun bütün bezelyelerini sen hazırladın önümüzdeki kış için sendeniz valla:) pazarda sordum istanbulda güzel bir bayan piyasadaki bütün bezelyeleri topluyormuş dediler:) ah o koca kafalı kocalarımız yok mu ah üzülme sakın az hevesini alır bırakır nasıl olsa. benimki dün gidip küçük ahşap bir kutu ve ahşap boyası almış napcan bunu dedim topladığı deniz kabuklarını koymak için hazırlıcakmış eceye hazırlıyormuş(yutması için sanırım deniz kabukalrını) selamın kavlem çekip sustum napcan çekcez meccburrr:)
kadınların en büyük 2 sorunu 1- bugün ne yemek yapsam 2- bugün ne giysem hatta benim giyecek hiçbirşeyim yok:) 2 sene oldu üstüme doğru düzgün birşey almadım. ilk sene eşya borçlarımız vardı çok. sonraki yaz hamilelik kiloları vardı ve gelelim bu yaza dolabı açıp açıp benim giyecek hiçbirşeyim yok diye söyleniyorum:) aslında marmaris sıcağında şort ve tişörtden başkasını pek giymem ama işte kadın ruh halim pek sallamıyor bu durumu:) hem ece hanımın gardrobu önceliğimiz biz bişey giymesekte olur:))
Gunaydın
benı okuduğum kıtap baya sardı her fırsatta gömuluom kıtaba
UNNadodakı sandalelerı gördunuz muuuuu cok sekerler
sekersız her cocugun dolabında sarı bışey mı varmış kı...
Amaninn da amann valla senin bu kız yeşilçamlara karışacak bak benden sölemesi...:) mşllh ne güzel böyle aktiviteler kim bilir ne tatlı olmuştur yavrumuz...Allah nazarlardan esirgesin...amin..
nerden bilcez yorulduğunu bi tane kürdan bayrak olsun efenime söyliim banner olsun hiçbişi görmedik belki balon bile şişirmedin orhan cemalin doongününde ne malum mola falan yok sana pışııııkkkk
dananın kafasına mumlardan bi taç takarsınız çok orijinal olur
Oğulları vınnn vınnn diye gezen erkek bebiş annelerine miniyi,,kız bebek annelerine de alttaki
bmw'yi uygun gördümKesin fiyatlari bizi bizden alir biz alamayız ama olsun,beğendim ,,bebek arabamızda var zaten
ama çok hoşuma gittiler artık kısmet
Eki Görüntüle 723564
KUJUM BENİM CANIM BENİM; beni bu role uygun gördüğü için çok sağol arkadaşım(ama oyuncu, tiyatrocu olmak istemişimdir hep. yani istediklerimden biri de buydu yani )
mutlu; arabalar çok şeker. Çok tuzlu hatta tuz ruhludur onlar. ama alamam kiayakkabılar da güzelmiş valla. Benim inatcı canı isterse tay tay duruyor. zorla ayakta tutamazsın. hemen oturuyor. ayakta durdurmak isteyince kendini kasıyor atıyor ııııhh diyor. dün akşam eşime de dedim bu kız sanırım inattan çişini bile söylemeyecek ya ona korkuyorum diye
- kızım neden altına çiş yaptın?
- canım öyle istedi anne..
-ama tuvalete yapman gerek...
-hayır anne bu benim seçimim. böylesi daha çok hosuma gidiyor
ay ne saçmaladım bem ya. biberonbda tutmuyor inadından. elimi kolumu okşuyor. elimi çekince ağlıyor yada bağırıyor. aslında çok uyumlu benim kızım ya gerçektennnsanırım istemediği hiç birşeyi yaptıramayacağım ben ona ya
Oy ölür yoluna annesi.Çok şükür....
selamnasılsınız fıstıklar:))
mutlucum miranın ayakkabıları çok güzel hayırlı olsun..bezelye içinde kolay gelsin10 kilo nasıl biter Allah yardımcın olsun:)ben 5 kiloyu yapana kadar canım çıktı
en son eşim yardımettide bitti..bu arada ben o kadar para veremem ayakkabıya:18:zaten cerenden kalma baya ayakkabımız var:))
çağla topigin ilk yürüyen bebişi oldugu kendini aştı bu aralar favorisi bu:)
annesi topuklu giyemezken kızı giyerse şaşırmayın:)
Eki Görüntüle 723633
şekersizim yeni oyuncakların hayırlı olsun canım:)nasıl motor gelişimine uygunmu..bende kendime alsam motorum gelişirmi:)))
kujum yine yıkmışsın ortalıgı:)gülmekten çatladım,uyku saatlerimle loto yapıcakmışsın hadi hayırlısı:)
azraece bende sarmamı sardım ama yapragım bitti,biradan pazara gidecem yine yaprak alıp saracamhala ellerim titriyo kuzzulkurt
chihiro senin dogum günü resimleri nerde göremedik biz..hani bahçede lahmacun ayran ve baklava yapacaktın ne oldu..yaptında bizmi duymadık..
doğumgünü hazırlıklarına harcayacağımız parayla, seneye danaya girmeyi düşünüyoruz biz
bende girerim ama dananın bacagını alırım ona göre
tatile tamı tamına 1 ay kalmış oleyyyy balıkesir altınoluk civarı biraz takılıcaz haziran sonunda sonra da gel ağustos geel gel azraeceye kırmızı bir flüt alıp dikilicez kapılarına
aaa bu arada kaynana ne zaman geliyor yoksa geldi de kaçırdım mı!!! en çok azraeceye ne getirecek onu merak ediyorum bu sefer sen de boş gönderme paket yapıp içine lastikli don koy sonra da mutluannenin tarifindeki gibi gül diyaframdan hahhhahhhahhhahhh
hemen voyage sorgunda 4-5 gecelik rez yaptırın yemek içmek havuzlar gel keyfim gelll bak yavrukedi de çok memnun kalmış deneyind erim
sen de adam uzaktayken didişip duruyodun buldun mu kuduruyon heehakkındır yavrum kudur kudurabildiğin kadar
ay ben yerim o ananeyi hiç anane gibi değil ya maşallah baya gençmiş
valla benim bey görmesin bunları akülü arabasını orijinal ölçekli audi alacam diye tutturdu bakalım nasıl vazgeçiricem :26:
nerden bilcez yorulduğunu bi tane kürdan bayrak olsun efenime söyliim banner olsun hiçbişi görmedik belki balon bile şişirmedin orhan cemalin doongününde ne malum mola falan yok sana pışııııkkkk
dananın kafasına mumlardan bi taç takarsınız çok orijinal olur
BUGÜN EŞİMLE TARTIŞTIM AKŞAM KUZEY GÜNEYİ İZLEYECEĞİM HEM D HİÇBİR İŞ YAPMADAN SADECE BOŞ BOŞ OTURUP EKRANA BAKARAK!
DAHA ÖNCELERİ İZLERKEN MUHAKKAK DAĞ GİBİ ÜTÜ YAPAR YA DA ÇAMAŞIR KATLARDIM KIYMETİMİ BİLMEDİ BUNDAN BÖYLE GEL KEYFİM GEL TEMİZLİKÇİYİ DE ARTTIRDIM DAHA SIK GELECEK GÖRSÜN GÜNÜNÜ
HAA ASIL GÜZEL OLAN KONSER BİLETİMİZ İÇİN KART NOSUNU YOLLAMIŞTI DÜN BEN CÜZDANI UNUTUNCA
BUGÜN O NUMARAYLA KONSER BİLETİNİN YANI SIRA 1 ADET CEKET 2 ADET BLUZ VE 1 ADET AYAKKABI ALINDI BETER OLSUN
Eki Görüntüle 723866 an itibariyle evimin durumututturdu benim x kılıfları yıkayalım diye dedim olmaz süngerler çok kaşın ve sert çıkmıyorlar kılıflarından öyle dedim ya inat etti 2 kişi zor çıkardık tabi makine 2 taneyle doldu 6 posta makine çalıştırdım bekle ki kurucaklarda takıcaz zaten gidecek 4 gün yok kaldık koltuksuz off çok iş yaptı yoruldu ya yatayım biraz dedi adam milletine iş buyuran bende hata.
annezeynep kız çok iyi fikir alayım bir don şuna size layık değil ama kabul edin deyim çok güzel olur:)) sarı ecede kırmızı ömerde harika olurlar valla ay inşallah diyim de aksilik olmasın:) kudurup sakata geliyorum sonum hayır olsun diyim:)) eşine mesaj gitmiyormu kız harcama yapınca:))
Gecmis olsun cnm,umarim Aysemiz ve sana bulasmaz ins...bol sifa diliyorum
BabyCeren cim dolmalari sardin sardin sonra bir guzel oturup yedin dimi hain kofte..hani bize looo :)) bu gece goremedim seni sekerim dolmalari fazla mi kacirdin yoksa :)) afiyet olsun eminimki enfes olmustur..
Günaydıııınn canımMutlu sabahlar olsunnn Bende seni ve güzel kızımı öpüyorum
Ahhh benim melek kalpli arkadaşım,,keşke bütün insanlık(yani kocam) sendeki hassas yüreğe sahip olsa,,
malesef olan oldu dün gece
Herkese iyi sabahlar güzel arkadaşlarım
Dün akşam eltimi aldım fetih törenlerine gittik haliçe çocuklarla,,ışıklar dev ekran falan güzeldi ama gel gelelim Mira aşırı mızmızdı, bebek arabasında durmak istemedi,,onunla uğraşmaktan yoruldum çokNeyse sonra eyüp'e kadar yürüyüş yaptık güya,tabi benim kız yine kucakta ,,canım çıktı Dondurma yemeye oturduk,,orda da neye saldıracağını şaşırdı minnoşum sonra eşimle kaynım yanımıza geldiler,gelmeleriyle kalkmamız bir oldu,,meğer bisiklet alınmış kocişin kankaları yola çıkmışlar bizimkini alıcaklarmış eve gittik beyefendi sanki profosyonel gibi kasklar eldivenler içlikler görmeniz lazım bir hazırlandı ki sormayın 23.00de gitti 01.00de geldi yani benim dualar yetersiz kaldı Bişey diyemiyorum artık,
tribin kralını yapıyorum sadeceBirde sabah kaskı fırlattım
Dün eve giderken manav beni yine kekledi galiba ya 10kg daha aldım bezelyeşekersizim yardıma gelecek diye aldım bunu
Ama görseniz çok taze dayanamadım,,eve gittiğimde bakıcı teyzemizle kızım ilk 10kg.yu ayıklamıştı hemde
bugün elde yine var 10kg ayıklanmamış bezelye
Benden haberler böyle kankalarHerkesi çok öperim
C.tesi düğün var,,bu gece itibariyle yine ne giysemlere başlarım artık
Kızı götürmeyeceğim,,daha önce hiç götürmedim düğüne,,çok ses oluyor ya kulakları etikensin istemiyorum,
yoksa orda bebekle rahat olamam diye değil yaniAnneme yol yapım çalışmalarına başlıcam bugün,,
tabi kendime de kıyafet bulmam gerekiyorÇocuk giysilerine bakmaktan renkli pantolunlar dışında modadan bi haberim Kapıdan girerken biri yanıma gelip "bizimle değilsin" demez inşallah:18:
Beklerim canım,sana fırında dereotlu en spesiyalimi hazırlarım ama gelince pilavı sen yaparsın yanına
Dün çok üzüldüm ve kızdım ama dediğin gibi yapabilecek birşeyim de yok,,en azindan seninki daha masum bir işe girişmiş
Çekeceeeezz mecbuurrBirde sabah kapıyı bir açtım,,kapının önünde bisikleti doğalgaz borusuna zincirlemiş
Merhabalar canım, aslında hep kafamda. bi gün sizlerle paylaşmak istiyorum da bi türlü fırsat olmadı öölleee duruyorlar makine de....inş en kısa zamanda koyarım fotoları...bu arada biz de doğum günümüzü kutladık.bi değişiklik yapıp ilk doğum günümüzü mevlitli kutlayalım istedim ve doğum günü mevlidi yaptık inş Allah kabul ederse...
Ne güzel şey seni seviyorum demek
Sevdiğini söyleye bilmek ne güzel
Her baharda
Gece gündüz
Her saniye
Seni seviyorum seni seviyorum
Seviyorum seni diye bilmek ne güzel
Aşık dediğin , mecnun misalı kor
Çünküsü yok nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok dakikalar zaman ustu
Utangaç bir gecenin kucağinda
Yağmurlar vuruyor pencereme
Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına
Gecenin bu çıldırtan yanlizliğinda
Aşkin ayak seslerini duyuyorum yüreğimde
Ve hasretin içimde seni seviyorum
Sesini duymak istiyorum uyumadan önce
Sabahlara kadar konuşmak
Hiç kapatmamak telefonu
Aynı düşlere uyumak sonra
Ve uyanmak aynı güneşe
Aşık dediğin , mecnun misali kor
Daha bir güzelleştim son günlerde
Gözlerimin içi parlıyor
Kabıma sığdıramıyorum aşkı
Gülmek geliyor içimden
Sokaklarda koşaradım yürümek
Tanıdık , tanımadık herkese selam vermek
Merhaba ülkemin güzel insanları
Hepinize , hepinize merhaba
Sizi de seviyorum
Yağmuru , denizi , kokusunu toprağımın
Gök mavisinde güvercinleri , martıları
Dağ eteklerindeki gelincikleri seviyorum
Ateş kırmızısı ...
Bir kenara mahsun çekilen için
Sensiz uykuyu haram bilen için
Bir köşeye mahsun çekilen için
Yarsız uykuyu haram bilen için
Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı
Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime
Ve daha çok seviyorum limonlu çayı
Senin sevdiğin her şeyi seviyorum ...
Davamızı ve şehrimizi sende seviyorum
Seni seviyorum
Iyi ki varsın, iyiki tanıdım seni
Seni çok seviyorum
Yaşamaksa seni sevmek
Ben hiç ölmedim
Seni seviyorum
ateşlere yandığımın resmidir
aşık dediğin mecnun misali kör
ne bilsin alemde ne mevsimidir.
Bugün bizim tanışma yıl dönümümüz uğurumlaçaresizlikler içinde birbirimize sarıldığımız o ilk gün!!! Bugün 7. senemiz bitti dolu dolu... 8. seneye merhaba diyorum. Ve onu çok ama çok seviyorummmm
Mecbuuuuurrrrr :))))))
ALLAH sağlık sıhat afiyet bol iştah ve kaka versin
mutlucum sabah cerenle sohpet ediyoduk sizin bisiklet olayınızı anlattım:))
ceren çok üzüldü ve sana bir şarkı söyledi:))
eşin bisikletiyle kapıdan çıkarken ve sen ona bakarken:))))
[video=youtube;QMhhanuO9jM]http://www.youtube.com/watch?v=QMhhanuO9jM[/video]
bu arada biz kan ilacını sadece 1 ay düzenli kullandık
başta anneZEYNEP arkadaşıma teşekkür ediyorum
içinde bulunduğu maddeden dolayı yararından çok zararının olduğunu falan söylemişti
baya araştırm yapmıştı
ama yemeklerine çok dikkat ettim,her gün mutlaka bir öğünü kıyma yada et oldu
sanırım bu yüzden kanımız iyi çıktı
vee azıcık geçmişi okuğum kadarıyla mutlu annecimin eşi bisiklet almış ve canı sıkılmış benim arkadaşımın
hiç sıkma canını kuzum benim ama trip yapabilirsin enişteye
hevesini alınca bırakacaktır bence
boncukumu ve seni öperim
mutlucum sabah cerenle sohpet ediyoduk sizin bisiklet olayınızı anlattım:))
ceren çok üzüldü ve sana bir şarkı söyledi:))
eşin bisikletiyle kapıdan çıkarken ve sen ona bakarken:))))
[video=youtube;QMhhanuO9jM]http://www.youtube.com/watch?v=QMhhanuO9jM[/video]
canım sonuçlarınıza çok sevindim üst limite yakın çıkmış kan değeri de maşallah aras eymene
fırsat bulunca okuduğumu paylaştım cnm sizler evdesiniz ama eminim bizden daha az vakit bulabiliyorsunuzdur bazı şeylere
MUTLUANNE BİSİKLET MESELESİNİ YENİ FARKETTİMMM
biz bebiş yokken yapışık ikiz gibiydik arkadaşları maça ve yüzmeye çağırırdı gitmezdi benim zorumla haftada 1-2 gün ayrı takılıyorduk ama bebiş olunca birlikte geçirilen zamanlar zaten çok kısıtlı diye düşünüyorum arasıra kaçamak olur tabi ama ufaklıklar bize daha az bağımlı olana dek bence her fırsatta başbaşa olmak iyidir
yine de haftada 1kereden birşey olmaz gitsin sen de hemen alışverişe git
Aman AllahıımmmmÇok çok çoookkk güzel Bengü duysa kıskanacak walla,,çatlasınnnn:124:
Bitanem benim nasılda anlamış teyzesinin durumunuAma gerçekten hem sesininin ve kendisinin güzelliğini hemde
şu aralar favori şarkımı bulduğu için Cerenimi kocaman öpüyor ve tebrik ediyorum
maşallah
allahımmm o son cümlede sesi kısılıp hüzünleniyor resmen yaa babyceren ben cidden bayılıyorum bu kıza gözleri kaşları yüzünün güzelliği bin kere maşallah
bu arada azraecenin resmine yorum yapmışsın ya, adını sanını bilmeden sen olduğunu hissettim cidden senmişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?