2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ohh her akşam mııııı hiç yakıştıramadım enişte gelirim keserim lastiğini
insan dört gözle yollarını bekliyor di mi zaten yemekti bulaşıktı şuydu buydu derken gece oluveriyor
biraz gönlünü yaparak halledersin canım ya, sen 3 gece çık kalan 2 gece de ben çıkayım fln gözü korkar belki

ben haftasonu derneğe fln gittiğinde hemen ertesi gün baba oğul bırakıp alışverişe gidiyorum
oğlumun babasıya başbaşa vakit geçirmesi de iyi bişey sonuçta

kızlar şunu izlesenize ya yıkıldım gülmekten

Vasfiye Teyze, Rıza'ya sardı - YouTube

saçlarına bakmaktan şarkıyı dinleyemedim

kızlarrr selam herkeseeee nasılsınız bakalımmm, valla ben süperim ama çok işim var yine deli gibi çalışıyorum aslında iyi oluyor böyle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum saat 4 olmuş ne güzelll arada giriyorum ama yazmaya bile fırsat bulamıyorummm, herkesleriii kocamannn öperrrr selam ederimm

selam
sen bizi öptüysen bizimde seni öpmemiz lazım ayıp olmasın

cerenncimmm süpersinnn nasılda havalııı güzeller güzelii maşallah sana yeni şarkılarla bekliyoruz seni yetmedi hee ona göre anne söyle canımm okiii

ceren küçük kardeşleri için şarkı söyledi:)
orta parmakta biraz sorun oluyo ama idare edin:)
[video=youtube;TYObGPz5mt4]http://www.youtube.com/watch?v=TYObGPz5mt4[/video]

oy oy yerim onun barmaklarını çok datlu maşallah kime çekmiş acaba

saçlarınada ayrı bir bayıldım saç takıntım var azcıkta

oohhh valla şu işlerin üstüne ne güzell geldii CERENCİKK ya alkışlar sana kuşummm ahh bizim minnoşlarımızda büyüselerde böyle şarkılar söyleseler valla babyceren cicim çok şanslısın iki güzeller güzeli prensesin var hiç canın sıkılmaz senin valla

Bizim zamanımızda arkaya giderken Allahaısmarladık deniyodu Hatta Alasmaalaadık şeklinde
Çok tatlı ya izledikçe yüzümde güller açtıYalnız Cerenle birlikte bende yaptım yüzük parmak çok zor bence
Maşallah bebeğime yaw

Ceren ablayi melegim teyzosu yesin mi :)) ozellikle o yetenekli parmaklarindan baslamayi dusunuyorum :))
Masallah guzel kizimiza hatta arada sanki yavru pisi gordum oda cok seker yiyim ben en iyisi ikinizide..kime cekmisler tabikii annelerine...masallah sanada guzelim iyi sanateserlerin harika olmus :))

Oglum bugun cok is yapti teyzeleri cok, bu yuzden yoruldu simdi sekerleme yapiyor ama uyanmasi an meselesi cunku sesi geliyor ufaktan ufaktan:)) yaptigi is ise benimle beraber ortaligi supururken oda bizimle takipte idi yerde cok yoruldu zavallim ben supurdum oda yerleri bir guzel sildi anlayacaginiz :))

Uyanir dedimde uyandi sesi geliyor..tuh yaa banyoyu temizliyecektim kaldi anasina...
Hadi ben kactim sekerle yazin bol aksama okuyacak birseyler olsun banada

oh oh demek tarık akan gibi uzun boylu yakışıklı olcak maşallah baluşuma

banada 18 aya kadar yürür merak etme dedi azönce geldim sağlık ocağında

Biangel cicim ya sen warya süpersin süper
Çok sinirliydim işten birine seni okuyunca gevşedim

sevindim bacım ama sen o bisiklet olayını bi hallet o zaman pamuk gibi olcan

Ayşe Minel hastalanmış kuzum benim en yakında şifa bulur inşallah

saol canım tşkr yaz nezlesi salya sümük halimiz

amanda kıyama çokmu yorulmuş ah ah o sarmalarda aklım kaldı valla üşenüyom anamda yapmıyo

kujum ayşe minele geçmiş olsun..demek x men bulaştıdı kaçtı gitti
terlik atsaydın arkasından..haketmiş:)
sen tavşana iyi bak hemen iyleşsin canım

saol bacım

efet bulaştı o kadar uzak tuttuğum halde poffff

adam ben yataktayken kaçtı ama döncek bu kürtkçü dükkanına

tüh kıl payı kaçırmışım

abooo enişte için intikam çanları çalıo

hahhahaa muşanbalar burdan ankaraya yol olur

saçlarına bakmaktan şarkıyı dinleyemedim

bende bende ama en azında senın oğlunu saçları vardı ya ben yapım kel tavşanımla kazıcam bende dah aiyi çıkar diolar:26:

kolay gelsin bacım bu sıcakta işin zor valla ben evde yanıyorum tez vakite akşam olsun emi

niye gözünlemi duyuyosun ki senizlerken dinleyeydin ya:)
saçları bana batıyo kestirecem de babası izin vermiyo

kız sendeki bu kesme huyuna çağlayı memeden kescen cerenın saçlarını kescen allahtan uzagız yoksa sinirlenınce bizide kescen sen

ya annesi çok yorma baluşumuzu uyusunda büyüsün

bende uyuttum az pc bakım dedim ama hasta ya her an uyana bilir huysuz tavşan :18:

SLM MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

sağlık ocağından az önce geldik dışarışı felaket sıcak nezle olmuş tavşanım gitmedende bilyodum yanı ilaç yazmadı geçer dedi her burnu aktığında dayamayın antibiyotiği dedi dr

sabahtan beri yarım kağıt rulo bitirdi tavşanım yumuş diye onla silyom burnunu çok akıo

gelirken mazanın birine daldım 2 çift ayakkabı çorap kırmız şalvar ve şort aldım tavşanıma aldım sıkıntımı atmma lazımdı az rahatladım

Son düzenleme:
kızlar az önce chihiro arkadaşımızla telden konuştum
kendisi tam bir salon kadını çok kibar:)burdaki gibi ''siz''diye hitap etti bana:=)
kendisi esprili veçok nazik..sanki 18 yaşında genç bir kızla konuşuyo gibiydim:)
benim kart sesim çok kaba kaldı yanında:))
chihiro dostum az önce sana ''gözlerinlemi duyuyosun '' yazmışım,kusura bakma:))
klavyem sapıtmış kendi yazmış:)saygılarla

off bitmek bilmedi bugün yaa resmen sündükçe sündü

MUTLUM sen kimle atıştın sinir olurum işyerinde fesatlık peşinde koşan hatunlara

CHIHIRO orhan cemalin yaşını fotoğraflar vesilesiyle tekrar kutluyor ve 2. yaşgünü baskısı yapmaktan vazgeçiyorum ikna oldum

BABYCEREN bu ceren çok güzel yaa çook güzel
bi de öyle bi havası var ki sanki genç kız dili tam dönmeyince garip geliyor gözümde öyle büyütmüşüm ki fıstığı :)

Ayyy bu parmaklı videoya bittim :) sen de az degilsin. Orta parmakta zoom yapmıssın :) cagla de gelip bakıyo napıyo bu kız diye. :))

Son düzenleme:
yaaaa ceren in ilk videosunu göremedim beeenn o sırada çalışıyordum
boyle video koydugunda bi sms atsana bize beybim cerenim

ama parmaklıyı gördüm parmaakk kaaaççç
çok şekerr maşallah yaaa

kimle görüşüyorum sorunuza "kimi aradığınıza bağlı BABYCEREN HANIM" dediğimi eklemek isterim

bu arada, Ceren'in şarkısını saçlarına bakmaktan dinleyemeyen bir de Bi_angel_kujum var. O'na neden kızılmıyor
gücünüz bana yetiyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…