2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızımla telefonda konuştuk,,genelde hep ben konuşurken o tebessüm edermiş sessiz sessizdi hep, dinlemedeydi,
ilk defa cevap verdiKargalar geldimi diyorum,, ga gaaaa diyo
nereye gidelim kızım dedim,,attiiii diyo gerisini anlamadım zaten sonunda da kızmaya başladı bakıcı teyzeye
mest oldummm wallahi jest oldu oooo

bugün arkadaşım gelicekti,,ona çıkma teklif ettim kabul etti
akşam çıkıcaz bebişlerimizle,,walla bu sefer de binmezse ben binicem bebek arabasına
Boşuna mı aldık yani kullanılsın istiyorum

Amanda aman annesine ga gaa da dermiş:)bende eşimle konuşurken çagla alıyo telefonu ama sadece dinliyo ve sırıtıyo..işlaa bizimkide ga gaa der teyzesi:)
akşam içinde iyi gezmeler canım..yanına çubuk kraker alsan mira arabada durmassa verirsin akıllıca oturur belki olmazmı

ebeveyn kontrollü bisikleti denesene cok sevıo cocuklar onu
yada sevdığı bıoyuncağı,babycerenın dediği gibi bi atıştırmalık ver eline

maşallah Mirama telefon faturaları artacak sizin desene:) araba içinde onu oyalayacak şeyler ver eline sürekli ben öyle alıştırdım ama yine de çok kalınca mızırdıyor hopp kucağa:)

nagihan geçmiş olsun kolonoskopiden korkma sonucu iyi olsun yeter ki .

köşeminderi ben paylaştıklarını hep takip ediyorum yazmasamda alıngan güzel.

annezeynebim ben 2 aylıkken rahmini aldılar kötümüş diye kaynanamın. şimdiki troidlerinde çıktı. cuma vakti evlatlarına bağışlasın diye dua ettim sizinde geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. ece de huysuz ama şimdilik ishal filan yok inşallah olmazda.

yanıma aldıklarımla 5 insan doyar canım da bazen sökmüyo o numarainan boş su şişesi bile alıyorum ki oyalansın diye(hışırtısını seviyo daaa)
ama atıveriyo elinden Bizim ev 5.katta olunca bol bol sürü görüyoruz,,bizimki de martıları seviyo da birgün kargalardan korkmuş
kadında ismini söylerken kapmış,,şimdi havaya bakınca sürekli ga gaaa diyo Çağlacığım neler neler dicek annesi sen gör
En azından benim gibi annesine abaaa diyen,,görünce de memiii diye sevinen bir kızın yok dimi

ebeveyn kontrollü bisikleti denesene cok sevıo cocuklar onu
yada sevdığı bıoyuncağı,babycerenın dediği gibi bi atıştırmalık ver eline
Bebek arabası daha rahat,altına üstüne bişeyler konuyo ya,onlara evde biniyo minnoşum,,ama artık ayaklarıyla kendi ittiriyo kendisini

bende sürekli veriyordum ama geçen gece başıma gelenleri yazmıştım ya oyalanmadı korktum walla o geceden sonra:18:
Nagişime bende bu vesile ile sağlıklı sonuçlar diliyorum

Böreğim cıktı fırından kv ler gelmek uzeredır kızoş da uyandı keyıf yapıo.
hepinize iyi haftasonları ıyı gezmeler ıyı evde pineklemeler diliyorum
sizi seviyorum aslında ben

İlk defa boş boş oturuyorum size bi selam atayım dedim.
Beste uyuyo, yemek hazır, ev temiz ve ben çok mutluyum. En güzel de cuma günü olması tabiii. Ohhhh değmeyin keyfime

öncelikle geçmiş olusn fıstığıma kıyamam sıcaklardan küsmüs olabilir :26:

yazık olmuş valla yeniydi hemde kırmızıydı sexsiydi bişe olmaz dio benım herüf ana karta felan tuş takımını temizler az bişe tutarmış

baktın olmadı kocanda yamuk yapyo laptop alamam ama kuluştur masa üstümü yolarım 1 ay sende bi ay bende geçinip gideriz senden kıymetlimi

delidir ne yapsa yeridir dion yani anladı ben

imza istesem

oh ho pekte severim hıyar kokusunu sen bir kutu yoğurt yola tamirciye afiyetle hıyarla karıştırıp

ay çok geçmiş olsun yaw bacım kaynanana

sen isalden korkma bişe olmaz nezle olan çoçuklarla kesinlikle oynatma hemen kapıyolar örnek benım tavşan offf

saol canım ileşcek işaaa sümüklü tavşanım

işte bunu alcam X ilerde bacaklarını kırarsam çok işine yarıcak

bende travazol 15g kullandım ileşti sonra unibaby pişk önleyici kremle devam ediyorum

işla ileşir hemencecik :) her kakadan sonra suyla yıka

maşallah uyusunda büyüsün erkekim benım demek erkek olcak oh oh iyi bir şekilde geçer işla merak etme uslu çoçuk zaten hemen ileşir

işla iyi geçer bende olcam ama tavşanım hele bir yürüsün

aşur o ne bacım tatlımı tuzlumu acımı google amcaya bi sorum bakım

ay ne güzel yerim onun gagaga diyen dillerini maşallah

benımki anca baba baba hay senın babana besle büyüt danayı tanımasın anayı

Böreğim cıktı fırından kv ler gelmek uzeredır kızoş da uyandı keyıf yapıo.
hepinize iyi haftasonları ıyı gezmeler ıyı evde pineklemeler diliyorum
sizi seviyorum aslında ben

oh oh afiyet şeker olsun fazla dedikodu ( bilgi alışverisi baby öle derdi )yapmayın

çaktırma bende seviyom senı

tavşanım uyunadı çorba ısıtam X DE evde onada biber kızartam salata yapım görüşürüz MUCKKK

Son düzenleme:
kujum Allah iligini versin işlaaa:)o kırmızı oyuncak laptop cerenin:)kendi pc nide benle paylaşmışsın sagol canımsın.bak senden başka kimse paylaşmaya yanaşmadı ne varsa sende var bacum:)
sen en sona sebep "koca dırdırı" yazmışsın ya benimde pc ye bozulma sebebi" çocuk kusması"yazmış servis:)))

sabahtan beri koşturuyorum, bir bakıp çıkacağımdır nitekim.
Babyceren hanım, Çağla pc'nize kusmuş ve açılmıyormuş. çok üzüldüm ama pc'ye değil, Çağla'nın kusmasına
çürük müydü neydi artık salatalık :44:

Bi_angel_kujum, sizin deyiminizle "davşan"unuz hasta ve "ikis men"'iniz evdeymiş. Tavşana geçmiş olsun," ikis men"inize afiyet olsun diyorum

mutlu_anne hanım Rianna konserine gidememişsiniz ama yeni bluzunuz ve ayakkabınızın sefasını sürün. bakınız konser bitti gitti ama ayakkabı ve bluzunuz gerçek ve hala sizde

Köşeminderi hanım, yalan yanlış okumadıysam kv'niz gelecekmiş, börek yapmışsınız ama gelmemiş sanırım. ama siz "Bade'nin uyku düzeni bozulmasın. döncem ben sana" dememişmiydiniz :26:

Hejar hanım, Aras Eymen'in sünnet olayı ne oldu? ayrıntılar için bize bağlanınız

gelelim ben neden yorgunum? dün "gece" aşırı yemek yapmak istedi canım ve nitekim patlıcan oturtma yaptım. hızımı alamayıp tavuk yaptım. sabah aşırı erken vakitte(6:30 civarı) Orhan Cemal'le kakaolu kek yaptık. sabah nispeten erken saatte lab.a damladım. işlerimi aceleyle yaptım ve koşarak ecnebi birinin seminerine katıldım. koşarak çıkıp, Orhan Cemal'i alıp, aşı ve kontrole götürdüm. ilk defa kan verdik hastaneden koşarak eşimin bölümüne geldik, ordaki diğer seminere yetiştik. ben Orhan Cemal'le bahçede kaldım. eşim seminerden çıkar çıkmaz koşarak kan tahlili sonuçlarını aldı ve doktora verdi. sonra koşarak bölüme geldi ve Orhan Cemal'le annemlere doğru yola çıktılar. ben de birazdan koşarak çıkıp, kendini kitaba vermiş menopoz teyzeler dayanışma, danışma ve dalaşma suretiyle rahatlama grubuma gideceğim

sonuçlara gelince, çooook aaaazıcık demir eksikliği varmış. bu kadar kanlı canlı görünümlü ve döner düşkünü bir çocukta olması şaşırtıcıymış ama arada bir 1-2 damla demir alacakmış. ciğer yediği için sorun olmayacakmış yemek yeme konusunda bendenizi aşırı tebrik etti. sofra bezi serip, hep beraber yeme ve çocuğu da buna alıştırma suretiyle kendi yemeğini yemesine yardımcı olma özelliğim dolayısıylan. döner, paça ve işkembe çorbasına şaşırmakla beraber tebrik etti acılı lahmacundan bahsetmedim :18:

yarın sabah, Amerikanya'ya gidecek bir arkadaşa veda kahvaltısı yapacağız. akşam konsere gideceğiz. pazar günü sabah annemlerde geleneksel dut silkeleme aktivitemizi yapacağız. öğle olmadan lab.a gelip işlerimizi yapacağız. ev için biraz birşeyler alıp evimize gideceğiz.

herkesi öpüyorum ve çıkıyorum....

dostum Babyceren hanım, tabiki biz de pc'mizi sizinlen paylaşmak isteriz fekat hiçbir pc'yi zat-ı aalinize layık göremememizdendir geride kalışımız bakınız, şöyle kocaman tüplü bir monitörü olan toplama bir pc'yi alırsanız, değil paylaşmak sürekli surette zat-ı şahanelerinize sunabilirim
ben şahsen bizzat kendim, o nadide şaheser mesajlarımı mezkur pc'de yazmaktayımdır, övünmek gibi olmasın

içinden geleni yap bence
ben mesela duramam muhakkak birşeyler hazırlarım sadece o mutlu olacak diye değil kendim de mutlu olurum ama yapmasam da çok aramaz mesela

biliyorum bebeğim de eşinin o 2 efsane kelimeyi biraraya getirmesinden korkuyorum: "İŞİM VAR" söyledin mi yoksa süpriz mi yapacaksın? ya müvekkilleriyle alakalı birşey olursa? çok heyecanlıyım kızımmm bikini aldın mı ne renk ne renk??

sonn 9 dakika ve sonrasındaaa mis kokulu küük erkeğime uçuşşşşş hepinize iyi tatilleerrrr

1 üye (ben) ve 2 ziyaretçi
hey!!! ziyaretçileeeer!!! erkekseniz teker teker gelin, ikinizle de başedebilirim

kadınsanız... :44: zaten burası kadınlar kulubu dimi :44 zaman... :44: elinize örgünüzü alın da karşılıklı çaylarımızı yudumlarken örelim bari

Oyy masallah Miramiza...bayildim tel konusmasina :)) agzim acildi okurken inan 32 disim cikmistir herhalde o sekilde yani:))

Cnm bende notebook var isine yarar mi bilmem ama pek kullanisli degil son zamanlarda cokmek uzere :)) dusundumde sende enkazlarla ugrasmazsin o yuzden sey ettirmedim..sorry cnm

Paylasimlarin icin cok tsk ederiz gercekten guzel konulara deginilmis..

Cnm hayirli olsun sunnetiniz, ins tez zamanda iyilesir Aras Eymenimiz..

Sana resmen hayran kaldim cnm, senden de bu beklenirdi cunku ne kadar cok kizsanda biliyorum ki cok ince ve yufka yureklisin bu yuzden cok sasirmadimda tepkini okuyunca...umarim kv ciddi bir sorunla karsilasmaz ve esinde sizlerde mutlu siyrilirsiniz bu durumdan ins

Gecmis olsun cnm, pisik herhalde her sekilde kacinilmaz oluyor yedikleri cok etken olabilir bende tarhana veriyordum demek ondan da olabiliyormus bak bunu senden ogrendim tsk ederim bilgi icin...bizimde bir turlu gecmeyen iyilesip gecen sivilce seklinde seyler var kullandigim cok etkili bir krem var ama iyilestiriyor yeniden cikiyor kokten cozum halan bulmus degilim...

Allah senden gani gani razi olsun cnm, hepizimizin annelerine uzun ve guzel nasip etsin ins..optum

Tatlicadi ile pinarda yi bende gercekten cok merak ettim..ins hersey yolunda gidiyordur...
Mybabylove ne oldu acaba..bambucan cnm sen konustun mu hic neden gelmiyor daha..birde sekerimserbetin ne yapti onuda cok merak ettim dogrusu...lillactan da hic ses yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…