2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yazmışsınız, mutluluğunuzu Allah daim etsin

Kayra'nın yemek yemediği yada seçtiği zamanlarki stresini hatırlıyorum da... içimden hep "geçecek... geçecek de, ne günlerdi diye hatırlayacağız" derdim. hakikaten öyle oldu. geçti bakınız, büyüdü oğluşunuz. dediğiniz gibi, ne çabuk geçti zaman okula gittiklerini ve okul çantası hazırladığımızı da görecek miyizi acep

Selam kızlar iyi haftalar
Gönül size güzel şeyler yazmak isterdi ama yorgunluktan ve bitkinlikten
yazabiliyor olduğum için bravo bana
c.Tesi annemin gelmesiyle meleğimizi ona bırakıp kocişle düğüne gittik,,
bütün arkadaş gurubumuz,güzel bir düğün derken... 12 de eve gelip yine
çıktık ve gece 3.30da döndük eve,geldiğimde bebeğim sanırım sesimize
uyanır gibi oldu alıp emzireyim dedim,,iyiki de demişimalev alev yanıyordu yawrum
hemen ılık duşlar,,kompresler..şurup çaprazlaması derken dünümüzü evde hastalıkla geçirdik
bu sabaha karşı 5.30da yine ateş sardı kuzumun vücudunu..soluğu dr.da aldık,,
2köpek dişimiz patladı patlıyacak derecede ve 2 azı dişimizin yeri bembeyaz
Dr.umuzun,,Dişten kaynaklı olduğunu düşündüğü boğazında tahriş ve beyaz noktacıklarla da hastalık birleşince
antibiyotiklik oldukBoğaz kültürü de verdik ama 3 günde çıkıyormuş sonucu..
İşe yeni geldim aslında niye geldim de denebilir ama zorunda bırakıldım resmen
Bu ateş inişli çıkışlı bizi mahvetti,,yani 1 ölçüyorum 37,5 1 saat sonta 39,3 olmuştu..
Bizden haberler böyle yani pek iç açıdı değil malesef.
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda meleğimin ne dişmiş ya
bana bile ateş yaptı resmen...

Herkese mutlu günler güzel haftalar diliyorum...

selam..uzun zamandır yoktum:)aslında 2 gündür yokum bakıyorumda kimse beni sormamış:)laptopum hala tamirde ve tabletle yazmak çok zor..o yüzden pek girmedm..
haftasonu gezdik ..biber gazı soluduk acı acı midemize iyi geldi:)
dün gecede saat 1 e kadar tencere tava sesi dinledik en son davulla darbuka sesine çağla uyanıp göbek attı alkış yaptı..evimizin dibinde sesten yatamadık:)
en komigide ceren uyandı dişardaki sese tempo tuttu:)"t@yyi. istifa" :)
umarım herşey güzel olur..hakkımıza hayırlısı..

lillac gelmiş hoşgelmiş acaba bize neler getirmiş:)özlettin kendini..
tatlıcadım senide çok özlüyoruz canım ya..tarık abimize geçmiş olsun..çok duygusal bir çock..öpüyorm..
şekersizim geçmiş olsun defnoşa..

mutlucum benimde gözlerim seni aradı nerde acaba diye düşünüyodum ki mesajını gördüm..of ya şu ateşte bırakmadı miranın peşini..çok üzüldüm..
senide işe gelmeye mecbur bırakanları kınıyorum..

MUTLUCUM canım çok geçmiş olsun mirama ya ateş bırakmıyor kuzumun yakasınıı bu diş olaylarıda nezaman bitecek ya zeynoda öyle hep kabarık ve beyaz ama tam olarak çıkamadı henüz ne azılar ne de diğerleri canım bizde cuma günü boğaz kültürü verdik pazar sabahı çıktı sonuç ama antibiyotiği sonuç çıkınca kullanırız gerekirse demişti doktorumuz siz başladınızmı ilaca? belki gerek yoktur canım inşş

Merhaba arkadaşlar,

1 haftadır giremedim.. annem memlekete gitti.. 2 hafta önce kayınvalidem geldi..1 hafta kaldı gitti 1 hafta da ben izin aldım.. evdeyken de hiç girmeye fırsatım olmadı.. Çocuklar büyüdükçe herşey daha mı zorlaşıyor ne?? Kaan'ı uyuttuğum zamanlarda hızlıca ona ve kendimize yemek yapıp, çamaşır mak açıp evi toparlayayım diyorum.. tam işimi bitiriyorum oturup size bakayım diyorum.. Hoop uyanıyor.. Hadi yemek yedir.. parka çık oyun oyna derken akşam oluyor.. Akşam eşim geliyor yemek ye mutfağı toparla ütü yap derken uyku gözlerimden akıyor.. Geceleri de bir kaç kez kalkınca sabah turşu gibi oluyorum..
Ama herşey bir yana bu 1 haftada Kaanla olmaya o kadar çok alıştım ki.. bugün iş çok zor geldi..
Oda anneiğine alıştı.. Oyun oynarken veya bişeyler yaparken birden herşeyi bırakıp gelip bana sarılıyor.. sıcacaık boynuma sokuluyor.. Off harika bişey yaa :)
Kaan hala anne demiyor.. Sadece Baba... baba baba .. hep baba ve dede.. ama kendikendine çok konuşuyor uzun uzuun bişeyler anlatıyor..

Bu arada Mira ve Defne Karen hastaymış.. Kuzucuklarıma çok geçmiş olsun..

Sağol bitanem,,sorma walla ateş kelimesinden nefret ettim ha

Size de geçmiş olsun canım,,bizim dr.da sonucu beklemek en iyisi dedi ama boğazındaki noktaları ben bile gördüm ve kıpkırmızı şuan,,3 gün kaybetmek istemiyorum canım enfeksiyon var yani,,başlamayı düşünüyorum akşama. Dr.bana bıraktı kullanıp kullanmamayı hatta ilaç yazmayı bile istemedi ama 2 gündür kuzum ve ben çok çektik,,ilerlerse bide Allah korusun:18:
Birde cuma günü şehir dışına çıkıcaz nasipse,,beklemek istemiyorum.
yalnız görünüşte bizim köpek dişleri çıkış sırasını bozacak galiba,,azılardan önce gelecekler bence,,nasıl canı acıyor kimbilir meleğimin.Dr.a ağzını açmamak için inledi durdu..Su bile içmek istemiyor...

canım haklısın bizimki hafif bir kızarıklıktı sadece çünkü inş iyi gelir mirayada iyileşir hemen ayrıca ağzını açmak istemediği zamanlar hep dişle sonuçlandı bizde sizin dişler kesin geliyor bu sefer demekki sırayı falan boşvermiş yani olsun varsın bunada şükür keşke hiç olmasa ama böyle hastalıklar gelir geçer canım üzme kendini cumaya kadar miramız çoktan iyileşmiş olacak ve harika bir tatil başlayacak

DİLBEREGE canım haftasonu bile çok alışmış oluyoruz ve pzt çok zor geçiyor senin durumunu anlayabiliyorum bizim içinde tatil dönüşü aynı durumlar olacak evde kalmak konusunda kesinlikle haklısın bende evde olduğum haftasonlarında bile bilgisayarı açmaya bile fırsat bulamıyorum valla bizler çalışıyoruz evet ama evde olan anne arkadaşlarımızıda tebrik etmek lazımm kolay değil hiç( ben hep evde olsa foruma hiççç giremezdim muhtemelennn biraz beceriksizmiyim neyimmm:44:

Ağzın bal yesin canım benimRabbim sağlık hazinesini yavrularımızdan ve tüm sevdiklerimizden ayırmasın inşallah
Çok zor bir dönem dedi dr.,,Mira'nın dez avantajı her dişi ateşle çıkarmasıymış,,yoksa dişi fırt diye çıkartan bebeklerde çokmuş Ateşlendiği için de korkma dedi,,vücut savaşıyor dedi,,zaten o yüzden hemen ilaç yazmak istemedi.
Kolay değil tabi,,inşallah bu kadar acıya karşı çıkarlar akşama sabahaNeyazıkki çıkmaması ve bu ve benzeri durumları da
yaşayabilirmişiz ve doğalmış,,yani ateşi yaptı diye hemen çıkmayadabilirmiş poffbu çok sinir bozucusu,,düşünmek bile istemiyorum:44:

çok sağol sekerim biz de sizi öptük

en önemlisi sütüm var mı yetiyo mu diye düşünmemek, pozitif olmak. sonra bol bol su içmek ve bol bol emzirmek... çay çorba hikaye

ya evet annecim yanımda ya ohh diyorum. sağol canım benim

pişiği de geçmedi mi hay Allah, umarız ciddi birşey değildir :26:çok geçmiş olsun

e ishal olunca gecemedi haliyle. ama biraz olsun gozle gorulur değişim var. teşekkurler.

of canım yaa. yine mi ateş. kıyamam kuzuma. cok cok gecmiş olsun. umarım bi an önce iyileşir çıkarır dişlerini rahatlar mavişim

ah canım yaa. haftasonu kimse girmemiş ki sorsun herkes meydanlardaydı demek ki gundem başka :)
ohhh aferin kuzularıma. bizde de ışıkları ben sondurdum defne yaktı

sağol bebişim

çok teşekkürler... buyudukce zorlasıyo hem de nasıllll...

off ya bizdede aynı işte cicim ağzını açmıyor dişleri acıyor gibi huysuzluk hat safhada sanırsınki çıktı çıkacak diş ama yookk yine çıkmıyor ve sonra yine tekrar bu duurmlar hepsi nezaman çıkıp bitecek bu dişlerinn yaaa

Selam,hayırlı olsun,,
Bana en iyi su,uyku ve ülkerin "maltana" içeceği yaramıştı,tavsiye ederim.(diğer maltlar işe yaramadı bende)
Birde annemin tavsiyesiyle çilek zamanıydı komposto yapmıştı elma ve çilekten
onu içmiştim.Boza da çok iyi süt yapar ama artık bulamayabilirsiniz.

haftasonu zeynoyu karşıma oturtup bool boll resim çektim yine başı döndü yavrumun ekledim albümüme teyzeleride görsün diyeee

sanısanıe milkplus çok etkılı bı sut arttırıcı 3 gun boyunca gunde 2 kere ıç ve her ay bu 3 gunluk kuru uygularsan hıç aklına sutum var mı yetıyo mu sorusu bıle gelmez..

i
cok cok gcmış olsun Mira ya uzuldum

Ne guzel sende dolu dolu bır haftasonu gecırmıssın.

badişko da meydanlardaydı küçük direnişçim o da sloganlarla oynadı

Ooo ziyaretcı patlaması yasanıyo1
2 zıyaretcı 2 uye
1 ı hazıran annesı köseminderi
öteki 2013 mayıs annesı sanı sanıe
:)
napıonuz zıyaretcıler?

2 üye (Köseminderi ve ben) 8 ziyaretçi

ay burası korku filmi sahnesine döndü ayoool

ZİYARETÇİLER
:18:

kızlar merhabalar mutlu anneninmi yanlış hatırlamıyorsam yumaşak poğaça tarifi vardı onu biri bana verebilirmi eğer zahmet olmazsa geçmişte bulmam imkansız giibi

kızlar merhabalar mutlu anneninmi yanlış hatırlamıyorsam yumaşak poğaça tarifi vardı onu biri bana verebilirmi eğer zahmet olmazsa geçmişte bulmam imkansız giibi

Selam canım,seni tebrik ediyorum çünkü topikteki neredeyse hiç poğaça yapamayanı buldun walla
Yanlış hatırladığını söyleyebilirim sadece
Kaldıki tarif de yok doğal olarak En güzel poğaçayı meleğim yapar bizde
Ama tarifine güvenen bir anayiğit wardır tabi paylaşırsanız bende deneyebilirim kızlar
çünkü poğaça denince otomatik canım çekiyo walla

Şekersizim,,köşeminderi,,dileberege teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…