Merhaba kızlar...
Uğrayamıyorum yine şu aralar...Havalar ısındı,ufaklık ayaklandı...Boş zamanlarda işe güce koşturuyorum valla.
Kayra için yeni bir oyun alanı bulduk :)
Eşimin okuluna götürüyoruz ve orda dilediği gibi koşuyor,oynuyor..Kayra ile aynı yaşıt bir de arkadaşımızın oğlu var.İkisini oynarken izlemek çok keyifli oluyor
Dondurmaya da fena alıştı.Elinden alınca kıyameti koparıyor.Yaz meyvelerinede bayılıyoruz
Büyüdü artık benim kuzum yaaaa...
Geriye dönüp baktığımda "ne günlerdi yaaaaa" diyorum...Ne çabuk geçti zaman.
Karşıdan beni gören oğluma kollarımı açtığımda bana koşarak sımsıkı sarılması kadar güzel bir şey yok şu dünyada.
Rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini nasip eylesin...
Sağol bitanem,,sorma walla ateş kelimesinden nefret ettim hamutlucum benimde gözlerim seni aradı nerde acaba diye düşünüyodum ki mesajını gördüm..of ya şu ateşte bırakmadı miranın peşini..çok üzüldüm..
senide işe gelmeye mecbur bırakanları kınıyorum..
MUTLUCUM canım çok geçmiş olsun mirama ya ateş bırakmıyor kuzumun yakasınııbu diş olaylarıda nezaman bitecek ya zeynoda öyle hep kabarık ve beyaz ama tam olarak çıkamadı henüz ne azılar ne de diğerleri canım bizde cuma günü boğaz kültürü verdik pazar sabahı çıktı sonuç ama antibiyotiği sonuç çıkınca kullanırız gerekirse demişti doktorumuz siz başladınızmı ilaca? belki gerek yoktur canım inşş
canım haklısın bizimki hafif bir kızarıklıktı sadece çünkü inş iyi gelir mirayada iyileşir hemen ayrıca ağzını açmak istemediği zamanlar hep dişle sonuçlandı bizde sizin dişler kesin geliyor bu sefer demekki sırayı falan boşvermiş yani olsun varsın bunada şükür keşke hiç olmasa ama böyle hastalıklar gelir geçer canım üzme kendini cumaya kadar miramız çoktan iyileşmiş olacak ve harika bir tatil başlayacakSağol bitanem,,sorma walla ateş kelimesinden nefret ettim ha
Size de geçmiş olsun canım,,bizim dr.da sonucu beklemek en iyisi dedi ama boğazındaki noktaları ben bile gördüm ve kıpkırmızı şuan,,3 gün kaybetmek istemiyorum canım enfeksiyon var yani,,başlamayı düşünüyorum akşama. Dr.bana bıraktı kullanıp kullanmamayı hatta ilaç yazmayı bile istemedi ama 2 gündür kuzum ve ben çok çektik,,ilerlerse bide Allah korusun:18:
Birde cuma günü şehir dışına çıkıcaz nasipse,,beklemek istemiyorum.
yalnız görünüşte bizim köpek dişleri çıkış sırasını bozacak galiba,,azılardan önce gelecekler bence,,nasıl canı acıyor kimbilir meleğimin.Dr.a ağzını açmamak için inledi durdu..Su bile içmek istemiyor...
Ağzın bal yesin canım benimcanım haklısın bizimki hafif bir kızarıklıktı sadece çünkü inş iyi gelir mirayada iyileşir hemen ayrıca ağzını açmak istemediği zamanlar hep dişle sonuçlandı bizde sizin dişler kesin geliyor bu sefer demekki sırayı falan boşvermiş yani olsun varsın bunada şükür keşke hiç olmasa ama böyle hastalıklar gelir geçer canım üzme kendini cumaya kadar miramız çoktan iyileşmiş olacak ve harika bir tatil başlayacak
tşk ederim plannercım, evet çok ağrı yapıyordu. şimdi hafiflemiş durumda.
size de geçmiş olsun canım. Allahım şifalar versin güzel Zeynoma. antibiyotik kullanmanıza gerek kalmamış sevindim canım. İkiniz de öpüldünüz :)))
Teşekkür ederim canım. Defnenin durumuna üzüldümİnşallah çabucak iyileşir. Allahım acil şifalar versin. Annenin gelmesi de iyi olmuş. Size iyi gelicektir canım, üzülme sen lütfen. Seni ve Defnemi öptüm
Tatlıcadı, anneciğine çok geçmiş olsun canım. Hastalıklar bizden, bebeklerimizden ve yakınlarımızdan uzak olsun inşallah. Tarık Buğraya da üzüldümsizin üzüntünüzü paylaşıyor demek yavrucum. Lütfen canınızı sıkmayın. Herşeyin daha iyi olacağına inanın. Allahım şifalar versin annene, onun da morale ihtiyacı var demek, yanında olmanız iyi geliyor. öpüldünüzz
Selamlar hanımlar
Ben de Allah'ın izni ile Mayıs 2013 annesi oldum. Siz tecrübeli annelerden sütümü arttırıcı tavsiyeler istiyorum.
Süt çayı, Rezene ve lactamil içiyorum ama yetmiyor sütüm
Şimdiden teşekkür ederim.
canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini sen gerekli çayları öğrenmişsin zaten ama en önemlisi bol su canım hemde bol boll sakın unutmaa, bol sütlü günlerrr
canım çok geçmiş olsun ya birde pişiğin üstüne ishal geldi yanoo offffinş biranönce iyileşir kuzun annenin gelmeside ne iyi olmuş ne güzel bakar iyileştirir defnoşumuzu hemen inşşş
pişiği de geçmedi mihay Allah, umarız ciddi birşey değildir :26:çok geçmiş olsun
Selam kızlar iyi haftalar
Gönül size güzel şeyler yazmak isterdi ama yorgunluktan ve bitkinlikten
yazabiliyor olduğum için bravo bana
c.Tesi annemin gelmesiyle meleğimizi ona bırakıp kocişle düğüne gittik,,
bütün arkadaş gurubumuz,güzel bir düğün derken... 12 de eve gelip yine
çıktık ve gece 3.30da döndük eve,geldiğimde bebeğim sanırım sesimize
uyanır gibi oldu alıp emzireyim dedim,,iyiki de demişimalev alev yanıyordu yawrum
hemen ılık duşlar,,kompresler..şurup çaprazlaması derken dünümüzü evde hastalıkla geçirdik
bu sabaha karşı 5.30da yine ateş sardı kuzumun vücudunu..soluğu dr.da aldık,,
2köpek dişimiz patladı patlıyacak derecede ve 2 azı dişimizin yeri bembeyaz
Dr.umuzun,,Dişten kaynaklı olduğunu düşündüğü boğazında tahriş ve beyaz noktacıklarla da hastalık birleşince
antibiyotiklik oldukBoğaz kültürü de verdik ama 3 günde çıkıyormuş sonucu..
İşe yeni geldim aslında niye geldim de denebilir ama zorunda bırakıldım resmen
Bu ateş inişli çıkışlı bizi mahvetti,,yani 1 ölçüyorum 37,5 1 saat sonta 39,3 olmuştu..
Bizden haberler böyle yani pek iç açıdı değil malesef.
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda meleğiminne dişmiş ya
bana bile ateş yaptı resmen...
Herkese mutlu günler güzel haftalar diliyorum...
selam..uzun zamandır yoktum:)aslında 2 gündür yokum bakıyorumda kimse beni sormamış:)laptopum hala tamirde ve tabletle yazmak çok zor..o yüzden pek girmedm..
haftasonu gezdik ..biber gazı soluduk acı acı midemize iyi geldi:)
dün gecede saat 1 e kadar tencere tava sesi dinledik en son davulla darbuka sesine çağla uyanıp göbek attı alkış yaptı..evimizin dibinde sesten yatamadık:)
en komigide ceren uyandı dişardaki sese tempo tuttu:)"t@yyi. istifa" :)
umarım herşey güzel olur..hakkımıza hayırlısı..
lillac gelmiş hoşgelmiş acaba bize neler getirmiş:)özlettin kendini..
tatlıcadım senide çok özlüyoruz canım ya..tarık abimize geçmiş olsun..çok duygusal bir çock..öpüyorm..
şekersizim geçmiş olsun defnoşa..
Merhaba arkadaşlar,
1 haftadır giremedim.. annem memlekete gitti.. 2 hafta önce kayınvalidem geldi..1 hafta kaldı gitti 1 hafta da ben izin aldım.. evdeyken de hiç girmeye fırsatım olmadı.. Çocuklar büyüdükçe herşey daha mı zorlaşıyor ne?? Kaan'ı uyuttuğum zamanlarda hızlıca ona ve kendimize yemek yapıp, çamaşır mak açıp evi toparlayayım diyorum.. tam işimi bitiriyorum oturup size bakayım diyorum.. Hoop uyanıyor.. Hadi yemek yedir.. parka çık oyun oyna derken akşam oluyor.. Akşam eşim geliyor yemek ye mutfağı toparla ütü yap derken uyku gözlerimden akıyor.. Geceleri de bir kaç kez kalkınca sabah turşu gibi oluyorum..
Ama herşey bir yana bu 1 haftada Kaanla olmaya o kadar çok alıştım ki.. bugün iş çok zor geldi..
Oda anneiğine alıştı.. Oyun oynarken veya bişeyler yaparken birden herşeyi bırakıp gelip bana sarılıyor.. sıcacaık boynuma sokuluyor.. Off harika bişey yaa :)
Kaan hala anne demiyor.. Sadece Baba... baba baba .. hep baba ve dede.. ama kendikendine çok konuşuyor uzun uzuun bişeyler anlatıyor..
Bu arada Mira ve Defne Karen hastaymış.. Kuzucuklarıma çok geçmiş olsun..
off ya bizdede aynı işte cicim ağzını açmıyor dişleri acıyor gibi huysuzluk hat safhada sanırsınki çıktı çıkacak diş ama yookk yine çıkmıyor ve sonra yine tekrar bu duurmlar hepsi nezaman çıkıp bitecek bu dişlerinn yaaaAğzın bal yesin canım benimRabbim sağlık hazinesini yavrularımızdan ve tüm sevdiklerimizden ayırmasın inşallah
Çok zor bir dönem dedi dr.,,Mira'nın dez avantajı her dişi ateşle çıkarmasıymış,,yoksa dişi fırt diye çıkartan bebeklerde çokmuşAteşlendiği için de korkma dedi,,vücut savaşıyor dedi,,zaten o yüzden hemen ilaç yazmak istemedi.
Kolay değil tabi,,inşallah bu kadar acıya karşı çıkarlar akşama sabahaNeyazıkki çıkmaması ve bu ve benzeri durumları da
yaşayabilirmişiz ve doğalmış,,yani ateşi yaptı diye hemen çıkmayadabilirmiş poffbu çok sinir bozucusu,,düşünmek bile istemiyorum:44:
Selamlar hanımlar
Ben de Allah'ın izni ile Mayıs 2013 annesi oldum. Siz tecrübeli annelerden sütümü arttırıcı tavsiyeler istiyorum.
Süt çayı, Rezene ve lactamil içiyorum ama yetmiyor sütüm
Şimdiden teşekkür ederim.
iSelam kızlar iyi haftalar
Gönül size güzel şeyler yazmak isterdi ama yorgunluktan ve bitkinlikten
yazabiliyor olduğum için bravo bana
c.Tesi annemin gelmesiyle meleğimizi ona bırakıp kocişle düğüne gittik,,
bütün arkadaş gurubumuz,güzel bir düğün derken... 12 de eve gelip yine
çıktık ve gece 3.30da döndük eve,geldiğimde bebeğim sanırım sesimize
uyanır gibi oldu alıp emzireyim dedim,,iyiki de demişimalev alev yanıyordu yawrum
hemen ılık duşlar,,kompresler..şurup çaprazlaması derken dünümüzü evde hastalıkla geçirdik
bu sabaha karşı 5.30da yine ateş sardı kuzumun vücudunu..soluğu dr.da aldık,,
2köpek dişimiz patladı patlıyacak derecede ve 2 azı dişimizin yeri bembeyaz
Dr.umuzun,,Dişten kaynaklı olduğunu düşündüğü boğazında tahriş ve beyaz noktacıklarla da hastalık birleşince
antibiyotiklik oldukBoğaz kültürü de verdik ama 3 günde çıkıyormuş sonucu..
İşe yeni geldim aslında niye geldim de denebilir ama zorunda bırakıldım resmen
Bu ateş inişli çıkışlı bizi mahvetti,,yani 1 ölçüyorum 37,5 1 saat sonta 39,3 olmuştu..
Bizden haberler böyle yani pek iç açıdı değil malesef.
Rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda meleğiminne dişmiş ya
bana bile ateş yaptı resmen...
Herkese mutlu günler güzel haftalar diliyorum...
selam..uzun zamandır yoktum:)aslında 2 gündür yokum bakıyorumda kimse beni sormamış:)laptopum hala tamirde ve tabletle yazmak çok zor..o yüzden pek girmedm..
haftasonu gezdik ..biber gazı soluduk acı acı midemize iyi geldi:)
dün gecede saat 1 e kadar tencere tava sesi dinledik en son davulla darbuka sesine çağla uyanıp göbek attı alkış yaptı..evimizin dibinde sesten yatamadık:)
en komigide ceren uyandı dişardaki sese tempo tuttu:)"t@yyi. istifa" :)
umarım herşey güzel olur..hakkımıza hayırlısı..
kızlar merhabalar mutlu anneninmi yanlış hatırlamıyorsam yumaşak poğaça tarifi vardı onu biri bana verebilirmi eğer zahmet olmazsa geçmişte bulmam imkansız giibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?