günaydın azraececim hastalık umarım bulaşıcı değildir ecemize geçmez annesinin sütü onu korur inşallah
kayınvalidene çok üzüldüm ben ya
nerdeymiş ki bu nodül? kadın hastalığı mı?
eşin de duygusal biri sanırım, kıyamadım ona da
Allah dermansız dert şifasız hastalık vermesin canım
vicdanının karşılığını gani gani versin Rabbim
KIZLAR BABALAR GÜNÜ GELİYYY NE ALACAKSINIZ?
anneler gününde bana bonnyfooddan koca bir kek çiçeği ve ömerin yatağının başında yazıyla kutlama ayarlamıştı eşim
ben de ne yapsam ne yapsam diye düşünüp dururken bu siteyi buldum ve hemmen işe koyuldum: U.S Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla
POLO'dan gömlek sıvetşört (bunun türkçesi olmalı) ve tişört seçip rengini yazısını dikiş ipliğinin rengine kadar siz seçebiliyorsunuz
bir de piknik sepeti ve mangal arıyorum eşim piknik yapmaya bayılır ama özenli olacak herşey ne zamandır söyleniyordu şuyumuz yok buyumuz yok diye
bulur bulmaz alıp içine kırmızı pitikareli örtü diktirip o gün pikniğe götürmek istiyorum hediyesini de yıkayıp ütüleyip piknikte giydiririm
aynısından kendime ve ömere de yaptırcam ama 4 yaştan başlıyor öbür sene giyer artık Rabbim inşallah ömür verirse :)
günaydın azraececim hastalık umarım bulaşıcı değildir ecemize geçmez annesinin sütü onu korur inşallah
kayınvalidene çok üzüldüm ben ya
nerdeymiş ki bu nodül? kadın hastalığı mı?
eşin de duygusal biri sanırım, kıyamadım ona da
Allah dermansız dert şifasız hastalık vermesin canım
vicdanının karşılığını gani gani versin Rabbim
KIZLAR BABALAR GÜNÜ GELİYYY NE ALACAKSINIZ?
anneler gününde bana bonnyfooddan koca bir kek çiçeği ve ömerin yatağının başında yazıyla kutlama ayarlamıştı eşim
ben de ne yapsam ne yapsam diye düşünüp dururken bu siteyi buldum ve hemmen işe koyuldum: U.S Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla
POLO'dan gömlek sıvetşört (bunun türkçesi olmalı) ve tişört seçip rengini yazısını dikiş ipliğinin rengine kadar siz seçebiliyorsunuz
bir de piknik sepeti ve mangal arıyorum eşim piknik yapmaya bayılır ama özenli olacak herşey ne zamandır söyleniyordu şuyumuz yok buyumuz yok diye
bulur bulmaz alıp içine kırmızı pitikareli örtü diktirip o gün pikniğe götürmek istiyorum hediyesini de yıkayıp ütüleyip piknikte giydiririm
aynısından kendime ve ömere de yaptırcam ama 4 yaştan başlıyor öbür sene giyer artık Rabbim inşallah ömür verirse :)
gunaydın şekerler...
herkese selamlar ve öpücükler...
benim kızın dünkü limonata partisi yalan oldu... yani parti olmuş ama diğer çocuklar çok fazla bağırıp gürültü yapınca defne ürkmüş ağlamış... onlar da kendi odalarında takılmışlar... ama başka fotoları derleyip koyacaklarmıs feysbuka.
pişiği hala geçmedi ve ben cok uzuluyorum. neyse ki pütürcükleri geçti ama kırmızılık hala devam ediyo. ıslak mendil kullanmıyorum hep yıkıyorum altını. okula da tembihledim. onlar da kaka yapınca yıkıyo, çiş yapınca ıslak pamukla siliyo. ilaçları sürüyorum vs. ama yok hala gecmedi...
ama altını yıkarken bataryayı açınca cok hoşuna gidiyo. ellerini sokuyo suyun altına sıçratıyo oynuyo gülüyo
artık uzun sure ayakta duruyo ama hala adım atmaya cesareti yok.. çok çok çok nadiren 1-2 adımla bana geliyo. ama genelde kendini öne doğru bırakıyo adım atmaktansa
çilek ve kirazı çok sevdi. saldırıyo resmen görünce. ama çilekte 2-3 taneden fazla yemedi. kirazı da bu sabah 1 tane tattırdım çok sevdi.
neyse böyle işte.. bi de yeni bi iş verdiler bana. biraz zor bişey. inşallah altından düzgün bi şekilde kalkabilirim. aslında zor değil ama benim mükemmeliyetçi ruhum sallamaya izin vermez...
tchibo da mangal vs. bi sürü zımbırtı var piknik konseptinde. bi bak istersen..
biz anneler gununde kahvaltıya gitmiştik ve akşam yemeğini dışarda yemiştik. tabi annesi ve teyzesiyle birlikte. özel bişey yapmadık. ben yapar mıyım bilemiyorum. aslında yapmalıyım ki ders alsın di mi? yoksa boş mu vereyim...
pasta yap
gunaydın sanada
bızdede daimi pişik sorunu var hatta bı ara dıle gıtırmıştım hatırlarsan.pütur gıbı sıvılce gıbı oldugunda travacort suruyorum hemen temızlenıp gecıyo.oyle yolunu buldum.daha hafıf vakada travazol da ıyı geliyo.bırde mustelanın pişik kremını tavsıye ederım.sudocremden bıle ıyı
sende pasta yapnasılsa ıdmanlısın takımının renklerınde falan mesrla
:) hmmm olabilir. ama mutlu şort deyince aklıma geldi. şortu yok adamın. bi tane var parçalayana kadar onu giycek herhaldeevde giymeye bi şort alayım bari üstüne de bi tshirt.. bitti gitti...
travazol kullandım ben de ama hala gecmedi. denemeye devam
yazın en güzel hediye,şort,t-shirt,terlik, şapka:) hmmm olabilir. ama mutlu şort deyince aklıma geldi. şortu yok adamın. bi tane var parçalayana kadar onu giycek herhaldeevde giymeye bi şort alayım bari üstüne de bi tshirt.. bitti gitti...
travazol kullandım ben de ama hala gecmedi. denemeye devam
Kızlar çağla salatalık yerken kustu hemde pc min üstüne..pc açılmıyo daha yeni almıştık..off canım sıkıldı..yarın tamire gidecek işlaaa yapılır yoksa eşim yenisini almaz..uyus tabletten yazıyorum..ne kıcık birşey bu ya..kim icat etmişti bunu:))başka icad edecek birşey bulamamışmı acaba..neyse beni merak etmeyin:)fazlada dedikodu yapmayın..
ayrıca bana yeni laptop almak isteyen olursa"yok aman ne gerekvar ben şaka yaptım asla kabul etmem " demeyecegim:)))
Hemen kabul edecem bilginize:)
Hadi yardımsever arkadaşlarım nerdesiniz:)))
açmaya yada batarya takmaya çalışmayın kurumaya bırakın telimin üstüne ayran döküldü açtım çalıştı sonra gitti on gün falan hiç açılmadı sonra kendi kendine geri geldituşların üstünemi kustu ters çevir yarına kadar beklet umarım kendi kendine gelir bi iki taktik verecem ama vermimmm belki daha kötü olur
Selam..laptopum yok sıkntıdan kendimi ev işine ve yemege verdim arada eşimede mesaj atıyorum ama bir iki cevap yazdı artık tınlamıyo:) sıkıldı heralde..
akşama süper bir ymek yapıyorum "aşür"siz bilmessiniz:)
Köşeminderi canım paylaştıgın bilgileri okuyoruz ayıca nettende zaten bir çok siteden okuyorz bunları..geneli degilde kendi bebeklerimizin yapabildiklerni konuşmak yazmak okumak daha iyi oluyo..o yüzden cevap verilmemiştir:)))
Ama sen paylaş tınlıyoruz merak etme:
Azraece canım inş bulaşıcı bir şey degildir ki sanmıyorum eceye geçmez..kayınvaliden içinbende çok üzüldümönemli bir şey degildir umarım..
nagişim sanada geçmiş olsun ameliyat olmak zorundamısın..bir kaç doktora görünseydin..
Herkesin cuması mbarek olsun..işlaa benim laptopta tamir olur dua edin:)dinimiz amin:)
gecmiş olsun benımde tabletın ekranı çatlamıştı hatırlarsan 200$ a mal olmuştuCanım ilk kustu ama önce çaglayla ilgilendim üstünü degiştim sonra geldim laptopu temizledim ama geç kaldım..ilk kustugunda hemen ters çevirmeliydim o an akıl edemedim..içine baya sıvı gitti..sonra sabaha kadar ters bıraktık ama yine açılmamış..şimdi tamirde yapmaya çalışıyolar..anakarta zarar geldiyse işi bitmiştir heralde..daha alalı 2 ay oldu ne yapalım canı sagolsun çağlanın..suç bende yere bırakmıştım laptopu çockta yürürken kusmuş..
gecmiş olsun benımde tabletın ekranı çatlamıştı hatırlarsan 200$ a mal olmuştu
Sus kız dolar falan deme Allah korusun:)keşke benim tablete kussaydı hiç olmassa kurtulmuş olurduk:)kaynananda arayaydı bari haber verseydi sende yorulmazdın..neyse artık almış boşveroturun yiyin hepsini:)
Bu arada bazen bende yazıyorum cevap gelmiyo ne var ki alınıyosun.ben şahsen böyle küçük şeylere takmam..kimse kimseye cevap yazmak zorunda degil:)
örnek bakınız bazen chihiro neler yazıyo ama kimse cevap vermiyo:)o alınıyomu yok..o da kimseyi tınlamıyo işine gelmezseo da cevap vermiyo:)biraz siyasetçi olmak lazım ehuehuehuee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?