Kizlar bugun Mahirle ben ucaga binip yola cikicaz bir saat sonra cikariz herhalde bizler icin dualarinizi eksik etmeyin ins sagsalim varariz sizlere ve Ulkeme ins...
Cok ozlemimde hersey bilesiniz..opuyoruz sizleri saglicakla kalin gorusmek dilegiyle byeebyee
aynen bu sevinci paylaşıyorum yürekten ve tamgaz desteklerimize devam ediyoruzzzGünaydınnnBende çok guzel bı haftasonu gecirdimÜlkemin nasıl bı butun olabıldığını nasıl eleele verebıldıgını gördum.cocuklarımızın geleceğine umutla bakabıldım.onlara guzel bı gelecek verebılceğimizi artık düşünüyorumHerkese gunaydın arkadaslarım
Güle güle kullanın pabuçlarınızıöncelikle herkese günaydın diyorum. meleğim hanım, umarım sağ-salim gelebilmiştir. günün flaş gelişmesi, kendisinden TR sınırları içinde mesaj almak olacakazraece hanım, komşunuzun bebeği hastaymış ve siz de Ece'ye bulaşacak diye endişe etmişsiniz. Ece nasıl?Babyceren hanım, pc tamir işi ne durumda?başka? başka? hah, evet... Hejar hanım, Aras Eymen'in sünnet ayrıntıları ve son durum hakkında bilgi bekliyoruz Turuncu hanım, Pınarda hanım, Defne_ank hanım sizlerden uzun zamandır haber alamıyoruz :18:haftasonu güzel geçti bizim için. Orhan Cemal'e ayakkabı al (mak zorunda kal) dık. kuzeninin ayakkabısı küçük gelmeye ve ayağını terletmeye başlamıştı. tabanı yumuşak, hafif, kolay bükülebilen birşey aldık. 1 numara büyük aldım, seneye de giysin ay bu klişeyi de yaptım ya, çok rahatladım ama cırt cırtlarıyla oynamaktan zor yürüdü bir ara. aklıma Mira geldi. mutlu_anne hanım sanırım cırt cırttan kayışlı modele bu yüzden geçmişti :26: bu arada, köşeminderi hanımın sözünü ettiği, sandaletleri de gördük.sonra anneannesinin dut ağacını silkeledik ama kendisi dalından koparıp koparıp yemeyi tercih etti. o kadar çok yedi ki, göbeği kocaman oldu üstüne sucuklu yumurta, ekmek ve salatalık da ekleyin bu arada cuma akşamı arkadaşımın bir kızı oldu. "bu çocuk 4 kilodan fazla olacak. sezaryen yapalım" diye diye son 1 aydır doktoru ısrar ediyordu. ben de "dostum, doktorun saçmalıyor. bebek büyüklüğü tek başına sezaryen endikasyonu değildir. uzun boylu bir çocuk da pekala 4 kilo olabilir. doğum sancıları gelene kadar bekle. o an belli olur" demiştim. aklına bu fikir yattı ve sezaryeni reddetti. cuma akşamı NORMAL DOĞUM yaptı. çocuk ise 3.200 doğdu. yani tam 800 gram hata. 3.200 ile 4 kilo arasındaki farkı düşünün hem çocuğun ağırlığı neredeyse 1 kilo farkla yanlış tahmin et, hem de bunu kesin kabul edip sezaryene karar ver bütün bunların olması için arkadaşımın ödedigi binlerce lira da cabası
Selam kızlar..
Arada bir selam verip kaçıyorum ama affedin. Oncelikle kızımın dogum gununu hatırlayan herkese çok çok teşekkür ederim. Mayıs ayı geride kaldı ama tüm mayıs bebelerinin doğum gunu kutlu olsun. Rabbim hayırlı, mutlu, sağlıklı nice seneler yaşatsın onlara.. Nasılsınız, bebikler nasıl?
Ben kızımın doğum gunu sıralarında eşimin geçmeyen enfeksiyonuyla uğraştım. Ateşi, halsizliği vs. onun ki geçti, benim şiddetli baş ve boyun ağrılarım, mide bulantım başladı. Menenjitten bile şüphelenildi ama boyun omurlarım düzleşmiş. Dikkat etmezsem fıtığa doğru gidermiş. O aralar canım hiçbir şey istemedi, iştahım kesildi… Çok şükür şimdi daha iyiyiz. En iyisi de Beyzam sağlıklı çok şükür. Ama çok yoruldum. Okulum bitmedi sınavlar hala devam ediyor. Yakın da o da bitecek inş. Hepinizi seviyorum, sizleri yanaklardan bebeleri gözlerden öpüyorum
Meleğimm hayırlı yolculuklar canım, gelmişsindir belki de. Hoş geldin ülkene :). Seni ve mahiri öpüyorum, adresini yollamanı bekliyorum
Azraece geçmiş olsun kvye.. insan kıyamıyor bütün olanlara rağmen di mi. Bu hafta sonu bizde kv dydik. Derslerim var, sınava çalışıyorum ama onun sofrayı toplamasına, çalışmasına gönlüm el vermedi. Surekli kalkıp yardım ettim. O ise gelip bir hafta boyunca bir şeye elini sürmeden gitmesiyle ünlüdür, işten gelirim belki yemek yapmıştır diye ama nerdee. Allah yine de can sağlığı versin. Tombik Ecemi
Hejarcım geçmiş olsun canım. Insallah çabuk atlatır oğluşun bu süreci, hemencecik iyiyleşir. Sana da kolay gelsin canım.
Bianjelkujum, size de geçmiş olsun.. Fıstığın cabucak iyileşsin inş.
Sekersizyesilçay Defnecik pişik olmuşgeçmiş olsun. Bizim de olmuştu, pütürlü bi şekilde. Sanki alerji gibiydi. Çok acımıyordu sanki ama geçmesi ilaçlara rağmen yavaş oluyor. Insallah cabuk iyileşir fıstığın totosu :)
Yavrukedii, sizi bir ara rüyamda gördümtam hatırlamıyorum ama size gelmişiz heralde oturuyoruz. Nasılsın canım, Sinemis nasıl? Öpüyorum karamı
Nagihancım sana da geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şeyin çıkmaz. Fizik tedavin de iyi gelir umarım. Yareni ve seni öpüyorum. Bize de kızma lütfen :) en yakın zamanda kızımın yeni resimlerini göstermeyi düşünüyorum
Babyceren senin de labtobuna geçmiş olsun :) yazık olmuş yeniymiş hem de. Ama yapılır ümidini kesme :)) inşallah verimi de eskiyi aratmaz
Yazmadıklarım sizleri de unutmadım, öpüldünüzzz
anne ördeklerim ve yavru ördeklerimmçok özledim hepinizi fırsat bulduğum ilk anda kuzularımın resimlerine bakıcam
biz bi süre annemde kaldık biz yanında olunca şekeri daha düşük oluyo yalnızken daha yüksekama çok şükür daha iyi
annemin sağlık sorunlarından dolayı moralim çok bozuktu o dönemde tarık buğra konuşmayı bıraktıkuzum ne anne ne baba tek kelime çıkmıyodu ağzından doktoruna sorduk duygusal bi travma yaşamış olabilir dedi kendimi kötü hissettim benim yüzümden yavrum içine kapandı zamanla düzeliceğini söyledi..2 gündür daha iyi neşesi yerine geldi meleğimin..
dün gece bi kaç sayfa geçmişi okuyabildim
defnoşuma geçmiş olsun poposu pişmiştarık buğranında pişti uyumadan önce kakasını yapıpta uyumuş yarım saat uyumasına rağmen uyandığında poposu felaketti:2:çok şükür bu gün tamamen geçti iyileşmesi 1 hafta sürdü
azraececimkvdene çok geçmiş olsun umarım Allah şifa versin..minderlerinin kılıfı geçirildimi şekerim:)
nagişimsanada geçmiş olsun tatlım umarım fizik tedavin olumlu sonuç verir rahatlarsın
babycerenlaptobun kazaya kurban gitmiş:)umarım tamir edilebilir fıstıklarını öpüyorum
meleğimtürkiyeye hoşgeldinumarım mahirle yolculuk rahat geçmiştir..bizde haziran sonunda sivasa gidicez şimdiden tedirginim benim kuzu kucakta,arabasında artık hiç durmuyo sürekli yerlerde emeklemek istiyo..yürümeye başladığı zaman hiç zaptedemicem gibi:)
hejarcım aras eymen sünnet olmuş hayırlı olsun umarım çabucak iyileşir..sünnet sonrasında nasıldı acısını çok hissettimi kuzum?
mirammga gaaa diyomuşyerim onun ağzınıı balım yaa..tarık buğrada bi ara bizimle hiç konuşmadı ama aklına estikçe avizeye bakarak adide demeyi ihmal etmedi:)gün geçtikçe çok tatlı oluyor
plannerzeynomun nefesinde koku varmış önemli bi şey çıkmamış sevindim..dün akşamdan beri tarık buğrada da var devam ederse bende yarın götürücem minnoşumu yaz geldi hala rahatlayamadıköptüm kokoş kuzumu
kayra,ömer,masal,azra,okiş,sinemis nasıllar
evim çok dağınık toparlamam lazım ama tarık buğra kedi gibi peşimde dolaşıyo..süpürge çalıştığı an üstüne oturuyor..kapatıp yanından uzaklaştırıyorum ama çalışması için parmağı hemen düğmesine gidiyo..çalışınca yeniden tepesinde
şimdilik öptüm hepinizi
tşk ederim plannercım, evet çok ağrı yapıyordu. şimdi hafiflemiş durumda.LİLLAC canım seni görmek ne güzellllçok geçmiş olsun hastalıklı bir dönem geçirmişsiniz canım allah şifa versin dikkat et sende boyun düzleşmesi çok ağrı yapan birşeymiş beyzacık iyiymiş çok sevindimm özledik güzel kızını annesi okulun bitsinde daha çok gel lütfen, inş kolaycacık geçer gider sınavların canım allah kolaylık versinnn seni ve minnoşunuuu kocamannn öpüyorummmmmm
çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun
teşekkürler tatlıcadım. sana da geçmiş olsun
haftasonu istanbuldaydık. defne cumartesi kusarak geçirdi, dun sabahtan beri de ishal olmus durumda. annemi de alıp geldim. şimdi evdeler. bugun kreşe gitmedi. dolayısıyla pişiği de geçmedi hala.
müthiş coşkuluyum. bi yandan da buruk. ama inanıyorum her şey cok guzel olacak
canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini sen gerekli çayları öğrenmişsin zaten ama en önemlisi bol su canım hemde bol boll sakın unutmaa, bol sütlü günlerrrSelamlar hanımlar
Ben de Allah'ın izni ile Mayıs 2013 annesi oldum. Siz tecrübeli annelerden sütümü arttırıcı tavsiyeler istiyorum.
Süt çayı, Rezene ve lactamil içiyorum ama yetmiyor sütüm
Şimdiden teşekkür ederim.
canım çok geçmiş olsun ya birde pişiğin üstüne ishal geldi yanoo offffçok teşekkürler size de çok geçmiş olsun
haftasonu istanbuldaydık. defne cumartesi kusarak geçirdi, dun sabahtan beri de ishal olmus durumda. annemi de alıp geldim. şimdi evdeler. bugun kreşe gitmedi. dolayısıyla pişiği de geçmedi hala.
Selamlar hanımlar
Ben de Allah'ın izni ile Mayıs 2013 annesi oldum. Siz tecrübeli annelerden sütümü arttırıcı tavsiyeler istiyorum.
çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun
Selamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?