2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biraz önce eşimle tel.de konuştum. annemlerde kendisi. telefonu kapatmayı ikimiz de unutmuşuz, "o kapatınca kapanır nasıl olsa" diye

telefonumdan vızır vızır sesler gelince baktım ki, eşimin telefonu açık kalmış ve eşimle annem konuşuyorlar

neyseki benim hakkımda değil :18: eşim, anneme Orhan Cemal'in yarınki kontrolünü anlatıyor

pofff mesai bitmediği gibi bugün önüme gelen işler beni benden aldı resmen
teoride çok bilip pratiğe dökemeyen höküzlere isyanım warrrbunlar bizim iş yerinden oluyor
birde sensörlü wc lerebu da iş yerindeki wcler
birde rihanna konserine bedavaya gidebilecek olup gidemediğimedir bu çileden çıkışımmmm bu da sevgili kocam sayesinde

pöffff deneyim çoktan bitti ama bekliyorum... höküzün biri lab. anahtarı yaptırmaya üşendiği için lab.ı kitleyip çıkamıyor (ki kendisi yakinimdir)

arkadaşının bir zahmet gelip lab.ı kitlemesini bekliyor... bunlar da bizim lab.da oluyor...

yiyeceğim ve oksijenim hızla tükeniyor, arkadaşım gelmeden ölmesem bari :18:

anammm rihanna kaçar mı kızım gidip bas bas bağırıp stresini atacan ela ela ela eee eee eee umbrelllaaaaa
annen gelmiyor mu neden gitmiyorsunuz?
bu arada annen gerçek mi ya bak yine aklıma geldi taş gibi hatun maşallah

ne çektin be çikirokko çok çektin ama sanırım kendi kafandan çekiyorsun
1 anahtar yaptır derim
annem c.tesi gelicek yada ben öyle umut ediyorum diyelim
o zamana kadar rihanna beni bekler mi ki:26:
şuan öyle ihtiyacım war ki o moda
evet kendisi genç gösteriyo bide fotojenik yani,,annaneliği çok sevmesine rağmen torunu ona ismiyle
hitap etsin istermiş tek ortak yanımız ikimizde küpesiz dışarı çıkmayızama onun extraları çok fazla süs konusunda benden
kuzum benim annemmmmm aşkımmm offf kokusu burnuna geldi bak

hıhhhhhh ben 2 kere izledim naber KISKANç KISKANç

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

biangel_kujum

abovv kimse yok korkuyorum

albümleri şöle bi dolaştım ah ah nasılda geçmiş zaman su gibi vede geçmekte tavşanımı yedirip uyuttum çok huysuz oldu:18:

ahanda X aradı geliomuş mecdiyeköyden anca 12 gelir GELECEĞİ VARSA GÖRECEĞİ OLCAK KESİN

not:3 ziyaretçi bakıp durmayın öle gelin 2 lafın belini kırak

Son düzenleme:
A
Anne kokosu burnuma geldi diyince. Ah icim yandi be guzelim , anneler gibi olmuyor ben onu her defasinda anladim eminimki hepiniz biliyorsunuzdur degerlerini ama daha cok bilin kizlar ben acaip ozluyorum :2:

Kızlar çağla salatalık yerken kustu hemde pc min üstüne..pc açılmıyo daha yeni almıştık..off canım sıkıldı..yarın tamire gidecek işlaaa yapılır yoksa eşim yenisini almaz..uyus tabletten yazıyorum..ne kıcık birşey bu ya..kim icat etmişti bunu:))başka icad edecek birşey bulamamışmı acaba..neyse beni merak etmeyin:)fazlada dedikodu yapmayın..
ayrıca bana yeni laptop almak isteyen olursa"yok aman ne gerekvar ben şaka yaptım asla kabul etmem " demeyecegim:)))
Hemen kabul edecem bilginize:)
Hadi yardımsever arkadaşlarım nerdesiniz:)))

Kujum torpilli:)kujuma laf yok(buraya sinirli ifadeyi koymak isterdim koydum say)
Ayy iyiki senle konuşurken telefonu benkapamışım:)yokssa benide dinleyecekin ha:))gerçi yanımda kimsede yoktu ama belki kendi kendime senin hakkında konuşuyodum:))ucuz atlattım desene:)

size yazarken komşum aradı tayinleri muşa çıkmıştı gitmeden gel diye gittim eceden 1 ay büyük oğlu var 3 gündür ishalmiş hatta ben oradayken 2 defa kaka yaptı. anlamadım bişey de diyemedim keşke beni çağırmasaydı o zaman. ece ile oynayıp durdu oğlu içim gitti inşallah bulaşıcı bişey değildirde eceye bulaşmaz.

oradayken kv aradı görümce ile. geçen haftalarda ankaraya gitmişti orada doktora gitmiş nodül çıkmış bende de var korkmayın demiştim istanbulda cerraha gitmiş kötü demiş nodüller için 5inde ameliyat ol demiş. olmaz torunuma gidicem demiş bana napalım diyorlar dedim bir doktorun lafınla olmaz endokrin doktoru bakmalı muğlada var gelince götürelim dedim istanbuldada gidin dedim bütün akşam netten doktor aradım eşimede ben söylemek zorunda kaldım askeri hattan çok üzüldü raporunu okudu görümce netten baktım tek nodül olması ve 1 cm geçmesi için kötü diyorlar. şimdide dua ettim hayırlısı olsun diye dün neler diyordum kadın için şimdi böyle olunca çok üzüldüm napayım

videoları bende izleyemedim

yavrukedim bizim düğün 7 temmuzdaymış inşallah erken gelebilirimde görürüm sizi.

planner güzel yorumların için sağol

bebeğim cerenim kötü olmuş ya laptop inşallah tamir olur

Sağol tatlım çok şükür iyileştiler yoksa ben fena olacaktım. Bizim seminerler haziran sonuna kadar devam ediyo muhtemelen ben temmuzda giderim. ayy inşallah denk geliriz.

BİANGEL KUJUM ayşe minel hastalanmış geçmiş olsun tavşanıma.

HEJAR değerleriniz iyi çıkmış çok sevindim tatlım inşallah dr dan hep böyle güzel haberlerle dönersin

günaydın azraececim hastalık umarım bulaşıcı değildir ecemize geçmez annesinin sütü onu korur inşallah

kayınvalidene çok üzüldüm ben ya
nerdeymiş ki bu nodül? kadın hastalığı mı?
eşin de duygusal biri sanırım, kıyamadım ona da
Allah dermansız dert şifasız hastalık vermesin canım
vicdanının karşılığını gani gani versin Rabbim

KIZLAR BABALAR GÜNÜ GELİYYY NE ALACAKSINIZ?
anneler gününde bana bonnyfooddan koca bir kek çiçeği ve ömerin yatağının başında yazıyla kutlama ayarlamıştı eşim
ben de ne yapsam ne yapsam diye düşünüp dururken bu siteyi buldum ve hemmen işe koyuldum: U.S Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla

POLO'dan gömlek sıvetşört (bunun türkçesi olmalı) ve tişört seçip rengini yazısını dikiş ipliğinin rengine kadar siz seçebiliyorsunuz
bir de piknik sepeti ve mangal arıyorum eşim piknik yapmaya bayılır ama özenli olacak herşey ne zamandır söyleniyordu şuyumuz yok buyumuz yok diye
bulur bulmaz alıp içine kırmızı pitikareli örtü diktirip o gün pikniğe götürmek istiyorum hediyesini de yıkayıp ütüleyip piknikte giydiririm

aynısından kendime ve ömere de yaptırcam ama 4 yaştan başlıyor öbür sene giyer artık Rabbim inşallah ömür verirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…