chihiro sen fizikçi miydin? özel mesajlarına bir baksana
chihiro sen fizikçi miydin? özel mesajlarına bir baksana
off bitmek bilmedi bugün yaa resmen sündükçe sündü
MUTLUM sen kimle atıştın sinir olurum işyerinde fesatlık peşinde koşan hatunlara
CHIHIRO orhan cemalin yaşını fotoğraflar vesilesiyle tekrar kutluyor ve 2. yaşgünü baskısı yapmaktan vazgeçiyorum ikna oldum
BABYCEREN bu ceren çok güzel yaa çook güzel
bi de öyle bi havası var ki sanki genç kız dili tam dönmeyince garip geliyor gözümde öyle büyütmüşüm ki fıstığı :)
pofff mesai bitmediği gibi bugün önüme gelen işler beni benden aldı resmen
teoride çok bilip pratiğe dökemeyen höküzlere isyanım warrrbunlar bizim iş yerinden oluyor
birde sensörlü wc lerebu da iş yerindeki wcler
birde rihanna konserine bedavaya gidebilecek olup gidemediğimedir bu çileden çıkışımmmmbu da sevgili kocam sayesinde
pofff mesai bitmediği gibi bugün önüme gelen işler beni benden aldı resmen
teoride çok bilip pratiğe dökemeyen höküzlere isyanım warrrbunlar bizim iş yerinden oluyor
birde rihanna konserine bedavaya gidebilecek olup gidemediğimedir bu çileden çıkışımmmmbu da sevgili kocam sayesinde
ne çektin be çikirokko çok çektinpöffff deneyim çoktan bitti ama bekliyorum... höküzün biri lab. anahtarı yaptırmaya üşendiği için lab.ı kitleyip çıkamıyor (ki kendisi yakinimdir)
arkadaşının bir zahmet gelip lab.ı kitlemesini bekliyor... bunlar da bizim lab.da oluyor...
yiyeceğim ve oksijenim hızla tükeniyor, arkadaşım gelmeden ölmesem bari :18:
annem c.tesi gelicek yada ben öyle umut ediyorum diyelimanammm rihanna kaçar mı kızım gidip bas bas bağırıp stresini atacan ela ela ela eee eee eee umbrelllaaaaa
annen gelmiyor mu neden gitmiyorsunuz?
bu arada annen gerçek mi ya bak yine aklıma geldi taş gibi hatun maşallah
kimle görüşüyorum sorunuza "kimi aradığınıza bağlı BABYCEREN HANIM" dediğimi eklemek isterim
bu arada, Ceren'in şarkısını saçlarına bakmaktan dinleyemeyen bir de Bi_angel_kujum var. O'na neden kızılmıyor
gücünüz bana yetiyor değil mi
ne çektin be çikirokko çok çektinama sanırım kendi kafandan çekiyorsun
1 anahtar yaptır derim
annem c.tesi gelicek yada ben öyle umut ediyorum diyelim
o zamana kadar rihanna beni bekler mi ki:26:
şuan öyle ihtiyacım war ki o moda
evet kendisi genç gösteriyo bide fotojenik yani,,annaneliği çok sevmesine rağmen torunu ona ismiyle
hitap etsin istermiştek ortak yanımız ikimizde küpesiz dışarı çıkmayız ama onun extraları çok fazla süs konusunda benden
kuzum benim annemmmmm aşkımmm offf kokusu burnuna geldi bak
Kujum torpilli:)kujuma laf yok(buraya sinirli ifadeyi koymak isterdim koydum say)kimle görüşüyorum sorunuza "kimi aradığınıza bağlı BABYCEREN HANIM" dediğimi eklemek isterim
bu arada, Ceren'in şarkısını saçlarına bakmaktan dinleyemeyen bir de Bi_angel_kujum var. O'na neden kızılmıyor
gücünüz bana yetiyor değil mi
Ayy iyiki senle konuşurken telefonu benkapamışım:)yokssa benide dinleyecekin ha:))gerçi yanımda kimsede yoktu ama belki kendi kendime senin hakkında konuşuyodum:))ucuz atlattım desene:)biraz önce eşimle tel.de konuştum. annemlerde kendisi. telefonu kapatmayı ikimiz de unutmuşuz, "o kapatınca kapanır nasıl olsa" diye
telefonumdan vızır vızır sesler gelince baktım ki, eşimin telefonu açık kalmış ve eşimle annem konuşuyorlar
neyseki benim hakkımda değil :18: eşim, anneme Orhan Cemal'in yarınki kontrolünü anlatıyor
yaaaa ceren in ilk videosunu göremedim beeenno sırada çalışıyordum
boyle video koydugunda bi sms atsana bize beybim cerenim
ama parmaklıyı gördüm parmaakk kaaaççç
çok şekerr maşallah yaaa[/QUOTE
Tamam şekerim sms atarım:)iyide kime atayım tel no yokki:))
Bugün herkes seni sinirlendirmiş canişkom yoksa dolunaydamıyız:)valla bende şuan çok gerginim gitti laptopum..pofff mesai bitmediği gibi bugün önüme gelen işler beni benden aldı resmen
offf offfff
kız beni rihannaya benzetirler:)zaten sesim onunkinden daha güzel:)yarın ara beni patltayım sana bir şarkı abee ne dersin:))
bu arada benim laptop salatalık kokuyo ya:)tamircilere maskemi göndersem ne yapsam:)pöffff hırrrrrrr:)
şekersiz muckkss:)
Biz Ramazana kadar Tr de olcaz ins..umarim cnm rastlasiriz ben cok isterim..
Evdekiler nasil iyilesmeye basladilarmi ..sana birsey olmasin bari yoksa valla nice haliniz olur..baksana resmen revire donmus ev..sende hemsire, doctor gibi oldun...ellerin sifalidir senin buna eminim bir kac gune kalmaz iyilestiri verirsin
yaaaa ceren in ilk videosunu göremedim beeenno sırada çalışıyordum
boyle video koydugunda bi sms atsana bize beybim cerenim
ama parmaklıyı gördüm parmaakk kaaaççç
çok şekerr maşallah yaaa[/QUOTE
Tamam şekerim sms atarım:)iyide kime atayım tel no yokki:))
Bugün herkes seni sinirlendirmiş canişkom yoksa dolunaydamıyız:)valla bende şuan çok gerginim gitti laptopum..
offf offfff
kız beni rihannaya benzetirler:)zaten sesim onunkinden daha güzel:)yarın ara beni patltayım sana bir şarkı abee ne dersin:))
bu arada benim laptop salatalık kokuyo ya:)tamircilere maskemi göndersem ne yapsam:)pöffff hırrrrrrr:)
şekersiz muckkss:)
şekersiz yazmasaydın da sonuna; bana ithaf ettiğini anladım :) adımı da gorunce tescillendi :)
yazık yaa laptop gitmiş. inşallah yapılırpöffff
ben istiyorum rihannadan diamond ı söyle videoya cekip koy herkes dinlesin...
size yazarken komşum aradı tayinleri muşa çıkmıştı gitmeden gel diye gittim eceden 1 ay büyük oğlu var 3 gündür ishalmiş hatta ben oradayken 2 defa kaka yaptı. anlamadım bişey de diyemedim keşke beni çağırmasaydı o zaman. ece ile oynayıp durdu oğlu içim gitti inşallah bulaşıcı bişey değildirde eceye bulaşmaz.
oradayken kv aradı görümce ile. geçen haftalarda ankaraya gitmişti orada doktora gitmiş nodül çıkmış bende de var korkmayın demiştim istanbulda cerraha gitmiş kötü demiş nodüller için 5inde ameliyat ol demiş. olmaz torunuma gidicem demiş bana napalım diyorlar dedim bir doktorun lafınla olmaz endokrin doktoru bakmalı muğlada var gelince götürelim dedim istanbuldada gidin dedim bütün akşam netten doktor aradım eşimede ben söylemek zorunda kaldım askeri hattan çok üzüldüraporunu okudu görümce netten baktım tek nodül olması ve 1 cm geçmesi için kötü diyorlar. şimdide dua ettim hayırlısı olsun diye dün neler diyordum kadın için şimdi böyle olunca çok üzüldüm napayım
birde pınardayı merak ettim kimsede yokmu teli arasa bu kadar gelmemezlik yapmazdı
hadi yaaa. cok gecmiş olsun. işte hastalık böyle bişey maalesef.. umarım ciddi bişey değildir.
ecoşuma da geçmez inşallah bulaşıcı değildir. hay allah; bulaşıcı olsa çağırmazdı herhalde...
pinardayı ben de yazacaktım unutmuşum. bayaadır yok ortalıkta..
size yazarken komşum aradı tayinleri muşa çıkmıştı gitmeden gel diye gittim eceden 1 ay büyük oğlu var 3 gündür ishalmiş hatta ben oradayken 2 defa kaka yaptı. anlamadım bişey de diyemedim keşke beni çağırmasaydı o zaman. ece ile oynayıp durdu oğlu içim gitti inşallah bulaşıcı bişey değildirde eceye bulaşmaz.
oradayken kv aradı görümce ile. geçen haftalarda ankaraya gitmişti orada doktora gitmiş nodül çıkmış bende de var korkmayın demiştim istanbulda cerraha gitmiş kötü demiş nodüller için 5inde ameliyat ol demiş. olmaz torunuma gidicem demiş bana napalım diyorlar dedim bir doktorun lafınla olmaz endokrin doktoru bakmalı muğlada var gelince götürelim dedim istanbuldada gidin dedim bütün akşam netten doktor aradım eşimede ben söylemek zorunda kaldım askeri hattan çok üzüldüraporunu okudu görümce netten baktım tek nodül olması ve 1 cm geçmesi için kötü diyorlar. şimdide dua ettim hayırlısı olsun diye dün neler diyordum kadın için şimdi böyle olunca çok üzüldüm napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?