yüklemeye gittim kuşummm
şeyy pardon kedimmm
çok beğendim herşey mükemmel olmuş canımSinemis prenses,,sende ana kraliçe gibisin maşallah size kızlar
Planner inan bana problemli,,hayatı sadece kardeşlerinden ibaret,,eltilerimde bende kimse yaranamaz ona,,anlatsam roman olur cinstenBizi geçtim yeğenlerini bile sindiremiyor içine eltimin oğlununun sünnet kınası oldu evde geçen sene ben lohusaydım,
ben buna dolu dolu süslü püslü bir tabak hazırladım götürdüm,,herkes gördü,sonra ertesi gün kaynıma demişki,,bi tanıdığının ismini atmış kafadan;bana bir tabak hazırladı getirdi sağolsun demişDaha neler neler...Tek duam: Rabbim eşime de benim gözümden görmeyi nasip etsin onu.Misafirim gelicek derdi;hamile halimle ertesi gün işe gelicekken gece gece 5 çeşit yapar gönderirdim eşimle..Ayaklarım şişerdi..Dün mesela evde dolmam vardı aldım gittim..Bir teşekkürü bile çok görür..Ben Allah için yapıyorum Rabbim biliyor Ama artık eşimle bunlar yüzünden karşı karşıya gelmicem akıllandım Dediğin gibi showgirl dür kendisi
selam
plannercim geçmiş olsun canım..ne çektin bu faranjitten,bunun tedavisi yokmu canım..
aşırı acelem var hemen yazıyorum:
Planner hanım aşırı geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum. acil şifalar diliyorum. bu arada Zeyno, yeni haliyle Belgin Doruk'a benzemiş. bu haliyle, hiç değişmeden büyüyüverse çok canlar yakar bilesiniz
bugün çok canım sıkkınsebebide bu yaşanan olaylar
gittikçe daha kötü oluyo herşey..bide telefondan mailime gelen mesajlara bakarken
taa 2010 yılında amerikadaki bir arkadaşımdan gelen maili gördüm şok oldum
nasıl gözümden kaçmış okumamışım bilmiyorum..tamda bugün yaşadıgımız olayları vede yaşayacagımız
günleri anlatan bir yazıiranlı genç yazmış..
iranın nasıl bu hale geldigini ve türküyeyide nasıl bir son bekledigini falan:26:
gecede çok kötü bir rüya gördüm,bombalar falan
off işte bunlar üstüste gelince benimde moralim çok bozuldu
neyse konu degiştireyim;
transparan elbisemi gördünüzmü:))ne bekliyodunuz yanio kadarcık transparan bile bana çok:))
2 çocugum var benim
:))
kocaman amin diyorum..Canım sanırım hepimiz ortak temennisi en kısa sürede bu olayların son bulması.. Hiç kimsenin zarar görmemesi..
Elbisene gelince... Çoook beğendim sana da çok yakışmış zaten.. Tam benim tarzım.. ben de öyle düz kesim ve sade modelleri tercih ederim..
ahhh ahh sorma arkadaşımm ne çektimm bu faranjitten ne çekktiiimm tedaviside yok akur faranjit benim sürekli dikkat etmek zorundayım ama napalımm çekeceezzz mecbuuurrr
çok teşekkür ederimm chihiro hanımm, belgin dorukk demek hıımmm, zeynomun hiçç değişmeden bu tatlılıkla büyümesini bende çok isityorumm:)) haa birdee kına kokusuuu geliyor sizden halaaasaçlarınız kızıl demekkii:)
canım valla benimde yaşanan olaylara moralim çok bozuk iyiye gitsin diye beklerken yeniden alevleniyor herşey umarım güzel günler yakındırelbisenide gördük cicim çok beğendik yalnızz titrek çekimlerii tekrarlayalımm lütfenn
Zeynep cnm adrezi varsa bana da verir misin cnm
Nasılsıniz guzellerim? Ben cok yorgunum. Yazacqk anlatacak o kadar çok sey varki word olsa da anlatsa. Telden yazmak zor oluyor.
Asiri yogun ve stresli günler geciriyorum oyle boyle değil.
Simdi annem lerden geldk. Kuzumun ustunu altini degistirdim. Yatirdm uyttum. Biraz huzursuz gibi ins guzel bir gece geciririz. Annem cok sukur iyi kizlar hastalığı zaten baki ama kotu günler yok cok şükür.
Isyerimde dun yeni bir bayan başladı. 10 yas kizi ve 7 aylık oglu var. 28 yasinda. Kanim cok isindi. Suan da onu yetistiriyorum. Yanimda devamli. Obur evlenip gdck cadinin yerine geldi. Kiz ilk gunden tedirgin oldu omlarin itici ve gergin tavırları ndan. Hic is yapmayip boş dolasmalari bolca nette muhabbette vs. Takilmalari. Nasil sabrediyorsun diye dan diye sordu. Sen burda boyle bogusurken dedi. Sabir dedm.Dedigim gorunen koy klavuZ istemez. Bana dediki diger x bayan godince geride kalan ekurisi boyle devam ederse cok sikinti cekecek Haberi yok dedi:)) Cunku adaletsizlige hic gelemem dedi:)) bakalim umarim o da once dost sonra dusman olmaz. ... biyerleri kalkmaz. Sevdim ama bakalim zaman gosterecek neler olacagini:)) patronlar ona demis nagihan buranin demirbaş i diye vs beni ovmusler.
Dunde toplanti da bölüm sorumlu su oldugum aciklandi cadilarin surat dustu:)) benim verdigm isleri yapacaklar hesapta. Bana dinlenme zamani yaratilacak vs. ama zam hala gelmedi ve beni uc hafttada bir c.tesi getirmeye ikna ettiler uc patron diyebilirim. Mecbur kaldim
Hatta o haftaki bakıcı parasi verecez dedilrr cok zoruma gitti istemem dedim.
Hala kamuda bir is bulabilirsem kendimi atacagim kesin.
Yeni is arkadasim da sut sagoyor ve benim gibi stres e girmesini istemiyorum. Vakitlicr sag diyorum. Birşey derlelrr diyor aben buradayim zamaninda sagacaksin bu cocugunun rizki herşey den onemli Dedm.bugun bir defa sagdi o kadar saatten sonra normalde uc saatte 170 cc vcikiyormus. Bugun oncacsaatte 100 cc cikti. Hemen farkediyor. Elimden gelen i yaparim bu konuda. Ben cektim o cekmesin.
Bizim diger cadi da kalacak olan hamile. Beni cok uzduklerinde anne olunca anlarsiniz demistm. Bakalim ayni yoldan gecince anlayacak mi beni?
Neyse isle ilgili anlat anlat bitmez bende. Cok yogunum cok
Nefes almiyorum valla.sizden uzak kaldm ve cok ozledm gercektn.
Yaren nur cok iyi cok sukur. Adimlar fazlalasti on adim gibi. Nagihan denince anne ugur denince baba diyor akillim:)) ayrica ugur demek için uuuuudiyor:)) oynamakta hala ustumuze yok.beli kirarak saga sola dondurerek oynuyoruz. Kati yiyecekleri cok guzel ogutuyoruz. Legolarimizla oynuyoruz her aksam. Ben bir iki uc vs. Diziyorum. Ya dizmemi bekliyor yada bekleme yor hemen bozup dagitoyor. Dagitmakta üstüne yok. Anlatiyorun gosteriyorum ama bildiğin i okuyor kuzum. Sabirla devam. Dun birlikte iki tane koyduk ust uste. Dayanamayi bozdu yine:))
Geceleri bebisler sut iciyor mu mama sut vs? Yaren nur gece 450 cc mama tuketiyor cok aciliyor genellikle mamayi uykulu icip derin uykuya devam ediyr. Vermeyeym diyorum ama agliyor susmuyor. Normal mi bu? Her sabah da erken saate ben gormeden kaka yapmis oluyor. Temizliyrm oyle ise.bir bu sabah yapmadi. Gunduz yiyecek leri dolu dolu yiyor. Sasarsiniz. Ama neden boyle ki anlamadim.
Daha cok sey var ama yazmaktan okuyamadm son sayfanharic. Kimseede sıkıntı yoktur ins. Dun aksam girip yazayim dedm olmadi ciktim geri.
Mutlucum tatiliniz ne güzel gecmis. Insan gercekten motive oluyor ama ben saha resim bakamadm kalfldirma olur mu mirayi da alkisliyorum uyumlu bebem aferim ona rahat ettirmis sizi.
Melegim iysin ins.mahir de buranin havasina siyuna alisir ins.
Babyceren ben gormeden kaldirma merak ettm.
Azraece gozunaydin cnmm:))))
Tatlicadi senin de gozunaydn cnm bak korkulacak bisey yokmus. Aslanlar gibi sunnetini de olur benm karizmq adamim.
Baby pinardanile ilgili yazini okudum bendw faceden msj attm cvp alwmadm. Neden kirilsin ki. Kizlar bu arada pinarda hediye konusunda beni cok uzuyr. Hediye kabul etmiyrms. Adres vermedi bir turlu bir ben gonderemedim yani.bunu da ilk defa açıklıyor um.
Yeni resim ekleyen baskalari varsa soyleyin kacirmak istemem.
Bu ara pek giremeyecem.iyi geceler hepinizi cok optm.
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin hepinize
tavşanım hasta az önce dr geldik öle uyudu ilaç verdim ateşi bi türlü düşmüyo uyumuyo küsüyo ,1 sene boyunca kabız olan tavşanım 1 haftadan beri cırcır ne yapcamı bilmiyorum yakacık çoçuk hatanesinden randovi her neyse almak için açtım pc yarın birde oraya götürcem
dau edin kızlar bişe olmasın tavşanıma tez vakitte iileşsin
hepinizi kocaman öpüyorum baluşlarınıza ve fıstıklarınıza çok iyi bakın
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin hepinize
tavşanım hasta az önce dr geldik öle uyudu ilaç verdim ateşi bi türlü düşmüyo uyumuyo küsüyo ,1 sene boyunca kabız olan tavşanım 1 haftadan beri cırcır ne yapcamı bilmiyorum yakacık çoçuk hatanesinden randovi her neyse almak için açtım pc yarın birde oraya götürcem
dau edin kızlar bişe olmasın tavşanıma tez vakitte iileşsin
hepinizi kocaman öpüyorum baluşlarınıza ve fıstıklarınıza çok iyi bakın
Canım geçmiş olsun Ayşe Minel'e...İnşallah çabucak düzelir,,
ishal içinatates,kabuğu soyulmuş elma ve muz ver istersen,,
özellikle birkaçtır Mira da kusuyor hemen patates haşlıyorum iyi geliyor.
sıvı kaybetmemsine dikkat et canım.
Acil şifalar dilerim canım
mutlucan
miranın resimlerini hemen kaldırdın mı göremedim ben
ayrıca sana hayırlı bir iş için mail attımm
Baby pinardanile ilgili yazini okudum bendw faceden msj attm cvp alwmadm. Neden kirilsin ki. Kizlar bu arada pinarda hediye konusunda beni cok uzuyr. Hediye kabul etmiyrms. Adres vermedi bir turlu bir ben gonderemedim yani.bunu da ilk defa açıklıyor um.
Sen de instagramdan bakıver artık canıııım
hayırlı işleri severim,,hayırlısı olsun
cevap verdim bende geliyorum
Sen de instagramdan bakıver artık canıııım
hayırlı işleri severim,,hayırlısı olsun
cevap verdim bende geliyorum
arar bulurum izini bilirsin yavru kediyim ben
mail atttımçok teşekkürler hayatımmm
Yok be şekerim ne şifresiHayırdır? ne hayırlı işi bu? Şifreli konuşmayalım lütfen.. Toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?