2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yüklemeye gittim kuşummm
şeyy pardon kedimmm
çok beğendim herşey mükemmel olmuş canımSinemis prenses,,sende ana kraliçe gibisin maşallah size kızlar

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

showgırller kovalasın o görümceyi kardeşinin yavrusu sonuçta mira nasıl ayrım yapabiliyorlar anlamıyorum
sende iyi yapmıssın yedirmemekler

selam
plannercim geçmiş olsun canım..ne çektin bu faranjitten,bunun tedavisi yokmu canım..

ahhh ahh sorma arkadaşımm ne çektimm bu faranjitten ne çekktiiimm tedaviside yok akur faranjit benim sürekli dikkat etmek zorundayım ama napalımm çekeceezzz mecbuuurrr

çok teşekkür ederimm chihiro hanımm, belgin dorukk demek hıımmm, zeynomun hiçç değişmeden bu tatlılıkla büyümesini bende çok isityorumm:)) haa birdee kına kokusuuu geliyor sizden halaaa saçlarınız kızıl demekkii:)

canım valla benimde yaşanan olaylara moralim çok bozuk iyiye gitsin diye beklerken yeniden alevleniyor herşey umarım güzel günler yakındır elbisenide gördük cicim çok beğendik yalnızz titrek çekimlerii tekrarlayalımm lütfenn

kocaman amin diyorum..
kocaman teşekkür ediyorum.))

demek tedavisi yok:26 zaman kendine dikkat et cicim..
titrek çekimleri begendinizmi:))sanırım flaşı kapalı çekmiş ondan titremiş:))

okulların son 2 günü..ceren artık evde olacak
işim zaten bitmiyodu artık hiç bitmezneyse ben ona yeni aktiviteler bulurum:)
belki cimnastige gönderirimspor yapsın çocuumm:))
bu arada şu yürüyüşler ve olaylar bitsin diye akşam bir yürüyüş organize etmeyi düşünüyorum:)
cerenide çağlayıda peşime takıp yürüyüş yapacam
ceren zaten ezberlemiş''tariff istifa''diyo:)tarif kim diyorum,tariff işte tarifff diye bana bagırıyo:))
çağlayada bir pankart veririm''yeteyyy yüyümeyin aytık,kafamız şişti uyuyamıyozzzz''
olmamıııı

meleğiiimm canımm nasılsın birtürlü denk gelemedik seninle ancak hoşgeldinn diyebiliyorummm cicim ama haberlerini takip ediyorum nasıl mahir paşa alıştımı yeni ortama huysuzluk yapması çok normal zeynomda böyle ya değişikliğe çabuk adapte olamıyor heryere hemen uyum sağlayıp mutlu olan bebeklere bayılıyorum bizimkiler öyle değil maalesef canımcımm napalımm birsüre sonra alışıyorlar mutlaka:))

nagihan 450 cc çok bence onunda tıpkı bizim gibi sindirim sistemini dinlendirmeye ihtiyacı var aslında şuan gece beslenmesinin olmaması lazım yine biz dayanamıyoruz ama sen biraz azalt

azraece kv paraya kıymış daha ne olsun kadın durdu durdu ... neşe önemli olan huzurunuzun olması insan hediyesinde değil ama değer verildiğini görmek istiyor değilmi bence onlarda bişeyleri anlamış ve adım atmışlar sende elinden geldiği kadar iyi davran ki herşeyin çift taraflı olacıgını anlasınlar yazdıklarından anladığım kadarıyla vicdanlı sevecen bi insansın öpsün başına koysun daha ne istiyor kv

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin hepinize

tavşanım hasta az önce dr geldik öle uyudu ilaç verdim ateşi bi türlü düşmüyo uyumuyo küsüyo ,1 sene boyunca kabız olan tavşanım 1 haftadan beri cırcır ne yapcamı bilmiyorum yakacık çoçuk hatanesinden randovi her neyse almak için açtım pc yarın birde oraya götürcem

dau edin kızlar bişe olmasın tavşanıma tez vakitte iileşsin

hepinizi kocaman öpüyorum baluşlarınıza ve fıstıklarınıza çok iyi bakın

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun Ayşe Minel'e...İnşallah çabucak düzelir,,
ishal içinatates,kabuğu soyulmuş elma ve muz ver istersen,,
özellikle birkaçtır Mira da kusuyor hemen patates haşlıyorum iyi geliyor.
sıvı kaybetmemsine dikkat et canım.

Acil şifalar dilerim canım

cok cok geçmiş olsun.
pirinçunu öuhallebı ve seftalı de verebıleceklerın arasında aklında olsun

saol canım sanada çok geçmiş olsun

patates haşladım uyandı vercem şimdi

kaçtım ben miranın resimlerinide gördüm çok datlu maşalah hele şezdonkta yatışı deyme mankenlere taş çıkarır valla ( yorum yapamadım az ama dönüşüm mühteşem olcak

hade ben kaçtım zırlayan bir tavşan nın sesi gelyo tıkan boğazına patatesi ŞİFA olur işlaaa

-- öncelikle Yaren Nur'u yeni adımları için kutluyorum
-- fizik tedavileriniz nasıl gidiyor?
-- Babyceren hanımın yazısını kaçırmışım
-- geçen gün bakmıştım. Pınar hanıma siz hediye alıyormuşsunuz. hatta Tatlıcadı hanımdı sanırım, "hediyeleşeceği arkadaşta telefon numarası vardır. o arkadaşımız arasın" demişti. ben de geçmişe uzun bir yolculuk yapıp, çekilişte sizin hediye alacağınızı görmüştüm. demek siz de telefon numarası yok ne yapacağız bu olayı diyeceğim ama Doğa'nın doğumgününde de o kadar çok kutlama mesajı yazılmıştı ki... hatta bana, en çok kutlama olan gün gibi gelmişti :26:

Orhan Cemal'i babası lab.a getirdi. çıkıyoruuuumm

KUJUMMM ayşe minel'e geçmiş olsun inşş hemencecik iyileşir tavşanın bol su vermeyii unutmaa cicimm

NAGİŞİİİMMM canımm yaren nur sadece geceleri 450 cc mi içiyor çok sanki canım gece beslenmemesi en iyisi aslında gündüzde iyi besleniyormuş aslında neden acıkıyorki geceleri:44: uyandığında su verip tekrar yatırmayı dene birde canım, zeynom tam 30 günlükten berii geceleri hiç beslenmeden uyudu halada öyle sadece yaz geldiğinden beri sıcaktan bazen uyanıyor gibi oluyor biraz su içiriyoruz dalıyor tekrar, suyu dene sende ve tam tok olduğuna emin olaraktan tabi gece beslenmesini azaltmaya çalış şekerimmm

Hayırdır? ne hayırlı işi bu? Şifreli konuşmayalım lütfen.. Toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmaz
Yok be şekerim ne şifresiözelden yazarım ben şimdi sana yavrukedinin arkadaşı nişanlanıyormuş
beni de çağırdı gelemem dedim,,hem ne giyicem derdi var dimi
hediyemi yolladım grafik olarak işte gmailime pek bakamadığımdan beni burdan dürtüp duruyo kendisi
miyawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…