2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

forumda dank diye soru sorup çekilen en çok benim heralde ama babyceren ve chirro genelde hep cevap verirler birde pınarda ya da planner onlarda varsa hemen verir bi teşekkür edeyim teşekkürler ......
ben de hemen yazıp kaçacağım için hararetli bir muhabbet varsa diye açıklama yaptım canım yoksa arkadaşlarıma dicek yok pırlanta gibiler sağolsunlar
bak bu alt açmaları hiç düşünmemiştim :S arka tarafındaki naylon mu zararlıymış ön tarafı mı? ağzına çok sokmadığı ve içinde gıda saklanmadığı sürece dediğin gibi kaçacak yer yok

su olarak pınarın cam şişeleri var tavsiye ederim bacım ama heryerde olmuyır

su olarak pınarın cam şişeleri var tavsiye ederim bacım ama heryerde olmuyır

evet cam şişe de sular var ama dediğin gibi heryerde yok iştedışarda susayıp hangimiz büfeden su almıyoruz mesela dimi,
ama sinir bozucu iştealt açmaların dış yüzeyindeki yer canım,,içi değil ama yanyana bi çantada bebeğin bezine değiyor mesela,yada dışardaysak bebek zaten kıpır kıpır oluyor tenine de dışı kansorejen maddeden yapılan alt açmanın içindeki pamuğa nasıl güvenelim dimi? yani demem o ki tevekkel oluyoruz çoğu zaman...Tabi doğruluğundan emin olunan markalar varsa bildiğiniz paylaşalım ki bunları kullanalım

hemde 8 tane don bana:))
bu kadarını ben bile tahmin edememiştim
içime doğmuştu zatenen az 5 getirir demiştim
hadi gözün aydın
ben bildim 8 tane oldugunu tahmin etmiştim:))
geçende saçına sürmüştü:)ama niye şimdi bagırıyon cihihiroyaben seviyorum kına kokusunu
şaka canım bagır bagırabildigin kadar serbest
valla ne yalan söyliyim pek dikkat etmiyorum:26:zaten alt açmamız pamuk,bideron desen hiç kullanmadık,ama oyuncaklarımızın çogu plastik:26:kahrolsun bpa
forumda dank diye soru sorup çekilen en çok benim heralde ama babyceren ve chirro genelde hep cevap verirler birde pınarda ya da planner onlarda varsa hemen verir bi teşekkür edeyim teşekkürler ......
rica ederim

kızlar yazmassam olmaz diye düşündüm:44:
ben pınarda arkadaşımıza ulaştım neyseki kötü bir durum yok iyilermiş..
sanırım biraz kırılmış:26:
o yüzden bu ara girmek istememiş,ilişkimize biraz ara vermiş
bak pınardacımbiz sinirli insanlarızhemen dönmessen seni dövebiliriz
ayrıca pınarda arkadaşımızın adı ''p....'' mış:)))eheueheueh
bende ''n.....'' samıştım:)
nasıl ama sen herkesin ilk harfini afişe etmiştin ohh canıma degsin
işlaaa bana kızmaz:18:işlaa işlaaaa:18:

ben gelincede herkes kaçıyohayırdırbir sorunmu var
kocamda gelmedikarnım aç
yemek hazır buyrun yiyelimyemekte mercimekli bulgur pilavı ve cacık varbide salata
bilmem yermisiniz:)daha iyisini yapan varsa ben gelip yerim
işte böyleneyse gidiyimde sofrayı hazırlıyım bari
sohpetinizede doyum olmuyo
azracecim kolay gelsin cicim:)yerinde olmak istemezdimdonların hayırlı olsun
hejar
accasia
turuncu
beykoz
köşeminderi
edacık

hayırlısı olsun Tarık buğra için. ameliyatın düşüncesi bile kötü ama dermansız dert vermesin Allah. acil şifalar...

canım arkidişlerimm destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
hastaneye gittik dr kontrol etti veee ameliyatlık hiç bir şeyi yok dedi çok mutluyum çok
doktora 1 doktor ameliyat gerekebilir,1 dr ameliyat,3 dr ameliyata gerek yok,1 dr şu anda ameliyatlık bi durum yok biraz daha büyüsün öyle görelim dediler dedim
kafamın çok karışık olduğunu söyledim ve uzun uzun konuştuk
sonuç olarak herşeyi yerli yerinde bi pipi ameliyatlık hiç bi şey yok dedi ve uzun uzun her yerini inceledi
bu dr de pipisi büyük dediiri bi bebek ondan olsa gerek diyede ekledi
yavruşumu kısmet olursa en geç 1 ay sonra sünnet ettiricez
bu gece rahat rahat uyurum artık ohh bee

yavrukedim

umarım sinemisin önemli bi şeyi yoktur tarık buğrada çok iştahsız 2 dişi çıkmak üzere ben onlara yoruyorum acaba sinemisinde dişleri çıkıcak ondanmı iştahsız canı acıyosa geceleride ağlıyodur kuzucuk:26:

hemde 8 tane don bana:))

oh oh maşallah 8 donn:))güle güle kullan canım donlarını
çok şanslısın kvdeden yana ben şimdiye kadar bi donunu bile görmedim

doğum günü mesajlarını içten bulmadığı için mi kırılmış:44:

yakın olsaydık ben yemeye gelirdim canım pilav ve cacık yeterli benim için salata senin olsun
biz eve geç döndük sadece makarna yaptım mutluluktan canım yemek yapmak istemedi
öğlen yemeğini eşime sen ısmarla akşamda ben sana ısmarlarım dedim makarna ve karpuz ısmarladım:124:

tatlıcadım ne güzel haber bu böyleçok sevindim canım benim
tarıgımızıda kocaman öpüyorummmm
bu arada demek pipisi büyükmüş haolsun kız ne olacak
makarna benim kurtarıcı yemegim bayılırımeline saglık canım..
keyfin yerine geldigine göre bolcana seni aramızda görmek istiyoruztemem mi:)

transparan elbisem karışık albümümde:))ama eşim yaşlandıgı için eli titremiş ve titreşimli foto çekmiş:)))
çok belli olmuyo ama ne yapıyımelde bu var
transa geçin ve albüme gidin10 saniye sonra kaldıracam

Cicim çok incesin yanına gelmeyi çok isterim; ama biz tatil yerindeyiz diye hiçbir yere gidemiyoruz. Tatilimiz beleşe geliyo anlayacağın. Sen buraya gelsen de güzeller güzeli ecoşu ısırarak yesem:125:

Ohhhh ne iyi ettiniz valla, fotolardan da anlaşılıyodu zaten ne kadar güzel geçtiği.
Miranın o bikinili totosunu yerim ben. Her resimde ayrı güzel benim fındığım

Nasılsıniz guzellerim? Ben cok yorgunum. Yazacqk anlatacak o kadar çok sey varki word olsa da anlatsa. Telden yazmak zor oluyor.
Asiri yogun ve stresli günler geciriyorum oyle boyle değil.

Simdi annem lerden geldk. Kuzumun ustunu altini degistirdim. Yatirdm uyttum. Biraz huzursuz gibi ins guzel bir gece geciririz. Annem cok sukur iyi kizlar hastalığı zaten baki ama kotu günler yok cok şükür.

Isyerimde dun yeni bir bayan başladı. 10 yas kizi ve 7 aylık oglu var. 28 yasinda. Kanim cok isindi. Suan da onu yetistiriyorum. Yanimda devamli. Obur evlenip gdck cadinin yerine geldi. Kiz ilk gunden tedirgin oldu omlarin itici ve gergin tavırları ndan. Hic is yapmayip boş dolasmalari bolca nette muhabbette vs. Takilmalari. Nasil sabrediyorsun diye dan diye sordu. Sen burda boyle bogusurken dedi. Sabir dedm.Dedigim gorunen koy klavuZ istemez. Bana dediki diger x bayan godince geride kalan ekurisi boyle devam ederse cok sikinti cekecek Haberi yok dedi:)) Cunku adaletsizlige hic gelemem dedi:)) bakalim umarim o da once dost sonra dusman olmaz. ... biyerleri kalkmaz. Sevdim ama bakalim zaman gosterecek neler olacagini:)) patronlar ona demis nagihan buranin demirbaş i diye vs beni ovmusler.
Dunde toplanti da bölüm sorumlu su oldugum aciklandi cadilarin surat dustu:)) benim verdigm isleri yapacaklar hesapta. Bana dinlenme zamani yaratilacak vs. ama zam hala gelmedi ve beni uc hafttada bir c.tesi getirmeye ikna ettiler uc patron diyebilirim. Mecbur kaldim
Hatta o haftaki bakıcı parasi verecez dedilrr cok zoruma gitti istemem dedim.
Hala kamuda bir is bulabilirsem kendimi atacagim kesin.

Yeni is arkadasim da sut sagoyor ve benim gibi stres e girmesini istemiyorum. Vakitlicr sag diyorum. Birşey derlelrr diyor aben buradayim zamaninda sagacaksin bu cocugunun rizki herşey den onemli Dedm.bugun bir defa sagdi o kadar saatten sonra normalde uc saatte 170 cc vcikiyormus. Bugun oncacsaatte 100 cc cikti. Hemen farkediyor. Elimden gelen i yaparim bu konuda. Ben cektim o cekmesin.

Bizim diger cadi da kalacak olan hamile. Beni cok uzduklerinde anne olunca anlarsiniz demistm. Bakalim ayni yoldan gecince anlayacak mi beni?
Neyse isle ilgili anlat anlat bitmez bende. Cok yogunum cok
Nefes almiyorum valla.sizden uzak kaldm ve cok ozledm gercektn.

Yaren nur cok iyi cok sukur. Adimlar fazlalasti on adim gibi. Nagihan denince anne ugur denince baba diyor akillim:)) ayrica ugur demek için uuuuudiyor:)) oynamakta hala ustumuze yok.beli kirarak saga sola dondurerek oynuyoruz. Kati yiyecekleri cok guzel ogutuyoruz. Legolarimizla oynuyoruz her aksam. Ben bir iki uc vs. Diziyorum. Ya dizmemi bekliyor yada bekleme yor hemen bozup dagitoyor. Dagitmakta üstüne yok. Anlatiyorun gosteriyorum ama bildiğin i okuyor kuzum. Sabirla devam. Dun birlikte iki tane koyduk ust uste. Dayanamayi bozdu yine:))

Geceleri bebisler sut iciyor mu mama sut vs? Yaren nur gece 450 cc mama tuketiyor cok aciliyor genellikle mamayi uykulu icip derin uykuya devam ediyr. Vermeyeym diyorum ama agliyor susmuyor. Normal mi bu? Her sabah da erken saate ben gormeden kaka yapmis oluyor. Temizliyrm oyle ise.bir bu sabah yapmadi. Gunduz yiyecek leri dolu dolu yiyor. Sasarsiniz. Ama neden boyle ki anlamadim.

Daha cok sey var ama yazmaktan okuyamadm son sayfanharic. Kimseede sıkıntı yoktur ins. Dun aksam girip yazayim dedm olmadi ciktim geri.

Mutlucum tatiliniz ne güzel gecmis. Insan gercekten motive oluyor ama ben saha resim bakamadm kalfldirma olur mu mirayi da alkisliyorum uyumlu bebem aferim ona rahat ettirmis sizi.

Melegim iysin ins.mahir de buranin havasina siyuna alisir ins.

Babyceren ben gormeden kaldirma merak ettm.

Azraece gozunaydin cnmm:))))

Tatlicadi senin de gozunaydn cnm bak korkulacak bisey yokmus. Aslanlar gibi sunnetini de olur benm karizmq adamim.

Baby pinardanile ilgili yazini okudum bendw faceden msj attm cvp alwmadm. Neden kirilsin ki. Kizlar bu arada pinarda hediye konusunda beni cok uzuyr. Hediye kabul etmiyrms. Adres vermedi bir turlu bir ben gonderemedim yani.bunu da ilk defa açıklıyor um.

Yeni resim ekleyen baskalari varsa soyleyin kacirmak istemem.

Bu ara pek giremeyecem.iyi geceler hepinizi cok optm.

bu kadar zorba olunmaz ya bütün gün haberler bakmadım derken şu anda yaşananlara deli oluyorum gönlüm taksimde.....

kızlar gece geldi kv yatıldı hemen sabah kalktık eceye 1 tam bir de yarım altın taktılar:) banada hayat ağacı kolyesi almak istediklerini ama beğenmem diye buradan birşey seçmemi istediklerini söylediler:) eceye nikedan sandalet aldılar:) banada şu geçmiş 4 senenin günah çıkarma ayinini yaptılar sarılıp öptü kvde:) uzun uzun anlatırm bir ara. donlar gerçekten var resmedicem tabi:) eşim nöbetçi dördümüz gezdik geldik eceyi bir an bile bırakmıyorlar. bu günleri göreceğimi asla inanmazdım maşallah diyim:)

Aman cnm ,,,, kasi:)) saka bir yana sa cok sevndm. Gerginlik olmadan tatlilikla bu ziyaret sonlanir ins. Allah agiz tadi versin. Gonlun hos olur ins. Cok optm.

Kizim mizil miZoil ama uyumaliym bende.koynuma alacm kactm ben..

Herkes iyi olsn bakalım ben Yoldayim yine.

Gunaydin guzel ilkimimmm nasilsin canosum?

Neyse pinardadan bende cvp aldm. Bir sure ugramayacakms. Bende arandığı ni ozlendigini ve soruldugunu soyledim. Don dedm. Seni seviyoruz dedm. Ndn dedm cvp ver dedm. Bakalim bende acik bir cevap istedm.

Mutlu gece baktm ama resimleri kaldirmissin.

Günaydın Mayıs ın en güzel anneleri... baya oluyo gelmeyeli herkes iyidir umarım, okuldan eve gidince yusuf tüm zamanımi alıyor öyle ki bir an bile boş duramıyorum yürümeye başladık ama hala sürekli yanında gezmek zorundayım çünkü arada takılıp düşüyor :) babyCeren doktor olamayacak yusuf napalım :))) tam bir papağan bizimki tüm sesleri taklit etmeye çalışıyor :) eşime dedat ( vedat) ve baba hangisi işine gelirse onu söylüyor,bana eda diyor anneyi ısrarla reddediyor :) anneme eppa ( esma ) babama dedet diyor :) iştahı azaldı bu ara ama herseyi yiyor çok şükür doktor mama ve muhallebiyi yasakladi kilosu biraz fazlaymış bizden şimdilik bu kadar sadece son sayfayi okuyabildim azraece davetin için çok teşekkürler bu yaz Marmaris planımız vardı ama iptal etmek zorunda kaldık seni ve güzeller güzeli eceyi görmeyi çok isterim.. Mutlu_anne tatilin güzel geçmesine çok sevindim en kisa zamanda fotolara bakıcam :) Nagehan canım iş yerindeki sorunlara üzüldüm ama inşallah yeni gelen arkadaşınla hersey daha iyi olur.. yarEnnuru öpüyoruz.herkesi öpüyorum kızlar özlemişim valla :)

günaydınnn sevgilii anne arkadaşlarımmm nasılsınız umarım herkes iyidir önce sağlıkk çünkü ben çok hastayım faranjitim azdı uzun zamandır ortalarda yoktuu( sabahı zor ettim ama yinede işe geldimm ahh bendeki bu sorumluluk duygusu nezman şöyle ben rahatsızım bugun gelemeyeceğim diyebileceğim acaba yookk yapamıyorum emrivaki yapmayı sevmiyorum ayağa kalkabiliyorsun planner hadi işine deyipp geldim yineee inşş güzel bir günn olur hepimiz içinnn

TATLICADI canım tarık buğra için çok sevindimm gözün aydın arkadaşımm sünnetide çok güzel geçer biranönce iyileşir biter inşşş

AZRAECE canımm kv nin ve görümcenin durumlarına çok sevindim canım allah bozmasın bu işler karşılıklıı canım arkadaşımm sen zaten yumuşak huysulusun ne güzel anlaşıp geçinip güzel bir hafta geçirin inşş

PINARDA arkadaşımızın gerçekten kırıldığına ve bu yüzden gelmediğine çok üzüldüm ve anlam veremedim doğrusu(

Günaydın annekuşlar
Bugün kızımı bakıcı teyzesine bıraktım,iş çıkışı da ben gidicem inşallah...
Değişiklik olsun dedim ama tam da yağmurlu günü seçmişim değişiklik için
Akşam dedemize gittik yemeğe,,yemek yendi içildi falan...
Sonra görümcem: tatlı yaptım dedi çay koyayım dedim bende,,içeri gittim geldim
mutfağa kızlar,,birde ne göreyim resmen pasta yapmışkardeşinin doğumgünü geçmişmiş,onun için yapmış
üstüne mumlar süsler güller falanBen tabi hemen lafımı soktum,,sizde doğumgünü kutlanmazdı hayret dedim
ıyy mıyyy ık mık etti bu,,ilk defa yapayım dedim dediDemekki sizde Miranın yaşgününe karşı bir tepki varmış ki bana öyle dediniz,gelmediniz dedimBozuldu(bozulursa bozulsun),,eşime yaptığı jest güzeldi ama bana yaptığını hala unutmadım!
Eşimin telefonu çalmıştı,,yaklaşık 20dk. telefonla konuşunca mumlar eridi 2.ler yakıldı falan,,bende tık yok ama
Sonra eşim geldi pasta kesildi,,ben yemedim,,kıza yedir dediler biraz,,sabah kustu dedim yedirmedim
Ne ayıp dimi,,sen kalk bir tanecik yeğeninin ilk yaşgününe gelme sonra babası için pasta yap,,sanki kızım onun kanından değil gibi..
yazık..sonrada şişine şişine evime geldimama eşime hiçbişey demedim çünkü onlar yüzünden tartışmak istemiyorum artık eşimle..
Günlük havadisim bu kadar

Pınarda'nın Nagişin hediyesini kabul etmemesine bir anlam veremedim,,herhalde kendisinin bir gerekçesi vardır,,ama biz bu çekilişi zaten bebişlere arkadaşlarından 1'er hatıra kalsın diye yapmadık mı:44:
Nagişim fotoları kaldırdım,,kızımın bikinili resimleri sanal alemde fazla kalsın istemedim
Ama sizler için seve seve eklerim tekrar canım
Edacık hoşgeldin
Tatlıcadım,çok sevindim canımRabbim kötü şeylerden korusun meleklerimizi

Yağan yağmur kadar bereketli olsun evleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…