mu-mu - mutlu-a-nnemm gitmiş... yok gitttiii
ben de hemen yazıp kaçacağım için hararetli bir muhabbet varsa diye açıklama yaptım canım yoksa arkadaşlarıma dicek yok pırlanta gibiler sağolsunlarforumda dank diye soru sorup çekilen en çok benim heralde ama babyceren ve chirro genelde hep cevap verirler birde pınarda ya da planner onlarda varsa hemen verir bi teşekkür edeyim teşekkürler ......
bak bu alt açmaları hiç düşünmemiştim :S arka tarafındaki naylon mu zararlıymış ön tarafı mı? ağzına çok sokmadığı ve içinde gıda saklanmadığı sürece dediğin gibi kaçacak yer yokGünlük hayatlarımızda bile bu durum ayna gibi karşımızdayken ve bizler bu kadar savunmasızken her ne kadar dikkat etsek de
mutlaka hayatımızdalar malesef canım,,evim için plastik kap kacak olarak tupper kullarak,plastik damacanalar yerine arıtıcı taktırarak, biberonlarda da da bpa free olanı alarak, cam biberon alarak kendimce birtakım önlemler aldım..
Oyuncak olarak bundan sonrası için tahta olanlara yönelmeyi düşünüyorum ama yine de bpa free yazan birtakım oyuncakların
aslını doğrulamadığı makaleler okuyunca korkmuyor değilim:18: Deniz ürünlerinde de dikkat etmedim ucuzdu diye 6TL ye kova aldım15TL gibi bir fiyata da simit Ne kadar dikkat etsek bile bi yerden hayatımızda malesef bu polikarbonat belası
Rabbim hepimizi korusunBen oyuncaktan çok plastik şişede bekleyen ve bizimde onları aldığımız dışardaki sulardan,
yine bu tarz kaplardaki gıdalardan,kullan at alt açmalardan nefret ediyorumAma içimizde kullanmayan yoktur sanıyorum
Biz Türküz bize bişey olmaz işlaaa
su olarak pınarın cam şişeleri var tavsiye ederim bacım ama heryerde olmuyır
bu kadarını ben bile tahmin edememiştimhemde 8 tane don bana:))
ben bildim 8 tane oldugunu tahmin etmiştim:))içime doğmuştu zaten en az 5 getirir demiştim
hadi gözün aydın
geçende saçına sürmüştü:)ama niye şimdi bagırıyon cihihiroyaforumdaki kına kokusundan ne çalışabiliyorum nede foruma girebiliyorumm chihiro hanımm ne buuu canımm daha geçen gün kına sürmüştünüz ellerinizee şimdidee saçlarınızamıııııı
azraece cicim sen napıyosun bakıım buralarda kv nerde şekerimmmaldığı donların resminii isteriz bakk ona göree
valla ne yalan söyliyim pek dikkat etmiyorum:26:zaten alt açmamız pamuk,bideron desen hiç kullanmadık,ama oyuncaklarımızın çogu plastik:26:kahrolsun bpakızlar geçmişi okuyamadan doğrudan konuya dalacağım
beni bilen bilir sabaha kadar çene çaldığımı toplantıda kaçamak yapıp yazdığımı kocişi uyutup size koştuğumu o nedenle dan diye soru sorma hakkım var diye düşündüm(akşam geçmişi de okuyacağım çatlarım :))
plastik oyuncaklarda bpasız olmasına dikkat ediyor musunuz
doğrudan güneşe maruz kalacak deniz ürünlerinde -simir havuz vb- bpaya dikkat ettiniz mi
öpüyorum bacılar akşama görüşürüz
rica ederimforumda dank diye soru sorup çekilen en çok benim heralde ama babyceren ve chirro genelde hep cevap verirler birde pınarda ya da planner onlarda varsa hemen verir bi teşekkür edeyim teşekkürler ......
tatlıcadım canım karar ne olursa olsun bu karar Tarık Buğranın iyiliği için olucak o yüzden hayırlısı ne ise o olsun inşallah tatlım..sen moralini yüksek tut annesi inş sünneten hmn sonra olduda bitti maşşallah büyük adam olur inş diye alkış yapıcaz hepimiz...öpüyorum seni ve kuzunu cnm
selam kızlar
yorgun anne olarak aranızdayım
doğum günümüzü hayırlısı ile atlattık çok güzeldi herşey
görsellikte büyük katkısı olan mutlum anneme emekleri için çok teşekkür ederim
tatilinin güzel geçmesine çok sevindim darısı tüm tatile gideceklerin başına olsun
tatlı cadım geçmiş olsun tarık buğra'ya sağ salim atlatırsınız inşallah
kısçem bir kaç gündür huzursuzdu doğum günü akşamı misafirler gittikten sonra ve dün gece dahil olmak üzre
aşırı derecede uykuda ağlıyove neyapacağımı bilemez durumdayım okadar gazı ,aşısı dişi bu kadar gece
huzursuz olduğunu görmedim üstüne birde iştahta azalma var :18: idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum çok napıcam yaaaa:18:
hayırlısı olsun Tarık buğra için. ameliyatın düşüncesi bile kötü ama dermansız dert vermesin Allah. acil şifalar...
Canım çok geçmiş olsun.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki.. sonuçta sadece sünnetin bile iyileşme süreci 1 haftayı buluyor.. Ameliyatlık bir durum olursa da 1 hafta 10 güne toparlanır inşallah.. Önemli olan Tarık Buğranın sağlığı.. Sıkma canını
Bende hep yanımda taşırdım.. Ama yurt dışında cüzdanımı çaldırdıktan (veya kaybettikten) sonra TR ye döndüğümde tekrar kimliklerimi çıkarttırdım ve Kaanınkini evde bıraktım.. ne olur nolmaz yine cüzdan çalınır kaybolur vs takrar uğraşmış olmamayım dedim.. ama tatil ve doktor durumlarında her zaman yanımda olur tabiki..
hemde 8 tane don bana:))
kızlar yazmassam olmaz diye düşündüm:44:
ben pınarda arkadaşımıza ulaştım neyseki kötü bir durum yok iyilermiş..
sanırım biraz kırılmış:26:
o yüzden bu ara girmek istememiş,ilişkimize biraz ara vermiş
bak pınardacımbiz sinirli insanlarız hemen dönmessen seni dövebiliriz
ayrıca pınarda arkadaşımızın adı ''p....'' mış:)))eheueheueh
bende ''n.....'' samıştım:)
nasıl ama sen herkesin ilk harfini afişe etmiştin ohh canıma degsin
işlaaa bana kızmaz:18:işlaa işlaaaa:18:
ben gelincede herkes kaçıyohayırdır bir sorunmu var
kocamda gelmedikarnım aç
yemek hazır buyrun yiyelimyemekte mercimekli bulgur pilavı ve cacık var bide salata
bilmem yermisiniz:)daha iyisini yapan varsa ben gelip yerim
işte böyleneyse gidiyimde sofrayı hazırlıyım bari
sohpetinizede doyum olmuyo
azracecim kolay gelsin cicim:)yerinde olmak istemezdimdonların hayırlı olsun
hejar
accasia
turuncu
beykoz
köşeminderi
edacık
Cicim çok incesin yanına gelmeyi çok isterim; ama biz tatil yerindeyiz diye hiçbir yere gidemiyoruz. Tatilimiz beleşe geliyo anlayacağın. Sen buraya gelsen de güzeller güzeli ecoşu ısırarak yesem:125:bugün dükkanı ne erken kapamışınız öyle ya:)) afferin afferin ben şimdi giremem fazla çok sayfa gitmeyin beni bekleyin:))
annezeynebim kv 20 sine ameliyat günü almış istanbulda ama burada da doktora götürmeyi planlıyoruz. şu anda uçaktalar buraya geliyorlar 1 haftalığına haliyle gerginim:) dua edin problemsiz su gibi geçsin zaman.
mutlum ya bugün 2 defa baktım miramın resimlerine o ne güzellik o ne keyif o ne mutluluk maşallah kuzuma. hediyemizde çok yakışmış boncuk gözlüme.
annezeynep ömerim desene tam beyaz atlı prens olacak:))
şimdik belki meleğim hep antep istanbul yapmaktan canı sıkılır marmarise yolu düşer, mutlum yusuf eniştenin kartı yine kapar bir marmaris kaçamağı ayarlar, planner zaten cepte:), yeşilçay hissediyorum yatcak kalcak hoopp ordayım dicek, dilberege antalya çok sıcak olur kaan için marmarise gidelim diyecek eşine ve o vahşi cazibesiyle kabul ettirecek:), ilkim ve pınarda kendilerine karne hediyesi olarak marmaris tatili hediye edecekler, annezeynebimle büyük buluşmamız izmirde nasipse son 2 ay:), hejar çok bunalmış depresyonu üşütmüş doktor acilen marmarise gidilecek derde gelir inşallah,lillac okul ve iş yorgunluğunu marmariste atacak, babycerenim ay 2 çocukla tatil zor olur fikrinden vazgeçip güzel kızlarıyla marmarise gitmeyi isteyecek eşinden kabul etmezse çocukları sana bırakıp ben yalnız giderim tehdidiyle istediğini elde edecek, chihiro(yine unuttum adının yazılışını:) orhan cemalin değişik yerlerde kek yapma kariyerinin başlangıç yeri olarak marmarisi seçip gelecek,köşeminderi,nagiş,mybabylove,uğurböceği,pampiş,edacık,eladuru,beykoz,,turuncu,yavrukedi,talay,(muhakkak birini unuttum şimdiden özür) hepinizi canı gönülden marmarise davet ediyorum marmaris fahri elçisi olarak:))
Kızlaarrrrmükemmel geçti herşey,,Rabbime şükürler olsun çok çok çok eğlendik veee
benim uyumlu yavrum öyle mutluyduki bizi de çok mutlu etti
Kısa süren tatilimizden geriye kalan sonsuz mutluluk ve Antalya hatırası 1 adet köpek dişi oldu
Kızımın köpek dişinin 1'i patladı çok şükür
Öncelikle dün yaşgünü olan Cerenimi kocamaaaan öpüyorum
MUTLU YILLAR PRENSESİMTeyzen senin yaşgününü dün kutlayacaktı ama telefonum arama msj vs.kapandı hatta birkaç gün de kapalı olacak.Yoksa asla unutmadım yani Rabbim seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın meleğim :118::119:
Cerenle aynı gün doğan sevgili kocişimin yaşgününü kutlayan dostlarıma çok teşekkürleriyiki varsınız benim can yoldaşlarım
Biangel,dilberege,azraece..Tanışma hikayenizi sahilde denize karşı güneş batarken keyifle okudumNe mutlu ki bo kocişlerle evlenip bu kadar güzel bebekler doğurduk
Bambucanım resim eklemişsin,,ilk müsaitliğimde hemen bakıcam kuzumun resimlerine
Tatilden notlar
Uçak yolculuğu yapacak anne arkadaşlarıma:
Gidişimiz uyku saatinde oldu,,daha uçak kalkmadan emzirdim ve yolda uyudu çok rahat ettik
Dönüşümüzde ise kıpır kıpırdı,,herkese mavi boncuk dağıttı konuştu da konuştu minnoşumSonra nazara geldi
Uçak tam indikten sonra babasının kucağında resmen tazyikli musluk gibi bir kustu kızlar,,inerken hostese bu uçağı çöpe atın demiş eşimBir koku sardı etrafı Neyseki inmişti Dönüşte bindiğimiz taksici kafası dışarda kullandı arabayı
Yolcu bi kadının yorumuna ise koptu herkes: "çocuk bu canım sıçarda kusarda"
Otelden:
Otelde herşey 4x4'lük değil 5x5liktiMama sandalyeleri yaklaşık 100 tane ve üzeri silinerek streçlenip bir odaya kaldırılıyordu ve oradan alıyorduk. Ayrı bir açık büfe çocuk menüsü olduğu gibi,diyet menüsünden de oldukça faydalandım.
Balığın her çesidini tattırdım walla,,çocukların tabağı bile melamin ve renkleri(kız/erkek)ayrıydı.
Evimde yapmadığım sebzeler,organik meyvenin dibine vurduk..Cicibebesinden tutunda her türlü bisküvi bile vardı.
Gece sütü içinse,resepiyona söylememle (ılık) kapıya cam şişede gelmesi bir oldu. Yani yeme içmede hiçbir problem yaşamadım aksine evde bulamadığımızı yedik 3ümüzde
Deniz/havuz:
Görmemiş 3 gün tatile gitti herşeyi yazıyor demeyin,,ay size anlatmıcam da kime anlatıcam
Gittiğimiz gibi denizde aldık soluğuKovamız küreklerimizle tabi Kim derdiki herkes oynarken Mira kumları yicek
Baktık olmuyor hemen denize kucağımızda sokup havuz kenarına döndük,,ama tabi kızımı kuma gömdüm ve metrelerce yürüttüm tuzlu suda şifa olsun diye
Havalı havalı simidimizi şişirip kızımızla kendimizi havuza attık,,işte en güzeli buydu çünkü Mira suya ve simidine resmen bayıldı:16 Hatta sudan çıkmamak için ağladıBütün turistlere eyyo(hello) demeyi öğretti babası,,herkese bir eda bir hava görmeniz lazımdı Yaşlı bir turiste dede dede diye(dedesi gibi keldi) yapıştı,,Alex diye bir çocuğa aşık oldu
Otel fotoğrafçısına birbirinden güzel pozlar verdiAkşamları mini discoda gangam dansı yaptı diğer bebeklerle.Animatör ablasından yuppi yuppi demeyi öğrendi.Size anlatamayacağım kadar çok anı biriktirdik Tabi fotoları kısa sürede ekliycem
Akşam üstleri ayakkabılarıyla gezdirsemde aldığım sandaletlerin faydasını çok gördüm
Daha tam yürümediği için onlarla yürüyemez sandım ama kızım beni yanılttı
Havanın güzelliği ve kızımın yorulup güzelce uyumasıyla kalan vakitte bizde bolca aşk yaşadık kocamla
Bebek arabasını iskeleye koyup yüzdük,,yine kızımız uyurken tenis oynadık,havuz sefası yaptık karı koca
Bu arada ilk gün yediğimiz kumların çirkin olduğunun farkına vardık sanırım,,dün sabahtan yine denize indik ve baba kız kumdan kale yaptılar
Harika bir 3 gün geçirdik biz,,Rabbime,bize bunu nasip ettiği için şükürler olsun
Titanic otel lara personeline de bizi bu kadar rahat ettirdikleri için teşekkürler
Vee benimle iş birliği yapıp hayatımı kolaylaştıran aşkıma da duaların en güzelini ediyorum
İşte böyle kızlar:103:3 gündü ama fazlasıyla güzeldiDarısı şimdi sizin başınıza,,inşallah benim buradaki bütün dostlarım
tatillerin en güzellerini,,mutlulukların en fazlasını yaşayın emiHepinizi çok seviyorum
bu kadar zorba olunmaz ya bütün gün haberler bakmadım derken şu anda yaşananlara deli oluyorum gönlüm taksimde.....
kızlar gece geldi kv yatıldı hemen sabah kalktık eceye 1 tam bir de yarım altın taktılar:) banada hayat ağacı kolyesi almak istediklerini ama beğenmem diye buradan birşey seçmemi istediklerini söylediler:) eceye nikedan sandalet aldılar:) banada şu geçmiş 4 senenin günah çıkarma ayinini yaptılar sarılıp öptü kvde:) uzun uzun anlatırm bir ara. donlar gerçekten var resmedicem tabi:) eşim nöbetçi dördümüz gezdik geldik eceyi bir an bile bırakmıyorlar. bu günleri göreceğimi asla inanmazdım maşallah diyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?