2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlucumm cicim iyi yapmışsın yememeklee bencede ilginç bir kadın senin bu görümce yaa sanki kardeşinin çocuğu değil mira problemli sanırım canımm yazık onaa( kardeşini bukadar seven yavrusu için neler yapmaz dimii ama sanki sadece kardeşine gösteri yapıyor gibi geldi bana:44:

Kim? Nerede? Nezaman? Ne Yapıyor? Bebişler nasıl? Keyifler Nasıl?.....vs hiiiiiçççç ama hiiiççç baberim yok ama olsuuunnnn...

Kocamaaaaannnnn bi günaydın demek istiyorum herkese....Ve inş herkesin moraller keyifler yerindedir....bi bakim bakim ne yazmış...sizlere yetişmek burayı günlük takip etmek mümkün değil benim için ama olsssuuuunnnnn....ne zaman bi fırsatını yakalasam açıyorum burayı :)))

boş veeerrrr mutlu annecim adın üstünde sen mutlu bi annesin yapan da yaptığıyla kalır onlar utansın ama hiç de hoş değil yaptıkları...takma boşverrrr hiç umrunda değilşmiş gibi davran en iyi ders bu onlara....zaten tavrını koymuşsun.....

sanada kocamannn günaydınnn, iyi diyelimm iyi olalımm canımcımmm sizdede herşeyy yolundadır inşş

Çok geçmiş olsun canım umarım tezzamanda iyileşirsin....aynı ben de senin gibi canım...millet başı ağırsa rapor alır işe gitmez ama ben sürüne sürüne gelirim işimin başına en sevmediğim huylarımdan biri ....

Planner inan bana problemli,,hayatı sadece kardeşlerinden ibaret,,eltilerimde bende kimse yaranamaz ona,,anlatsam roman olur cinstenBizi geçtim yeğenlerini bile sindiremiyor içineeltimin oğlununun sünnet kınası oldu evde geçen sene ben lohusaydım,
ben buna dolu dolu süslü püslü bir tabak hazırladım götürdüm,,herkes gördü,sonra ertesi gün kaynıma demişki,,bi tanıdığının ismini atmış kafadan;bana bir tabak hazırladı getirdi sağolsun demişDaha neler neler...Tek duam: Rabbim eşime de benim gözümden görmeyi nasip etsin onu.Misafirim gelicek derdi;hamile halimle ertesi gün işe gelicekken gece gece 5 çeşit yapar gönderirdim eşimle..Ayaklarım şişerdi..Dün mesela evde dolmam vardı aldım gittim..Bir teşekkürü bile çok görür..Ben Allah için yapıyorum Rabbim biliyorAma artık eşimle bunlar yüzünden karşı karşıya gelmicem akıllandımDediğin gibi showgirl dür kendisi

Canım geçmiş olsun,,dikkat et sen yine de kendine,çok zorlanırsan izin iste,işte yatıp kalksak yine daha fazlasını beklerler

Takmıyorum dicem ama sayfayı derdimle doldurdum walla canımKırıcı bir durum,çünkü ben ona öyle yaklaşmıyorum.
Sizlerle paylaşıp derman buldum yine

alll bendende okadar canımm hiçç sevmiyorum bu huyumu, millet nasılda beceriyor hiç anlamıyorum sanırım bizde bir terslik varrr:26:

aynen öyle canımm ya yap yapp hep daha fazlasını isterler, yalnız sünnet kınasındaki tabak olayına bittim yanı sözün bittiği yer

Canım geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. iyi hissetmiyorsan da izin al evde dinlen..

Evet Pınarda neden küsmüş ki anlam veremedim bende.. İnşallah geri döner biran önce.. Sohbet ve paylaşımlarından bizi eskik bırakmasın :)

Canım o nasıl bir görümcedir öyle yaa... kusura bakma ama sinir oldum.. İçten pazarlıklı, fesat.. evli mi bu görümcen? Bekarsa bekarlıktan mı yapıyor diyeceğim ama.. Hele senin gibi içi dışı bir, temiz art niyetsiz birine karşı niye böyle yapıyor ki.. Mira onun kardeşinin yavrusu.. Kanı canı.. onlarda doğumgünü kutlaması olmasa bile Miranın hatırı için kalkar gelirdi..Çok ayıp
E madem doğumgünü kutlama adetleri yok kardeşine niye pasta yapıyor.. Hadi pastayı diyelim tatlı niyetine yaptı o üstüne mumları niye koyuyor... Ay bizde seni böyle dolduruşa getirir gibi oluyoruz.. Ama çok sinir yaa.. Sen ona hiç bakma hiiiç de canını sokma güzel arkadaşım :)

Yok şekerim ne dolduruşu,,asıl böyle deşarj oluyorum anlattıkça sizeBeni de üzen o zaten,,senin kanın canın dimi..
Eşim evin en küçüğü bu büyütmüş gibi,,kimseyle paylaşamıyor.Hoş kim ondan paylaşım bekliyor zaten,,senin kardeşin benim kocam,,yeğeninin babası..dimi..Bekar canımBenim hiç tarzım olmayan davranışlar bunlar çünkü birlik ve beraberlikten çok hoşlanırım..Ama artık herkes zorundalıklarla gidiyor,,halbuki birlikteyken öyle güzel oluyo ki..Ama bi şekilde dikkati kendine çeker hep..Ya yas tutar ya hastadır başı ağrırRuhu yok gibi...Ayy ne çok anlattım,, o da böyle bir insan işte
Dediğini yapıcam şekerim canımı sokmıcamiyiki varsınız

Kendimi cırcır böceği moduna aldım habire konuşurum artık

Akşam gelirken havada bir koku vardı,,direk burnumuz etkilendi eşim hemen
arabanın camlarını kapadı,,sonra gözlerimiz yanmaya başladı
Eve girene kadar mahvolduk,arabayı zor kullandı eşim,kızın yüzüne direk battaniyesini kapadım..
Meğer biber gazı atmışlar ondanmış...Size anlatamam kızlar öldük öldük dirildik
kısacık mesafede Yoğun gaza maruz kalanlar nasıl dayanıyor bilemedim
Biran önce düzelsin artık bu olaylar...güzel bir gelecekte büyületim çocuklarımızı

AZRAECEEE soklardayim gelen senin kayinvalide di mi terminalde karismis olmasin iyi olsunlar da basimizin ustunde yerleri olsun masallah canim

MUTLUANNE gorumcene diyecek laf bulamiyorum la havle cekiyorum (bir kasik suda bogasim geldi ama esin akilli adam elbet gorecektir
Benimki mevlidden sonra 'huzurumu en son ablam icin bozarim' demisti o gun anladim ki ablasini atsa atamaz ama ne oldugunu biliyor bu da bana yetiyor
Kardesinin hayatini civil civil isildatiyorsun ya kiskaniyordur kontes

CHIHIRO kina mi yaktiiiinnn ben cocukken ellerime kina yakmadan gezmezdim cok severim gule gule kullan :)

BABYCEREN YAVRUMMMM elbisene bayildim! Ben de kisa giymek istiyorum en azindan bayan icinde esim ona bile laf ediyor en fazla 4parmak dizustu olabilirmis

PLANNER bebegim cok gecmis olsun cokkk
Mis kokulu Zeynep napiyor poposu hala bezsiz mi saga sola cisini yapmiyor mu?

BU ARADA SEKERSIZ VE BABY DUN SIZLE KONUSURKEN SIZMISIMMMM

Canım çok haklısın .. inşallah bir an önce ortam durulur.. Yazık yaa gerçekten çok üzücü bir durum.. Dün tekerlekli sandalyadeki birinin üsüne tazzikli su sıkılıyordu tv'de.. TV izledikçe sinirlerim bozuluyor o yüzden inannın akşamları hiç TV açmıyorum evde..
Yeter artık bitsin bu kargaşa..

Pinardanin gucendigini bilmiyordum gecmise gittim okudum... Ben mesela eskiden gece gunduz girebiliyorken birkac aydir cok yogun oldugumdan girip okuyip cikiyorum... Hele dogum gunu doneminde cok uzak kaldim ve cok sevdigim bir suru arkadasin dogumgununu kutlayamadim... Insan bazen bekledigi ilgiyi goremeyince alinabiliyor ama bence bu kadar buyuk tepkiler vermek yerine samimiyetimize guvenerek hareket etmek daha makul geliyor. Sana ozelden yazdigimi hatirliyordum gonderilmisi kontrol edince bulamadim. Dogaya ozel birsey hazirlatmistim dogrudan senin adresini verip ama problem cikti. Ben bile gormeden ilk siz gorecektiniz. Supriz olmayacak artik ama yine de aciklama yapmak istedim.

sagoll cicim valla hiç iyi hissetmiyorum ama çalışmıyorumda açıkçası izin verdim kendimee

PLANNER bebegim cok gecmis olsun cokkk
Mis kokulu Zeynep napiyor poposu hala bezsiz mi saga sola cisini yapmiyor mu?

sagol canım dondurmalar buz gibi sular içince olacağı buydu iştee zeynom iyi çok şükür teyzesi bugünlerde uykuya karşı bir direnişi var ama uzlaşacağımıza inanıyorum niye böyle yapıyor anlamadım ya 9-9.30 arası uyumuş olan kız saat 10 da ancak uyuyor bıraksak daha şımarcak:)) ooo popo bezsiz valla teyzesii arada küçük kazalar oluyor evet ama napalımm popo daha kıymetli bizim içinnn

selam
plannercim geçmiş olsun canım..ne çektin bu faranjitten,bunun tedavisi yokmu canım..
nagiş sizin işyeride baya hareketli:)dedikodudan geçilmiyor,hepsinin agzını biberleyesim geldi:)
mutlu ne çektin şu görümceden be yaaa:))ben bekar oldugunu bilmiyordumevlendirinde biraz huyu suyu degişsin:)
annezeyno sızmışsın:)önemli degil zaten bizde sızmak üzereydik:)
başka başkaaa:26:çok unutkanım ya yine unuttum:26:
ilkim
azraece hıııhh sana yazacaktım:))maşallah kaynıvalidenebak önceden kaynana diyordum ama artık kayınvalide yazacam:)
ne güzel huyu degişmiş,Allah bozmasın aranızı canım..altınlarıda kapmışın:)iyi günlerde bozdur canım:)

aşırı acelem var hemen yazıyorum:
Planner hanım aşırı geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum. acil şifalar diliyorum. bu arada Zeyno, yeni haliyle Belgin Doruk'a benzemiş. bu haliyle, hiç değişmeden büyüyüverse çok canlar yakar bilesiniz

bir de... bir de... gerçekten acelem var. tarık buğranın kontrolü ne oldu? bir de anneZEYNEP HANIM, Pınarda için birşeyler yazmışsınız. insan evet, bazen beklediğini görmemeyince kırılıyor ama topik o kadar samimi ki, böyle şeyleri düşünmek insanın aklına gelmiyor. umarım pınar hanım tez zamanda aramıza döner

başka böyle çıkıyorum

bugün çok canım sıkkınsebebide bu yaşanan olaylar
gittikçe daha kötü oluyo herşey..bide telefondan mailime gelen mesajlara bakarken
taa 2010 yılında amerikadaki bir arkadaşımdan gelen maili gördüm şok oldum
nasıl gözümden kaçmış okumamışım bilmiyorum..tamda bugün yaşadıgımız olayları vede yaşayacagımız
günleri anlatan bir yazıiranlı genç yazmış..
iranın nasıl bu hale geldigini ve türküyeyide nasıl bir son bekledigini falan:26:
gecede çok kötü bir rüya gördüm,bombalar falan
off işte bunlar üstüste gelince benimde moralim çok bozuldu
neyse konu degiştireyim;
transparan elbisemi gördünüzmü:))ne bekliyodunuz yanio kadarcık transparan bile bana çok:))
2 çocugum var benim
:))

Canım sanırım hepimiz ortak temennisi en kısa sürede bu olayların son bulması.. Hiç kimsenin zarar görmemesi..

Elbisene gelince... Çoook beğendim sana da çok yakışmış zaten.. Tam benim tarzım.. ben de öyle düz kesim ve sade modelleri tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…