Günaydın annekuşlar
Bugün kızımı bakıcı teyzesine bıraktım,iş çıkışı da ben gidicem inşallah...
Değişiklik olsun dedim ama tam da yağmurlu günü seçmişim değişiklik için
Akşam dedemize gittik yemeğe,,yemek yendi içildi falan...
Sonra görümcem: tatlı yaptım dedi çay koyayım dedim bende,,içeri gittim geldim
mutfağa kızlar,,birde ne göreyim resmen pasta yapmışkardeşinin doğumgünü geçmişmiş,onun için yapmış
üstüne mumlar süsler güller falanBen tabi hemen lafımı soktum,,sizde doğumgünü kutlanmazdı hayret dedim
ıyy mıyyy ık mık etti bu,,ilk defa yapayım dedim dediDemekki sizde Miranın yaşgününe karşı bir tepki varmış ki bana öyle dediniz,gelmediniz dedim Bozuldu(bozulursa bozulsun),,eşime yaptığı jest güzeldi ama bana yaptığını hala unutmadım!
Eşimin telefonu çalmıştı,,yaklaşık 20dk. telefonla konuşunca mumlar eridi 2.ler yakıldı falan,,bende tık yok ama
Sonra eşim geldi pasta kesildi,,ben yemedim,,kıza yedir dediler biraz,,sabah kustu dedim yedirmedim
Ne ayıp dimi,,sen kalk bir tanecik yeğeninin ilk yaşgününe gelme sonra babası için pasta yap,,sanki kızım onun kanından değil gibi..
yazık..sonrada şişine şişine evime geldimama eşime hiçbişey demedim çünkü onlar yüzünden tartışmak istemiyorum artık eşimle..
Günlük havadisim bu kadar
Pınarda'nın Nagişin hediyesini kabul etmemesine bir anlam veremedim,,herhalde kendisinin bir gerekçesi vardır,,ama biz bu çekilişi zaten bebişlere arkadaşlarından 1'er hatıra kalsın diye yapmadık mı:44:
Nagişim fotoları kaldırdım,,kızımın bikinili resimleri sanal alemde fazla kalsın istemedim
Ama sizler için seve seve eklerim tekrar canım
Edacık hoşgeldin
Tatlıcadım,çok sevindim canımRabbim kötü şeylerden korusun meleklerimizi
Yağan yağmur kadar bereketli olsun evleriniz
Kim? Nerede? Nezaman? Ne Yapıyor? Bebişler nasıl? Keyifler Nasıl?.....vs hiiiiiçççç ama hiiiççç baberim yok ama olsuuunnnn...
Kocamaaaaannnnn bi günaydın demek istiyorum herkese....Ve inş herkesin moraller keyifler yerindedir....bi bakim bakim ne yazmış...sizlere yetişmek burayı günlük takip etmek mümkün değil benim için ama olsssuuuunnnnn....ne zaman bi fırsatını yakalasam açıyorum burayı :)))
günaydınnn sevgilii anne arkadaşlarımmmnasılsınız umarım herkes iyidir önce sağlıkk çünkü ben çok hastayım faranjitim azdı uzun zamandır ortalarda yoktuu ( sabahı zor ettim ama yinede işe geldimm ahh bendeki bu sorumluluk duygusu nezman şöyle ben rahatsızım bugun gelemeyeceğim diyebileceğim acaba yookk yapamıyorum emrivaki yapmayı sevmiyorum ayağa kalkabiliyorsun planner hadi işine deyipp geldim yineee inşş güzel bir günn olur hepimiz içinnn
TATLICADI canım tarık buğra için çok sevindimm gözün aydın arkadaşımm sünnetide çok güzel geçer biranönce iyileşir biter inşşş
AZRAECE canımm kv nin ve görümcenin durumlarına çok sevindim canım allah bozmasın bu işler karşılıklıı canım arkadaşımm sen zaten yumuşak huysulusun ne güzel anlaşıp geçinip güzel bir hafta geçirin inşş
PINARDA arkadaşımızın gerçekten kırıldığına ve bu yüzden gelmediğine çok üzüldüm ve anlam veremedim doğrusu(
mutlucumm cicim iyi yapmışsın yememeklee bencede ilginç bir kadın senin bu görümce yaa sanki kardeşinin çocuğu değil mira problemli sanırım canımm yazık onaa( kardeşini bukadar seven yavrusu için neler yapmaz dimii ama sanki sadece kardeşine gösteri yapıyor gibi geldi bana:44:
Canım geçmiş olsun,,dikkat et sen yine de kendine,çok zorlanırsan izin iste,işte yatıp kalksak yine daha fazlasını beklerlergünaydınnn sevgilii anne arkadaşlarımmmnasılsınız umarım herkes iyidir önce sağlıkk çünkü ben çok hastayım faranjitim azdı uzun zamandır ortalarda yoktuu ( sabahı zor ettim ama yinede işe geldimm ahh bendeki bu sorumluluk duygusu nezman şöyle ben rahatsızım bugun gelemeyeceğim diyebileceğim acaba yookk yapamıyorum emrivaki yapmayı sevmiyorum ayağa kalkabiliyorsun planner hadi işine deyipp geldim yineee inşş güzel bir günn olur hepimiz içinnn
boş veeerrrr mutlu annecim adın üstünde sen mutlu bi annesin yapan da yaptığıyla kalır onlar utansın ama hiç de hoş değil yaptıkları...takma boşverrrr hiç umrunda değilşmiş gibi davran en iyi ders bu onlara....zaten tavrını koymuşsun.....
Çok geçmiş olsun canım umarım tezzamanda iyileşirsin....aynı ben de senin gibi canım...millet başı ağırsa rapor alır işe gitmez ama ben sürüne sürüne gelirim işimin başına en sevmediğim huylarımdan biri ....
aynen öyle canımm ya yap yapp hep daha fazlasını isterler, yalnız sünnet kınasındaki tabak olayına bittim yanı sözün bittiği yerCanım geçmiş olsun,,dikkat et sen yine de kendine,çok zorlanırsan izin iste,işte yatıp kalksak yine daha fazlasını beklerler
Takmıyorum dicem ama sayfayı derdimle doldurdum walla canımKırıcı bir durum,çünkü ben ona öyle yaklaşmıyorum.
Sizlerle paylaşıp derman buldum yine
günaydınnn sevgilii anne arkadaşlarımmmnasılsınız umarım herkes iyidir önce sağlıkk çünkü ben çok hastayım faranjitim azdı uzun zamandır ortalarda yoktuu ( sabahı zor ettim ama yinede işe geldimm ahh bendeki bu sorumluluk duygusu nezman şöyle ben rahatsızım bugun gelemeyeceğim diyebileceğim acaba yookk yapamıyorum emrivaki yapmayı sevmiyorum ayağa kalkabiliyorsun planner hadi işine deyipp geldim yineee inşş güzel bir günn olur hepimiz içinnn
PINARDA arkadaşımızın gerçekten kırıldığına ve bu yüzden gelmediğine çok üzüldüm ve anlam veremedim doğrusu(
Günaydın annekuşlar
Bugün kızımı bakıcı teyzesine bıraktım,iş çıkışı da ben gidicem inşallah...
Değişiklik olsun dedim ama tam da yağmurlu günü seçmişim değişiklik için
Akşam dedemize gittik yemeğe,,yemek yendi içildi falan...
Sonra görümcem: tatlı yaptım dedi çay koyayım dedim bende,,içeri gittim geldim
mutfağa kızlar,,birde ne göreyim resmen pasta yapmışkardeşinin doğumgünü geçmişmiş,onun için yapmış
üstüne mumlar süsler güller falanBen tabi hemen lafımı soktum,,sizde doğumgünü kutlanmazdı hayret dedim
ıyy mıyyy ık mık etti bu,,ilk defa yapayım dedim dediDemekki sizde Miranın yaşgününe karşı bir tepki varmış ki bana öyle dediniz,gelmediniz dedim Bozuldu(bozulursa bozulsun),,eşime yaptığı jest güzeldi ama bana yaptığını hala unutmadım!
Eşimin telefonu çalmıştı,,yaklaşık 20dk. telefonla konuşunca mumlar eridi 2.ler yakıldı falan,,bende tık yok ama
Sonra eşim geldi pasta kesildi,,ben yemedim,,kıza yedir dediler biraz,,sabah kustu dedim yedirmedim
Ne ayıp dimi,,sen kalk bir tanecik yeğeninin ilk yaşgününe gelme sonra babası için pasta yap,,sanki kızım onun kanından değil gibi..
yazık..sonrada şişine şişine evime geldimama eşime hiçbişey demedim çünkü onlar yüzünden tartışmak istemiyorum artık eşimle..
Günlük havadisim bu kadar
Pınarda'nın Nagişin hediyesini kabul etmemesine bir anlam veremedim,,herhalde kendisinin bir gerekçesi vardır,,ama biz bu çekilişi zaten bebişlere arkadaşlarından 1'er hatıra kalsın diye yapmadık mı:44:
Nagişim fotoları kaldırdım,,kızımın bikinili resimleri sanal alemde fazla kalsın istemedim
Ama sizler için seve seve eklerim tekrar canım
Edacık hoşgeldin
Tatlıcadım,çok sevindim canımRabbim kötü şeylerden korusun meleklerimizi
Yağan yağmur kadar bereketli olsun evleriniz
Yok şekerim ne dolduruşu,,asıl böyle deşarj oluyorum anlattıkça sizeCanım o nasıl bir görümcedir öyle yaa... kusura bakma ama sinir oldum.. İçten pazarlıklı, fesat.. evli mi bu görümcen? Bekarsa bekarlıktan mı yapıyor diyeceğim ama.. Hele senin gibi içi dışı bir, temiz art niyetsiz birine karşı niye böyle yapıyor ki.. Mira onun kardeşinin yavrusu.. Kanı canı.. onlarda doğumgünü kutlaması olmasa bile Miranın hatırı için kalkar gelirdi..Çok ayıp
E madem doğumgünü kutlama adetleri yok kardeşine niye pasta yapıyor.. Hadi pastayı diyelim tatlı niyetine yaptı o üstüne mumları niye koyuyor...Ay bizde seni böyle dolduruşa getirir gibi oluyoruz.. Ama çok sinir yaa.. Sen ona hiç bakma hiiiç de canını sokma güzel arkadaşım :)
Kendimi cırcır böceği moduna aldım habire konuşurum artık
Akşam gelirken havada bir koku vardı,,direk burnumuz etkilendi eşim hemen
arabanın camlarını kapadı,,sonra gözlerimiz yanmaya başladı
Eve girene kadar mahvolduk,arabayı zor kullandı eşim,kızın yüzüne direk battaniyesini kapadım..
Meğer biber gazı atmışlar ondanmış...Size anlatamam kızlar öldük öldük dirildik
kısacık mesafedeYoğun gaza maruz kalanlar nasıl dayanıyor bilemedim
Biran önce düzelsin artık bu olaylar...güzel bir gelecekte büyületim çocuklarımızı
Canım geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. iyi hissetmiyorsan da izin al evde dinlen..
Evet Pınarda neden küsmüş ki anlam veremedim bende.. İnşallah geri döner biran önce.. Sohbet ve paylaşımlarından bizi eskik bırakmasın :):)
PLANNER bebegim cok gecmis olsun cokkk
Mis kokulu Zeynep napiyor poposu hala bezsiz mi saga sola cisini yapmiyor mu?
bugün çok canım sıkkınsebebide bu yaşanan olaylar
gittikçe daha kötü oluyo herşey..bide telefondan mailime gelen mesajlara bakarken
taa 2010 yılında amerikadaki bir arkadaşımdan gelen maili gördüm şok oldum
nasıl gözümden kaçmış okumamışım bilmiyorum..tamda bugün yaşadıgımız olayları vede yaşayacagımız
günleri anlatan bir yazıiranlı genç yazmış..
iranın nasıl bu hale geldigini ve türküyeyide nasıl bir son bekledigini falan:26:
gecede çok kötü bir rüya gördüm,bombalar falan
off işte bunlar üstüste gelince benimde moralim çok bozuldu
neyse konu degiştireyim;
transparan elbisemi gördünüzmü:))ne bekliyodunuz yanio kadarcık transparan bile bana çok:))
2 çocugum var benim
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?