2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kujum : Çok geçmiş olsun minik tatlı Ayşe Minelimize... Plannerin dediği gibi bol bol su ver canım.. Patates haşlaması da iyi gelir diye düşünüyorum.. İnşallah hemen toparlar kuzum..

Hagihan :
Nagihancım 450 cc bana da biraz fazla gibi geldi.. Gerçi Yaren Nur öyle çok tombiş bir bebek değil ama.. bilemedim şimdi.. Ben hala geceleri en az 2 kere emziriyorum.. normalde sağdığımda her göğüsümden 50-60 cc çıkıyor yani toplamda 100-120 cc arası sağıyorum.. ama gece emmeye kalktığında önce bir göğüsü emiyor..(50-60cc) ikinci uyandığında da öbür göğüsü emiyor (50-60cc) yani bütün gecede tahminimce 100-150 cc arası süt içmiş oluyor..

Planner :
Zeyno geceleri hiç uyanmıyor mu? :) ooh ne güzel maşallah kızıma bizim de artık eskiye göre daha iyi gece uykularımız ama yine emmek için uyanıyoruz.. Gözleri kapalı emiyor sonra yine uyuyor.. Ama bazen emerken uayanıyor ve emmeyi bitirince gözler cin gibi açılıyor.. Ce eee yapıyor gülüyor vs.. hemen uykusu çok dağılmadan yatırıp sallıyorum tekrar uyuyor:

Son düzenleme:

canımm çokk şükürr evet zeynomun en sevdiğimm özelliğii bu bak tam gününü bile hiç unutmam tam 30 günlükken bir uyudu sabaha kadar o gün bu gündür diş çıkarma olayı yoksa hiç uyanmaz ve beslenmez minik kuşumm sagolsunn doktoruda uyanmıyorsa sakın beslemeye çalışma bırak uyusun daha iyi deyincee öyle gitti düzeni ama geceleri emmediği için sütüm gittikçe azaldıı
şuanda hiç emmiyor bu yönüyle biraz kötü oldu aslında( yinede bu konuda minnettarım kızımaa

Ben çok anlam yüklediğimden oldu...
Açıklama gereği hissttiğim için yazmak istedim:Nagişin Doğacığıma hediye göndereceği vakitlerde annesi çok hastaydı ben de üstüne bir de bizim işimizle uğraşmasın diye incelikte bulunarak bunu reddetmiştim.Hatta belirmek isterim ki her nekadar yazmak istemesem debunu;nagişe dedim ki madem sen kızıma hediye göndereceksin o zaman sen de adres ver ben de size göndermek istiyorum dedim.Allah var nagiş çok ısrar etti,fakat o da adres vermedi ben de..Olay zaman aşımına uğradı sonrasında...Özelden bütün yazışmalarımız var istenirse açıkça belirtirim.Hediyeyi kabul etmeyişimin nedeni tamamen ona kıyamadığımdandır...O dönem çok meşguldü çünkü,ben de ona üzülüyordum...Kafalarda soru işareti kalmasın...
Bazen hayatta bazı şeylere fazla anlam yüklüyorum da ondan...
Önemsediğim arkadaşlarımdansın,o bakımdan evet sana da gücenmedim değil.Yine de inceliğin için teşekkür ederim.

Evet o gün sadece:ELADURU,ŞEKERSİZ,BİANGEL,PLANNER,BABYCEREN,MUTLU,TALAY,AZRAECE,BAMBUCAN adlı arkadaşlar kutladı.turuncu ve meleğim de sonraki günlerde kutladı.Fakat zatıailinizi göremedim...Yazınızdan çıkadığım sonuca bakılırsa ;yeterince kutlanmışsınız daha ne diye güceniyorsunun kibarcası galiba...

Son düzenleme:

Canım öncelikle iyi ki geldin.. ve bizim sorularımızı cevapsız bırakmadığın için teşekkürler.. Sakın yine gitme olur mu?
Sanırım biraz duygusal bir yapıya sahipsin.. burada topikte Doğanın doğumgününü az kişi kutladı diye alınacak bir durum yok ki..
Mesela benim oğlumla beraber bir sürü arkadaşın çocuğunun doğumgünü aynı güne denk geldi ve kutlayan da oldu kutlamayan da oldu.. İnan kutlanmamış olması çok da önemli değil benim için..
Benim için burdaki paylaşımlar çok daha önemli.. Derdim olduğumda buradaki arkadaşlardan destek almak, merak ettiklerimi sorduğumda cevaplar almak.. onların fikirlerini dinleyip uygulamak vs benim için asıl önemli olan bunlar..
Bazen benim sorularım da cevapsız kalıyor.. Bazen yorum yazılacağını düşündüm yazılar unutulup geçiyor.. Alınganlık yapmıyorum.. Konu kaydaıysa çoğunluğun konuştuğu konuya dahil olup gidiyorum.. Eğleniyorum yani :) Tabiki ısrarla merak ettiğim bişey varsa tekrar sorup cevabımı alıyorum..
Pınadacım burada hep beraber güzel paylaşımlarla güzel sohbetlerimizi devam ettirelim..
Doğamı da kocaman öpüyorum :)

canımm inan kırılmana ve üzülmene ben çok üzüldüm sebep ne olursa olsun kimsenin gönlünün kırılmasını istemem ben çünkü bende çok kırılganımdır ve karşımdakinide kendim gibi bilir kalbinin kırılmasını istemem bazen insan sevdiklerinden daha fazlasını beklediği için kırılabiliyor ama bilmeni isterimki en azından ben böyle biliyor ve inanıyorum buradaki hiçbir arkadaşımız artniyetli değil ve gayet içten ve sıcak paylaşımlarda bulunuyoruz, bu yüzden alınma lütfen, hassasiyetini anlıyorum ancak inan yanlış anlamış olabilirsin yada dediğim gibi aşırı duygusal bir yapın olduğundan da olabilir üzülmüşsün ama bence gereksiz yere üzmüşsün kendini canım zira hepimiz seni ve doğacımızı çok seviyoruz buradaki herkesi sevdiğimiz gibi mesela hediye konusunda da çok ince düşünmüşsün canım çok haklısın nagişin zor bir zamanıydı ama sana hediye gönderememiş olmak daha çok üzmüş gibi görünüyor onu umarım aranızda tatlılıkla halledersiniz...

Pınardacım mesajlarımızı alıntıladım çünkü seni gerçekten dün babyceren yazana kadar merak edenlerden biriyim.Öncesi de var..
Kırılmanı hassaslığına veriyorum ve anlıyorum ama neden sinir harbi şeklinde cevap verdin onu anlamadım..
Sana ve Doğaya olan samimiyet ve sevgimde eksik bişey bulamadım ben,,senin arkadaşın Doğanında teyzesiyim forumdaki herkesin olduğu gibi...Nazını jazını bırak bi kenara aramızda ol canım,, ki kafalarda soru işareti kalmasın
Dert burdansa derman da burdadır Sakın ha bize kızıp öğrencilere de kopya çektirmemezlik yapma

canım ya çok üzüldüm Allah acil şifalar versin ayşe kızımıza..
inşallah en kısa sürede toparlanır canım..bizi haberdar etmeyi unutma canım

Canım hoş geldin seni gördüğüme çok sevindim. Ben de kırılgan bir insanımdır o yüzden seni çok iyi anlıyorum; ama çocuk olduktan sonra kendi adıma tamamen değiştim özellikle çocuklu olan insanlara kırılmıyorum. Çünkü ben çoğu kez telefonlarıma bile cevap veremiyorum. Ayrıca o gün ben de kutlamıştım ve resimlerine de yorum yapmıştım çok iyi hatırlıyorum ama ismimi göremediğime üzüldüm açıkçası.
Canım benim şimdi gördüm yazını iyiyim canoşum beste hanımla uğraşıyorum
Yaren nurumu ve seni kocaman öpüyorum
Kocaman bir amin diyorum canım.

canım çok geçmiş olsun tavşanıma inşallah tez vakitte şifa bulur.

PLANNER sana da çok geçmiş olsun canım faranjit çok fena bi şey annem de çok çekiyo o hastalıktan.
Ben de sabah esnerken boynum tutuldu daha önce hiç böyle bi şey yaşamadım başımı çeviremedim ağrıdan. Sonra işi bırakıp dr a gittim iğne vuruldum eve geldim masajla düzelmesini bekleyecem bakalım.

pınardacım hoşgeldin canım..öncelikle söylemek isterim ki bu ortam sanal bile olsa zaman içinde birbirimize o kadar alıştık ki
gerçek arkadaş hatta dost olduk..en yakınımıza söyleyemediklerimizi burada paylaşıyoruz,derdimize ortak oluyoruz..
hatta senle akraba bile olacaktık:)kısmet olmadı..
senin kırılgan yapıya sahip oldugunu çok önceden farkettim hatırlarsan senin dogum gününde ailen gereken hatırlamayı yapmadı diye
baya kırılmıştın..dogacıgımızda sende bizim için vazgeçilmessin..lütfen böyle basit şeyler için burdan kopma..
ben böyle şeylere takmam ama sen öyle degilsin,deger verildigini görmek istiyosun..
bizlerde sana ve kızına deger veriyoruz ama dogum gününü unutanlarda belki o gün girmemiştir yada çok yogunlardır..
bu işi uzatmayalım canım:)
neyse benim kafa dagıldı ocakta yemek vargel yiyelim
libye varsevermisinyemessen kuzzulkurt sana

Hatta yeri gelmişken söyleyeyim doğanın doğum günü olduğu gün bir kaç miniğimizin daha doğum günüydü.
Ben hepsini kutladım. Chirimo mu neyse o şahısın bebeğinin de doğum gününü kutlamıştım; çünkü bebişleri birbirinden asla ayırma taraftarı değilim ailesine kızsam da. Ama zatalleri benim çocuğumun doğum gününü kutlamadı üstelik saçma sapan davranan kendisi olduğu halde. Bir sürü insan kendisine neler söyledi onlarla hiçbir şey yokmuş gibi görüşmeye devam etti. Hee üzüldüm mü üzülmedim çünkü benim için hiçbir değeri olmayan biri. Ama bana böyle şeyler çok garip geliyo hem suçlu hem güçlü hesabı. Amaaan neyse içimde kalmasın dedim.

Simdi fizik tedavi den çıktım eve yuruyorum yarim saat. Agrilar azalacagina cogaldi biraz.bugun de yorgunluk yorgunluk ustune.

Planner gecmis olsn bebisim. Dikkat etama sen de bile bile yapma olur mu cnm. Tez vakitte iyi ol cnm.

Kuju cok gecmis olsun. Sanirim ayse minel de salgindan nasibini aldi. Biraz sürebilir bu durum.yaren nur da gecirdicunku. Metanetli ol. Arkadaslarin tavsiyelerine uy. Sarfiyati cok olup yemezse de serum taktirin. Benim yavru cok kotu oolmustu.guxelime acil sifalar dilerim.

Baby kiyafetin ve sen cok hossunuz.biliyorsun de mi?

Mutlu cnm o gorumceyi kaynar kazanaatmak lazim. Yaptigi ayip ama sen en guzelini yyapıyorsun. O utansin ins.

Pinarda cnm guzel arkadasim. Narin ve kirilganligini ince ruhlulugunu biliyorum. Ben de mi kutlamadim ya cok ozur dilerm. Bazi gunler foruma hic girmedigim de oluyr. Yada kafa kazan gibi oluyor. Ne olur kusuruma bqkma. Benim kizin dogum gununde bende merakla kimler kutladi diye bakmistm. Ama kutlamayan arkadaslara ilk basta kizsam da kendimden pay bicerek hak verdm.hediye mevzusuna gelince benim icimde kaldi ama senin gonul guzelligini biliyorum. Kizlar oyle bahsedince yazmqk zorunda kaldim. Biz aramizda hallesiriz ne de olsa faceden arkadasiz..aramizda kal. Yoklugunu gercektn hissettk. Donup yazilanlari okuyabilirsin. Seni ve dogayi cok seviyoruz.

Ilkim cnm liyi olmaniza sevndm.arasamiyrz bile degil mi? Hayat mucadelesi bu olsabgerek. Cok optm sizi...

ZAda ile de konusamadik hic.iyidir ins.

Kizlr yolu yariladm yazarken neredeyse mustwrime tosluyordm.adam durdurdu beni:))

Yorumlariniz icin cok sagolun.200 cc mama verip gece uyandiginda su vereym.bir de en son kacta ve ne yiyor bebisler cevap beklitlyorm

Cnm benim cok gecmıs olsun Aysemıze dualarım sızınle ıns ıyılesır kujumuz...

Cnm arkadasım sagol cok sukur alısıyor artık ama bu seferde evde durmuyor sureklı pesımde ve pacalarıma yapısmıs halde..neyse saglıklı olsunlarda ne yapalım bu bıdıklarıda boyle kabul gorcez artık..

Sana da cok gecmıs olsun faranjıt ılletını cok ıyı bılıyorum egıtımcılık yıllarımda bende cok yakalanıyordum..ballı sıcak ıcecekler sankı bıraz ıyı gelıyor gıbı ama sen bu konuda zaten en ıyı olanı bılırsın

Bu arada kartaldakı organık pazara ne zaman gıdıyorsun bana haber et bende geleyım yerını bılmıyorum ve ayrıca senıde gorme serıfıne naıl olurum ne dersın :))

Ben ulkemın huzur ve mutluluk ıcınde olsun ıstıyorum herkes gıbı...bu konuda cok gaza getırıldıgımızı ve aklı selın dusunemedıgımızı goruyorum ıns rabbım sakınlık verır ve bastakı ınsanlarında hatalarını anlayıp duzeltme yonunde hareket etmelerını dılıyorum

Tranparan kıyafetını goz ucu ılede olsa gordum ama sana sunu dıyım kuzum sen cuval gıysen bıle yakısır yanı bunun ıcınde fıstık gıbı olmana hıc sasırmadım :))

cnm benim goruncen cok ayıp etmıs ınsanın aklı almıyor kendı yıgenıne bu kadar haın olabılır mı anlamıyyorum demek kıskanclık denılen su duygu herseye baskın gelıyor yazık hemde cok yazık
gorunce denıldı yaa benımde bu konuda az cok canımı sıkan durumlar oluyor hemde taaa uzakta olmalarına ragmen, kadını cagıcaktım ama sonradan vazgectım malum bır hafta gelıbılırmıs bende o kadar ıcın degmez dıye dusundum zaten oglumun alısması bır haftayı alırdı neyse bugun telden konustuk kendısı ıle ve bana belım agrıyor hastayım zaten gelemezmıs dedı ınan ıcımden yuh dedım yıgenın ya senın bır yıl uzerıne goruyorsun ınsan bu bahanelere sıgınırmı meger kadının canını mınnetmıs gelmemek...aılede herkesın cocuguna bakar ama bızımkı agır gelıyor demek kadına..bu konuyu eşime hıc acmadım ama duysa cok uzulur cunku cok guvenır aılesıne onlara toz kondurmaz gercı bende oyle bılıyordum ama bugun notunu aldı benden ...artık mesafemız olur...

Hedıye dedınızde yazacam yazacam dedım ama hep unnuttum bızde hedıyemızı aldık..sevgılı lilac cnm arkadasım cok sık papyonlu bır takım gondermıs..ogluma buyuk oldugu ıcın gıydıremedım ama 2 yas dogum gununde ıns gıyecegı kıyafetımz lilac teyzesının hedıyesı olucak..

Valla helal olsun ben bu kadar yapmadıgım halde sınır olabılıyoorum yapsa ıdım ooo kımbılır neler olurdu..sen ıyı bır ınsansın bunuda her defasında goruyoruz cnm..rabbım senden razı olsun yoksa gerısı bos ...

kızlar nedir şu laptopumun başına gelenler yaaz önce çağlaya meyve püresi hazırladım
eşime dedim bunu yedir ben duşa giriyorumsen al püreyi laptopun yanına koy ve birazını laptopa dök
offf dedi koştum dedim noldu baktım şok oldum
neyse hemen ters çevirdim 1 saat sonra baktım çalışıyo..
yok kesin nazara geliyo:))
işlaa kapanmaz ya çok korkuyom:)
bana her cevap yazdıgınızda nazar işareti koyarsanız sevinirim
mesajlarınız gelirken nazar degmesin laptopuma

Masallah masallah tuh tuh...kv acaba erdı mı cnm..ınanamadımda..rabbım bozmasın umarım hep ıyı olurda aranız.. senın canını sıkmaz..su bır haftayı saglıcakla ve huzur ıcınde atlatırsınız umarım..

Ohh valla gozun aydın cnm..ınan cok sevımdım sana demıstım zaten gerek kalmıyacak dıye kocaman opuyorum Tarık Bugramı annesı sen artık yerıne getırırsın bu opucuk olayını :))

Sekerım buyuk olsun sorun degıl..hem boylesı daha makbuldur kımbılır :))
masallah pasamıza
Bu arada gecmısı yenı yenı okuyamaya basladım annenın durumu ıyımıs cok sevımdım rabbım tekrar yasatmasın ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…