Planner : Zeyno geceleri hiç uyanmıyor mu? :) ooh ne güzel maşallah kızınabizim de artık eskiye göre daha iyi gece uykularımız ama yine emmek için uyanıyoruz.. Gözleri kapalı emiyor sonra yine uyuyor.. Ama bazen emerken uayanıyor ve emmeyi bitirince gözler cin gibi açılıyor.. Ce eee yapıyor gülüyor vs.. hemen uykusu çok dağılmadan yatırıp sallıyorum tekrar uyuyor:
Ben çok anlam yüklediğimden oldu...günaydınnn sevgilii anne arkadaşlarımmmnasılsınız umarım herkes iyidir önce sağlıkk çünkü ben çok hastayım faranjitim azdı uzun zamandır ortalarda yoktuu ( sabahı zor ettim ama yinede işe geldimm ahh bendeki bu sorumluluk duygusu nezman şöyle ben rahatsızım bugun gelemeyeceğim diyebileceğim acaba yookk yapamıyorum emrivaki yapmayı sevmiyorum ayağa kalkabiliyorsun planner hadi işine deyipp geldim yineee inşş güzel bir günn olur hepimiz içinnn
TATLICADI canım tarık buğra için çok sevindimm gözün aydın arkadaşımm sünnetide çok güzel geçer biranönce iyileşir biter inşşş
AZRAECE canımm kv nin ve görümcenin durumlarına çok sevindim canım allah bozmasın bu işler karşılıklıı canım arkadaşımm sen zaten yumuşak huysulusun ne güzel anlaşıp geçinip güzel bir hafta geçirin inşş
PINARDA arkadaşımızın gerçekten kırıldığına ve bu yüzden gelmediğine çok üzüldüm ve anlam veremedim doğrusu(
Açıklama gereği hissttiğim için yazmak istedim:Nagişin Doğacığıma hediye göndereceği vakitlerde annesi çok hastaydı ben de üstüne bir de bizim işimizle uğraşmasın diye incelikte bulunarak bunu reddetmiştim.Hatta belirmek isterim ki her nekadar yazmak istemesem debunu;nagişe dedim ki madem sen kızıma hediye göndereceksin o zaman sen de adres ver ben de size göndermek istiyorum dedim.Allah var nagiş çok ısrar etti,fakat o da adres vermedi ben de..Olay zaman aşımına uğradı sonrasında...Özelden bütün yazışmalarımız var istenirse açıkça belirtirim.Hediyeyi kabul etmeyişimin nedeni tamamen ona kıyamadığımdandır...O dönem çok meşguldü çünkü,ben de ona üzülüyordum...Kafalarda soru işareti kalmasın...Günaydın annekuşlar
Bugün kızımı bakıcı teyzesine bıraktım,iş çıkışı da ben gidicem inşallah...
Değişiklik olsun dedim ama tam da yağmurlu günü seçmişim değişiklik için
Akşam dedemize gittik yemeğe,,yemek yendi içildi falan...
Sonra görümcem: tatlı yaptım dedi çay koyayım dedim bende,,içeri gittim geldim
mutfağa kızlar,,birde ne göreyim resmen pasta yapmışkardeşinin doğumgünü geçmişmiş,onun için yapmış
üstüne mumlar süsler güller falanBen tabi hemen lafımı soktum,,sizde doğumgünü kutlanmazdı hayret dedim
ıyy mıyyy ık mık etti bu,,ilk defa yapayım dedim dediDemekki sizde Miranın yaşgününe karşı bir tepki varmış ki bana öyle dediniz,gelmediniz dedim Bozuldu(bozulursa bozulsun),,eşime yaptığı jest güzeldi ama bana yaptığını hala unutmadım!
Eşimin telefonu çalmıştı,,yaklaşık 20dk. telefonla konuşunca mumlar eridi 2.ler yakıldı falan,,bende tık yok ama
Sonra eşim geldi pasta kesildi,,ben yemedim,,kıza yedir dediler biraz,,sabah kustu dedim yedirmedim
Ne ayıp dimi,,sen kalk bir tanecik yeğeninin ilk yaşgününe gelme sonra babası için pasta yap,,sanki kızım onun kanından değil gibi..
yazık..sonrada şişine şişine evime geldimama eşime hiçbişey demedim çünkü onlar yüzünden tartışmak istemiyorum artık eşimle..
Günlük havadisim bu kadar
Pınarda'nın Nagişin hediyesini kabul etmemesine bir anlam veremedim,,herhalde kendisinin bir gerekçesi vardır,,ama biz bu çekilişi zaten bebişlere arkadaşlarından 1'er hatıra kalsın diye yapmadık mı:44:
Nagişim fotoları kaldırdım,,kızımın bikinili resimleri sanal alemde fazla kalsın istemedim
Ama sizler için seve seve eklerim tekrar canım
Edacık hoşgeldin
Tatlıcadım,çok sevindim canımRabbim kötü şeylerden korusun meleklerimizi
Yağan yağmur kadar bereketli olsun evleriniz
Bazen hayatta bazı şeylere fazla anlam yüklüyorum da ondan...Canım geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. iyi hissetmiyorsan da izin al evde dinlen..
Evet Pınarda neden küsmüş ki anlam veremedim bende.. İnşallah geri döner biran önce.. Sohbet ve paylaşımlarından bizi eskik bırakmasın :)
Canım o nasıl bir görümcedir öyle yaa... kusura bakma ama sinir oldum.. İçten pazarlıklı, fesat.. evli mi bu görümcen? Bekarsa bekarlıktan mı yapıyor diyeceğim ama.. Hele senin gibi içi dışı bir, temiz art niyetsiz birine karşı niye böyle yapıyor ki.. Mira onun kardeşinin yavrusu.. Kanı canı.. onlarda doğumgünü kutlaması olmasa bile Miranın hatırı için kalkar gelirdi..Çok ayıp
E madem doğumgünü kutlama adetleri yok kardeşine niye pasta yapıyor.. Hadi pastayı diyelim tatlı niyetine yaptı o üstüne mumları niye koyuyor...Ay bizde seni böyle dolduruşa getirir gibi oluyoruz.. Ama çok sinir yaa.. Sen ona hiç bakma hiiiç de canını sokma güzel arkadaşım :)
Önemsediğim arkadaşlarımdansın,o bakımdan evet sana da gücenmedim değil.Yine de inceliğin için teşekkür ederim.Pinardanin gucendigini bilmiyordum gecmise gittim okudum... Ben mesela eskiden gece gunduz girebiliyorken birkac aydir cok yogun oldugumdan girip okuyip cikiyorum... Hele dogum gunu doneminde cok uzak kaldim ve cok sevdigim bir suru arkadasin dogumgununu kutlayamadim... Insan bazen bekledigi ilgiyi goremeyince alinabiliyor ama bence bu kadar buyuk tepkiler vermek yerine samimiyetimize guvenerek hareket etmek daha makul geliyor. Sana ozelden yazdigimi hatirliyordum gonderilmisi kontrol edince bulamadim. Dogaya ozel birsey hazirlatmistim dogrudan senin adresini verip ama problem cikti. Ben bile gormeden ilk siz gorecektiniz. Supriz olmayacak artik ama yine de aciklama yapmak istedim.
-- öncelikle Yaren Nur'u yeni adımları için kutluyorum
-- fizik tedavileriniz nasıl gidiyor?
-- Babyceren hanımın yazısını kaçırmışım
-- geçen gün bakmıştım. Pınar hanıma siz hediye alıyormuşsunuz. hatta Tatlıcadı hanımdı sanırım, "hediyeleşeceği arkadaşta telefon numarası vardır. o arkadaşımız arasın" demişti. ben de geçmişe uzun bir yolculuk yapıp, çekilişte sizin hediye alacağınızı görmüştüm. demek siz de telefon numarası yokne yapacağız bu olayı diyeceğim ama Doğa'nın doğumgününde de o kadar çok kutlama mesajı yazılmıştı ki... hatta bana, en çok kutlama olan gün gibi gelmişti :26:
Orhan Cemal'i babası lab.a getirdi. çıkıyoruuuumm
Ben çok anlam yüklediğimden oldu...
Açıklama gereği hissttiğim için yazmak istedim:Nagişin Doğacığıma hediye göndereceği vakitlerde annesi çok hastaydı ben de üstüne bir de bizim işimizle uğraşmasın diye incelikte bulunarak bunu reddetmiştim.Hatta belirmek isterim ki her nekadar yazmak istemesem debunu;nagişe dedim ki madem sen kızıma hediye göndereceksin o zaman sen de adres ver ben de size göndermek istiyorum dedim.Allah var nagiş çok ısrar etti,fakat o da adres vermedi ben de..Olay zaman aşımına uğradı sonrasında...Özelden bütün yazışmalarımız var istenirse açıkça belirtirim.Hediyeyi kabul etmeyişimin nedeni tamamen ona kıyamadığımdandır...O dönem çok meşguldü çünkü,ben de ona üzülüyordum...Kafalarda soru işareti kalmasın...
Bazen hayatta bazı şeylere fazla anlam yüklüyorum da ondan...
Önemsediğim arkadaşlarımdansın,o bakımdan evet sana da gücenmedim değil.Yine de inceliğin için teşekkür ederim.
Evet o gün sadece:ELADURU,ŞEKERSİZ,BİANGEL,PLANNER,BABYCEREN,MUTLU,TALAY,AZRAECE,BAMBUCAN adlı arkadaşlar kutladı.turuncu ve meleğim de sonraki günlerde kutladı.Fakat zatıailinizi göremedim...Yazınızdan çıkadığım sonuca bakılırsa ;yeterince kutlanmışsınız daha ne diye güceniyorsunun kibarcası galiba...
Açıklama gereği hissttiğim için yazmak istedim:Nagişin Doğacığıma hediye göndereceği vakitlerde annesi çok hastaydı ben de üstüne bir de bizim işimizle uğraşmasın diye incelikte bulunarak bunu reddetmiştim.Hatta belirmek isterim ki her nekadar yazmak istemesem debunu;nagişe dedim ki madem sen kızıma hediye göndereceksin o zaman sen de adres ver ben de size göndermek istiyorum dedim.Allah var nagiş çok ısrar etti,fakat o da adres vermedi ben de..Olay zaman aşımına uğradı sonrasında...Özelden bütün yazışmalarımız var istenirse açıkça belirtirim.Hediyeyi kabul etmeyişimin nedeni tamamen ona kıyamadığımdandır...O dönem çok meşguldü çünkü,ben de ona üzülüyordum...Kafalarda soru işareti kalmasın...
Önemsediğim arkadaşlarımdansın,o bakımdan evet sana da gücenmedim değil.Yine de inceliğin için teşekkür ederim.
Evet o gün sadece:ELADURU,ŞEKERSİZ,BİANGEL,PLANNER,BABYCEREN,MUTLU,TALAY,AZRAECE,BAMBUCAN adlı arkadaşlar kutladı.turuncu ve meleğim de sonraki günlerde kutladı.Fakat zatıailinizi göremedim...Yazınızdan çıkadığım sonuca bakılırsa ;yeterince kutlanmışsınız daha ne diye güceniyorsunun kibarcası galiba...
merhaba arkadaşlar ben sizi sürekli okuyup arada soru soruyorum belki hatırlarsınız.pınarda'yı merak ediyorsunuz ben hep okuduğum için yazmak istedim,sanırım bebeğinin doğum gününde sizden çok yakın msjlar gelmadiği için size biraz kırıldığını yazmıştı.siz bu msjı farketmediniz cvp vermediniz.şimdi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın bende okuyucu olarak takip ediyorum yanılma payım var iyi günler
Selam canım,,Biz Doğacığımızın yaşgününü her bebeği nasıl kutladıysak forumdan sevgi ve iyi niyetli mesajlarımızla
kutladıkÇok yakın mesajlar gelmedi derken bende ne demek istediğini pek anlamadım ama kendi adıma üzerime de alınmadığımdan cevap yazmadım. Ama bizim paylaşımlarımız,,arkadaşlığımız gibi baki olduğu için zaten güzel kızının birbirinden
güzel fotolarını ekleyerek hepimizi mutlu etti Pınarda
Bende aksine Allah korusun bir hastalık aksilik tatil vs. başka birşey olup ta bize ulaşmadığını düşünüyorum ve kendisinin iyi haberini bekliyorum...
Canım hoş geldin seni gördüğüme çok sevindim. Ben de kırılgan bir insanımdır o yüzden seni çok iyi anlıyorum; ama çocuk olduktan sonra kendi adıma tamamen değiştim özellikle çocuklu olan insanlara kırılmıyorum. Çünkü ben çoğu kez telefonlarıma bile cevap veremiyorum. Ayrıca o gün ben de kutlamıştım ve resimlerine de yorum yapmıştım çok iyi hatırlıyorum ama ismimi göremediğime üzüldüm açıkçası.Ben çok anlam yüklediğimden oldu...
Canım benim şimdi gördüm yazını iyiyim canoşum beste hanımla uğraşıyorumHerkes iyi olsn bakalım ben Yoldayim yine.
Gunaydin guzel ilkimimmm nasilsin canosum?
Neyse pinardadan bende cvp aldm. Bir sure ugramayacakms. Bende arandığı ni ozlendigini ve soruldugunu soyledim. Don dedm. Seni seviyoruz dedm. Ndn dedm cvp ver dedm. Bakalim bende acik bir cevap istedm.
Mutlu gece baktm ama resimleri kaldirmissin.
Kocaman bir amin diyorum canım.Kendimi cırcır böceği moduna aldım habire konuşurum artık
Akşam gelirken havada bir koku vardı,,direk burnumuz etkilendi eşim hemen
arabanın camlarını kapadı,,sonra gözlerimiz yanmaya başladı
Eve girene kadar mahvolduk,arabayı zor kullandı eşim,kızın yüzüne direk battaniyesini kapadım..
Meğer biber gazı atmışlar ondanmış...Size anlatamam kızlar öldük öldük dirildik
kısacık mesafedeYoğun gaza maruz kalanlar nasıl dayanıyor bilemedim
Biran önce düzelsin artık bu olaylar...güzel bir gelecekte büyületim çocuklarımızı
saol canım sanada çok geçmiş olsun
patates haşladım uyandı vercem şimdi
kaçtım ben miranın resimlerinide gördüm çok datlu maşalah hele şezdonkta yatışı deyme mankenlere taş çıkarır valla( yorum yapamadım az ama dönüşüm mühteşem olcak
hade ben kaçtım zırlayan bir tavşan nın sesi gelyo tıkan boğazına patatesi ŞİFA olur işlaaa
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin hepinize
tavşanım hasta az önce dr geldik öle uyudu ilaç verdim ateşi bi türlü düşmüyo uyumuyo küsüyo ,1 sene boyunca kabız olan tavşanım 1 haftadan beri cırcır ne yapcamı bilmiyorum yakacık çoçuk hatanesinden randovi her neyse almak için açtım pc yarın birde oraya götürcem
dau edin kızlar bişe olmasın tavşanıma tez vakitte iileşsin
hepinizi kocaman öpüyorum baluşlarınıza ve fıstıklarınıza çok iyi bakın
meleğiiimm canımm nasılsın birtürlü denk gelemedik seninle ancak hoşgeldinn diyebiliyorummm cicim ama haberlerini takip ediyorum nasıl mahir paşa alıştımı yeni ortama huysuzluk yapması çok normal zeynomda böyle ya değişikliğe çabuk adapte olamıyor heryere hemen uyum sağlayıp mutlu olan bebeklere bayılıyorum bizimkiler öyle değil maalesef canımcımm napalımm birsüre sonra alışıyorlar mutlaka:))
bugün çok canım sıkkınsebebide bu yaşanan olaylar
gittikçe daha kötü oluyo herşey..bide telefondan mailime gelen mesajlara bakarken
taa 2010 yılında amerikadaki bir arkadaşımdan gelen maili gördüm şok oldum
nasıl gözümden kaçmış okumamışım bilmiyorum..tamda bugün yaşadıgımız olayları vede yaşayacagımız
günleri anlatan bir yazıiranlı genç yazmış..
iranın nasıl bu hale geldigini ve türküyeyide nasıl bir son bekledigini falan:26:
gecede çok kötü bir rüya gördüm,bombalar falan
off işte bunlar üstüste gelince benimde moralim çok bozuldu
neyse konu degiştireyim;
transparan elbisemi gördünüzmü:))ne bekliyodunuz yanio kadarcık transparan bile bana çok:))
2 çocugum var benim
:))
Günaydın annekuşlar
Bugün kızımı bakıcı teyzesine bıraktım,iş çıkışı da ben gidicem inşallah...
Değişiklik olsun dedim ama tam da yağmurlu günü seçmişim değişiklik için
Akşam dedemize gittik yemeğe,,yemek yendi içildi falan...
Sonra görümcem: tatlı yaptım dedi çay koyayım dedim bende,,içeri gittim geldim
mutfağa kızlar,,birde ne göreyim resmen pasta yapmışkardeşinin doğumgünü geçmişmiş,onun için yapmış
üstüne mumlar süsler güller falanBen tabi hemen lafımı soktum,,sizde doğumgünü kutlanmazdı hayret dedim
ıyy mıyyy ık mık etti bu,,ilk defa yapayım dedim dediDemekki sizde Miranın yaşgününe karşı bir tepki varmış ki bana öyle dediniz,gelmediniz dedim Bozuldu(bozulursa bozulsun),,eşime yaptığı jest güzeldi ama bana yaptığını hala unutmadım!
Eşimin telefonu çalmıştı,,yaklaşık 20dk. telefonla konuşunca mumlar eridi 2.ler yakıldı falan,,bende tık yok ama
Sonra eşim geldi pasta kesildi,,ben yemedim,,kıza yedir dediler biraz,,sabah kustu dedim yedirmedim
Ne ayıp dimi,,sen kalk bir tanecik yeğeninin ilk yaşgününe gelme sonra babası için pasta yap,,sanki kızım onun kanından değil gibi..
yazık..sonrada şişine şişine evime geldimama eşime hiçbişey demedim çünkü onlar yüzünden tartışmak istemiyorum artık eşimle..
Günlük havadisim bu kadar
Pınarda'nın Nagişin hediyesini kabul etmemesine bir anlam veremedim,,herhalde kendisinin bir gerekçesi vardır,,ama biz bu çekilişi zaten bebişlere arkadaşlarından 1'er hatıra kalsın diye yapmadık mı:44:
Nagişim fotoları kaldırdım,,kızımın bikinili resimleri sanal alemde fazla kalsın istemedim
Ama sizler için seve seve eklerim tekrar canım
Edacık hoşgeldin
Tatlıcadım,çok sevindim canımRabbim kötü şeylerden korusun meleklerimizi
Yağan yağmur kadar bereketli olsun evleriniz
Planner inan bana problemli,,hayatı sadece kardeşlerinden ibaret,,eltilerimde bende kimse yaranamaz ona,,anlatsam roman olur cinstenBizi geçtim yeğenlerini bile sindiremiyor içine eltimin oğlununun sünnet kınası oldu evde geçen sene ben lohusaydım,
ben buna dolu dolu süslü püslü bir tabak hazırladım götürdüm,,herkes gördü,sonra ertesi gün kaynıma demişki,,bi tanıdığının ismini atmış kafadan;bana bir tabak hazırladı getirdi sağolsun demişDaha neler neler...Tek duam: Rabbim eşime de benim gözümden görmeyi nasip etsin onu.Misafirim gelicek derdi;hamile halimle ertesi gün işe gelicekken gece gece 5 çeşit yapar gönderirdim eşimle..Ayaklarım şişerdi..Dün mesela evde dolmam vardı aldım gittim..Bir teşekkürü bile çok görür..Ben Allah için yapıyorum Rabbim biliyor Ama artık eşimle bunlar yüzünden karşı karşıya gelmicem akıllandım Dediğin gibi showgirl dür kendisi
bu kadar zorba olunmaz ya bütün gün haberler bakmadım derken şu anda yaşananlara deli oluyorum gönlüm taksimde.....
kızlar gece geldi kv yatıldı hemen sabah kalktık eceye 1 tam bir de yarım altın taktılar:) banada hayat ağacı kolyesi almak istediklerini ama beğenmem diye buradan birşey seçmemi istediklerini söylediler:) eceye nikedan sandalet aldılar:) banada şu geçmiş 4 senenin günah çıkarma ayinini yaptılar sarılıp öptü kvde:) uzun uzun anlatırm bir ara. donlar gerçekten var resmedicem tabi:) eşim nöbetçi dördümüz gezdik geldik eceyi bir an bile bırakmıyorlar. bu günleri göreceğimi asla inanmazdım maşallah diyim:)
canım arkidişlerimm destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
hastaneye gittik dr kontrol etti veee ameliyatlık hiç bir şeyi yok dedi çok mutluyum çok
doktora 1 doktor ameliyat gerekebilir,1 dr ameliyat,3 dr ameliyata gerek yok,1 dr şu anda ameliyatlık bi durum yok biraz daha büyüsün öyle görelim dediler dedim
kafamın çok karışık olduğunu söyledim ve uzun uzun konuştuk
sonuç olarak herşeyi yerli yerinde bi pipi ameliyatlık hiç bi şey yok dedi ve uzun uzun her yerini inceledi
bu dr de pipisi büyük dediiri bi bebek ondan olsa gerek diyede ekledi
yavruşumu kısmet olursa en geç 1 ay sonra sünnet ettiricez
bu gece rahat rahat uyurum artık ohh bee124:
hemde 8 tane don bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?