cnm benim goruncen cok ayıp etmıs ınsanın aklı almıyor kendı yıgenıne bu kadar haın olabılır mı anlamıyyorum demek kıskanclık denılen su duygu herseye baskın gelıyor yazık hemde cok yazık
gorunce denıldı yaa benımde bu konuda az cok canımı sıkan durumlar oluyor hemde taaa uzakta olmalarına ragmen, kadını cagıcaktım ama sonradan vazgectım malum bır hafta gelıbılırmıs bende o kadar ıcın degmez dıye dusundum zaten oglumun alısması bır haftayı alırdı neyse bugun telden konustuk kendısı ıle ve bana belım agrıyor hastayım zaten gelemezmıs dedı ınan ıcımden yuh dedım yıgenın ya senın bır yıl uzerıne goruyorsun ınsan bu bahanelere sıgınırmı meger kadının canını mınnetmıs gelmemek...aılede herkesın cocuguna bakar ama bızımkı agır gelıyor demek kadına..bu konuyu eşime hıc acmadım ama duysa cok uzulur cunku cok guvenır aılesıne onlara toz kondurmaz gercı bende oyle bılıyordum ama bugun notunu aldı benden ...artık mesafemız olur...
Hedıye dedınızde yazacam yazacam dedım ama hep unnuttum bızde hedıyemızı aldık..sevgılı lilac cnm arkadasım cok sık papyonlu bır takım gondermıs..ogluma buyuk oldugu ıcın gıydıremedım ama 2 yas dogum gununde ıns gıyecegı kıyafetımz lilac teyzesının hedıyesı olucak..
Günaydın kızlar
yorgunluğum anca geçiyor bu gece çok şükür huzurlu uyudu sinemis
ama iştahsızlık devam ediyo çok canım sıkılıyo bu duruma
aklım evdeyken işe gelmek çok can sıkıcı
idrar tahlili yaptırıcam bugun kafam rahat etsin en azından
anlayamıyorum ki diş ten mi hafif burun akıntısı o sebeple mi
anlayamıyorumve böyle durumlarda kendimi çok yetersiz hissediyorum
Günaydın cicim,,aynı süreçte olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum ama kendini kötü hissetme,,Günaydın kızlar
yorgunluğum anca geçiyor bu gece çok şükür huzurlu uyudu sinemis
ama iştahsızlık devam ediyo çok canım sıkılıyo bu duruma
aklım evdeyken işe gelmek çok can sıkıcı
idrar tahlili yaptırıcam bugun kafam rahat etsin en azından
anlayamıyorum ki diş ten mi hafif burun akıntısı o sebeple mi
anlayamıyorumve böyle durumlarda kendimi çok yetersiz hissediyorum
Canım geçmiş olsun,,Allah beterinden korusunGünaydın topiğin güzel anneleri ve tatlı tatlı yavruları..
Akşam eve gittiğimde Kaan'ın burnunda kızarıklık gördüm.. Hoş bu ara her tarafımızda bir kızarıklık var.. masaya çarpıyor.. yere düşüyor vs.. Ufak Gazi gibi dolaşıyor.. Dün de mama sandalyesinden düşmüşHemde balıklama burnunun üstüne çakılmış..
Normalde hep bağlanır.. 1 dakikalığına bile oturtsak utlaka bağlarız.. annem de yoğurdunu yedirek için oturtmuş.. bağlamış yoğurdunu yedirmiş.. zaten koltukta da hiç durmuyor ağayını tepsinin üstüne koya.. önündeki tepsiyi alır aşağa atar.. yanda mutfak masasına uzanma çalışır vs vs.. neyse annem yoğurdu yedirmiş.. artık iyice huysuzlandı diye önünden kilidini açmış.. elindeki tabağı lavaboya koyana kadar (ki 2 saniyesini almaz) küüüüt yere düşmüş.. tam da yeni yedirdiği için de tabi düşmenin etkisiyle herşeyi çıkarmış kusmuş.. Annem de çok korkmuş kadıncağız çok da üzülmüş.. Akşam durumu öğrenince bende çok üzüldüm ama anneminde kendini suçlu ve kötü hissetmemesi için.. olur böyle şeyler tamama üzülme diye teselli verdim.. Ki eminim onun canı benimkinden 10 kat daha fazla acımıştır.. Kaan'a inanılmaz derecede düşkün.. Sadece ne olursa olsun koltuğu açma bidaha dedim.. ağlasa da sızla sa da kilitli olsun dedim..
Kaan'a gelince onun keyfi gayet yerinde.. hiç koltuktan düşmüş gibi değil.. Bütün enerjisi üstündeydi.. deli fişek gibi emekliyor
Bu aralar artık daha çok adım atmaya çalışıyor.. sanırım yürümemiz yakın..
Mutlucum bizde top oynuyoruz.. Topu getir oğlum diyorum getiriyor sonra dedeye at diyorum gidip dedesiyle oynuyor..
Kamyonunu getir ve bagajına topu koy diyorum... önce getriyor sonra topu arkasındaki bagaj kısmına koyuyor..
TV kumandalarını eline geçirince kumandanın tuşlarına basıp TV ye bakıyor.. kumandanın TV nin alduğunu biliyor..
Salondan onu yatak odasına babasının yanına gönderiyorum.. Git oğlum babanı çağır diyorum.. tıpış tıpış yatak odasına kadar babaa babaaa babaa diye bağra bağıra gidiyor..
Legolarla uynuyoruz.. üst üste diziyoruz.. sonra Kaan onları yıkıyor tabi..
Mandallarla oyun oynuyoruz.. Renklerine göre guruplandırıyorum.. ikimiz beraber yapıyoruz.. Sarılar kırmızılar maviler yeşiller vs diye.. sonra karıştırıyoruz tekrar guruplandırıyoruz..
En sevdiğimiz şey tencerelerele oynamakÇApulcu Kaan.. Tencere tava birbine vuruyor
Günaydın topiğin güzel anneleri ve tatlı tatlı yavruları..
Akşam eve gittiğimde Kaan'ın burnunda kızarıklık gördüm.. Hoş bu ara her tarafımızda bir kızarıklık var.. masaya çarpıyor.. yere düşüyor vs.. Ufak Gazi gibi dolaşıyor.. Dün de mama sandalyesinden düşmüşHemde balıklama burnunun üstüne çakılmış..
Normalde hep bağlanır.. 1 dakikalığına bile oturtsak utlaka bağlarız.. annem de yoğurdunu yedirek için oturtmuş.. bağlamış yoğurdunu yedirmiş.. zaten koltukta da hiç durmuyor ağayını tepsinin üstüne koya.. önündeki tepsiyi alır aşağa atar.. yanda mutfak masasına uzanma çalışır vs vs.. neyse annem yoğurdu yedirmiş.. artık iyice huysuzlandı diye önünden kilidini açmış.. elindeki tabağı lavaboya koyana kadar (ki 2 saniyesini almaz) küüüüt yere düşmüş.. tam da yeni yedirdiği için de tabi düşmenin etkisiyle herşeyi çıkarmış kusmuş.. Annem de çok korkmuş kadıncağız çok da üzülmüş.. Akşam durumu öğrenince bende çok üzüldüm ama anneminde kendini suçlu ve kötü hissetmemesi için.. olur böyle şeyler tamama üzülme diye teselli verdim.. Ki eminim onun canı benimkinden 10 kat daha fazla acımıştır.. Kaan'a inanılmaz derecede düşkün.. Sadece ne olursa olsun koltuğu açma bidaha dedim.. ağlasa da sızla sa da kilitli olsun dedim..
Kaan'a gelince onun keyfi gayet yerinde.. hiç koltuktan düşmüş gibi değil.. Bütün enerjisi üstündeydi.. deli fişek gibi emekliyor
Bu aralar artık daha çok adım atmaya çalışıyor.. sanırım yürümemiz yakın..
Mutlucum bizde top oynuyoruz.. Topu getir oğlum diyorum getiriyor sonra dedeye at diyorum gidip dedesiyle oynuyor..
Kamyonunu getir ve bagajına topu koy diyorum... önce getriyor sonra topu arkasındaki bagaj kısmına koyuyor..
TV kumandalarını eline geçirince kumandanın tuşlarına basıp TV ye bakıyor.. kumandanın TV nin alduğunu biliyor..
Salondan onu yatak odasına babasının yanına gönderiyorum.. Git oğlum babanı çağır diyorum.. tıpış tıpış yatak odasına kadar babaa babaaa babaa diye bağra bağıra gidiyor..
Legolarla uynuyoruz.. üst üste diziyoruz.. sonra Kaan onları yıkıyor tabi..
Mandallarla oyun oynuyoruz.. Renklerine göre guruplandırıyorum.. ikimiz beraber yapıyoruz.. Sarılar kırmızılar maviler yeşiller vs diye.. sonra karıştırıyoruz tekrar guruplandırıyoruz..
En sevdiğimiz şey tencerelerele oynamakÇApulcu Kaan.. Tencere tava birbine vuruyor
Ayy amma çok yazmışım sabah sabah :)
merhabaaa herkeseee
hastahaneden geliyorum boğazım dahada kötü oldu kültür falan aldılar ilaçlarımıda aldım işe geldimmmtam tatil öncesi ne şans ama inş bir iki güne iyileşirim:18:
herkesler iyidir inş, geçmişe gideyim göreyim:)) hepimiz için güzell en önemliside sağlıklı bir gün olsun
Merhaba arkadaşım. Öncelikle çoook geçmiş olsun diliyorum...Allah beterinden korusun ki inan beterin beteri var bunu yaşamış biri olarak seni anlıyorum...Burdan ilk kez paylaşıcam bende çok kötü bir tecrübe yaşadım düşmeyle alakalı..şuan bile hatırlayınca ürpermeme yetti tekrar...Biz ikinci katta oturuyoruz oturduğumuz bina 4 katlı altta kayınvaldem ortada ben üstte de eltim oturuyoruz giriş katta da tanıdık kiracı var..Bizimki bir aile apartmanı olduğu için sürekli birileri iner çıkar sürekli kapımız tıkırdar yani geleni gideni boldur hepimizin..neyse gene bir gün hepimiz evdeyiz ben ev işleriyle meşgulum Feyzanur da yürüteciyle dolanıyor evde...sürekli gözüm üstünde ama...halıya takılabilir düşebilir bi yere uzanır ağzına bişe atar vs hep temlinliyim kulağım gözüm Feyzayı takip ediyor bi yandan işleri yaparken...o arada kapı çok çaldı terasta çay içiyorlarmış bizimkjiler bizi de çağırıp duruyorlar ..biz de çıkıcaz son bi iki şey daha ayarlayayım çıkalım diyoruz..o ara gene kapı çalmış yeğen hadi gelmiyor musunuz diyor..arada 1 dk geçti geçmedi ben örtümü kapadım eşim lavabodan çıktı yanıma geldi ve artık çıkıcaz..çocuk nerde diye sordu odadaydı dedim yürütecinde..bir baktık daire kapısı aralık kalınca orayı kendi kendine açmış ve daireden çıkmış...20 basamaklı merdivenlerden yürüteciyle 1. katın mediven boşluğuna kadar artık uçmuş mu düşmüş mü...Allahım bi baktık aşağıya nasıl indim bilmiyorum kendimi kaybettim bayılcam gibi...çocuğu kucağıma aldığım gibi en yakın sağlık merkezi ordan da hastaneye...2 defa tomoğrafi bir kere genel röntgen çekildi...yavrumun yüzünde ufak bir kızarıklık ve morluk dışında bi yerinde bir çizik bile çıkmadı çok şükür rabbime...Yürüteçte olması onun etraftan darbe almasına engel olmuş çok şükür...ama öldüm öldüm öldüm ve tekrar tekrar dirildim bu süreçte hissettiklerimi anlatmaya kelimeler kifayet etmez...Şuan çok şükür hiçbir sıkıntımız sorunumuz yok...biraz kilo preblemi dışında ki o da kan tahlilinde herşeyi normal...Anlayacağın arkadaşım meleklerimizi Allah koruyor biz ne kadar canımız gibi baksak ta 1 anlık bir sn lik boşlukta olanlar oluyor....
Yüce Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn...onları sağlıkve sıhhatten ayırmasın...AMİNNN AMİİNNN AMİNNN
Yemin ediyorum ellerim ayaklarım buz oldu okurken...Büyük geçmiş olsun Feyzanura ve tabiki size canım
Çok şükür ki hiçbirşey olmamış minnoşa,,hemen sadaka çıkarsaydınız...
Rabbim bütün kötülüklerden korusun
Planner geçmiş olsun canım,,tam giderayak hastalık buldu seni,,inşallah çabucak iyileşirsin canım
Ve tabiki mutluluk ve sağlıkla tatillerin en güzelini yaşarsınız
Canım yaa seni öyle iyi anlıyorum ki.. Kaan'ı evde bırakıp işe gelmek bazen benim de çok canımı sıkıyor..
Tamam çalışmak güzel, sosyallik vs dürekli evde de olmak istemem ama.. Şöyle esnek çalışabileceğimiz bir iş olsaydı..
Off..
Günaydın cicim,,aynı süreçte olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum ama kendini kötü hissetme,,
daha yolu başındayız,,güçlü olmak zorundayız. İştahsızlık hemen bütün bebişlerde var bu aralar,
geçici bir durum yani
Yüce Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn...onları sağlıkve sıhhatten ayırmasın...AMİNNN AMİİNNN AMİNNN
Cnm arkadasım sagol cok sukur alısıyor artık ama bu seferde evde durmuyor sureklı pesımde ve pacalarıma yapısmıs halde..neyse saglıklı olsunlarda ne yapalım bu bıdıklarıda boyle kabul gorcez artık..
Sana da cok gecmıs olsun faranjıt ılletını cok ıyı bılıyorum egıtımcılık yıllarımda bende cok yakalanıyordum..ballı sıcak ıcecekler sankı bıraz ıyı gelıyor gıbı ama sen bu konuda zaten en ıyı olanı bılırsın
Bu arada kartaldakı organık pazara ne zaman gıdıyorsun bana haber et bende geleyım yerını bılmıyorum ve ayrıca senıde gorme serıfıne naıl olurum ne dersın :))
Çok geçmiş olsun canım...umarım tez zamanda iyileşirsin...
Planner geçmiş olsun canım,,tam giderayak hastalık buldu seni,,inşallah çabucak iyileşirsin canım
Ve tabiki mutluluk ve sağlıkla tatillerin en güzelini yaşarsınız
Ben bilmiyodum 2 kızın olduğunu canım,,ne mutlu sanaSağol canım..İnan yaşarken o kadar kötü oluyor ki insan keşke ölseydim Feyzanuru öyle görmeseydim dedim hep..ufak bi düşme değil yani çok büyük kaza atlattık..günlece kendimi suçladım psikolojim bozuldu.. hepimiz evdeyken üstelik.....o kadar canımız yandı ki...Sadaka zaten çok sık veririm ve olaydan sonra da tabii sadakalarımızı eksik etmedik...Rabbim kabul etsin...Rabbim kimseye yaşatmasın böle bişey... 10 yaşında bir kızım daha var ilk defa yaşadık böyle bir olay...çok zormuş çok...
Ben bilmiyodum 2 kızın olduğunu canım,,ne mutlu sanaTam ablalık yapıyordur Feyzaya şimdi
Onun ismi ne merak ettimBak ya yine bi anda çok çocuk isteğim kabardı
Merhaba arkadaşım. Öncelikle çoook geçmiş olsun diliyorum...Allah beterinden korusun ki inan beterin beteri var bunu yaşamış biri olarak seni anlıyorum...Burdan ilk kez paylaşıcam bende çok kötü bir tecrübe yaşadım düşmeyle alakalı..şuan bile hatırlayınca ürpermeme yetti tekrar...Biz ikinci katta oturuyoruz oturduğumuz bina 4 katlı altta kayınvaldem ortada ben üstte de eltim oturuyoruz giriş katta da tanıdık kiracı var..Bizimki bir aile apartmanı olduğu için sürekli birileri iner çıkar sürekli kapımız tıkırdar yani geleni gideni boldur hepimizin..neyse gene bir gün hepimiz evdeyiz ben ev işleriyle meşgulum Feyzanur da yürüteciyle dolanıyor evde...sürekli gözüm üstünde ama...halıya takılabilir düşebilir bi yere uzanır ağzına bişe atar vs hep temlinliyim kulağım gözüm Feyzayı takip ediyor bi yandan işleri yaparken...o arada kapı çok çaldı terasta çay içiyorlarmış bizimkjiler bizi de çağırıp duruyorlar ..biz de çıkıcaz son bi iki şey daha ayarlayayım çıkalım diyoruz..o ara gene kapı çalmış yeğen hadi gelmiyor musunuz diyor..arada 1 dk geçti geçmedi ben örtümü kapadım eşim lavabodan çıktı yanıma geldi ve artık çıkıcaz..çocuk nerde diye sordu odadaydı dedim yürütecinde..bir baktık daire kapısı aralık kalınca orayı kendi kendine açmış ve daireden çıkmış...20 basamaklı merdivenlerden yürüteciyle 1. katın mediven boşluğuna kadar artık uçmuş mu düşmüş mü...Allahım bi baktık aşağıya nasıl indim bilmiyorum kendimi kaybettim bayılcam gibi...çocuğu kucağıma aldığım gibi en yakın sağlık merkezi ordan da hastaneye...2 defa tomoğrafi bir kere genel röntgen çekildi...yavrumun yüzünde ufak bir kızarıklık ve morluk dışında bi yerinde bir çizik bile çıkmadı çok şükür rabbime...Yürüteçte olması onun etraftan darbe almasına engel olmuş çok şükür...ama öldüm öldüm öldüm ve tekrar tekrar dirildim bu süreçte hissettiklerimi anlatmaya kelimeler kifayet etmez...Şuan çok şükür hiçbir sıkıntımız sorunumuz yok...biraz kilo preblemi dışında ki o da kan tahlilinde herşeyi normal...Anlayacağın arkadaşım meleklerimizi Allah koruyor biz ne kadar canımız gibi baksak ta 1 anlık bir sn lik boşlukta olanlar oluyor....
merhabaaa herkeseee
hastahaneden geliyorum boğazım dahada kötü oldu kültür falan aldılar ilaçlarımıda aldım işe geldimmmtam tatil öncesi ne şans ama inş bir iki güne iyileşirim:18:
herkesler iyidir inş, geçmişe gideyim göreyim:)) hepimiz için güzell en önemliside sağlıklı bir gün olsun
Süper maşallah Allah bağışlasınevet canım ablalık yapıyor öyle kıskançlıüı falan yok ama bazen de cadılığı tutuyor . Büyük kızın adı Şeymanur, küçük Feyzanur..ablamız tıpkı bana Feyzanurumuz da tıpkı babasına benziyor...arkadaşlar Alyel valla sen benzetmemişsin direkt klonlamışsın diyorlar...:))) hak geçmemiş diyorum ben de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?