2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pınarda cnm hosgeldın cok sevındık senı aramızda yenıden gormekten..ben aslında kırıldıgın ıcın gelmedıgını tahmın edıyordum ama bu kadar uzun sure kusluk surecegını tahmın edemedım cnm..herkes hata yapabılır kı bızler suan cocuklarımızın ıyıce hareketlenmelerınden dolayı nerde ıse kafamızı kasıyacak zaman bulamaz hale gelmeye basladık..yanı demem o kı burda kımse bılerek bılınclı kırıcı olamaya calısmıyor..kendımden ornek verıyım gun ıcınde yogunluktan cogu zaman cınnet gecırme hallerı yasamama ragmen yıne buraya gelmeye ve okuyup sızlerle olmaya calısıyorum..bende kırılıyorum veya incınıyorum fakat dusununce herkese de hak verıyorum cunku gercekten kafa ve bedenler cok yorgun boyle oluncada performans ıyı olmuyor cnm..

Mutlu annecım tatıle cıkmısınız ben kacırdım bır ıyı tatıller bıle dıyemedm ama ıyı gecırmenızze cok sevımdım ve resımlerınızı bende gormek ıstedıgımı belırtmek ısterım..saygılar

nerde eski dostluklar nerdeeee:))nerde eski gece kuşları:)
melegim sende geçmişe dalmışın2 çift dedikodu yapamadık canım ya
mahirimiz nasıl,gün geçtikçe alışıyodur inşallah..görümcenide boşver canım..belki geröekten rahatsızdır diycem ama
olsun insan yinede bir kaç günlügüne bile olsa gelir yigenini görür dimi..
ben abimin kızını görmeden 1 hafta bile geçiremiyorumkendi kızım gibi seviyorum
ama araya mesafe geçince durum daha farklı oluyo sanırım..örnek benim görümcemde almanyada
2 yılda bir geliyo,hiç merake edipte demiyo msnye girinde cam açın çocukları göriyim diye..neyse çokta tın

Birçoğumuzun ailelerinde bu tip insanlar var demekki...üzücü bir durum canım.Dediğin gibi insan ister istemez mesafeli oluyor.
Etki tepki işte

Herkese günaydın tatlı arkadaşlarım,,akşam bakıcı teyze bize yöresel yemekleri olan yumurtalı köfte yaptı,,afiyetle yedim ama sabahtan beri midem çok yanıyo walla.. Kızımın gece uyanmaları had safhada yine bu aralar,,tam bir düzen kuracakken yine hacı yatmaz oluveriyor minnoşum

Bu aralar oynadığımız oyunlar daha çok;topu getir,bebeği koy,babaya ver...gibi komutlara yönelik..
Kitaptaki nesnelerle gerçek hayattakileri aynı anda gösterek öğretmeye çalışıyorum.
Birde ezan okunurken amine diyoruz bunu yeni öğrendikKüçücük ellerini yüzüne bi götürüşü var ki sormayın
Sizler bu aralar neler oynuyorsunuz?

Hejarcım kendine vakit ayırabildin mi canım
Zadacan sahadasın sanırım arada uğra özletme kendini
Chihiro sünnetiniz bugündü sanıyorum,hayırlı uğurlu olsun

Ultra mega süper güzel bir gün diliyorum herkese

pınarda hoşgeldin.kırgınlığını anlıyorum.bazen bende senin gibi hissediyorum.yaptığım yorumlara cevap bile alamıyorum acaba diyorum önemsenmiyorum sonra aklıma bi şiir geliyor can yücelin bağlanmayacaksın şiiri.benim için burdaki bütün arkadaşlar aynı mesafede hepinizi ayrı seviyorum.inş.seninde katılımla daha güzel paylaşımlar yaparız.

Günaydın kızlar
yorgunluğum anca geçiyor bu gece çok şükür huzurlu uyudu sinemis
ama iştahsızlık devam ediyo çok canım sıkılıyo bu duruma
aklım evdeyken işe gelmek çok can sıkıcı
idrar tahlili yaptırıcam bugun kafam rahat etsin en azından
anlayamıyorum ki diş ten mi hafif burun akıntısı o sebeple mi
anlayamıyorum ve böyle durumlarda kendimi çok yetersiz hissediyorum

Günaydın topiğin güzel anneleri ve tatlı tatlı yavruları..

Akşam eve gittiğimde Kaan'ın burnunda kızarıklık gördüm.. Hoş bu ara her tarafımızda bir kızarıklık var.. masaya çarpıyor.. yere düşüyor vs.. Ufak Gazi gibi dolaşıyor.. Dün de mama sandalyesinden düşmüş Hemde balıklama burnunun üstüne çakılmış..
Normalde hep bağlanır.. 1 dakikalığına bile oturtsak utlaka bağlarız.. annem de yoğurdunu yedirek için oturtmuş.. bağlamış yoğurdunu yedirmiş.. zaten koltukta da hiç durmuyor ağayını tepsinin üstüne koya.. önündeki tepsiyi alır aşağa atar.. yanda mutfak masasına uzanma çalışır vs vs.. neyse annem yoğurdu yedirmiş.. artık iyice huysuzlandı diye önünden kilidini açmış.. elindeki tabağı lavaboya koyana kadar (ki 2 saniyesini almaz) küüüüt yere düşmüş.. tam da yeni yedirdiği için de tabi düşmenin etkisiyle herşeyi çıkarmış kusmuş.. Annem de çok korkmuş kadıncağız çok da üzülmüş.. Akşam durumu öğrenince bende çok üzüldüm ama anneminde kendini suçlu ve kötü hissetmemesi için.. olur böyle şeyler tamama üzülme diye teselli verdim.. Ki eminim onun canı benimkinden 10 kat daha fazla acımıştır.. Kaan'a inanılmaz derecede düşkün.. Sadece ne olursa olsun koltuğu açma bidaha dedim.. ağlasa da sızla sa da kilitli olsun dedim..
Kaan'a gelince onun keyfi gayet yerinde.. hiç koltuktan düşmüş gibi değil.. Bütün enerjisi üstündeydi.. deli fişek gibi emekliyor
Bu aralar artık daha çok adım atmaya çalışıyor.. sanırım yürümemiz yakın..

Mutlucum bizde top oynuyoruz.. Topu getir oğlum diyorum getiriyor sonra dedeye at diyorum gidip dedesiyle oynuyor..
Kamyonunu getir ve bagajına topu koy diyorum... önce getriyor sonra topu arkasındaki bagaj kısmına koyuyor..
TV kumandalarını eline geçirince kumandanın tuşlarına basıp TV ye bakıyor.. kumandanın TV nin alduğunu biliyor..
Salondan onu yatak odasına babasının yanına gönderiyorum.. Git oğlum babanı çağır diyorum.. tıpış tıpış yatak odasına kadar babaa babaaa babaa diye bağra bağıra gidiyor..
Legolarla uynuyoruz.. üst üste diziyoruz.. sonra Kaan onları yıkıyor tabi..
Mandallarla oyun oynuyoruz.. Renklerine göre guruplandırıyorum.. ikimiz beraber yapıyoruz.. Sarılar kırmızılar maviler yeşiller vs diye.. sonra karıştırıyoruz tekrar guruplandırıyoruz..
En sevdiğimiz şey tencerelerele oynamak ÇApulcu Kaan.. Tencere tava birbine vuruyor

Ayy amma çok yazmışım sabah sabah :)

Canım yaa seni öyle iyi anlıyorum ki.. Kaan'ı evde bırakıp işe gelmek bazen benim de çok canımı sıkıyor..
Tamam çalışmak güzel, sosyallik vs dürekli evde de olmak istemem ama.. Şöyle esnek çalışabileceğimiz bir iş olsaydı..
Off..

Günaydın cicim,,aynı süreçte olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum ama kendini kötü hissetme,,
daha yolu başındayız,,güçlü olmak zorundayız. İştahsızlık hemen bütün bebişlerde var bu aralar,
geçici bir durum yani
Canım geçmiş olsun,,Allah beterinden korusun..Daha akşam konuştuk bizde,,24 saat gözün üzerinde olsa,,olacağı varsa gözünü kırptığın anda oluyor,,gerçekten melekler koruyor minnoşlarımızı..Tabiki tedbir elden bırakmamaya devam..
Benimki de mandallarla sadece ben çamaşır asarken oynuyor yavrumAkşama bende bi gruplandırma yapayım bari kızımla
Hep aynı şeylerden sıklımasını istemiyorum o yüzden paylaşımlar benim için çok önemli
Minik Çapulcumu öperim

Herkese merhaba arkadaşlar...Nasılsınız bakalım.....gene yağmurlu bir gün hava kapalı Bursa da.....olsun berekettir...
Sizler nasılsınız bakalım...umarım herkesin keyifler yerindedir....

Merhaba arkadaşım. Öncelikle çoook geçmiş olsun diliyorum...Allah beterinden korusun ki inan beterin beteri var bunu yaşamış biri olarak seni anlıyorum...Burdan ilk kez paylaşıcam bende çok kötü bir tecrübe yaşadım düşmeyle alakalı..şuan bile hatırlayınca ürpermeme yetti tekrar...Biz ikinci katta oturuyoruz oturduğumuz bina 4 katlı altta kayınvaldem ortada ben üstte de eltim oturuyoruz giriş katta da tanıdık kiracı var..Bizimki bir aile apartmanı olduğu için sürekli birileri iner çıkar sürekli kapımız tıkırdar yani geleni gideni boldur hepimizin..neyse gene bir gün hepimiz evdeyiz ben ev işleriyle meşgulum Feyzanur da yürüteciyle dolanıyor evde...sürekli gözüm üstünde ama...halıya takılabilir düşebilir bi yere uzanır ağzına bişe atar vs hep temlinliyim kulağım gözüm Feyzayı takip ediyor bi yandan işleri yaparken...o arada kapı çok çaldı terasta çay içiyorlarmış bizimkjiler bizi de çağırıp duruyorlar ..biz de çıkıcaz son bi iki şey daha ayarlayayım çıkalım diyoruz..o ara gene kapı çalmış yeğen hadi gelmiyor musunuz diyor..arada 1 dk geçti geçmedi ben örtümü kapadım eşim lavabodan çıktı yanıma geldi ve artık çıkıcaz..çocuk nerde diye sordu odadaydı dedim yürütecinde..bir baktık daire kapısı aralık kalınca orayı kendi kendine açmış ve daireden çıkmış...20 basamaklı merdivenlerden yürüteciyle 1. katın mediven boşluğuna kadar artık uçmuş mu düşmüş mü...Allahım bi baktık aşağıya nasıl indim bilmiyorum kendimi kaybettim bayılcam gibi...çocuğu kucağıma aldığım gibi en yakın sağlık merkezi ordan da hastaneye...2 defa tomoğrafi bir kere genel röntgen çekildi...yavrumun yüzünde ufak bir kızarıklık ve morluk dışında bi yerinde bir çizik bile çıkmadı çok şükür rabbime...Yürüteçte olması onun etraftan darbe almasına engel olmuş çok şükür...ama öldüm öldüm öldüm ve tekrar tekrar dirildim bu süreçte hissettiklerimi anlatmaya kelimeler kifayet etmez...Şuan çok şükür hiçbir sıkıntımız sorunumuz yok...biraz kilo preblemi dışında ki o da kan tahlilinde herşeyi normal...Anlayacağın arkadaşım meleklerimizi Allah koruyor biz ne kadar canımız gibi baksak ta 1 anlık bir sn lik boşlukta olanlar oluyor....
Yüce Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn...onları sağlıkve sıhhatten ayırmasın...AMİNNN AMİİNNN AMİNNN

merhabaaa herkeseee

hastahaneden geliyorum boğazım dahada kötü oldu kültür falan aldılar ilaçlarımıda aldım işe geldimmm tam tatil öncesi ne şans ama inş bir iki güne iyileşirim:18:

herkesler iyidir inş, geçmişe gideyim göreyim:)) hepimiz için güzell en önemliside sağlıklı bir gün olsun

Çok geçmiş olsun canım...umarım tez zamanda iyileşirsin...

Yemin ediyorum ellerim ayaklarım buz oldu okurken...Büyük geçmiş olsun Feyzanura ve tabiki size canım
Çok şükür ki hiçbirşey olmamış minnoşa,,hemen sadaka çıkarsaydınız...
Rabbim bütün kötülüklerden korusun

Planner geçmiş olsun canım,,tam giderayak hastalık buldu seni,,inşallah çabucak iyileşirsin canım
Ve tabiki mutluluk ve sağlıkla tatillerin en güzelini yaşarsınız

Sağol canım..İnan yaşarken o kadar kötü oluyor ki insan keşke ölseydim Feyzanuru öyle görmeseydim dedim hep..ufak bi düşme değil yani çok büyük kaza atlattık..günlece kendimi suçladım psikolojim bozuldu.. hepimiz evdeyken üstelik.....o kadar canımız yandı ki...Sadaka zaten çok sık veririm ve olaydan sonra da tabii sadakalarımızı eksik etmedik...Rabbim kabul etsin...Rabbim kimseye yaşatmasın böle bişey... 10 yaşında bir kızım daha var ilk defa yaşadık böyle bir olay...çok zormuş çok...

haklısın canım al benden de o kadar off ki ne offff
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun bizimde başımıza geldi
insan kendini çok kötü hissediyor Allah korusun yavrularımızı Allah a emanet hepsi

inşallah mutlum teşekkürler desteğin için

Yüce Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn...onları sağlıkve sıhhatten ayırmasın...AMİNNN AMİİNNN AMİNNN

Alyelcim gerçekten gözlerim doldu okurken Allah ım korumuş feyzanur'u çok şükür birşey olmamış amiinn diyorum aminnn Allahım sen koru evlatlarımızı

canımcımm evet kartaldaki organik pazar, pazar günleri oluyor şimdi biz cumartesi tatile çıkıyoruz kısmetse inş 2 hafta yokum buralarda ama döndüğümde pazara gidelim birlikte sonrada kartalda oturur laflarız daha burdasın nasılsa değilmi şekerimm? Maltepe bu kadar yakınız birbirimize kesinlikle görüşmeden bırakmam bu sefer bilesinnn

Çok geçmiş olsun canım...umarım tez zamanda iyileşirsin...

sagol canım amin, canım ayrıca cokk büyük geçmiş olsun allah beterinde korusun valla kalbim hızlandı okurken ya senin yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum allah korumuşş, yapıyorsundur mutlaka ama bir sadaka falan verseydin hemen canım

Planner geçmiş olsun canım,,tam giderayak hastalık buldu seni,,inşallah çabucak iyileşirsin canım
Ve tabiki mutluluk ve sağlıkla tatillerin en güzelini yaşarsınız

aminn canımm sagoll, valla okadar kötüyümkii hastanden geldim ya şimdi patron halimi görünce niye geldin hadı toparla işini çık evine git dinlen dediii böylee kaldımm tabii dedimm arkidişlere yazayımda çıkayımm oazamannn yani ben giderrr şekerler valla biraz yatıp dinlensem iyileşicem sanki ya ayakta geçmiyor bu hastalık işte

buarada mutlucan bizde zeynoyla şu oyunları oynuyoruz mesela son günlerdeki favorimiz doğum gününde bir oyuncak gelmişti işte tencere tava çaydanlık çay bardakları falan olan oyuncaklar varya onlardan dedimki daha küçük değilmi bunlar için sonra oynar annem yokk yokk oynar o dedii ve zeynoo bayıldı bize süreklikaşıklarıyla tabaklarında ama pişirip yediriyor boş kaşıklardan mama yemekten ve boş bardaklardan süt içmekten bir hal olduk cicim önce anneyi doyuruyor sonra babaya çay yapıyor içiriyor elleriyle öylee tatlıkii yani oyuncak hiçte büyük gelmedi minnoşun yaşına göreymiş tamda ee köfte yapan kızdan ne beklenir en sevdiği oyuncak oldu, bebeklerine mama yediriyor sürekli çok eğleniyor bide gülüyorkii sorma kız anneleri bu oyuncak setinden alın mutlaka hoşlarına gidebilir onun dışında tv kumadasıda favorisi sürekli kapatıp bana veriyor acc accc diye elindeki oyuncağı sırayla babaya ver kızım anneye ver annaneye ver hepimize veriyor başı dönüyor kuzumun böyle işte oyun bitmez ben kaçar ciciler hazır izin koparmışım uçup gideyim zeynomaaa

Ben bilmiyodum 2 kızın olduğunu canım,,ne mutlu sanaTam ablalık yapıyordur Feyzaya şimdi
Onun ismi ne merak ettimBak ya yine bi anda çok çocuk isteğim kabardı

Ben bilmiyodum 2 kızın olduğunu canım,,ne mutlu sanaTam ablalık yapıyordur Feyzaya şimdi
Onun ismi ne merak ettimBak ya yine bi anda çok çocuk isteğim kabardı

evet canım ablalık yapıyor öyle kıskançlıüı falan yok ama bazen de cadılığı tutuyor . Büyük kızın adı Şeymanur, küçük Feyzanur..ablamız tıpkı bana Feyzanurumuz da tıpkı babasına benziyor...arkadaşlar Alyel valla sen benzetmemişsin direkt klonlamışsın diyorlar...:))) hak geçmemiş diyorum ben de :))

Ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun.. okurken resmen yaşadım sanki.. Kalp çarpındım hızlandı.. Allah korumuş kuzumu..Tekrar geçmiş olsun canım.. evet ne kadar da dikkat etsek gözümüzü üstlerinden ayırmasak da.. olacağı varsa oluyor.

Hoşgeldin canım... ve güle güle alıntıyı yaptıktan sonra eve gideceğini okudum.. Geçmiş olsun.. Git güzelce dinlen, güzel kızınla da vakit geçir o sana ilaç gibi gelecektir zaten.

Süper maşallah Allah bağışlasınHak geçmemiş ne güzelBahtları açık,,sağlıkları ve huzurları bol olsun canım
Benim kız da bana benziyor birazAma şimdiki halime,küçüklüğüme değil
Ne kadar büyük fedakarlıkmış annelik,,gerçekten anne olmadan anlaşılamayan nadide bir duygu..
Onların canı acısa bizim canımız çok daha fazla acıyor,,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
Ben iki çocuklu arkadaşlarıma diyorum siz daha avantajlısınız diye ama unutuluyor diyolar,,
her çocukta annelik yeniden yaşanıyormuşş yeniden öğreniliyoruş,,sadece daha tecrübeli olunuyormuş...
Hele bi arkadaşım var,,ilk bebeğinde ultra panikti,,kızı hapşırsa hemen dr.da alırdı soluğu,,şimdi oğlu var,
geçenlerde konuştuk hastaydı çok ama iyileşecek çocuk bu deyince eskileri hatırlattımne kadar panikmişim ya ne saçma diyo
vücudu bağışıklık kazanmalı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…