canım bende sana katılıyorum..biliyosun o kadar bilgi paylaşımında bulunuyorum ama kimse bana cevap yazmıyopınarda hoşgeldin.kırgınlığını anlıyorum.bazen bende senin gibi hissediyorum.yaptığım yorumlara cevap bile alamıyorum acaba diyorum önemsenmiyorum sonra aklıma bi şiir geliyor can yücelin bağlanmayacaksın şiiri.benim için burdaki bütün arkadaşlar aynı mesafede hepinizi ayrı seviyorum.inş.seninde katılımla daha güzel paylaşımlar yaparız.
ahh canım ya benim kızımda çok iştahsızGünaydın kızlar
yorgunluğum anca geçiyor bu gece çok şükür huzurlu uyudu sinemis
ama iştahsızlık devam ediyo çok canım sıkılıyo bu duruma
aklım evdeyken işe gelmek çok can sıkıcı
idrar tahlili yaptırıcam bugun kafam rahat etsin en azından
anlayamıyorum ki diş ten mi hafif burun akıntısı o sebeple mi
anlayamıyorumve böyle durumlarda kendimi çok yetersiz hissediyorum
geçmiş olsun içim sızladı..mama sandalyesinden düşen çok bebek oldu..neyse birşeyi yokmuş..Canım yaa seni öyle iyi anlıyorum ki.. Kaan'ı evde bırakıp işe gelmek bazen benim de çok canımı sıkıyor..
Tamam çalışmak güzel, sosyallik vs dürekli evde de olmak istemem ama.. Şöyle esnek çalışabileceğimiz bir iş olsaydı..
Off..
iyiyiz işte ne olsunHerkese merhaba arkadaşlar...Nasılsınız bakalım.....gene yağmurlu bir gün hava kapalı Bursa da.....olsun berekettir...
Sizler nasılsınız bakalım...umarım herkesin keyifler yerindedir....
kızlarını Allah bagışlasın canımevet canım ablalık yapıyor öyle kıskançlıüı falan yok ama bazen de cadılığı tutuyor . Büyük kızın adı Şeymanur, küçük Feyzanur..ablamız tıpkı bana Feyzanurumuz da tıpkı babasına benziyor...arkadaşlar Alyel valla sen benzetmemişsin direkt klonlamışsın diyorlar...:))) hak geçmemiş diyorum ben de :))
bugün kocişimin dogum günüçok seviyorum oniii Allah başımızdan eksik etmesin onu
evimin diregi:)))
direk diyince aklıma daha önce paylaştıgım karikatür geldi:)bulursam yine paylaşırım şimdi:)
arkadaşlarım şimdi not defterim yanımda bakalım kimler kocamın dogum gününü kutlayacak:)hepsini not alacam
kutlamayanın bende kocasının dogum gününü kutlamayacm
eşime hediye olarak ben ayakkabı aldım,kızlarda tişört almışlar:)
yetmezmi yadaha ne yapayım sizce:44:bide akşam pasta yeriz:125:
Babyceren cim eşinin yaş gününü kut larım
ailenle bir lik te hep çok mutlu olun inşallah
laptopuna zeval gel mesin bir daha inşallah
Süper maşallah Allah bağışlasınHak geçmemiş ne güzel Bahtları açık,,sağlıkları ve huzurları bol olsun canım
Benim kız da bana benziyor birazAma şimdiki halime,küçüklüğüme değil
Ne kadar büyük fedakarlıkmış annelik,,gerçekten anne olmadan anlaşılamayan nadide bir duygu..
Onların canı acısa bizim canımız çok daha fazla acıyor,,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
Ben iki çocuklu arkadaşlarıma diyorum siz daha avantajlısınız diye ama unutuluyor diyolar,,
her çocukta annelik yeniden yaşanıyormuşş yeniden öğreniliyoruş,,sadece daha tecrübeli olunuyormuş...
Hele bi arkadaşım var,,ilk bebeğinde ultra panikti,,kızı hapşırsa hemen dr.da alırdı soluğu,,şimdi oğlu var,
geçenlerde konuştuk hastaydı çok ama iyileşecek çocuk bu deyince eskileri hatırlattımne kadar panikmişim ya ne saçma diyo
vücudu bağışıklık kazanmalı diyo
geçmiş olsun içim sızladı..mama sandalyesinden düşen çok bebek oldu..neyse birşeyi yokmuş..
yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmış,siz herzaman emniyetini takın canım..Allah bi daha yaşatmasın..
..
bugün kocişimin dogum günüçok seviyorum oniii Allah başımızdan eksik etmesin onu
direk diyince aklıma daha önce paylaştıgım karikatür geldi:)bulursam yine paylaşırım şimdi:)
arkadaşlarım şimdi not defterim yanımda bakalım kimler kocamın dogum gününü kutlayacak:)hepsini not alacam
Evet arkadaşların çok doğru demişler canım...Ben 10 yıllık bi aradan sonra kucaklayınca Feyzanuru herşeyi sil baştan yaşadım sanki..epey de zorlandım....bu kadar ara vermenizi hiiiçççççç tavsiye etmem valla en iyi yaş aralığı 3 yaş....üst üste hem arkadaş gibi büyürler....ben biraz da mecbur gibi oldu...kpss hazırlık-tayin-doğu görevi falan derken sürekli erteledim...nasip bu zamanaymış...kısmetse 3. yü de istiyorum ama şuan ilçe de görev yapıyorum gidiş geliş yapıyorum inş merkeze çekebilirsek tayini hemen düşünüyorum...ama tayin olmasa da dediğim gibi 3 yaşında olmadan Feyzanur hamile kalmayı planlıyorum Allah kısmet ederse tabiiii hayırlısı...:)))
Teşekkür ederiz canım.. evet bundan sonra daha dikkatli ve tedbirli olacağız..
Canım eniştemizin doğum günü kutlu olsun
Allah ailenize mutluluk, sağlık, bol para ve huzur nasip etsin
Laptopuna birdaha bişey dökülmesin yarabbim.. Amin
Eee akşam kutlama var mı? Aldığın transparan elbiseyi mi giyeceksin bakiim :)
Eşinin doğum günü kutlu olsun...eee bir yaş daha yaşlandı demek:) dediğin gibi Allah başından, başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.......sağlıklı huzurla dolu nice yıllar dilerim ailecek çoluk çocuğunuzla...:)))
ya ben şu ifadeleri kullanamıyorum hiç bi ifade çıkmıyor benim altta...bi el atsan babyceren cim yaa sen anlarsın bu işlerden...
teşekkür ederim canım:)senide not aldım:))
akşam kutlama vartranspran elbiseyle degil..
daha özel birşey aldımgörseniz dudagınız uçuklar:)))
giydim aynaya baktım''vay be dedimmm'' soyarkende dikiş yerini patlattımsonrada''çüş beee'' dedim:))
sagolasın cicim sende not defterimdesinama nazar boncugu koymamışsın mesajının gerisini okuyamadım:)))
filtreden geçmedin
neyse telden okudum yardım istiyomuşsun:)valla ben yazıyorum sonra alltan tıklıyorum ifadeler çıkıyobu kadar basit:)))
ama telefondan ve tabletten bende yapamıyorum..sen neyden giriyosun canım..
beni de not aldın mı bakimmmmm......
demek transparan değil trans-tarans-trans-transparan elbise giyecen haaaaaa....hııımmmmmmmm.......:)))) seni gidi seniiiii...
teşekkür ederim canım:)senide not aldım:))
akşam kutlama vartranspran elbiseyle degil..
daha özel birşey aldımgörseniz dudagınız uçuklar:)))
giydim aynaya baktım''vay be dedimmm'' soyarkende dikiş yerini patlattımsonrada''çüş beee'' dedim:))
ben de dairede (aman müdür duymasın okumasın çaktırmayın şuan üst yazı yazıyorum öhöm öhöm...)masa üstü bilgisayarımdan yazıyorum ama benim yazıların altında herhangi bir ifade falan çıkmıyor...yoksa ayıpsın neden koymayayım nazarlık...aman aman laptopuna allah zeval vermesin kırkbirkere mşllh diyim...bu ne ya sünnet tebriği gibi oldu...
Chihiro79 hn cım...aklıma gelmişken sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun....Allah oğlunuzu ak sakalını göstersin..:) derler bizim oralarda...baby nin dediği gibi Allah damatlığını da göstersin amin...
Vaayy desene enişte akşama hediye yağmuruna tutulacakKızlardan t-shirt anneden ayakkabı, eşten de özel defile
yok bu sefer elbise degildaha farklı bişey
demek 3.yüde düşünüyosun hadi hayırlısı canım..tabi 3 çocuk ideal..bende bazen düşünüyorum ama sonra hemen geri vazgeçiyorum:)
2 çocuga bakmak çok zor,3 tane nasıl olur bilemiyorum
bazen çıldıracak noktaya geliyorum o zaman diyorum kesinlikle bir çocuk daha istemiyorum,ama bazende özellikle uyudukları zaman
diyorum 1 tane daha dogurmalıyım:))
kısmet bakalım anlımızda ne yazıyosa o olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?