2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım hoşgeldin.. evet dün hiç göremedim seni.. işlerinde kolaylıklar :) hemencecik toparla burayı çok ihmal etme..

Defne Karenim nasıl?

babyceren yazarım tabi artık işlerimde hafifledi.bu arada eniştenin doğum günü kutlu olsun.enişteninde doğum günü 15 nisan bunuda not defterinin başına yazarsan sevinirim.senden tebrik bekliyorum.kızlar ben hastanede bi çok işi yapıyordum istatistik,klinik kodlama vb.bu gün istatsitik işimi devrettim arkadaşa ve içim biraz burkuldu bi tuhaf oldum sanki artık önemsenmiyecekmişim gibi geliyor eşime anlattığımda hastasın sen dedi.benim gibi olanınız varmı aranızda

Canım hoşgeldin.. evet dün hiç göremedim seni.. işlerinde kolaylıklar :) hemencecik toparla burayı çok ihmal etme..

Defne Karenim nasıl?

sağol canım. arada kaçıyorum resmen. planner işleri bana devredip tatile gitti. ben de giderken ona paslicam

defnem karenim iyi çok şükür. artık 4-5 adım atıyor bana doğru sallana sallana :) bıdı bıdı bşeyler söylüyor ama anlamı yok.. yani ona göre var da biz anlamıyoruz henüz.. tembel teneke sadece baba mama meme dede diyo. baba derdi eskiden artık hiç yok. bi de ben tonlamalı gittiiii, bittiiiii falan diyorum. gigiiiiiiii gibi aynı tonda ses çıkarıyo bu sabah kafasını yastığa koyup eeee eee eee dedi
açıkçası çok fazla vakit geçiremediğimiz için çok üzgünüm. resmen doyamıyorum kızıma. sabah öğretmeninin kucağına atlayınca içimde fırtınalar kopuyo. ota boka ağlamaya hazır vaziyetteyim. geçen gün kreşin yılsonu gösterisi vardı. bizimkiler de çıkacaktı ama ekürisi kerem huysuzluk yapmış, yüksek sesten rahatsız olmuşlar. güya defne de ağlamış ama hiç ağlamış gibi görünmüyodu. muhtemelen kerem ağlayınca defne yalnız kalmasın diye çıkamadılar. ama bütün minikler öyle tatlılardı ki.. bale yapanlar mı dersin, ah kalbim ben senden çok çektim oynayanlar mı... hepsi birbirinden tatlıydı ve benim gözyaşları yine durmadı tabii ki yerinde...
neyse böyle işte.

Aynen canım yaa.. çalışan anne olduğumuz için böyle oluyor anlamadım.. ama vicdan mı yapıyoruz.. çok mu özlüyoruz.. tam anlanlandıramadığım bişey.. ne kadar da işim olsa gündüz mutlaka teledonumdan en az 10 kere fotosuna bakarım.. kısa videoları varsa onlara bakarım.. özlemimi gidermeye çalışıyorum..
Hatta bugün bilgisayarımda yeni doduğunda ve ev çıktığımızdaki fotoları vardı.. onları açtım bi duygulandım şıp şıp aktı bir kaç damla yaş.. Annelik nasıl bişeymiş yaa :)

evet sayın topik sahipleri yine son dakika haberleriyle karşınızdayım:)
chihiro arkadaşımızın oğlu sünnet olmuş ve gayet iyiymişama cikirokko kitap okuyamamış fırsatı olmamış
soranlara selamı var
arayıpta ulaşamadıgınız birimi varmerak ettiginiz bir üyemizmi varhemen bana iletin ben sizin yerinize
onu bulayımbana ulaşamassanız azraeceye ulaşın o sizin için bulur
B.H.A (babyceren haber ajansı)
not:muhbirlik servisimize yetiştirilmek üzere acemi elemanlar aranıyor:)kendine güvenen varsa haydeee breeee

Canımmmm çok geçmiş olsun yaaa....Ne kadar kötü bir olay yaşamışsınız böyle..Rabbim korumuş kuzunu.
Rabbim kimseyi evladi ile imtihan etmesin.
Okuyunca bile içim ürperdi

Cannım çok geçmiş olsunn.
Ne güzel evcilik oynamay başlamışsınız bilee :))
Bizde bol bol hınnnnn hıınnn düüttttt diye araba sürüyoruz ::)))

Canım size de çok geçmiş olsun.Daha önce Mahir düşmüştü mama sandalyesnden,şimdide kaan (
Ben bugüne kadar hiç bağlamamıştım hareket etmiyor diye ama sizleri okuyunca gözüm korktu
İnşaallah böyle kötü olaylar bir daha hiç yaşanmaz.
Öpüyorum Kaanın minik burnundan..

Pınarda ; canım seni gördüğüme öncelikle çok sevindim.En azından kafamda kurduğum binbir türlü senaryonun gerçekleşmemiş olması çok mutlu etti beni.Hatta eşimi tembihlemiştim,bana bir şey falan olursa kulube girip haber ver olur mu diye
Öte yandan sadece kutlamalar nedeni ile sebebsizce uzaklaşmana çok üzüldüm.
Ben doğum günümüzde kimin bizi kutladığını,kimin unuttuğunu hatırlamıyorum bile...Ama sen aynı gün kimlerin kutladığını,sonra ki günlerde kimlerin kutladığını bile unutmamışsın.Önem verdiğini anlıyorum ama burda onca zaman bir sürü paylaşımda bulunduk.Doğum günü döneminde herkesin farklı yoğunlukları vardı mutlaka.Kimse bilerek Doğanın doğum gününü kutlamamazlık yapmadı diye düşünüyorum.Yani kasti değildir elbet...Hal böyle olunca sebebsizce uzaklaşmana çok üzüldüm açıkcası...

Dilekmete arkadaşımızda aylar öncesinden sitem etmişti.Yokluğu diğer arkadaşlar gibi farkedilmediği ve sorulmadığı için alındığını söylemişti.Nitekim şuan o da aramızda değil.Tarafımdan unutulmadı ama keşke gitmeseydi...

Babyceren ; eşinin doğum günü kutlu olsunnnn
Yarın da benim eşimin doğum günü.Sakın unutma emi

Chihiro79 ; sünnetiniz hayırlı olsunnn..Umarım en kısa zamanda iyileşirsinizz

Çok teşekkürler canım.. Aman sende önlemini al mutlaka.. bu ufaklıkların sağı solu belli olmaz.. hem kendilerine zarar verebiliyırlar hem çevreye önceki gün yine mutfakta annemin yanındayken dolabı açıp zeytinyağ şişesini çıkarmış, kapağını da açmış tam halının üstüne dökecekken annem yakalamış
Yani pimi çekilmiş bomba gibiler nerde ne zamna patlayacakları belli olmuyor

babyceren eşinin 58. yaşgünü kutlu olsun canım
Allah nice senelere sağlık ve huzurla erdirsin
çok şanslı ki evde 3 tane fıstık gibi hatun onu bekliyor süprizlerle :)

alyel18 okurken kalbim sıkıştı yaaa Allah korumuş kuzucuğu hiç kıyamammm görüp göreceğiniz bu olsun Allah bir daha göstermesin amiiinnn

ORHAN CEMAL sünnet oluyormuş galiba bügün!! oldu da bitti maşallaaah nazar da değmez inşallaaahhhh

kızlar hiç okuyamadım bugün yaaa ne cevizler kırdınız çok merak ediyorummm

kocamla bozuşuğuz akşam süper bir sofra kurup yine frikiği bol giyineceğim sürünsün!!

Çok yapıcı(!)bir tavrın var...Çayını biraz da şekerli içsen de acı acı yazmasan diyorum..Ayrıca hiçbir arkadaşa senin hitap ettiğin gibi hitap etmedim.Tarzım değil çünkü...Beni merak eden,tekrar geldiğim için sevinen arkadaşların hatırına burdayım.Ayrıca benden bahsetmeni de artık istemiyorum.

Son düzenleme:
Annezynp kiz 58 mi:))seni kocama soliycem bekle sen:)39 canim...
Senin bizim yaslara bi garezinmi var:)benide 34 yazmistin

Sağol canım benim,bizleri ,beni buraya bağlayan neden ilk etapta bebişlerimiz olmuştu,sonrasında paylaşımlar çoğaldıkça ve çeşitlendikçe birbirimizi daha iyi tanıyor olduk. Yeri geliyor geceli gündüzlü yazışmalarımız oluyor,yeri geliyor acılarımızı,en hassas noktalarımızı,sevinçlerimizi paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.Kitap kampanyasına karşı gösterdiğiniz incelik de cabası...Açıkçası ben ne zaman girmesem bile aklımda hep kalıyordunuz.Bu sayede ben sizleri gerçekten arkadaşım olarak addettim.Hal böyle olunca arkadaşlarımın özel günümde kızımı yalnız bırakmayacaklarını düşündüm.Size göre çok alınganlık yapmış olabilirim,haddimi aşmış olabilirim keza ben aynı fikirde değilim.Sadece fazla beklentiye girmişim...Bu olaydan ÇOOK DERS ÇIKARDIM emin olun.Açıkçası bana yüklediğiniz çok hassas,çok duygusal(belki de çıtkırıldım),tavrı abartılı etiketini kabul etmiyorum.Şu ana kadar naz tiz içerisinde de değildim.Babycerenciğim facede bana mesaj atınca düşüncemi belirttim ne yalan söyleyeyim ara ara ziyaretçi olarak da gelir okurdum sizleri...Siz arkadaşların da bana gösterdiği değerden ötürü aranıza tekrar katılmaya karar verdim.Nasıl iyi yapmış mıyım
Sağol canım tekrar burdayım,benim hayatta önemsediğim değerler vardır.Ben o değerler çizgisinde hareket ederek kişiliğimi oluşturdum ve değer kazandım.Bundan da çok memnunum her ne kadar bazen beni biraz yıpratsa da...
Yok mutlucum,sinir harbi gibi bir durumum yoktu.Sadece alelacele kendimi ifade edeyim dedimKız şu hassaslafını da yazmayın artık valla gına geldi haSen hala benim arkadeşim ve Doğanın da teyzesisin tatlum.
Sağol İlkimciğim.Ayrıca evet sen de kutladın teşekkür ederim canım,özür diliyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım.Meslektaşının dalgınlığına ver
Tamam canım benim,burdayım artık sizleri çok seviyorum.
Estağfurullah canım benim,ben de sizleri çok seviyorum(zaten ondan gönül koymuştum ya)
sağol bitanem hoşbulduk
Teşekkür ederim canım hoşbulduk.Bahsettiğin şiiri uygulamak gerek değil mi

Neyse canım ayaşadıklarımdan öğrendiğim hep bir şeyler olur benim...Tekrar bir arada olduğumuz için memnunum,mutluyum.Hepiniz öpüldünüz

merhaba herkesee
kızlar benim bık 2 gündür uyumuyo dün sabah 8:30 da uyandı gündüz uykusu uyumadan iendi ve saat 23:30 da uyudu..
arada yatırdım belki uyur diye bi kaç sayfa geçmişi okudum sonra ağlama sesleri yatağına dikilmiş bekliyo:)
bu gün yine aynı şekilde uyumadı şimdi uyuyo ama uyanıcak diye korkuyorum:)
Allahtan çok huysuzlanmıyor meleğim popomdan tutuyo ben nereye o oraya:)
geçmişten çok fazla haberim yok bu günde yine 2 sayfa okuyabildim bilgisayarın fişini çekti..sizlerin bebekleride hep peşinizdemi?
wcde bile rahat yok kapıya vuruyo bağırıyor

pınardahoşgeldin canım..seni gördüğüme sevindim merakta bıraktın bizleri ben okulun son haftası olduğu için yoğun olduğunu düşünmüştüm açıkçası..bende annemin sağlık sorunlarından dolayı bi süre giremedim doğanın,defnenin,çağlanın bi çok bebeğimizin doğum gününü gecikmeli kutladım..hatta son zamanlarda resimlere bile yorum yazamıyorum hepsine tek tek bakıyorum resimler çok olunca hepsine toplu olarak yorumumu burdan yazıyorum:)ben burdaki her bebeği kendi yavrummuş gibi seviyorum güzel haberlerini alınca mutlu oluyorum,resimlerini görünce yüzümde güller açıyo..burdaki annelerin hepsinin aynı şeyleri düşündüğüne inanıyorum
seni ve doğayı seviyorum canımkendinden ve tontişimizden mahrum bırakma bizleri

dilberegecanım kaan mama sandalyesinden düşmüş çok geçmiş olsunallah korumuş kuzumu iyiki minik burnuna bi şey olmamış öpüyorum minik burnuşunu

babycereneniştemizin doğum günü kutlu olsunnnn:)allah eksikliklerini göstermesin hep mutlu olun işlaa:)buda nazar boncuğun şekerim

azraecekvdene maşallah diyorum:)mutluluğunuz daim olsun canım:)

meleğimmmnasılsın?mahirim nasıl huysuzluğuna devam ediyomu yoksa alıştımı erkekim?

turuncumburaya çok sık giremiyorum ama senide hiç göremiyorumboncuğum nasıl yokmu yeni resimler

plannersanaad geçmiş olsun canım faranjitin varmışumarım çabucak iyileşirsin

mutluannemgörümcene daha önce sinir olmuştumgörümcene doğum günü hakkında yazdığını okuyunca ohh ne güzel demiş demekten kendimi alıkoyamadım

nagişimseninde ağrıların geçmemişyarennurumun adımları çoğalmış maşallah bebeğimedarısı tarık buğranın başına:)bu gidişle ben 2 yaşında yürür diyorum yürümeye hiç hevesli değil benim kuzum yaa:)

chihiroorhan cemal sünnet olmuşhayırlı olsun inş çabucak iyileşir minik erkekimiz

gördüğünüz gibi az ve öz giriyorum ama çoğu şeyden haberdarım
şimdi sinemissin doğum günü fotolarına gidiyorummm

turuncu,annezeynep ve pınarda sizleride not defterime yazdım:)sagolun canlarım..
annezeynep seni ayrı yere yazdımdevamlı yaşımızı büyütüp duruyonben senin 42
yaşında oldugunu söyledimmi kimseyeevet biraz ufak duruyosun 41 gösteriyosun ama
yinede söylemedimneyse yinede sagol
pınardacım dönmen çok iyi oldu canım,eskisi gibi devam edelim
hejar nerdesin bacım
beykozum çok özledik
zada nerelerdesin yoksa duşingendemi kaldın:)
accasia sende yoksun ortalarda
biyolog hala aklımızdasın canım
şekersiz işlerin çok yogunmuş kolay gelsin canım..
benden bu kadarbi günde siz beni merak edin Allah aşkına ya
şimdi gidiyorum2 saat sonra dönerimbakalım yoklugumu farkeden ve beni soran olacakmı

yavrukedimmdoğum günü fotolarınızdan geldim şu anda yutkunuyorumsinemisim çok güzel olmuş maşallah meleğime tekrardan iyiki doğmuş kuzucuğumuz
masan,ikramlıkların harika pastanız çok sade ve çok şık ve çok güzel ve harika
herşeyi çok güzel hazırlamışsın ellerine sağlık canım..aile tablosu resminizde çok hoş mutluluğunuz daim olsun

ve babyceren öndeki böreğin tarifini istemişsin ben biliyorum şekerim geçen gün çağlamın vidiosunu kaçırmıştım yeniden yüklersen tarif verebilirim

Ah canım yaa... Çok pardon ama ben riyakarlığı hiç sevmem. Yani sana gülüm balım deyip arkandan dedikodunu yapmam, direkt yüzüne söylerim. Bu yuzden her daim yapıcı olmak durumunda oldugumu bilmiyodum. Yazdıklarımın içtiğim çayın şekeriyle ilgisi yok yani. Bu hitaplarınla kendini çok güzelifade ediyosun. Böyle devam et. Sen şimdi oturup ağlarsın da... Kusura bakma ama o ifadeyi de bi tarafımdan uydurmadım. İşte şuraya kopyalıyorum. Sen yazmışsın dün 16:45 teki mesajında: "Evet o gün sadece:ELADURU,ŞEKERSİZ,BİANGEL,PLANNER,BABYCEREN, MUTLU,TALAY,AZRAECE,BAMBUCAN adlı arkadaşlar kutladı.turuncu ve meleğim de sonraki günlerde kutladı." Tarzın buymuş yani
Merak etme bahsetmeye değecek kadar değilsin benim için. Cevap hakkı doğarsa yazarım ancak

Son düzenleme:

Önemli değil balım hoş geldin tekrar

Hiç sorma canım ya akşam nasıl oluyo anlamıyorum ben de sizi çok öpüyorum güzel arkadaşım

kızlar acil bir soru sormak istiyorum..
azrayı emzirirken eşim göğsümü gördü ve ben abdestliydim yani namaz abdesti almıştım.
eşim gördüğü için abdest tazelemem gerekirmi?
bilenlerden cevap bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…