merhaba arkadaşlar. bu ara işlerim çok yoğun. kafamı kaldıramıyorum, çizimler planlar tasarımlar toplantılar derken pilim bitiyo. buralara da pek uğrayamıyorum. az önce okuyabildim geçmişi. aklımda kalanları yazmak istiyorum.
öncelikle dilberegecim; çok geçmiş olsun. bu sıpalar bizim aklımızı alacak. anneciğin de nasıl korkmuş üzülmüştür kim bilir. çok şükür bişeyi yokmuş.
alyel; feyzanurun düşme hikayesini kalbim sıkışarak okudum. çok büyük geçmiş olsun.
babycerenim; eniştem iyi ki doğmuş.. nice mutlu; senli ve çocuklarla dolu güzel yılları olsun.
ve arkadaşlar; pınarda nın doğumgunu kutlamaları için gösterdiği alınganlık bana göre de fazla... keza kutlayanları "x, y, z adlı arkadaşlar" olarak ifade etmesi de hiç hoş değil. sevgili pınarda; hadi kutlamayanlara kızdın; o zaman kutlayanlara verdiğin değer bu mu yaniii? bu ne yaman çelişkidir. neyse uzatmayayım.
chihiro; orhan cemalim sünnet olduysa eğer kutluyorum. olmadıysa kutlamıyorum:)
Canım hoşgeldin.. evet dün hiç göremedim seni.. işlerinde kolaylıklar :) hemencecik toparla burayı çok ihmal etme..
Defne Karenim nasıl?
sağol canım. arada kaçıyorum resmen. planner işleri bana devredip tatile gitti. ben de giderken ona paslicam
defnem karenim iyi çok şükür. artık 4-5 adım atıyor bana doğru sallana sallana :) bıdı bıdı bşeyler söylüyor ama anlamı yok.. yani ona göre var da biz anlamıyoruz henüz.. tembel teneke sadece baba mama meme dede diyo. baba derdi eskiden artık hiç yok. bi de ben tonlamalı gittiiii, bittiiiii falan diyorum. gigiiiiiiii gibi aynı tonda ses çıkarıyobu sabah kafasını yastığa koyup eeee eee eee dedi
açıkçası çok fazla vakit geçiremediğimiz için çok üzgünüm. resmen doyamıyorum kızıma. sabah öğretmeninin kucağına atlayınca içimde fırtınalar kopuyo. ota boka ağlamaya hazır vaziyetteyim. geçen gün kreşin yılsonu gösterisi vardı. bizimkiler de çıkacaktı ama ekürisi kerem huysuzluk yapmış, yüksek sesten rahatsız olmuşlar. güya defne de ağlamış ama hiç ağlamış gibi görünmüyodu. muhtemelen kerem ağlayınca defne yalnız kalmasın diye çıkamadılar. ama bütün minikler öyle tatlılardı ki.. bale yapanlar mı dersin, ah kalbim ben senden çok çektim oynayanlar mı... hepsi birbirinden tatlıydı ve benim gözyaşları yine durmadı tabii ki yerinde...
neyse böyle işte.
Merhaba arkadaşım. Öncelikle çoook geçmiş olsun diliyorum...Allah beterinden korusun ki inan beterin beteri var bunu yaşamış biri olarak seni anlıyorum...Burdan ilk kez paylaşıcam bende çok kötü bir tecrübe yaşadım düşmeyle alakalı..şuan bile hatırlayınca ürpermeme yetti tekrar...Biz ikinci katta oturuyoruz oturduğumuz bina 4 katlı altta kayınvaldem ortada ben üstte de eltim oturuyoruz giriş katta da tanıdık kiracı var..Bizimki bir aile apartmanı olduğu için sürekli birileri iner çıkar sürekli kapımız tıkırdar yani geleni gideni boldur hepimizin..neyse gene bir gün hepimiz evdeyiz ben ev işleriyle meşgulum Feyzanur da yürüteciyle dolanıyor evde...sürekli gözüm üstünde ama...halıya takılabilir düşebilir bi yere uzanır ağzına bişe atar vs hep temlinliyim kulağım gözüm Feyzayı takip ediyor bi yandan işleri yaparken...o arada kapı çok çaldı terasta çay içiyorlarmış bizimkjiler bizi de çağırıp duruyorlar ..biz de çıkıcaz son bi iki şey daha ayarlayayım çıkalım diyoruz..o ara gene kapı çalmış yeğen hadi gelmiyor musunuz diyor..arada 1 dk geçti geçmedi ben örtümü kapadım eşim lavabodan çıktı yanıma geldi ve artık çıkıcaz..çocuk nerde diye sordu odadaydı dedim yürütecinde..bir baktık daire kapısı aralık kalınca orayı kendi kendine açmış ve daireden çıkmış...20 basamaklı merdivenlerden yürüteciyle 1. katın mediven boşluğuna kadar artık uçmuş mu düşmüş mü...Allahım bi baktık aşağıya nasıl indim bilmiyorum kendimi kaybettim bayılcam gibi...çocuğu kucağıma aldığım gibi en yakın sağlık merkezi ordan da hastaneye...2 defa tomoğrafi bir kere genel röntgen çekildi...yavrumun yüzünde ufak bir kızarıklık ve morluk dışında bi yerinde bir çizik bile çıkmadı çok şükür rabbime...Yürüteçte olması onun etraftan darbe almasına engel olmuş çok şükür...ama öldüm öldüm öldüm ve tekrar tekrar dirildim bu süreçte hissettiklerimi anlatmaya kelimeler kifayet etmez...Şuan çok şükür hiçbir sıkıntımız sorunumuz yok...biraz kilo preblemi dışında ki o da kan tahlilinde herşeyi normal...Anlayacağın arkadaşım meleklerimizi Allah koruyor biz ne kadar canımız gibi baksak ta 1 anlık bir sn lik boşlukta olanlar oluyor....
Yüce Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn...onları sağlıkve sıhhatten ayırmasın...AMİNNN AMİİNNN AMİNNN
aminn canımm sagoll, valla okadar kötüyümkii hastanden geldim ya şimdi patron halimi görünce niye geldin hadı toparla işini çık evine git dinlen dediiiböylee kaldımm tabii dedimm arkidişlere yazayımda çıkayımm oazamannn yani ben giderrr şekerler valla biraz yatıp dinlensem iyileşicem sanki ya ayakta geçmiyor bu hastalık işte
Günaydın topiğin güzel anneleri ve tatlı tatlı yavruları..
Akşam eve gittiğimde Kaan'ın burnunda kızarıklık gördüm.. Hoş bu ara her tarafımızda bir kızarıklık var.. masaya çarpıyor.. yere düşüyor vs.. Ufak Gazi gibi dolaşıyor.. Dün de mama sandalyesinden düşmüşHemde balıklama burnunun üstüne çakılmış..
Normalde hep bağlanır.. 1 dakikalığına bile oturtsak utlaka bağlarız.. annem de yoğurdunu yedirek için oturtmuş.. bağlamış yoğurdunu yedirmiş.. zaten koltukta da hiç durmuyor ağayını tepsinin üstüne koya.. önündeki tepsiyi alır aşağa atar.. yanda mutfak masasına uzanma çalışır vs vs.. neyse annem yoğurdu yedirmiş.. artık iyice huysuzlandı diye önünden kilidini açmış.. elindeki tabağı lavaboya koyana kadar (ki 2 saniyesini almaz) küüüüt yere düşmüş.. tam da yeni yedirdiği için de tabi düşmenin etkisiyle herşeyi çıkarmış kusmuş.. Annem de çok korkmuş kadıncağız çok da üzülmüş.. Akşam durumu öğrenince bende çok üzüldüm ama anneminde kendini suçlu ve kötü hissetmemesi için.. olur böyle şeyler tamama üzülme diye teselli verdim.. Ki eminim onun canı benimkinden 10 kat daha fazla acımıştır.. Kaan'a inanılmaz derecede düşkün.. Sadece ne olursa olsun koltuğu açma bidaha dedim.. ağlasa da sızla sa da kilitli olsun dedim..
Kaan'a gelince onun keyfi gayet yerinde.. hiç koltuktan düşmüş gibi değil.. Bütün enerjisi üstündeydi.. deli fişek gibi emekliyor
Bu aralar artık daha çok adım atmaya çalışıyor.. sanırım yürümemiz yakın..
Ben çok anlam yüklediğimden oldu...
Açıklama gereği hissttiğim için yazmak istedim:Nagişin Doğacığıma hediye göndereceği vakitlerde annesi çok hastaydı ben de üstüne bir de bizim işimizle uğraşmasın diye incelikte bulunarak bunu reddetmiştim.Hatta belirmek isterim ki her nekadar yazmak istemesem debunu;nagişe dedim ki madem sen kızıma hediye göndereceksin o zaman sen de adres ver ben de size göndermek istiyorum dedim.Allah var nagiş çok ısrar etti,fakat o da adres vermedi ben de..Olay zaman aşımına uğradı sonrasında...Özelden bütün yazışmalarımız var istenirse açıkça belirtirim.Hediyeyi kabul etmeyişimin nedeni tamamen ona kıyamadığımdandır...O dönem çok meşguldü çünkü,ben de ona üzülüyordum...Kafalarda soru işareti kalmasın...
Bazen hayatta bazı şeylere fazla anlam yüklüyorum da ondan...
Önemsediğim arkadaşlarımdansın,o bakımdan evet sana da gücenmedim değil.Yine de inceliğin için teşekkür ederim.
Evet o gün sadece:ELADURU,ŞEKERSİZ,BİANGEL,PLANNER,BABYCEREN,MUTLU,TALAY,AZRAECE,BAMBUCAN adlı arkadaşlar kutladı.turuncu ve meleğim de sonraki günlerde kutladı.Fakat zatıailinizi göremedim...Yazınızdan çıkadığım sonuca bakılırsa ;yeterince kutlanmışsınız daha ne diye güceniyorsunun kibarcası galiba...
Canım size de çok geçmiş olsun.Daha önce Mahir düşmüştü mama sandalyesnden,şimdide kaan(
Ben bugüne kadar hiç bağlamamıştım hareket etmiyor diye ama sizleri okuyunca gözüm korktu
İnşaallah böyle kötü olaylar bir daha hiç yaşanmaz.
Öpüyorum Kaanın minik burnundan..
merhaba arkadaşlar. bu ara işlerim çok yoğun. kafamı kaldıramıyorum, çizimler planlar tasarımlar toplantılar derken pilim bitiyo. buralara da pek uğrayamıyorum. az önce okuyabildim geçmişi. aklımda kalanları yazmak istiyorum.
öncelikle dilberegecim; çok geçmiş olsun. bu sıpalar bizim aklımızı alacak. anneciğin de nasıl korkmuş üzülmüştür kim bilir. çok şükür bişeyi yokmuş.
alyel; feyzanurun düşme hikayesini kalbim sıkışarak okudum. çok büyük geçmiş olsun.
babycerenim; eniştem iyi ki doğmuş.. nice mutlu; senli ve çocuklarla dolu güzel yılları olsun.
ve arkadaşlar; pınarda nın doğumgunu kutlamaları için gösterdiği alınganlık bana göre de fazla... keza kutlayanları "x, y, z adlı arkadaşlar" olarak ifade etmesi de hiç hoş değil. sevgili pınarda; hadi kutlamayanlara kızdın; o zaman kutlayanlara verdiğin değer bu mu yaniii? bu ne yaman çelişkidir. neyse uzatmayayım.
chihiro; orhan cemalim sünnet olduysa eğer kutluyorum. olmadıysa kutlamıyorum:)
Sağol canım benim,bizleri ,beni buraya bağlayan neden ilk etapta bebişlerimiz olmuştu,sonrasında paylaşımlar çoğaldıkça ve çeşitlendikçe birbirimizi daha iyi tanıyor olduk. Yeri geliyor geceli gündüzlü yazışmalarımız oluyor,yeri geliyor acılarımızı,en hassas noktalarımızı,sevinçlerimizi paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.Kitap kampanyasına karşı gösterdiğiniz incelik de cabası...Açıkçası ben ne zaman girmesem bile aklımda hep kalıyordunuz.Bu sayede ben sizleri gerçekten arkadaşım olarak addettim.Hal böyle olunca arkadaşlarımın özel günümde kızımı yalnız bırakmayacaklarını düşündüm.Size göre çok alınganlık yapmış olabilirim,haddimi aşmış olabilirim keza ben aynı fikirde değilim.Sadece fazla beklentiye girmişim...Bu olaydan ÇOOK DERS ÇIKARDIM emin olun.Açıkçası bana yüklediğiniz çok hassas,çok duygusal(belki de çıtkırıldım),tavrı abartılı etiketini kabul etmiyorum.Şu ana kadar naz tiz içerisinde de değildim.Babycerenciğim facede bana mesaj atınca düşüncemi belirttim ne yalan söyleyeyim ara ara ziyaretçi olarak da gelir okurdum sizleri...Siz arkadaşların da bana gösterdiği değerden ötürü aranıza tekrar katılmaya karar verdim.Nasıl iyi yapmış mıyımCanım öncelikle iyi ki geldin.. ve bizim sorularımızı cevapsız bırakmadığın için teşekkürler.. Sakın yine gitme olur mu?
Sanırım biraz duygusal bir yapıya sahipsin.. burada topikte Doğanın doğumgününü az kişi kutladı diye alınacak bir durum yok ki..
Mesela benim oğlumla beraber bir sürü arkadaşın çocuğunun doğumgünü aynı güne denk geldi ve kutlayan da oldu kutlamayan da oldu.. İnan kutlanmamış olması çok da önemli değil benim için..
Benim için burdaki paylaşımlar çok daha önemli.. Derdim olduğumda buradaki arkadaşlardan destek almak, merak ettiklerimi sorduğumda cevaplar almak.. onların fikirlerini dinleyip uygulamak vs benim için asıl önemli olan bunlar..
Bazen benim sorularım da cevapsız kalıyor.. Bazen yorum yazılacağını düşündüm yazılar unutulup geçiyor.. Alınganlık yapmıyorum.. Konu kaydaıysa çoğunluğun konuştuğu konuya dahil olup gidiyorum.. Eğleniyorum yani :) Tabiki ısrarla merak ettiğim bişey varsa tekrar sorup cevabımı alıyorum..
Pınadacım burada hep beraber güzel paylaşımlarla güzel sohbetlerimizi devam ettirelim..
Doğamı da kocaman öpüyorum :)
Sağol canım tekrar burdayım,benim hayatta önemsediğim değerler vardır.Ben o değerler çizgisinde hareket ederek kişiliğimi oluşturdum ve değer kazandım.Bundan da çok memnunum her ne kadar bazen beni biraz yıpratsa da...canımm inan kırılmana ve üzülmene ben çok üzüldüm sebep ne olursa olsun kimsenin gönlünün kırılmasını istemem ben çünkü bende çok kırılganımdır ve karşımdakinide kendim gibi bilir kalbinin kırılmasını istemembazen insan sevdiklerinden daha fazlasını beklediği için kırılabiliyor ama bilmeni isterimki en azından ben böyle biliyor ve inanıyorum buradaki hiçbir arkadaşımız artniyetli değil ve gayet içten ve sıcak paylaşımlarda bulunuyoruz, bu yüzden alınma lütfen, hassasiyetini anlıyorum ancak inan yanlış anlamış olabilirsin yada dediğim gibi aşırı duygusal bir yapın olduğundan da olabilir üzülmüşsün ama bence gereksiz yere üzmüşsün kendini canım zira hepimiz seni ve doğacımızı çok seviyoruz buradaki herkesi sevdiğimiz gibi mesela hediye konusunda da çok ince düşünmüşsün canım çok haklısın nagişin zor bir zamanıydı ama sana hediye gönderememiş olmak daha çok üzmüş gibi görünüyor onu umarım aranızda tatlılıkla halledersiniz...
Yok mutlucum,sinir harbi gibi bir durumum yoktu.Sadece alelacele kendimi ifade edeyim dedimPınardacım mesajlarımızı alıntıladım çünkü seni gerçekten dün babyceren yazana kadar merak edenlerden biriyim.Öncesi de var..
Kırılmanı hassaslığına veriyorum ve anlıyorum ama neden sinir harbi şeklinde cevap verdin onu anlamadım..
Sana ve Doğaya olan samimiyet ve sevgimde eksik bişey bulamadım ben,,senin arkadaşın Doğanında teyzesiyim forumdaki herkesin olduğu gibi...Nazını jazını bırak bi kenara aramızda ol canım,, ki kafalarda soru işareti kalmasın
Dert burdansa derman da burdadırSakın ha bize kızıp öğrencilere de kopya çektirmemezlik yapma
Sağol İlkimciğim.Ayrıca evet sen de kutladın teşekkür ederim canım,özür diliyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım.Meslektaşının dalgınlığına verCanım hoş geldin seni gördüğüme çok sevindim. Ben de kırılgan bir insanımdır o yüzden seni çok iyi anlıyorum; ama çocuk olduktan sonra kendi adıma tamamen değiştim özellikle çocuklu olan insanlara kırılmıyorum. Çünkü ben çoğu kez telefonlarıma bile cevap veremiyorum. Ayrıca o gün ben de kutlamıştım ve resimlerine de yorum yapmıştım çok iyi hatırlıyorum ama ismimi göremediğime üzüldüm açıkçası.
Canım benim şimdi gördüm yazını iyiyim canoşum beste hanımla uğraşıyorum
Yaren nurumu ve seni kocaman öpüyorum
Kocaman bir amin diyorum canım.
canım çok geçmiş olsun tavşanıma inşallah tez vakitte şifa bulur.
PLANNER sana da çok geçmiş olsun canım faranjit çok fena bi şey annem de çok çekiyo o hastalıktan.
Ben de sabah esnerken boynum tutuldu daha önce hiç böyle bi şey yaşamadım başımı çeviremedim ağrıdan. Sonra işi bırakıp dr a gittim iğne vuruldum eve geldim masajla düzelmesini bekleyecem bakalım.
Tamam canım benim,burdayım artık sizleri çok seviyorum.pınardacım hoşgeldin canım..öncelikle söylemek isterim ki bu ortam sanal bile olsa zaman içinde birbirimize o kadar alıştık ki
gerçek arkadaş hatta dost olduk..en yakınımıza söyleyemediklerimizi burada paylaşıyoruz,derdimize ortak oluyoruz..
hatta senle akraba bile olacaktık:)kısmet olmadı..
senin kırılgan yapıya sahip oldugunu çok önceden farkettim hatırlarsan senin dogum gününde ailen gereken hatırlamayı yapmadı diye
baya kırılmıştın..dogacıgımızda sende bizim için vazgeçilmessin..lütfen böyle basit şeyler için burdan kopma..
ben böyle şeylere takmam ama sen öyle degilsin,deger verildigini görmek istiyosun..
bizlerde sana ve kızına deger veriyoruz ama dogum gününü unutanlarda belki o gün girmemiştir yada çok yogunlardır..
bu işi uzatmayalım canım:)
neyse benim kafa dagıldı ocakta yemek vargel yiyelim
libye varsevermisin yemessen kuzzulkurt sana
Estağfurullah canım benim,ben de sizleri çok seviyorum(zaten ondan gönül koymuştum yaSimdi fizik tedavi den çıktım eve yuruyorum yarim saat. Agrilar azalacagina cogaldi biraz.bugun de yorgunluk yorgunluk ustune.
Planner gecmis olsn bebisim. Dikkat etama sen de bile bile yapma olur mu cnm. Tez vakitte iyi ol cnm.
Kuju cok gecmis olsun. Sanirim ayse minel de salgindan nasibini aldi. Biraz sürebilir bu durum.yaren nur da gecirdicunku. Metanetli ol. Arkadaslarin tavsiyelerine uy. Sarfiyati cok olup yemezse de serum taktirin. Benim yavru cok kotu oolmustu.guxelime acil sifalar dilerim.
Baby kiyafetin ve sen cok hossunuz.biliyorsun de mi?
Mutlu cnm o gorumceyi kaynar kazanaatmak lazim. Yaptigi ayip ama sen en guzelini yyapıyorsun. O utansin ins.
Pinarda cnm guzel arkadasim. Narin ve kirilganligini ince ruhlulugunu biliyorum. Ben de mi kutlamadim ya cok ozur dilerm. Bazi gunler foruma hic girmedigim de oluyr. Yada kafa kazan gibi oluyor. Ne olur kusuruma bqkma. Benim kizin dogum gununde bende merakla kimler kutladi diye bakmistm. Ama kutlamayan arkadaslara ilk basta kizsam da kendimden pay bicerek hak verdm.hediye mevzusuna gelince benim icimde kaldi ama senin gonul guzelligini biliyorum. Kizlar oyle bahsedince yazmqk zorunda kaldim. Biz aramizda hallesiriz ne de olsa faceden arkadasiz..aramizda kal. Yoklugunu gercektn hissettk. Donup yazilanlari okuyabilirsin. Seni ve dogayi cok seviyoruz.
Ilkim cnm liyi olmaniza sevndm.arasamiyrz bile degil mi? Hayat mucadelesi bu olsabgerek. Cok optm sizi...
ZAda ile de konusamadik hic.iyidir ins.
Kizlr yolu yariladm yazarken neredeyse mustwrime tosluyordm.adam durdurdu beni:))
Yorumlariniz icin cok sagolun.200 cc mama verip gece uyandiginda su vereym.bir de en son kacta ve ne yiyor bebisler cevap beklitlyorm
sağol bitanem hoşbuldukPınarda cnm hosgeldın cok sevındık senı aramızda yenıden gormekten..ben aslında kırıldıgın ıcın gelmedıgını tahmın edıyordum ama bu kadar uzun sure kusluk surecegını tahmın edemedım cnm..herkes hata yapabılır kı bızler suan cocuklarımızın ıyıce hareketlenmelerınden dolayı nerde ıse kafamızı kasıyacak zaman bulamaz hale gelmeye basladık..yanı demem o kı burda kımse bılerek bılınclı kırıcı olamaya calısmıyor..kendımden ornek verıyım gun ıcınde yogunluktan cogu zaman cınnet gecırme hallerı yasamama ragmen yıne buraya gelmeye ve okuyup sızlerle olmaya calısıyorum..bende kırılıyorum veya incınıyorum fakat dusununce herkese de hak verıyorum cunku gercekten kafa ve bedenler cok yorgun boyle oluncada performans ıyı olmuyor cnm..
Mutlu annecım tatıle cıkmısınız ben kacırdım bır ıyı tatıller bıle dıyemedm ama ıyı gecırmenızze cok sevımdım ve resımlerınızı bende gormek ıstedıgımı belırtmek ısterım..saygılar
Teşekkür ederim canım hoşbulduk.Bahsettiğin şiiri uygulamak gerek değil mipınarda hoşgeldin.kırgınlığını anlıyorum.bazen bende senin gibi hissediyorum.yaptığım yorumlara cevap bile alamıyorum acaba diyorum önemsenmiyorum sonra aklıma bi şiir geliyor can yücelin bağlanmayacaksın şiiri.benim için burdaki bütün arkadaşlar aynı mesafede hepinizi ayrı seviyorum.inş.seninde katılımla daha güzel paylaşımlar yaparız.
Canımmmm çok geçmiş olsun yaaa....Ne kadar kötü bir olay yaşamışsınız böyle..Rabbim korumuş kuzunu.
Rabbim kimseyi evladi ile imtihan etmesin.
Okuyunca bile içim ürperdi
Cannım çok geçmiş olsunn.
Ne güzel evcilik oynamay başlamışsınız bilee :))
Bizde bol bol hınnnnn hıınnn düüttttt diye araba sürüyoruz ::)))
Canım size de çok geçmiş olsun.Daha önce Mahir düşmüştü mama sandalyesnden,şimdide kaan(
Ben bugüne kadar hiç bağlamamıştım hareket etmiyor diye ama sizleri okuyunca gözüm korktu
İnşaallah böyle kötü olaylar bir daha hiç yaşanmaz.
Öpüyorum Kaanın minik burnundan..
Pınarda ; canım seni gördüğüme öncelikle çok sevindim.En azından kafamda kurduğum binbir türlü senaryonun gerçekleşmemiş olması çok mutlu etti beni.Hatta eşimi tembihlemiştim,bana bir şey falan olursa kulube girip haber ver olur mu diye
Öte yandan sadece kutlamalar nedeni ile sebebsizce uzaklaşmana çok üzüldüm.
Ben doğum günümüzde kimin bizi kutladığını,kimin unuttuğunu hatırlamıyorum bile...Ama sen aynı gün kimlerin kutladığını,sonra ki günlerde kimlerin kutladığını bile unutmamışsın.Önem verdiğini anlıyorum ama burda onca zaman bir sürü paylaşımda bulunduk.Doğum günü döneminde herkesin farklı yoğunlukları vardı mutlaka.Kimse bilerek Doğanın doğum gününü kutlamamazlık yapmadı diye düşünüyorum.Yani kasti değildir elbet...Hal böyle olunca sebebsizce uzaklaşmana çok üzüldüm açıkcası...
Dilekmete arkadaşımızda aylar öncesinden sitem etmişti.Yokluğu diğer arkadaşlar gibi farkedilmediği ve sorulmadığı için alındığını söylemişti.Nitekim şuan o da aramızda değil.Tarafımdan unutulmadı ama keşke gitmeseydi...
Çok yapıcı(!)bir tavrın var...Çayını biraz da şekerli içsen de acı acı yazmasan diyorum..Ayrıca hiçbir arkadaşa senin hitap ettiğin gibi hitap etmedim.Tarzım değil çünkü...Beni merak eden,tekrar geldiğim için sevinen arkadaşların hatırına burdayım.Ayrıca benden bahsetmeni de artık istemiyorum.
Sağol canım benim,bizleri ,beni buraya bağlayan neden ilk etapta bebişlerimiz olmuştu,sonrasında paylaşımlar çoğaldıkça ve çeşitlendikçe birbirimizi daha iyi tanıyor olduk. Yeri geliyor geceli gündüzlü yazışmalarımız oluyor,yeri geliyor acılarımızı,en hassas noktalarımızı,sevinçlerimizi paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.Kitap kampanyasına karşı gösterdiğiniz incelik de cabası...Açıkçası ben ne zaman girmesem bile aklımda hep kalıyordunuz.Bu sayede ben sizleri gerçekten arkadaşım olarak addettim.Hal böyle olunca arkadaşlarımın özel günümde kızımı yalnız bırakmayacaklarını düşündüm.Size göre çok alınganlık yapmış olabilirim,haddimi aşmış olabilirim keza ben aynı fikirde değilim.Sadece fazla beklentiye girmişim...Bu olaydan ÇOOK DERS ÇIKARDIM emin olun.Açıkçası bana yüklediğiniz çok hassas,çok duygusal(belki de çıtkırıldım),tavrı abartılı etiketini kabul etmiyorum.Şu ana kadar naz tiz içerisinde de değildim.Babycerenciğim facede bana mesaj atınca düşüncemi belirttim ne yalan söyleyeyim ara ara ziyaretçi olarak da gelir okurdum sizleri...Siz arkadaşların da bana gösterdiği değerden ötürü aranıza tekrar katılmaya karar verdim.Nasıl iyi yapmış mıyım
Sağol canım tekrar burdayım,benim hayatta önemsediğim değerler vardır.Ben o değerler çizgisinde hareket ederek kişiliğimi oluşturdum ve değer kazandım.Bundan da çok memnunum her ne kadar bazen beni biraz yıpratsa da...
Yok mutlucum,sinir harbi gibi bir durumum yoktu.Sadece alelacele kendimi ifade edeyim dedimKız şu hassas lafını da yazmayın artık valla gına geldi ha Sen hala benim arkadeşim ve Doğanın da teyzesisin tatlum.
Sağol İlkimciğim.Ayrıca evet sen de kutladın teşekkür ederim canım,özür diliyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım.Meslektaşının dalgınlığına ver
Tamam canım benim,burdayım artık sizleri çok seviyorum.
Estağfurullah canım benim,ben de sizleri çok seviyorum(zaten ondan gönül koymuştum ya)
sağol bitanem hoşbulduk
Teşekkür ederim canım hoşbulduk.Bahsettiğin şiiri uygulamak gerek değil mi
Neyse canım ayaşadıklarımdan öğrendiğim hep bir şeyler olur benim...Tekrar bir arada olduğumuz için memnunum,mutluyum.Hepiniz öpüldünüz
Simdi fizik tedavi den çıktım eve yuruyorum yarim saat. Agrilar azalacagina cogaldi biraz.bugun de yorgunluk yorgunluk ustune.
Planner gecmis olsn bebisim. Dikkat etama sen de bile bile yapma olur mu cnm. Tez vakitte iyi ol cnm.
Kuju cok gecmis olsun. Sanirim ayse minel de salgindan nasibini aldi. Biraz sürebilir bu durum.yaren nur da gecirdicunku. Metanetli ol. Arkadaslarin tavsiyelerine uy. Sarfiyati cok olup yemezse de serum taktirin. Benim yavru cok kotu oolmustu.guxelime acil sifalar dilerim.
Baby kiyafetin ve sen cok hossunuz.biliyorsun de mi?
Mutlu cnm o gorumceyi kaynar kazanaatmak lazim. Yaptigi ayip ama sen en guzelini yyapıyorsun. O utansin ins.
Pinarda cnm guzel arkadasim. Narin ve kirilganligini ince ruhlulugunu biliyorum. Ben de mi kutlamadim ya cok ozur dilerm. Bazi gunler foruma hic girmedigim de oluyr. Yada kafa kazan gibi oluyor. Ne olur kusuruma bqkma. Benim kizin dogum gununde bende merakla kimler kutladi diye bakmistm. Ama kutlamayan arkadaslara ilk basta kizsam da kendimden pay bicerek hak verdm.hediye mevzusuna gelince benim icimde kaldi ama senin gonul guzelligini biliyorum. Kizlar oyle bahsedince yazmqk zorunda kaldim. Biz aramizda hallesiriz ne de olsa faceden arkadasiz..aramizda kal. Yoklugunu gercektn hissettk. Donup yazilanlari okuyabilirsin. Seni ve dogayi cok seviyoruz.
Ilkim cnm liyi olmaniza sevndm.arasamiyrz bile degil mi? Hayat mucadelesi bu olsabgerek. Cok optm sizi...
ZAda ile de konusamadik hic.iyidir ins.
Kizlr yolu yariladm yazarken neredeyse mustwrime tosluyordm.adam durdurdu beni:))
Yorumlariniz icin cok sagolun.200 cc mama verip gece uyandiginda su vereym.bir de en son kacta ve ne yiyor bebisler cevap beklitlyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?