2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Annezynp kiz 58 mi:))seni kocama soliycem bekle sen:)39 canim...
Senin bizim yaslara bi garezinmi var:)benide 34 yazmistin

Kuculttum iste yasini kiz ne guzel :) ah be guzelim ben 60 70 yazsam nolur 18inde citir hatunlar gibisin esinin de 58.yasinda yine boyle sevgi dolu olun insallah gariban ziyaretcinin takilmasi ancak bu kadar oluyor iste :)

KIZLR ben guzel Doganin dogumgunuyle baslayan muhabbetleri pek sevmedim
Atisma sekilleri de hosuma gitmedi, hevesim kacti resmen
Tamam gec kutlamis olabilirim ama empati yaptigimda bu kadar tepki vermeyecegimden eminim
Kutlayanlar CICI kutlamayanlar OCU gibi, ne bileyim...
Bende oyle fena bir huy var ki istahimin kactigi sofraya hayatta oturamam
CHIHIRO ile olan tartisma doneminde de onunla ozelden yazistik cizistik orta yol bulmaya calistik ama bir sure pek aktif olamadim mesela
Icimden gelmedi
Yine gelmiyor
Bir suru cok onemli yazim sorum geyik muhabbetlerinin arasinda kaynamistir hic gucenmedim hemen ya maille ya telden ulasip sordum
Boyle isim isim okul defteri gibi
Sevmedim

biliyor musun,pişmanlıklar çok kolay ediniliyor ve tabi saçmalıklarda...

annezeynepciğim olayı neden cici-öcü şeklinde algıladın ki?ben hassasiyetimi yaşarken ve belirtirken asla ve asla suçlayıcı bir tavır sergilemedim.zaten ortada haklı-haksız,suçlu-suçsuz gibi bir durum yok ki!neden bu tarafa çekilmekte anlamadım?yani benim gücenmem niye bu kadar antipatik geldi bazılarına anlayamadım!senin okul defteri benzetmenle benim yazmış olduğum arkadaşların isimlerini yazmamdaki amaç sadece ve sadece teşekkür mahiyetindeydi.asla ve asla ötekileştirme gibi bir hava sezinlenmesin.böyle bir üslup bana hiç yakışmaz çünkü...seni üzmek en son düşüncemdir..hatta düşünemem de...

Annezeynep; canım kutlayanlar da cici değil. Merak etme. Kutlayan da kutlamayan da pek farklı değilmiş maalesef.
Ayrıca al benden de o kadar... Örtmen bizi tahtaya dizdi, yoklama aldı... Ama olan da olmayan da sopa yedi :)

biliyor musun,pişmanlıklar çok kolay ediniliyor ve tabi saçmalıklarda...

Pardon pinarda hanım. Şair burda ne demek istedi pek anlayamadım?? İzah eder misiniz örtmenim?

Sağol canımcığım,hoşbulduk.Sorma canım benim kız da bu aralar çok huysuz.Sabaha kadar onu sallamamı istiyor.Son günlerde çok uykusuz kalıyorum bu yüzden.Aynı senin bıdığın ibi ben nerede kızım orda.Galiba azılar çıkıyor

Sağol beybiim,hemen başlayayım o zaman:Beni niye yazıyorsun kuzzulkurrt sana

Masallah cnm sana sen her emzirmede yoksa abdestmi alıyordun harıkasın helal olsun valla
Sımdı hanıfı mezhebınden olunca abdes gıtmez dıye bılıyorum ama şafi mezhebınde belkı oluyordur o konuda bır bılgım yok cnm..bırde senın esın sana helal yanı eger esının senı gormesı ıle bundan haza gelmemıssen kı sanmam oyle oldugunu bu yuzden abdesın halan yerınde olur..benım kıt bılgımle bu kadar yazabıldım ama ıstersen erbabı olan bırınede danıs ok..

önce börek sonra vidio
eşinin doğum günü kutlu olsun bebeğem listeye beni de ekle.

sagol bebegemseni listenin başına alıyorum:)torpil geçtim çaktırma:))

canım keşke olabilse ama her emzirmemde abdest almıyorum.
evet kuzumu abdestsiz emzirmiyorum (gusülsüz yani)ama normal namaz abdesti almıyorum yani emzirirken.
fakat çok uzun bir zamandır namaza başlamaya niyetleniyorum..
2 aydır diyelim kah 10 gün kılıp 3 gün kılmıyorum böyle gidiyo..
biraz öncede tam abdest aldım namaz kılıcam azra uyandı o esnada emzirirken işte eşim göğsümü gördü..
derken ben aceba abdest almalımıyım ki diye düşünmeye başladım..
tabiki tekrar abdest alınır ama bunu öğrenmek şart oldu bi kez aklıma takıldı..
deeeerkeeeeen bunu araştırcam diye ne abdest aldım nede namaz kıldım..
allah nasip etsin ne diyim ama bu günde gitti...
canım benm yinede cavabın için çok teşekkür ederim.. bende öyle düşünüyorum ama yinede aslınu öğrenmek gerek

Gecmis olsun cnm Kaandamı dustu mama sandelyesınden off yaa bu bıdıklar gercekten heran patlamaya hazır bomba gıbıler ..
Bızım Mahır dustukten sonra hemen buraya yazıp sızıde uyarmak oldu ılk ısım malum benım basıma geldı sızlerın basına gelmesın ıstedım ama kaza olucaksa oluyor yıne demek...Kaan nasıl oldu sımdı ıyımı annesı merak ettım bızım mınık bır kafa kızırıklıgı ıle atlattı ve hemen buz koydugum ıcın morartı ve sıslık olmadı..onunde tepsısı varmıydı bbızımkınde vardı ama baglı degıldı..10 dk ayrılmam esnasında oldu olan cok hızlılar ve bızımkıde butun dolapları acıp ne varsa yere dokuyor... ozellıkle deterjanlara cok dıkkat et bızımkı kapak bıle acmaya basladı..artık oglumun uzerınde yaklasma patlar ıbaresı koymayı dusunuyorum :)) cok yerınde olur kanımca .))

bu saatte 7 üye 7 ziyaretçihayrolane iş
bambucanım sorunu bilemiycem canımsınsen en iyisimi bi daha abdest al:)
annezeyno hala yaşını küçülttüm diyosunkız benim yaşım 29:)gör artık görrrbenim yaş takıntım var:))))
melegim
pınarda ve şekersiz ne desem bilemiyorum:26:
en iyisi ben yine susuyum

ya forumda böyle negatif olaylar dönerken seyirci kalamıyorum malesef..
daha öncede karışmışlığım var yani..
kısaca şunu söylemek istiyorum..
pınardacım hassasiyetini anlıyorum keza zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor..
bir sorumuza cevap verilmiyor yada herhangi bir paylaşım tahmin edildiği gibi istediğimiz şekilde konuşulmuyor vs.
sana 'canım iyiki geldin çok hassassın lütfen geri dön 'diyenler olabileceği gibi,
'bence pınardanın bu tepkisi aşırı' diyenlerde olabilir..
farkında değilsin sanırım ama mutluanneminde yazdığı gibi dönüşünde cevaplara sinir harbiyle cevap verdin bencede..
ayrıca bukadar samimi dostluklar kurduğun biryerde, empati yapıp arkadaşlarımın işleri uğraşları var bir artniyetleri yoktur gözden kaçmıştır diye düşünmeni çok isterdim.. ki emin ol bu böyle..
burda sitemini yine dile getirirdin ve tatlılıkla doğamızın doğum gününü güzelce kutlardık yeniden..
biz bir dostuz aileyiz falan her zaman bunları söylerken, tek bir sorunda birdaha benimle konuşma gibi kesin cümlelerin olmasıda ayrı bir üzücü..

Mahırımde aynı durumda cnm,pacalarımdan tutunup gezınıyoruz resmen ve hep aglayarak sık sık uyanıyor..bız alısma donemındeyız fakat ıngılterede bızımkı cok aglak ve uykusuz bır cocuktu sımdı daha fazla oldu..bızım bırde sıcaklara alısma sorunumuz var, ıns duzelırler yoksa vay halımıze dımı..
Bu arada ben oglanla wc ye gıdıyorum ne yapayım pesıme cok aglıyor yabancılıyor halan kaldıgımız her yerı...yakınlarımıza yavas yavas alıstı sayılır artık kucaga alınınca eskısı gıbı aglamıyor..yakınlar dedıgım dayısı ve teyzesı tabıı onlarda sık sık gordugu ınsanlar oluyor...
Tarık Bugranın sunnetı ne zaman olcak...annecıgın nasıl sımdı..

Eşınızın kacıncı yasını kutluyorsunuz bılemıyorum ama ben ne olursa olsun kutluyum dedım..guzel yaslar dılerım sızlerle beraber olsun hep ıns..
Cnm bende sana sarılıyorum el sallamak yetmez dımı
senden ozele aıt bılgı ıstedım daha dogrusu herkesten ıstedım ama hıcc uzerıne alınmadım ask olsun ama meşk olmasın :)) canın sagolsun bu daha ıyı oldu galıba

kızlar bu arada cumartesi günü tayyip erdoğan ankarada miting yapacakya, hemen benim evimin önündeymiş meğer..
2 gündür hummalı bir çalışma vardı sokakta çözememiştim sebebi buymuş..
terkedilmiş köhne bir tamirci barakası vardı onu kaldırdılar, yolu kazıdılar asfalt attılar..
yani başbabakan bir kez daha gelse vallahi evimin değeri artar..
balkondan izledim bugün kanalların arabaları gelip kurulum falan yaptılar, çok stratejik bir konumdayım anlayacağınız..
cumartesi günü son dakika haberleri tüm kanallardan önce bambucan tv de
etrafa iyi bakın balkondan kameralara yakalanırsam sizlere el sallayacağım

neyse bu kaa geyik yeter. olayı bu şekilde anlatsamda, ülkemin bu durumuna kayıtsız kalamıyor ve çok üzülüyorum..
en kısa zamanda çözüme ulaşmasını ve bu kötü günleri geride bırakmayı ümit ediyorum.
haklı başlayan bir olayın ( yeşili seviyorum) provakatörlerce başka yönlere çevrilmesinden ve siyasilerin bunu kendi lehlerne çevirmesinden doğan bu saçma sapan karmaşanın son bulmasını ve ülkemin daha fazla yara almamasını diliyorum..
ve bu konuşmanın yerinin burası olmadığını düşünerek konuşmama son veriyorum...

kırk yılda bir geleyim dedim herkes gitti yahu..
bende kaçayım hepinizi öpüyorum iyi geceler..
(bebişleride öpüyorum muahh )

Nasıl vayy bee dedıysen artık patlatıvermısın baksana ...ayy cok guldum yaa sayende bır omursun sen arkadasım..

Chihiro79 Oglunuzun sunnetı hayırlı ugurlu olsun ıns tez ıyılesır, okuyacagınız kitaplara donebılırsınız..bılırım cok buyuk asktır

eşim 39 yaşında canım..yaşlanıyoee ne yapalım çekcez mecburrr
bu arada bende sana sımsıkı sarılıyorum arkadaşım
özele ait bilgi istedim derken neyi kastettin canım anlmadımsen benden birşey istemedinki

kırk yılda bir geleyim dedim herkes gitti yahu..
bende kaçayım hepinizi öpüyorum iyi geceler..
(bebişleride öpüyorum muahh )

bambucanım dur gitme kız:))ben geldim bak
ufak bir işim vardıhallettim geldimabdestimide aldımbenimle konuşmanda bir sakınca yok
mitingte inan gözlerim seni arayacaktayyibi degilde seni seyredecem:)
bize el sallamayı unutmahatta bir pankart aç2012 mayıs anneleri ve minik çapulcuları yaz:))

çok yorgunum çoookk
tarık buğra daha yeni uyudu..umarım bu uyku problemi uzun süre devam etmez
bir de her gün yıkadığım ve gece ince giydirdiğim halde gıdısının altı isilik olmuş burun kenarlarında da var biraz drye götürsem krem mi verir acaba:26:

bambucantekrar abdest almana gerek yok canım sonuçta gören kişi eşin ve eşinin seni görmesiyle meleğiminde dediği gibi sen hiç bi haz almıyosun abdestin yerinde yani:)

babycerencim1 yufkayı serdin mi?onu + şeklinde 4 e böldünmü?ilk üçgene yoğurt/süt,biraz sıvı yağ ve ymurta karışımını fırçayla sürdünmü?içerisinede harcını koydunmu?sonra onu rulo şeklinde sardınmı?sonrada onu ucundan başlayarak yuvarladınmı?salyangoz gibi yani güzel benzettim:)üzerinede yumurta sarısı sürüp fırına sürdünmü?oldumu sana gül böreği?vidio için randevulaşalım şekerim kaçırdığım tüm vidioları yükle ltfo kadar tarif verdim

meleğim mahiriminde bi farkı yokmuş tarık buğradan..ben henüz wcye girerken yanıma almadımalışma sürecide uzun sürdü kuzumun..annemde aynı canım şekerini bi düşüremedik kendiside kafasına takıyo gözlerine vurmuştu zaten şimdi böbreklerde idiyo içten içe kemiriyor pis hastalıktarık buğrada önümüzdeki hafta sivasa gidicez yaklaşık 10 gün kalıcaz dönüşte sünnet olucak erkekim

öptüm hepnizi kızlar iyi gecelerr..daha duş alıcam uykuya dalıcam çok işim var çok

tatlıcadım tarifi aldımçok basitmişben bu tarife çeyrek vidio yüklerim
ne zaman istersen gün saat bildirbu işi kapatalım
borçlu kalmayı sevmem
ama seni çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…