Merhaba arkadaşım. Öncelikle çoook geçmiş olsun diliyorum...Allah beterinden korusun ki inan beterin beteri var bunu yaşamış biri olarak seni anlıyorum...Burdan ilk kez paylaşıcam bende çok kötü bir tecrübe yaşadım düşmeyle alakalı..şuan bile hatırlayınca ürpermeme yetti tekrar...Biz ikinci katta oturuyoruz oturduğumuz bina 4 katlı altta kayınvaldem ortada ben üstte de eltim oturuyoruz giriş katta da tanıdık kiracı var..Bizimki bir aile apartmanı olduğu için sürekli birileri iner çıkar sürekli kapımız tıkırdar yani geleni gideni boldur hepimizin..neyse gene bir gün hepimiz evdeyiz ben ev işleriyle meşgulum Feyzanur da yürüteciyle dolanıyor evde...sürekli gözüm üstünde ama...halıya takılabilir düşebilir bi yere uzanır ağzına bişe atar vs hep temlinliyim kulağım gözüm Feyzayı takip ediyor bi yandan işleri yaparken...o arada kapı çok çaldı terasta çay içiyorlarmış bizimkjiler bizi de çağırıp duruyorlar ..biz de çıkıcaz son bi iki şey daha ayarlayayım çıkalım diyoruz..o ara gene kapı çalmış yeğen hadi gelmiyor musunuz diyor..arada 1 dk geçti geçmedi ben örtümü kapadım eşim lavabodan çıktı yanıma geldi ve artık çıkıcaz..çocuk nerde diye sordu odadaydı dedim yürütecinde..bir baktık daire kapısı aralık kalınca orayı kendi kendine açmış ve daireden çıkmış...20 basamaklı merdivenlerden yürüteciyle 1. katın mediven boşluğuna kadar artık uçmuş mu düşmüş mü...Allahım bi baktık aşağıya nasıl indim bilmiyorum kendimi kaybettim bayılcam gibi...çocuğu kucağıma aldığım gibi en yakın sağlık merkezi ordan da hastaneye...2 defa tomoğrafi bir kere genel röntgen çekildi...yavrumun yüzünde ufak bir kızarıklık ve morluk dışında bi yerinde bir çizik bile çıkmadı çok şükür rabbime...Yürüteçte olması onun etraftan darbe almasına engel olmuş çok şükür...ama öldüm öldüm öldüm ve tekrar tekrar dirildim bu süreçte hissettiklerimi anlatmaya kelimeler kifayet etmez...Şuan çok şükür hiçbir sıkıntımız sorunumuz yok...biraz kilo preblemi dışında ki o da kan tahlilinde herşeyi normal...Anlayacağın arkadaşım meleklerimizi Allah koruyor biz ne kadar canımız gibi baksak ta 1 anlık bir sn lik boşlukta olanlar oluyor....
Yüce Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn...onları sağlıkve sıhhatten ayırmasın...AMİNNN AMİİNNN AMİNNN
canımcımm evet kartaldaki organik pazar, pazar günleri oluyor şimdi biz cumartesi tatile çıkıyoruz kısmetse inş 2 hafta yokum buralardaama döndüğümde pazara gidelim birlikte sonrada kartalda oturur laflarız daha burdasın nasılsa değilmi şekerimm? Maltepe bu kadar yakınız birbirimize kesinlikle görüşmeden bırakmam bu sefer bilesinnn QUOTE]
Cnm olur tabıkı seve seve senden haber beklıyoruz..
Evdekı ıyılesme surecınde ıns ıyı gelır sana..gecmıs olsun tekrardan ..
annezeynepciğim olayı neden cici-öcü şeklinde algıladın ki?ben hassasiyetimi yaşarken ve belirtirken asla ve asla suçlayıcı bir tavır sergilemedim.zaten ortada haklı-haksız,suçlu-suçsuz gibi bir durum yok ki!neden bu tarafa çekilmekte anlamadım?yani benim gücenmem niye bu kadar antipatik geldi bazılarına anlayamadım!senin okul defteri benzetmenle benim yazmış olduğum arkadaşların isimlerini yazmamdaki amaç sadece ve sadece teşekkür mahiyetindeydi.asla ve asla ötekileştirme gibi bir hava sezinlenmesin.böyle bir üslup bana hiç yakışmaz çünkü...seni üzmek en son düşüncemdir..hatta düşünemem de...
ya forumda böyle negatif olaylar dönerken seyirci kalamıyorum malesef..
Daha öncede karışmışlığım var yani..
Kısaca şunu söylemek istiyorum..
Pınardacım hassasiyetini anlıyorum keza zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor..
Bir sorumuza cevap verilmiyor yada herhangi bir paylaşım tahmin edildiği gibi istediğimiz şekilde konuşulmuyor vs.
Sana 'canım iyiki geldin çok hassassın lütfen geri dön 'diyenler olabileceği gibi,
'bence pınardanın bu tepkisi aşırı' diyenlerde olabilir..
Farkında değilsin sanırım ama mutluanneminde yazdığı gibi dönüşünde cevaplara sinir harbiyle cevap verdin bencede..
Ayrıca bukadar samimi dostluklar kurduğun biryerde, empati yapıp arkadaşlarımın işleri uğraşları var bir artniyetleri yoktur gözden kaçmıştır diye düşünmeni çok isterdim.. Ki emin ol bu böyle..
Burda sitemini yine dile getirirdin ve tatlılıkla doğamızın doğum gününü güzelce kutlardık yeniden..
Biz bir dostuz aileyiz falan her zaman bunları söylerken, tek bir sorunda birdaha benimle konuşma gibi kesin cümlelerin olmasıda ayrı bir üzücü..
Anliyorum Pinardacim, insan bazen birseyi cok bekleyince beklentisinin altinda kaldiginda uzuluyor
Sadece bana da sinir harbi icinde yoklamaya cekilmis gibi geldiginden keyfim kacmisti
Nasil guzel yagmur yagiyor, nasil dualar ettim
Rabbim Doganin da, diger tum bebeklerimizin de saglikli sihhatli nic e senelerini gormeyi nasip etsin!
Hic gerilmeyelim hic!
bu saatte süt sağıyorum hala ve kızım saatlerdir uyuyamıyor...
Bambucancığım,ben bu konuyu artık dallandırıp budaklandırmak istemiyorum.özellikle doğamın adının ister istemez bu olay yüzünden geçmesi beni artık rahatsız ediyor.ama açıklama hakkı doğduğu için yazmak durumundayım;ben yazılanlara sinir harbiyle karşılık vermedim ki:26: Ben sinirli olmadım ki:26:mutlucuğumun cevabına karşılık yazım öyle anlaşılsa da ben yanlış anlaşılmamak için alelacele konuya direkt giriş yapmıştım.yani sinir harbiyle oluşu nereden anlaşıldı ki?bir sitem var evet fakat ne kızgınlık oldu,ne hırçınlık oldu ne de suçlayıcı bir tavrım oldu....yani sitemin buradaki yani sizin literatürünüzdeki karşılığı sinirse bir şey diyemem tabi...bu arada birilerine benimle konuşma diyebilmem için sebebim var,sen onun nasıl bir üslupla yazdığını ,provake ettiğini görmedin sanırım...
günaydınlar mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat versin tüm bebişlere
kızlar az sonra tavşanımı dr götürcem yakacık çoçuk hastanesi pazartesiye verdi randovi ( allah bu devleti nasıl bilyosa öle yapsin
gece tavşanımda kırmızı bişeler çıkmaya başladı baş ve yüz çevresinde çok var aşaya doğruda ince ince var ateşi yok o kadar acile götürmek istemedim gece stajer felan vardır ancak .....vs
sultanbeyli ersoy hastanesine götürücez birazdan mışıl mışıl uyuyo tavşanım
kızlar dua edin kötü bişi olmasın çok korkuyorum
gunaydinnn gece super az uyusam da cok mutlu uyandim! Gok gurultusunden uyuyam?adi Omercik. Biz de yagmurla beraber bol bol dua ettik. Huzur kapladi icimi. Sekersiz & pinarda cok gerilmeyin hadi artik. Ben de bastan cok tepkiliydim ama birbirimizi anlamayi deneyince daha kolay oluyor. Sekersiz ilk mesajinda aslinda cok da sert birsey dememisti. Yazi dili iste nasil ki biz pinardayi farkli anladiysak ayni sey oldu bence. Cok da uzatmayayim icime melek kacti bugun halbuki gece nasil sinirli uyumustum esime kizip :)
Plannerım: gittiğin yağmurla gelme emiBize bol bol güneş getir oralardan
Mira çok iştahsız kızlar,,bildiğiniz gibi değilGece sütü olmasa neredeyse aç gezicek
Bu güzel cuma gününde bütün bebişlerime sağlık,iştah,mutluluk ve huzur diliyorum
Kocişlerin cepleri para dolsun,,evlerimiz hep bereketli olsun inşallah
Bizde zayıf,güzel,sağlıklı ve enerjik tatlı anneler olalım(zayıfı başa yazmışım )
Sanırım diş yüzünden canım,,gün be gün artıyor iştahsızlık ve özellikle gece ağlamalarıMutlucum süt dedin de gecen akşam ilk defa gunluk sut vereyim dedim ama bi yudum alıp gerisini bıraktı. İçmemmm anlamında kafasını salladı. Umarım lıkır lıkır süt içen bi bebek olur ilerde. Neden iştahsız ki mira yaa??
MUTLU MUTLU MUSMUTLUU SANA BİR SORUUU
bunu yazdım telekonferansa gittim geldim ne soracağımı unuttum
amaan demek ki yalanmış
şuolaylar olaylar bir durulsa geleceğiz şekerim de böyle olunca cesaret edemiyorum
psikopat yanım diyor ki feribotta tartışma çıkar sorun olur sonra gemi fln batar can simidi bulamayız gitmeyelim
KIZLAR HERHANGİ BİR ALIŞVERİŞ SİTESİNDE OSH KOSH CARTERS görürseniz hemen bana haber verin ve eşimi batırayım
bugünün indirimleri mothercare marks spencer ve atalarda
hemen gidip o yeşil elbiseyi alacağımmm
Amin canım aminhepinize günaydın canlaarr..
mutluannem canım azrada pek bir iştahsız..heleki sabahları artık ne yedireceğimi şaşırdım..
kahvaltıdan vazgeçeli 2 ay olacak. yumurtadan sıkılmıştır diyerek evet ara verdim muzlu cicibebeli mama, irmikli pekmezli mama,
prinçunu katkılı cicibebe vs.. dönüp duruyoruz.. arkasındanda emiyo tamam işte kahvaltı bu..
gündüzleride ya yoğurt çorbası yada tarhana.. başka bişi yemiyo semiz otu kabak falan yesin çok istiyorum ama kokudan anlıyo sanki istemiyo.. şu iştahsız bebekler bi iştaha gelse artık
Merak etmez olurmuyuz hiç,,sen yine de bize elindeki teknolojiyle bi selam edersin arada canımya şekerim şansımıza havaya baksana eşim bugun konuşucak bakalım ayarlayabilirse haftaya kaydırıcaz tatilimizi olursa süper olur ya bizde bursa Eskişehir falan gezeriz buarada birhafta inş 3. haftayada izin alma durumum var daha önceki senelerden birikmiş izinlerimm (işe başladığımdan beri doğru dürüst izin kullanmadığım içinnsüper bir dinlenme olacak bana 3 hafta inşş ya arada fırsat bulup gelebilirmiyim acaba telden girmem çok zor oluyor bakk gelmezsemmm benii merak etmeyin hee oki cicilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?