2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok dogru dıyorsun beterın beterı var..Feyzanurumuzun boyle bır kazayı gecırmıs olmasına cok uzuldum cok sukur meleklerı korumus kuzumu rabbım eksık etmesın ıns baslarından meleklerını..

melegim canım önceki sayfayada yazdım gözünden kaçmış olabilir..
özele ait ne istedin bizden:26:merak ettim:26:

herkes gitmişyine yalnız kaldım
hemen şu duvarları karalıyımyerlere saçımı atıyım
çikolatamı yiyim:125:elimi havluya silip kaçıyım
bende gidip yatıyım
çok uykum varyarın ceren karne alacak
bakalım notları nasıl:18:işla sınıfta kalmamıştır:18:
iyi gecelerrrren güzel rüyalar sizinle olsun

Anliyorum Pinardacim, insan bazen birseyi cok bekleyince beklentisinin altinda kaldiginda uzuluyor
Sadece bana da sinir harbi icinde yoklamaya cekilmis gibi geldiginden keyfim kacmisti
Nasil guzel yagmur yagiyor, nasil dualar ettim
Rabbim Doganin da, diger tum bebeklerimizin de saglikli sihhatli nic e senelerini gormeyi nasip etsin!
Hic gerilmeyelim hic!

bu saatte süt sağıyorum hala ve kızım saatlerdir uyuyamıyor...
Bambucancığım,ben bu konuyu artık dallandırıp budaklandırmak istemiyorum.özellikle doğamın adının ister istemez bu olay yüzünden geçmesi beni artık rahatsız ediyor.ama açıklama hakkı doğduğu için yazmak durumundayım;ben yazılanlara sinir harbiyle karşılık vermedim ki:26: Ben sinirli olmadım ki:26:mutlucuğumun cevabına karşılık yazım öyle anlaşılsa da ben yanlış anlaşılmamak için alelacele konuya direkt giriş yapmıştım.yani sinir harbiyle oluşu nereden anlaşıldı ki?bir sitem var evet fakat ne kızgınlık oldu,ne hırçınlık oldu ne de suçlayıcı bir tavrım oldu....yani sitemin buradaki yani sizin literatürünüzdeki karşılığı sinirse bir şey diyemem tabi...bu arada birilerine benimle konuşma diyebilmem için sebebim var,sen onun nasıl bir üslupla yazdığını ,provake ettiğini görmedin sanırım...

Canım bu saatte hayırdır?Allah kabul etsin canım...

günaydınlar mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat versin tüm bebişlere

kızlar az sonra tavşanımı dr götürcem yakacık çoçuk hastanesi pazartesiye verdi randovi ( allah bu devleti nasıl bilyosa öle yapsin

gece tavşanımda kırmızı bişeler çıkmaya başladı baş ve yüz çevresinde çok var aşaya doğruda ince ince var ateşi yok o kadar acile götürmek istemedim gece stajer felan vardır ancak .....vs

sultanbeyli ersoy hastanesine götürücez birazdan mışıl mışıl uyuyo tavşanım

kızlar dua edin kötü bişi olmasın çok korkuyorum

gunaydinnn gece super az uyusam da cok mutlu uyandim! Gok gurultusunden uyuyam?adi Omercik. Biz de yagmurla beraber bol bol dua ettik. Huzur kapladi icimi. Sekersiz & pinarda cok gerilmeyin hadi artik. Ben de bastan cok tepkiliydim ama birbirimizi anlamayi deneyince daha kolay oluyor. Sekersiz ilk mesajinda aslinda cok da sert birsey dememisti. Yazi dili iste nasil ki biz pinardayi farkli anladiysak ayni sey oldu bence. Cok da uzatmayayim icime melek kacti bugun halbuki gece nasil sinirli uyumustum esime kizip :)

"zeytinyağı gibi üste çıkmak" ve "hem suçlu hem güçlü olmak" deyimleri bu durum için kullanılıyormuş demek...

canım çok geçmiş olsun. inşallah önemli bişey değildir. dualarım seninle... ve korkma lütfen...

idrak yolları enfeksiyonu geçiriyor ondan.. sinirinden doğru algılayamıyor maalesef...
ikimizin de yazdıklarını baştan okursa çok net görecek olayı ama işte "tükürdüğünü yalayamamak" deyimi de bu noktada işin içine giriyor.

günaydın.. havada misss gibi toprak kokusu var. kuzumla gülerek uyandık, oyunlar oynadık.. o okula ben işe...
hepinize mükemmel bir gün diliyorum. bugün cuma... haftasonu başladı benim için.. Zaman akıp geçsin ve kuzuma kavuşayım.
tüm çalışan annelere de aynı şeyi diliyorum...

bu arada ;

tatlıcadı geç kaldım ama geçmiş olsun cnm. çok sükür ameliyatlık bişey yokmuş.. çok sevindim. anneciğine de acil şifa diliyorum kuzum.

bambucan sorunun cevabını maalesef bilmiyorum. yoksa akşam görünce cevaplardım canım.

babyceren; etrafı toplamadan yatmışsın. dağınık kalmış

Nagihancım soruna cevap vereyim kaynamasın
Benim bebişim en son saat 22.30 civarı 160cc günlük inek sütü içiyor,
23:00 sularında da emerek uyuyor,sütüm 50cc kadar geliyordur tahmini:44:
Gece uyandığında bazen su veriyorum yada göğsüme alıyorum canım.

Pınardacım
: Dönmene çok sevindim fakat şekersizime olan kırıcı üslubun
hiç olmadı,,yazdıklarını(zı) sakin bir şekilde tekrar oku ve burda sana karşı bir
kasıt olmadığını hisset lütfen."...adlı arkadaşlar" söylemini güzel bulmadığını
ifade etmesi çok normal, tıpkı senin,"isimleri tek tek yazıp belirtmek istemen" kadar...

Unutmayalım ki hepimizin hayatlarında zaten sinir bozucu,tatsız bir sürü şey var,,
burada bunları paylaşıp derman bulmaya çalışırken,,hayattaki en değerlilerimiz sayesinde burada toplanıp
onlar için fikir fırtınası estirip nasıl daha sağlıklı ve iyi yetiştirebiliriz diye konuşurken,,böyle tatsızlıklar yaşanmasın lütfen..
Hala emzirdiğimizi ve sütün bundan etkilendiğini de unutmayalım,,zeytin dalı bekliyorum senden canım

Bambucanım:Ben yazana kadar abdestin kesin kaçmıştır ama ben olsam yeniden hemencecik abdest alırdım,
fikrim budur canım Mitingi senin için izlicem canımSenden bişey isticem yalnız,,evde yumurtan vardır inşallah

Biangel kuşum:Mübarek cuma günü hürmetine Rabbim yavruna sağlık hazinesinde nasib etsin canım
iyi haberlerini bekliyorum

Tatlıcadım
: Bugün o börekten yapıp akşama da bana gelsene,,bende çay koyarım

Annezeynom: Özel istek: artık gelin İstanbula görüşelim

Turuncum: Bizi kilo topiğiyle aldatma artık,,özlüyoruz seni ve boncuğumuzuBabannen nasıl oldu bu arada?
Orda 5 mesaj yazarsan burda 10 isteriz

Plannerım: gittiğin yağmurla gelme emiBize bol bol güneş getir oralardan

Mira çok iştahsız kızlar,,bildiğiniz gibi değilGece sütü olmasa neredeyse aç gezicek
Bu güzel cuma gününde bütün bebişlerime sağlık,iştah,mutluluk ve huzur diliyorum
Kocişlerin cepleri para dolsun,,evlerimiz hep bereketli olsun inşallah
Bizde zayıf,güzel,sağlıklı ve enerjik tatlı anneler olalım(zayıfı başa yazmışım)

günaydınnn arkadaşlarıııımmm

güzel bir gün ve hayırlı cumalar diyerek başlamak istiyorum sözlerimeee diyeceğiimm ama konuşacak halim yokkk hala tam iyileşemedim tabii ama işe geldimm tabiykiii o kaçınılmazz sonn çok şükürkii bugün son günümm tatill başlıyor işleriii ŞEKERSİZEE bırakıp kaçıcammm şekerimm sen tatile gidincede ben bakarım senin işlerinee olmazmııı

Mutlucum süt dedin de gecen akşam ilk defa gunluk sut vereyim dedim ama bi yudum alıp gerisini bıraktı. İçmemmm anlamında kafasını salladı. Umarım lıkır lıkır süt içen bi bebek olur ilerde. Neden iştahsız ki mira yaa??

Plannerım, çok mutlu musmutlu bi tatil diliyorum size. Sen gecen gun yazınca netten baktım çok guzel bi yermiş gökova. Hangi otel veya pansiyonda kalcaksınız?
İşler bende merak etme. Gözün arkada kalmasın ve gecmiş olsun. Hemen iyiles tatilin tadını cıkar

Allahımmm TARIK BUĞRAnın ameliyat olmasına gerek kalmadığını yeni okuyorum!!
çok sevindim çok!! sünnetinizi de kolayca atlatırsınız inşallah canım
bu kadar geç yazdığım için kusura bakma günelrdir hızlıca bakıp çıkıyorum
demek pipisi büyükmüş hmm oo e iyiii

PLANNER nereye gidiyorsun ya bak hiç haberim yok Akyaka'da mı olacaksınız? Ben Didim'de akraba ziyaretinden sonra eşimi kandırıp 1 günd e olsa inmek istiyorum okudukça aşık oldum kendilerine :)

MUTLU MUTLU MUSMUTLUU SANA BİR SORUUU
bunu yazdım telekonferansa gittim geldim ne soracağımı unuttum
amaan demek ki yalanmış
şuolaylar olaylar bir durulsa geleceğiz şekerim de böyle olunca cesaret edemiyorum
psikopat yanım diyor ki feribotta tartışma çıkar sorun olur sonra gemi fln batar can simidi bulamayız gitmeyelim

MELEĞİM bu sefer seni görmeden yollamıcam bebeğimmm

KIZLAR HERHANGİ BİR ALIŞVERİŞ SİTESİNDE OSH KOSH CARTERS görürseniz hemen bana haber verin ve eşimi batırayım
bugünün indirimleri mothercare marks spencer ve atalarda
hemen gidip o yeşil elbiseyi alacağımmm

hepinize günaydın canlaarr..
mutluannem canım azrada pek bir iştahsız..heleki sabahları artık ne yedireceğimi şaşırdım..
kahvaltıdan vazgeçeli 2 ay olacak. yumurtadan sıkılmıştır diyerek evet ara verdim muzlu cicibebeli mama, irmikli pekmezli mama,
prinçunu katkılı cicibebe vs.. dönüp duruyoruz.. arkasındanda emiyo tamam işte kahvaltı bu..
gündüzleride ya yoğurt çorbası yada tarhana.. başka bişi yemiyo semiz otu kabak falan yesin çok istiyorum ama kokudan anlıyo sanki istemiyo.. şu iştahsız bebekler bi iştaha gelse artık
planner geçmiş olsun canım yeni gördüm umarım tez zamanda iyileşir bir güzel toparlanırsın..
zaten bugün senin en sevdiğin gün az daha dayan, haftasonu zeynep adanla beraber süpeR OLACAĞINA EMİNİM
biangel inşallah birşey çıkmaz tavşanında canım, bizi hemen haberdar etmeyi..

BİANGEL KUJUMM canımm çok geçmiş olsun minnoşuna ya nedir acaba kırmızı döküntülerr ins önemli bir şey değildir canım dualarımız sizinle güzel haberlerle gel inşş

ya şekerim şansımıza havaya baksana eşim bugun konuşucak bakalım ayarlayabilirse haftaya kaydırıcaz tatilimizi olursa süper olur ya bizde bursa Eskişehir falan gezeriz buarada birhafta inş 3. haftayada izin alma durumum var daha önceki senelerden birikmiş izinlerimm (işe başladığımdan beri doğru dürüst izin kullanmadığım içinn süper bir dinlenme olacak bana 3 hafta inşş ya arada fırsat bulup gelebilirmiyim acaba telden girmem çok zor oluyor bakk gelmezsemmm benii merak etmeyin hee oki cicilerrr

Sanırım diş yüzünden canım,,gün be gün artıyor iştahsızlık ve özellikle gece ağlamaları

Cicim ben sorunu osh kosh olarak algılayıp cevap vereyim hemen Sen netten alma,,geldiğine beraber mağazasına gidelim
levente ne dersin
Amin canım aminama sanırım dişten falan kızlar çünkü hmen hepsi iştahsız bu aralar
Merak etmez olurmuyuz hiç,,sen yine de bize elindeki teknolojiyle bi selam edersin arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…