Plannerım, çok mutlu musmutlu bi tatil diliyorum size. Sen gecen gun yazınca netten baktım çok guzel bi yermiş gökova. Hangi otel veya pansiyonda kalcaksınız?
İşler bende merak etme. Gözün arkada kalmasın ve gecmiş olsun. Hemen iyiles tatilin tadını cıkar
PLANNER nereye gidiyorsun ya bak hiç haberim yok Akyaka'da mı olacaksınız? Ben Didim'de akraba ziyaretinden sonra eşimi kandırıp 1 günd e olsa inmek istiyorum okudukça aşık oldum kendilerine :)
KIZLAR HERHANGİ BİR ALIŞVERİŞ SİTESİNDE OSH KOSH CARTERS görürseniz hemen bana haber verin ve eşimi batırayım
bugünün indirimleri mothercare marks spencer ve atalarda
hemen gidip o yeşil elbiseyi alacağımmm
planner geçmiş olsun canım yeni gördüm umarım tez zamanda iyileşir bir güzel toparlanırsın..
zaten bugün senin en sevdiğin gün az daha dayan, haftasonu zeynep adanla beraber süpeR OLACAĞINA EMİNİM
..
tatlıcadım tarifi aldımçok basitmiş ben bu tarife çeyrek vidio yüklerim
ne zaman istersen gün saat bildirbu işi kapatalım
borçlu kalmayı sevmem
ama seni çok severim
günaydınlar mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat versin tüm bebişlere
kızlar az sonra tavşanımı dr götürcem yakacık çoçuk hastanesi pazartesiye verdi randovi ( allah bu devleti nasıl bilyosa öle yapsin
gece tavşanımda kırmızı bişeler çıkmaya başladı baş ve yüz çevresinde çok var aşaya doğruda ince ince var ateşi yok o kadar acile götürmek istemedim gece stajer felan vardır ancak .....vs
sultanbeyli ersoy hastanesine götürücez birazdan mışıl mışıl uyuyo tavşanım
kızlar dua edin kötü bişi olmasın çok korkuyorum
Nagihancım soruna cevap vereyim kaynamasın
Benim bebişim en son saat 22.30 civarı 160cc günlük inek sütü içiyor,
23:00 sularında da emerek uyuyor,sütüm 50cc kadar geliyordur tahmini:44:
Gece uyandığında bazen su veriyorum yada göğsüme alıyorum canım.
Pınardacım: Dönmene çok sevindim fakat şekersizime olan kırıcı üslubun
hiç olmadı,,yazdıklarını(zı) sakin bir şekilde tekrar oku ve burda sana karşı bir
kasıt olmadığını hisset lütfen."...adlı arkadaşlar" söylemini güzel bulmadığını
ifade etmesi çok normal, tıpkı senin,"isimleri tek tek yazıp belirtmek istemen" kadar...
Unutmayalım ki hepimizin hayatlarında zaten sinir bozucu,tatsız bir sürü şey var,,
burada bunları paylaşıp derman bulmaya çalışırken,,hayattaki en değerlilerimiz sayesinde burada toplanıp
onlar için fikir fırtınası estirip nasıl daha sağlıklı ve iyi yetiştirebiliriz diye konuşurken,,böyle tatsızlıklar yaşanmasın lütfen..
Hala emzirdiğimizi ve sütün bundan etkilendiğini de unutmayalım,,zeytin dalı bekliyorum senden canım
Bambucanım:Ben yazana kadar abdestin kesin kaçmıştırama ben olsam yeniden hemencecik abdest alırdım,
fikrim budur canımMitingi senin için izlicem canım Senden bişey isticem yalnız,,evde yumurtan vardır inşallah
Biangel kuşum:Mübarek cuma günü hürmetine Rabbim yavruna sağlık hazinesinde nasib etsin canım
iyi haberlerini bekliyorum
Tatlıcadım: Bugün o börekten yapıp akşama da bana gelsene,,bende çay koyarım
Annezeynom: Özel istek: artık gelin İstanbula görüşelim
Turuncum: Bizi kilo topiğiyle aldatma artık,,özlüyoruz seni ve boncuğumuzuBabannen nasıl oldu bu arada?
Orda 5 mesaj yazarsan burda 10 isteriz
Plannerım: gittiğin yağmurla gelme emiBize bol bol güneş getir oralardan
Mira çok iştahsız kızlar,,bildiğiniz gibi değilGece sütü olmasa neredeyse aç gezicek
Bu güzel cuma gününde bütün bebişlerime sağlık,iştah,mutluluk ve huzur diliyorum
Kocişlerin cepleri para dolsun,,evlerimiz hep bereketli olsun inşallah
Bizde zayıf,güzel,sağlıklı ve enerjik tatlı anneler olalım(zayıfı başa yazmışım )
merhaba herkesee
dilberegecanım kaan mama sandalyesinden düşmüş çok geçmiş olsunallah korumuş kuzumu iyiki minik burnuna bi şey olmamış öpüyorum minik burnuşunu
Mutlucum süt dedin de gecen akşam ilk defa gunluk sut vereyim dedim ama bi yudum alıp gerisini bıraktı. İçmemmm anlamında kafasını salladı. Umarım lıkır lıkır süt içen bi bebek olur ilerde. Neden iştahsız ki mira yaa??
ALLAH sağlık sıhat versin tüm bebişlere
kızlar az sonra tavşanımı dr götürcem yakacık çoçuk hastanesi pazartesiye verdi randovi ( allah bu devleti nasıl bilyosa öle yapsin
gece tavşanımda kırmızı bişeler çıkmaya başladı baş ve yüz çevresinde çok var aşaya doğruda ince ince var ateşi yok o kadar acile götürmek istemedim gece stajer felan vardır ancak .....vs
kızlar dua edin kötü bişi olmasın çok korkuyorum
Kızlar şimdiki bebişler çok inatçı ve kararlıŞekersizim Kaan da içmedi sütleri.. Keçi sütü denedim, İnek sütü denedim, debek devam sütlerinden denedim hiç birini kabul etmedi.. Gerçi emmeye devam ediyor şu anda gündüzler 2 kez uyuyor uyumadan önce de benim sağıp bıraktığım sütleri içiyor.. Ama bazen benim olmadığım zamanlarda diğerlerine de alışsın diye vermeye çalıştım kesinlikle reddetti.. Gündüz zaten hiç kabul etmedi Defnem gibi kafasını hayır şeklinde sallıyor.. Gece uyku sersemi vermeye çalıştık yine anladı ve yine kabu etmediBende zorlamıyorum şimdilik.. Emzirmeyi tamamen bıraktığımda daha çok yoğunlaşırım
canım keşke olabilse ama her emzirmemde abdest almıyorum.
evet kuzumu abdestsiz emzirmiyorum (gusülsüz yani)ama normal namaz abdesti almıyorum yani emzirirken.
fakat çok uzun bir zamandır namaza başlamaya niyetleniyorum..
2 aydır diyelim kah 10 gün kılıp 3 gün kılmıyorum böyle gidiyo..
biraz öncede tam abdest aldım namaz kılıcam azra uyandı o esnada emzirirken işte eşim göğsümü gördü..
derken ben aceba abdest almalımıyım ki diye düşünmeye başladım..
tabiki tekrar abdest alınır ama bunu öğrenmek şart oldu bi kez aklıma takıldı..
deeeerkeeeeen bunu araştırcam diye ne abdest aldım nede namaz kıldım..
allah nasip etsin ne diyim ama bu günde gitti...
canım benm yinede cavabın için çok teşekkür ederim.. bende öyle düşünüyorum ama yinede aslınu öğrenmek gerek
Carters bugun markafonide
Kızlar şimdiki bebişler çok inatçı ve kararlıBen size bir anımı anlatacağım belki faydası olur
ilk pekmeze başladığımda kızım ağzına sürmüyordu,,tahini pekmezi tek tek denedim yine yemedi,,suya ekledim olmadı
sonra birgün ekmek üzerine sürüp verdiğimi farkedip kaşıkla eline verdim yedio gün bugün yiyor
Demem o ki mesela çorba içen bir bebekse,,sütü kaseyle kaşıkla içine meyvesini,ekmeğini yada bisküvisini ekleyerek te vermeyi deneyin,tek de deneyin,belki bir faydası olurBisküviyi ekleyip az az süt ekleyerek te başlanabilir mesela,,her gün miktar az az arttılırabilir de..
belki siz bunları denediniz ama ben yazmazsam çatlarım ya ondan yazdım
mutlu annemin mirası ve diğer tüm iştahsız ve uykudan ağlayarak uyanan bebişlere ;
Kızlar hatırlarsanız geçen aylarda bu konu ile ilgili size çok yazdım.
Kayra iştahsız,geceleri milyon kere uyanır oldu diye..
Bu konu yeni yürüme başlayan veya yürümek için çok çabalayan bebeklerde normal bir durum imiş.Gündüzleri yürüme çalışmalarından dolayı çok yoruldukları için gece uyanma sıklıkları artıyor.Yine aynı şekilde iştahları kesiliyor.
1,1.5 ay sonunda yavaş yavaş uykular düzene giriyor.İştahımız çook açılmasa da yinede ara öğünlerini ve ana öğünlerini yediriyorum şuan.Yani geçici bir süreç,yürümeyi tamamen öğrendiklerinde ve alıştıklarında düzelecek her şey diyorum ve bol bol sabır diliyorum.
"zeytinyağı gibi üste çıkmak" ve "hem suçlu hem güçlü olmak" deyimleri bu durum için kullanılıyormuş demek...
idrak yolları enfeksiyonu geçiriyor ondan.. Sinirinden doğru algılayamıyor maalesef...
Ikimizin de yazdıklarını baştan okursa çok net görecek olayı ama işte "tükürdüğünü yalayamamak" deyimi de bu noktada işin içine giriyor.
nagihancım soruna cevap vereyim kaynamasın
Benim bebişim en son saat 22.30 civarı 160cc günlük inek sütü içiyor,
23:00 sularında da emerek uyuyor,sütüm 50cc kadar geliyordur tahmini:44:
Gece uyandığında bazen su veriyorum yada göğsüme alıyorum canım.
pınardacım: Dönmene çok sevindim fakat şekersizime olan kırıcı üslubun
hiç olmadı,,yazdıklarını(zı) sakin bir şekilde tekrar oku ve burda sana karşı bir
kasıt olmadığını hisset lütfen."...adlı arkadaşlar" söylemini güzel bulmadığını
ifade etmesi çok normal, tıpkı senin,"isimleri tek tek yazıp belirtmek istemen" kadar...
Unutmayalım ki hepimizin hayatlarında zaten sinir bozucu,tatsız bir sürü şey var,,
burada bunları paylaşıp derman bulmaya çalışırken,,hayattaki en değerlilerimiz sayesinde burada toplanıp
onlar için fikir fırtınası estirip nasıl daha sağlıklı ve iyi yetiştirebiliriz diye konuşurken,,böyle tatsızlıklar yaşanmasın lütfen..
Hala emzirdiğimizi ve sütün bundan etkilendiğini de unutmayalım,,zeytin dalı bekliyorum senden canım
bambucanım:ben yazana kadar abdestin kesin kaçmıştırAma ben olsam yeniden hemencecik abdest alırdım,
fikrim budur canımMitingi senin için izlicem canım senden bişey isticem yalnız,,evde yumurtan vardır inşallah
biangel kuşum:mübarek cuma günü hürmetine rabbim yavruna sağlık hazinesinde nasib etsin canım
Iyi haberlerini bekliyorum
tatlıcadım: Bugün o börekten yapıp akşama da bana gelsene,,bende çay koyarım
annezeynom: özel istek: Artık gelin istanbula görüşelim
Turuncum: Bizi kilo topiğiyle aldatma artık,,özlüyoruz seni ve boncuğumuzubabannen nasıl oldu bu arada?
Orda 5 mesaj yazarsan burda 10 isteriz
plannerım: Gittiğin yağmurla gelme emibize bol bol güneş getir oralardan
Mira çok iştahsız kızlar,,bildiğiniz gibi değilgece sütü olmasa neredeyse aç gezicek
Bu güzel cuma gününde bütün bebişlerime sağlık,iştah,mutluluk ve huzur diliyorum
Kocişlerin cepleri para dolsun,,evlerimiz hep bereketli olsun inşallah
Bizde zayıf,güzel,sağlıklı ve enerjik tatlı anneler olalım(zayıfı başa yazmışım )
mutlu annemin mirası ve diğer tüm iştahsız ve uykudan ağlayarak uyanan bebişlere ;
Kızlar hatırlarsanız geçen aylarda bu konu ile ilgili size çok yazdım.
Kayra iştahsız,geceleri milyon kere uyanır oldu diye..
Bu konu yeni yürüme başlayan veya yürümek için çok çabalayan bebeklerde normal bir durum imiş.Gündüzleri yürüme çalışmalarından dolayı çok yoruldukları için gece uyanma sıklıkları artıyor.Yine aynı şekilde iştahları kesiliyor.
1,1.5 ay sonunda yavaş yavaş uykular düzene giriyor.İştahımız çook açılmasa da yinede ara öğünlerini ve ana öğünlerini yediriyorum şuan.Yani geçici bir süreç,yürümeyi tamamen öğrendiklerinde ve alıştıklarında düzelecek her şey diyorum ve bol bol sabır diliyorum.
Ben yazdıkların ve pozitifliğin için inşallaaaahh diyorum canım,,çünkü kendimi resmen başa dönmüş gibi hissediyorum
Senden en az 9 mesaj daha bekliyorumKilo topiği çatlasın Şaka bi yana profilimden yazdıklarının başını görüyorum arada,,maşallah canım,,inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın
Allah sağlık sıhat versin tüm bebişlere
Kızlar az sonra tavşanımı dr götürcem yakacık çoçuk hastanesi pazartesiye verdi randovi ( allah bu devleti nasıl bilyosa öle yapsin
Gece tavşanımda kırmızı bişeler çıkmaya başladı baş ve yüz çevresinde çok var aşaya doğruda ince ince var ateşi yok o kadar acile götürmek istemedim gece stajer felan vardır ancak .....vs
Kızlar dua edin kötü bişi olmasın çok korkuyorum
evet canım aynen söylediklerini bende okumuştum ve zeynomun tamda bu yüzden uyku düzeninin bozulduğuna inanıyorum 9.30 da uyumuş olan bebe şimdi satt 10-10.30 ancak ve zorla uyuyor gözleri kapalı halde hala ayağa kalkıp dikilmeye çalışmasının başka sebebi olamaz heralde çünkü ellerini bırakıp birkaç adım atıp hopp popo üstüne oturuyor ama pes etmiyor ya akşama kadar tek işi buu ee uyumaz tabii çocuk işi varr daha yürücekkkInnşş zamanla tekrar eski uyuma saatimize döneriz ve zeynonunda iştahında belirgin bir azalma var:26:
Canım mirada da durum böyle muhtemelen yürüme dönemi değişikliklerii sabrediyoruzzz mecbuurrrMira ne durumda yürüme çlaışmalarında buarada zeynoo hala bir iki adımı geçip salamadı kendinii ama öyle meraklıkii hiçç oturmuyor desem yerii ya zayıfladı resmen yavrum yürümeye çalışmaktan iştahııda eskisi gibi değil zaten (
ben yazdıkların ve pozitifliğin için inşallaaaahh diyorum canım,,çünkü kendimi resmen başa dönmüş gibi hissediyorum
Senden en az 9 mesaj daha bekliyorumKilo topiği çatlasın şaka bi yana profilimden yazdıklarının başını görüyorum arada,,maşallah canım,,inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın
sağol mutlucuğum,ben de sizlerle bir arada olduğuma sevindim..
Yukarıdaki yazıları okudun mu canım?hangimizin üslubu kırıcı acaba?
Mira 1-2 gündür yerden desteksiz kalkmaya çalışıyor kendi kendine,,sanırım dengesini sağlamaya çalışıyorcanım mirada da durum böyle muhtemelen yürüme dönemi değişikliklerii sabrediyoruzzz mecbuurrrmira ne durumda yürüme çlaışmalarında buarada zeynoo hala bir iki adımı geçip salamadı kendinii ama öyle meraklıkii hiçç oturmuyor desem yerii ya zayıfladı resmen yavrum yürümeye çalışmaktan iştahııda eskisi gibi değil zaten (
Hiç belli olmuyor canım,,benimki aylardır çabalıyor hala kendi başına yürümedisorma canım ya herhalde burda en geç benim kızım yürüyecek.şu an emekliyor ve ayağa kalkıp tutunarak 1-2 adım atıyor sadece.
bitanem ben hepsini okudum evet ama şekersizin "sade" yorumuna ilk sen acı bir cevap yazdığın için
ve kullanıcı ismine dahi göndermede bulunduğun için zeytin dalını senden beklediğimi yazdım
Ben senin ne kadar ince düşünceli olduğunu biliyorum,kimseyi bilerek veya bilmeyerek kırmak istemeyceğini de.. Onun,senin yazına karşın etki-tepkiyle yaklaştığını düşünüyorum...kalbi yumuşacıktır şekersizimin
Demem o ki hiç gerek yok,,birbirinize bi özel mesaj bitirecektir bu tatsızlığı
Uykusuzuz,yorgunuz,birbirimizi yanlış anlamamız olası...
Bu minicik fikir ayrılığını,yanlış anlaşmaları uzatmamıza hiç gerek yok,,hepimiz gurbet eldeyiz,,şurada bir avuç kankayız
Ve burada hep beraberken mutluyuz kızlar
sorma canım ya herhalde burda en geç benim kızım yürüyecek.şu an emekliyor ve ayağa kalkıp tutunarak 1-2 adım atıyor sadece.
Mira 1-2 gündür yerden desteksiz kalkmaya çalışıyor kendi kendine,,sanırım dengesini sağlamaya çalışıyorevi,tutuna tutuna gezmemizde bir problem yok maşallah ama tutunmadan yürümeye de geçemedik teyzesi..
Size güzel haberi vermem yakındır gibi hissediyorum(inşallah)
Hiç belli olmuyor canım,,benimki aylardır çabalıyor hala kendi başına yürümedi
bence bir anda yürüyecek Doğa'cığımızwalla bu bebişler bi alem,,yürümeden direk koşmaya da başlarlarsa şaşırmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?