sen de çook incesin canım meleğim benim.fakat amacım kesinlikle bunu uzatmak değil fakat belirtmek isterim, düşüncene saygı duyuyorum ama katılmıyorum tatlım.buradan da belirtmek isterim ;şahsıma karşı kötü içerikli yazıyla karşılaştığım taktirde moderatöre şikayet etmem gerekecek bu durumda...bunun seninle sizlerle ilgisi yok mesaj birilierine ulaşmıştır.
Kızlar önümüz babalar günü var mı hediye ,program falan?ben dün eşime sürpriz yapıp çok seveceği metal kordonlu 3 kadranlı saat aldım.şu an sakladım hala almadığımı zannediyor vesselamyarın kızımla sürpriz yaparız artık babişkoya
Kızlar şimdiki bebişler çok inatçı ve kararlıBen size bir anımı anlatacağım belki faydası olur
ilk pekmeze başladığımda kızım ağzına sürmüyordu,,tahini pekmezi tek tek denedim yine yemedi,,suya ekledim olmadı
sonra birgün ekmek üzerine sürüp verdiğimi farkedip kaşıkla eline verdim yedio gün bugün yiyor
Demem o ki mesela çorba içen bir bebekse,,sütü kaseyle kaşıkla içine meyvesini,ekmeğini yada bisküvisini ekleyerek te vermeyi deneyin,tek de deneyin,belki bir faydası olurBisküviyi ekleyip az az süt ekleyerek te başlanabilir mesela,,her gün miktar az az arttılırabilir de..
belki siz bunları denediniz ama ben yazmazsam çatlarım ya ondan yazdım
sağolun şekersiz planner ve mutluu hemen markafoniye gittim baktım ama 24aylık hiçbirşey yok elim boş döndüm
mutlucum geldiğimde muhakkak alışverişe gidelim bursadaki belli başlı üç beş markadan çok sıkıldım
markafoniye gitmişken roman'a da baktım aahhh 5cm daha kısa olaydım mağazanın yarısını alırdım nasıl güzel elbiseler öyleee
ARKADAŞLAR BEN DAHA FAZLA BU TATSIZ MEVZUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR DİYORUM VE MİNİK CANAVARLARIMIZI GÖRMEK İSTİYORUM. HADİ BUGUN FOTO PAYLAŞIM GÜNÜ OLSUN. 1-2 TANE DE OLSA FOTO KOYUN DA GOZUMUZ GONLUMUZ ŞENLENSİN...
EVET TATLIM FARKLI ŞEKİLDE SUNULDUĞU ZAMAN YİYİP İÇİYO SIPALAR. ZATEN BEN HENUZ İNEK SÜTÜNE GEÇMEDİM AMA SADECE DENEMEK İSTEDİM. BAŞKA YOLLARI DA DENİCEM :) KAÇAMAZ BENDEN :d
HERKES BİRAZ DAHA UZUN OLSAM DER, SEN KISA OLAYDIM DİYOSUN KIZ. ALLAH SENI NE ETMESİN :) BEN BU ARA İNTERNETTEN ALIŞVERİŞİ KESTİM. AVMYE DE GİTMİYORUM. BOYKOTTAYIM :)
ARKADAŞLAR BEN DAHA FAZLA BU TATSIZ MEVZUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR DİYORUM VE MİNİK CANAVARLARIMIZI GÖRMEK İSTİYORUM. HADİ BUGUN FOTO PAYLAŞIM GÜNÜ OLSUN. 1-2 TANE DE OLSA FOTO KOYUN DA GOZUMUZ GONLUMUZ ŞENLENSİN...
Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansinnasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri
planner dün akyakadaydık hep kulaklarını çınlattık ama deniz çok soğuktuyağmurda yağdı hiç birşey anlamadık siz ne zaman geliyorsunuz inşallah düzelir hava
kızlar yaa aranızda beni hatırlayan var mı?
çok ara verdim biliyorum:26:unutulmuş bile olabilirim
ara ara girdim buraya, okudum sizleri
doğumgünü çalışmalarınızı dibim düşerek taktir ettim ve çooook beğendim
hepinizin emeğine yüreğine sağlık
değişiklik olsun diye kızımın d.gününden bir foto ekledim.
bu arada annezeynom aklımdasın aricam seni canım.
hepinizin şeker şerbet yavrularını öper öper koklarım canlar
Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansinnasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri
Ben yazdıkların ve pozitifliğin için inşallaaaahh diyorum canım,,çünkü kendimi resmen başa dönmüş gibi hissediyorum
Senden en az 9 mesaj daha bekliyorumKilo topiği çatlasın Şaka bi yana profilimden yazdıklarının başını görüyorum arada,,maşallah canım,,inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın
En az 9 mesaj mııı
Valla kilo topiğinde evet 5 mesaj yazma zorunluğu var.Son günlerde uyamıyorum o zorunluğa gerçi :))
Kilo vermek adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Son günlerde bizim forumu çok ihmal ettiğimin farkındayım.Topikle ilgilensem ev işlerim kalıyor,ev işini yapsam foruma giremiyorum.
Ne olacak halimiz böyle bilmiyorum.
En iyisi kendimi affettirebilmek adına albümde bir kaç resim paylaşayımmm
Paylaş paylaş şekerim,,özledik walla ihmal etme bizi
Şekerim şerbetim hoşgeldin canım
Şekersizim,,minnoş bi kısır yaptım resmini çektim bu olur mu canım
akşama misafirim var,,eğlenceli bi grup bebekli anne arkadaşlarımdan,,beklerim
yavrukedimmdoğum günü fotolarınızdan geldim şu anda yutkunuyorumsinemisim çok güzel olmuş maşallah meleğime tekrardan iyiki doğmuş kuzucuğumuz
masan,ikramlıkların harika pastanız çok sade ve çok şık ve çok güzel ve harika
herşeyi çok güzel hazırlamışsın ellerine sağlık canım..aile tablosu resminizde çok hoş mutluluğunuz daim olsun
ve babyceren öndeki böreğin tarifini istemişsin ben biliyorum şekerim geçen gün çağlamın vidiosunu kaçırmıştım yeniden yüklersen tarif verebilirim
mutlu annemin mirası ve diğer tüm iştahsız ve uykudan ağlayarak uyanan bebişlere ;
Kızlar hatırlarsanız geçen aylarda bu konu ile ilgili size çok yazdım.
Kayra iştahsız,geceleri milyon kere uyanır oldu diye..
Bu konu yeni yürüme başlayan veya yürümek için çok çabalayan bebeklerde normal bir durum imiş.Gündüzleri yürüme çalışmalarından dolayı çok yoruldukları için gece uyanma sıklıkları artıyor.Yine aynı şekilde iştahları kesiliyor.
1,1.5 ay sonunda yavaş yavaş uykular düzene giriyor.İştahımız çook açılmasa da yinede ara öğünlerini ve ana öğünlerini yediriyorum şuan.Yani geçici bir süreç,yürümeyi tamamen öğrendiklerinde ve alıştıklarında düzelecek her şey diyorum ve bol bol sabır diliyorum.
kızlar yaa aranızda beni hatırlayan var mı?
çok ara verdim biliyorum:26:unutulmuş bile olabilirim
ara ara girdim buraya, okudum sizleri
doğumgünü çalışmalarınızı dibim düşerek taktir ettim ve çooook beğendim
hepinizin emeğine yüreğine sağlık
değişiklik olsun diye kızımın d.gününden bir foto ekledim.
bu arada annezeynom aklımdasın aricam seni canım.
hepinizin şeker şerbet yavrularını öper öper koklarım canlar
Kısır mııı.. bayılırım kısıra.. sabah akşam yesem bıkmam.. bu kaşam bende yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?