2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selambirazdan karne alacazbabamızı bekliyoruz okula gidecez
çağlada tam uyuyacak zamanı buldu yamecbur kaldıracamsizede böyle oluyomu;
yatsın istersin yatmaz,bi yere gidecen uyuyacagı tutar
dünde öglen uyansın istedim gidecem inadına 2 buçuk saat uyudu:)
daha geçmişe bakamadım ama sanırım kujum ayşeyi doktora götürecek..inşallah güzel haberlerle dönersin canım..

pınardacımda tekrar bizimle çok sevindim..özel günleri çok önemsedigini biliyorum ilk başta bende''neden büyütüyo''
diye düşünmüştüm hatta şöyle bile düşündüm''kimse kimsenin dogum gününü kutlamak zorunda degil.kutlayanlara teşekkür edilir kutlamayanlarada sen niye kutlamadın diye hesap sormaya hakkımız yok..hiçbir çocuga özel muamele yapmadık,hepsi aynı derece sevdik ve kutladık'' ama pınarda benim gibi veya bizim gibi düşünmüyo..
onuda öyle kabul etmekte bizim için zor olmamalı..
herkes aynı kalıptan çıkmadı..
birbirimizi kırmadan düşüncelerimizi paylaşabiliriz..
eminim şekersizimde kırmak istememiştir..sadece düşüncelerini paylaştı..
yazı dili bazen düşüncelerimizi tam olarak yansıtamıyo..
büyütülecek bir sorun oldugunu düşünmüyorum..
neyse bu kadar felsefe bana çok bile:)))
hemen barışınikinizde bizim için çok degerlisiniz
neyse işim gücüm vargörüşmek üzere

Kızlar önümüz babalar günü var mı hediye ,program falan?ben dün eşime sürpriz yapıp çok seveceği metal kordonlu 3 kadranlı saat aldım.şu an sakladım hala almadığımı zannediyor vesselamyarın kızımla sürpriz yaparız artık babişkoya

Pınarda canım bak kızgın değilim, fevri değilim, siz beni yanlış alnıyorsunuz diyorsun ama dünden beri hala konu uzuyor.. Ve sadece kızının (Doğa'nın adının böyle bir konuda sürekli geçmesinden rahatsızlık duyduğunu belirttiğin için kullanmamaya özen göstereceğim) doğum gününü kutlamayı unuttular diye buradaki arkadaşlara karşı gücenmeni, küsmeni, tatsızlık yaşamanı bende uygun bulmuyorum.. Bak senin eksikliğini hissettiğimizi söyledik, kırıldıysan dön dedik, sohbetlerinden bizi mahrum etme dedik.. Ama sen sana verilen en ufak olumsuz cevapta hemen saldırıyorsun.. Çok basit bir doğum günü kutlamasından taaa modaratöre şikayet etmeye kadar götürdün işi..

Tamam bence artık yeter.. Biz sabah başka konular açtık çocuklarımızdan konuşuyoruz.. bu konu artık kapansın diye çabalarken hala ama hala uzatılması hoş değil..

Nacizhane fikrim budur....

bu pazarmı babalar günü:18:tüh ya haberim bile yok:18:babam yok ondan aklımda kalmamış:))

bu arada tam çıkıyodum aklıma geldi;
turuncuuuuuuuuuuuuuuu
canım eşinin dogum günü kutlu olsun:119:ailenizle nice mutlu yıllar bitanem:119:
not:ödeştikmi canım

Şuan sana gözlerim dolu dolu yazıyorum bu notu,,
Hayatımda gördüğüm en değerli hediyelerden birini göndermişsin bana..
1 yaşında Mahir bebekten,,arkadaşına kendi elleriyle olan yazısı

Müthiş bir hediye paketiyle gelen, hepsi birbirinden güzel hediyelerin ve sizin için hazırladığım
minicik grafikler karşısındaki bu jestin sayesinde mutluluktan uçtum diyebilirim

Ben bugün gerçekten çok mutlu oldum senin sayende,,dilerim sen de hep çok mutlu ol bitanem

Herşey için çok teşekkür ederim,,dileğim en kısa sürede görüşmemizdir

Ne gerek var bu kadar abartmaya dallandirip budaklandirmaya sikayet etmeye?
hakikaten keyfim kaciyor boyle basit bir sey yuzunden bu kadar atisma olmasina
pinardacim tmm sekersizin son yorumlari biraz sert belki ama en basa donersek basit bir sekilde fikrini soyledi diye damarina basan da sendin canim
bir bebegin dogumgununden taa buralara varilmasi cok acayip
kutlayan kutlamayan herkes sagolsun deyip geciverseydin keske cogumuzun yaptigi gibi
zaten emin ol gercekten deger verenler unuttuklarini farkedip kendileri gelir telafi ederdi

herkes deriin bir nefes alsin 10a kadar saysin ayni anda 10kisi bunu yapabilirsek zamani geri alabiliriz belki :):)

EVET TATLIM FARKLI ŞEKİLDE SUNULDUĞU ZAMAN YİYİP İÇİYO SIPALAR. ZATEN BEN HENUZ İNEK SÜTÜNE GEÇMEDİM AMA SADECE DENEMEK İSTEDİM. BAŞKA YOLLARI DA DENİCEM :) KAÇAMAZ BENDEN :d

HERKES BİRAZ DAHA UZUN OLSAM DER, SEN KISA OLAYDIM DİYOSUN KIZ. ALLAH SENI NE ETMESİN :) BEN BU ARA İNTERNETTEN ALIŞVERİŞİ KESTİM. AVMYE DE GİTMİYORUM. BOYKOTTAYIM :)

ARKADAŞLAR BEN DAHA FAZLA BU TATSIZ MEVZUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR DİYORUM VE MİNİK CANAVARLARIMIZI GÖRMEK İSTİYORUM. HADİ BUGUN FOTO PAYLAŞIM GÜNÜ OLSUN. 1-2 TANE DE OLSA FOTO KOYUN DA GOZUMUZ GONLUMUZ ŞENLENSİN...

okk ben varımm hadıı herkes eklesin son fotolarından bir ikide bakalımm gözümüz gönlümüzz açılsın ben hemenncikk ekliyorummm

Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansin nasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri

ayy popoyaa bakınn ya neşemm yerine geldiii sırıtmayan utansınnn vallaa

planner dün akyakadaydık hep kulaklarını çınlattık ama deniz çok soğuktu yağmurda yağdı hiç birşey anlamadık siz ne zaman geliyorsunuz inşallah düzelir hava

planner dün akyakadaydık hep kulaklarını çınlattık ama deniz çok soğuktu yağmurda yağdı hiç birşey anlamadık siz ne zaman geliyorsunuz inşallah düzelir hava

ahh ahh sorma cicimm ya bu hafta orda olacağız sözde ama bu havada ve soğukta zeynomu götüremem açıkçası bakalım haftaya kaydırabilirsek iyi olacak yoksa zeynoyu götürmeyi düşünmüyorum maalesef bakalım bakıcaz artıkk

kızlar yaa aranızda beni hatırlayan var mı?
çok ara verdim biliyorum:26:unutulmuş bile olabilirim

ara ara girdim buraya, okudum sizleri
doğumgünü çalışmalarınızı dibim düşerek taktir ettim ve çooook beğendim
hepinizin emeğine yüreğine sağlık
değişiklik olsun diye kızımın d.gününden bir foto ekledim.

bu arada annezeynom aklımdasın aricam seni canım.

hepinizin şeker şerbet yavrularını öper öper koklarım canlar

canımm nedemek hatırlıyomusunuz aaa nasılnız canım belin nasıl oldu, sarı şekerin çok tatlı olmuşş ya çokta büyümüş maşallahh öyle okuyup gitmek olmaz cicimm yazmanıda beklerizz ona göreee

En az 9 mesaj mııı
Valla kilo topiğinde evet 5 mesaj yazma zorunluğu var.Son günlerde uyamıyorum o zorunluğa gerçi :))
Kilo vermek adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Son günlerde bizim forumu çok ihmal ettiğimin farkındayım.Topikle ilgilensem ev işlerim kalıyor,ev işini yapsam foruma giremiyorum.
Ne olacak halimiz böyle bilmiyorum.
En iyisi kendimi affettirebilmek adına albümde bir kaç resim paylaşayımmm

Paylaş paylaş şekerim,,özledik walla ihmal etme bizi
Şekerim şerbetim hoşgeldin canım
Şekersizim,,minnoş bi kısır yaptım resmini çektim bu olur mu canım
akşama misafirim var,,eğlenceli bi grup bebekli anne arkadaşlarımdan,,beklerim

Eklentiler

• $kisir.webp
    37 KB · Görüntüleme: 83

Kısır mııı.. bayılırım kısıra.. sabah akşam yesem bıkmam.. bu kaşam bende yapacağım

Arkadaşlarım merhabalar hayırlı cumalar
ancak okudum geçmişi ayolll ne kaynamışsınızzz bee çocuuumm

Pınarda 'nın yazdıklarına ayrı birşey yazmayıp annezeynep,şekeriz,turuncu ve mutluma katıldığımı belirtiyorum...
ayrıca burada yazı yazarken duyguların karşı tarafa çok fazla geçmediğinin unutlmamasını belirtmek isterim örnek ; pınarda çok gergin yazmadığını belirtmiş ama mesaj okunurken benim tarafımdan da böyle algılanmadığını belirtmek isterim

annezeynebinde repliğini paylaşmadan geçemeyeceğim aman kızla tadımız bozulmasın (yaprak dökümü hayriye hanım )

çok teşekkür ederim tatlım cadım o senin güzelliğin

ay canım herzamankı gıbı içime su serptin al bizden de okadar inanılma iştahsız yaa inşallah dediğin gibi düzene girer yavru kuşlar

seni nasıl unuturuz şekerim şerbetim yaa aşkolsun
nasılsın canım iyileştinmi neler yaptın yokluğumuzda anlat kızz

Kısır mııı.. bayılırım kısıra.. sabah akşam yesem bıkmam.. bu kaşam bende yapacağım

sen yapma bize geeell,,beraber yeriz(çok ciddiyim)
kızlardan bazıları da işten geleceği için yanına zeytinyağlı taze fasülye yaptım bide,buzlukta böreğim var gidince pişecek,
sütlü tatlı da yaptım yeter dimi,, yeter yeter
bide karpuz keserim minik bi sofra kurarım tamamdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…