Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansinnasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri
kızlar yaa aranızda beni hatırlayan var mı?
çok ara verdim biliyorum:26:unutulmuş bile olabilirim
ara ara girdim buraya, okudum sizleri
doğumgünü çalışmalarınızı dibim düşerek taktir ettim ve çooook beğendim
hepinizin emeğine yüreğine sağlık
değişiklik olsun diye kızımın d.gününden bir foto ekledim.
bu arada annezeynom aklımdasın aricam seni canım.
hepinizin şeker şerbet yavrularını öper öper koklarım canlar
Paylaş paylaş şekerim,,özledik walla ihmal etme bizi
Şekerim şerbetim hoşgeldin canım
Şekersizim,,minnoş bi kısır yaptım resmini çektim bu olur mu canım
akşama misafirim var,,eğlenceli bi grup bebekli anne arkadaşlarımdan,,beklerim
sen yapma bize geeell,,beraber yeriz(çok ciddiyim)
kızlardan bazıları da işten geleceği için yanına zeytinyağlı taze fasülye yaptım bide,buzlukta böreğim var gidince pişecek,
sütlü tatlı da yaptım yeter dimi,, yeter yeter
bide karpuz keserim minik bi sofra kurarım tamamdır...
kızlardan bazıları da işten geleceği için yanına zeytinyağlı taze fasülye yaptım bide,buzlukta böreğim var gidince pişecek,
Evet evet evetOff diyorum off.. yetmez mi mutlucum artar bile.. Canım ne güzel olurdu vallahi çok gelmek isterim.. ama bu akşam anneannemize izin vereceğiz hafta osnu evine geçecekbeni bekliyor iş çıkışı ben gidince o eve geçecek.. ama bir hafta sonu gerçekten bir organizasyon yapalım.. Ben sizleri görmeyi çok istiyorum.. kuzucukları canlı kanlı öpüp koklayıp mıncıklamayı çok istiyorum gerçekten..
Planner sesli güldümyeter yeterdeee bizde gelirsek yetermii bilemedimmmnaptımm bill bakalımmm tabiykiii annemii aradımmm;
Evet evet evet
Planner sesli güldümArkadaşlardan biri yanıma gelip outlooka baktığımı görünce üşüttüğümü düşündü
Alemsin yaYakında dondurma yerken de resimlerimizi paylaşacağız sanırım:131:
canım çok geçmiş olsun. inşallah önemli bişey değildir. dualarım seninle... ve korkma lütfen...
hepinize günaydın canlaarr..
mutluannem canım azrada pek bir iştahsız..heleki sabahları artık ne yedireceğimi şaşırdım..
kahvaltıdan vazgeçeli 2 ay olacak. yumurtadan sıkılmıştır diyerek evet ara verdim muzlu cicibebeli mama, irmikli pekmezli mama,
prinçunu katkılı cicibebe vs.. dönüp duruyoruz.. arkasındanda emiyo tamam işte kahvaltı bu..
gündüzleride ya yoğurt çorbası yada tarhana.. başka bişi yemiyo semiz otu kabak falan yesin çok istiyorum ama kokudan anlıyo sanki istemiyo.. şu iştahsız bebekler bi iştaha gelse artık
planner geçmiş olsun canım yeni gördüm umarım tez zamanda iyileşir bir güzel toparlanırsın..
zaten bugün senin en sevdiğin gün az daha dayan, haftasonu zeynep adanla beraber süpeR OLACAĞINA EMİNİM
biangel inşallah birşey çıkmaz tavşanında canım, bizi hemen haberdar etmeyi..
BİANGEL KUJUMM canımm çok geçmiş olsun minnoşuna ya nedir acaba kırmızı döküntülerr ins önemli bir şey değildir canım dualarımız sizinle güzel haberlerle gel inşş
ya şekerim şansımıza havaya baksana eşim bugun konuşucak bakalım ayarlayabilirse haftaya kaydırıcaz tatilimizi olursa süper olur ya bizde bursa Eskişehir falan gezeriz buarada birhafta inş 3. haftayada izin alma durumum var daha önceki senelerden birikmiş izinlerimm (işe başladığımdan beri doğru dürüst izin kullanmadığım içinnsüper bir dinlenme olacak bana 3 hafta inşş ya arada fırsat bulup gelebilirmiyim acaba telden girmem çok zor oluyor bakk gelmezsemmm benii merak etmeyin hee oki cicilerrr
günaydınn bu gün hava bulutlu ve yine bende bulutluyum..sevmiyorum böyle havaları enerjim düşüyo,kendimi hasta gibi hissediyorum
bu gün bebeğimin saçını kestiricem terlediğinde kafasının arka kısımları çok terliyo işkence etmeyim kuuzma hava alsın birazcık:)
gecede kaç kez uyandığımı bilmiyorum her gece aynı..tarık buğra gece hiçç üstünü örtmüyor benim örtmemle sağ-sol dönüp açması bir oluyo..inş hasta olmaz
gece geç uyuduğu için şu anda hala uyuyo..erken uyusun diye uyanmasını sağlıycaktım ama kıyamadım
ve bu gün hafta sonu çalışan annişler..pllanerim,şekersizim,mutluannem,yavrukedim,nagişim,dilberegecim zaman hızlıca geçsin ve koşun yavrulara mis gibi hafta sonu geçirin
ben bilmem şekerim ilk anlaşmamıza uyçok vidio istiyorum
cmt günü saat 12:00 da vidiolarım hazır olsun
çağlanın resimlerine baktım çok tatlı balım yaa
küpeside çok yakışmış fıstığıma..büyüdüğünde çoooook güzel bi kız olucak Allahım nazarlardan korusun
korkma canım inş önemli bi şey değildir geçmiş olsun tavşanımıza..ne olduğunu bende çok merak ettim
döndüğünde bizleride bilgilendir
yaparım şekerimm yeterki iste..siz toplaşmaya karar verin bende böreklerimle gelim
kızlar bu arada tarık buğra hamur işlerine bayılıyo..börek çeşitleri,gözleme,poğaça ve ekmek en sevdiği şeyler
ve oğlum bilgiyarın düğmesine basıp açıyo mause ile rasgele tıklıyor klavyenin tuşlarına basıyo işini bitirdikten sonra düğmesine basıp kapatıyor kapanmasını izledikten sonra odadan çıkıyo
bi kaç gün öncede eve girerken binanın ışıkları söndü otomatik olduğu için ayağını tesadüf oynatı ve yandığını gördü her ışık sönmesinde ayak oynatıyor:)karşı komşumuz gördü şimdiki bebeklerin hepsi annesinin karnından üniv. bitiripte doğuyo dedi..şimdiki bebişler çok zekii
evdeki bi çok şeyide tanıyo artık..tv dediğimizde kaba sesiyle hııı diye tvyi işaret ediyo,avize dediğimizde avizeye bakarak gösteriyo,camdan bakalımmı deyince camın önüne geliyor,masanın altına gir oğlum dediğimde eğilerek masanın altına giriyor çok tatlılar yaa nasıl hoşuma gidiyo anladığı zaman
evt y6ine çok yazdım farkındayım..sustum
Çok sağol Tatlıcım.. Bizde sizi öpüyoruz :)
Şekersizim Kaan da içmedi sütleri.. Keçi sütü denedim, İnek sütü denedim, debek devam sütlerinden denedim hiç birini kabul etmedi.. Gerçi emmeye devam ediyor şu anda gündüzler 2 kez uyuyor uyumadan önce de benim sağıp bıraktığım sütleri içiyor.. Ama bazen benim olmadığım zamanlarda diğerlerine de alışsın diye vermeye çalıştım kesinlikle reddetti.. Gündüz zaten hiç kabul etmedi Defnem gibi kafasını hayır şeklinde sallıyor.. Gece uyku sersemi vermeye çalıştık yine anladı ve yine kabu etmediBende zorlamıyorum şimdilik.. Emzirmeyi tamamen bıraktığımda daha çok yoğunlaşırım
Kujum çok geçmiş olsun canım.. İçini ferah tut canım. inşallah önemli bişey çıkmayacak.. bizi habersiz bırakma.. Dualarım sizinle
geçmiş olsun canı mumarım bir şeyciği yoktur.
selambirazdan karne alacaz babamızı bekliyoruz okula gidecez
çağlada tam uyuyacak zamanı buldu yamecbur kaldıracam sizede böyle oluyomu;
yatsın istersin yatmaz,bi yere gidecen uyuyacagı tutar
dünde öglen uyansın istedim gidecem inadına 2 buçuk saat uyudu:)
daha geçmişe bakamadım ama sanırım kujum ayşeyi doktora götürecek..inşallah güzel haberlerle dönersin canım..
pınardacımda tekrar bizimle çok sevindim..özel günleri çok önemsedigini biliyorum ilk başta bende''neden büyütüyo''
diye düşünmüştüm hatta şöyle bile düşündüm''kimse kimsenin dogum gününü kutlamak zorunda degil.kutlayanlara teşekkür edilir kutlamayanlarada sen niye kutlamadın diye hesap sormaya hakkımız yok..hiçbir çocuga özel muamele yapmadık,hepsi aynı derece sevdik ve kutladık'' ama pınarda benim gibi veya bizim gibi düşünmüyo..
onuda öyle kabul etmekte bizim için zor olmamalı..
herkes aynı kalıptan çıkmadı..
birbirimizi kırmadan düşüncelerimizi paylaşabiliriz..
eminim şekersizimde kırmak istememiştir..sadece düşüncelerini paylaştı..
yazı dili bazen düşüncelerimizi tam olarak yansıtamıyo..
büyütülecek bir sorun oldugunu düşünmüyorum..
neyse bu kadar felsefe bana çok bile:)))
hemen barışınikinizde bizim için çok degerlisiniz
neyse işim gücüm vargörüşmek üzere
Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansinnasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri
Ben seni okumadan geçmiyorum,, sen beni neden geçiyorsun bakalımUmarım herkes iyidir, ben yoğunlukla boğuşuyorum valla. Dün gece ayren nurum çok huzursuzdu anamı ağlattı. Uyudum mu uyumadım mı bilemedim köpek dişler patlamış ama yerlerinden de çıkmaları gerek. Diştendi yani anladım.Çünkü suluğunu verdim ısırsın diye ısırırken canı da yandı.Ben de bir kaşık calpol verdim mecbur
Herkesin iyi olmasını diliyorum.
Şekersiz ve pınarda lütfen birbirinizi kırmayın. Üzüldüm bu duruma .
Dilberege; cnm kaana çok geçmiş olsun. Çok şükür iyiymiş kuzum. Ben de yaşadım bu düşme olayını henüz kimseye anlatmadım sanırım. Kendimi affetmedim ama olacağa engel olamıyorsun sanki basiretin bağlanıyor. Tabiki tedbiri elden bırakmamak gerek ama bir anlık gaflet işte maalesef..
Alyelcim; cnm Feyzanur gerçekten çok büyük bir kaza atlatmış. Nefesimi tuttum resmen. Geçen bir müşteri e sizin olayınızın aynısını anlatmıştı. Gerçekten melekler koruyor.Addam Rabbim meleklerini oğluma siper etti resmen dedi. Gözlerinin önünden uçmuş çocuk.
Chihiro; Sünnetiniz hayırlı olasun. Allah damatlığını da göstersin.
Yazacaklarımı unuttum ben ya çoğunu kusura bakmayın nolurrr
Soruma cvp alamamıştm bebekler bir daha soruyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Bebişleriniz en son saat kaçta ve ne kadar yiyor?
He bir de bir de; bu sabah en yakın arkadaşlarımdan biri sabah sabah beni aradı ağlayarak. Eşinin face adresinde bir paylaşım görmüş. Redtwit bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir.Hayallerimizden bile:-( Aynen böyle yazıyormuş. Msj attı. Arkadaşın Twitterda tanımadığı bir isme redtwit atmış. Onda da böyle yazıyormuş. Kendisi ilgilenmediği için nedir diye bana sordu. Eşi neden böyle bir şey yazmıştır hem de kendisinin tanımadığı bir insana. Çok şüphe uyandırmış o cümle. Ama normalde de eşler araları çok iyi. Su ara da bir problemleri yokmuş. Neye yormalıyım ne yapmalıyım dedi. 2 Yaşında bi oğulları var tatlı mı tatlı. Eşine sor dedim. O Da sormuş. Eşi demiş ki beni takip edenlerden biri paylaşmış. Hoşuma gitti ben de paylaştım.. arkadaşım peki bu yazıyı hangi düşünceyle paylaştın demiş. hangi psikololi yada düşünceyle paylaştığımı hatırlamıyorum demiş. Gayet rahat sakin konuşmuş.Kurt gibi beynini kemiriyor. Bir fikir yorum verin bakalım. Bende aldatma konusuna takıldım kaldım ne bileyim. O şekilde de bahsetmedim zaten ona da. Neye yorulur ki bu cümle? Yada ne yapsın? Cevaptan tatmin olmadığı bariz zaten
Eki Görüntüle 735177 Eki Görüntüle 735178
Oglusumun mayosu ve lazimligi :)
Annem begenmedi ama ben dumduz sade temizligi kolay olsun diye bunu aldim
Kakasi gelince oturtacagiz ilk asamada
Planner annen nasil kontrol ediyor cisini?
Surekli oturtuyor mu yoksa zeyno mu soyluyor
PLANNER uni gunlerim geldi aklima hergun annemi arayip siparais verirdim aksam eve yaklastikca koku artardi :)
Ne sanslisin ki her aksam hazir yemege gidiyorsun
Beraber yasamak ozel hayati etkiliyor mu???
Kizlar biri bana dur desin
Sen haci torunusun haci gelinisin zaten bu kadar kolsuz giyemezsin desin
Resmen gozum dondu ve 2gun icinde 7tane elbise aldim
:26:
Artik almak istemiyorum cunku esimin ve kendi kartlarimin limitlerini doldurdum ay sonunda sok olacak adam :26:
Yeter artik ya israf dur deyin hadi :26:
insaf insaf ne diyim ben size:) dün gece sizi okumaya çalıştım ama inanın uyumuşum:)) hemde pcyi yatağa getirdim eşim yuh yok artık dedi dedim sus rahatlamam gerek çok geri kaldım herşeyden psikolojim bozuk:)) kv denize gitti bende yemek yaptım ece uyuyor kalkınca süpürge yapıcam. herşey çok iyi çok şükür kv yolda koluma giriyor anam bir geriliyorum yay gibi kasılıyorum:)) bize hiç harcama yaptırmıyorlar eşimde hala inanamıyor bu duruma:)) inşallah sonumuz kötü olmaz. ayşe mineme çok çok geçmiş olsun. planner zeynosuz olmaz bunalımmı takılcan tatilde getir getir bizim evde bakarım ben onlara:)) malum çok söyliceğim şey var ama vaktim yok
tam ısırmalık:)çağlanında var böyle çok tatlı oluyolar:)Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansinnasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri
canım tabikide unutulmadın..nasılsın..hemen fotolara bakacam
kızlar yaa aranızda beni hatırlayan var mı?
çok ara verdim biliyorum:26:unutulmuş bile olabilirim
ara ara girdim buraya, okudum sizleri
doğumgünü çalışmalarınızı dibim düşerek taktir ettim ve çooook beğendim
hepinizin emeğine yüreğine sağlık
değişiklik olsun diye kızımın d.gününden bir foto ekledim.
bu arada annezeynom aklımdasın aricam seni canım.
hepinizin şeker şerbet yavrularını öper öper koklarım canlar
maşallah ya ne becerikli hatunsunBu daa eşim için hazırladığım doğum günü pastası
Sevdim ben bu şeker hamuru ile uğraşmayı :))
Eki Görüntüle 735151
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?