2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansin nasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri

o totodan ısırırım ham yaparım...

aşk olsun. nasıl oldun? anlat bakalım

olmaz mı be yaa. ama şimdi öğle yemeğinden geldiğim için çok şükür canım çekmedi akşamki davetini kabul ediyorum cicim kocişi kandırayım da gelelim

oh daha ne olsun...

Off diyorum off.. yetmez mi mutlucum artar bile.. Canım ne güzel olurdu vallahi çok gelmek isterim.. ama bu akşam anneannemize izin vereceğiz hafta osnu evine geçecek beni bekliyor iş çıkışı ben gidince o eve geçecek.. ama bir hafta sonu gerçekten bir organizasyon yapalım.. Ben sizleri görmeyi çok istiyorum.. kuzucukları canlı kanlı öpüp koklayıp mıncıklamayı çok istiyorum gerçekten..

yeter yeterdeee bizde gelirsek yetermii bilemedimmm naptımm bill bakalımmm tabiykiii annemii aradımmm;

ben: anneee akşama kısır yapalımm yeeaaa

annem: hıımm oluurr iyi tamam nerden çıktııı şimdii

ben: hiçç bir kısır resmii gördümde canımm istediii

annem: hııımm forumda gördün canımm ( en son dereotlu kek için aramıştımm forumda gördüm deyipp unutmamışş anneciğimm yaa saka gibii

ben: hııııı şeyy evettt mutluu varyaa mutluu hep onun yüzündennnn tamam sen yapmaa akşama mutluu yapıyormuş ona mı gideyim yaniii, biyerimmmi şişsinn hııı sonuçç: akşama bizdede kısır varr resminii çekelimm paylaşalımm lüttfennn

Evet evet evet
yeter yeterdeee bizde gelirsek yetermii bilemedimmm naptımm bill bakalımmm tabiykiii annemii aradımmm;
Planner sesli güldümArkadaşlardan biri yanıma gelip outlooka baktığımı görünce üşüttüğümü düşündü
Alemsin ya Yakında dondurma yerken de resimlerimizi paylaşacağız sanırım:131:

aaa kısır akşamı yapıyoruz şurda forumcakk cicim resimsizz olurmuuu amaaa yokk zatii evden girip paylaşmam gerekecek dimii vazgeçtimmmm

Yeni fotolarımız albümdeee

Zeynoyu ve defnemi gördümmm,zaman bulur bulmaz bakacağımm prenseslerimee

Bu daa eşim için hazırladığım doğum günü pastası
Sevdim ben bu şeker hamuru ile uğraşmayı :))

Umarım herkes iyidir, ben yoğunlukla boğuşuyorum valla. Dün gece ayren nurum çok huzursuzdu anamı ağlattı. Uyudum mu uyumadım mı bilemedim köpek dişler patlamış ama yerlerinden de çıkmaları gerek. Diştendi yani anladım.Çünkü suluğunu verdim ısırsın diye ısırırken canı da yandı.Ben de bir kaşık calpol verdim mecbur…
Herkesin iyi olmasını diliyorum.
Şekersiz ve pınarda lütfen birbirinizi kırmayın. Üzüldüm bu duruma….
Dilberege; cnm kaana çok geçmiş olsun. Çok şükür iyiymiş kuzum. Ben de yaşadım bu düşme olayını henüz kimseye anlatmadım sanırım. Kendimi affetmedim ama olacağa engel olamıyorsun sanki basiretin bağlanıyor. Tabiki tedbiri elden bırakmamak gerek ama bir anlık gaflet işte maalesef..
Alyelcim; cnm Feyzanur gerçekten çok büyük bir kaza atlatmış. Nefesimi tuttum resmen. Geçen bir müşteri e sizin olayınızın aynısını anlatmıştı. Gerçekten melekler koruyor.Addam “Rabbim meleklerini oğluma siper etti resmen” dedi. Gözlerinin önünden uçmuş çocuk.
Chihiro; Sünnetiniz hayırlı olasun. Allah damatlığını da göstersin.
Yazacaklarımı unuttum ben ya çoğunu kusura bakmayın nolurrr…
Soruma cvp alamamıştm bebekler bir daha soruyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Bebişleriniz en son saat kaçta ve ne kadar yiyor?
He bir de bir de; bu sabah en yakın arkadaşlarımdan biri sabah sabah beni aradı ağlayarak. Eşinin face adresinde bir paylaşım görmüş. Redtwit “bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir.Hayallerimizden bile:-( Aynen böyle yazıyormuş. Msj attı. Arkadaşın Twitterda tanımadığı bir isme redtwit atmış. Onda da böyle yazıyormuş. Kendisi ilgilenmediği için nedir diye bana sordu. Eşi neden böyle bir şey yazmıştır hem de kendisinin tanımadığı bir insana. Çok şüphe uyandırmış o cümle. Ama normalde de eşler araları çok iyi. Su ara da bir problemleri yokmuş. Neye yormalıyım ne yapmalıyım dedi. 2 Yaşında bi oğulları var tatlı mı tatlı. Eşine sor dedim. O Da sormuş. Eşi demiş ki “beni takip edenlerden biri paylaşmış. Hoşuma gitti ben de paylaştım.”. arkadaşım “peki bu yazıyı hangi düşünceyle paylaştın demiş.” “hangi psikololi yada düşünceyle paylaştığımı hatırlamıyorum” demiş. Gayet rahat sakin konuşmuş.Kurt gibi beynini kemiriyor. Bir fikir yorum verin bakalım. Bende aldatma konusuna takıldım kaldım ne bileyim. O şekilde de bahsetmedim zaten ona da. Neye yorulur ki bu cümle? Yada ne yapsın? Cevaptan tatmin olmadığı bariz zaten…

canım çok geçmiş olsun. inşallah önemli bişey değildir. dualarım seninle... ve korkma lütfen...

geçmiş olsun canı mumarım bir şeyciği yoktur.

Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansin nasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri

yerim o totişi

arkadaşlar geçmiş olsun ve iiyi dileklerize tek tek tşkr ediyorum iyiki varsınız
az önce dödük eşimle hastaneden o işe ben eve tavşanımı yıkadım yedirdim yatırdım gene

dr fena değildi ilgilendi özel olduğu için sanırım her yeri kustu tavşanım ağzına elini bile soksa kusar saten çok ağladı dr muayene ederken bile sankı etinden et koparıyolardı idrar ve kan tahlili istedi kan hemen yaptırdık ordada baya ağladı sonuçların aldık yarın gene alcaz dr göstertcem idrar yok vermez saten tavşanım inat çiş yapmadı

6 hastalık olalilir dedi dr bakalım yarın belli olcak çok yorgunum acım görüşürüz

not:albüme resimkodum tavşanımın ve tahlil sonuçları offffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
dilberege canım ben dün okudum yazını ama yazamadan çıktım hala aklımda kaan nasıl düşmüşş öylee allah korumuşş canımm çok şükürr içim acıdı resmen yaşamış kadar oldum ya öp benimm tatlı miniğinii olurmuu annesii

nagişimm canım sorunla ilgili olarak normal şartlarda zeynom en son 9.00 da 150 cc sütünü içer ve uyur sabaha kadar gece uyanırsa suyunu içer yine uyurr ama buaralar uyuması saat 10 u yada 10.30 u bulduğu için bir kes daha süt veriyorum 60-80 cc kadar daha içip uyuyor nihayettt arkadaşının durumuna gelince çok karışık bir durum cicim bilemeyeceğimm bu int alemleri karışık işlerr ve yanlış anlaşılmalara çok müsait bu nedenle biz eşimle ne facebook nede twitter kulanmıyoruz ve kim nederse desinn bu bizim seçimimiz ve çokk mutluyuzz, bazılarıı aa bu zamanda face in yokmuu yani aaa ilginç diye tepkiler veriyor ama umrumuzda değil biz sevdiklerimizle sürekli haberleşip görüşüyoruz zaten eşim işyerinde çok meşgul zaten böyle sitelere girme izinleri yok eee bende ancak sanal alem olarak burda takılıyorummm evdede zaten birbirimize doyamıyoruz bile bilg açmaya vakit yokk ee napcaz biz facebook u yani sonra al işte böyle densizin biri bişey paylaşır yazar gönderiri uğraş durr ayyy niye bukadar konuştumm bilmemkiii allah yardımcısı olsun canımm arkadaşının...

Ben seni okumadan geçmiyorum,, sen beni neden geçiyorsun bakalım
ben cevap verdim beslenmeyle ilgili sana, ama okumadan geçtin sen
Bir paylaşımla hemen aldatma vs. kötü birşeye yormazdım sanırım,,ama bunu unutmaz peşini de bırakmazdım bu işin

PLANNER uni gunlerim geldi aklima hergun annemi arayip siparais verirdim aksam eve yaklastikca koku artardi :)
Ne sanslisin ki her aksam hazir yemege gidiyorsun
Beraber yasamak ozel hayati etkiliyor mu???

Kizlar biri bana dur desin
Sen haci torunusun haci gelinisin zaten bu kadar kolsuz giyemezsin desin
Resmen gozum dondu ve 2gun icinde 7tane elbise aldim
:26:
Artik almak istemiyorum cunku esimin ve kendi kartlarimin limitlerini doldurdum ay sonunda sok olacak adam :26:
Yeter artik ya israf dur deyin hadi :26:

insaf insaf ne diyim ben size:) dün gece sizi okumaya çalıştım ama inanın uyumuşum:)) hemde pcyi yatağa getirdim eşim yuh yok artık dedi dedim sus rahatlamam gerek çok geri kaldım herşeyden psikolojim bozuk:)) kv denize gitti bende yemek yaptım ece uyuyor kalkınca süpürge yapıcam. herşey çok iyi çok şükür kv yolda koluma giriyor anam bir geriliyorum yay gibi kasılıyorum:)) bize hiç harcama yaptırmıyorlar eşimde hala inanamıyor bu duruma:)) inşallah sonumuz kötü olmaz. ayşe mineme çok çok geçmiş olsun. planner zeynosuz olmaz bunalımmı takılcan tatilde getir getir bizim evde bakarım ben onlara:)) malum çok söyliceğim şey var ama vaktim yok

Oglusumun mayosu ve lazimligi :)
Annem begenmedi ama ben dumduz sade temizligi kolay olsun diye bunu aldim
Kakasi gelince oturtacagiz ilk asamada

Planner annen nasil kontrol ediyor cisini?
Surekli oturtuyor mu yoksa zeyno mu soyluyor

canımm aynen hazır yemeğe gidiyorum tertemiz derli toplu oluyor evim allah binkere razı olsun annemden yavrumuzada misler gibi bakıyor ki ben tek başıma baksam bukadar özverili bakamazdım inan, eee bütün bunların yanında varsın salonda yaşamayalım özel hayatımızıda dimi ama yeni evimize taşındığımızdan beri bizimle kalıyor zaten annem ve evimiz büyük çok şükür problem olmuyor yani zeynoşumuz 3-4 yaşına gelene kadar yani tam gün kreşe başlayana kadar bu şekilde götürücez annem ve kv değişimiyle ki daha çok annem bakıyor, bize çok faydası oluyor canım ya geceleri zeynonun uyandığını bile duymadan deliksiz uyuyabiliyorum düşün yani özel hayatımızda bundan etkileniyor tabiykiiii olumluu yöndeee

canımm valla maşalllahhh kv ye isteyince oluyormuş demekkii allah bozmasınn şekerimmm off valla canım çok sıkkın bakalım eşimden haberde gelmedi daha bu hafta gidersek zeynoyu götürmeyelim diyoruz canım son karar olarak ağustosta bir hafta daha gideriz gibi düşündük şimdilik ama bakalım şans iştee orda arkadaşlarımız var muğlada ve onlarda yağmur yağıyor dedii(
bakalım kısmet artıkk:)

canım annem okadar dikkat kesilmiş durumda ki Zeyno sadece suratını buruşturarak belli ediyor kakasını yapacağını ve hemen oturtuyor annem bizimkide düz ve pembe yarıcaa iyi yapmışsın düz lamkata oturmaya karşı çıkmıyorsa ki Zeyno seve seve oturuyor oyucaklı birşeye gerek bence çünkü bu oyun saati değil yani kakasını yapacak okadarr hee oturtup bekliyor eğer yapmazsaa bezini takıyor onada bazen yapıyor bazen yapmıyor zaten yaptığı saatler belli bir düzeni oluşuyor kuzuların ama dediğim gibi suratından belli oluyor birde zeynoo eeeeaaa eeeeaaaa diye belli ediyor yapacagını veya çişini yapıp altını ıslattığını, annem sürekli eeeeeemi yaptın kızım dediği için böyle bir dil geliştirmişler aralarında

donunuzu yirim sizin
planner e sormuşsun ama bende benım uygulamayı yazayım.çiş ve kakanın oraya yapılacagını bılıyo ancak altı acıkken aklına gelıyo.çişi geldiği zaman yanına gıdıyo ama yapmıyo.çişşşş dio ama altını ıslattıktan sonra dıyo kaka gelince suratıma bakıyo ma bakması ıle yapması bır oluyo.özetle deliğe ısabetlı atışarımız olamadı henuz.ama aladım kı altı acık bıraktıgım takdırde oğrenecek kaplıyken umrunda ıle değil.bu sebeple allıştrma külodu aldım nefret ettı bacakları sıktı cıkardık.sımdı neobby yada kushıes ın alıstırma külodunu yada yıkanılabılır bezlerını edınmeye calışacagım...

Dikkatinizi cektimi bilmiyorum gecen gun kızımı yol tutuyo arabada kusuyo demiştim
belki başınıza gelebılır aklınızda bulunsun dr "ametik damla" vrdı...
bir de bıldırcın yumurtasını sorsum gun aşırı verrebılırsın dedı

tam ısırmalık:)çağlanında var böyle çok tatlı oluyolar:)
canım tabikide unutulmadın..nasılsın..hemen fotolara bakacam
Bu daa eşim için hazırladığım doğum günü pastası
Sevdim ben bu şeker hamuru ile uğraşmayı :))

Eki Görüntüle 735151
maşallah ya ne becerikli hatunsunpastane açmayı düşünüyomusun:)
hemen sipariş verebilirimkargo sana ait

mayonuz çok güzel..lazımlıgıda çok cool:))
hayırlı olsun canım

kujum sonuçlarınız cıktımı..6.hastalıksa korkma canım burda geçiren bebeklerimizde oldu
sanırım korkulacak bir rahatsızlık degil diye biliyorum..
çok geçmiş olsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…