2 çocuguda yatırdımafferim bana bende yatabilirdim ama ben sizi tercih ettim:))
sizin için fedakarlık yaptım
ya ben bişey soracam:26:sanırım ben bagımlı oldum:26:neyemi?
kolayaevde gazoz varsa içiyorum eger yoksa kutu kola içiyorum,eger kutu kolada yoksa
1 litrelik açıp içiyorumve açıldı asidi kaçmasın sonra içilmez diye hepsini bitiriyorum
yazık dökmeye kıyamıyorumsonuçta nimet:))
yardım edin,helppp helppp:)nasıl kurtulabilirim:44:
sonra fit fücudum selülit dolacak diye korkuyorum
ciciiimm senn bağımlııı olmuşssun yahuuu:18::18: valla biz eve almıyoruz hiçç eşimle birimiz istrse diğeri uyarıyorkola yerine meyve suyu falan al bol bol canın kola istediğinde meyve suyu iç şekerim olmamıı, biz öyle yapıyoruz çünkü bende evde hep içecek birşeyler ararım yani ve yemektede isterim içecek oyuzden meyve suyu içiyoruz biz oda zararlı aslında bol şekerli ve katkı maddeli ama olduğunca kendimiz yapmaya yoksada kola yerine meyve suyuu cicimm
Bu daa eşim için hazırladığım doğum günü pastası
Sevdim ben bu şeker hamuru ile uğraşmayı :))
Eki Görüntüle 735151
yerim o totişi
arkadaşlar geçmiş olsun ve iiyi dileklerize tek tek tşkr ediyorum iyiki varsınız
az önce dödük eşimle hastaneden o işe ben eve tavşanımı yıkadım yedirdim yatırdım gene
dr fena değildi ilgilendi özel olduğu için sanırım her yeri kustu tavşanım ağzına elini bile soksa kusar satençok ağladı dr muayene ederken bile sankı etinden et koparıyolardı idrar ve kan tahlili istedi kan hemen yaptırdık ordada baya ağladı sonuçların aldık yarın gene alcaz dr göstertcem idrar yok vermez saten tavşanım inat çiş yapmadı
6 hastalık olalilir dedi dr bakalım yarın belli olcak çok yorgunum acım görüşürüz
not:albüme resimkodum tavşanımınve tahlil sonuçları offffffffffffffffffffff
dilberege canım ben dün okudum yazını ama yazamadan çıktım hala aklımda kaan nasıl düşmüşş öylee allah korumuşş canımm çok şükürr içim acıdı resmen yaşamış kadar oldum ya öp benimm tatlı miniğinii olurmuu annesii
nagişimm canım sorunla ilgili olarak normal şartlarda zeynom en son 9.00 da 150 cc sütünü içer ve uyur sabaha kadar gece uyanırsa suyunu içer yine uyurr ama buaralar uyuması saat 10 u yada 10.30 u bulduğu için bir kes daha süt veriyorum 60-80 cc kadar daha içip uyuyor nihayettt
insaf insaf ne diyim ben size:) dün gece sizi okumaya çalıştım ama inanın uyumuşum:)) hemde pcyi yatağa getirdim eşim yuh yok artık dedi dedim sus rahatlamam gerek çok geri kaldım herşeyden psikolojim bozuk:)) kv denize gitti bende yemek yaptım ece uyuyor kalkınca süpürge yapıcam. herşey çok iyi çok şükür kv yolda koluma giriyor anam bir geriliyorum yay gibi kasılıyorum:)) bize hiç harcama yaptırmıyorlar eşimde hala inanamıyor bu duruma:)) inşallah sonumuz kötü olmaz. ayşe mineme çok çok geçmiş olsun. planner zeynosuz olmaz bunalımmı takılcan tatilde getir getir bizim evde bakarım ben onlara:)) malum çok söyliceğim şey var ama vaktim yok
Eki Görüntüle 735177 Eki Görüntüle 735178
Oglusumun mayosu ve lazimligi :)
Annem begenmedi ama ben dumduz sade temizligi kolay olsun diye bunu aldim
Kakasi gelince oturtacagiz ilk asamada
Planner annen nasil kontrol ediyor cisini?
Surekli oturtuyor mu yoksa zeyno mu soyluyor
canımm aynen hazır yemeğe gidiyorum tertemiz derli toplu oluyor evim allah binkere razı olsun annemden yavrumuzada misler gibi bakıyor ki ben tek başıma baksam bukadar özverili bakamazdım inan, eee bütün bunların yanında varsın salonda yaşamayalım özel hayatımızıda dimi amayeni evimize taşındığımızdan beri bizimle kalıyor zaten annem ve evimiz büyük çok şükür problem olmuyor yani zeynoşumuz 3-4 yaşına gelene kadar yani tam gün kreşe başlayana kadar bu şekilde götürücez annem ve kv değişimiyle ki daha çok annem bakıyor, bize çok faydası oluyor canım ya geceleri zeynonun uyandığını bile duymadan deliksiz uyuyabiliyorum düşün yani özel hayatımızda bundan etkileniyor tabiykiiii olumluu yöndeee
2 çocuguda yatırdımafferim bana bende yatabilirdim ama ben sizi tercih ettim:))
sizin için fedakarlık yaptım
ya ben bişey soracam:26:sanırım ben bagımlı oldum:26:neyemi?
kolayaevde gazoz varsa içiyorum eger yoksa kutu kola içiyorum,eger kutu kolada yoksa
1 litrelik açıp içiyorumve açıldı asidi kaçmasın sonra içilmez diye hepsini bitiriyorum
yazık dökmeye kıyamıyorumsonuçta nimet:))
yardım edin,helppp helppp:)nasıl kurtulabilirim:44:
sonra fit fücudum selülit dolacak diye korkuyorum
kızlar size bir sorum olacakcevap vermesseniz topuklarınıza sıkarım:98:
cereni cimnastige yazdırmayı düşünüyorum,haftada 3 gün gidecek 1 er saat..
salon evime 500 metre uzaklıkta..çağlayı bebek arabasıya cerenide yürüyerek götürüp getirecem..
ama havalarda çok sıcak bide ceren dönüşte yorulmuş olacak mızmızlanacak..
eşimden arabayı alsam ehliyetim var ama yıllardır kullanmadım:26:korkuyorum:26:
bide oto koltugumuz yok:44:yani tehlikelimi olur:26:ne dersiniz:26:
hiç bulaşmıyımmı araba işine
melegim canım önceki sayfayada yazdım gözünden kaçmış olabilir..
özele ait ne istedin bizden:26:merak ettim:26:
kızlar size bir sorum olacakcevap vermesseniz topuklarınıza sıkarım:98:
cereni cimnastige yazdırmayı düşünüyorum,haftada 3 gün gidecek 1 er saat..
salon evime 500 metre uzaklıkta..çağlayı bebek arabasıya cerenide yürüyerek götürüp getirecem..
ama havalarda çok sıcak bide ceren dönüşte yorulmuş olacak mızmızlanacak..
eşimden arabayı alsam ehliyetim var ama yıllardır kullanmadım:26:korkuyorum:26:
bide oto koltugumuz yok:44:yani tehlikelimi olur:26:ne dersiniz:26:
hiç bulaşmıyımmı araba işine
kızlar dün gece bir gördüm az önce tabirine baktım neyse önce rüyamı anlatayım,,
burnumda kocaman birşey varmış:18:hemen aklınıza başka şeyler getirmeyin
neyse elimle çıkarıyorum:))))
küçük bir kurbağı hemde kese gibi birşeyin içinde..hani anne karnındaki bebek kesesi gibi:26:
neyse bakıyorum sonra ne yapıyorum bilmiyorum pek hatırlamıyorum..ha aklımdanda şu geçiyo''kızmı erkekmi acaba ''diye:26:
off gerisini hatırlamıyorum uyandım tek aklımda kalan bu oldu:44:
tabirlere baktım şöyle yazıyo''burundan çıkan sinek,böcek ve benzeri şeyler bebege yorumlanır
tabire bakmadan önce böyle birşey yazacagı aklımdan geçmişti..
neyse inşallah öyle birşey yoktur ya:18:
sizinlede paylaşmak istedim:18:tırstımda:18:
daha dogumdan beridir reglde olmadım..13 ay oldu:18:
13 aylık hamile olmuş olabilirmiyim acaba
şaka bi yana Allah korusun ya:26:
Eki Görüntüle 735177 Eki Görüntüle 735178
Oglusumun mayosu ve lazimligi :)
Annem begenmedi ama ben dumduz sade temizligi kolay olsun diye bunu aldim
Kakasi gelince oturtacagiz ilk asamada
Planner annen nasil kontrol ediyor cisini?
Surekli oturtuyor mu yoksa zeyno mu soyluyor
Bu daa eşim için hazırladığım doğum günü pastası
Sevdim ben bu şeker hamuru ile uğraşmayı :))
Eki Görüntüle 735151
Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansinnasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri
Tel no, e mail veya face adresı gıbı cnm...hatta ev adresıde olabılır cunku en azından ozel gunlerden kart atarım dımı..
kızlar yaa aranızda beni hatırlayan var mı?
çok ara verdim biliyorum:26:unutulmuş bile olabilirim
ara ara girdim buraya, okudum sizleri
doğumgünü çalışmalarınızı dibim düşerek taktir ettim ve çooook beğendim
hepinizin emeğine yüreğine sağlık
değişiklik olsun diye kızımın d.gününden bir foto ekledim.
bu arada annezeynom aklımdasın aricam seni canım.
hepinizin şeker şerbet yavrularını öper öper koklarım canlar
tamam canım hemen tel no ve faceyi yolluyorum özelden
ödemeli atarım ararsın beni:))
arada kontür isterim yollarsın:))
Tsk ederım cnm...cok mutlu ettın benı...ıslem tamamdır..
Şuan sana gözlerim dolu dolu yazıyorum bu notu,,
Hayatımda gördüğüm en değerli hediyelerden birini göndermişsin bana..
1 yaşında Mahir bebekten,,arkadaşına kendi elleriyle olan yazısı
Müthiş bir hediye paketiyle gelen, hepsi birbirinden güzel hediyelerin ve sizin için hazırladığım
minicik grafikler karşısındaki bu jestin sayesinde mutluluktan uçtum diyebilirim
Ben bugün gerçekten çok mutlu oldum senin sayende,,dilerim sen de hep çok mutlu ol bitanem
Herşey için çok teşekkür ederim,,dileğim en kısa sürede görüşmemizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?