2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

2 çocuguda yatırdımafferim banabende yatabilirdim ama ben sizi tercih ettim:))
sizin için fedakarlık yaptım
ya ben bişey soracam:26:sanırım ben bagımlı oldum:26:neyemi?
kolayaevde gazoz varsa içiyorum eger yoksa kutu kola içiyorum,eger kutu kolada yoksa
1 litrelik açıp içiyorumve açıldı asidi kaçmasın sonra içilmez diye hepsini bitiriyorum
yazık dökmeye kıyamıyorumsonuçta nimet:))
yardım edin,helppp helppp:)nasıl kurtulabilirim:44:
sonra fit fücudum selülit dolacak diye korkuyorum

ciciiimm senn bağımlııı olmuşssun yahuuu:18::18: valla biz eve almıyoruz hiçç eşimle birimiz istrse diğeri uyarıyor kola yerine meyve suyu falan al bol bol canın kola istediğinde meyve suyu iç şekerim olmamıı, biz öyle yapıyoruz çünkü bende evde hep içecek birşeyler ararım yani ve yemektede isterim içecek oyuzden meyve suyu içiyoruz biz oda zararlı aslında bol şekerli ve katkı maddeli ama olduğunca kendimiz yapmaya yoksada kola yerine meyve suyuu cicimm

bagımlımı olmuşumciddi olamassınnayırrrr nolamazzzzz
:))
evet ya bıraksam iyi olacak..çok susayınca dayanamıyorum:44:
dayanmam lazımbaşarabilirimbaşaracammm
bende meyvesuyunu pek sevmem..en iyisi su ile kendimi avutayım
zeynomada kocaman maşallah diyorum

kızlar size bir sorum olacakcevap vermesseniz topuklarınıza sıkarım:98:
cereni cimnastige yazdırmayı düşünüyorum,haftada 3 gün gidecek 1 er saat..
salon evime 500 metre uzaklıkta..çağlayı bebek arabasıya cerenide yürüyerek götürüp getirecem..
ama havalarda çok sıcak bide ceren dönüşte yorulmuş olacak mızmızlanacak..
eşimden arabayı alsam ehliyetim var ama yıllardır kullanmadım:26:korkuyorum:26:
bide oto koltugumuz yok:44:yani tehlikelimi olur:26:ne dersiniz:26:
hiç bulaşmıyımmı araba işine

Son düzenleme:
Babycerencim bence jimnastik icin olmasa da araba isine bulas her zaman ohtoyac oluyor atiyorum alisverise gideceksin alir gidersin arkadaslarinla bulusacaksin alir gidersin bence buyuk ihtiyac... Jimnastik saatleri nasil cnm? Cok gun ortasiysa guneste cocuklar zorlanabilir ben gecen sene fizik tedaviye git gel perisan olmustum araba oldugu halde.... Kucucuk OMERCIK FOTOGRAFI EKLEDIM BIRKAC TANE :)

Bu daa eşim için hazırladığım doğum günü pastası
Sevdim ben bu şeker hamuru ile uğraşmayı :))

Eki Görüntüle 735151

Vaauvv bunu gerçekten sen mi yaptın Valla bravo...

Canım sonuçlar çıkınca bizi bilgilendir.. 6. hastalık olabilir evet.. burada geçiren bebeklerimiz olmuştu diye hatırlıyorum.. Tekrar geçmiş olsun canım

Plannercim çok sağol canım.. geçti gitti çok şükür.. Akşam topikteki tüm teyzeleri için zevkle Kaan'ı öpeceğim :)

Vay Azraececim duydumki kayınvalidenle aranızdan su sızmıyormuş Bayağı bayağı kanka olmuşsunuz yani.. Maşallah ne güzel işte... Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar.. Hep böyle devam etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah..

Mayonus ve lazımlığınız hayırlı olsun efendim.. Güle güle kullanın

Bu konuda bende çok şanslıyım gerçekten.. Akşam hazır yemeğe gidiyorum.. Evim derli toplu.. çamaşırlarım yıkanır ütüm yapılır (Yapma dediğim halade yapıyor) ve bunları Kaan uyurken yapıyor.. Bende hafta sonları Kaanla evde yalnız kalıyorum.. ama bir çok şeyi yetiştiremiyorum Özel hayat konusuna gelince.. zaten annemle olmaya öyle alıştık ki.. sanki evlendiğimizden beri berabermişiz gibi.. Rahatız yani.. şimdilik bir sıkıntı yok.. ama Önümüzdeki kış annem izde kalmayıp Kaan'ın onlarda olmasını istiyor.. evlerimiz yakın gerçi ama daha bu konuyu tam kouşmadık bakalım...

Ahh şu cola.. meret çok de lezzetli.. hele balığın yanında.. veya mangalın yanında falan süper oluyor içimi.. Bende eve almamay çalışıyorum haftada bir 1 litre alıyorum.. Eşim hiç içmez.. Sağolsun kayınvalidem meyvelerin herçeşidinden kavanozlara komposto yapıyor.. İnanmazsınız evde belki de 100 kavanoz komposto var..Kaan'a onlardan veriyorum eşiimde bende onlardan içiyoruz çoğunlukta.. Tüm meyveleri karıştıtıyorum mix yapıyorum çok lezzetli oluyor sen de dene :)

Araba kullanmayı mutlaka çöz canım.. İki çocukla senin için zorunlu ihtiyaç... Yazı var kışı var çocuklarla yaya veya minübüste (hele de araban varsa) zorluk çekme derim.. Ben bir çok arkadaşıma direksiyon dersi verdim.. Şimdi hepsi süper kullanıyor.. En son öğrencim annemdi ama kadıncağın bu yıl Kaan'dan dolayı pratik yapadı yine başa döndük sayılır yaza çalıştıracağım ama onuda hızlı şöför yapacağım

kızlar dün gece bir gördüm az önce tabirine baktım neyse önce rüyamı anlatayım,,
burnumda kocaman birşey varmış:18:hemen aklınıza başka şeyler getirmeyin
neyse elimle çıkarıyorum:))))
küçük bir kurbağı hemde kese gibi birşeyin içinde..hani anne karnındaki bebek kesesi gibi:26:
neyse bakıyorum sonra ne yapıyorum bilmiyorum pek hatırlamıyorum..ha aklımdanda şu geçiyo''kızmı erkekmi acaba ''diye:26:
off gerisini hatırlamıyorum uyandım tek aklımda kalan bu oldu:44:
tabirlere baktım şöyle yazıyo''burundan çıkan sinek,böcek ve benzeri şeyler bebege yorumlanır
tabire bakmadan önce böyle birşey yazacagı aklımdan geçmişti..
neyse inşallah öyle birşey yoktur ya:18:
sizinlede paylaşmak istedim:18:tırstımda:18:
daha dogumdan beridir reglde olmadım..13 ay oldu:18:
13 aylık hamile olmuş olabilirmiyim acaba
şaka bi yana Allah korusun ya:26:

Araba kesınlıkle sart bencede..hele cocuklu anneşler ıcın ılac gıbı olur kanımca..ben cok fazla ıhtıyac hıssedıyorum ama ıngılterede ehlıyetım yok ama burda olsa ıdım kesın alır ve surerdım cnm..sende mutluka dusun derım..

Hayırdır ıns cnm, herseyde bır hayır vardır hem yenı bır bebek gelırsede bereketı ıle gelır bence korkma yınede rabbım gonlune gore versın..

Hımm mayomuz cok hos yakısır bıızım yakısıklı Omerımıze..gule oynaya gıyınsın ıns..
Lazımlıkta kullanıslı gozuyor yanı beyaz olması en guzelı herseyı gosterır temızlık acısından ıyı olmus..
Ben 2 yasından sonra dusunuyorum wc alıskanlık kazandırmayı suan ıtıbari ıle yapabılecek gıbı gelmıyor bana zaten uzmanlarında gorusu benım bıldıgım kadarı ıle 2 yastan sonra baslatılması...alıstırma yapılma asamasında kesınlıkle tutarlı olmak lazımmıs... yanı bezlememek konusunda kesin kararlı olup bu yonde hareket etmek gerekıyor ...once gunduz ıcı alıstırılmalı sonrasında da gece ıcın...umarım cabuk alısırlar hıc bıtmıyyor ogreneceklerı daha neler neler ogretıcez kımbılır...

Eki Görüntüle 735021 ilk resim bizden gelsin gorup de siritmayan utansin nasil ama bebeklikten cikmis mi teyzeleri

Kıyamam ben sımdı senın poponu ısırmaya...ne guzel popoyu saglama almıssınız ıyı valla..bızde ıkı gun once aldık buna benzer bırsey daha oncesınden kulotlu corabının arkasında vardı onla cok sırın oluyordu sureklı popomuz hedefte oldu :))
Hayırlı olsun gule gule gıyınsın pasamız..

Anacım soruyu yanlıs sormussun.. aranızda benı hatırlayan varmı dıye sormak yerıne benı unutan varmı dıye soracaktınkı cevapta hayır olucaktı cnm tabıkı...senı ve Şimal ı nasıl unutabılırız tatlım...
Nasılsın ve nasıl gıdıyor tedavınn, benım hep aklımda ve merakımdasın bılesın sekerım

Tsk ederım cnm...cok mutlu ettın benı...ıslem tamamdır..

evet işlem tamamçok mutlu oldum canım
yarın ararım senioki
ilk telefonumu azraeceye vermiştim ve ilk beni aradıgında çok utanmıştımtanımadıgım kimselerle konuşamam da:))
ama şimdi bir alıştım ki sorma
her gün düşünüyorum hanginizi rahatsız ediyim diye:))
neyse yarınki kişiyide buldum sensin

Cnm benım senın mutlu olmana bende cok mutlu oldum..oglum kendı ellerı ıle karaladı bırseyler Mıra arkadasına umarım guzel seyler yazmıstır ben bu capkından hersey beklerım :))

Bızı hep hatırlamanız dılegıylle cunku bız sızı hıc unutmuyacagız...cok opuyoruz

benim meşhur kankalarımla birlikteydik..bizim küçük kızlar kafa bırakmadı ya
o ne ses hala kafamda yankılanıyovalla eskisi gibi kimseyle sohpet edemiyoruz:)
dedikodu yapamıyoruz:)çok canım sıkkın
şu ufaklıklar büyüsede odalarına çekilip fısır fısır konuşsalar bende arkadaşlarımla
hoş sohpetler yapsam
işte böyleyazacak birşey bulamadım,burdan girdim konuya:)))
ee daha daha nasılsınız

araba konusunda bana destek veren arkadaşlarım sagolun valla beni gaza getiriyosunuz
evet bu araba işini çözmek şart olsun bana..herşey daha kolay olacak ama bende çok korkagım ya:26:
mesela uzaktan bir tır gelse heralde arabayı saga çeker beklerim geçsin diyesonra yoluma devam ederim,
tabi arabayı kaldırabilirsem
oto koltugum yok ne yapsak alsammı yoksa artık gerek yokmu
çağlayı emniyet kemeriyle baglasam olmazki ya:26:
ne yapıyım alıyımmı
hele önce biraz prtik yapıyım ben tam bu işi çözene kadar bir kaç ay geçer o zaman bakarız

1 üye 1 ziyaretçihayırdır ne iş bu saatte
kime bakmıştınız
buranın bekçisiyim benbak herkes kaçmış kapıyıda açık bırakmış..
beni düşünen yokbu kız topikte tek kalmışbaşına bir şey gelmesin kapıyı çekiyim diyen yok
üşümüşmü karnı açmı diyen yokneyse hepsini yazdım not defterime
gidiyorum dönüşüm muhteşem olacak
yerlerede saçlarımı atıyorumsabah gelen silsin süpürsün
(kafa yemeden gidip yatsam iyi olacakyoksa bende chihiro gibi duvarlardan ses duymaya başlayacam
saygılar)
cikirokkocugum şu senin odadaki antekyelileri anlatta güleyim yanasıl konuşuyolardı:))
gelicim,gidicim
nereye kaçsan bizden biri buluyo seni
neyse uyusam iyi olcek gariiii:))iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…