2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn
herkese mutlu bi hafta sonu diliyorum
dün oğlumun saçını kestirdik..büyük adammış gibi oturdu sandalyede..adam kafasını sola eğiyo öyle bekliyo,öne eğiyo öyle bekliyosaçları uzunken daha güzeldi gözüm pek alışamadı bu haline ama çok terliyodu kafası..dün akşam yine kısa olduğu halde terlemişti
kuaför saçları çok seyrek kazıyalım dedi yokkk dedimkışın genelde evde olucaz yada dışarıda şapka olucak belki o zaman düşünebilirim:)

şekerim şerbetimhoş geldin canım..seni ve şimali nasıl unuturuz..şimalin resimlerine baktım maşallah kocaman olmuş sarı şekersende çok güzelsin şekerimbelinin daha iyi olmasına çok sevindim arada bi uğra böyle hasret giderelim

turuncukayra kocaman bi delikanlı olmuşmutfakta yardım,araba temizlemede yardım çok becerikli boncuğum
dondurma yemeyede başlamış minik erkeğimiz nasılda büyüdülersaçlarınada bayıldımmm

şekersizimdefnekaren tam bi pamuk resimlerde..iyiki kreşe vermişsin canım çok eğlendikleri belli..yine bi resimde kaşını kaldırmış o suratını yiyesim geldi çok tatlı çıtı pıtı prensesim

annezeynom
ömerin o totosunu ıssırırım..mayosu ve lazımlığı hayırlı olsun..bebeklik resimlerini görünce hey gidi günler hey dedim:)zaman ne kadar çabuk ve güzel geçti meleklerimizle..Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın

babycerenkarneniz alınmış hayırlı olsun..2 fıstıkla zaman nasılda çabuk geçer şimdi:)çağlanın yatışıda çok tatlı bal bebeğim benim

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, canımsınız
çok özlemişim burayı alışkanlık yapıyorsunuz haberiniz ola
imreniyorum size ne güzel herşeye yetişiyorsunuz
1 ay sonra ücretsiz izne çıkıcam inş bol bol yazarım size
anlatacak çok şey var
ameliyattan kurtuldum, uzun süre diyet egzersiz programı yasaklı listeler falan derken dr ömür boyu böyle yaşayabilirsin dedi
ama sabah akşam egzersizler devam edecek, tabi unutmazsam

ara ara takip ettim sizi
mutlu annem başlattığın dereotlu kek furyası bizim evde de devam etti
Allah'ım o nasıl güzel birşey öyle kaç kez yaptım yedim kızımda sevdi
yeni tariflerini bekliyorum

kızlar bu arada ben 14 kilo verdim ama tıkandım artık iştahımı durduramıyorum
haftaya akupunktura başlıcam biraz daha vermem lazım
siz hiç yaptırdınız mı ya da çevrenizde yaptıranlar var mı?
artıları, eksileri? önerir misiniz?

topiği boş buldum, lab.da işimi yapmak üzere beklerken biraz yazayım dedim.

-- Kaan düşmüş çok geçmişl olsun Dilberege hanım. Allah korumuş yavrucağı...
-- Feyzanur da düşmüş ama eskiden... fakat Alyel16 hanım yeni paylaştığı için bizim için, yeni bir düşme olayı gibi içim yandı Allah beterinden korusun
-- şekerimşerbetim hanım kilo vermiş ve vermeye devam ediyormuş tebrik ediyorum ama "daha fazla vermek istiyorsanız Babyceren hanımdan uzak durun" diyorum zira ne zaman topiğe gelse elinde ya tost ya çikolata yada kola oluyor :18: daha da kötüsü, bunları bizimle paylaşmak isteyip, şişmanlatmaya çalışıyor yeterince semiz olursak yer belki de hepimizi :18:
-- anneZEYNEP çok kıyafet almaya başlamış. alışverişe çıktığınızda yanınıza kredi kartı yada fazla para almayınız, bu bir önlem olabilir ama hala duramıyorsanız, bari eskileri ihtiyacı olan insanlara veriniz. bazen ben de alıyorum ama hemen eskilerini birilerine vererek, gardrop stokçuluğu bari yapmayayım diyorum
-- Ömer yeni mayo ve lazımlık sahibi olmuş. bir de poposu figürlü pijama giymiş. ama ben Ömerin en çok "paşa" halini seviyorum. doğumgünkü hali mesela, çok yakışıklı ve beyefendiydi
--Babyceren hanımın eşinin doğumgünüsü geçmiş. kutluyorum kutlamayanları not alıyormuş:18:
-- azraece hanımın kv ile arası iyiymiş. maşallah diyorum kolkola yürürken kasılmayınız, tadını çıkarınız. kv'si olmayan garibanlar ne yapsın
-- nagihan hanım işyerinden haberler paylaşmış yanılmıyorsam:26:yeni arkadaşına kanı ısınmış, muhabbetleri daim olsun diyorum. zaten patronu da gönlünü almıştı bir süre önce. güzel haberler üstüste geliyor nagihan hanım, nazar değmesin
ocakta solüsyonum var dostlarım, bir koşu bakayım

selam minnoşlarben geldim
ay ayaklarım çok agiriyiiiiiçok gezdim yoruldumha kendine ne aldın derseniz sadece terlik aldım:)
çocuklara oyuncak off sanki evde az varhepsini çöpe atmak istiyorumhediyelik eşyalar aldım..
dügünler varkuzzulkurt ya
neyse çarşıdayken bir fıstıkla görüştüm:)adı melegim
ne tatlı bir ses tonu var..gerçek melekçok mutlu oldum canım ama malesef konuşamadık çok ses vardı..
valla çarsıdakilere bagorasım geldibi susun yatelefonla konuşuyorum

cihihiro dostum kendine dikkat etilk acıktıgımda seni yiyebilirim

tatlıcadımmmmbugün 12 de gelmedinhoş bende gelmedimunuttıum vidio işini

ya vidio deyince aklıma kujum geldi:26:kujum ses verayşemiz nasıl oldu canım:26:

heyy gece kuşları toplaşın bakalım sayfamız altlarda kalmış olmaz ki böyle
neler yaptınız bu gün anlatın
biz evdeydik hava bi kapalı bi açık..çıkmadık dışarıya
çamaşır yıka,mutfak topla,yemek yap öyle işte..
ailecek lego oynadık
kuzumu camdan baktırdım dışarıda top oynayan çocukları izledi
onlara kızarak kendi kafasına vuruyo benim akıllı yavrum
bizden bu kadar..yarında hava iyi olursa gezme günü

Saatler olsun Tarık Bugramıza..masallah demek artık abı olduda oturuyor uslu uslu...
Bızım oglan kıvırcık allahtan buyuyen saclar kafasına yapısık gıbı durdugu ıcın kesme ıhtıyacı hıssetmıyoruz suan fakat bazen sacları daha saglıklı gelsın dıye acaba kazıttırsakmı dıyede dusunmuyor degılım

Heyyy bee kavustu sonunda gece kusları :))
Biz evde kızartma yaptık kabak ve patates sonra onu oglumla bır guzel yedık..sagolsun onunda emegı cok oldu yapmamda bol bol ben konustum o dınledı ve sıkılmamı engelledı ıste oyle...
Sonra dısarı cıktım ekmek bıtmıstı ve cıkmısken sahılde bır Turkısh kahve ıctım oglumda aldıgım ekmegın kafasını kemırdı ..gıderkende dısarda ancak telde konusma sansım oldugu ıcın bızım BabyCerenı aradım oda dısarda ımıs bu yuzden dedıkodu cok yapamadık tuhh yaa :))

sen gez gez 12 de gelmedin de
ne biliyosun gelmediğimi nasıl unutursun
şaka bi yana bende unuttum şekerim işlere dalınca unutuvermişim
yarın 11 de buluşalım
terliğinde hayırlı olsun şekerim

sağol teyzesi..bende aynı şeyi düşündüm oğlum artık büyüdüde ne güzel oturuyor dedim
mahirimin saçları uzun olsa bile belli olmaz kıvırcıkken
kuaförde bana daha sağlıklı ve sık olur dedi aslında haklı ama bende kel çocukları sevmiyorum:)
kışın kazıtırım evde bile şapka takarım kafasına

Cnm benım senın sesınde karızma ıdı yanı..tam asık oluncak ses ehueheuehue...sıcaklıgın yansımıstır kesın..
Kujum u bende merak ettım galıba Ayse ıcın 6. hastalık supesı var denılmıs ıns cabucak ıyılesır tavsanımız...kıyamam kuzuma

bende dün karışık kızartma yaptım sözde diyet yapıyorum çokta yedim
canım sen istanbulda hangi semtteydin
dedikodu için üzülme babyceren seni en kısa zamanda tekrar ararar dedikodu için dimi kızz baby
uzun zaman oldu böyle kavuşmayalı yerler oyuncaklarla dolu ama ben buraya geldimm

yarın 11 de işim varevi ilaçladık muhtemelen yer siliyo olacagım
kusura bakma cicimama istersen yarın akşam 23.12 olurne dersin uyarmı
bu arada damadımı traş etmişsinizkızımdan izin aldınmıbelki çağla kısa saç sevmiyo
şimdiden böyle kaynanalık yapıyosan işimiz var senle

karizmamısagolasın melegimzaten bende çok yakışıklıyımdır ee yani karizma ses benden çıkmayacakta kimden çıkacak:))
sende kahveni içmişsin ohh afşyet olsun..senle konuştuktan sonra bende haytalı bici bici yedim
hatta çağlada yedi:))mamm mammm diye kaseme yapıştı

Ben maltepeye cok yakın ama adreste kartal olarak gecen semtteyım...dragozu bılen varsa o cıvarlardayım dıyebılırım...
Dedıkodu ıyı olur ama hele babyCeren le super olur kanımca hatta yedek don alıyım yanıma malum kırıp gecırebılırde :))
Ben artık yerdeki oyuncakları toplamıyorum ayagıma carpanı top gıbı kenara ayagımla fırlatıp yurume yolu actımmı tamamdır..

ay bende bugün kızartma yaptım:)gönüllerimiz pardon mutfaklarımız birmiş:))
öglenden kızarttım hatta öcce(mücver)de yaptımakşam geldik ohh hazır yemege konduk:)
dedikodu yapamadık ama en kısa zamanda yapacaz..senlede yapalım mı
senin sesin nasıl acaba:)anam bu topikteki herkes çok kibar çok havalı konuşuyo
bende konuşurken incelecem diye bi hal oluyorumsesin kabaysa bana uyar şekerim:)
daha rahat konuşuruz:)yok sende bunlar gibi kibarsan baştan söyle kendimi hazırlıyım:))

ne senin dediğin ne benim dediğim 23:23 te buluşalım
dünür dünürrrr açtırma ağzımııı
siz gelimin kulağını deldirirken oğluma sordunuzmu
oğlum küpe sevmiyor annesinin kulağındakileri çekiyo
kaynanalık yapanda belli oluyo oğluşum orda olsaydı sen oğlumada bağırırdın niye kızımdan izin almadın diye
bi dahaki sefere çağlama soralım uzun severse uzatırız artık

şekerim gel şunu 23:22 yapalım:)23:23 çok geç bana uymaz
hem aç agzını ne yapıyımçağla tarıga sormuştarıkçıgımda tamam deldir demiş
sen bunları biliyomuydunyok hemen azarla beni
o telefonuna sahip çık,boş anında hemen kızımı arıyo:))dün kızartma yediginizide ben oglundan duydum canım..
yoksa nerden duyabilirim ki
valla senle işimiz var ha

uzakmışızburda kartalda oturan arkidişler vardı
kızz ozaman dedikoduyu evdeyken yapın dışarıda altına falan yaparsan olmaz
oyuncak toplamanada bayıldım bendemi öyle yapsam

yazında sıcak yemek yenmiyo zaten kızratma iyi oluyo
bende yapınca patlıcanı,kabağı erken kızartıyorum kağıt havluda bekletiyorum çok kalori almayim diye
benim sesim çok seksiseninkide karizmatikmiş güzel konuşuruz
allah iyiliğini versin kız ne inceliyosun ciğerim diye konuş işte
ben kibar değilim rahat konuşuruz
chihiro telde nasıl konuşuyo babayceren hanım diyemi hitap ediyo sana çok meraklandım
teli kapatırken saygılar efem diyomu

Aslında varya benım yaptıgın tam kızartma sayılmaz malum oglumda yesın agır olmasın dıye az yag koyup tencere kapagını hıc acmaksızın buharı ıle pısırdım ama hafıf kızarmıs ve ıcı lokum gıbı bır hal aldı buda bızım ıcın kızartma oldu bıttı :))

Tatlıcadının sesı cok guzelmıs hatta ona ben tatlıses dıyordum bana nerden anladın sesımın guzel oldugunu demıstı..emınım cok guzelde Turku soyler oyle tahmın edıyorum..

ahh ahhh telefonuna sahip çık dedinde benim telefon sapığı oğlum eline geçirmiş
tuş kilidini açmayı falan öğrendi zten
geçen gün internete girmiş 10 liram gitmiş
bi de bana msj göndermişler 10 liralık internet kullandığım için 23:59 a kadar bedava kullanabilirsiniz diye
yarın o saatte görüşürüz inş seni bekliyo olucağım

Dogru dedın bak acaba oglanın bezlerınden takıptamı cıksam :))
Oyuncak ısını oyle yap bence benım oglan zaten nerde olursa olsn bulup cıkarıp yıne ortaya serıyor ona can dayanmaz cnm ya cok yoruluyoruz zaten ee evede gelen gıden olmuyacaksa varsın kalsınlar dımı
chihiro konusunda bende cok meraktayım..acaba yazdıgı gıbı mı konuyordur ...bırde yazarken ınce esprılerı oluyor ama ben halan taslama olarak gorsemde sagolsun oda buranın guzel renklerınden bırı her sekılde ınsan lazım dımı :))

demek sesin sexikız Allah seni ne yapmasın:))ne yapacaz biz sexi sesi:))git kocanla konuş sexi sexi
kibar degilsen iyi:))istanbul kibarları sizi:))
cikirokkoda çok kibarbabyceren hanım diyo banahanımlar yesin seni diyecemde diyemiyom
mesajında bile babyceren hanım yazıyo:))bu kızın telefonu bile monşer:)
ya bilmiyorum ama sesi çok içten bile heycanlı konuşuyoyapmacık olmadıgı belli..
ve ben bu kızla telefonla konuştutan sonra daha bi içim kaynadı sankiönceden çok sevmiyodum kendilerini:))
neyse konuştuklarımız aramızdakimse duymasın:))

güzel degil seksiymiş duymadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…