Aslında varya benım yaptıgın tam kızartma sayılmaz malum oglumda yesın agır olmasın dıye az yag koyup tencere kapagını hıc acmaksızın buharı ıle pısırdım ama hafıf kızarmıs ve ıcı lokum gıbı bır hal aldı buda bızım ıcın kızartma oldu bıttı :))
Tatlıcadının sesı cok guzelmıs hatta ona ben tatlıses dıyordum bana nerden anladın sesımın guzel oldugunu demıstı..emınım cok guzelde Turku soyler oyle tahmın edıyorum..
Dogru dedın bak acaba oglanın bezlerınden takıptamı cıksam :))
Oyuncak ısını oyle yap bence benım oglan zaten nerde olursa olsn bulup cıkarıp yıne ortaya serıyor ona can dayanmaz cnm ya cok yoruluyoruz zaten ee evede gelen gıden olmuyacaksa varsın kalsınlar dımı
chihiro konusunda bende cok meraktayım..acaba yazdıgı gıbı mı konuyordur ...bırde yazarken ınce esprılerı oluyor ama ben halan taslama olarak gorsemde sagolsun oda buranın guzel renklerınden bırı her sekılde ınsan lazım dımı :))
demek sesin sexikız Allah seni ne yapmasın:))ne yapacaz biz sexi sesi:))git kocanla konuş sexi sexi
kibar degilsen iyi:))istanbul kibarları sizi:))
cikirokkoda çok kibarbabyceren hanım diyo bana hanımlar yesin seni diyecemde diyemiyom
mesajında bile babyceren hanım yazıyo:))bu kızın telefonu bile monşer:)
ya bilmiyorum ama sesi çok içten bile heycanlı konuşuyoyapmacık olmadıgı belli..
ve ben bu kızla telefonla konuştutan sonra daha bi içim kaynadı sankiönceden çok sevmiyodum kendilerini:))
neyse konuştuklarımız aramızdakimse duymasın:))
güzel degil seksiymiş duymadınmı
ahh ahhh telefonuna sahip çık dedinde benim telefon sapığı oğlum eline geçirmiş
tuş kilidini açmayı falan öğrendi zten
geçen gün internete girmiş 10 liram gitmiş
bi de bana msj göndermişler 10 liralık internet kullandığım için 23:59 a kadar bedava kullanabilirsiniz diye
yarın o saatte görüşürüz inş seni bekliyo olucağım
Oooo o nekı benım oglan babasına kendı resımlerınden bırını gonderdı..baktım eşimden mesaj gelmıs altında yazıyor erkek oglum dıye oda ben gonderdm sanmış ben tabıı bu adam neden boyle mesaj atmıs demeye kalmadan baktım resım gonderılmıs benım telden ee kım olabılır bu kısı ben degılsem Mahır afacanıdır :))
bır kezde cok samımı olmadıgımız bır adamı aramıstı soonra gerı dondu benı aradınız dıye ayy oyle cok mahcup oldumkı sormayınn..
Bılgısayarımdada masa ustuundekı resmı degıstırmıstı nasıl yapıyor bende anlamadım...Acemı sansımı desek ne
mahirime bak ya maşallah:)belki bir gün banada resimli mesaj atar:))
ceren eskiden babasının telefonunu aldıgında hep aynı kişiye mesaj atardı..adamın adı abbasrehberde ilk kişi diye sanırım:))
çağlada telefonumdan kaç kişiyi aradı bilmiyorum..en son çok kıcık aldıgım birini aramıştıda konuşmak zorunda kalmıştım:)
kıcık aldıgım kişinin telde ne işi var dersen mecburrrrr akraba çünkü:)))
çağlada bilgisayar bi vuruyo ekranı ters çeviriyoben düzeltmek için 10 dakika ugrasıyorum
tmm ben seksi sesimi kocama saklayim
merakım giderilmiş oldu merak ediyodum chihiro hanımın tel. görüşmesini
yok yok kimse duymaz canım sen yaz tüm anneler hakkındaki yorumlarını
azraece ne yapıyo acaba:26:hiç sesi çıkmıyo:18:
heralde kaynasıyla birlikte uyumaya başladılarsarılıyodur azraeceye:))sımsıkı:)))
Allah muhabbetinizi bozmasın canım
şekersiz_what are you
Evet yaa bbende merak edıyorum AzraEce yı acaba ne yaptı dıye...ıns hersey yolunda gıdıyordur..senn arayamıyormusun bır arasan yarın ne yapıyor dıye sorsan :)) bende meraklı melahat oldum cıktım valla
tamam yazıyım cicim,sana güveniyorum kimseye söylemessin
mutlu varya mutlu amannnnherkese çizim yaptı,rica ettim eşimin dogum gününde bizede kürdanlık yapsın diye ama
inanırmısın cevap bile yazmadıçok canım sıkıldı ha bendede suç var,mesaj göndermeyi unuttum ama insan yinede anlardı dimi canişkom
şu melegim varya melegiminanmassın ama beni çok üzdü telefonda bana ne dedi biliyomusun ''çok ses var kapat allasen senlemi ugraşacam '' diye bagırdı bana ben bunları haketmedimmmm
bide şekersiz var off onu anlatsam roman olurgeçen aradım dedim canım nasılsın bana dediki
offfff,hırrrrrrrrrrrrrr,pöffffffffffffffff
yüzüme kapattı
gerisini birazdan anlatırım çok canım sıkkınbalkona gidiyom
azraece ne yapıyo acaba:26:hiç sesi çıkmıyo:18:
heralde kaynasıyla birlikte uyumaya başladılarsarılıyodur azraeceye:))sımsıkı:)))
Allah muhabbetinizi bozmasın canım
şekersiz_what are you
Oooo o nekı benım oglan babasına kendı resımlerınden bırını gonderdı..baktım eşimden mesaj gelmıs altında yazıyor erkek oglum dıye oda ben gonderdm sanmış ben tabıı bu adam neden boyle mesaj atmıs demeye kalmadan baktım resım gonderılmıs benım telden ee kım olabılır bu kısı ben degılsem Mahır afacanıdır :))
bır kezde cok samımı olmadıgımız bır adamı aramıstı soonra gerı dondu benı aradınız dıye ayy oyle cok mahcup oldumkı sormayınn..
Bılgısayarımdada masa ustuundekı resmı degıstırmıstı nasıl yapıyor bende anlamadım...Acemı sansımı desek ne
azraecenin kulakları çok keskinmiş:))şıp diye damladı
işlaa bize bagırmaz işlaaaa
tatlıcadım eşine söyle şurda muhabbet ediyoz almasın pc yi:)sexi sesinle konuş:))
hadi git yat cigerimgıdıklıyorum seni:86:
melegim sende gerçekten ayagını iyi sürümüşün kız:)ne bu istanbuldaki yagmur..
acaba yolda topugunmu kırıldı bacım ondan mı sürüdün ayagını
bereket getirmişsin canım..
günaydın arkadaşlar gerçi bize pek günaydın olmadı dün gece çok kötüydü
tencere tava,sloganlar,araba korna sesleri,vuvuzela eşliğinde bir gece geçirdik
hiç uyuyamadık sabah namazından sonra ortalık biraz duruldu da sonra yattık
moralim çok bozuldu biliyosunuz oğlum üniversite sınavına girdi oda uyandı gece
gençlerimizin geleceğiyle oynamaya da kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum
gerçekten çok üzüldüm tüm gece düşündüm nasıl olacak bizi,evlatlarımızı neler bekliyor
Allahım İnşallah tez zamanda sonumuzu hayra çıkarsın,kardeşi kardeşe kırdırmasınlar
Ülkem adına çok üzülüyorum
neyse sabah sabah çok uzattım umarım ülkemizin üzerindeki bu kara bulutlar biran önce dağılır
mutlu pazarlar
şu anda sınavda olan bütün çocuklarımızın Allah yardımcısı olsun emekleri boşa çıkmasın...Amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?