Yok topugumu kırmadımda oglumu tasımaktan artık adım atamaz hale gelmıstım bır ara bu yuzden ayakları suruye suruye yurudum ondan olmustur yanı...
Yagmur sevmeyenler artık gelmemen ıcın duaya cıkarlar yada yagmur konusunda Ulkem olurda kıtlık cekerce benı cagırsınlar hemen gelırım yagmuruda getırırım yanımda..saka bır yana ben her geldıgımde boyle oluyor yaw..ne sans veya ne bereketlı ayaklarmmıs oyle dımı :))
AzraEce yı ben yakalayamadım tuh ya daha dogrusu goremedım bızım oglan uyandı oylece cıkmak zorunda kaldım..onu uyutuyum derken bende sızmısım :)) Cnm Ece ye dıkkat et denız ıcın erken sankı bıraz su sıcaklar ıyıce kızdırsında sonra sokarsın mınık kusum hasta olmasın sonra..Kanama sebeb nedır acaba denızden mıkrop kapmıs olabılırmısın cnm..hemen bır doktora danıs derım ne olur ne olmaz umarım onemlı bırsey yoktur...kv ne zaman gıdıcek bır hafta kalcaklardı galıba...
iyi akşamalr kızlar..hiç keyfim yok
çağla bütün gün mızmızdı ve hiç birşey yemediiştahsız oldugu zamanlar pcden reklam açıp izletiyodum,
daldıgı zaman kaşıgı agzına veriyodum iyi kötü yiyodu ama bugün o numarayı bile yemedi:26:
yatmadan meyve püresi yaptım yine yemeyince agzını zorla açıp 1 kaşık verdim ama aglama krizine girdi:26:
bende bıraktım yedirmedim..çok agladı..neyse emzirdim yatırdım bana ateşi var gibi geldi ama eşimde diyo ki
yok agladı ondan vücudu sıcakladı..şimdi yine baktım sanki biraz var ama emin olamıyorum..
daha önce hiç ateşlenmemişti..korku sardı beni:18:
çok yorgunum..bugün temizlik yaptım eşimde beni bırakıp kaçtı
cerenle çağla pestilimi çıkardı
Meleğim facede belirtemedim bir türlü,hoşgeldin sefalar getirdin tatlım.Buralara yolun düşer mi?İyi ki yağmuru getirdin arkadaşım URFA DA BUHARLAŞMAKTAN KURTARDIN BİZİ:))
Hayırlı akşamlarrr
Güzel teyzeler,resimlerime yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize de çok teşekkür ediyorum.Hepinizide çok seviyorum
Kızlar sizlere bir şey danışacağım.
Kayra son iki haftadır istediği şey olmayınca veya bir şeye kızınca kafasını bulunduğu yerde en yakın ne varsa ona vuruyor.Kafayı vuracak bir şey bulamazsa yere oturup yere vuruyor küt küt diye,sonra da ağlıyor
Benim kucağımdaysa bana hızlı bir şekilde kafa atıyor,kanepenin yanındaysa kanepeye,duvara...Eğer az kızdıysa sadece eli ile kafasına vuruyor.
Ben bugüne kadar hiç vurmadım oğluma.Bu vurma işini veya canını acıtmayı nasıl öğrendi hiç bilmiyorum.
Tek hatırladığım geçen annemlere gittiğimizde oyun esnasında kafasını kafama vurdu.Sonra bu oyun hoşuna gidince her kucağıma gelmesinde gülerek kafa tokuşturmak istiyordu.Bir kaç kere vuruşup oyunu bitiriyorduk ama oyundu sadece
Bu canını acıtma olayı hiç hoşuma gitmiyor.
O kafasını bir yerlere vururken ben hiç oralı olmuyorum ve ne yaptığına bakmıyorum.Farklı seslerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.Canının yanması sonucu ise ağladığında yine dediğini yapmıyorum ve susana kadar ilgilenmiyorum.
Doğru mu yapıyorum yanlış mı hiç bilmiyorum.:44:
Hadi bana bir akıl verin
Bugün babamızı gün boyu şımarttık,hediyesini verdik ,çocuklar gibi şendik
Ben bıraz yagmur eslıgınde balkon yanı teras havası alcam ama dondugumde lutfen sohbete hazır ve nazır olalım hep ben yazınca tuhaf oluyorum...BabyCeren sekerım nereye kayboldun bak Tatlısesımızde gelmıs hadı gel da..sozlesmıstınız galıba zamanı gelmedı mı daha ...Caglayamı kontrola gıttın yoksa bıızıde haberder eet olurmu merak ettım bak sımdı hatta dert oldu ıcıme ıns bırseyı yoktur fındıgımın
[video=youtube;RiZ_aPRrJAY]http://www.youtube.com/watch?v=RiZ_aPRrJAY&feature=youtu.be[/video]
tatlıcadım biraz geciktim kusura bakma:)
kızıma maşallah diyin kızlar:))
iyi oldu şekerim geciktiğin bende yeni geldim sayılır:)
eee vidiom nerde simsiyah bi ekrana mı maşallah diycez
Masallah subhanallah valla o halını gorunde yakalayıp totısınden ısırasım geldı cok sırın Caglam ne guzelde oynuyor
Mahırde teyzesı yerde su dansı cocuklar gıbı donuyor cok komık ama benım oglanında dansı oyle ben bu cocugun normal bırseyını goremıyecem herhalde ters bakıslardan tutta dıslerını gostererek pispis sırıtmasına kadar maco oglum benım ne yaparsın ıste :))
alla alla dur bi daha deneyelim
[video=youtube;RiZ_aPRrJAY]http://www.youtube.com/watch?v=RiZ_aPRrJAY[/video]
bende niye açılmıyor yine siyah ekran var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?