2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Meleğim facede belirtemedim bir türlü,hoşgeldin sefalar getirdin tatlım.Buralara yolun düşer mi?İyi ki yağmuru getirdin arkadaşım URFA DA BUHARLAŞMAKTAN KURTARDIN BİZİ:))

Hayırlı akşamlarrr
Güzel teyzeler,resimlerime yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize de çok teşekkür ediyorum.Hepinizide çok seviyorum

Kızlar sizlere bir şey danışacağım.
Kayra son iki haftadır istediği şey olmayınca veya bir şeye kızınca kafasını bulunduğu yerde en yakın ne varsa ona vuruyor.Kafayı vuracak bir şey bulamazsa yere oturup yere vuruyor küt küt diye,sonra da ağlıyor
Benim kucağımdaysa bana hızlı bir şekilde kafa atıyor,kanepenin yanındaysa kanepeye,duvara...Eğer az kızdıysa sadece eli ile kafasına vuruyor.
Ben bugüne kadar hiç vurmadım oğluma.Bu vurma işini veya canını acıtmayı nasıl öğrendi hiç bilmiyorum.
Tek hatırladığım geçen annemlere gittiğimizde oyun esnasında kafasını kafama vurdu.Sonra bu oyun hoşuna gidince her kucağıma gelmesinde gülerek kafa tokuşturmak istiyordu.Bir kaç kere vuruşup oyunu bitiriyorduk ama oyundu sadece
Bu canını acıtma olayı hiç hoşuma gitmiyor.
O kafasını bir yerlere vururken ben hiç oralı olmuyorum ve ne yaptığına bakmıyorum.Farklı seslerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.Canının yanması sonucu ise ağladığında yine dediğini yapmıyorum ve susana kadar ilgilenmiyorum.
Doğru mu yapıyorum yanlış mı hiç bilmiyorum.:44:
Hadi bana bir akıl verin

nagihancım soruna anca cvp yazabiliyorum canım.
Yaren nurun gece içtiği miktar bana da çok fazla geldi canım.1 biberon mama 1 biberon su şeklinde azaltmayı deneyin bakalım.
Bizim beslenme düzenimiz her gün değişiyor diyebilirim.Bazen iştahımız yerinde bazen ise iştahsız oluyoruz.
Normal bir günde gece yatmadan önce 1 bardak süt ile hazırlanmış pirinç unlu muhallebi yediriyorum veya bir kase çorba içiriyorum.
Çorba içtiği gün uyuduktan 6-7 saat sonra 120cc kadar mama içiyor,muhallebi yediği gün ise uyandığında 30-40 cc mama içiyor istemeyerek.Zaten son günlerde gündüz iyi yediyse ve karnı tok uyuduysa gece sütünü hiç istemiyor..Su içmeyi tercih ediyor.
Benim elimde son minik paket mama kaldı.Onu da bitirince mama almayacağım artık.Sadece az yediği günlerde normal süt teklif edeceğim.

iyi akşamalr kızlar..hiç keyfim yok
çağla bütün gün mızmızdı ve hiç birşey yemediiştahsız oldugu zamanlar pcden reklam açıp izletiyodum,
daldıgı zaman kaşıgı agzına veriyodum iyi kötü yiyodu ama bugün o numarayı bile yemedi:26:
yatmadan meyve püresi yaptım yine yemeyince agzını zorla açıp 1 kaşık verdim ama aglama krizine girdi:26:
bende bıraktım yedirmedim..çok agladı..neyse emzirdim yatırdım bana ateşi var gibi geldi ama eşimde diyo ki
yok agladı ondan vücudu sıcakladı..şimdi yine baktım sanki biraz var ama emin olamıyorum..
daha önce hiç ateşlenmemişti..korku sardı beni:18:
çok yorgunum..bugün temizlik yaptım eşimde beni bırakıp kaçtı
cerenle çağla pestilimi çıkardı

Cnm benım arada bır oluyor ıstahsızlıkları malum sıccaklarda cok bunaltabılıyor kuzuları..telaslanma ıns bırseyı yoktur..
ates olcer varsa bır ölç istersen yinede takip etmede yarar var
Su temızlık konusunda sana hayranın anacım ben ıkı veya uc gunde bır sılıp supuruyorum ve haşatım cıkıyor :)) cok tembelımdır bu ev ıslerınde zaten hıc sevmemde..gercı kım severkı dımı:))
Cagla anne sutu ıctı ıse ona yetebılır cnm sıkma canını cok ac olsa yerdı kesın ..

Meleğim facede belirtemedim bir türlü,hoşgeldin sefalar getirdin tatlım.Buralara yolun düşer mi?İyi ki yağmuru getirdin arkadaşım URFA DA BUHARLAŞMAKTAN KURTARDIN BİZİ:))

Hosbulduk cnm...
Gelme ıhtımalımız var Urfaya sen yınede bana eger sorun degılse ıletısım bılgılerını ozelden yolla ok..Senı gormek benı cok mutlu edıcektır ıns fırsatımız olur..

Suan gok gurultulu bır gece yasıyoruz Istanbuldan canlı yayın yanı :)) ne ayak varmıs bende resmen musul yagmurlarını getırdım Tr ye hemde oyle az da yagmıyor dolu ve sagnak seklınde..

Cnm ben bızım aıleden yanı yıgenlerden bırıne tanık olmustum doktoru dıkkat cekmek ıcın yaptıgı soylemıstı yanı o an dıkkatını dagıtacak bırseyler bulmak lazım kı devam etmesın...
Acı konusunda benım oglumda bıraz mazoşıt bazen sıcak cayıma elını patırıyor ve ne aglıyor nede tepkı verıyor bu zamanlarda acı duygusunumu acaba ogrenıyorlar bılmıyorum ama bızımkıde bır garıp anlayacagın...

Bugün babamızı gün boyu şımarttık,hediyesini verdik ,çocuklar gibi şendik

Mutlulugunuz daım olsun ıns cnm..ne aldınız Guzel Dogamızın babasına...
Bızde aldık daha dogrusu oglum sectı bende aldım ama hıc karısmadım gelınce verırız artık..suan yok malum..
Bız karelı cok ınce tırıl tırıl bır gomlek aldık LCW den modelı Mahır begendı..gosterdım her bırını ve hangısını elı ıle tutup aldı ıse onu aldık..Adam begenır mı begenmezmı bılemem ama Mahır ın zevkıne guvenıyorum evvelallah...

Ben bıraz yagmur eslıgınde balkon yanı teras havası alcam ama dondugumde lutfen sohbete hazır ve nazır olalım hep ben yazınca tuhaf oluyorum...BabyCeren sekerım nereye kayboldun bak Tatlısesımızde gelmıs hadı gel da..sozlesmıstınız galıba zamanı gelmedı mı daha ...Caglayamı kontrola gıttın yoksa bıızıde haberder eet olurmu merak ettım bak sımdı hatta dert oldu ıcıme ıns bırseyı yoktur fındıgımın

[video=youtube;RiZ_aPRrJAY]http://www.youtube.com/watch?v=RiZ_aPRrJAY&feature=youtu.be[/video]

tatlıcadım biraz geciktim kusura bakma:)
kızıma maşallah diyin kızlar:))

şu anda sinirden gülme krizine girdim
şurda 3-5 satır bi şey yazıcam sıpam izin vermiyor 3 kez pc yi kapattı
klavyeye dokundurmuyorum diyede bana kafa tutuyo:18:
bi bebek bu saatte uykuda olmaz mıgözünde dirhem uyku yok tazı yavrumun
öğlende yarım saat uyudu sadece nerden geliyor bu enerji

turuncutarık buğrada aynı şekilde çok küçükken başlamıştı kafasını vurmaya yalnız aradaki fark kayra ağlıyomuş bizimki ağlamıyo..arka arkaya devam ediyo bende hiç oralı olmuyorum..birde kendini atması vardı geriye doğru kütt atıyodu şimdi daha yavaş atıyo:)zamanla kayrada bırakır umarım..sinirlendiği zamanda aynı şekilde kafasına vuruyo yada saçını çekiyo

beybim
umarım çağla ateşlenmez:18:eşinin dediği gibi ağlamaktanda vücut ısısı artar inş öyledir..tarık buğrada bu gün zorla yedi yemeklerini umarım çabucak düzelir şu iştah problemi..
keşke cereni eşinle gönderseydin daha rahat temizliğini yapardın
meleğimyağmurları ciddi ciddi getirdinnasıl gök gürledi:18:

müjdee oğlumun uykusu geldi gözlerini ovuşturuyor hemen yatağına yatırim

yettim gari:))geldim melegim
bende balkondaydımçağlanın ateşinede baktım çok şükür ateş yok..
bi sıkıntısımı var yoksa dişmi gelecek anlamadım..hayrolsun ne diyim

[video=youtube;RiZ_aPRrJAY]http://www.youtube.com/watch?v=RiZ_aPRrJAY&feature=youtu.be[/video]

tatlıcadım biraz geciktim kusura bakma:)
kızıma maşallah diyin kızlar:))

iyi oldu şekerim geciktiğin bende yeni geldim sayılır:)
eee vidiom nerde simsiyah bi ekrana mı maşallah diycez

Masallah subhanallah valla o halını gorunde yakalayıp totısınden ısırasım geldı cok sırın Caglam ne guzelde oynuyor
Mahırde teyzesı yerde su dansı cocuklar gıbı donuyor cok komık ama benım oglanında dansı oyle ben bu cocugun normal bırseyını goremıyecem herhalde ters bakıslardan tutta dıslerını gostererek pispis sırıtmasına kadar maco oglum benım ne yaparsın ıste :))

sagolasın melek teyzesi..mahirimide merak ettim ha:))erkek adam nasıl oynayacak tabiki öyle oynayacak eheueh

ya aslında çağlanın oynaması daha güzel kıpır kıpır ama orda kısa sürdü..hatta bende bir vidio var koysam gülmekten çatlarsınız:))
çocuumla dalga geçersiniz koymam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…