2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

izledimm izledimmmm
alıntı yaparken youtube linki çıkıyo onu kopyaladım youtube dan izledim:)
çok tatlı balım yaa maşallah kuzuma nasıl mutlu
yapışıp muahhh diye öpesim geldi valla
sana yarın bi börek resmi göstericem tarif istersen 2 vidio şekerim

Banane banane ısterız sımdı soyledın soktun aklımıza merak ederız..hem neden dalga gecelımkı onlar daha cok kucuk yapacakları hersey sırın olabılır ancak..

sen bana kargoyla börek yap yolla sana 5 vidio bedeveeeee
hoşumada giderse bendensin
kız rüşvetmi teklif ediyon banafırsatçı seni
duymamış olayım

azraece ne yapıyo acaba:26:hiç sesi çıkmıyo:18:
heralde kaynasıyla birlikte uyumaya başladılarsarılıyodur azraeceye:))sımsıkı:)))
Allah muhabbetinizi bozmasın canım
şekersiz_what are you

Muck :)

Demek öyle :)

[video=youtube;RiZ_aPRrJAY]http://www.youtube.com/watch?v=RiZ_aPRrJAY&feature=youtu.be[/video]

tatlıcadım biraz geciktim kusura bakma:)
kızıma maşallah diyin kızlar:))

Süper. Ben de kaçırmıştım. İyi oldu yakaladım. Masallahhhhh. Ne guzel dönüyo öyle :)

Selam gece kuşları. Yatmadan bi bakiim dedim. Yakaladım sizi. Ben de balkondaydım :)
Annemler geldi dün. Sürpriz yaptılar. Nasıl iyi geldi anlatamam. Sabah ilave 2 saat uyudum. Misss :)
Defnenin çadırını kurduk, havuzunu şişirdik. Bugun cıp cıp yaptı mayosunu giyip :) öncesinde de su yerine topları koyup kudurduk :) çok hoşuna gitti kuzumun.
6. Dişi çıktı ve 1 köpek dişi belirmiş hatta nokta kadar ucu çıkmış. O yüzden gece uykuları biraz kötüleşti yine ama olsun. Napalım. Çekicez mecbur :)

herkes uyuyor yorgun gelin gecenin bu saatinde pc başında salak vın 2.5g çekiyor diye mutfağa konuşlandım komşu nimetlerinden yararlanıyorum:))

meleğim salı gidecekler benimkiler hayırlısıylan:)) ece için erken demişin ya daha turistler mayıs ayında bile sokuyorlardı çocuklarını. bende korkuyorum hasta edicem diye sanki deniz kaçacak ama çok tatlı oluyor denizde ufaklıklar:))

çağlammm gece gece kurtlandırdın teyzeni keşke karşılıklı oynayabilsek. benim ki büklüm büklüm yollarında oynuyor çok kan çekiyo galiba diyorlar sinir oluyorum:))

sen bana kargoyla börek yap yolla sana 5 vidio bedeveeeee
hoşumada giderse bendensin
kız rüşvetmi teklif ediyon banafırsatçı seni
duymamış olayım

yarın böreğimin resmini çekebilirsem buraya koyim tarif isteyen olursa vidio isterim
kargo parasını ödersen gönderirim şekerim yoksa resim ve tarifle yetin
bu arada isminide öğrendim memnun oldum

:) bu arada tembel tenekem artık daha uzun ayakta durup daha iyi adım atıyor. Çok mutlu oluyorum onun bana doğru koşmaya çalıştığı zamanlarda. Bu zor vebelirsiz günlerdeki tek nese kaynağım benim.

Azraece bence bişey olmaz ya... Ama tabi yedek mayolu gidip sık sık değiştirmen lazım kurutup kurutup. Islak mayo hasta eder. Butun gun suda kalmasından ziyade. (Bence tabiii :))

Babyceren hemen yuklersen bahsettiğin fotoya bakabilirim. Yoksa yatıcam ona gore bekliyorum

Bende artık su dıs saymayı bıraktım ha cıkacak ha geldı demekten yoruldum gayrı malum zaten cok uyanıyor cıksada aynıyız cıkmasada yanı..Defne Karen ıcın kollayca atlatmasını dılerım kopek dıslerı en zor olanlarından ıns cok sorunlu cıkarmazsınız..
Anneler hep ılac gıbı gelır ınsana senınde gozun aydın cnm, bırazda olsa nefes alabılmıssın ıyı olmus...
Izmıtte yagmur yokmu! cadırı nerde kurdunuz..havuzu nereye koydunuz merak ettım benımde oyle bır hevesım varda malum yagmurdan bır turlu kurtulamadık..

Banane banane ısterız sımdı soyledın soktun aklımıza merak ederız..hem neden dalga gecelımkı onlar daha cok kucuk yapacakları hersey sırın olabılır ancak..
:18:şaka şaka:18:canım şiimdi o vidioyu bulma imkansız gibi birşeybaşka vidiolarda buluşalım melegim:)
ohh annende gelmiş hoşgelmiş hoşgelmiş:)fırsat bu fırsat keşke dahada uyusaydın..
defnoşumda havuz sefası yapmış maşallah kuzuma..bizdede var bi kere tamammı
bende haftaya şişiriyimde çocuklar sevinsin:)
keşke teyjecim birlikte oynasaydık:)diyo çağla:))
hadi gözün aydınmı diyim yoksa üzülme yine gelirlermi diyim,gidiyomuş kaynanan:)ayrıldıgınız gibi kavuşun canım
yarın böreğimin resmini çekebilirsem buraya koyim tarif isteyen olursa vidio isterim
kargo parasını ödersen gönderirim şekerim yoksa resim ve tarifle yetin
bu arada isminide öğrendim memnun oldum
ismimi nerden gördünkız sen varyaaaaaa
kız gör ne olacak zaten herkes biliyo
ama yinede kimseye söyleme:)))

Valla cnm o turıstlerın cocukları bızım ordada hep yaarı cıpıldak gezıyorlar bırsey olmuyormu pekı bazılarına oluyor bazılarına olmuyor yanı bunye meselesı...Ecemızın dırencı ıyı ıse hasta olmaaz kolayca ama dusunuyorumda benım velet olsa kesın bronjıt olur o yuzden daha erken degılmı dıye sordum ama en guzelı ayarı yıne sen bılebılırsın tabii umarım bırsey olmaz kuzuma..

Salıya az kaldı hadı bakalım bu ıstende ıns yırttın sayılır cok sukur

Ahada oglumun uzaktan vızıklanmaları gelıyor ben var kacmak hepınızı cok cok optum kucak dolu sevgıler efem...
Yarınkı emekcı arkadaslara da kolay gelsın, tez gecsın zamanınız ve tez varın yavrularınıza ...

günaydın anne ördeklerr
saat 7 de uyandım sağa dön sola dön uyuyamadım iyisimi kalkim dedim:)
misafirim var bu gün hazırlıklarıma başlayim meleğim uyurken
sizler nasılsınız?sabah şekeleri nerdesiniz uyuyamı kaldınız

3 gün sonra gidicez hazırlık yapmam lazım hiç yapasım yokilk defa eşimle 10 gün ayrı kalıcaz belkide üzgün olduğum için hazırlık yapmakta içimden gelmiyoyalnız benim odunum her gün oğluna seni çok özlüycem oğlum deyip öpüyo bana daha 1 kere dedi

ooo bi sabah şekeri arkidişimiz gece kuşu olmş:)
anne kız ne güzel keyif yapmışsınız iyiki gelmiş annenler
havuzda nasılda eğlenmiştir defnoşumbende mi alsam ama koyucak yerim yok..evin bi odasına topla doldurup koyabilirim

demek salı gidicekler allah kavuştursun canımdenize giren ecemide yerim

ben görürüm şekerim benden kaçmazz
dedikodu yapmadığın kimse kalmadı tabii biliyolar ismini
bi ben kalmıştım işte bende öğrendim

benimkide hem geç yattı üstüne vızıklandı:)
iyi olmuş ben gittikten sonra fazla yazmamışsınız kızlar

ben dişleri saymaktan ziyade ne zaman çıkacak diye beklemekten vazgeçtim. böylece çıktığında mutlu oluyoruz. :) tabii cok zorluyo ama yapcak bişey yok.
ikisini de eve kurduk canım. havuzu salonun tam ortasına koyduk. önce toplarla oynadık.. video var ama yükleyebilir miyim bilmiyorum. belki akşam eve geçince yüklemeye çalışırım. dün de yine salonun ortasında kova kova su taşıyıp doldurduk. mayosunu giydirdim. bi gülüşü çığlıkları var ki sorma.. zor çıkardık içinden. çadırı da salonda duruyo şimdilik. sabah yine görünce girdi içine toplarıyla oynadı. üstündeki minnie figürünü sevdi konuştu onunla :) deli kız :)
bu havuzu tahliye etmek için pratik bi yöntemi olan var mı merak ettim..
yağmur yok gibi bişey. azcık çiseledi dün. hava durumu bozuk gösteriyo ama hava bi açıyo bi kapıyo anlamadım ben de :)

Son düzenleme:
güaydın annişler :)
hepinize mutlu aydınlık güzel bi gün ve hafta diliyorum. çabucak geçsin haftasonu gelsin inşallah
biz çok güzel bi haftasonu geçirdik ailecek. (çok şükür) hepinizi saygıyla selamlıyorum... (yok bu olmadı..) kocaman öpüyorum :)

Günaydın güzel arkadaşlarım

Turuncu; Kayra şiddete yöneldiğinde,,ilgilenmemek yerine dikkatini başka bir şeye çeksen o an?
Belki bu şeklide daha hızlı vazgeçebilir diye düşünüyorum canım,,mesela o sinirliyken sende o an bir oyuncağıyla falan oynamaya başlasan sesli bir şeklide? Ben artık yapma yada hayır demekten vazgeçtim sayılır ,kızım istemedeğim birşeyi yaparken
bu şeklide davranıyorum,,yapacağını bırakıp yanıma geliyor merak edip,,aklıma bu geldi canım

Dolu dolu bir haftasonu geçirdik kızımla,
birlikte oyunlar oyunlardık,gezdik eğlendik
Sonrasında kalkıp işe gelmek beni gün geçtikçe zorluyor...
Sanırım artık bende kızım için "yürüyor" diyebilirim teyzelerine
Rabbim "ol" demeden olmuyormuş,,kızım babasına harika bir babalar günü hediyesi
vermiş oldu böyleceTabi bana da:124:
Dün akşam eltimle dondurma yemeğe çıktık:131:,,dönüşte çok kötü fena yağmura yakalandık çocuklarla:18:,
çok korudum kızımı ama yine de ıslandık baya,,inşallah kötü bir senaryo yaşamayız hastalık gibi
Bu hafta kınalar düğünler bir sürü aktiviteler var,,hangisine nasıl yetişirim bilmiyorum ama yoğun bir hafta
hayırlı iş bakımındanBense bir an önce haftasonu gelsin diye iple çekicem çünkü yine yorgun başladım

Bebişlerinizi kocaman öpüyorum,,sizlere de bolca huzur ve mutluluk diliyorum benim güzel anne arkadaşlarım

Günaydın arkadaşlarım,

Son bolumde, babası Orhan Cemal’i sünnet öncesi tetkikleri için götürdüğü hastaneden lab.a getirmişti ve bu noktada dizi “to be continued...” şeklinde bitmişti. Şimdi kaldığı yerden devam ediyor:

Orhan Cemal babasıyal lab.a geldiğinde deneye ara vermiştik. Devam ettik. Orhan Cemal babasının kucağında, ben hocamla deney yapıyorum... sonra eve gidiyoruz.

13:06.2013

Gece 00:50 civarı: oğluşumu emziriyorum. Bu saaten sonra ameliyata kadar birşey yemeyecek

07:30 hastanedeyiz. Son hazırlıklar yapılıyor. Derken ameliyataı yapacak X bey geliyor, “işte malzeme bu ” diyerek bizim oğlanı gösteriyoruz.

8:00 hemşire hanım, elinde ameliyat elbisesiyle geliyor ve Orhan Cemal’e giydiriyor. Anestezi bölümüne gidiyoruz. Kimlik vs kontrolünden sonra aynı anda 5-10 ameliyatın yapılabildiği kocaman bir ameliyathaneye gidiyoruz.

8:15 steril-steril olmayan kısım ayrımında 9-10 kişilik ameliyat ekibi beliriyor. Son bilgi kontrollerini yapıyorlar ve elimden oğlumu alıyorlar. Içerisi o kadar büyük, o kadar kalabalık, kıyafetler o kadar astronotumsu ve masada herkesin yeri öyle belli ki “ben de gelseydim” demek için ağzımı bile açamıyorum. Yan masada belki de, popodan yanak yapılacak ve ben 15 dakikalık operasyon için ameliyathanenin sterilitesini tehlikeye atacağım:18: Olacak şey mi ufacık bir yer olsa neyse...

Çıkıyorum ve beklemeye başlıyoruz.

8:40

Ameliyathanenin kapısı açılıyor ve doktor elinde yeşil bezlere sarılı bir çocukla bize doğru ilerliyor. Kafasından oğlumu tanıyorum. Gözlerim doluyor. Yatağına bırakılıyor. Hala uyuyor... pipisi sargılı...

Uyanmaya çalışırken bağırıyor. Zaptetmek ne mümkün? Nasıl olduğunu hala anlayamadığımız bir çabuklukla, elindeki damar yolunu ve serum hortumunu çıkarıp atıyor. Kanı durdurmaya çalışırken hemşireye çağırıyorum. Damar yolunun bir daha açılmasının çok zor olduğunu ve serumsuz idare edeceğimizi söylüyor. Ağrıkesici zaten önceden verildiğinden seruma pek de ihtiyaç yok. Uyutmak için kucağımda sallıyorum. Uyuyor... yanımda kitap getirmediğim için sıkılıyorum, Hejar hanımı anıyorum

Saat 12:00

Hemşire birşeyler yiyebileceğini söyleyip, neyle beslendiğini soruyor. O şaşkınlıkla “anne sütü ve kebap filan” diyorum. Hemşire oyunu annesütünden yana kullanıyor. Bu arada Orhan Cemal herkese el sallayor, konuşuyor ve yatağında yürüyor. Ağrı sızı yok...ilk çişini beklemeye başlıyoruz

Saaat 15:00

Hala çiş yok...

Saat 16:00
Çişini evde bekleyeceğimizi ve kendi isteğimizle taburcu olmak istediğimizi söylüyoruz. Sargılar çözülüyor. Hiçbir aparata gerek duymadan bezini bağlıyorum ama ihtiyaç da duyabilirdim diye Hejar hanım ve Dilberege hanıma minnet duyuyorum. Cerrah da onay verince taburcu oluyoruz. Orhan Cemal’in genel durumu neşeli ve enerjik olduğundan, yeni sünnet olduğuna inandıramıyoruz taburcu bölümü çalışanlarını...

Saat 19 civarı

Ağlayarak çişini yapıyor ama hemen oynamaya da başlııyor. Ziayrete gelen annemlere pipisini göstermek zorunda kalıyorum. “bu nasıl sünnet” diye şüphelenmelerine karşılık olarak

Sonrası...

Böyle işte. Ağrı yok, sızı yok, ağlama yok, mızmızlanma yok... pipisi tamamen normal... geride kalanlara kolay gelsin diyorum

bu arada, Orhan Cemal'in odasında bir bebek daha vardı. yarık damağı düzeltilecekti. bilin bakalım nerden gelmişlerdi? ANTAKYA "Babyceren hanım, kendi gelememiş ve hemşehrilerini göndermiş" diye düşündüm hayatımın geri kalan kısmından Antakya'lılar hiç eksik olmayacak mı Ya Rabbiiiiiimmm

Canım günaydın,

Kaan da hafta sonu bir kaç kez kafasını duvara vurdu.. duvara kadar gidiyor.. elleriyle destek alıp ayağa kalkıyor ve kafasını tok tok diye duvara vuruyor.. Bende diğer arkadaşların dediği gibi dikkatini dağıtarak duvardan uzaklaştırdım.. Müzik açıp oynamaya başladım hadi sen de bana katıl diyorum hemen yanıma geliyor ve oda oynuyor.. Babası rep müzik söyleyen ve dans eden bir kurbağı almış.. onu açıyoruz ve repçiler gibi tek elimizi aşağı yukarı sallıyouz.. aynısını yapıyor Kaan'da inanılmaz tatlı oldular bunlar yaa

Çoook çok geçmiş olsun. Oldu da bitti maşallah :) Afferim Orhan Cemal'e cesur, kahraman oğlum..

t
Tekrardan gecmiş olsun dıleklerımı sunuyorum

şiddete başvurma Orhan Cemal'de de var. diğer arkadaşların cevaplarını okudum. son derece katılıyorum. çocuklar hangi nedenle olursa olsun, şiddete başvurduklarında ortamdan uzaklaştırın diyor uzmanlar. kucaklayınız, tatlı sözler söyleyiniz ve uzaklaştırınız. bu şekilde, şiddet karşılık bulmamış olur ve pekişmemiş olur. dolayısıyla bu huyu da söner zamanla. yani böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…