sagolasın melek teyzesi..mahirimide merak ettim ha:))erkek adam nasıl oynayacak tabiki öyle oynayacak eheueh
ya aslında çağlanın oynaması daha güzel kıpır kıpır ama orda kısa sürdü..hatta bende bir vidio var koysam gülmekten çatlarsınız:))
çocuumla dalga geçersiniz koymam valla
izledimm izledimmmm
alıntı yaparken youtube linki çıkıyo onu kopyaladım youtube dan izledim:)
çok tatlı balım yaa maşallah kuzuma nasıl mutlu
yapışıp muahhh diye öpesim geldi valla
sana yarın bi börek resmi göstericem tarif istersen 2 vidio şekerim
azraece ne yapıyo acaba:26:hiç sesi çıkmıyo:18:
heralde kaynasıyla birlikte uyumaya başladılarsarılıyodur azraeceye:))sımsıkı:)))
Allah muhabbetinizi bozmasın canım
şekersiz_what are you
tamam yazıyım cicim,sana güveniyorum kimseye söylemessin
mutlu varya mutlu amannnnherkese çizim yaptı,rica ettim eşimin dogum gününde bizede kürdanlık yapsın diye ama
inanırmısın cevap bile yazmadıçok canım sıkıldı ha bendede suç var,mesaj göndermeyi unuttum ama insan yinede anlardı dimi canişkom
şu melegim varya melegiminanmassın ama beni çok üzdü telefonda bana ne dedi biliyomusun ''çok ses var kapat allasen senlemi ugraşacam '' diye bagırdı bana ben bunları haketmedimmmm
bide şekersiz var off onu anlatsam roman olurgeçen aradım dedim canım nasılsın bana dediki
offfff,hırrrrrrrrrrrrrr,pöffffffffffffffff
yüzüme kapattı
gerisini birazdan anlatırım çok canım sıkkınbalkona gidiyom
[video=youtube;RiZ_aPRrJAY]http://www.youtube.com/watch?v=RiZ_aPRrJAY&feature=youtu.be[/video]
tatlıcadım biraz geciktim kusura bakma:)
kızıma maşallah diyin kızlar:))
sen bana kargoyla börek yap yolla sana 5 vidio bedeveeeee
hoşumada giderse bendensin
kız rüşvetmi teklif ediyon banafırsatçı seni
duymamış olayım
Süper. Ben de kaçırmıştım. İyi oldu yakaladım. Masallahhhhh. Ne guzel dönüyo öyle :)
Selam gece kuşları. Yatmadan bi bakiim dedim. Yakaladım sizi. Ben de balkondaydım :)
Annemler geldi dün. Sürpriz yaptılar. Nasıl iyi geldi anlatamam. Sabah ilave 2 saat uyudum. Misss :)
Defnenin çadırını kurduk, havuzunu şişirdik. Bugun cıp cıp yaptı mayosunu giyip :) öncesinde de su yerine topları koyup kudurduk :) çok hoşuna gitti kuzumun.
6. Dişi çıktı ve 1 köpek dişi belirmiş hatta nokta kadar ucu çıkmış. O yüzden gece uykuları biraz kötüleşti yine ama olsun. Napalım. Çekicez mecbur :)
:18:şaka şaka:18:canım şiimdi o vidioyu bulma imkansız gibi birşeyBanane banane ısterız sımdı soyledın soktun aklımıza merak ederız..hem neden dalga gecelımkı onlar daha cok kucuk yapacakları hersey sırın olabılır ancak..
ohh annende gelmiş hoşgelmiş hoşgelmiş:)fırsat bu fırsat keşke dahada uyusaydın..Muck :)
Demek öyle :)
Süper. Ben de kaçırmıştım. İyi oldu yakaladım. Masallahhhhh. Ne guzel dönüyo öyle :)
Selam gece kuşları. Yatmadan bi bakiim dedim. Yakaladım sizi. Ben de balkondaydım :)
Annemler geldi dün. Sürpriz yaptılar. Nasıl iyi geldi anlatamam. Sabah ilave 2 saat uyudum. Misss :)
Defnenin çadırını kurduk, havuzunu şişirdik. Bugun cıp cıp yaptı mayosunu giyip :) öncesinde de su yerine topları koyup kudurduk :) çok hoşuna gitti kuzumun.
6. Dişi çıktı ve 1 köpek dişi belirmiş hatta nokta kadar ucu çıkmış. O yüzden gece uykuları biraz kötüleşti yine ama olsun. Napalım. Çekicez mecbur :)
keşke teyjecim birlikte oynasaydık:)diyo çağla:))herkes uyuyor yorgun gelin gecenin bu saatinde pc başında salak vın 2.5g çekiyor diye mutfağa konuşlandım komşu nimetlerinden yararlanıyorum:))
meleğim salı gidecekler benimkiler hayırlısıylan:)) ece için erken demişin ya daha turistler mayıs ayında bile sokuyorlardı çocuklarını. bende korkuyorum hasta edicem diye sanki deniz kaçacak ama çok tatlı oluyor denizde ufaklıklar:))
çağlammm gece gece kurtlandırdın teyzeni keşke karşılıklı oynayabilsek. benim ki büklüm büklüm yollarında oynuyor çok kan çekiyo galiba diyorlar sinir oluyorum:))
ismimi nerden gördünyarın böreğimin resmini çekebilirsem buraya koyim tarif isteyen olursa vidio isterim
kargo parasını ödersen gönderirim şekerim yoksa resim ve tarifle yetin
bu arada isminide öğrendim memnun oldum
herkes uyuyor yorgun gelin gecenin bu saatinde pc başında salak vın 2.5g çekiyor diye mutfağa konuşlandım komşu nimetlerinden yararlanıyorum:))
meleğim salı gidecekler benimkiler hayırlısıylan:)) ece için erken demişin ya daha turistler mayıs ayında bile sokuyorlardı çocuklarını. bende korkuyorum hasta edicem diye sanki deniz kaçacak ama çok tatlı oluyor denizde ufaklıklar:))
çağlammm gece gece kurtlandırdın teyzeni keşke karşılıklı oynayabilsek. benim ki büklüm büklüm yollarında oynuyor çok kan çekiyo galiba diyorlar sinir oluyorum:))
Muck :)
Demek öyle :)
herkes uyuyor yorgun gelin gecenin bu saatinde pc başında salak vın 2.5g çekiyor diye mutfağa konuşlandım komşu nimetlerinden yararlanıyorum:))
:18:şaka şaka:18:canım şiimdi o vidioyu bulma imkansız gibi birşeybaşka vidiolarda buluşalım melegim:)
ohh annende gelmiş hoşgelmiş hoşgelmiş:)fırsat bu fırsat keşke dahada uyusaydın..
defnoşumda havuz sefası yapmış maşallah kuzuma..bizdede var bi kere tamammı
bende haftaya şişiriyimde çocuklar sevinsin:)
keşke teyjecim birlikte oynasaydık:)diyo çağla:))
hadi gözün aydınmı diyim yoksa üzülme yine gelirlermi diyim,gidiyomuş kaynanan:)ayrıldıgınız gibi kavuşun canım
ismimi nerden gördünkız sen varyaaaaaa
kız gör ne olacak zaten herkes biliyo
ama yinede kimseye söyleme:)))
Ahada oglumun uzaktan vızıklanmaları gelıyor ben var kacmak hepınızı cok cok optum kucak dolu sevgıler efem...
Yarınkı emekcı arkadaslara da kolay gelsın, tez gecsın zamanınız ve tez varın yavrularınıza ...
Bende artık su dıs saymayı bıraktım ha cıkacak ha geldı demekten yoruldum gayrı malum zaten cok uyanıyor cıksada aynıyız cıkmasada yanı..Defne Karen ıcın kollayca atlatmasını dılerım kopek dıslerı en zor olanlarından ıns cok sorunlu cıkarmazsınız..
Anneler hep ılac gıbı gelır ınsana senınde gozun aydın cnm, bırazda olsa nefes alabılmıssın ıyı olmus...
Izmıtte yagmur yokmu! cadırı nerde kurdunuz..havuzu nereye koydunuz merak ettım benımde oyle bır hevesım varda malum yagmurdan bır turlu kurtulamadık..
Hayırlı akşamlarrr
Güzel teyzeler,resimlerime yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize de çok teşekkür ediyorum.Hepinizide çok seviyorum
Kızlar sizlere bir şey danışacağım.
Kayra son iki haftadır istediği şey olmayınca veya bir şeye kızınca kafasını bulunduğu yerde en yakın ne varsa ona vuruyor.Kafayı vuracak bir şey bulamazsa yere oturup yere vuruyor küt küt diye,sonra da ağlıyor
Benim kucağımdaysa bana hızlı bir şekilde kafa atıyor,kanepenin yanındaysa kanepeye,duvara...Eğer az kızdıysa sadece eli ile kafasına vuruyor.
Ben bugüne kadar hiç vurmadım oğluma.Bu vurma işini veya canını acıtmayı nasıl öğrendi hiç bilmiyorum.
Tek hatırladığım geçen annemlere gittiğimizde oyun esnasında kafasını kafama vurdu.Sonra bu oyun hoşuna gidince her kucağıma gelmesinde gülerek kafa tokuşturmak istiyordu.Bir kaç kere vuruşup oyunu bitiriyorduk ama oyundu sadece
Bu canını acıtma olayı hiç hoşuma gitmiyor.
O kafasını bir yerlere vururken ben hiç oralı olmuyorum ve ne yaptığına bakmıyorum.Farklı seslerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.Canının yanması sonucu ise ağladığında yine dediğini yapmıyorum ve susana kadar ilgilenmiyorum.
Doğru mu yapıyorum yanlış mı hiç bilmiyorum.:44:
Hadi bana bir akıl verin
Günaydın arkadaşlarım,
Son bolumde, babası Orhan Cemal’i sünnet öncesi tetkikleri için götürdüğü hastaneden lab.a getirmişti ve bu noktada dizi “to be continued...” şeklinde bitmişti. Şimdi kaldığı yerden devam ediyor:
Orhan Cemal babasıyal lab.a geldiğinde deneye ara vermiştik. Devam ettik. Orhan Cemal babasının kucağında, ben hocamla deney yapıyorum... sonra eve gidiyoruz.
13:06.2013
Gece 00:50 civarı: oğluşumu emziriyorum. Bu saaten sonra ameliyata kadar birşey yemeyecek
07:30 hastanedeyiz. Son hazırlıklar yapılıyor. Derken ameliyataı yapacak X bey geliyor, “işte malzeme bu” diyerek bizim oğlanı gösteriyoruz.
8:00 hemşire hanım, elinde ameliyat elbisesiyle geliyor ve Orhan Cemal’e giydiriyor. Anestezi bölümüne gidiyoruz. Kimlik vs kontrolünden sonra aynı anda 5-10 ameliyatın yapılabildiği kocaman bir ameliyathaneye gidiyoruz.
8:15 steril-steril olmayan kısım ayrımında 9-10 kişilik ameliyat ekibi beliriyor. Son bilgi kontrollerini yapıyorlar ve elimden oğlumu alıyorlar. Içerisi o kadar büyük, o kadar kalabalık, kıyafetler o kadar astronotumsu ve masada herkesin yeri öyle belli ki “ben de gelseydim” demek için ağzımı bile açamıyorum. Yan masada belki de, popodan yanak yapılacak ve ben 15 dakikalık operasyon için ameliyathanenin sterilitesini tehlikeye atacağım:18: Olacak şey miufacık bir yer olsa neyse...
Çıkıyorum ve beklemeye başlıyoruz.
8:40
Ameliyathanenin kapısı açılıyor ve doktor elinde yeşil bezlere sarılı bir çocukla bize doğru ilerliyor. Kafasından oğlumu tanıyorum. Gözlerim doluyor. Yatağına bırakılıyor. Hala uyuyor... pipisi sargılı...
Uyanmaya çalışırken bağırıyor. Zaptetmek ne mümkün? Nasıl olduğunu hala anlayamadığımız bir çabuklukla, elindeki damar yolunu ve serum hortumunu çıkarıp atıyor. Kanı durdurmaya çalışırken hemşireye çağırıyorum. Damar yolunun bir daha açılmasının çok zor olduğunu ve serumsuz idare edeceğimizi söylüyor. Ağrıkesici zaten önceden verildiğinden seruma pek de ihtiyaç yok. Uyutmak için kucağımda sallıyorum. Uyuyor... yanımda kitap getirmediğim için sıkılıyorum, Hejar hanımı anıyorum
Saat 12:00
Hemşire birşeyler yiyebileceğini söyleyip, neyle beslendiğini soruyor. O şaşkınlıkla “anne sütü ve kebap filan” diyorum. Hemşire oyunu annesütünden yana kullanıyor. Bu arada Orhan Cemal herkese el sallayor, konuşuyor ve yatağında yürüyor. Ağrı sızı yok...ilk çişini beklemeye başlıyoruz
Saaat 15:00
Hala çiş yok...
Saat 16:00
Çişini evde bekleyeceğimizi ve kendi isteğimizle taburcu olmak istediğimizi söylüyoruz. Sargılar çözülüyor. Hiçbir aparata gerek duymadan bezini bağlıyorum ama ihtiyaç da duyabilirdim diye Hejar hanım ve Dilberege hanıma minnet duyuyorum. Cerrah da onay verince taburcu oluyoruz. Orhan Cemal’in genel durumu neşeli ve enerjik olduğundan, yeni sünnet olduğuna inandıramıyoruz taburcu bölümü çalışanlarını...
Saat 19 civarı
Ağlayarak çişini yapıyor ama hemen oynamaya da başlııyor. Ziayrete gelen annemlere pipisini göstermek zorunda kalıyorum. “bu nasıl sünnet” diye şüphelenmelerine karşılık olarak
Sonrası...
Böyle işte. Ağrı yok, sızı yok, ağlama yok, mızmızlanma yok... pipisi tamamen normal... geride kalanlara kolay gelsin diyorum
tGünaydın arkadaşlarım,
Son bolumde, babası Orhan Cemali sünnet öncesi tetkikleri için götürdüğü hastaneden lab.a getirmişti ve bu noktada dizi to be continued... şeklinde bitmişti. Şimdi kaldığı yerden devam ediyor:
Orhan Cemal babasıyal lab.a geldiğinde deneye ara vermiştik. Devam ettik. Orhan Cemal babasının kucağında, ben hocamla deney yapıyorum... sonra eve gidiyoruz.
13:06.2013
Gece 00:50 civarı: oğluşumu emziriyorum. Bu saaten sonra ameliyata kadar birşey yemeyecek
07:30 hastanedeyiz. Son hazırlıklar yapılıyor. Derken ameliyataı yapacak X bey geliyor, işte malzeme bu diyerek bizim oğlanı gösteriyoruz.
8:00 hemşire hanım, elinde ameliyat elbisesiyle geliyor ve Orhan Cemale giydiriyor. Anestezi bölümüne gidiyoruz. Kimlik vs kontrolünden sonra aynı anda 5-10 ameliyatın yapılabildiği kocaman bir ameliyathaneye gidiyoruz.
8:15 steril-steril olmayan kısım ayrımında 9-10 kişilik ameliyat ekibi beliriyor. Son bilgi kontrollerini yapıyorlar ve elimden oğlumu alıyorlar. Içerisi o kadar büyük, o kadar kalabalık, kıyafetler o kadar astronotumsu ve masada herkesin yeri öyle belli ki ben de gelseydim demek için ağzımı bile açamıyorum. Yan masada belki de, popodan yanak yapılacak ve ben 15 dakikalık operasyon için ameliyathanenin sterilitesini tehlikeye atacağım:18: Olacak şey miufacık bir yer olsa neyse...
Çıkıyorum ve beklemeye başlıyoruz.
8:40
Ameliyathanenin kapısı açılıyor ve doktor elinde yeşil bezlere sarılı bir çocukla bize doğru ilerliyor. Kafasından oğlumu tanıyorum. Gözlerim doluyor. Yatağına bırakılıyor. Hala uyuyor... pipisi sargılı...
Uyanmaya çalışırken bağırıyor. Zaptetmek ne mümkün? Nasıl olduğunu hala anlayamadığımız bir çabuklukla, elindeki damar yolunu ve serum hortumunu çıkarıp atıyor. Kanı durdurmaya çalışırken hemşireye çağırıyorum. Damar yolunun bir daha açılmasının çok zor olduğunu ve serumsuz idare edeceğimizi söylüyor. Ağrıkesici zaten önceden verildiğinden seruma pek de ihtiyaç yok. Uyutmak için kucağımda sallıyorum. Uyuyor... yanımda kitap getirmediğim için sıkılıyorum, Hejar hanımı anıyorum
Saat 12:00
Hemşire birşeyler yiyebileceğini söyleyip, neyle beslendiğini soruyor. O şaşkınlıkla anne sütü ve kebap filan diyorum. Hemşire oyunu annesütünden yana kullanıyor. Bu arada Orhan Cemal herkese el sallayor, konuşuyor ve yatağında yürüyor. Ağrı sızı yok...ilk çişini beklemeye başlıyoruz
Saaat 15:00
Hala çiş yok...
Saat 16:00
Çişini evde bekleyeceğimizi ve kendi isteğimizle taburcu olmak istediğimizi söylüyoruz. Sargılar çözülüyor. Hiçbir aparata gerek duymadan bezini bağlıyorum ama ihtiyaç da duyabilirdim diye Hejar hanım ve Dilberege hanıma minnet duyuyorum. Cerrah da onay verince taburcu oluyoruz. Orhan Cemalin genel durumu neşeli ve enerjik olduğundan, yeni sünnet olduğuna inandıramıyoruz taburcu bölümü çalışanlarını...
Saat 19 civarı
Ağlayarak çişini yapıyor ama hemen oynamaya da başlııyor. Ziayrete gelen annemlere pipisini göstermek zorunda kalıyorum. bu nasıl sünnet diye şüphelenmelerine karşılık olarak
Sonrası...
Böyle işte. Ağrı yok, sızı yok, ağlama yok, mızmızlanma yok... pipisi tamamen normal... geride kalanlara kolay gelsin diyorum
Hayırlı akşamlarrr
Güzel teyzeler,resimlerime yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize de çok teşekkür ediyorum.Hepinizide çok seviyorum
Kızlar sizlere bir şey danışacağım.
Kayra son iki haftadır istediği şey olmayınca veya bir şeye kızınca kafasını bulunduğu yerde en yakın ne varsa ona vuruyor.Kafayı vuracak bir şey bulamazsa yere oturup yere vuruyor küt küt diye,sonra da ağlıyor
Benim kucağımdaysa bana hızlı bir şekilde kafa atıyor,kanepenin yanındaysa kanepeye,duvara...Eğer az kızdıysa sadece eli ile kafasına vuruyor.
Ben bugüne kadar hiç vurmadım oğluma.Bu vurma işini veya canını acıtmayı nasıl öğrendi hiç bilmiyorum.
Tek hatırladığım geçen annemlere gittiğimizde oyun esnasında kafasını kafama vurdu.Sonra bu oyun hoşuna gidince her kucağıma gelmesinde gülerek kafa tokuşturmak istiyordu.Bir kaç kere vuruşup oyunu bitiriyorduk ama oyundu sadece
Bu canını acıtma olayı hiç hoşuma gitmiyor.
O kafasını bir yerlere vururken ben hiç oralı olmuyorum ve ne yaptığına bakmıyorum.Farklı seslerle ilgisini çekmeye çalışıyorum.Canının yanması sonucu ise ağladığında yine dediğini yapmıyorum ve susana kadar ilgilenmiyorum.
Doğru mu yapıyorum yanlış mı hiç bilmiyorum.:44:
Hadi bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?