cocuguma ne kadar turkçeyı doğru oğretmeye calıssamda basaramamışım.ben ınatla gülegüle yı kullanırken cevre baybay ı kullandı ve hep herkesı duzelttım byby yok gule gule dıe...
Sonuc:kızım artık el sallayıp dadaaay dıo
bu arada, Orhan Cemal'in odasında bir bebek daha vardı. yarık damağı düzeltilecekti. bilin bakalım nerden gelmişlerdi? ANTAKYA"Babyceren hanım, kendi gelememiş ve hemşehrilerini göndermiş" diye düşündüm hayatımın geri kalan kısmından Antakya'lılar hiç eksik olmayacak mı Ya Rabbiiiiiimmm
Cocuguma ne kadar turkçeyı doğru oğretmeye calıssamda basaramamışım.ben ınatla gülegüle yı kullanırken cevre baybay ı kullandı ve hep herkesı duzelttım byby yok gule gule dıe...
sonuc:kızım artık el sallayıp dadaaay dıo
tekrardan geçmiş olsun cikirokkocugum:)orhan cemal sizi üzmemiş çok sevindim..
hiç sana çekmemiş çok tatlı bir çocuk
antakyalılardan kaçış yokbiz herde biteriz:))
nasıl konuşuyolardı yazsana kele cigerim
nasıl konuştuklarını hiç unutmuyorum, zira dışarda ne kadar yuksek sesle konuşuyorlarsa yanımda da o kadar yuksek sesle konuşuyorlardımesela:
-- abovvv, gurban vereneee (bebeği severken)
-- salliciiik, uyuticiiik (bebeği nasıl uyutacaklarını anlatıyorlar)
-- e biz hep veriyok mama (bebeği mamayla beslediklerini anlattıyorlar)
-- abla senin de yaşın varmış bayaaa (tercümeye hiç gerek yok sanıyorum. bana resmen "yaşlı" dediği anlaşılıyor
-- abla gocanın da yaşı varmış bayaaa, boşanmış ney mi (Tercüme etmeye kelimeler kifayetsiz kaldı burda)
Dostum Babyceren hanım benim de yemeğim hazırselamın hello
sabahın köründe kalktıkacayip uykum var oturdugum yerde uyuyabilirim pöfffff:)
dün temzilik yaptıgım için bugün rahatım valla
ama 2 çeşit öglen yemegi yaptımbiri cerene biri çağlaya
bide yetmezmiş gibi akşama dolma yaptımvalla bi daha mutfaga geçmek istemiyorum
ben bu dünyaya bu yüzden gelmiş olamambu işte bi yalnışlık olmalı
bi daha dogmak istiyorum
ama yemegim hazır çok mutluyum:119::119:
sanırım artık sıyırıyorum
2. çocugu düşünenler mutlaka yapın hatta hemensizdebenim gibi olun işlaaaaaaaaaa
Bayıldıııım bayıldım..Maşallah
Anne anne deyişine kurban olurum ben senin.. arada neenee nenee de diyor
Saçları da kısalmış kuzunun... :)
Dilberege hanım, saçlarının uzun hali bu
bitlemesin diye çocukken saçlarımızı kazıtırlardı ya, işte anneciğim 21. yüzyılda Ankara'nın göbeğinde bir çocuğun saçlarını aynen öyle kazıttı
Günaydın güzel arkadaşlarım
Turuncu; Kayra şiddete yöneldiğinde,,ilgilenmemek yerine dikkatini başka bir şeye çeksen o an?
Belki bu şeklide daha hızlı vazgeçebilir diye düşünüyorum canım,,mesela o sinirliyken sende o an bir oyuncağıyla falan oynamaya başlasan sesli bir şeklide? Ben artık yapma yada hayır demekten vazgeçtim sayılır ,kızım istemedeğim birşeyi yaparken
bu şeklide davranıyorum,,yapacağını bırakıp yanıma geliyor merak edip,,aklıma bu geldi canım
Dolu dolu bir haftasonu geçirdik kızımla,
birlikte oyunlar oyunlardık,gezdik eğlendik
Sonrasında kalkıp işe gelmek beni gün geçtikçe zorluyor...
Sanırım artık bende kızım için "yürüyor" diyebilirim teyzelerine
Rabbim "ol" demeden olmuyormuş,,kızım babasına harika bir babalar günü hediyesi
vermiş oldu böyleceTabi bana da:124:
Dün akşam eltimle dondurma yemeğe çıktık:131:,,dönüşte çok kötü fena yağmura yakalandık çocuklarla:18:,
çok korudum kızımı ama yine de ıslandık baya,,inşallah kötü bir senaryo yaşamayız hastalık gibi
Bu hafta kınalar düğünler bir sürü aktiviteler var,,hangisine nasıl yetişirim bilmiyorum ama yoğun bir hafta
hayırlı iş bakımındanBense bir an önce haftasonu gelsin diye iple çekicem çünkü yine yorgun başladım
Bebişlerinizi kocaman öpüyorum,,sizlere de bolca huzur ve mutluluk diliyorum benim güzel anne arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?