2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cocuguma ne kadar turkçeyı doğru oğretmeye calıssamda basaramamışım.ben ınatla gülegüle yı kullanırken cevre baybay ı kullandı ve hep herkesı duzelttım byby yok gule gule dıe...
sonuc:kızım artık el sallayıp dadaaay dıo

Chihiro; çok geçmiş olsun tekrar ve tebrikler. Aferin kuzum hiç üzmemiş annesini...

ya evet ben de hoşçakal dememe rağmen herkes baybay diyo sinir oluyorum. Henuz soylemiyo ama el sallıyo.. Hoşçakaaaalll :d

tekrardan geçmiş olsun cikirokkocugum:)orhan cemal sizi üzmemiş çok sevindim..
hiç sana çekmemiş çok tatlı bir çocuk
antakyalılardan kaçış yokbiz herde biteriz:))
nasıl konuşuyolardı yazsana kele cigerim

selamın hello
sabahın köründe kalktıkacayip uykum varoturdugum yerde uyuyabilirim pöfffff:)
dün temzilik yaptıgım için bugün rahatım valla
ama 2 çeşit öglen yemegi yaptımbiri cerene biri çağlaya
bide yetmezmiş gibi akşama dolma yaptımvalla bi daha mutfaga geçmek istemiyorum
ben bu dünyaya bu yüzden gelmiş olamambu işte bi yalnışlık olmalı
bi daha dogmak istiyorum
ama yemegim hazır çok mutluyum:119::119:
sanırım artık sıyırıyorum
2. çocugu düşünenler mutlaka yapın hatta hemensizdebenim gibi olun işlaaaaaaaaaa

yine sizinki diyo,benim kızım hiç birşey demiyo sadece el sallıyo
zaten az konuşuyo:18:
ama telefona alo demeyi çok iyi biliyo

nasıl konuştuklarını hiç unutmuyorum, zira dışarda ne kadar yuksek sesle konuşuyorlarsa yanımda da o kadar yuksek sesle konuşuyorlardı mesela:

-- abovvv, gurban vereneee (bebeği severken)

-- salliciiik, uyuticiiik (bebeği nasıl uyutacaklarını anlatıyorlar)

-- e biz hep veriyok mama (bebeği mamayla beslediklerini anlattıyorlar)
-- abla senin de yaşın varmış bayaaa (tercümeye hiç gerek yok sanıyorum. bana resmen "yaşlı" dediği anlaşılıyor
-- abla gocanın da yaşı varmış bayaaa, boşanmış ney mi (Tercüme etmeye kelimeler kifayetsiz kaldı burda )

arkadaşlar uzun bir süre aranızda olamayacagım
3 saat kadar
cerenin okuluna gidecem birazdankayıt yenileyecez seneye tekrar anaokuluna gidecek..sonrada ilkokula
sanırım kızım büyüyo:26:sanırım ben yaşlanıyorum:26:
müdüre hanım cereni sabahçı yapmak istiyoçalışan annelerin çocuklarını öglen grubuna yazılarmış:18:
yok canım diycem bende işe başlayacam diycembiraz yalan söylemek zorunda kalacam ama:18:
Allah affetsin:)
öğlen gitmesi daha iyi,sabah uyanamaz..bende uyanamam valla:))
neyse baybayın:)
dua edinde müdüre hanımı kafalıyımyalan söylemeyide beceremem işlaaaa inanır bana ya:18:
bu konuda uzmanlar varsa yardım alabilirim

gider ayak güldürdünüz beni zaatiliniz
iyi demişler sana ohh olsun
dua ette sen nineme denk gelmemişsin:))baştan aşagı yıkardı seni:))

Dostum Babyceren hanım benim de yemeğim hazır bakınız nasıl oldu:

-- sabah kalkıp, Orhan Cemal'i gönderdim. havalanması için evin pencerelerini açtım
-- kahve yaptım, o hazır olana kadar patlıcanları soyup fırına koydum, domatesleri kaynar suya attım
-- patlıcanlar fırınlanırken, domateslerin kabuklarını soydum ve doğradım.
-- soğanları doğrayıp kıymayla kavurmaya başladım.
-- onlar kavrulurken bulaşık makinasını düzenledim
-- fırınlanmış patlıcanları tencereye ekleyip, çıkan bulaşıkları makinanın boş kısımlarına yerleştirdim.
-- banyo yaptım
-- saçlarım kururken omlet yapıp, kahvaltımı bitirdim. çatal ve tabağımı makinaya koyup çalıştırdım
-- yemeğin pişmesini beklerken mutfağı toparlayıp, tezgahı sildim
-- üzerimi giydim, kuruyan saçlarıma toka taktım, çantamı topladım

-- salonda dağınık duran eşyaları yerlerine koyup, eve şöyle bir baktım. herşey yerli yerindeydi, pencereleri kapatıp evden çıktım
-- haftasonu araba evde olduğundan, lab.a arabayla gelmek zorunda kaldım (haftaiçi araba kullanmıyoruz)

dikkat ederseniz ev temizliği, kişisel temizlik, mutfak işlerine ve pazartesi trafiğine dair ne ararsanız var
ben de sürekli "pratik ve süratli" olmak için doğmuş olamam
ama akşama yemeğim hazır ve çok mutluyum

Bayıldıııım bayıldım.. Maşallah
Anne anne deyişine kurban olurum ben senin.. arada neenee nenee de diyor
Saçları da kısalmış kuzunun... :)

Dilberege hanım, saçlarının uzun hali bu
bitlemesin diye çocukken saçlarımızı kazıtırlardı ya, işte anneciğim 21. yüzyılda Ankara'nın göbeğinde bir çocuğun saçlarını aynen öyle kazıttı

Orhan Cemalininkiler kadar çok olmasa da bizim saçlrımız da çok çabuk uzuyor.. Hele yazın arkaları çok terliyor.. Bu hafta sonu düğünümüz var düğünü geçirelim bende kestireceğim.. Ama o kadar kısa yaptırmam.. arkaları toplattıracağım sadece :)

Canım ne güzel dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz.. Pazartesi günlerini bende hiç sevmiyorum Kuzuları evde bırakıp işe gelmek çok zor oluyor..
Bravo Mira'ya artık yürümeye başlamış.. Darısı benim oğluma.. Tek elinden tutunca yürüyor.. hatta bugünlerde hep o şekilde yürümek itiyor.. kucağı istemiyor arabasını da istemiyor.. Tek elimde tutun ben yürüyeyim diyor
Bu hafts sonu bizde Bursaya sünnet düğününe gidiyoruz.. Bu hafta sonu pek dinlenemeyeceğim gibi..

merhabaarkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama çekülde 7 ağaç ormanı adına bağış alıyorlar.şimdi trt fm dinledim ve hemen oğlum adına 7 fidan bağışında bulundum.oğlumun adına belge gelecek inş.sizlerede haber vermek istedim.taksim olaylarının üstüne gibi oldu ama çocuklarımıza yeşil bir dünya bırakmak hepimizin görevi.çok mutlu oldum şimdi oğlumunda küçük bi ormancığı oldu inş.

mutlucum gözümüz aydın canım mira yürümeye başlamışaferim miraya
neden sesin çıkmıyoçokmu yogunsun

slm mayıs anneleri ve datluşları mucccccccccccccckkkkkkkkk

ALLAH sağlık sıhat bol neşe sevinç .kaka.diş versin

BENEkLİ tavşanım iyi benekleri yukardan aşağı kaybolmaya başladı

serum taktılar kusuyo diye 6 hastalıkmış ( ama yaşlılar kızımamık diyo ) şimdi evdeyiz datıo yarın gene dr kntr var ateşi çıkıp çıkıp inio öle boğuşuoz

sizlari takip ettim gözüm üstünüzdeydi nasılmı eşimin telinden yazamadım ama okudum bol bol

gene tavşanım uykusu davranışları yemesi değişti hastalansa hep böle oluyo yatışı bile değişti totosunu dikio havaya öle datyo resmini çektim valla

öle işte bendeki durum çok korttum kalır diye izler dualarınız ve iyi dilekleriniz çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…