2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sanki yıllardır bu anı bekliyormuşuz gibi walla çok sevindik ailecekDarısı Kaancığımın ve yürümeye başlayacak olan tüm bebişlerin başına olsun inşallah Yaz geldi düğünler başladıBol bol oynarsam kilo verir miyim acep

mutlucum gözümüz aydın canım mira yürümeye başlamışaferim miraya
neden sesin çıkmıyoçokmu yogunsun
Çok sağol canım,,mutluyum walla

Hani bi tabir varya "eli işte gözü oynaşta" Şuan tam o moddayım,,siz oynaşsınız yalnız
Yoğunum ve sıcaktan bunaldım ama azimle önümdeki işi bitirmeye çalışıyorum:126:gözüm üzerinizde ama yazamadım bi türlü Fadıl takipte canım

demek 6.hastalıkmış:26:korkma canım iz falan kalmaz..
zeynoda geçirmişti..ateşide inşallah bi daha çıkmaz canım yaçok üzüldüm..
sende çok yorulmuşsundur

oynaşta olduk iyimi:))
burasıda çok sıcak canım..hadi sen işini bitirgözünüde burdan ayırma
gecen watssap yükledim sana ilk mesajımı attımama cevap alamadım
görmedinmi

OY OY demek fıstığın yürümeye başladı maşallah maşallah tüh tüühhhh

darısı bizimkilere ben kendi adıma şimdi istemiyom valla peşine koşacak halim kalmadı

evet bacım çok kotktum öle her yeri kıpkırmızı olunca hele yüzü delirdim sanki o an anne olduğumu anladım ve annemin kıymetini

yüzü kayboldu sadece sırt ayaklar ve kollarda kaldı onlarda soluyo galiba her dak bakıom :18:
bende ayırmamaya çalışıom baktım az aciımad vidio lar

Cümleten merabalaaaaarrrrr......sabahtan beri dışarda görevdeyim hem sıcaktan piştim hem yoruldum...oohh be dairede olmak ne güzel....çayımı da yudumlayayım arada ve bakiiimm kim ne yazmış....:)

mşllh erkek olmuş Orhan Cemal imiz...Allah damatlığını da nasip etsin annesi ne büyük gurur...çok geçmiş olsun..

kutlarım Talay hanım

Orhan Cemal'in adına da 5 tane fidan dikilmişti TEMA tarafından
Pınarda teyzesi doğumgünü hediyesi olarak diktirmişti

Sertifikası da gelmişti

Mira yürümeye başlamış

aşırı tebrik ediyorum

aykkabılarında gözüm kalmıştı, yürürken tökezlerse benim nazarım değdiğinden değildir dimi :18:

Canım tekrar çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun yavrularımızı.. :)

Kayınvalidemin seneyi devriyesi için Allah nasip ederse ramazanın ilk günlerinde bir iftar vereceğiz,akabinde de mevlüt okunacak.
Size sorum şu;bu mevlütte dağıtmak üzere farklı hediyelik olarak bişey arıyorum,,hem ağır olsun hem şık olsun hem kullanabilsin insanlar.şimdiye kadar seccade, tülbent, tesbih, yasin-i şerif, lokum vs. dağıtıldı,aklınıza böyle farklı bişey gelirse paylaşır mısınız?
Karton bir çanta içinde olacak,kese içinde havlu verilecek(bunlar hazır) ama yanına bişey daha ama ne:44:
mesela yelpaze olur mu?yada metal lokumluk tarzı bişey geliyo yine aklıma güze fikirlerinizi bekliyorum
kestane kabap acele cevap

Canım Allah kabul etsin duanızı.. Nur içinde yatsın Kv..
Yazının okuyunca daha sonuna gelmeden benimde aklıma lokumluk geldi.. Ekteki gibi bişey mesela

Son düzenleme:
Canım Allah kabul etsin duanızı.. Nur içinde yatsın Kv..
Yazının okuyunca daha sonuna gelmeden benimde aklıma lokumluk geldi.. Ekteki gibi bişey mesela
Eki Görüntüle 737531
Bahsetmiştim daha önce belki hatırlarsın,,eltim dağıtmıştı bunların benzerinden sünnet mevlütünde,,o yüzden farklı bişey arıyoruz canım,,en son çare yine bu olabilir ama belki sizden farklı fikirler çıkar diye düşünüyorum

gelenlerin çoğu bayan olacağı için çanta askısı belki fonksiyonel ve şı bir hediye olabilir. hem ufak, hem iş görüyor hem de saklaması-taşıması çok kolay. şöyle birşeyden bahsediyorum:

lokumluk fikrini de ben çalıyorum oğluşumun sünnet toplanmasinda dağıtırım

olabildiğimce acele bir hediye bulup cevap yazdım ama gitmişsiniz

süper bi hediye fakat muhtemelen yaşlı hacı teyzeler falan da olur anlatamam ben bunu herkese tek tek
yani modern ve fonksiyonel fikir süper ama daha ağır bişey arıyorum,,ama ne arıyorum inan bilmiyorum

ben de çıkıyorum...

ziyaretçi hanım yada bey :26:, çıkarken ışıkları kapatınız. geçen gün ziyaretçinin biri ışıkları açık unutmuş, ödeyemeyeceğimiz kadar yüksek bir fatura gelmişti de topiğin elektriklerini kesmişlerdi sonra Babyceren hanım (nerden bulduğunu bilmediğimiz) bir tomar parayla ödemişti borcumuzu hayırsever arkadaşımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…