Canım ne güzel dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz.. Pazartesi günlerini bende hiç sevmiyorumKuzuları evde bırakıp işe gelmek çok zor oluyor..
Bravo Mira'ya artık yürümeye başlamış.. Darısı benim oğluma.. Tek elinden tutunca yürüyor.. hatta bugünlerde hep o şekilde yürümek itiyor.. kucağı istemiyor arabasını da istemiyor.. Tek elimde tutun ben yürüyeyim diyor
Bu hafts sonu bizde Bursaya sünnet düğününe gidiyoruz.. Bu hafta sonu pek dinlenemeyeceğim gibi..
Çok sağol canım,,mutluyum wallamutlucum gözümüz aydın canım mira yürümeye başlamışaferim miraya
neden sesin çıkmıyoçokmu yogunsun
demek 6.hastalıkmış:26:korkma canım iz falan kalmaz..slm mayıs anneleri ve datluşları mucccccccccccccckkkkkkkkk
ALLAH sağlık sıhat bol neşe sevinç .kaka.diş versin
BENEkLİ tavşanım iyi benekleri yukardan aşağı kaybolmaya başladı
serum taktılar kusuyo diye 6 hastalıkmış ( ama yaşlılar kızımamık diyo ) şimdi evdeyiz datıo yarın gene dr kntr var ateşi çıkıp çıkıp inio öle boğuşuoz
sizlari takip ettim gözüm üstünüzdeydi nasılmı eşimin telinden yazamadım ama okudum bol bol
gene tavşanım uykusu davranışları yemesi değişti hastalansa hep böle oluyo yatışı bile değişti totosunu dikio havaya öle datyo resmini çektim valla
öle işte bendeki durum çok korttum kalır diye izler dualarınız ve iyi dilekleriniz çok saolun
Sanki yıllardır bu anı bekliyormuşuz gibi walla çok sevindik ailecekDarısı Kaancığımın ve yürümeye başlayacak olan tüm bebişlerin başına olsun inşallah Yaz geldi düğünler başladı Bol bol oynarsam kilo verir miyim acep
Çok sağol canım,,mutluyum walla
Hani bi tabir varya "eli işte gözü oynaşta"Şuan tam o moddayım,,siz oynaşsınız yalnız
Yoğunum ve sıcaktan bunaldım ama azimle önümdeki işi bitirmeye çalışıyorum:126:gözüm üzerinizde ama yazamadım bi türlüFadıl takipte canım
Sanki yıllardır bu anı bekliyormuşuz gibi walla çok sevindik ailecekDarısı Kaancığımın ve yürümeye başlayacak olan tüm bebişlerin başına olsun inşallah Yaz geldi düğünler başladı Bol bol oynarsam kilo verir miyim acep
Çok sağol canım,,mutluyum walla
Hani bi tabir varya "eli işte gözü oynaşta"Şuan tam o moddayım,,siz oynaşsınız yalnız
Yoğunum ve sıcaktan bunaldım ama azimle önümdeki işi bitirmeye çalışıyorum:126:gözüm üzerinizde ama yazamadım bi türlüFadıl takipte canım
demek 6.hastalıkmış:26:korkma canım iz falan kalmaz..
zeynoda geçirmişti..ateşide inşallah bi daha çıkmaz canım yaçok üzüldüm..
sende çok yorulmuşsundur
oynaşta olduk iyimi:))
burasıda çok sıcak canım..hadi sen işini bitirgözünüde burdan ayırma
gecen watssap yükledim sana ilk mesajımı attımama cevap alamadım
görmedinmi
Günaydın arkadaşlarım,
Son bolumde, babası Orhan Cemal’i sünnet öncesi tetkikleri için götürdüğü hastaneden lab.a getirmişti ve bu noktada dizi “to be continued...” şeklinde bitmişti. Şimdi kaldığı yerden devam ediyor:
Orhan Cemal babasıyal lab.a geldiğinde deneye ara vermiştik. Devam ettik. Orhan Cemal babasının kucağında, ben hocamla deney yapıyorum... sonra eve gidiyoruz.
13:06.2013
Gece 00:50 civarı: oğluşumu emziriyorum. Bu saaten sonra ameliyata kadar birşey yemeyecek
07:30 hastanedeyiz. Son hazırlıklar yapılıyor. Derken ameliyataı yapacak X bey geliyor, “işte malzeme bu” diyerek bizim oğlanı gösteriyoruz.
8:00 hemşire hanım, elinde ameliyat elbisesiyle geliyor ve Orhan Cemal’e giydiriyor. Anestezi bölümüne gidiyoruz. Kimlik vs kontrolünden sonra aynı anda 5-10 ameliyatın yapılabildiği kocaman bir ameliyathaneye gidiyoruz.
8:15 steril-steril olmayan kısım ayrımında 9-10 kişilik ameliyat ekibi beliriyor. Son bilgi kontrollerini yapıyorlar ve elimden oğlumu alıyorlar. Içerisi o kadar büyük, o kadar kalabalık, kıyafetler o kadar astronotumsu ve masada herkesin yeri öyle belli ki “ben de gelseydim” demek için ağzımı bile açamıyorum. Yan masada belki de, popodan yanak yapılacak ve ben 15 dakikalık operasyon için ameliyathanenin sterilitesini tehlikeye atacağım:18: Olacak şey miufacık bir yer olsa neyse...
Çıkıyorum ve beklemeye başlıyoruz.
8:40
Ameliyathanenin kapısı açılıyor ve doktor elinde yeşil bezlere sarılı bir çocukla bize doğru ilerliyor. Kafasından oğlumu tanıyorum. Gözlerim doluyor. Yatağına bırakılıyor. Hala uyuyor... pipisi sargılı...
Uyanmaya çalışırken bağırıyor. Zaptetmek ne mümkün? Nasıl olduğunu hala anlayamadığımız bir çabuklukla, elindeki damar yolunu ve serum hortumunu çıkarıp atıyor. Kanı durdurmaya çalışırken hemşireye çağırıyorum. Damar yolunun bir daha açılmasının çok zor olduğunu ve serumsuz idare edeceğimizi söylüyor. Ağrıkesici zaten önceden verildiğinden seruma pek de ihtiyaç yok. Uyutmak için kucağımda sallıyorum. Uyuyor... yanımda kitap getirmediğim için sıkılıyorum, Hejar hanımı anıyorum
Saat 12:00
Hemşire birşeyler yiyebileceğini söyleyip, neyle beslendiğini soruyor. O şaşkınlıkla “anne sütü ve kebap filan” diyorum. Hemşire oyunu annesütünden yana kullanıyor. Bu arada Orhan Cemal herkese el sallayor, konuşuyor ve yatağında yürüyor. Ağrı sızı yok...ilk çişini beklemeye başlıyoruz
Saaat 15:00
Hala çiş yok...
Saat 16:00
Çişini evde bekleyeceğimizi ve kendi isteğimizle taburcu olmak istediğimizi söylüyoruz. Sargılar çözülüyor. Hiçbir aparata gerek duymadan bezini bağlıyorum ama ihtiyaç da duyabilirdim diye Hejar hanım ve Dilberege hanıma minnet duyuyorum. Cerrah da onay verince taburcu oluyoruz. Orhan Cemal’in genel durumu neşeli ve enerjik olduğundan, yeni sünnet olduğuna inandıramıyoruz taburcu bölümü çalışanlarını...
Saat 19 civarı
Ağlayarak çişini yapıyor ama hemen oynamaya da başlııyor. Ziayrete gelen annemlere pipisini göstermek zorunda kalıyorum. “bu nasıl sünnet” diye şüphelenmelerine karşılık olarak
Sonrası...
Böyle işte. Ağrı yok, sızı yok, ağlama yok, mızmızlanma yok... pipisi tamamen normal... geride kalanlara kolay gelsin diyorum
kutlarım Talay hanımmerhabaarkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama çekülde 7 ağaç ormanı adına bağış alıyorlar.şimdi trt fm dinledim ve hemen oğlum adına 7 fidan bağışında bulundum.oğlumun adına belge gelecek inş.sizlerede haber vermek istedim.taksim olaylarının üstüne gibi oldu ama çocuklarımıza yeşil bir dünya bırakmak hepimizin görevi.çok mutlu oldum şimdioğlumunda küçük bi ormancığı oldu inş.
slm mayıs anneleri ve datluşları mucccccccccccccckkkkkkkkk
ALLAH sağlık sıhat bol neşe sevinç .kaka.diş versin
BENEkLİ tavşanım iyi benekleri yukardan aşağı kaybolmaya başladı
serum taktılar kusuyo diye 6 hastalıkmış ( ama yaşlılar kızımamık diyo ) şimdi evdeyiz datıo yarın gene dr kntr var ateşi çıkıp çıkıp inio öle boğuşuoz
sizlari takip ettim gözüm üstünüzdeydi nasılmı eşimin telinden yazamadım ama okudum bol bol
gene tavşanım uykusu davranışları yemesi değişti hastalansa hep böle oluyo yatışı bile değişti totosunu dikio havaya öle datyo resmini çektim valla
öle işte bendeki durum çok korttum kalır diye izler dualarınız ve iyi dilekleriniz çok saolun
teşekkür ederimVe sonunda chihiro79 u da gördüüük.. Çok daha farklı hayal etmiştim seni.. Ama hayalimdekinden daha cici, çıtı pıtı, güzel, naif birini gördüm.. ve ben Orhan Cemali annesine benzettim
Kayınvalidemin seneyi devriyesi için Allah nasip ederse ramazanın ilk günlerinde bir iftar vereceğiz,akabinde de mevlüt okunacak.
Size sorum şu;bu mevlütte dağıtmak üzere farklı hediyelik olarak bişey arıyorum,,hem ağır olsun hem şık olsun hem kullanabilsin insanlar.şimdiye kadar seccade, tülbent, tesbih, yasin-i şerif, lokum vs. dağıtıldı,aklınıza böyle farklı bişey gelirse paylaşır mısınız?
Karton bir çanta içinde olacak,kese içinde havlu verilecek(bunlar hazır) ama yanına bişey daha ama ne:44:
mesela yelpaze olur mu?yada metal lokumluk tarzı bişey geliyo yine aklımagüze fikirlerinizi bekliyorum
kestane kabap acele cevap
Bahsetmiştim daha önce belki hatırlarsın,,eltim dağıtmıştı bunların benzerinden sünnet mevlütünde,,o yüzden farklı bişey arıyoruz canım,,en son çare yine bu olabilir ama belki sizden farklı fikirler çıkar diye düşünüyorumCanım Allah kabul etsin duanızı.. Nur içinde yatsın Kv..
Yazının okuyunca daha sonuna gelmeden benimde aklıma lokumluk geldi.. Ekteki gibi bişey mesela
Eki Görüntüle 737531
Kayınvalidemin seneyi devriyesi için Allah nasip ederse ramazanın ilk günlerinde bir iftar vereceğiz,akabinde de mevlüt okunacak.
Size sorum şu;bu mevlütte dağıtmak üzere farklı hediyelik olarak bişey arıyorum,,hem ağır olsun hem şık olsun hem kullanabilsin insanlar.şimdiye kadar seccade, tülbent, tesbih, yasin-i şerif, lokum vs. dağıtıldı,aklınıza böyle farklı bişey gelirse paylaşır mısınız?
Karton bir çanta içinde olacak,kese içinde havlu verilecek(bunlar hazır) ama yanına bişey daha ama ne:44:
mesela yelpaze olur mu?yada metal lokumluk tarzı bişey geliyo yine aklımagüze fikirlerinizi bekliyorum
gelenlerin çoğu bayan olacağı için çanta askısı belki fonksiyonel ve şı bir hediye olabilir. hem ufak, hem iş görüyor hem de saklaması-taşıması çok kolay. şöyle birşeyden bahsediyorum:
Eki Görüntüle 737539
lokumluk fikrini de ben çalıyorumoğluşumun sünnet toplanmasinda dağıtırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?