süper bi hediye fakat muhtemelen yaşlı hacı teyzeler falan da olur anlatamam ben bunu herkese tek tek
yani modern ve fonksiyonel fikir süper ama daha ağır bişey arıyorum,,ama ne arıyorum inan bilmiyorum
o zaman şöyle yapalım :44:
gençlere çanta askısı, yaşlılara ilaç kutusu olsunyaşlı olduklarına göre, kalp-şeker-tansiyon ilaçları olması neredeyse vacip şöyle birşeyler:
Mesajlı olmaz mı budaTeyzecim sana ilaç kutusu çünkü ahın gitmiş vahın kalmış çanta taşımaya halin yokki nasıl asıcan bide Bununla idare et der gibi tövbe tövbe sanırım sülaleyle son iftarım olur
mutlu annem ; nikah şekerleri satan yerlerde Allah lafzı yazan güzel biblolar oluyor.Yine aynı şekilde küçük boy Allah lafzı yazan tablo da olabilir belki...Böyle şeyler verilince vitrine koyuluyor ve atılmıyor ...
slm mayıs anneleri ve datluşları mucccccccccccccckkkkkkkkk
ALLAH sağlık sıhat bol neşe sevinç .kaka.diş versin
BENEkLİ tavşanım iyi benekleri yukardan aşağı kaybolmaya başladı
serum taktılar kusuyo diye 6 hastalıkmış ( ama yaşlılar kızımamık diyo ) şimdi evdeyiz datıo yarın gene dr kntr var ateşi çıkıp çıkıp inio öle boğuşuoz
sizlari takip ettim gözüm üstünüzdeydi nasılmı eşimin telinden yazamadım ama okudum bol bol
gene tavşanım uykusu davranışları yemesi değişti hastalansa hep böle oluyo yatışı bile değişti totosunu dikio havaya öle datyo resmini çektim valla
öle işte bendeki durum çok korttum kalır diye izler dualarınız ve iyi dilekleriniz çok saolun
süperevet atılmasın ve şık bişey olsun istiyorum zaten canım,,listeme ekledim,c.tesi eminönü göründü bana,
inşallah aklıma yatan bişey bulurumsağol canım
Canım tekrar çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun yavrularımızı.. :)
Kayınvalidemin seneyi devriyesi için Allah nasip ederse ramazanın ilk günlerinde bir iftar vereceğiz,akabinde de mevlüt okunacak.
Size sorum şu;bu mevlütte dağıtmak üzere farklı hediyelik olarak bişey arıyorum,,hem ağır olsun hem şık olsun hem kullanabilsin insanlar.şimdiye kadar seccade, tülbent, tesbih, yasin-i şerif, lokum vs. dağıtıldı,aklınıza böyle farklı bişey gelirse paylaşır mısınız?
Karton bir çanta içinde olacak,kese içinde havlu verilecek(bunlar hazır) ama yanına bişey daha ama ne:44:
mesela yelpaze olur mu?yada metal lokumluk tarzı bişey geliyo yine aklımagüze fikirlerinizi bekliyorum
kestane kabap acele cevap
o zaman şöyle yapalım :44:
gençlere çanta askısı, yaşlılara ilaç kutusu olsunyaşlı olduklarına göre, kalp-şeker-tansiyon ilaçları olması neredeyse vacip şöyle birşeyler:
Eki Görüntüle 737554 Eki Görüntüle 737555 Eki Görüntüle 737556 Eki Görüntüle 737557
saol bacım
çok geçmiş olsunn
yapma yaa
hımmm ne olabilir acaba..dur bu gece düşüneyim ben..Kayınvalidemin seneyi devriyesi için Allah nasip ederse ramazanın ilk günlerinde bir iftar vereceğiz,akabinde de mevlüt okunacak.
Size sorum şu;bu mevlütte dağıtmak üzere farklı hediyelik olarak bişey arıyorum,,hem ağır olsun hem şık olsun hem kullanabilsin insanlar.şimdiye kadar seccade, tülbent, tesbih, yasin-i şerif, lokum vs. dağıtıldı,aklınıza böyle farklı bişey gelirse paylaşır mısınız?
Karton bir çanta içinde olacak,kese içinde havlu verilecek(bunlar hazır) ama yanına bişey daha ama ne:44:
mesela yelpaze olur mu?yada metal lokumluk tarzı bişey geliyo yine aklımagüze fikirlerinizi bekliyorum
Allah seni ne yapmasıno zaman şöyle yapalım :44:
Eki Görüntüle 737554 Eki Görüntüle 737555 Eki Görüntüle 737556 Eki Görüntüle 737557
Mesajlı olmaz mı budaTeyzecim sana ilaç kutusu çünkü ahın gitmiş vahın kalmış çanta taşımaya halin yokki nasıl asıcan bide Bununla idare et der gibi tövbe tövbe sanırım sülaleyle son iftarım olur
Tatlım iletişime açığım artıık,özelden yazdım sana.Hosbulduk cnm...
Gelme ıhtımalımız var Urfaya sen yınede bana eger sorun degılse ıletısım bılgılerını ozelden yolla ok..Senı gormek benı cok mutlu edıcektır ıns fırsatımız olur..
Suan gok gurultulu bır gece yasıyoruz Istanbuldan canlı yayın yanı :)) ne ayak varmıs bende resmen musul yagmurlarını getırdım Tr ye hemde oyle az da yagmıyor dolu ve sagnak seklınde..
Mutlulugunuz daım olsun ıns cnm..ne aldınız Guzel Dogamızın babasına...
Bızde aldık daha dogrusu oglum sectı bende aldım ama hıc karısmadım gelınce verırız artık..suan yok malum..
Bız karelı cok ınce tırıl tırıl bır gomlek aldık LCW den modelı Mahır begendı..gosterdım her bırını ve hangısını elı ıle tutup aldı ıse onu aldık..Adam begenır mı begenmezmı bılemem ama Mahır ın zevkıne guvenıyorum evvelallah...
Kayınvalidemin seneyi devriyesi için Allah nasip ederse ramazanın ilk günlerinde bir iftar vereceğiz,akabinde de mevlüt okunacak.
yapma yaakaçırdıgıma inanamıyorum gözüm açık ölcem
şaka kız benden kaçmazgördüm seni gördüm çağlayı yatırıyodum ilham geldi sanki yataktan fırladım:))
gittim pc yi açtım ziyaretçi kılıgında izledim''ilham peri''me çok teşekkür ediyorum
cikirokkocugum çok hoşsunuz..tam hayalimdeki gibisin..çünkü ben seni daha öncede görmüştüm
facede resmini görmüştümdaha sana söyleme fırsatım olmadan sen vidio koydun
bizdende sana kocaman sevgiler monşer
Benım kızkardesım anne ve babam ıcın okuttugu mevlıtte mınık dua kıtapları ve esarp dagıtmıstı belkı sanada cazıp gelır dıye yazdım cnm umarım ıse yarar ..
Şimdiden allah kabul etsın ıns
Bu aralar 4+4+4 uygulamasından ötürü okul değiştirmek zorunda kaldık,gün boyu kararname elimizde ordan oraya sürüklenip duruyoruz,yeni okulumdan inşallah memnun kalırım.İlkimciğim sizin okul ne alemde değişmedi mi?
Canım çok teşekkür ederim,inşallah bende gönlüme göre bişey bulurum,bu arada sizin hediyelik çok güzelmiş,,elmas gibi parlıyomutlu_anne bunu hala saklarım dedemin mevlüdünde vermişlerdi( tül içindeydi ) dayımlar ve seccada,fes,havlu,mevlüt şekeri
Düşündün mü şekerim,haydi paylaş fikirlerinihımmm ne olabilir acaba..dur bu gece düşüneyim ben..
Sağol meleğim benim,,bizde dua kitabı ve basortusu tarzında seyler dağıttık da bu sefer daha farklı bişey olsun dedimBenım kızkardesım anne ve babam ıcın okuttugu mevlıtte mınık dua kıtapları ve esarp dagıtmıstı belkı sanada cazıp gelır dıye yazdım cnm umarım ıse yarar ..
Şimdiden allah kabul etsın ıns
Lavanta keselerini not aldım canım,,teşekkür ederimCanım eğer istersen Urfa'da lokumlukla beraber kolonyalığı da satılıyor kişi sayısına göre satın alır sana yollayabilirim?Kargo bedeli de beybicerenden olur:)
Aslında TURUNCUNUU belirttiği ALLAH yazılı magnetler de güzel bir hediye olur.Ben biraz düşüneyim en iyisi.Bu arada MİRA artık yürüyor hayırlı olsun canım,darısı Doğacığımın başına.
not:aklıma geldi küçük lavanta keseleri olur mu?
Bu aralar 4+4+4 uygulamasından ötürü okul değiştirmek zorunda kaldık,gün boyu kararname elimizde ordan oraya sürüklenip duruyoruz,yeni okulumdan inşallah memnun kalırım.İlkimciğim sizin okul ne alemde değişmedi mi?
herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?