2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

süper bi hediye fakat muhtemelen yaşlı hacı teyzeler falan da olur anlatamam ben bunu herkese tek tek
yani modern ve fonksiyonel fikir süper ama daha ağır bişey arıyorum,,ama ne arıyorum inan bilmiyorum

o zaman şöyle yapalım :44:

gençlere çanta askısı, yaşlılara ilaç kutusu olsun yaşlı olduklarına göre, kalp-şeker-tansiyon ilaçları olması neredeyse vacip şöyle birşeyler:

o zaman şöyle yapalım :44:

gençlere çanta askısı, yaşlılara ilaç kutusu olsun yaşlı olduklarına göre, kalp-şeker-tansiyon ilaçları olması neredeyse vacip şöyle birşeyler:

Mesajlı olmaz mı budaTeyzecim sana ilaç kutusu çünkü ahın gitmiş vahın kalmışçanta taşımaya halin yokki nasıl asıcan bideBununla idare et der gibi tövbe tövbe sanırım sülaleyle son iftarım olur

mutlu annem ; nikah şekerleri satan yerlerde Allah lafzı yazan güzel biblolar oluyor.Yine aynı şekilde küçük boy Allah lafzı yazan tablo da olabilir belki...Böyle şeyler verilince vitrine koyuluyor ve atılmıyor ...

süperevet atılmasın ve şık bişey olsun istiyorum zaten canım,,listeme ekledim,c.tesi eminönü göründü bana,
inşallah aklıma yatan bişey bulurumsağol canım

çok geçmiş olsunn

videoyu kaçırdım ama sünnetinizin çabucak geçmiş olmasına çok sevindim..
Hayırlı olsun.

süperevet atılmasın ve şık bişey olsun istiyorum zaten canım,,listeme ekledim,c.tesi eminönü göründü bana,
inşallah aklıma yatan bişey bulurumsağol canım

Bir ara fikir olması için kendi nikah şekerimi ve Kayranın doğum şekerinin resimlerini ekleyeyim

elektirk gitti tühh şansıma çölde kutup ayusu bilem çıkmaz benım karşıma o kadar yni

Canım tekrar çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun yavrularımızı.. :)

çok saol bacım amin mevlam kimseye yaşatmasın

allah kabul etsin şimdiden ne düşünceli gelinsin sen öle

allah senı emi çatlak MONŞER de get

çok geçmiş olsunn
saol bacım

çok sıcak yaw tavşanıma mama yedirdim banyo yaptırcam az önce kntr ettim yavaş yavaş kayboluo kızarılıklar

mutlu_anne bunu hala saklarım dedemin mevlüdünde vermişlerdi( tül içindeydi ) dayımlar ve seccada,fes,havlu,mevlüt şekeri

kokuda verebilirsin yaşlı teyzeler sürsün güzel koksunlar

yapma yaakaçırdıgıma inanamıyorumgözüm açık ölcem
şaka kız benden kaçmazgördüm seni gördümçağlayı yatırıyodum ilham geldi sanki yataktan fırladım:))
gittim pc yi açtım ziyaretçi kılıgında izledim''ilham peri''me çok teşekkür ediyorum
cikirokkocugum çok hoşsunuz..tam hayalimdeki gibisin..çünkü ben seni daha öncede görmüştüm
facede resmini görmüştümdaha sana söyleme fırsatım olmadan sen vidio koydun
bizdende sana kocaman sevgiler monşer
hımmm ne olabilir acaba..dur bu gece düşüneyim ben..
Allah seni ne yapmasınsen yaşlısın diyemi aklına geliyo bunlarben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:)))))
saygılar

çok güldüm canım Alllah ta seni güldürsün işlaaa

Benım kızkardesım anne ve babam ıcın okuttugu mevlıtte mınık dua kıtapları ve esarp dagıtmıstı belkı sanada cazıp gelır dıye yazdım cnm umarım ıse yarar ..
Şimdiden allah kabul etsın ıns

Tatlım iletişime açığım artıık,özelden yazdım sana.

Canım Doğacığımın babişkosuna kol saati aldım,bozulmuştu ben de yenisini alıverdim.Güle güle kullansın beyimMahir seçer de babası beğenmez mi hiç...

Bu aralar 4+4+4 uygulamasından ötürü okul değiştirmek zorunda kaldık,gün boyu kararname elimizde ordan oraya sürüklenip duruyoruz,yeni okulumdan inşallah memnun kalırım.İlkimciğim sizin okul ne alemde değişmedi mi?

Canım eğer istersen Urfa'da lokumlukla beraber kolonyalığı da satılıyor kişi sayısına göre satın alır sana yollayabilirim?Kargo bedeli de beybicerenden olur:)
Aslında TURUNCUNUU belirttiği ALLAH yazılı magnetler de güzel bir hediye olur.Ben biraz düşüneyim en iyisi.Bu arada MİRA artık yürüyor hayırlı olsun canım,darısı Doğacığımın başına.
not:aklıma geldi küçük lavanta keseleri olur mu?

Son düzenleme:

vay vay açık göz seni demek ziyaretti kılığında

ben kaçırdım yaw

meleğim sen ist geldin alıştınmı bakım işla rahatın yerindedir baluşum alışmıştır buraya

telden okudum geçmişi öle malum tavşanımla ilgileniodum

allah kolaylık versin bacım

aboovvvvvvvvv gece kuşları yok

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
biangel_kujum

ziyaretçi_kesin babyceren

offffffffffff yarın sabah dr gitcez son tahliller yapılcak kan alınırken çıldırcak gene tavşanım :18:

kimsecikler yok gidiom ben:18: çölde kutup ayusu bilem çıkmaz önüme

aahanda kaçıom

Son düzenleme:
mutlu_anne bunu hala saklarım dedemin mevlüdünde vermişlerdi( tül içindeydi ) dayımlar ve seccada,fes,havlu,mevlüt şekeri
Canım çok teşekkür ederim,inşallah bende gönlüme göre bişey bulurum,bu arada sizin hediyelik çok güzelmiş,,elmas gibi parlıyo
hımmm ne olabilir acaba..dur bu gece düşüneyim ben..
Düşündün mü şekerim,haydi paylaş fikirlerini
Sağol meleğim benim,,bizde dua kitabı ve basortusu tarzında seyler dağıttık da bu sefer daha farklı bişey olsun dedim

Lavanta keselerini not aldım canım,,teşekkür ederimUrfadan kargo hakkımı daha otantik bişeyler için kullanmayı düşünüyorum,,babyceren ödeyecekse kargo ile sizi de bekliyorum

Günaydın annişkolar
Akşam yakın bir arkadaşım geldi,,yaşgününe gelememişti kızımın,
yüzücü mayosu almış Miroşa,,çok güzeeel
Simit,mayo,bikini,kova kürek hepsi tamam da tatil yok napıcaaaazzz
Evde tatile devam
Bu arada kızım isilik oluyo sıcaktan,,sabah akşam yıkıyorum,
ev gerçekten çok sıcak oluyo
Herkese güzel günler

Herkese günaydınlar canlarım....

Ama ben sık sık yazamıyorum size ve herkesler çok samimi olmuş diye kendimi üvey Mayıs Annesi gibi hissediyoyuuuummmmm
herşeyi kaçıyıyoyuuuummmm ama omaz ki böyyee....oynamıyom ben küstüm küstüm bana ne.....:)))

Meraba Pınarda cım; benim eşimin okulu da değişti o da dolanıp duruyor garibim ne olacağı belli değil...Bu arada Urfa da oturduğunuzu yeni öğrendim ben pek sık gelemiyorum da foruma ben de bizim kurumdan dolayı bir toplantı için gelmiştim oraya ve Urfa yı çok sevdim...Merkez de EL_RUHA diye bir otel vardı orda kalmıştım süperdi...balıklı göl (beyaz balığı göremedim ama),Nemrut un ateşe atıldığı mancınık, Eyüp (AS) mağarası vs., Ceylanpınar da ayran içtik harikaydı bi sürü yer gezdik Urfayı çok beğendim arkadaşım...bi de ordan bakır kaplar almıştım bi sürü hediyelik ....

herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.

mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane

Talaycım geçmiş olsun,,Allah beterinden,tüm kötülüklerden korusun Musab Bilali
Böyle zamanlarda bende pek soğukkanlı değilimdir,,insanın canı daha da çok yanıyor bebeğine bişey olunca...
Dişi dudağını kesti herhalde yavrumun...Ben daha önce dr.a vurmalar,çarpmalar vs.acil durumlar için sorduğumda bana
yanılmıyosam 1,5 hatta 2 yaşında kadar önermedi canım,,hatta burada da paylaştık bunları,şu bildik kremlerden(anestol,lasonil..vs.) eve alayım diye eşimi ecz.gönderdiğimde eczacı bile vermemişti.
Hemen buz tek çözüm demişlerdi..O yüzden bebek için kullanmıyorum ben daha

Ne güzel bir hediyelik yazmışsın,,çok sağol canım
Birbirinden güzel fikirleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlarım

Canım çok geçmiş olsun yaaa.Estetik cerraha kadar gittiyseniz baya kötü düşmüş olmalı (
Rabbim korumuş yavrumu.Artık iyice ayaklandılar,dört göz olmalıyız evin içinde..

Geçenlerde biz de büyük bir kaza geçirdik.Çok korktum bende ama soğukkanlı olduğum için rahat davrandım çok şükür.
Oturma odasında Kayra eline bir kalem almış ve o kalemin üzerindeki küçük erik büyüklüğündeki topu kemiriyordu.O kalemi çok seviyor diye sesimi çıkarmamıştım hiç.Sonra ben oyuncaklarını toplarken bir tane oyuncağını düşürdüm elinden ve Kayra da o düşen oyuncağı getirmek için ayağa kalktı.Tam bir adım attı ve ikinci adım da ayağı takılarak yüz üstü yere kapaklandı.Sonra boğuk ses ile bir çığlık geldi,hemen koştum yanına ve o toplu kalemin top kısmının boğazına girdiğini gördüm.Bir an panikledim ve çocuğu ayağa kaldırıp kalemi yavaşça çektim.Evet kalem çıktı ama topun üzeri kan olmuştu.Bir kaç kez öksürdü ve öğürerek kusmaya başladı.Kusmuğu hafif kanlıydı,pek korkmadım ama kusma sonrası tekrar öksürüp balgamlı bir şekilde kan kusunca elim ayağıma dolandı.Hemen eşimi aradım.
Bu arada Kayranın elini yüzünü yıkadım ve sakinleştirdim.Babamız geldiğinde Kayra tekrar oyuncaklarının başında oyuna dalmıştı bile.Bir şeyler yedirdik ve baktık genel durumu gayet iyi,doktora götürmedik ama bu olay bana ders oldu.Artık kalem tarzı şeyleri kesinlikle eline vermiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…