herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
Benimde aklıma başka bir şey gelmiyor.
Var mı sizde değişik öneriler ?
Canım geçmiş olsun,Allah korumuş minnoşumuGeçenlerde biz de büyük bir kaza geçirdik.Çok korktum bende ama soğukkanlı olduğum için rahat davrandım çok şükür.
Oturma odasında Kayra eline bir kalem almış ve o kalemin üzerindeki küçük erik büyüklüğündeki topu kemiriyordu.O kalemi çok seviyor diye sesimi çıkarmamıştım hiç.Sonra ben oyuncaklarını toplarken bir tane oyuncağını düşürdüm elinden ve Kayra da o düşen oyuncağı getirmek için ayağa kalktı.Tam bir adım attı ve ikinci adım da ayağı takılarak yüz üstü yere kapaklandı.Sonra boğuk ses ile bir çığlık geldi,hemen koştum yanına ve o toplu kalemin top kısmının boğazına girdiğini gördüm.Bir an panikledim ve çocuğu ayağa kaldırıp kalemi yavaşça çektim.Evet kalem çıktı ama topun üzeri kan olmuştu.Bir kaç kez öksürdü ve öğürerek kusmaya başladı.Kusmuğu hafif kanlıydı,pek korkmadım ama kusma sonrası tekrar öksürüp balgamlı bir şekilde kan kusunca elim ayağıma dolandı.Hemen eşimi aradım.
Bu arada Kayranın elini yüzünü yıkadım ve sakinleştirdim.Babamız geldiğinde Kayra tekrar oyuncaklarının başında oyuna dalmıştı bile.Bir şeyler yedirdik ve baktık genel durumu gayet iyi,doktora götürmedik ama bu olay bana ders oldu.Artık kalem tarzı şeyleri kesinlikle eline vermiyorum.
Bu fikir de süper oldu,,hatta içine gülsuyu da konabilirben oyumu kolonya şişesinden yana kullanıyorum
Bu aralar gerçekten çok iştahsız kızım,ama ritüel olarak kahvaltı hazırlığım şöyle canım:Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
Bu aralar 4+4+4 uygulamasından ötürü okul değiştirmek zorunda kaldık,gün boyu kararname elimizde ordan oraya sürüklenip duruyoruz,yeni okulumdan inşallah memnun kalırım.İlkimciğim sizin okul ne alemde değişmedi mi?
herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
Canım çok geçmiş olsun yaaa.Estetik cerraha kadar gittiyseniz baya kötü düşmüş olmalı(
Rabbim korumuş yavrumu.Artık iyice ayaklandılar,dört göz olmalıyız evin içinde..
Geçenlerde biz de büyük bir kaza geçirdik.Çok korktum bende ama soğukkanlı olduğum için rahat davrandım çok şükür.
Oturma odasında Kayra eline bir kalem almış ve o kalemin üzerindeki küçük erik büyüklüğündeki topu kemiriyordu.O kalemi çok seviyor diye sesimi çıkarmamıştım hiç.Sonra ben oyuncaklarını toplarken bir tane oyuncağını düşürdüm elinden ve Kayra da o düşen oyuncağı getirmek için ayağa kalktı.Tam bir adım attı ve ikinci adım da ayağı takılarak yüz üstü yere kapaklandı.Sonra boğuk ses ile bir çığlık geldi,hemen koştum yanına ve o toplu kalemin top kısmının boğazına girdiğini gördüm.Bir an panikledim ve çocuğu ayağa kaldırıp kalemi yavaşça çektim.Evet kalem çıktı ama topun üzeri kan olmuştu.Bir kaç kez öksürdü ve öğürerek kusmaya başladı.Kusmuğu hafif kanlıydı,pek korkmadım ama kusma sonrası tekrar öksürüp balgamlı bir şekilde kan kusunca elim ayağıma dolandı.Hemen eşimi aradım.
Bu arada Kayranın elini yüzünü yıkadım ve sakinleştirdim.Babamız geldiğinde Kayra tekrar oyuncaklarının başında oyuna dalmıştı bile.Bir şeyler yedirdik ve baktık genel durumu gayet iyi,doktora götürmedik ama bu olay bana ders oldu.Artık kalem tarzı şeyleri kesinlikle eline vermiyorum.
Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
Bende hala bulamaç ve tarhana çorbası değişimli veriyorum.. zaten ayrı ayrı domates peynir salatalık verdiğimde almıyor
Değişik fikirlere bende açığım hemen not edeceğim :)
bizim okul aynı canım ya degişmediBu aralar 4+4+4 uygulamasından ötürü okul değiştirmek zorunda kaldık,gün boyu kararname elimizde ordan oraya sürüklenip duruyoruz,yeni okulumdan inşallah memnun kalırım.İlkimciğim sizin okul ne alemde değişmedi mi?
valla kimse bu ''beybiceren'' kargo parasını ödesin beni ilgilendirmezCanım eğer istersen Urfa'da lokumlukla beraber kolonyalığı da satılıyor kişi sayısına göre satın alır sana yollayabilirim?Kargo bedeli de beybicerenden olur:)
Aslında TURUNCUNUU belirttiği ALLAH yazılı magnetler de güzel bir hediye olur.Ben biraz düşüneyim en iyisi.Bu arada MİRA artık yürüyor hayırlı olsun canım,darısı Doğacığımın başına.
not:aklıma geldi küçük lavanta keseleri olur mu?
kujum sonuçlar çıkmadımı:26:hadi haber ver..vay vay açık göz seni demek ziyaretti kılığında
ben kaçırdım yaw
meleğim sen ist geldin alıştınmı bakımişla rahatın yerindedir baluşum alışmıştır buraya
telden okudum geçmişi öle malum tavşanımla ilgileniodum
allah kolaylık versin bacım
aboovvvvvvvvv gece kuşları yok
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
biangel_kujum
ziyaretçi_kesin babyceren
offffffffffff yarın sabah dr gitcez son tahliller yapılcak kan alınırken çıldırcak gene tavşanım :18:
kimsecikler yok gidiom ben:18: çölde kutup ayusu bilem çıkmaz önüme
aahanda kaçıom
canım sen ''r'' leri söyliyemiyomusun:26:bak şimdi dikkatimi çekti:26:Herkese günaydınlar canlarım....
Ama ben sık sık yazamıyorum size ve herkesler çok samimi olmuş diye kendimi üvey Mayıs Annesi gibi hissediyoyuuuummmmm
herşeyi kaçıyıyoyuuuummmmama omaz ki böyyee....oynamıyom ben küstüm küstüm bana ne.....:)))
off çok geçmiş olsun..iz kalacagını sanmıyorum daha çok küçük..herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mecburrrr ziyeretçi kılıgında girdim cicimçok geçmiş olsun Talay hanım. çocukların yaraları yetişkinlerden çabuk iyileşir. dudağında iz kalacağını ben de sanmıyorum. evdeki ecza işlerine gelince: Orhan Cemal doğunda evdeki ufak bir çekmeceyi ecza çekmecesi yaptım. içinde bandaj, pomat, sargı bezi, tentürdiyot, ağrı kesici, ateş düşürücü (2 kere kullanmışımdır), makas, yara bandı, geniş yara bandı gibi şeyler var. düşmeden kaynaklanan morarma yada şişmeler için buz dışında birşey kullanacağımı sanmıyorum. şişmeler zaten buzla geçiyor. morarmalar ise zamanla zaten geçer.
mutlu_anne hanım, çanta askısı fikrini eşime söylediğimde aynı sizin gibi "yaşlı teyze ne anlasın çanta askısından" dedine bileyim işte, mevlüt çıkışı belkim SITARBAKIS'a giderler. ortam yoğun olduğundan çantalarını koyacakları ekistıra sandalye bulamazlar da kullanırlar gibi geldi bana :26: sonra düşündüm, "mevlüt çıkışı SITARBAKIS ne yaaa "
ben oyumu kolonya şişesinden yana kullanıyorum
bi_angel_kujum hanım, fırsat bulup geçmiş olsun diyemedim. tavşanınıza geçmiş olsun. tahliller umarım iyi çıkar
Babyceren hanım, videoyu görmenize sevindim amma ziyareçi kılığı hoşuma gitmedisizden gizlimiz yok ki, gizlenerekten topiğe bakıyorsunuz
başka başka... sanırım bu kadar.... deneyim başlayacak öpüldünüz efem
not: siiznle de görüşeceğiz Babyceren hanımcığım :18:
not-2: burda olduğunuz gibi telefonda da seri konuşsanız... telefonu istemeye istemeye açıyor gibisiniz, kendimden utanıyorum "acaba çok mu bunaltıyorum" diye
bizim kahvaltımız çok az ya:26:hiç sevmiyo kahvaltı yapmayı:26:Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
Beykoz hanım uzun zamandır yok
kendisini gören yada haber alanlar lütfen bizi de bilgilendirsin
bu arada, rehberime kayıtlı olmayan bir numara aradı. "Babyceren hanım yine ziyaretçi kılığında, bu defa da telefonlarımıza konuk oluyor" diye gülerek aloooo dedim. alt kattaki bölüm sekreteriymiş arayan"son 6 aylık raporunuzu acilen istiyoruz" deyince, kendime zor geldim bu bendeki Babyceren korkusu iyice ilerledi :18: her an bir yerlerden çıkıp enseme bir şaplak atmak suretiyle kendini gösterecek gibime geliyor. çok tırsıyorum :18:
Çok Çok geçmiş olsun neler hissettiğini çok iyi tahmin ediyorum kaza yaşamış anne kız olarak..Allah bi daha yaşatmasın canım...düşe kalka büyor çocuklarımız da rabbim beter kazalardan korusun...herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
Canım çok geçmiş olsun yaaa.Estetik cerraha kadar gittiyseniz baya kötü düşmüş olmalı(
Rabbim korumuş yavrumu.Artık iyice ayaklandılar,dört göz olmalıyız evin içinde..
Geçenlerde biz de büyük bir kaza geçirdik.Çok korktum bende ama soğukkanlı olduğum için rahat davrandım çok şükür.
neden fırsat verecekmişimmecburrrr ziyeretçi kılıgında girdim cicimçok acelem vardı
çirocugum sen ne zaman istersen ara neden isteksiz açayım ki:))eger benimde konuşmama fırsat verirsen
bende konuşurum
Allah bereket versin daha ne bulucannnmutlucum canişkom dünden beridir düşünüyorum ama ama amaaaa:26:aklıma şunlar geldi;
1_duvara asılabilecek küçük bir dua tablosu olabilirmi:26sübhaneke dinimiz amin:))
2_hani reklemlerda çıkıyo ya''dua okuyan bardak'':26:çokmu saçma oldu ne:)
3_kolonya şişeleri,
4_hacı yüzügü,hacı kokusu,
5_dua kitabı,
6_para durumun nasıl bilmiyorumama erkeklere gümüş tespih
valla bu iş bana göre degil,birşey bulamadım cicim ya:26:
kuzullkurt bana
neden fırsat verecekmişimsiz bana burda konuşma fırsatı vermiyorsunuz, ben de telefonda fırsat vermiyorum
ödeşiyoruz işte
bir dakika yanasıl siz benim kabusum olduysanız burda, ben de sizin kabusunuz olabilirim olur olmaz zamanda aramak ve seri bir şekilde konuşmak suretiyle sizi bunaltabilir ve suni bir "Chihiro sendromu" oluşturabilirim nasıl olsa harcayamadığım bir sürü dakikam var
neyse, ben biraz çıkayım. sünnet yapan doktor arkadaşa "çikilata" alıp götürmemiz gerekiyor da.
not: Babyceren hanımın 2 defa aramasının da, deney arası veya elektrik kesilmesine denk gelmesi kendisinin bir kerameti olsa gerek :26: bu durumda elini öpmek lazım dimi
Valla canım değişik bi öneri değil de biz de ne varsa evde biz ne yiyorsak Feyzanura da yediriyoruz işte yediği kadar...onun dışında muhallebi , kuymak (mısır unu-peynir-tereyağ) , menemen, poğaçalar ısırmalık valla işte ne gelirse önümüze yediriyoruz...bazen iştahsız oluğu zamanlarda en sevdiği çorba olan tarhanaya etimek le ıslatıp onu veriyorum...onun dışında klasik peynir zeytin tahinli pekmez, salatalık,dometas Allah ne verdiyse işte...Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
bizim okul aynı canım ya degişmedihep evde ordan oraya sürükleniyorum elimde toz beziyle:)
aa bu soru ilkimcigimemiydi:26ardon canım
valla kimse bu ''beybiceren'' kargo parasını ödesin beni ilgilendirmez
çok şükür ki adım babyceren2 harften yırttım ohh
kujum sonuçlar çıkmadımı:26:hadi haber ver..
canım sen ''r'' leri söyliyemiyomusun:26:bak şimdi dikkatimi çekti:26:
oyy oyyy oyy kıyamayız biz sana
off çok geçmiş olsun..iz kalacagını sanmıyorum daha çok küçük..
mecburrrr ziyeretçi kılıgında girdim cicimçok acelem vardı
çirocugum sen ne zaman istersen ara neden isteksiz açayım ki:))eger benimde konuşmama fırsat verirsen
bende konuşurum
bizim kahvaltımız çok az ya:26:hiç sevmiyo kahvaltı yapmayı:26:
yumurta sarısı(beyazını yemiyo),papatya çayı,labne peynir,ve 1 tane zeytin,
yerse pekmez tahinde veriyorum ama bazen tükürüyo
ben normalde hiç ziyaretçi kılıgında girmem huyum degildirama dedim ya acelem vardı:))
ayrıca girdigimde yazmadan çıkmamhuyum degildir:)
her arayanı ben sanıyosun sendebenim 1 tane numaram var
sinirlenmeye başlıyorumsinirlenirsem kütük numarana bile ulaşabilirim biliyosun dimi
Allah bereket versin daha ne bulucannn
aklıma yatanları not aldım şekerim,,güzel duran, kullanılacak yada vitrinde falan da durabilir, atılmayan bişey olsun istedim..
Zaten bu topikten her konuda fikir alabilmeyi çok seviyorumFikir fırtınası estirip hemen karara bağlıyoruz,,inşallah hepsinden karışık almam ıpfı ıpfı ıpfı para durumu önemli değil,,kayınpederimi sponsor yapıcam ama haberi yok,, beni bilirsin sürizim bozulmasın diye söylemedim
sende çok yaşa canımValla canım değişik bi öneri değil de biz de ne varsa evde biz ne yiyorsak Feyzanura da yediriyoruz işte yediği kadar...onun dışında muhallebi , kuymak (mısır unu-peynir-tereyağ) , menemen, poğaçalar ısırmalık valla işte ne gelirse önümüze yediriyoruz...bazen iştahsız oluğu zamanlarda en sevdiği çorba olan tarhanaya etimek le ıslatıp onu veriyorum...onun dışında klasik peynir zeytin tahinli pekmez, salatalık,dometas Allah ne verdiyse işte...
KIz sen var ya kk yı okurken gülümseme sebebimsin...çok yaşa emi...sen ne eğlencelisin öle yaa valla daha önce de yazmıştım eşin çocukların çok şanslı diye...
Valla işte acık kendimi acındırayım diye R söyleyemem taklidi yaptım işte napacaaannnn...
oohh valla bura yetmiyor millet özelden tel de konuşuyor...valla kıskançlıktan çatlayacam haaa....ben buraya bile zor yazıyorken..oohhoooo millet muhabbetleri götürüyor....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?