2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

babyceren ne zamandır soracam soramıyorum.bu kuzulkurttun manası ne acaba.çok mu cahilim ben yaa

eee insanız acık ta sinirlenmek hakkımız canımm senin sinirli halini merak ettim bak şimdi...

hıımmmm sadece 10-15 kişi mi? :) ben de bütün topikle konuşuyon sandım dı bişe değilmiş.....az kişi nolcak....şimdi buraya sinirli bi surat koyacaktım ama ben de surat nev inden hiçbişe çıkmıyor ki anam..ne bahtsızım.

az önce baktım evde patates yok:18:çağlaya yemek yapmam lazım ee marketede gidemem..
cerene dedim''kızım git şu karşı kapıyı çal 1 tane patates iste''
''tamam annecim''dedi
kapıyı açtım cereni komşuya yolladım(ilk defa istiyoruz)ben utandım kapıda bekliyorum
cerenle 55 yaşındaki komşumun konuşmasına bakın;
ceren--''annem dediki 1 tane papapes verecekmişsiniz''
komşu--''tamam çocugum bekle getiriyim''
sanırım teyze fazla getirmiş ceren itiraz ediyo:)
ceren--''annem 1 tane papapes dedi''
komşu--''söyle annene gelsin kahve içelim oturalım''
ceren--''annem kardeşimi yatıracak gelemez ama çağla uynanınca gelir meyve suyu içeriz''

neyse aldı patatesi geçti eve:))çok güldüm :))
sizde gülün
sonra bende ''fıkrasına gülünmeyen adam '' gibi olmıyım

:))) yerim ben o papapes diyen dilleri...ne akıllı kızlar şu senin kızların yaa nazar değmesin..

babyceren ne zamandır soracam soramıyorum.bu kuzulkurttun manası ne acaba.çok mu cahilim ben yaa
yok canım estapiti piti:))bu kuzzulkurt kelimesini zaten herkes bilmez:))
anlamı yok aslında ama hani bir şeyi kırk defa yaparsın bıktırırsın o zaman söylerler..
veya begenmedigin herhangi birşeyede olabilir..
mesela şuan çok sıcak ve ben terledim,havalara kuzzulkurt diyebilirim..
yada sen şu yazımdan hiçbirşey anlamadın bana kuzuulkurt diyebilirsin
ama anladın dimi:))
sinirli suratın şifresi şu canım : 47 : bunları yapışık yaz sendede çıkar:))
bide gülme ikonu şu : 1 : bitişik yaz:))
ben sana günde 2 tane ögretirim:)

ahahahaha ne komik ya:))

mutlu_anne cim; arkadaşlar akla gelebilecek tüm önerileri sunmuşlar...seç birini canım...hepsi de birbirinden özel ve güzel..

:))) yerim ben o papapes diyen dilleri...ne akıllı kızlar şu senin kızların yaa nazar değmesin..
amin canımsın sagolasın..hepimizin çocugunu rabbim korusun esirgesin
canımız onlar bizim
valla günde iki tane öğreneceksem daha çoookkk çalışmam lazım babyceren cim

hem ögretiyoz hem çemkiriyonmükafatım bumuydu
al sana
bununda şifresi : 33 :
bunu sölemiycembunuda sölemiycemhatta hatta bunuda

cadısın sen cadı....ama en tatlı olan cadılardan hepsini öğrendim kiii öğrendim kiii.....

cadısın sen cadı....ama en tatlı olan cadılardan hepsini öğrendim kiii öğrendim kiii.....

diycektim ki üstüne maus la gel zaten kodları yazıyo
ama sen bulmuşsunaferim sana:))
bugünlük bu kadar ders yeter
ücreti hemen hesabıma yatır
çağlada uyandı ben kaçar

diycektim ki üstüne maus la gel zaten kodları yazıyo
ama sen bulmuşsunaferim sana:))
bugünlük bu kadar ders yeter
ücreti hemen hesabıma yatır
çağlada uyandı ben kaçar

hemen canım ayıpsın gönder hesap no anında trink...alnındaki ter kurumadan hakkı verilmeli tabiiii

uyusunda büyüsün çağlamız grş canım hemen uyut gel ama...

Ayy okurken ben panık oldum.ben cocuğa bışey olunca cok panık olan annelerdenım allah korusun cok gecmış olsun 1-domateslı yumurta2-sutlu yumurta3-yulaflı sutlu yumurta4-kuymak5-közlenmış kırmızı bıberı kucuk doğrayıp zeytın yagında accık kavuruyon ustune peynır ekşimik vs koyuyon mmmh nefıs6-peynırlı yumurta Yeminolsun düşündüm ama bulamadımAnti aging kremine ne dersin)

oh oh ne güzel evde tatile devam

çok geçmiş olsun ay bu kazalar bende çok korkuom daha dikkatli olmamız lazım

bi_angel_kujum hanım, fırsat bulup geçmiş olsun diyemedim. tavşanınıza geçmiş olsun. tahliller umarım iyi çıkar

sao MONŞER iyiyi allaha şükür

ben hala mamay adevam domates verdim küstü seytin verdim küstü pekmez verdim küstü of of hepimize allah sabır versin

hım bıldırcın yumurtalı menemen denicem

benım tavşan hiç ekmek sevmiyo bazen çorbayla kakalıyom

allah korumuş valla çok geçmiş olsun

kujum sonuçlar çıkmadımı:26:hadi haber ver..

haberler iyi bacım çok mutluyum

maşallah fıstığıma akıllı annesi 1 papapesten başkasını almıyo

ama meyva suyu içinde alt yapı hazırlıo akıl kütü

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız günler nasip etsin hepimize

dr gidildi kan tahlilkleri yapıldı her şey iyi normale dönmüş öle dedi dr kızarıklarda çok az ayaklarda var kaybolucak dedi dr ama tavşanım dr görür görmez bir ağlıo sormayın gitsin yanı
3 gün daha kullan ilaçları kes dedi

POLİVİT multivitamin + hausmann FERRUM verdi ilaçlar bitince bunları 2 ay kullan dedi bir ay sonrada knrolo gel dedi

bu ilaçları kullana varmı bilginize arz ederim

geldik eve banyo yapıp yatcaktık ailecek annem misafir gelcek dedi sana hem kızı bakmaya MECBUR yıkanamadık

evi topla kısır yap buzluktan börek çıkar X markete yolla 3 kişi geldi hem davşanı bakmaya saolsunlar su böre yapmışlar sarma sarmışlar boş gelmemişler doğum günümüde kutladılar gankam felan da geldi tavşanımın ağzına börek kodular öle bir küstüki sormayın koltuk hala kokuyo :18: anca bu ssati ettim yorgunum eşimde evde tavşanı yedirip uyutuk banyoya dalcaz

bende durumlar böle görüşürüz eşimden pc kapabilirsem damlarım

Bizim okul ilkokul oldu tatlım branşçılar gidiyo onların gittiği okulun ilkokul öğretmenleri de bize geliyo ben okulöncesi öğretmeni olduğum için yerimde kaldım. Ama arkadaşlar gittiği için üzülüyoruz bakalım daha neler göreceğiz. İnşallah iyi bi okula düşersin de okulunun aramazsın tatlım
Çok büyük geçmiş olsun canım içim eridi okuyunca Allah bir daha yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun turuncu gerçekten de büyük bi kaza atlatmışınız bu son olur inşallah. Soğukkanlılığına hayran kaldım ben olsam elim ayağıma dolanırdı kesin.
Canım uzun zamandır kahvaltılarını annem hazırlıyo; menemen, krep ve kek(cevizli) veriyo dönüşümlü olarak.

Şekerim şerbetim nerelerdesin canım ya uzun zamanır yoksun umarım keyfin yerindedir özledim seni

yolculuğa çıkmamıza 1 gün kaldı kızlar..yumurtada tam dayandı hazırlıklara başladım:)çok yorgunum dün misafir,bu gün çamaşır,ütü,temizlik valize yerleştirme..üzerine tarık buğranın uyumaması az önce yıkadım gündüz uyumadığı için erken uyudu bu arada bizim erkenimiz 22:00

talaymusab bilale çok geçmiş olsun okurken çok üzüldüm kuzuma..Allah tekrar yaşatmasın

turuncukayrayada geçmiş olsun Allah kormuş boncuğumu..ben olsam ellerim ayaklarım titrerdi sanada bravo canım
kahvaltı olarak ymurta,peynir,domates,salatalık..diğer gün peynirli,patatesli,ıspanaklı poğaça yada börek..diğer gün kuru meyveli cevizli kek,diğer gün kaşarlı tost,domates,salatalık..diğer gün peynirli omlet domtes vs..diğer gün menemen kıymalı yada kaşarlı yapıyorum çok seviyo..yanında genelde süt bazen meyve suyu ve her gün tahin pekmez..aklıma hangisi gelirse hazırlıyorum:)

mutluannemmira yürümeye başlamış gözün aydınndarısı benim tembel yavruma:)öptüm balımı

kujum
tavşanımzın sonuçları iyi çıkmış çok sevindim..polivit ablam yeğenime çok kullandı iştahsız ve kilo almayan bi çocuktu..ayşenin kilosu nasıl düşük mü?ferrumda demir eksikliği için kan değerimi düşük tavşanımızın

chihiro
orhan cemalin videosunu kaçırdım ama yorumlara bakılırsa anne ve nine diyomuş ve yürüyooomaşallah kebapçı yavrumuza:)

Canım benim Musab bilal'e çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun canım.2 gün evvel de arkadaşlarla eşli görüştük.Derken çay bahçesinde çocuklar yüksek bir yerden atlayıp duruyor.Arkadaşımın 4 yaşındaki kızı da atlarken popo üstüne düşüverdi.Eve gidene kadar ağlamış.Arkadaşım da pijamasını giydirirken bir de ne görsün,çamaşırı kan içinde.Özel bölgesinden gelmiş kan.Apar topar o gece kadın doğumcuya gidiyorlar ve baktırıyorlar,neyseki o bölgeye bir şey olmamış.Fakat zedelenmiş azıcık.Afedersiniz k.... z.. na bir şey olmamış çok şükür.Zaten ertesi gün bu defa arkadaşım stresten hastanelik oldu.Neyse , kısacası tedbiri elden bırakmamak lazım.
Pirinç unu kurabiyesi: 2 yemek kaşığı tereyağ.125 gr pirinç unu iki y.k pekmez bir yumurta sarısı.hepsini yoğur.170 derece de 10_15 dakika pişir.

.Balkabakli pankek; bir s.b kabak püresi bir buçuk bardak s.b un üç yemek kaşığı pekmez 2 y.k erimiş tereyağ 1 s.b süt 1 yumurta karıştır krep gibi tavada pişir

.Mücver biraz göz kararı yapıyorum kabak yumurta süt un biraz tereyağı maydanoz karıştırıp zeytinyağı ile pişir.

. dörttebir avakado lor peyniri yumurta yi karıştırıp zeytinyağında pişir.

.Tavuk göğüs etini iki kez çektirip köfte yap mesela.

Teşekkür ederim Dilberegeciğim.Bakalım, inşallah eski okulumu aratmaz.

Canım öncelikle kuzucuğunun iyileşmesine sevindim.Hadi geçmiş olsun.Bu arada bahsi geçen vitamin ve demir ilacından biz de kullandık.Bayağı önce bıraktık ama.Doğal yollarla demir ve vitamin alsın diye.Çok şükür ,minik bir check up tan geçtik ve kızımın demire ihtiyacı görülmedi.Günde 1 tatlı kaşığı hakiki pekmez,çorbalarına kırmızı et,kahvaltısına da siyah kuru üzüm ezip(rondodan)verebilirsin.

İyi geceler kızlar....Nihayet gecenin bu saatinde fotoğraf yükleyebildim uzun uğraşlar sonucu..
Tanıştırayım sizleri: Büyük kızım Şeymanur ve küçük kızım Feyzanur....

neyse ayaklarım agırdı:)son bir dedikdu yapıyımda uyumaya gidiyim
bütün akşam gezdiken son lunaparka gittik:119:
çağlayla ben,eşimle ceren çarpişan arabaya binip çarpıştık
ben pek çarpışmadım çünkü çağla kucagımdaydı,korktumu sevdimi anlamadım..
tepkisiz kaldı
sonra trene bindik onu çok sevdi:))gülümsedi:101:
işte böyle
ha bide çağla sakız çignemeyi ögrenmiş:)küçük fırst sakızlar varya onu 4 e bölüyorum
1 parçasını veriyorum çok güzel çigniyo
işi bitince tükürüyo yine istiyo:))
işte böylee
ha bide kendime pudra ve ruj aldımrujum şeftali rengi
işte böyle
kimseye iyi geceler demiyorum çünkü kimse yok
sabah gelen canım arkadaşlarım ''günaydınnnnnn''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…