sende çok yaşa canımama keşke eşimde senin gibi düşünse:)))
bazen yetişemiyorum herşeye ve sinirli olabiliyorumbunuda eşime yansıtıyorum ama sagolsun anlayışlı bir
kocam vargaliba seviyo beni
evet bazı arkadaşlarımla teldende görüşüyorum yani fazla degil 10-15 kişiyle
az önce baktım evde patates yok:18:çağlaya yemek yapmam lazım ee marketede gidemem..
cerene dedim''kızım git şu karşı kapıyı çal 1 tane patates iste''
''tamam annecim''dedi
kapıyı açtım cereni komşuya yolladım(ilk defa istiyoruz)ben utandım kapıda bekliyorum
cerenle 55 yaşındaki komşumun konuşmasına bakın;
ceren--''annem dediki 1 tane papapes verecekmişsiniz''
komşu--''tamam çocugum bekle getiriyim''
sanırım teyze fazla getirmiş ceren itiraz ediyo:)
ceren--''annem 1 tane papapes dedi''
komşu--''söyle annene gelsin kahve içelim oturalım''
ceren--''annem kardeşimi yatıracak gelemez ama çağla uynanınca gelir meyve suyu içeriz''
neyse aldı patatesi geçti eve:))çok güldüm :))
sizde gülün
sonra bende ''fıkrasına gülünmeyen adam '' gibi olmıyım
yok canım estapiti piti:))bu kuzzulkurt kelimesini zaten herkes bilmez:))babyceren ne zamandır soracam soramıyorum.bu kuzulkurttun manası ne acaba.çok mu cahilim ben yaa
sinirli suratın şifresi şu canımeee insanız acık ta sinirlenmek hakkımız canımm senin sinirli halini merak ettim bak şimdi...
hıımmmm sadece 10-15 kişi mi? :) ben de bütün topikle konuşuyon sandım dı bişe değilmiş.....az kişi nolcak....şimdi buraya sinirli bi surat koyacaktım ama ben de surat nev inden hiçbişe çıkmıyor ki anam..ne bahtsızım.
az önce baktım evde patates yok:18:çağlaya yemek yapmam lazım ee marketede gidemem..
''tamam annecim''dedi
kapıyı açtım cereni komşuya yolladım(ilk defa istiyoruz)ben utandım kapıda bekliyorum
ceren--''annem kardeşimi yatıracak gelemez ama çağla uynanınca gelir meyve suyu içeriz''
sizde gülün
amin canımsın sagolasın..hepimizin çocugunu rabbim korusun esirgesin:))) yerim ben o papapes diyen dilleri...ne akıllı kızlar şu senin kızların yaa nazar değmesin..
valla günde iki tane öğreneceksem daha çoookkk çalışmam lazım babyceren cim
amin canımsın sagolasın..hepimizin çocugunu rabbim korusun esirgesin
canımız onlar bizim
hem ögretiyoz hem çemkiriyon mükafatım bumuydu
al sana
bununda şifresi: 33 :
bunusölemiycem bunuda sölemiycem hatta hatta bunuda
cadısın sen cadı....ama en tatlı olan cadılardan hepsini öğrendim kiii öğrendim kiii.....
diycektim ki üstüne maus la gel zaten kodları yazıyo
ama sen bulmuşsunaferim sana:))
bugünlük bu kadar ders yeter
ücreti hemen hesabıma yatır
çağlada uyandı ben kaçar
Ayy okurken ben panık oldum.ben cocuğa bışey olunca cok panık olan annelerdenım allah korusun cok gecmış olsunherkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
1-domateslı yumurta2-sutlu yumurta3-yulaflı sutlu yumurta4-kuymak5-közlenmış kırmızı bıberı kucuk doğrayıp zeytın yagında accık kavuruyon ustune peynır ekşimik vs koyuyon mmmh nefıs6-peynırlı yumurtaKızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.Benimde aklıma başka bir şey gelmiyor.Var mı sizde değişik öneriler ?
Yeminolsun düşündüm ama bulamadımAnti aging kremine ne dersinAllah bereket versin daha ne bulucannnaklıma yatanları not aldım şekerim,,güzel duran, kullanılacak yada vitrinde falan da durabilir, atılmayan bişey olsun istedim..Zaten bu topikten her konuda fikir alabilmeyi çok seviyorum Fikir fırtınası estirip hemen karara bağlıyoruz,,inşallah hepsinden karışık almam ıpfı ıpfı ıpfı para durumu önemli değil,,kayınpederimi sponsor yapıcam ama haberi yok,, beni bilirsin sürizim bozulmasın diye söylemedim
Canım çok teşekkür ederim,inşallah bende gönlüme göre bişey bulurum,bu arada sizin hediyelik çok güzelmiş,,elmas gibi parlıyo
Düşündün mü şekerim,haydi paylaş fikirlerini
Sağol meleğim benim,,bizde dua kitabı ve basortusu tarzında seyler dağıttık da bu sefer daha farklı bişey olsun dedim
Lavanta keselerini not aldım canım,,teşekkür ederimUrfadan kargo hakkımı daha otantik bişeyler için kullanmayı düşünüyorum,,babyceren ödeyecekse kargo ile sizi de bekliyorum
Günaydın annişkolar
Akşam yakın bir arkadaşım geldi,,yaşgününe gelememişti kızımın,
yüzücü mayosu almış Miroşa,,çok güzeeel
Simit,mayo,bikini,kova kürek hepsi tamam da tatil yok napıcaaaazzz
Evde tatile devam
Bu arada kızım isilik oluyo sıcaktan,,sabah akşam yıkıyorum,
ev gerçekten çok sıcak oluyo
Herkese güzel günler
herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
bi_angel_kujum hanım, fırsat bulup geçmiş olsun diyemedim. tavşanınıza geçmiş olsun. tahliller umarım iyi çıkar
Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
Benimde aklıma başka bir şey gelmiyor.
Var mı sizde değişik öneriler ?
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun.bebek oduğu günler ne güzeldi diyorum bazen şimdi diken üstündeyim.ama büyümeside çok hoşuma gidiyor dün ağlarken annem diye ağladı ciğerimi dağladı resmen.turuncu ve dilberge sizlerede çok geçmiş olsun.
kahvaltı şeklimiz işe gitemeden önce hepimiz sofraya oturuyoruz musab bilalin önüne biraz domates, biraz salatalık,zeytin ve yumurta beyazı koyuyoruz.bazen yiyor bazen eliyle sıkıştırıp atıyor,bazen bi bana yedirip bi kendisi yiyor.son günlerde yumurta beyazını çatala saplayıp eline veriyoruz kendisi yiyor çok hoşuna gidiyor.geçen gün çatalı yumurtasına kendi sapladı inanamadım bizi taklit etmeye başladı.benim içinde yediklerinin miktarı önemli değil.bizden 1 saat sonra bakıcı teyzesi ona muhallebisini yada çorbasını yediriyor.tevafuk bende dün değişik muhallebi ve türevleri tarifleri baktım.fındık ezmesi tarifi aldım.oğlumu besiye çekmeye karar verdim.ha bu arada hafta sonları babasıyla simit almaya gidiyorlar simit kemirmeyide çok seviyor küçük fare birde bıldırcın yumurtasıyla biraz kıyma ve domates rendesini melemen gibi yapıyorum onuda seviyor.
bazen evde bayat kek filan oluyor, onu veriyorum
bazı haftasonları sucuklu yumurta veriyorum
bazı haftasonları "Malatya yağlısı yada Sivas katmeri" tabir edilen yağlı katmer veriyorum
bazı günler anneannesiyle simit kemiriyor (ikisinin de az sayıda dişi olduğu için)
bazı haftasonları "brunch" tabir edilen yeme-içme konseptine gidiyoruz, menemen-simit-peynir-çay ne varsa veriyorum
bazı haftaiçi günler menemen veriyormuş annem (çok seviyor)
bazı günler suda beletilmiş "Hatay çubuk peyniri" kemiriyor
bunların başında, ekmek olmazsa olmaz gıdası. harika bir yemek yiyiyormuş gibi ekmek yada krep yiyiyor. menemen gibi ekleri ekmeğin yanında yiyiyor. tipik Türk çocuğu işte "ekmek yemediğimde doyamıyorum anneee
Canım çok geçmiş olsun yaaa.Estetik cerraha kadar gittiyseniz baya kötü düşmüş olmalı(
Rabbim korumuş yavrumu.Artık iyice ayaklandılar,dört göz olmalıyız evin içinde..
Geçenlerde biz de büyük bir kaza geçirdik.Çok korktum bende ama soğukkanlı olduğum için rahat davrandım çok şükür.
Oturma odasında Kayra eline bir kalem almış ve o kalemin üzerindeki küçük erik büyüklüğündeki topu kemiriyordu.O kalemi çok seviyor diye sesimi çıkarmamıştım hiç.Sonra ben oyuncaklarını toplarken bir tane oyuncağını düşürdüm elinden ve Kayra da o düşen oyuncağı getirmek için ayağa kalktı.Tam bir adım attı ve ikinci adım da ayağı takılarak yüz üstü yere kapaklandı.Sonra boğuk ses ile bir çığlık geldi,hemen koştum yanına ve o toplu kalemin top kısmının boğazına girdiğini gördüm.Bir an panikledim ve çocuğu ayağa kaldırıp kalemi yavaşça çektim.Evet kalem çıktı ama topun üzeri kan olmuştu.Bir kaç kez öksürdü ve öğürerek kusmaya başladı.Kusmuğu hafif kanlıydı,pek korkmadım ama kusma sonrası tekrar öksürüp balgamlı bir şekilde kan kusunca elim ayağıma dolandı.Hemen eşimi aradım.
Bu arada Kayranın elini yüzünü yıkadım ve sakinleştirdim.Babamız geldiğinde Kayra tekrar oyuncaklarının başında oyuna dalmıştı bile.Bir şeyler yedirdik ve baktık genel durumu gayet iyi,doktora götürmedik ama bu olay bana ders oldu.Artık kalem tarzı şeyleri kesinlikle eline vermiyorum.
kujum sonuçlar çıkmadımı:26:hadi haber ver..
''tamam annecim''dedi
sizde gülün
Bizim okul ilkokul oldu tatlım branşçılar gidiyo onların gittiği okulun ilkokul öğretmenleri de bize geliyo ben okulöncesi öğretmeni olduğum için yerimde kaldım. Ama arkadaşlar gittiği için üzülüyoruz bakalım daha neler göreceğiz. İnşallah iyi bi okula düşersin de okulunun aramazsın tatlımBu aralar 4+4+4 uygulamasından ötürü okul değiştirmek zorunda kaldık,gün boyu kararname elimizde ordan oraya sürüklenip duruyoruz,yeni okulumdan inşallah memnun kalırım.İlkimciğim sizin okul ne alemde değişmedi mi?
Çok büyük geçmiş olsun canım içim eridi okuyunca Allah bir daha yaşatmasın.herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
mutlu anne mevlüt çin çanta içlerine süslü aynalar oluyor.ayna,tarak taşımak sünnet nacizane
Çok geçmiş olsun turuncu gerçekten de büyük bi kaza atlatmışınız bu son olur inşallah. Soğukkanlılığına hayran kaldım ben olsam elim ayağıma dolanırdı kesin.
Canım çok geçmiş olsun yaaa.Estetik cerraha kadar gittiyseniz baya kötü düşmüş olmalı(
Rabbim korumuş yavrumu.Artık iyice ayaklandılar,dört göz olmalıyız evin içinde..
Geçenlerde biz de büyük bir kaza geçirdik.Çok korktum bende ama soğukkanlı olduğum için rahat davrandım çok şükür.
Oturma odasında Kayra eline bir kalem almış ve o kalemin üzerindeki küçük erik büyüklüğündeki topu kemiriyordu.O kalemi çok seviyor diye sesimi çıkarmamıştım hiç.Sonra ben oyuncaklarını toplarken bir tane oyuncağını düşürdüm elinden ve Kayra da o düşen oyuncağı getirmek için ayağa kalktı.Tam bir adım attı ve ikinci adım da ayağı takılarak yüz üstü yere kapaklandı.Sonra boğuk ses ile bir çığlık geldi,hemen koştum yanına ve o toplu kalemin top kısmının boğazına girdiğini gördüm.Bir an panikledim ve çocuğu ayağa kaldırıp kalemi yavaşça çektim.Evet kalem çıktı ama topun üzeri kan olmuştu.Bir kaç kez öksürdü ve öğürerek kusmaya başladı.Kusmuğu hafif kanlıydı,pek korkmadım ama kusma sonrası tekrar öksürüp balgamlı bir şekilde kan kusunca elim ayağıma dolandı.Hemen eşimi aradım.
Bu arada Kayranın elini yüzünü yıkadım ve sakinleştirdim.Babamız geldiğinde Kayra tekrar oyuncaklarının başında oyuna dalmıştı bile.Bir şeyler yedirdik ve baktık genel durumu gayet iyi,doktora götürmedik ama bu olay bana ders oldu.Artık kalem tarzı şeyleri kesinlikle eline vermiyorum.
Canım uzun zamandır kahvaltılarını annem hazırlıyo; menemen, krep ve kek(cevizli) veriyo dönüşümlü olarak.Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
talay, turuncu çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrularınızı kazalar belalar uzak olsun inş meleklerimizden..
turuncu canım ben bazen kahvaltıda hurma veriyorum kabuğunu soyuyorum küçük parçalar halinde yiyor, meyveli kek yapıp verdiğimde oluyor. yanlış hatırlamıyorsam tatlicadinin değişik kahvaltı tarifleri vardı. dimi tatlıcadı
Canım benim Musab bilal'e çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun canım.2 gün evvel de arkadaşlarla eşli görüştük.Derken çay bahçesinde çocuklar yüksek bir yerden atlayıp duruyor.Arkadaşımın 4 yaşındaki kızı da atlarken popo üstüne düşüverdi.Eve gidene kadar ağlamış.Arkadaşım da pijamasını giydirirken bir de ne görsün,çamaşırı kan içinde.Özel bölgesinden gelmiş kan.Apar topar o gece kadın doğumcuya gidiyorlar ve baktırıyorlar,neyseki o bölgeye bir şey olmamış.Fakat zedelenmiş azıcık.Afedersiniz k.... z.. na bir şey olmamış çok şükür.Zaten ertesi gün bu defa arkadaşım stresten hastanelik oldu.Neyse , kısacası tedbiri elden bırakmamak lazım.herkeze günaydın dün gece bi kaza atlattık.oğluşum kaşla göz arası dudağını patlattı.ilk gördüğümde ağzının içi kan doluydu.elim ayağım boşaldı dişimi kırıldı diye düşündüm.korkumdan bakamadım bile.sonra anladıkki dudağıymışacili bulduk tabi.dikişlik dediler iz kalır diye estetik cerrah görsün istedik.sabah estetik cerraha gösterdik.bize göre durum vahimdi ama doktor inş.iz falan kalmayacak dedi ve krem verdi.evladımın kanı üzerime işledi.dün uyuyamadım bi taraftan ağladım oğluma sahip olamadım diye.oğlumu çok baskılamamak için evde onu özgür bırakıyordum ama radikal kararlar aldım artık evde sıkı yönetim var.şimdi düşünüyorumda bu durumlarda soğukkanlı olmalıyım çünkü babamız benden beter kimi avutacağımı şaşırdım.birde evde gerekli krem ve hertürlü malzemeyi temin etmeliyim diye düşünüyorum.sizlerin evlerinde neler var bilgi paylaşımında bulunalım.
Pirinç unu kurabiyesi: 2 yemek kaşığı tereyağ.125 gr pirinç unu iki y.k pekmez bir yumurta sarısı.hepsini yoğur.170 derece de 10_15 dakika pişir.Kızlaar kahvaltı önerilerinizi bekliyorum.Bir kaç ay önce bulamacı bıraktık.Son günlerde rafadan yumurta ve süt ile yapıyoruz kahvaltıyı.Bazen sıkılınca tarhana çorbası içiriyorum.Zeytin-peynir-domates şeklinde yemeyi sevmiyoruz maalesef.Krep tarzı bir şeyler yapsam 1 saat sürüyor bitirmesi.
Teşekkür ederim Dilberegeciğim.Bakalım, inşallah eski okulumu aratmaz.Yeni okulun hayırlı olsun Pınardacım.. İnşallah yeni bıcır bıcır zehir gibi öğrencilerin olur.. :))
Off çok geçmiş olsun canım.. Ah bizd egeçen haftalarda mama sandalyesinden düştük hemde balıklama çakıldı.. Allahıma çok şükür bişey olmadı ama insanın içi cızzz ediyor gerçekten.. Sanki biri etimden et koparıyor gibi canım yanıyor.. Bende sadece buz kullandım bugüne kadar..
Ayy canım size de çok geçmiş olsun.. Sana da bravo nasıl soğuk kanlı davranmışsın... Ben olsam napardım acaba:26::26: Eminim o an bende senin gibi davranırdım.. Kaan da kalemle oynamayı seviyor.. Hatta eline aldığı zaman bırakmıyor.. heryere onunla gidiyor.. İnan bazen yatana kadar elinden bırakmıyor.. Kalem ve küçük tatlı kaşığı bu ikisini eline aldı mı kesinlikle bırakmıyor.. Kaleme dikkat edeceğim bende
Bende hala bulamaç ve tarhana çorbası değişimli veriyorum.. zaten ayrı ayrı domates peynir salatalık verdiğimde almıyor
Değişik fikirlere bende açığım hemen not edeceğim :)
oh oh ne güzel evde tatile devam
çok geçmiş olsun ay bu kazalar bende çok korkuom daha dikkatli olmamız lazım
sao MONŞERiyiyi allaha şükür
ben hala mamay adevam domates verdim küstü seytin verdim küstü pekmez verdim küstü of of hepimize allah sabır versin
hım bıldırcın yumurtalı menemen denicem
benım tavşan hiç ekmek sevmiyobazen çorbayla kakalıyom
allah korumuş valla çok geçmiş olsun
haberler iyi bacım çok mutluyum
maşallah fıstığıma akıllı annesi 1 papapesten başkasını almıyo
ama meyva suyu içinde alt yapı hazırlıo akıl kütü
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız günler nasip etsin hepimize
dr gidildi kan tahlilkleri yapıldı her şey iyi normale dönmüş öle dedi dr kızarıklarda çok az ayaklarda var kaybolucak dedi dr ama tavşanım dr görür görmez bir ağlıo sormayın gitsin yanı
3 gün daha kullan ilaçları kes dedi
POLİVİT multivitamin + hausmann FERRUM verdi ilaçlar bitince bunları 2 ay kullan dedi bir ay sonrada knrolo gel dedi
bu ilaçları kullana varmı bilginize arz ederim
geldik eve banyo yapıp yatcaktık ailecek annem misafir gelcek dedi sana hem kızı bakmaya MECBUR yıkanamadık
evi topla kısır yap buzluktan börek çıkar X markete yolla 3 kişi geldi hem davşanı bakmaya saolsunlar su böre yapmışlar sarma sarmışlar boş gelmemişler doğum günümüde kutladılar gankam felan da gelditavşanımın ağzına börek kodular öle bir küstüki sormayın koltuk hala kokuyo :18: anca bu ssati ettim yorgunum eşimde evde tavşanı yedirip uyutuk banyoya dalcaz
bende durumlar böle görüşürüz eşimden pc kapabilirsem damlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?