Merhaba tecrubeli anneler ben 2013 mayis annesiyim oglum 2 aylik ve cok gazli bir bebek onceleri devamli emmek ister goguslerim disarda gezerdim ama 2. Ay asisini oldugu gunden sonra ne olduysa artik emmek istemiyor 6-7 dk emip birakiyor ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum cunku dusuk kilolu dogdu daha yeni 4.700 gr oldu emmezse iyice zayif kalacak bana bi akil verin nolur
Merhaba tecrubeli anneler ben 2013 mayis annesiyim oglum 2 aylik ve cok gazli bir bebek onceleri devamli emmek ister goguslerim disarda gezerdim ama 2. Ay asisini oldugu gunden sonra ne olduysa artik emmek istemiyor 6-7 dk emip birakiyor ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum cunku dusuk kilolu dogdu daha yeni 4.700 gr oldu emmezse iyice zayif kalacak bana bi akil verin nolur
bence sakın pes etme 5 dakika azdır diye düşünme benim kızımda 5dakikadan fazla emmezdi memeyi bırakma eğilimleri oldu ama çok şükür hala emiyoruz sabır isteyen bir dönem herşeyi bırak sık sık emzirmeye çalış üzülüp sütünüde etkilemeMerhaba tecrubeli anneler ben 2013 mayis annesiyim oglum 2 aylik ve cok gazli bir bebek onceleri devamli emmek ister goguslerim disarda gezerdim ama 2. Ay asisini oldugu gunden sonra ne olduysa artik emmek istemiyor 6-7 dk emip birakiyor ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum cunku dusuk kilolu dogdu daha yeni 4.700 gr oldu emmezse iyice zayif kalacak bana bi akil verin nolur
hiç endişe etmeyiniz. bebeklerin dönem dönem böyle davranışları oluyor. 5 dakikalık bile olsa emzirmeye devam ediniz zira çok emmiyor diye emzirmeyi aksatırsanız stünüz de zamanla azalacak ve tamamen bitecektir. acıktığı sürece zaten emeceğinden, kilo alamayacak diye hiç düşünmeyin. bebekler açken ne yaparsanız yapın durduramazsınız, emerlersiz emzirmeye devam edin, bu durum son derece geçicidir inanın
merhaba tecrubeli anneler ben 2013 mayis annesiyim oglum 2 aylik ve cok gazli bir bebek onceleri devamli emmek ister goguslerim disarda gezerdim ama 2. Ay asisini oldugu gunden sonra ne olduysa artik emmek istemiyor 6-7 dk emip birakiyor ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum cunku dusuk kilolu dogdu daha yeni 4.700 gr oldu emmezse iyice zayif kalacak bana bi akil verin nolur
Selam arkadaslar. Bugun gunaydın diyip demediğimi bile hatırlamıyorum. Kafam kazan gibi. Allahtan cuma ve yarın tatil... Tukenmıslık sendromuna ben de yakalandım sanırım. Içimden hiç bişey yapmak gelmiyo. Defne hariç hiç bişey beni keyiflendiremiyo. Işte öyle.
Beybi ruya dedin de aklıma geldi. Gecen gece ruyamda bi oğlum olduğunu gördüm. Doğmuş ve onu hazırlıyolardı. Hastaneden çıkmak için onu bekliyoduk. Ama ben şu anki halimleydim yani yatmıyorum hiç falan. Onu alıp çıkacakmışız. Defne de yanımızda :) uyandım hayır olsun dedim ama kısacık da olsa çok guzeldi :d
Hayırlı olsun bebişinMerhaba tecrubeli anneler ben 2013 mayis annesiyim oglum 2 aylik ve cok gazli bir bebek onceleri devamli emmek ister goguslerim disarda gezerdim ama 2. Ay asisini oldugu gunden sonra ne olduysa artik emmek istemiyor 6-7 dk emip birakiyor ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum cunku dusuk kilolu dogdu daha yeni 4.700 gr oldu emmezse iyice zayif kalacak bana bi akil verin nolur
bebeğiniz mayıs doğumluysa nasıl 2 aylık oluyor :26: tamam konumuzun dışında ama merak ettim işte
Öğlende kuzumu su çiçeği aşısına götürdüm geldim
400 gr almışızyarım cm de uzamışız azı dişimizin 1i çıkmış
Tatlıcadı ve bebeği isilik olan annişkolar: bebişlerimizin ter bezleri kanalları
tam olarak gelişmediğinden nemle birlikte tıkanıp isilik adı verilen kabarıklıklar
oluşuyormuş. Dr.umuz bu konuda en iyi gelenin tuzlu su olacağını söyledi,,
imkanı olan anneler mutlaka sık sık denize soksun bebişlerini, benim gibi imkanı olmayanlar için de
kaya tuzu alıp az miktar oalarak suya ekleyip gündüz en az 3 kez mutlaka bebişi yıkamamı ve öncesinde de hazırladığımız
tuzlu suyu spreyli şişeler varya ona koyup isilik olan yerlere hafifçe püskürtmemi önerdi.
Tabi aldığımız oyuncak havuzlara da su yerine tuzlu su eklenip bebeğin orada oynaması sağlanabilir
Kızımı çok güzel giydirmişti bakıcı teyzesi,eve bırakırken aklım kaldı,alıp kızımı işi asıp gezmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?