2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sorma şekerim benim kıyıp giydiremediğim bir elbisesini giydirmişyeri gelir diye bekliyodum,,yeri zamanı beklememiş hatun
Sende denize gidersin eniştem kırmaz seni götürürbende akşama kocişe dicem dr. mutlaka denize sokun dedi diye
Çok seviyorum denizi yaaaa

slm canım çok güzel bi konuya değinmişsin.biz nisanda olduk çıplak gezdik pudralar kremler off izmir şimdi daha sıcak.biz anneannede old.şimdilik yırttık denizi bende seviyorum henüz sezonu açmadık.ama deniz suyu aklımda geçen yazda isilikten kurtulamadık bi gidelim damacanam hazır alıcam eve havuzuna banyosuna hemen söndürüyormuş.bizde bi kıyıköy yapcaz dedemiz havaların ısınmasını bekliyor off yaz trakyayada gel artık günn günü tutmuyor

trakyalımısın sen beya bende aliim gidersek falan yanıma bi damacana walla iyi dedin
bebek ergeni bizimkiler kabarık kabarık geziyorlarbizimkinin burnunda ve boynunda var şuan gerisi pütürsüz

evet mutlucum tarafımdan onaylandı. dün akşam defneyi kreşten aldım eve geldim. altını açmak için soydum. üstünü değiştiricektim. bi baktım sırtı kıpkırmızı olmuş öbek öbek... aman allahım. hemen aklıma babaannemin dediği tuzlu suyu uygulama olayı geldi. soktum banyoya. kovasını doldurdum. içine de tuz attım (kaya tuzu falan da değildi. normal yemeklere kullandığım tuzdan) kuruladıktan sonra bi de losyonunu sürdüm (sebamed) dışarı çıktık geldik. pijamalarını giydirirken bi baktım misss gibi süttt beyazı sırtımız eski haline kavuşmuş :) ohh dedim şükürler olsun...

SüperKaya tuzu demesinin sebebi işlenmemiş olmasıdır sanırım canım,minerallerin tamamı mevcut,tabi ikisi de tuz sonuçta,,şifa bulmuşya Defnecik maşallah Ben de akşam uygulayacağım burnuna pamukla sürerim artık minnoşumun

Kızlar netteki yeni mugging akımını gördünüz mübebekleri bardağın içindeymiş gibi fotograflama da diyebiliriz
beğendim de paylaşiim dedim,,linkte birsürü var farklı farklı resimler,,bende becerebilirsem haftasonu bi çekiim kızımı eklerim albüme,,siz de ekleyin vaktiniz olursa toplar poster yaparız yılbaşında yaptığımız gibi,,hatıra kalır
Yeni çılgınlık: Mugging - Internet - ntvmsnbc Foto Galeri

iyi ki doğdun kujummmmmmmmmm
teşekürler bacım
saol turuncu bacım kayrayada sanada çok geçmiş olsun işla biraz düzelmissindir
malesef kesemedim o kadar hazırlık yapmıştım planlar felan almış hediyemi

saol bacım muckkk muckk
çökemedim hevesim kursamda kaldı yaş yaş yaşşş

BİANGEL-KUJUM,nice mutlu yıllara tatlım...
saol bitanem
sebebini yesinler senın götürrr
saol bacım olduda bitti yaşlandım gene
şileye bizim burdan gidilio bende işla gitcem bi düzelem

MUTLU YILLAR BİANGEEEEEELLL:118::119::121::124:İYİKİ DOĞDUN GÜZEL ANNE,EĞLENCELİ ARKADAŞ,XMENIN HATUNU
NİCE MUTLU YAŞLARA KUŞUM
:
teşkürler mutlu_annem
çok geçmiş olsun bacım tekrardan allah şifa versin
58 maşallah tüh tüh

saol bacım tşkr bak sen ne güzelde iltifat ediyosun evet evet 18 bastım ama bi kaç sene önce
aynı benım tavşan ne bulursa ağzına tıkıo yerde nasıl görüyo anlamıyom küçüçük tozları
evet benide ısırıyo göbemi bile açıo ısırıo ufluyo

geçmişi okumadığımdan değil de, çooooook geriden takip ettiğimden olacak
yakında, Demirel başbakan olmuş diye haber verirsem şaşmayın malum yaşım bayağı var
demirelmi yok artık MONŞER
hımmmmm en yakın zamanda denicem fırında makarna yapımda milföylü ilk olcak adını mutlu _anne makarnası koycam
oh oh çok sevindim geçmiş olsun deniz suyu yazdım not defterime
geçmiş olsun aman biz hasta olakta datlularımız neşesi enerjisi bol olsun eksik olmasın
bölemi olyo yitti getti canım makarna
şaka bacım güzel görünüyo eline koluna sağlık

senı kaçırıp üzerinde deney yapmak istiom MONŞER
öncelikle geçmiş olsun bel çok kötü yaw benımde sırtım ALLAH şifa vesin bacım
telinde hayırlı olsun

mayıs annelerinin neşe kaynağı, tavşanımızın annesi, x menin zevcesi kujumun doğum gününü geç de olsa kutluyorum sevdiklerinle nice yıllara kujum
amin canım hep beraber işlaa yaşlanalım kaynana felan olalim
bunuda not aldım öle bişe lsa tongaya düşmem hıhaha
işlaa 2 kiz doğurursun olmadı 5 iz kız sen dr gittin mi hiç :26:
hadi hayırlısı gündüz niyetine
kolay gelsin ah ah kek olsada yisem neli yapyon gı
hayırlı olsun ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ah ah ne çektik ne çektik bu mayıs bebelerinin gazından emmesinden kakasından düzelir bacım sık sık emzir sakın pes etme

slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız kakalı iştahlı bol gezmeli hafta sonu versin işla

ben aynı dr gitti film çekildim gene zatürem depreşmiş gene yine hay içine üşütmemem lazım ne yaptın dedi dr damdamı yattın ayazda ilaçlar adevam pazartasi gene bakcez

allahtan tavşanım iyi tek yatıom ben babasıyla datıo tavşanım uyutup kaçıom yaından:18:
doğum günü hediyemi almış X im şarj bitmiş arıyamamış çok güzel bir kolye kesesine bereket

Son düzenleme:
hımmmmm en yakın zamanda denicem fırında makarna yapımda milföylü ilk olcak adını mutlu _anne makarması koycam

Biangelcan geçmiş olsun,,iyileş artık bacum
Tarifi yaparsan beybinin yaptığına eklediğim detay yaptığım yorumunu da okuyup yap şekerim,,
kenarları kapatıyoruzmalzemeden çalmış kenarları açık bırakmış kendisi

Hediyenin güzelini de kapmışsıın ballııısın ballıııı,güle güle giy giyince foto çek fotoyu da meraklı mayıs annelerine ekle oluır mu bacum,bidaha xmen enişteme sakın laf söyleme baaaaakkk şarjı bitmiş yoksa unuturmu hiç güzeller güzeli hatununun doğumgününüplanlarını yazdım,,benim yaş günümü unutursa kocamın üzerinde denicem

aa süper yeni gördüm... Hemen yapmalıyım tabii ki de :) ben kusur kalırsam olmaz :)

yok yok ilk görüyom sayende ekledim sık kunanılnlara akşama bi bakcam çok değişikmiş tşkr bacım

oh oh şifa olsun fıstığına tuz deyip geçmemek lazım

saol bacım dikkat hastalığı bu işte 2 dk boşluyoz açıyoz totomu başımı hop geri gelyo doğumda kaptım ben bunu
aman salla ölümden öle köy yok

yok yok ben püf noktalarınıda aldım

babyceren iyi yapmış güzel yapmışta piiinti maldan artırım derken açık bırakmış makarnaları

aldım aldım hediyemi çok güzel bir kolye eklerim bacım ne demek

planlar iyi ama sson dk kadar beklemeklazım yaz bi kenara her mayıs annesinin ihtiyacı olabilir

Çekin çekebilirseniz fotoları kızlar,,madem görüşemiyoruz bebişleri posterde biraraya getiririz bizde
Ateşli hatunsun anladım onu da aman dikkat et kendine,,fazla açılıp saçılma şekerim
Allah beterinden korusun
Benden duymuş olma ama bugünde kişibaşı misafiri kadar topkek almış bakkaldan
Son dk kadar beklersem ve kociş unutursa müebbet veririm ona
Ben başlarım bu hafta çaktırmadan hatırlatmalara Haftaya yaşgünüm

Herkes iyidir ins. Iyilesti mi kuzular? Cok merak ediyorum fazlacabda katilamiyorum. Kuzum dibimde rahat vermiyr.cekiyor teli.

Esimi bekliyorum annemlere gidecegiz.

Kızlar gozum acayip sis iki gundur. Morluk olsa kesin dayak yedigimi dusunur herkes.son 7 yilda hamilelik senem haric hep basima geldi. Ayni goz ayni sekil. Cay pansumani yapiyorum ama batmasi da sisligi de gecmedi. Bugun damla vr krem aldim basladm. Tozdan kapmis. Ama hep ayni zamanlarda oluyor bahar yada yazin basi. Neden olabilir ki.dua edin de gecsin kizlar ya

Yarin calisacagm. Yaren nura annem bakacak bu aksam gelip kalacak bizde. Keske kizim buyuyene kadar calismak zorunda kalmasaydim. Anneme de pek birakmak istemiyorum. Biliyorsunuz cok iyi değil ve sikintiya pek gelemiyor. Istemeden de olsa mecbur birakacam.

Optum hepinizi. Herkes kendine iyi baksin canlar....

iyi akşamlar canım, ne kadar da güzel olmuş meleğimle buluşmanız yanınzda olmak istedredim doğrusu sizin adınıza çok sevindim ve daha önce de yazmıştım ama okuma fırsatın olmadı sanırım Urfa ya bikaç kere gelmişliğim var işle alakalı...merkez de EL_RUHA diye bir otel vardı kurumca orda kalmıştık ve tek kelimeyle bayılmıştım oraya..ayrıca balıklı gölü, nemrut un ateşe atıldığı yer, EYÜP AS makamı ve Ceylanpınar tesisleri...kısacası heryerini çok beğendim inş bi gün gene kısmet olur gelmek..

çok geçmiş olsun canım, inş kısa sürede geçer...annen se torun sevgisiyle güç bulur merak etme iyi akşamlar canım...

gönül sayfam bi seeeennnn bi de kırkyıldabir gelebilen benn...başkada kismecikler yok nerde bu millet yahu...hepsi tükenmişlik sendromunda sanırım...

Orhan Cemal'i kontrole götürüyorum. tomografiye bakılıp, bir sorun olup olmadığına karar verilecek. umarım birşey çıkmaz :18: herkese iyi tatiller diliyoruz
hadi güzel haberlerle gelin..dostum bizede haber ver..
demek öyle malzemedenmi çalmışım2 buçuk milföy alta 2 buçuk üste koydumtam açtım ama pişince
büzüşmüş
demek piinti haaa
arkamdan konuşmak kolaygel yüzüme söyle bunları datluuummmm
kolyen hayırlı olsun bacumtakta görelimsana herşey yakışır
:))kişi başı topkek mi hahahahaaavalla bi kek yaptım inanırmısın borcamı bile yaladılar
eşime bile kalmadı..süper ötesi hatta kızıl ötesi bir tadı vardı:))tarif istesenizde vermem
asla söylemem sade ama harika bir kek yaptıgımıportakal rendeledigimide sölemem
un hariç herşeyi 1 bardak koydugumuda söylemem
seni ve kujumu yazdım not defterime
canım ne olmuş gözüne ya:26:mikropmu kaptı ki:26:hay Allah hemen geçer inşallah canım..
gönül sayfam bi seeeennnn bi de kırkyıldabir gelebilen benn...başkada kismecikler yok nerde bu millet yahu...hepsi tükenmişlik sendromunda sanırım...

bide ben varımahhh sorma canım ya bende depresyondan çıktım sezen aksudan tükenecegizi dinleye dinleye bende sandroma girdimçok yorgunum pöfff misafirler gitti ev berbatheryer susam,kek,yufkaaaaevi sildim süpürdüm..
yemek yaptımyemegi yaptım ama yiyemedimdevamı var yazacam:)çağla sinyal veriyo:))

aaayyyy kıyamam ben sanaa..sende herşeye yetişecek kadar enerji var kuzum mşllhın var yanii...

selam
nerde kalmıştıkha yemek yaptım yiyemedim dedim çünkü mideme bir agrı girdiki sormayın
karnım agırdı ve tansiyonum düştü kendimi yataga zor attım,Allah tan eşim evdeydi yoksa çağlayı ne yapacaktım bilemiyorum..
biraz dinlendim kaktım şimdi iyiyim ama çok halsizimfücudum artık sinyal vermeye başladı
tansiyonum düşüyo
işte böyleaslında bu tempoya alışıgım ama 1 haftadır çağlanın koltuklarda gezmesi beni mahvetti..
düşecek diye korkumdan bir salom bir mutfak gidip gelmekten mahvoldum..
şimdi meyve yiyorumenerji toplamam için:)
gidip yatacam ama uykumda yokgelin dedikodu yapalımda iyleşiyim
süper bir dedikodu yaparsanız kendime gelebilirrim:)
kimsede yok kikimle konuşuyosam

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun tabi neydi senin şu tarif vermemştin soğuk olan onu yidin dondudurmaları yidin soğuk sularıda içtinn karnın ağrır tabii ...sıcak ve yorgunluk insanın drencini kırıyor.bence sen bi tatili hakettin.kaç biyerlee yokmu plan.off çekyat olayı zor çıktkları gibi düşmeden inmyide öğrenseler çok dikkat et canım kuzucuklarmızı allah korusun.bu arada sen göze gelmiş olabillirsin gel ben seni bi okuyayım....okudum dinimiz amin tü tü tü dağlara taşlara kuru ağaçlara ışığa bak .şaka bi yana allah hepimizi kem gzden korusun beninanırım.kızlarıda kendini oku canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…