verdigin bilgiler için çok tank you:)tuzlu su şifa gibi..bizim burdada isilik olan bebeleri denize sokarlar..
bizim şuanda isligimiz çok az sadece boyunda..ama havalar çok sıcak hatta daha da sıcak olcekmiş
bende işlaa isilik çıkmaz:)çünkü bembeyazımya o yüzden çok korkoyorum
demek bakıcı teyzemiz mirayı çok güzel giydirmiştimira ne giyse yakışır ki kendisi doğuştan prenses
Öğlende kuzumu su çiçeği aşısına götürdüm geldim
400 gr almışızyarım cm de uzamışız azı dişimizin 1i çıkmış
Tatlıcadı ve bebeği isilik olan annişkolar: bebişlerimizin ter bezleri kanalları
tam olarak gelişmediğinden nemle birlikte tıkanıp isilik adı verilen kabarıklıklar
oluşuyormuş. Dr.umuz bu konuda en iyi gelenin tuzlu su olacağını söyledi,,
imkanı olan anneler mutlaka sık sık denize soksun bebişlerini, benim gibi imkanı olmayanlar için de
kaya tuzu alıp az miktar oalarak suya ekleyip gündüz en az 3 kez mutlaka bebişi yıkamamı ve öncesinde de hazırladığımız
tuzlu suyu spreyli şişeler varya ona koyup isilik olan yerlere hafifçe püskürtmemi önerdi.
Tabi aldığımız oyuncak havuzlara da su yerine tuzlu su eklenip bebeğin orada oynaması sağlanabilir
Kızımı çok güzel giydirmişti bakıcı teyzesi,eve bırakırken aklım kaldı,alıp kızımı işi asıp gezmek istedim
trakyalımısın sen beyaslm canım çok güzel bi konuya değinmişsin.biz nisanda olduk çıplak gezdik pudralar kremler off izmir şimdi daha sıcak.biz anneannede old.şimdilik yırttıkdenizi bende seviyorum henüz sezonu açmadık.ama deniz suyu aklımda geçen yazda isilikten kurtulamadık bi gidelim damacanam hazır alıcam eve havuzuna banyosuna hemen söndürüyormuş.bizde bi kıyıköy yapcaz dedemiz havaların ısınmasını bekliyor off yaz trakyayada gel artık günn günü tutmuyor
evet mutlucum tarafımdan onaylandı. dün akşam defneyi kreşten aldım eve geldim. altını açmak için soydum. üstünü değiştiricektim. bi baktım sırtı kıpkırmızı olmuş öbek öbek... aman allahım. hemen aklıma babaannemin dediği tuzlu suyu uygulama olayı geldi. soktum banyoya. kovasını doldurdum. içine de tuz attım (kaya tuzu falan da değildi. normal yemeklere kullandığım tuzdan) kuruladıktan sonra bi de losyonunu sürdüm (sebamed) dışarı çıktık geldik. pijamalarını giydirirken bi baktım misss gibi süttt beyazı sırtımız eski haline kavuşmuş :) ohh dedim şükürler olsun...
teşekürler bacımiyi ki doğdun kujummmmmmmmmm
saol turuncu bacımHayırlı akşamlar kızlar..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Kayra bugün daha iyi çok şükür.Ateşimiz düştü,antibiyotiğe devam...
Biz Kayranın ateşli hastalığında hep kan tahlili yaptırıyoruz ve sonuca göre antibiyotik kullanmamız gerekip gerekmediğine karar
Biangel_kujum ; Nice Yıllaraaaaa...X'e şöyle güzel bir ceza kes ki bir daha hiç unutamasın doğum gününü ..Ben de hastayım,boğazım çok ağrıyor .Umarım ikimizde en kısa zamanda toparlanırız
saol bacım muckkk muckkkujummmmmmm:119:iyiki dogdun datlu arkadaşımmmmmmm:119:iyiki dogdunda seni tanıdık
bu arada yaş kaç
bide hastalanmışsın geçmiş olsun cicim hemen toparlan tamam mı
x mene güzel bir ceza vernasıl unutur doom gününü kabus gibi çök üstüne:))
bu arada yaş kaç oldu canım
saol bitanemBİANGEL-KUJUM,nice mutlu yıllara tatlım...
sebebini yesinler senınceren hala uyumadı yauzanmış tv izliyo tövbe yarabbim ya,bi çocuk bu saate otururmu..
uyusada dolapta magnum var onu yiycemönünde yiyemem canı ister
agzımın suyu akacak şimdihadi kızım eee eee eee esniyo işla hemen uyurrr
saol bacımGünaydın güzel arkadaslarım benimmmmm....haftayı ortaladık cok sukur...
6482. sayfa acılmıyor bende okuyamadım..ne yazıyor dıede merak edıorum ama evden bakarım artık...
herkese huzurlu bir gun dılıyorummm...
canım evet şilenin girişindeki kızılcaköyde bir köy evimiz var..kocamanda bir bahçemiz var o yüzden çocuklar çok eğleniyorlar orda..Ada içinde iyi oluyor çünkü bizim evin orda cocugu cıkartıp oynatacağım bir yer yok önümüz cevre yolu köyde ise dilediği gibi koşturuyor..bu yaz sık sık gidicez gibi...
kujum doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara hayatımm...
canım bu x lerin çoğu aynı al birini vur ötekine..atsan atılmıo satsan satılmıo
teşkürler mutlu_annemMUTLU YILLAR BİANGEEEEEELLL:118::119::121::124:İYİKİ DOĞDUN GÜZEL ANNE,EĞLENCELİ ARKADAŞ,XMENIN HATUNU
NİCE MUTLU YAŞLARA KUŞUM
:
çok geçmiş olsun bacım tekrardan allah şifa versingünaydın arkadaşlarım tatlı kuzularım
uzun zaman oldu girmeyeli buraya sizleri çok özledim
umarım herkesler iyidir
geçmişi okuyamadım biz iyiyiz şükür
ama dedem çok hasta günlerdir onun yanındayız kanser hastası,7 aydır çekiyor
çok çok zor durumda ne olur dua edin sizde kızlar memlekete gitmek istiyor çok uzak
dayımlarla yarın yola çıkacaklar 16 saat falan umarım yetişirde son kez görür doğduğu büyüdüğü yeri..
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok çok zor..
geçen günde kv tansiyon ilaçlaarını aksattı diye kriz geçirdi iki gün onun yanındaydık,iyi şükür o da
bu yazın ortasında hiç su içmiyor gün boyu nasıl dayanıyor anlamıyorum drda demiş vücut çok susuz kalmış
bende kilo verdim 58 oldum canım hiç bişey istemiyor sıcaklardan habire su içiyorum
oğluşumunun yürüme çabası yok hala ama yere çok daha sağlam basıyor Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah
bizden haberler böyle..
bütün kuzular iyidir inşallah biri özet geçse aslında hiç fena olmaz
saol bacım tşkrgünaydın mutlu cevabın için sağol,hejar çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin,kujum doğum günün kutlu olsun eminim 18 yaşına basıyorsundur saklamana gerek yok.benim oğlum 1 dk durmuyor peşinde koşmaktan yorulduk.sabah 6 akşam 10.30 uyku saatleri hariç sanki evde küçük bi kaplan yavrusu var.onu izlerken ben yoruluyorum.ne yapacağımı şaşırdım şimdiden böyleyse galiba sonumuz pertt
aynı benım tavşan ne bulursa ağzına tıkıo yerde nasıl görüyo anlamıyom küçüçük tozlarıbizim oral dönem hala bitmedi sanırım yeni gördüğü şeyleri hemen ağzına hoop.bir iki defa ansızın küçük çakıl yutmuşluğu var.birde hala kağıt yiyoruz malesef.bir sabah bi öğleden sonra bide akşamları çıkıyoruz.evde vakit geçmiyor.yeni yaramazlığımız ısırma neremizi bulursa anında sivrisinek gibi ansızın bütün gücüyle ısırıyor heryerim mosmor.bizimle yetinmedi kısa kollara yeni geçtiğimiz için çocuk vücuduyla tanıştı geçen gün dizini ısırmaya çalışıyor güleyim mi ağlayayım mı. kendine has bişeyi yap deyince yapmıyor sonra kendiliğinden yapıyor o yüzden eğitim şart
demirelmi yok artık MONŞERgeçmişi okumadığımdan değil de, çooooook geriden takip ettiğimden olacak
yakında, Demirel başbakan olmuş diye haber verirsem şaşmayınmalum yaşım bayağı var
hımmmmm en yakın zamanda denicem1 paketten az barilla tagliatelle makarna
1 paket milföy,
tereyağ(eritilecek),kaşar,karabiber,beyaz peynir,pulbiber,biraz ılık süt,ince doğranmış maydanoz
milföyleri merdaneyle aç iyice(2-3 milföy yetiyor altına),,fırın tepsisine 1 sıra diz şekerim tepsinin altını kapla,
makarnayı biraz pişir tam pişmesin sert olsun,,ayrı bir kapta yukarda yazdığım diğer karışımları karıştır
makarnayı süzünce bu karışımla karıştır,tepsiye dök,üzerini kalan milföylerle kapla yeniden(bu milföyler de merdaneyle açılacak)
üzerine yumurta sarısı sür,çörekotu yada susam ekle fırında160C üstü kızarana kadar pişir,,beğenmeyen olursa kiiiii asla olmaz çünkü su böreği gibi oluyor,,bırak yemesinafiyet olsun
not: makarnanın yassı ve uzun olması tarifin adeta su böreği gibi olmasını sağlıyor,,başka makarnayla da yapılabilir.
Ben arkadaşlarım oturmaya geldiğinde de yaparım bazen istek üzerine,,çok güzel oluyor ama makarna 1 paketten az olucak unutma ki içi şişmesin
oh oh çok sevindim geçmiş olsunKızlar bestenin vücudunda ateş sonrası döküntüler(kızarıklıklar) oluşmuştu. İki gün denize soktum hiçbir şey kalmadı. Gerçekten deniz mucizevi bir şey. Deniz imkanı yoksa evde hazırlanan tuzlu su da çok iyi geliyomuş. Bilginize...
Ayrıca geçmiş olun dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sizi seviyorum
geçmiş olsunKizlar selam cook yorgunum bugun 2kere serum taktilar kosturmaktan halsiz dustum
Oglusumun da enerjisine diyecek yok masallah hizina yetismek ne mumkun sanki hizli cekimde izliyoruz keratayi :)
BABYCEREn balim bence de biberon yerine bardakla ver
Biberon disarida fln cok rahat belki ama nihayetinde ideal duruma gecmek icin o aliskanligi biraktirman gerekecek
TURUNCUcum size de cok gecmis olsun bagislikligi iyice guclensin kucuk pasanin
Bu arada NAGIHANa cevabinda sut icin ust limit yok yazmissin ya ben birkac gundur bu konuyu arastiriyordum ve kesinlikle ihtiyaci olandan fazla icirmemekte kararliyim
Sut ve kalsiyum iceren diger besinler vucudun demir emilimini etkiliyor
TRde sut icirip tok tutmak aliskanlik oldugu icin cocuklarda daha fazla kansizlik goruluyormus mesela
biz et olan ogunlerimizden sutu her daim uzak tutuyoruz
Gordugum icin ogrendigimi paylasmak istedim buradaki bebislerin hepsi yegenim gibi o yuzden gunluk sut tuketimlerinde asiriya kacilmamasini hatirlatmak istedim
Opuyorum hepinizi hala halsizligim tavanlarda
bölemi olyo yitti getti canım makarnaEki Görüntüle 743468 Eki Görüntüle 743469
akşam ne yemek yapıyım diye düşünürken mutlunun verdigi tarifi denedim:))
nasıl yaptıgımı görseniz acırdınız banabi çağlanın peşinde bide makarnaların peşindeydim
çağla koltukta indir getir makarnayı yap tekrar git çağlayı indirpöfff başım döndüüü:111::111:
yaptım şekerim ama aceleyle böyle oldukeserken kalıp gibi çıkmadı ama tadını begendim
normalde eşim ve ceren peynirli makarna sevmez ama onlarda yediler çok begendiler
cigerim olmuşmu sen begendinmiböylemi oluyo
senı kaçırıp üzerinde deney yapmak istiom MONŞERazraece? bizim azraece hanım olsa gerek de, Kuzey ve Cemre kim :26: öpmesi neden ağlatıyor ki :26:uzak kalıp mı kavuştular yoksa zaten yakındılar da kız mı yüz vermiyordu :26:yoksa yüz vermeyen oğlan mı :26:
öncelikle geçmiş olsun bel çok kötü yaw benımde sırtım ALLAH şifa vesin bacımannezeynebim seni aradım ama meşguldün herhalde. babam telefonu çok eskiyince gidip yeni tel almış 24 ay taahhüdlü benim hattımın üzerine ama dokunmatik olduğu için kullanamamış benim telde gidici olduğundan bana kaldı tel alışamadım daha kendisine mesaj yazamıyorum:)
eşimle ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarırcasına izin veriyorlar kendisine:) salıya kadar tepemde anlıyacağınız:))
bugün turunca denize gittik herşey çok güzeldi tam dönüş yolunda belim bir tutuldu kızlar ölüyorum şimdi yarın doktora gidicez kremle ovduk biraz ama resmen anırdım ağrısından tatlıcadı ve şekerimşerbetim geldi aklıma eceye bakamadım çok üzüldüm
amin canımmayıs annelerinin neşe kaynağı, tavşanımızın annesi, x menin zevcesi kujumun doğum gününü geç de olsa kutluyorum sevdiklerinle nice yıllara kujum
kızlar meleğimle ilgili güzel bir anımız da oluştu anlatayım:konuk evinde garson yemek sonrası mırra getirdi(acı kahve, urfaya özgü bir içecek)fincanı meleğime uzatır uzatmaz meleğim de masaya bıraktı,garson da masaya bıraktığı için ya altın ya da para verilmesi gerektiğini belirtti(aslında şöyle belirteyim mırrayı içenler fincanı yere bırakırsa mırra getiren kişi eğer bekarsa evlendirilr,ya da altın verilir veyahut paraya donanır)meleğim de şaşkın bir şekilde çıkardı bahşiş veriverdi doğrusu yere bırakmadan elden ele gezdirmek(eğer fincan tekse),ya da mırrayı getiren kişiye tekrar vermektir.
işlaa 2 kiz doğurursun olmadı 5 izne güzel bir rüya..hadi inşallah bir oglun olurhemen eve gidince eşinin oynadıgı oyunu boz oynayamasın,
hemen temel atın
bende geçen rüyamda bizim eve hırsız giriyo gördüm:18:ve ben bu rüyayı daha önce 2 defa daha görmüştüm..
kızlara hamile kaldıgım zaman:18:13 aydır reglde olmadım:18:
hadi hayırlısı gündüz niyetineBeybi ruya dedin de aklıma geldi. Gecen gece ruyamda bi oğlum olduğunu gördüm. Doğmuş ve onu hazırlıyolardı. Hastaneden çıkmak için onu bekliyoduk. Ama ben şu anki halimleydim yani yatmıyorum hiç falan. Onu alıp çıkacakmışız. Defne de yanımızda :) uyandım hayır olsun dedim ama kısacık da olsa çok guzeldi :d
kolay gelsin ah ah kek olsada yisem neli yapyon gıselamnasılsınız ben iyi sayılırım
gece rüyamda urfaya gitmişimkendimi o yer sofrasında kebabların ortasında gördüm:))
melegim ve pınardaya kebap bırakmamışım:):)))eheuehue
çok canım çekti eşime dedim pazar günü piknige gidelim mangal yakalım
olur dediseviyom bu adamı
işte böyle
çağla uyuyo ceren oturuyo
bende yemek yaptım,çok yoruluyorumçağla koltukların üstünde geziyo
düşecek diye çok korkuyorumbir saniye arkamı dönüp gidemiyorum
birazdan misafirim gelcekdaha kek yapacam
hayırlı olsun ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba tecrubeli anneler ben 2013 mayis annesiyim oglum 2 aylik ve cok gazli bir bebek onceleri devamli emmek ister goguslerim disarda gezerdim ama 2. Ay asisini oldugu gunden sonra ne olduysa artik emmek istemiyor 6-7 dk emip birakiyor ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum cunku dusuk kilolu dogdu daha yeni 4.700 gr oldu emmezse iyice zayif kalacak bana bi akil verin nolur
hımmmmm en yakın zamanda denicemfırında makarna yapımda milföylü ilk olcak adını mutlu _anne makarması koycam
kızlar netteki yeni mugging akımını gördünüz mübebekleri bardağın içindeymiş gibi fotograflama da diyebiliriz
Beğendim de paylaşiim dedim,,linkte birsürü var farklı farklı resimler,,bende becerebilirsem haftasonu bi çekiim kızımı eklerim albüme,,siz de ekleyin vaktiniz olursa toplar poster yaparız yılbaşında yaptığımız gibi,,hatıra kalır
yeni çılgınlık: Mugging - ınternet - ntvmsnbc foto galeri
Eki Görüntüle 744315
Kızlar netteki yeni mugging akımını gördünüz mübebekleri bardağın içindeymiş gibi fotograflama da diyebiliriz
beğendim de paylaşiim dedim,,linkte birsürü var farklı farklı resimler,,bende becerebilirsem haftasonu bi çekiim kızımı eklerim albüme,,siz de ekleyin vaktiniz olursa toplar poster yaparız yılbaşında yaptığımız gibi,,hatıra kalır
Yeni çılgınlık: Mugging - Internet - ntvmsnbc Foto Galeri
Eki Görüntüle 744315
evet mutlucum tarafımdan onaylandı. dün akşam defneyi kreşten aldım eve geldim. altını açmak için soydum. üstünü değiştiricektim. bi baktım sırtı kıpkırmızı olmuş öbek öbek... aman allahım. hemen aklıma babaannemin dediği tuzlu suyu uygulama olayı geldi. soktum banyoya. kovasını doldurdum. içine de tuz attım (kaya tuzu falan da değildi. normal yemeklere kullandığım tuzdan) kuruladıktan sonra bi de losyonunu sürdüm (sebamed) dışarı çıktık geldik. pijamalarını giydirirken bi baktım misss gibi süttt beyazı sırtımız eski haline kavuşmuş :) ohh dedim şükürler olsun...
Biangelcan geçmiş olsun,,iyileş artık bacum
Tarifi yaparsan beybinin yaptığına eklediğim detay yaptığım yorumunu da okuyup yap şekerim,,
kenarları kapatıyoruzmalzemeden çalmış kenarları açık bırakmış kendisi
Hediyenin güzelini de kapmışsıınballııısın ballıııı,güle güle giy giyince foto çek fotoyu da meraklı mayıs annelerine ekle oluır mu bacum ,bidaha xmen enişteme sakın laf söyleme baaaaakkk şarjı bitmiş yoksa unuturmu hiç güzeller güzeli hatununun doğumgününü planlarını yazdım,,benim yaş günümü unutursa kocamın üzerinde denicem
yok yok ilk görüyom sayendeekledim sık kunanılnlara akşama bi bakcam çok değişikmiş tşkr bacım
saol bacımdikkat hastalığı bu işte 2 dk boşluyoz açıyoz totomu başımı hop geri gelyo doğumda kaptım ben bunu
aman salla ölümden öle köy yok
yok yok ben püf noktalarınıda aldım
babyceren iyi yapmış güzel yapmışta piiinti maldan artırım derken açık bırakmış makarnaları
aldım aldım hediyemi çok güzel bir kolye eklerim bacım ne demek
planlar iyi ama sson dk kadar beklemeklazımyaz bi kenara her mayıs annesinin ihtiyacı olabilir
Kızlar dün meleğim bana güzel bir sürpriz yapıp urfaya beni ve doğayı görmeye geleceklerini belirtti,biz de pür heyecanla gelmelerini bekledik.derken buluştuk,ay mahiri görmelisiniz ilk ona değineceğim dünya tatlısı mübarek,yanlız annesi çok haklıymış bu çocuk o enerjiyle biraz zor kilo alır,inanır mısınız küçük fırlama hiç yerinde durmadı.saçlarını da kesmişler olmuş size haylaz küçük tatlı ve yenesi bir çocukmeleğim o kadar anlatırdı,oğlum durmuyor diye valla çok haklıymış bizzzat şahidim.
Gelelim keyifli dakikalara;öncelikle soluğu balıklı gölde aldık,meleğimin eşi çok dışa dönük,çok içten ve de espirili ben bayağı güldüm anlayacağınız.açıkçası meleğimin fotolarında soğuk ingiliz erkeğine benzetmiştim fakat eser yok,eee ne de olsa hemşehrimizmeleğimi anlatmadım kızlar sakin bir konuşması var,hele gülüşünü bir duysanız,o gülünce benim de gülesim geliyor(kahkasına bayıldım)ilk karşılaşmamızda sarılıp öpüştükten sonra hemen ordan burdan muhabbete daldık hiç yabancılık çekmedim açıkçası,gayet rahat ve samimi diyaloglar kurduk.sanki hep birlikteymişiz gibi,topik kardeşliği işte
Sizleri epey andık,meleğimi merak ettiğinizi belirttim.o da çok selam söyledi hepinize...bir süre daha antepte olacaklar ardından istanbul sanırım sonrasında ramazan başlamadan gene ingiltere yolcusu...meleğimin konuşmalarında hafif ingiliz aksanı da vardı,ha bire mahire "baby come"diyorduaslında konuşulacak çok şey vardı fakat güzel bir günün ardından tekrar antebe dönmeleri gerekti
Bebicerenciğim meleğimin fotolarını bekle(yemekleri çekti de nispet yapcaz sana )
azraececiğim demek sen de gelmişsin buralara,niye söylemedin fıstık?
Düşünseniz de imkansız gibi görünen bir buluşma gerçekleştirdik,yani ingiltereden sen gel urfa ya..inanır mısınız hiç tahmin edememiştim.güzel çok güzel bir buluşma oldu vesselam,eşimle çok mutlu olduk...
Meleğim,seneye bir daha görüşmek dileğiyle...
Kızlar hadi sıra sizde
Herkes iyidir ins. Iyilesti mi kuzular? Cok merak ediyorum fazlacabda katilamiyorum. Kuzum dibimde rahat vermiyr.cekiyor teli.
Esimi bekliyorum annemlere gidecegiz.
Kızlar gozum acayip sis iki gundur. Morluk olsa kesin dayak yedigimi dusunur herkes.son 7 yilda hamilelik senem haric hep basima geldi. Ayni goz ayni sekil. Cay pansumani yapiyorum ama batmasi da sisligi de gecmedi. Bugun damla vr krem aldim basladm. Tozdan kapmis. Ama hep ayni zamanlarda oluyor bahar yada yazin basi. Neden olabilir ki.dua edin de gecsin kizlar ya
Yarin calisacagm. Yaren nura annem bakacak bu aksam gelip kalacak bizde. Keske kizim buyuyene kadar calismak zorunda kalmasaydim. Anneme de pek birakmak istemiyorum. Biliyorsunuz cok iyi değil ve sikintiya pek gelemiyor. Istemeden de olsa mecbur birakacam.
Optum hepinizi. Herkes kendine iyi baksin canlar....
hadi güzel haberlerle gelin..dostum bizede haber ver..Orhan Cemal'i kontrole götürüyorum. tomografiye bakılıp, bir sorun olup olmadığına karar verilecek. umarım birşey çıkmaz :18: herkese iyi tatiller diliyoruz
demek öyleBiangelcan geçmiş olsun,,iyileş artık bacum
Tarifi yaparsan beybinin yaptığına eklediğim detay yaptığım yorumunu da okuyup yap şekerim,,
kenarları kapatıyoruzmalzemeden çalmış kenarları açık bırakmış kendisi
Hediyenin güzelini de kapmışsıınballııısın ballıııı,güle güle giy giyince foto çek fotoyu da meraklı mayıs annelerine ekle oluır mu bacum ,bidaha xmen enişteme sakın laf söyleme baaaaakkk şarjı bitmiş yoksa unuturmu hiç güzeller güzeli hatununun doğumgününü planlarını yazdım,,benim yaş günümü unutursa kocamın üzerinde denicem
demek piinti haaayok yok ilk görüyom sayendeekledim sık kunanılnlara akşama bi bakcam çok değişikmiş tşkr bacım
oh oh şifa olsun fıstığınatuz deyip geçmemek lazım
saol bacımdikkat hastalığı bu işte 2 dk boşluyoz açıyoz totomu başımı hop geri gelyo doğumda kaptım ben bunu
aman salla ölümden öle köy yok
yok yok ben püf noktalarınıda aldım
babyceren iyi yapmış güzel yapmışta piiinti maldan artırım derken açık bırakmış makarnaları
aldım aldım hediyemi çok güzel bir kolye eklerim bacım ne demek
planlar iyi ama sson dk kadar beklemeklazımyaz bi kenara her mayıs annesinin ihtiyacı olabilir
:))kişi başı topkek mi hahahahaaaÇekin çekebilirseniz fotoları kızlar,,madem görüşemiyoruz bebişleri posterde biraraya getiririz bizde
Ateşli hatunsun anladım onu da aman dikkat et kendine,,fazla açılıp saçılma şekerim
Allah beterinden korusun
Benden duymuş olma ama bugünde kişibaşı misafiri kadar topkek almış bakkaldan
Son dk kadar beklersem ve kociş unutursa müebbet veririm ona
Ben başlarım bu hafta çaktırmadan hatırlatmalaraHaftaya yaşgünüm
canım ne olmuş gözüne ya:26:mikropmu kaptı ki:26:hay Allah hemen geçer inşallah canım..Herkes iyidir ins. Iyilesti mi kuzular? Cok merak ediyorum fazlacabda katilamiyorum. Kuzum dibimde rahat vermiyr.cekiyor teli.
Esimi bekliyorum annemlere gidecegiz.
Kızlar gozum acayip sis iki gundur. Morluk olsa kesin dayak yedigimi dusunur herkes.son 7 yilda hamilelik senem haric hep basima geldi. Ayni goz ayni sekil. Cay pansumani yapiyorum ama batmasi da sisligi de gecmedi. Bugun damla vr krem aldim basladm. Tozdan kapmis. Ama hep ayni zamanlarda oluyor bahar yada yazin basi. Neden olabilir ki.dua edin de gecsin kizlar ya
Yarin calisacagm. Yaren nura annem bakacak bu aksam gelip kalacak bizde. Keske kizim buyuyene kadar calismak zorunda kalmasaydim. Anneme de pek birakmak istemiyorum. Biliyorsunuz cok iyi değil ve sikintiya pek gelemiyor. Istemeden de olsa mecbur birakacam.
Optum hepinizi. Herkes kendine iyi baksin canlar....
gönül sayfam bi seeeennnn bi de kırkyıldabir gelebilen benn...başkada kismecikler yoknerde bu millet yahu...hepsi tükenmişlik sendromunda sanırım...
hadi güzel haberlerle gelin..dostum bizede haber ver..
demek öylemalzemedenmi çalmışım 2 buçuk milföy alta 2 buçuk üste koydum tam açtım ama pişince
büzüşmüş
demek piinti haaa
arkamdan konuşmak kolaygel yüzüme söyle bunları datluuummmm
kolyen hayırlı olsun bacumtakta görelim sana herşey yakışır
:))kişi başı topkek mi hahahahaaavalla bi kek yaptım inanırmısın borcamı bile yaladılar
eşime bile kalmadı..süper ötesi hatta kızıl ötesi bir tadı vardı:))tarif istesenizde vermem
asla söylemem sade ama harika bir kek yaptıgımıportakal rendeledigimide sölemem
un hariç herşeyi 1 bardak koydugumuda söylemem
seni ve kujumu yazdım not defterime
canım ne olmuş gözüne ya:26:mikropmu kaptı ki:26:hay Allah hemen geçer inşallah canım..
bide ben varımahhh sorma canım ya bende depresyondan çıktım sezen aksudan tükenecegizi dinleye dinleye bende sandroma girdim çok yorgunum pöfff misafirler gitti ev berbat heryer susam,kek,yufkaaaa evi sildim süpürdüm..
yemek yaptımyemegi yaptım ama yiyemedim devamı var yazacam:)çağla sinyal veriyo:))
selam
nerde kalmıştıkha yemek yaptım yiyemedim dedim çünkü mideme bir agrı girdiki sormayın
karnım agırdı ve tansiyonum düştü kendimi yataga zor attım,Allah tan eşim evdeydi yoksa çağlayı ne yapacaktım bilemiyorum..
biraz dinlendim kaktım şimdi iyiyim ama çok halsizimfücudum artık sinyal vermeye başladı
tansiyonum düşüyo
işte böyleaslında bu tempoya alışıgım ama 1 haftadır çağlanın koltuklarda gezmesi beni mahvetti..
düşecek diye korkumdan bir salom bir mutfak gidip gelmekten mahvoldum..
şimdi meyve yiyorumenerji toplamam için:)
gidip yatacam ama uykumda yokgelin dedikodu yapalımda iyleşiyim
süper bir dedikodu yaparsanız kendime gelebilirrim:)
kimsede yok kikimle konuşuyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?