2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

o kadar yogunum ki nefes almadan calisiyorum :s
Haftasonu ayaklarimizi denize sokacak kadar minik bi kacamak yaptik iyi geldi

Azicik ugrayayim dedim dokturmussunuz yine :)
Kocalari cekistirmissiniz evet erkek milleti bizi pek anlamiyor
Ama esimin hakkini yemeyeyim her sabah omerin altini temizler gece o uyutur gun icinde de kaka disinda hep o temizler
Bazilarinizi okuyunca biraz fazla haksizlik ettigimi dusundum esime :s
Allah yuvalarimiza huzur versin aminn

Azraececim ekmek faydasiz bisey degil aksine tam tahillar cok faydali biz hergun 1 dilim tam bugday ekmegi yiyoruz

Kahvaltida omlet peynir kayisi ceviz ezmesi tahin pekmez ve 200ml ihlamur olmazsa olmazimiz
Bazen de ekmek dilimlerinin ustune yumurtali peynir karisimi surup firina veriyorum kendisi yiyor

Beybim kizlarin elbiselerine bayildimm

Siyahlalecim hamileligin hayirli olsun kolaycacik gecsin!
Dinen hamile kalinca emzirmeyi kesmek gerekiyor
Tibben de bebek anne stoklarindan faydalanacagi icin emzirmeyi birakmak lazim diye biliyorum
Omer memesine bayiliyor ben de emzirmeye bayiliyorum ama hamile kalsam hemen birakirim

Melegim keske istanbulda olsam da hemen gormeye gelsem
Bursa.ya gelmediniz mi bu sene? Gorusurduk ne guzel

Sekersizim yeni eviniz gonlunuze gore olur umarim
Bayilirim ev gezmeye ve dosemeye :)

Benden simdilik bu kadar
Pestilim cikiyor sizdim sizicam
Beni ozleyin anacimmm

yıllar önceee 3 temmuzda minicik tatlıcık bir bebek dünyaya gelmiş
annesinin babasının birtanesi olmuşsonra yıllar yılları kovalamış o bebek büyümüş çok güzel bir genç kız olmuş,
kalbini esmer bir delikanlı çalmışevlenmişler çok mutlu olmuşlaronlarında güzeller güzeli bir kızı olmuş
adını mira koymuşlar
iyiki dogdun canım arkadaşımiyiki dogdun iyiki mirayı dogurdun seni tanıdık
nice mutlu ,huzurlu,saglıklı yıllara canım
ailenle ve yeni dogacak bebeklerinizle uzuuunnn yıllar diliyorum
:119::119::119:

Mira prensesimizin annesi, Yusuf eniştemizin sevgili eşi, forumumuzun güzel, çalışkan, yardımsever annesi iyi ki doğdun iyi ki seni tanımışız hayatımıza çok güzel izler bıraktın herşey gönlünce olsun sevdiklerinle.( saat 12 den beri sana mesaj yazayım dedim yeni telimden ama beceremedim benim x de yok sorayım sabah tekrar denicem söz:))

Hmmm demek mutlumun doğum gunu :) niice mutlu yıllar tatlı kuşum :)

Benimki de 27 aralıkta unutmayın küserim haa :)

Kızlar ev bulduk. Çok guzel. Anlastık. Yarın işlemlere baslicaz inşallah. Hayırlısı olsun.
İçim içime sığmıyo uyuyamadım. Paylasayım dedim :)

Canım benim,üzücü mesajını aslında dün okumuştum.Mesajları işaretleyip sana dönecektim ki kızım kızım ütünün kablosunu çekip ütüyü düşürdü Allahtan kızıma değmedi.Neyse o bakımdan çıkmak zorunda kaldım.Tatlım BAŞIN SAĞOLSUN,MEKANI CENNET OLSUN,NUR İÇİNDE YATSIN.İçim cız etti sen yolda vefat etti memleketine varamadı deyince...Aslında keşke kimse ölmese hep bizimle kalsa...Allahın taktiri işte...

kızlar çok üzgünüm( cuma komşumun arabasıyla gidicem ya nasipse izmire araba dolu olduğu için fazla eşya alamıcam bu demek oluyor ki ilk defa ayrılıcaz mama sandalyemizden, yoğurt makinemizden:)))

tatlım ikeadan çok uygun fiyata mama sandalyesi var istersen İzmire gidince uğra derim...Hem yoğurt içinde hiiiç dert etme arkadaşın sana kendi tarifini verir şipşak yaparsın

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Sağol canımcım,sen de hoş geldin..Özledik...

Canım demek İstanbula döndünüz,sıcak hav asizi buharlaştırmadan dönmenize sevindim
Kızlar Mahiri tutabilene aşk olsun...yani sevimliliğiyle ordan oraya koşturup annesini epey yoruyor...

Son düzenleme:
Mesajını gece gördüm gözlerim doldu canımÇok teşekkür ederim beni çok mutlu ettinBütün güzel dileklerin için amin
Canım benim mesjını burdan alabilirim tek (whatsapp birde)çünkü tel.im çalışmıyo hala,,bugün yarın açılır derken yıl oldutel.yurtdışından geldi kayıt ettirdik de bekliyoruz. İyiki varsınız sizde benim için çok özelsiniz
Teşekkür ederim tatlı kuşum Çok sevindim içine sinen bir ev bulmanaAğız tadıyla huzurla otur inşallah
Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.
Pınardacımm,ne güzel bir mesaj bu böyleÇok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşım

Kızlar yaaa iyiki varsınız,,hepinizi çok seviyorum İyiki doğmuşum walla sizleri tanımışımkendi adıma çok mutluyum

Dün kocişe attığım mail de işe yaradıakşam eve gittiğimde evdeydi,bakıcıyı yollamış sofra hazırlıyordum yardım etti
Aldık kızı parka çıkardık birlikte,sonra eve geldik ben kızı uyuttum eşim nargile yaktı,,saatlerce konuştuk güldük sohbet ettik çok huzur doldumİstediğim biraz yardım birkaç tatlı cümleydi.Beni anladığını söyledi ama ben onu anlamıyormuşum diye de lafını esirgemediNeyse sonra orta yolu bulduk,,aramız iyi şimdiSeviyorum ben bu adamı yaaa
Doğumgünün için hediye alacağım eksiğin var mı dedigüneş gözlüğümü kaybetmiştim de söyleyiverdim
Benimle akşamki sohbeti bütün hediyelere bedeldi ama çaktırmadım
Allah her daim yuvalarımızda sağlık sıhhat afiyet versin inşallah

Hejarcım 2. evlilik yıldönümün kutlu ve mutlu olsun canım
Allah yuvanızda her daim huzur sağlık güzellikler nasip etsin

Başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin dedenin..ben de uzun yıllar önce kaybettim ama ne zaman aklıma gelse ilk günki gibi üzülürüm...Mekanları cennet olsun ..."Dünya bir misafirhane, bizler ise içinde az duracak birer misafirleriz.."

Şekersizyeşilçaycım; içine sinen bir ev bulmana çok sevindim..umarım kısa zamanda kolaylıkla taşınır hayırlısıyla yerleşirsiniz..Mudurnu piliç aldın mı canım naptın araştırıyordun...

Siyahlale cim; ne kadar güzel bir haber...gözünüz aydın..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

Mutlu_annecim; sanırım doğum günün...nice mutlu yıllar dilerim canım iyiki doğdun...sevdiklerinle daha nice mutlu yıllar geçirmeni temenni ederim..

Pınarda cım; evlilik yıldönümüz de kutlu olsun eniştemiz ve tatlı kızımızla daha nice yıldönümleri dilerim..

babycerencim; seni unutmak mümkün mü,,,yoğunluktan canım ve kendi adıma günübirlik takip edemiyorum ben kaçırıyorum biçok şeyi ama hepininzi çok seviyorum tüm burda paylaşım yapan Mayıs annelerinin hepsini...kader arkadaşlarım benim..

Sıra geldi koca çekiştirme olayına......işte bu konuya hiiiçççç girmeyeyim ben, çünkü sayfa yetmez..siz anladınız zaten al birini vur ötekine..bazen çok mutsuz kırılmış yalnız hissederim kendimi ..çalışan iki çocuklu anne olmak ve herşeye yetişmek çok zor özellikle de mutfak özürlü bir kocanız varsa...ama çok düzenli tertipli ve temiz biri olduğunu da söylemesem hakkını yemiş olurum asla dolabına elimi sürmem çok düzenlidir.neyse..

Meleğim; Bursa ya gelemiyeceksin sanırım hayırlısı olsun hiç lafı geçmemiş..Ama güzel tatil yapmana çok sevindim özellikle urfa da pinarda ile buluşmanız harika olmuş...

annezeynebim; sen de benden beter yoğunsun canım yaa kıyamam..bak sakın o malum sendroma girmeyesin haa acık dinlen...bu arada ikimiz de Bursa dayız ama bi tanışmak kısmet olmadı yüzyüze...hayırlısı canım inş bi gün tanışırız...

valla kesin bişeyler unutmuşumdur yada gözümden kaçmıştır...

Görüşürüz canlar.......

Canım bana iletişim bilgilerini yaz,seni arayacağım hemen organize edelim haftasonu görüşelim nasipse
ben varımseni ve Mahiri görmeden gitmeni istemiyorum

hejar Rabbim cennetinde kavuştursun inş.tekrar başın sağolsun.evlilik yıldönümünüzde ayrıca kutlu olsun.
[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/51709/23636661/1/bu-bebegin-goruntuleri-rekor-kiriyor.aspx[/video]

bende bilali yüzme kursuna göndermek istiyorum 2. yaşını düşünüyorum böyle yüzmesini çok isterim.

mutlu anne yeni yaşın mutlulukla gelmiş ne güzel daim olsun inş.en güzel hediye mutlu ve huzurlu bir aile.

bizim şeftali romantizmide çok sürmeden bitti.akşam musab iki elimi tututup alkış yaptırıp alkı alkı dedi.ben inanamadım çok mutlu oldum bi taraftanda eşime heyecanlı bi şekilde anlatıyorum.eşim tv odaklanmış başka bi dünyada.herzamanki gibi hevesim kursağımda kaldı.tabi tutamayıp çemkirdim bari bebeğimizle ilgili şeylere ilgisiz olma kendimi geçtim artık dedim.kırıldım küstüm aldım oğluşumu gece birlikte yattık.iyiki oğluşum var.

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Kocaların hepsinin kötü huyları birbirine benziyo,,dilberegenin dediği gibi "aynı kaynım" misali Bizi en çok yaralayan kendimizi "yalnız" hissettiğimiz zamanlar oluyor..Hayat zaten zor ve yükümüz ağır,insanın 2 çift tatlı sözden biraz yardımdan başka ne beklentisi var ki..Seninki düzenliymiş maşallahBenimki sadece kendi kıyafetlerine çok tertiplidir,en sevdiğim huyu
ütüsünü kimseye yaptırmaz,, beğenmez çünkücanıma minnet tabi bu demek değildir ki ütü yapmıyorum,,
ama o her giyeceği sırada ütülediği için bende fazla uğraşmadan ütüler koyarım onun kıyafetlerini dolabına...

Çok teşekkürler talaycımve çok haklısın en büyük hediye sağlık ve mutluluk
Romantizm zaten kısa süren bişey ama insanın heyecanı paylaşılmayınca çok üzülüyo insan,,bende çok kıpır kıpır biriyimdir herşeye anında tepki veririm eşim öyle değildir,sakindir...GAzı kaçmış gazoz gibi Bende hemen alınırım ama sözüm ona o da seviniyor ama benim gibi tepki vermiyormuşİnşallah seni kırdığını anlayıp bunu telafi eder şeftali eniştede
Musab Bilale de maşallah

Ayy kızlar keşke başka bişey isteyesmişim telefonum açıldı:124:yaşasın iletişim özgürlüğü:124:

evet canım aynen katılıyorum sana..acık yardım iki güzel söz zaten yetiyorda artıyor ama onuda bazen bulamayınca sinirler atıveriyor işte napacaaannnn valla benimki ütüden hiiççç anlamaz ama dediğim gibi kendi eşyaları dolabı konusunda düzenli...mesela bazen çocuklar evi dağıtırlar dağınıklıkta rahat edemediğinden evi topladığı olur ama mutfak yardımı sıfırın altında....
Ha bide "gazı kaçmış gazoz" benzetmesine bayıldım ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi...bizde de ben daha kıpır kıpır romantik ve duygusalımdır..eşim tam bir gazı kaçmış gazoz senin tabirinle...ammmaaaannnn napacan ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen kaba tabirle...

mutlummmmm canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun...iyiki doğmuşsun..iyiki tanımışım senii...kızınla kocişinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel senelere inşallah cnmm...

hejarcım sizinde evlilik yıldonumunuz kutlu olsun cnmmm...

meleğim bende cok buluşmak istiyorum senlee...c.tesi aksam duğunumuz var bizim ama sabahtan kahvaltı için toplanırsak seve seve gelirim...mutlum org sen yapıosan ben c.tesi sabah müsaitim hayatım..ama öğleden sonra ve pazar bulusursanız gelemem

mutluannem sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun..yavrunla, x'le ve aileye yeni katılacak üye(ler) ile ömrünüzün sonuna kadar mutlu yaşamanız dileğiyle.. iyiki doğmuşsun nice senelere....

hejarcım evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım.. bir ömür aynı yastıkta bıkmadan usanmadan yatmanız dileğiyle...

Çok çok çooooook teşekkür ederim canım arkadaşım
meleğime bi ulaşsam bildiricem size durumu telefonu yok bende mail attım cvp bekliyorum
Bambucanım benimiyiki varsınHep birlikte nice mutlu güzel yıllar görelim inşallah

Mutlu annem ; nice mutlu yıllara canım.Huzurunuz daim olsun...

Hejar ; deden için çok üzüldüm.Başınız sağolsun
Evlilik yıldönümünü de kutluyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…