merhaba canlarım
yine uzun aradan sonra gelebildim
en son buraya yazdığımda dedemi memlekete yollayacaktık
malesef ki yolda kaybettik:26özlemini çektiği memleketini göremeden
o topraklarda gömüldü...öyle zor ki insanın sevdiğini kaybetmesi:26:
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
umarım herkesler iyidir kuzuları ve sizi öperim çok
kızlar çok üzgünüm( cuma komşumun arabasıyla gidicem ya nasipse izmire araba dolu olduğu için fazla eşya alamıcam bu demek oluyor ki ilk defa ayrılıcaz mama sandalyemizden, yoğurt makinemizden:)))
günaydın arkadaşlarım biz evimize döndük hepinizi çok özledimm
tatilimiz genel olarak güzel geçti gezmeler tozmalar,oynamalar,zıplamalar,piknikler çok iyi geldi bana:)
ilk gittiğimiz 3 gün çok soğuktu ve meleğim hastalandıamcamınoğlunun bi arkadaşı çocuk doktoru imiş doktorumuz yine ayağımıza gelmiş oldu iyide oldu hemen nöbetçi eczaneden ilacını aldık ve başladık 3 günde iyileşti ve sonrasında havalar ısındı
yavrum orda sadece beslenmek için yanımda oldu onun dışında 2 minik dadısı hep gezdirdi oynattı keyfi yerindeydi kuzumun
kayağa tırmanmayı öğretmişler aşağıdan yukarıya kadar tazı gibi tırmanıyor:)
tarık buğrada hala yürüme hevesi yok ayaklarını bastrıdığımız zaman hemen popo yerde bakalım ne zaman adım atıcak
mutlum; isilik hakkındaki doktorun söylediklerini paylaşmışsın sağol canımistanbula döndük ertesi günü tarık buğranın gıdısının altı isilik oldu kayatuzu ve suyu sprey olarak kullanmaya başladık..geçmiş sayfalarda miranın aşı olduğunu yazmışsın canım hangi aşı:26:
azraece;şirinem düşmüşAllah beterinden korusun olucağı varsa yanında olsanda kayıp gidiyo kuzular geçmiş olsun bebeğime
siyahlale;hamileymişsin canım:)şaşırdım ve çok sevindim..inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
babyceren;fıstıkların abiyelerini gördüm çok güzeller güle güle giysin prenseslerimiz
pınarda;evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım nice seneleree..
şekersizcim;dişleriniz çoğalmışumarım defne yeni yerine ve arkadaşlarına hemencecik adapte olur
dilberege;kaan hastaymış canım çok geçmiş olsun..tarık buğranında orda gözleri burnu felaketti aferin şurup kullandık çok iyi geldi..gözlerinide kaynatılmış ılıtılmış pamukla sildim 3 günde iyileşti..şimdi nasıl kuzucuk?
şimdilik geçmişi bu kadar okuyabildim şekerler..taşınma ihtimalimiz var dün 2 ev baktık benim beğendiğimi eşim beğenmedi onun beğendiğini ben beğenmedim:)
ramazanda geliyor nasıl toparlanıcam nasıl taşınıcaz kara kara düşünüyorum
hepinizi öptüm işimi gücümü yapim
Mesajını gece gördüm gözlerim doldu canımyıllar önceee 3 temmuzda minicik tatlıcık bir bebek dünyaya gelmiş
annesinin babasının birtanesi olmuşsonra yıllar yılları kovalamış o bebek büyümüş çok güzel bir genç kız olmuş,
kalbini esmer bir delikanlı çalmışevlenmişler çok mutlu olmuşlar onlarında güzeller güzeli bir kızı olmuş
adını mira koymuşlar
iyiki dogdun canım arkadaşımiyiki dogdun iyiki mirayı dogurdun seni tanıdık
nice mutlu ,huzurlu,saglıklı yıllara canım
ailenle ve yeni dogacak bebeklerinizle uzuuunnn yıllar diliyorum
:119::119::119:
Canım benim mesjını burdan alabilirim tek (whatsapp birde)çünkü tel.im çalışmıyo hala,,bugün yarın açılır derken yıl olduMira prensesimizin annesi, Yusuf eniştemizin sevgili eşi, forumumuzun güzel, çalışkan, yardımsever annesi iyi ki doğdun iyi ki seni tanımışız hayatımıza çok güzel izler bıraktın herşey gönlünce olsun sevdiklerinle.( saat 12 den beri sana mesaj yazayım dedim yeni telimden ama beceremedim benim x de yok sorayım sabah tekrar denicem söz:))
Teşekkür ederim tatlı kuşumHmmm demek mutlumun doğum gunu :) niice mutlu yıllar tatlı kuşum :)
Benimki de 27 aralıkta unutmayın küserim haa :)
Kızlar ev bulduk. Çok guzel. Anlastık. Yarın işlemlere baslicaz inşallah. Hayırlısı olsun.
İçim içime sığmıyo uyuyamadım. Paylasayım dedim :)
Pınardacımm,ne güzel bir mesaj bu böyleTonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.
merhaba canlarım
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
umarım herkesler iyidir kuzuları ve sizi öperim çok
merhaba canlarım
sadece çok özlüyoruz onu..
[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/51709/23636661/1/bu-bebegin-goruntuleri-rekor-kiriyor.aspx[/video]
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinMutlu_annecim; sanırım doğum günün...nice mutlu yıllar dilerim canım iyiki doğdun...sevdiklerinle daha nice mutlu yıllar geçirmeni temenni ederim..
Sıra geldi koca çekiştirme olayına......işte bu konuya hiiiçççç girmeyeyim ben, çünkü sayfa yetmez..siz anladınız zaten al birini vur ötekine..bazen çok mutsuz kırılmış yalnız hissederim kendimi ..çalışan iki çocuklu anne olmak ve herşeye yetişmek çok zor özellikle de mutfak özürlü bir kocanız varsa...ama çok düzenli tertipli ve temiz biri olduğunu da söylemesem hakkını yemiş olurum asla dolabına elimi sürmem çok düzenlidir.neyse..
mutlu anne yeni yaşın mutlulukla gelmiş ne güzel daim olsun inş.en güzel hediye mutlu ve huzurlu bir aile.
bizim şeftali romantizmide çok sürmeden bitti.akşam musab iki elimi tututup alkış yaptırıp alkı alkı dedi.ben inanamadım çok mutlu oldum bi taraftanda eşime heyecanlı bi şekilde anlatıyorum.eşim tv odaklanmış başka bi dünyada.herzamanki gibi hevesim kursağımda kaldı.tabi tutamayıp çemkirdim bari bebeğimizle ilgili şeylere ilgisiz olma kendimi geçtim artık dedim.kırıldım küstüm aldım oğluşumu gece birlikte yattık.iyiki oğluşum var.[/FONT]
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Kocaların hepsinin kötü huyları birbirine benziyo,,dilberegenin dediği gibi "aynı kaynım" misaliBizi en çok yaralayan kendimizi "yalnız" hissettiğimiz zamanlar oluyor..Hayat zaten zor ve yükümüz ağır,insanın 2 çift tatlı sözden biraz yardımdan başka ne beklentisi var ki..Seninki düzenliymiş maşallah Benimki sadece kendi kıyafetlerine çok tertiplidir,en sevdiğim huyu
ütüsünü kimseye yaptırmaz,, beğenmez çünkücanıma minnet tabi bu demek değildir ki ütü yapmıyorum,,
ama o her giyeceği sırada ütülediği için bende fazla uğraşmadan ütüler koyarım onun kıyafetlerini dolabına...
Çok teşekkürler talaycımve çok haklısın en büyük hediye sağlık ve mutluluk
Romantizm zaten kısa süren bişey ama insanın heyecanı paylaşılmayınca çok üzülüyo insan,,bende çok kıpır kıpır biriyimdir herşeye anında tepki veririm eşim öyle değildir,sakindir...GAzı kaçmış gazoz gibiBende hemen alınırım ama sözüm ona o da seviniyor ama benim gibi tepki vermiyormuş İnşallah seni kırdığını anlayıp bunu telafi eder şeftali eniştede
Musab Bilale de maşallah
Ayy kızlar keşke başka bişey isteyesmişim telefonum açıldı:124:yaşasın iletişim özgürlüğü:124:
Çok çok çooooook teşekkür ederim canım arkadaşımmutlummmmm canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun...iyiki doğmuşsun..iyiki tanımışım senii...kızınla kocişinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel senelere inşallah cnmm...
hejarcım sizinde evlilik yıldonumunuz kutlu olsun cnmmm...
meleğim bende cok buluşmak istiyorum senlee...c.tesi aksam duğunumuz var bizim ama sabahtan kahvaltı için toplanırsak seve seve gelirim...mutlum org sen yapıosan ben c.tesi sabah müsaitim hayatım..ama öğleden sonra ve pazar bulusursanız gelemem
Bambucanım benimmutluannem sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun..yavrunla, x'le ve aileye yeni katılacak üye(ler) ileömrünüzün sonuna kadar mutlu yaşamanız dileğiyle.. iyiki doğmuşsun nice senelere....
hejarcım evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım.. bir ömür aynı yastıkta bıkmadan usanmadan yatmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?