teyzemi oluyosunkendi adıma cevap vereyim... çok yoğunum. ama fırsat bulur bulmaz girip bakıyorum. okumaya yazmaya çalışıyorum.
ev almaya karar verdik. dun akşam bizimkine alıcı çıktı. 3 kişi birden evi görmeye geldi. biriyle sözleştik. tabi şimdi bizim de bulmamız lazımharıl harıl arayışlardayım
veeeeeeeeeeeeeeeeee en güzel haber: TEYZE OLUYORUMMMMMM
GUNAYDIN ARKADAŞLARIM. HERKESE MUSMUKEMMEL Bİ GUN DİLİYORUM. KUZULARI ÖPTÜM :)
kaan nasıl oldu dilberege?
miranın huysuzluğu geçti mi mutlum?
beybi bu ara cok geziyosun. çok gözüme batmaya başladın haberin olsun.
siyahlale hamişmiş. çok sevindim. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. gönlüne gore olsun...
canım benim yaWalla genç ve enerjikken anne olmak çok daha güzel
Kuşlara bakmak için sürekli gözü havalardasonra da dengesi bozuluyo
Enişten resmen gel gitli yaaaBazen tam bir aile babası olan adam,,bazen de çocuğu babamın evimden getirmişim
gibi davranıyoAyarları bozuldu şu aralar,,bencilce davranışları beni delirtiyo Dün temizlikçiye para verilicekti ki her ay veriliyo bu para abuk sabuk söylemler falan canımı sıktı Haftasonu ablasına gittik bi ara,,orada ablasına; sıkıldıysan seni gezdireyim diyo,,o da yok falan dedi,,ordan çıktık bizi eve getirdi bende girmedim tabi aldım kızı döndüm gittim,,ben sıkılmıyorum sanki benim hakkım yok kocamla çocuğumla gezmeye Bu aralar herşey çok üstümde hem maddi hem manevi,,eşim evine bakmayan biri değil aksine çok ilgilidir ama arada sırda böyle dalgalı deniz gibi oluyor,benimse hiçbirşeye hakkım yok..Bazen diyorumki çek git bırak işi baksın...Annene yet,kocana yet,evine yet,yemeğine yet,bebeğe yet...Ağırlaştım resmen ama anlayan yok Huzurla yapılınca herşey bi şekilde yolunu buluyor ama ben surat falan çekemiyorum artık o zaman
yüklendiğim yükler ağır geliyor
ah canım ahh ben 3 haftadır çağlanın iştahsızlıgıyla ugrasıyorumbenim oğlum yemek konusunda annemide benide 10 gündür çıldırtıyor ya psikopata bağladım yemek saati gelmese diyorum.derdi ne sadece huysuz ve inatçı tamam çok taneli yemior eline çubuk krakerden başka bişy almıyor saygı duyuyorum kabullendim.kah. bulamaç şeklinde yiyiodu istemiyr tamam sıkıldı dedim.ama 10 gündür sorun şu her öğünü sevdiği sevmediiği fark yok tabak ve kaşığa vuruyor kafayı çeviriyr ve avazı çıktığı kadr ağlamaya başlıyor daha tadına bakmadaninat sinr ve gözyaşıyla tabak bitiyor ama istemeden yedii için ona yarıyormu bilmiyorum arada öğğğ ve tükürmeleri söylemeyi unuttum.daha ne kadar sürer biliyorum ama resmen bana gına geldi
şekerim sen niye alındınhafta sonu topikte ben nöbetçiydim gelen giden olmadı herkes gezmelerdeydi.1-2 kişi bakıp çıktı sana özel old.düşünmüyorum.sende yoktun 2 gün gezdin gezdin durdun gelmedin ben bişey diommu aaaaa bu arada elbiseler çok güzel güle güle giysin fıstıklar
Kaan uyuyunca bi geliyorum.. eşim salonda TV karşısında öyle uzanmış yatıyor..Yani valla bravo diyorum e sende bu süre içinde bari kahvaltırıyı hazırlasaydın ya diyorum..
Hazırlayacaktım da ne yemek istersin tam olarak bilemdiğimden seni bekledim diyor
hamile kalsamda emzirmeye devam edicem.sütümün ona yetmediğinin farkındayım emzirmeye beslenme açısından bakmıyorum.bu ikimiz arasındaki bağı güçlendirecek,bebeğime sevildiğini hissettirecek ne bileyim sadece ikimiz arasında yaşanan çok özel bi ritüel.bunları bazı sebeplerden dolayı emzirimeyen arkadaşların affına sığınarak yazıyorum.sanırım benim bebeğimden daha çok ihtiyacım var gibi görünüyor.
benim eşimde aynı demek ki bu erkekler aynı baskı sizlerin yazdıklarınızın altına imzamı atıyorum.şeftali soymasına sevindim çünkü annem soyardı bana gurbette olunca duygulandım.
hamile kalsamda emzirmeye devam edicem.sütümün ona yetmediğinin farkındayım emzirmeye beslenme açısından bakmıyorum.bu ikimiz arasındaki bağı güçlendirecek,bebeğime sevildiğini hissettirecek ne bileyim sadece ikimiz arasında yaşanan çok özel bi ritüel
merhaba canlarım
yine uzun aradan sonra gelebildim
en son buraya yazdığımda dedemi memlekete yollayacaktık
malesef ki yolda kaybettik:26özlemini çektiği memleketini göremeden
o topraklarda gömüldü...öyle zor ki insanın sevdiğini kaybetmesi:26:
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
umarım herkesler iyidir kuzuları ve sizi öperim çok
merhaba canlarım
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
Canım başınız sağolsun çok üzüldümmerhaba canlarım
benim bildigim hamile kalırsan emzirmeyi bıraktırman gerekiyo:26:mesela arkadaşımın daha bebegi 4 aylıktı ve hamile oldugunu ögrendi,doktor bebegi emzirmemesini söylemişti:26:çünkü karnındaki bebegin yeteri kadar beslenemeyecegini ve vitaminsiz kalacagı nı belirtmiş:26:hamile kalırsan bi araştır canım..emzirmek çok güzel bir duyguanneyle bebegin en yakın oldugu harika bir duygu
gönlünce emzirmen dilegiyle canım
merhaba canlarım
Benimde bir arkadaşım daha doğrusu eltimin kardeşi ilk bebeği 7 aylıkken hamile kaldı ve diğer bebek doğana kadar emzirdi,,
dr. ona emzirmeyi bırakmamasını söylemiş..2 yavrusunun da nasibi varmış annesinin sütünden
Doğrusu nedir bilmiyorum tabi onunda dr.u emzir demiş:44:
evet derlerdi göğüs ucuna dokunmayın uyarılmayın diye ama bu arkadaşım bebek emzirdi ve maşallah 40haftada normal doğum yaptı 2.yivalla dogrusu ne bende pek bilmiyorum ama düşük tehlikesi yoksa ve düzenli vitaminli beslenebiliyosa neden olmasın dimi
biz hamileyken derlerdi gögüs ucuna dokunmayın kasılmaya ve erken doguma neden olur diye:26:acaba öyle bir etkisidemi var:26:
bilemiyorum:44:bir doktorun dedigi digerini tutmuyo:)
tuhaf:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?