merhaba canlarım
yine uzun aradan sonra gelebildim
en son buraya yazdığımda dedemi memlekete yollayacaktık
malesef ki yolda kaybettik:26özlemini çektiği memleketini göremeden
o topraklarda gömüldü...öyle zor ki insanın sevdiğini kaybetmesi:26:
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
umarım herkesler iyidir kuzuları ve sizi öperim çok
alakasız olucak ama dişten dişimden dişçiden nefret ediyorum yine ağrıyor yine yine zaten tırsıyom 1 yılda bu 3,oldu biri yirmilikti 2sini çektrdim bu ne olucak allah kerim puffff
demek zeytinyagını döktü bide üstüne oturdukızlar selam...
napıosunuz şekerler özledim sizleri yine...
hejarcım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun dedeciğinin..Allahım sabır versin sizlerede..
siyahlale hamileymiş ayy ne güzel hayırlı olsun inşallah...sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin rabbim..
topiğimizin ikinci hamilesi geldi ne güzel..ilki dilarag tı sanırım..o napıo acaba cıkmaya baslamıstır karnısı..
şekersizim inş gönlünüze göre güzel bir ev bulursunuz cnm..şimdiden hayrlı olsun...
babycerencim elbiseler süper cnm gule gule gıysın kuzucuklar..bizimde c.tesi duğun var yine..
kızlar kocişleri çekiştirmişsiniz..ahh ahh bende cok dertliyim kocamdan..bunların al birini vur ötekine..bazen bnm de hiç sabrım kalmıyor alım kızımı gidiyim dediğim bile oluyor..ama zor gidermişim..ancak ölüm ayırırmış...adam yemeğini yer kalkar pc basına oturur. bırakın toplamaya yardım etmesini kendi tabagını bıle makınaya koymaz..pc dede cok onemli işleri var sorsanız çizim yetiştirmeye çalısıyordur ama hep oyun oynar
böle sinir olduğum cok konu var ama o anlık sinirlenirim gecer oda bunu bıldıgı ıcın ben solendıkten sonra gelır sarılır oper tabi butun yelkenler foraaa
bide Ada dün aksam yarım şişe z.yağını dolaptan alıp halıya döktü ve üzerine oturdu..heryerimiz vıcık vıcık oldu..halıyı sildim fln ama yıkamaya gitmesi sart oldubenim kızdıgımı görüncede hmn babasına kaçıyor..ilk defa bağırdım kızıma sonra üzüldüm..galiba benim tatilim geldi...gel tatillllllllllllllllll gellll
şuan sinir küpüyümaz önce evimin hemen altındaki kuaföre gittim..hem kaş bıyık hemde saçımın uçlarından aldırıyım dedim..bide cerenin saçlarını kestirecektim..çağlayı bebek arabasıyla götürdüm ki rahat dursun diye..neyse gittim kadının biri manikür yaptırıyo bekledim sıra bana geldi..oturdum kaş bıyık aldı tam saçıma başlıycak bizim aptmandaki uyuzz biri geldi çok acelem var saçımı ördürtecem dedi..kuaförde dedi ki saç kesicem bitsin alıyım..yok efendim acelesi varmış ben bekliyeymişim
dedim bekliyemem bak küçük çocugum var durmuyo..
hala bana diyoki yok 10 dakika sürermişdedim kusura bakma olmaz
söyleyiş tarzı o kadar kabaydı kiçemkirerek konuşuyo salak neyse ses etmedim kadın saçımı yıkadı kesime geçecek baktım hala bana konuşuyo ''yok efendim şimdiye kadar örgüsü bitermişti bile''
tövbe yarebbimçocugum durmuyo benimde ne yapıyım dedim
sonrada diyoki ''sadece öneri sundum ne var bunda''
dedim 2 defa aynı öneriyi sunma banaaz öncede olmaz dedim sana kesti sesini oturdu bekledi..
inadına cerenin saçınıda kestirecektim ama kuaförü zor durumda bırakmıyım dedim...
sinir oldum resmen..hayır acelesi varmış köye gidecekmişacelen varsa saçını ördürtme o zaman ne yapıyım
ohh yazdım rahatladım
merhaba canlarım
yine uzun aradan sonra gelebildim
en son buraya yazdığımda dedemi memlekete yollayacaktık
malesef ki yolda kaybettik:26özlemini çektiği memleketini göremeden
o topraklarda gömüldü...öyle zor ki insanın sevdiğini kaybetmesi:26:
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
umarım herkesler iyidir kuzuları ve sizi öperim çok
Merhaba kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulamıyorum
buarada size bi haberim var mayısın 20 sinde ilk adetimi görmüştüm henüz adet olmadım sabah test yaptım veee HAMİLEYIM!
suan düşünmüyoduk sürpriz oldu çok zorlanacağım biliyorum kafayı yiyecegim ama yine de seviniyorum ah mucize ya nasıl isyan edeyim şükürler olsun rabbimd kzlar dua edin hepsine yetişebilleyim
Vayy be ne anlayıssız ınsanlar var oyle...halbukı sıra senın ıster verırsın ıstersen vermezsın hem madem acelen var erken gıt ısını gor dımı ...sen canını sıkma cnm konussun dursun bellıkı hırsını alamamıs kuyruna basılmıs havhav gıbı bagırır ancak..
Saclarınızda hayırlı olsun gule gule kullanın ...Kas bıyık nasıl oldu..gıttımı pala bıyıkların ve kara kasların :))
kızlar çok üzgünüm( cuma komşumun arabasıyla gidicem ya nasipse izmire araba dolu olduğu için fazla eşya alamıcam bu demek oluyor ki ilk defa ayrılıcaz mama sandalyemizden, yoğurt makinemizden:)))
kızlar çok üzgünüm( cuma komşumun arabasıyla gidicem ya nasipse izmire araba dolu olduğu için fazla eşya alamıcam bu demek oluyor ki ilk defa ayrılıcaz mama sandalyemizden, yoğurt makinemizden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?