2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım başın sağolsun.. Memeleketine gidip görememiş dedeceğin ama o topraklara gömülmüş.. Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

alakasız olucak ama dişten dişimden dişçiden nefret ediyorum yine ağrıyor yine yine zaten tırsıyom 1 yılda bu 3,oldu biri yirmilikti 2sini çektrdim bu ne olucak allah kerim puffff

kızlar selam...

napıosunuz şekerler özledim sizleri yine...

hejarcım başınız sağolsun..mekanı cennet olsun dedeciğinin..Allahım sabır versin sizlerede..

siyahlale hamileymiş ayy ne güzel hayırlı olsun inşallah...sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin rabbim..

topiğimizin ikinci hamilesi geldi ne güzel..ilki dilarag tı sanırım..o napıo acaba cıkmaya baslamıstır karnısı..

şekersizim inş gönlünüze göre güzel bir ev bulursunuz cnm..şimdiden hayrlı olsun...

babycerencim elbiseler süper cnm gule gule gıysın kuzucuklar..bizimde c.tesi duğun var yine..

kızlar kocişleri çekiştirmişsiniz..ahh ahh bende cok dertliyim kocamdan..bunların al birini vur ötekine..bazen bnm de hiç sabrım kalmıyor alım kızımı gidiyim dediğim bile oluyor..ama zor gidermişim..ancak ölüm ayırırmış...adam yemeğini yer kalkar pc basına oturur. bırakın toplamaya yardım etmesini kendi tabagını bıle makınaya koymaz..pc dede cok onemli işleri var sorsanız çizim yetiştirmeye çalısıyordur ama hep oyun oynar
böle sinir olduğum cok konu var ama o anlık sinirlenirim gecer oda bunu bıldıgı ıcın ben solendıkten sonra gelır sarılır oper tabi butun yelkenler foraaa

bide Ada dün aksam yarım şişe z.yağını dolaptan alıp halıya döktü ve üzerine oturdu..heryerimiz vıcık vıcık oldu..halıyı sildim fln ama yıkamaya gitmesi sart oldu benim kızdıgımı görüncede hmn babasına kaçıyor..ilk defa bağırdım kızıma sonra üzüldüm..galiba benim tatilim geldi...gel tatillllllllllllllllll gellll

alakasız olucak ama dişten dişimden dişçiden nefret ediyorum yine ağrıyor yine yine zaten tırsıyom 1 yılda bu 3,oldu biri yirmilikti 2sini çektrdim bu ne olucak allah kerim puffff

ah canım seni çok iyi anlıyorum bende dişten çok çektimhem çektim hemde burdaki arkadaşlara ''ah dişim'' diye çok çektirdim:)
bence ihmal etme hemen dişçiye gitbenimde bazen arka dişim zonkluyo ama ben gitmeyi düşünmüyorum:)
ama sen ihmal etme diş bu başka şeye benzemez hemen gitben gitmiycem sen git:))

demek zeytinyagını döktü bide üstüne oturdusen görme kızma diye oturmuştur oraya:))kamuflaj yapmıştır ada:))
teyzesiyle aynı burçta çok zeki maşallah
keşke ayçiçek yagını dökeymişti daha ucuz:26:canı sagolsun prensesin:)
demek kızınıda alıp gidesin geliyo canım bende sinirlendigimde öyle düşünüyorum ama hangisi alıp gideyim karar veremedigim için geri oturuyorumbenim işim daha zor:)en iyisi kocayı evden postalayacan

hejarcım başın sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin sizlerede sabır versin.

bugün herkesi şikayet edesim var ama kaynanamı edemiyorum ne tuhaf şu hayat eceye oyuncak almış kargoyla yollayım diyor:)) şikayet edeceğim kişi annem olur son 1 ayda 4 şehir gezdi hatun ya. önce benden habersiz 3 günlüğüne edirneye gitmiş komşumuzla kızının yanına. ben aradığımda hep işim var dışarıdayım deyip kızmayım diye dönünce itiraf etti. oradan erkek kardeşim bursa gemliğe taşınınca 3 günlüğüne yanına gitti. sonra benim yanımda 5 gün ve şimdide adapazarı hendekte. komşuların yaylada evi varmış gel gidelim demiş hooop ordayım olmuş annem. normalde bugün ben izmire gitmeyi düşünüyordum aradım ne zaman döncen anne cuma demezmi. off off babam işten gelip yemek yapcam diye uğraşır ergen kuduruk kız adamı bunaltır annem keyiflerde. aramıyom hiç valla güceniyorum diyor birde. bende izmire cuma karşı komşumun arabasınla gidicem iyi denk geldi yoksa belimle çok zor olacaktı dönerkende ergen kuduruğu alayım yanıma burda işkence yapayım biraz ona:))

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/51709/23636661/1/bu-bebegin-goruntuleri-rekor-kiriyor.aspx[/video]

Kızlar cok zamanım olmuyor buraya gelmeye ama okuyabıldıklerımden gordugum kadarı ıle uzucu durumlarda olmus..oncelıkle Ece me cok gecmıs olsun yataktan dusmus kuzum..cok sukur bırsey olmadan atlattı...

Kaan yakısıklımda nezle olmus gecmıs olsun...rabbım butum kuzularıma sıfa olsun ıns..hastalıksız dertsız zaman gecırırler umarım ..

Benim oglan cok kuduruk saniye yerınde durmuyor saankı cıldırmıs gıbı yaasızce ne olmustur benım ogluma :44:birseyler carpmıs olabılırmı..mesela elektrıik gibi malum o kurdan parmaklarını prızden hic cekmıyor..

şuan sinir küpüyümaz önce evimin hemen altındaki kuaföre gittim..hem kaş bıyık hemde saçımın uçlarından aldırıyım dedim..bide cerenin saçlarını kestirecektim..çağlayı bebek arabasıyla götürdüm ki rahat dursun diye..neyse gittim kadının biri manikür yaptırıyo bekledim sıra bana geldi..oturdum kaş bıyık aldı tam saçıma başlıycak bizim aptmandaki uyuzz biri geldiçok acelem var saçımı ördürtecem dedi..kuaförde dedi ki saç kesicem bitsin alıyım..yok efendim acelesi varmış ben bekliyeymişim
dedim bekliyemem bak küçük çocugum var durmuyo..
hala bana diyoki yok 10 dakika sürermişdedim kusura bakma olmaz
söyleyiş tarzı o kadar kabaydı kiçemkirerek konuşuyo salakneyse ses etmedim kadın saçımı yıkadı kesime geçecek baktım hala bana konuşuyo''yok efendim şimdiye kadar örgüsü bitermişti bile''
tövbe yarebbim çocugum durmuyo benimde ne yapıyım dedim
sonrada diyoki ''sadece öneri sundum ne var bunda''
dedim 2 defa aynı öneriyi sunma banaaz öncede olmaz dedim sanakesti sesini oturdu bekledi..
inadına cerenin saçınıda kestirecektim ama kuaförü zor durumda bırakmıyım dedim...
sinir oldum resmen..hayır acelesi varmış köye gidecekmişacelen varsa saçını ördürtme o zaman ne yapıyım
ohh yazdım rahatladım

Vayy be ne anlayıssız ınsanlar var oyle...halbukı sıra senın ıster verırsın ıstersen vermezsın hem madem acelen var erken gıt ısını gor dımı ...sen canını sıkma cnm konussun dursun bellıkı hırsını alamamıs kuyruna basılmıs havhav gıbı bagırır ancak..
Saclarınızda hayırlı olsun gule gule kullanın ...Kas bıyık nasıl oldu..gıttımı pala bıyıkların ve kara kasların :))

Aras Eymen ın dedesı hakkın rahmetıne ermıs basınız sagolsun cnm..rabbim mekanını cennet eylesın ıns..memleketıne varamadan vefat etmıs buna cok uzuldum ınsan hep olmeye son an kala sorarlar ya son ıstegın ne dıye demek bunun ehemmıyetı cok ama bazen kismette olmuyor mevlam alın yazımıza ne yazdı ıse o oluyor..dedemız ıcınde ıns hakkında en hayırlısı olmustur..malum bızler sadece kuluz en ıyı bılen rabbım ne eylerse guzel eyler deyip tevekkul etmek en guzeli galiba...
Yolculugunuz cok sukur ıyı gecmıs sevımdım sızler adına benım oglum karada havada denızde her sekılde durmuyor bu yuzden bır beklentım yok yolculukta nasıl oluruz dıye ...

Kızlar ben artık tatılımın sonuna geldım sayılır ve Eşim burda ıken sızlerle rahat rahat tanıs olup guzel bır gun gecirmek isterım ama bu konuda gecen seneden bir buruklugum var bu yuzden ben degılde bir annemız onayak olsada bır yerde bulus ayarlasa olurmu..
8 temmuzda Ingıltereye donuyoruz yanı bu hafta sonu benım ıcın son sans olabılır ama cuma da olabılır dersenız uyarım...

Hayırlı olsun cnm çok guzel bir haber mevlam tamamını erdırsın ıns..Erken dıye dusunme mutlaka rabbim bu bebegi gönderdi ise vardır mutlaka bır hikmeti...seni cok tebrik ederim

pala bıyıklarımdan kurtuldum canım:)çok canım acıdı yaww:))amma uzatmışım
aynen dedigin gibi kuyruguna basılmış gibi havladı uyuz kadın,bide bekar tek başına kalıyo evde ne işin var kalk erkenden git kuaföre dimisıramı vermek zorundamıyımneyse unuttum gitti

Iyıkı dogmussun seker arkadasım...sana nıce guzel yıllar dılerım Aysem ve X man ıle ayrıca gelecek kuzularınla ...
Sana lahana corbası yemeye gelmeyı dusunuyorum koy ocaga sımdıden malum gec pişiyor bilirim :))

kızlar çok üzgünüm( cuma komşumun arabasıyla gidicem ya nasipse izmire araba dolu olduğu için fazla eşya alamıcam bu demek oluyor ki ilk defa ayrılıcaz mama sandalyemizden, yoğurt makinemizden:)))

kızlar çok üzgünüm( cuma komşumun arabasıyla gidicem ya nasipse izmire araba dolu olduğu için fazla eşya alamıcam bu demek oluyor ki ilk defa ayrılıcaz mama sandalyemizden, yoğurt makinemizden:)))

ay bende korktum ne oldu diye heycanla okuyorum:))neyseki birşey yokmuş:))
ayrıldıgınız gibi kavuşun canım ben bile çok duygulandımeşim bile soruyo ne oldu neden aglıyosun diyo
o derece yani

Allah iyiligini versın dusundugune bak uzulme cnm..mama sandelyesı dısındada yemeyı ogrenmıs olur hemde yogurt mayalama konusunda tecrube edınmıs olursun ...herseyde hayırdır vardır belki boyle daha yararlı olur Ece ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…