canım inan okurken çok duygulandım..ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz..yandan çarklı bendeniz gelmiş bulunmaktayım:) neşe ablamlar bugün ordu evine geçtiler eşyaları izmire gitti 1 hafta daha burada kalmak zorundalar ben çok ısrar ettim bizde kalmaları için ama kabul etmediler. tabi benim için çok zor oluyordu ama Rabbim yardım ediyordu parol da sağolsun en büyük destekçim:) dün çok güzel bir arkadaşımızdan destek aldım bana çok büyük moral verdi. sağolsun şekerimşerbetim aradı rahatsızlığım hakkında yapabileceklerimi söyledi ve çok iyi oldu. sarı şekerim şimalimin sesinide duydum kuşların peşinde bağırıyordu:)) bir kez daha anladım ki iyi ki sizleri tanımışım.
şekerimşerbetim seni aramış..Allah bu dostlukları hiç bitirmesin inşallah

sende daha iyiymişsin çok sevindim canım

Gece kuşlarım hello
Doya doya su içtimde kendime geldim ohh bee
Beybim; senin öcceyi ablamada öğrettim o da muptelası oldu hatta bu gün yaptı:)
Canım şu yürüme olayını Tarık Buğra hafif olsa İnan hiç takmıycam yürüsünde peşinde koşmaya razıyım zayıflarım hemde
Yürüme dışında çok şükür bi sıkıntımız yok motoru iyi kuzumun:) şu aşûr nasıl yapılıyormuş bi bakim malzemelerine güzelse bende yapim![]()
demek öccemi çok begendiniz ay nasıl sevindim

aşür biraz zordur canım yani kesin yaparsın ama bide onun dövülme kısmı var:)bildigin tokmakla yarım saat dövüyosun

tokmagın varmı:)iyice döveceksin kolların kas yapacak o derece yani:)ben o işi eşime veriyorum
''hadi canım maşallah sana erkekkkk ya ohh nazar degmesin,kurban vereneee'' diye gaza getiriyorum

yoksa adamın hali kalmıyo

malzemeler şöyle:
yarım kilo bugaday ve 1 çay bardagı nohutu sabahtan ıslıyosun..
yarım kilo eti,bugdayı ve nohutu düdüklüye atıyosun 2 saate yakın pişiyo..
sonra içine salça biber koyuyosun biraz daha piştikten sonra kapatıp dövmeye başlıyosun..
et aşürlük incik eti olacak..
soganda koyanlar var ben sevmiyorum..tuz ve kimyonda ekliyosun..
dövme işlemi bittikten sonra tavada sıvıyag ısıtıyosun..tabaga aldıgın aşürün üstüne yagı döküyosun..
işte bu kadar:))
üstünede ceviz ekleyebilirsin..