Çook uzun bi aradan sonra döndüm güzel annelerim hepinizi ayrı ayrı çok özledim.Tam 4 ayımı kuzucumla geçirdim.Ama doyamadım çok kötüyüm nasıl alışıcam bilmiyorum.Sizler neler yaptınız bu arada herkescikler ve minik kuzucukları iyilerdir inşallah.Bu arada Babyceren cim ramazan biterbitmez bekliyorum hemen bi iki foto ve annişleri kıskandırıcaz
nasılsın elifim? merak ediyorduk seni. herşey yolundadır inş. en son sağ salim doğum haberini almıştık. İyisiniz inş. Bebişin adını mira koymustun değil mi? İşe mi başladın cnm? Doğum nasıldı? bebişin nasıl? huyu suyu yemesi içmesi? annelik muhteşem bir duygu. Rabbim sana da nasip etti. Allah tez zamanda kavustursun. akşam iple çekiliyor valla. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin. Bebişin fotosunu da görmek isteriz ona göre..Kendine iyi bak çok opuyorum....
talaycım sana da ayrıca
günaydın kızlar.(nagihan).musab bilal hiçbirşey yemiyor.diştenmi bilemedim.yine çöp gibi oldu.ne yapıcamı şaşırdım.kaşık görünce yapıştırıyor osmanlı tokadını.zorlayınca ağlamaya başlıyor.elle yiyebileceği şeyler vermeye çalışıyorum ama onunlada ne kadar doyacak.neyse birazda tebessüm ettireyim.
MEMNUN OLMASA ON GÜN ÖNCE GELİR Mİ ?
Bir çok Ramazan ayını idrak etmiş bir hanımla beyi konuşuyorlarmış.Bey hanımına:
-Hanım acaba bunca senedir Ramazan-ı Şerifi hiç memnun edebildik mi ? diye sormuş.Hanımı :
-Ah bey düşündüğün şeye bak , mübarek hiç memnun olmasaydı her sene on gün önceden gelir miydi ? demiş.
Kızlar süt sağdığım için azaldığını daha çok farkedebiliyorum,bu bakımdan kızıma artık inek sütü içiriyorumınar'ın 1 yaş üstü çocuk devam sütü.sizce uygun mu.eve taze sağılmış inek sütü alıyoruz fakat kızım alışamadı bir türlü ayrıca ısıttığım vakit hemen kaymak tutuyor dolayısıyla biberon tıkandığı için doğa da sinirlenip içmiyor.sizce ne içirebilirim.pınarınki uygun mu?
Dargın olurmuyum sana hiç taze annemMutlu annecim hala sesin sedan çıkmadı çok özledim seni bana dargın değilsin değil mi önce içimi rahatlatayım sonra sorumu sorayım.
Dargın olurmuyum sana hiç taze annemÇok şükür herşey yolundaymış çok sevindim Gönül Mira'da maşallah büyümüş bile
resmini gördüm çok tatlıNe istersen sor tatlım,,aklımız yettiğince cevaplarız sorularını Bende seni çok özledim,,Hataya bi gelsem bi babycerende bi sende misss gibi tatil yapıcam zaten sizden başka akrabamda yok
Kızlaaarr yarın gelenler 9, eşimle 10 adet erkek iftara geliyorlareşim aradı az önce dernekten avukat arkadaşlarıymış,,cuma dedim cuma da başkası gelicek diye bombayı patlattı benimde ona 1 tane patlatasım geldi Yandım walla:18:Hepsi erkek çok da yerler şimdi Akşama yakın olan yardıma gelsin,,yada Miraya bakmaya da olur
Akliniza kolay ama iftar sofrasina yakisir biseyler gelirse yazın olur mu
Aklıma gelen menuyu paylaşıyorum:
ezogelin corba,
buzluktan börek(kurtarıcı),
becerilemeyen vişne reçelinden komposto,
yeşil salata,semizotu salatasi,humus,hazır çiğköfte,iftariyelik
zeytinyagli barbunya,
biraz kısır(renk olsun diye)
yogurtlu kızartma(kabak havuç falan),
nohutlu pilav,
etli fırın bezelye,
tatlıyı da onlar getirsin
sizce bu menü iyi mi yada değiştireyim mi?
yada ne ekleyeyim bilemedimacil yardım şuan karnıma kramplar girdi kızlar ya:18:
Teşekkür ederim canım,ben de aynısını denedim,fakat sütü hafif ısıtınca gene kaymak tutuyorsağma sütü hala içirebilirsiniz Pınar hanım. şöyleki: büyük bir tencerede kaynattığınız sütü, hiç karıştırmadan buzdolabına koyunuz. ertesi gün kalınca bir kaymak tabakanız olacaktır. bu kaymağı ayrı bir kaba alırsanız, elinizde kaymaksız sütünüz hazır olacaktır. ayırdığınız kaymadığı da, reçel yada baklavanın yanında yiyebilirsiniz. 5 kg sütten yarım kilo kaymak çıkıyor ve dışardan almaya kalksanız aynı kaymağa 5 kg süt parası vermeniz gerekiyor. bilginize
renkli-resimli bir açıklama olsun istediğimden, size özel hazırladığım galerime bakınız:
Eki Görüntüle 755401 Eki Görüntüle 755402 Eki Görüntüle 755403 Eki Görüntüle 755404 Eki Görüntüle 755405
Hoş geldin tatlım,prensesin nasıl?Sorularını bekliyoruzzzGüzel annişler herkes burdamı sorucağım sorularım için yada paylaşacağım dertlerim için hepinizin fikrini almak istiyorum.Onlar yani fikirlerininz ve önerileriniz benim için çok kıymetli
Tatlım sanırım ara öğünlere daha çok yer vermişsin,bir ana yemek gördüm.Benim bugünkü menüm:Kızlaaarr yarın gelenler 9, eşimle 10 adet erkek iftara geliyorlareşim aradı az önce dernekten avukat arkadaşlarıymış,,cuma dedim cuma da başkası gelicek diye bombayı patlattı benimde ona 1 tane patlatasım geldi Yandım walla:18:Hepsi erkek çok da yerler şimdi Akşama yakın olan yardıma gelsin,,yada Miraya bakmaya da olur
Akliniza kolay ama iftar sofrasina yakisir biseyler gelirse yazın olur mu
Aklıma gelen menuyu paylaşıyorum:
ezogelin corba,
buzluktan börek(kurtarıcı),
becerilemeyen vişne reçelinden komposto,
yeşil salata,semizotu salatasi,humus,hazır çiğköfte,iftariyelik
zeytinyagli barbunya,
biraz kısır(renk olsun diye)
yogurtlu kızartma(kabak havuç falan),
nohutlu pilav,
etli fırın bezelye,
tatlıyı da onlar getirsin
sizce bu menü iyi mi yada değiştireyim mi?
yada ne ekleyeyim bilemedimacil yardım şuan karnıma kramplar girdi kızlar ya:18:
Oleyyyyyyyy Hataya mı geliyorsun mutluannem çok sevindim işte buna, sabırsızlıkla bekliyoruz seni.Şimdi ilk soruma geliyorum "sütüm kızıma yaramıyor mu?" Neden soruyorum çünkü kzıım 4 aylık olmasına rağmen hala minyatür çok sağlıklı şükür ama ilk 3 ay ayda 800 gr alıyordu bu ay sadece 500 gr almış ayrıca boyuda ilk ay 6 cm sonraki aylarda da 2 şer cm uzadı.Buna rağmen şimdi her gören büyütememişsin bu çocuğu küçük kalmış bu çocuk diyip duruyo bende kendimi suçlamaktan alamıyorum.Bu çocuk nasıl büyüyecek bilmiyorum kendimi çok beceriksiz hissediyorum.Ben annelik yapamıyor muyum kızıma
Yazdım yazdım sana kuş oldu uçtu yazdıklarım yahuOleyyyyyyyy Hataya mı geliyorsun mutluannem çok sevindim işte buna, sabırsızlıkla bekliyoruz seni.Şimdi ilk soruma geliyorum "sütüm kızıma yaramıyor mu?" Neden soruyorum çünkü kzıım 4 aylık olmasına rağmen hala minyatür çok sağlıklı şükür ama ilk 3 ay ayda 800 gr alıyordu bu ay sadece 500 gr almış ayrıca boyuda ilk ay 6 cm sonraki aylarda da 2 şer cm uzadı.Buna rağmen şimdi her gören büyütememişsin bu çocuğu küçük kalmış bu çocuk diyip duruyo bende kendimi suçlamaktan alamıyorum.Bu çocuk nasıl büyüyecek bilmiyorum kendimi çok beceriksiz hissediyorum.Ben annelik yapamıyor muyum kızıma
akşama sıvayacvağım kolları canım işteyim bugün ve yarındaha ne olsun mutluuummmm gayet iyi menün..evdemisin bugün nasıl yetiştireceksin sana çççoooooooooooooook kolaylıklar dilerim şimdiden...
Tatlım sanırım ara öğünlere daha çok yer vermişsin,bir ana yemek gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?