Selam tatlı anneler iyi haftalar

Haftasonumuz annanemizde süper geçti:124:
C.tesi sabah 11de uyandım,,sudan çıkmış balığa döndüm kızı göremeyince

Annem sağolsun erkenden kalkmış kıza kahvaltı ettirememiş

gezdirmiş sokaklarda

Onlar özlem giderirken bende bol bol dinlendim

Hem bedenime hem ruhuma iyi geldi

Annanesi kızıma 3 tekerlekli ayıcıklı bisiklet almış,,orda hem keyifle gezdik hemde mama sandalyesi olarak kullandık.
Tek üzücü durum: annemlerde eşimle evlilik resmimizi gördü ve baba baba diye çok ağladı(eşim gelmedi),görseniz resimde babasını öptü durdu

Aradık,sesini duydu hıçkıra hıçkıra ağladı bu sefer

Sabah uyanınca da baba diyo ilk,,Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın,,annemde bende çok kötü olduk.Dün evin önüne geldiğimizde babasını gördü nasıl sarıldı anlatamam size

Baya babacı bir kızım var

DÜn yine yollara koyulduk döndük evimize...Eşimin canı farklı bi yemek istemiş,,sıcakta yemek yaptım hadi bugüne de
yemeğim olsun dedim bayıldım resmen

Sonra gelen bir telefonla geleneksel aile birleşimi aldım yemeğimi eltime gittik,
orda iftar yaptık tabi bütün dinlenmem yerini 1-2 saat içinde yorgunluğa bıraktı
Haftasonumuzun güzel haberi kuzumun 2.köpek dişi de çıktı hemde ağrısız ve ateşşiz

Ben bu sıcaklarda hiç giydiremiyorum
meleğimi çok terliyor,,sadece 1 çıtçıtlı badi ile geziyoruz,,isilikler arttı yine bu arada

iyi haber saçımız birazzzcık ama çok az uzadı

Sürekli su veriyorum bu sıcaklarda,,sonrada karnı şişiyor ama suyla...Su dışında sulu yemek yada çorba yemek istemiyor
yine bu aralar. Daha çok katı köfte gibi patates pilav bezelye gibi katı şeyleri az da olsa yiyor ama suluysa çıkarıveriyor ağzından.
Bizden haberler bunlar teyzelerine

Çok şükür herşey yolunda bebeğimle ilgili

xmeni hiç sormayın

ona küsüm hala(kv.nin iftarından beri)beni üzdü üzdü özür dilemedi ama şirinlik yapıyor,,bende hatasını anlayıp özür dilemeden yüz vermek istemiyorum

İçim gidiyor haftasonu da çok özledim ama kırgınlığım geçmedi hala
Herkese neşe dolu çok güzel bir hafta diliyorum