2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam neler kaçırdım böyle. çok hızlı geçiyor herşey. öncelikle evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımı kutlarım. her kutlama kendi içinde güzel diyeceğim ama insan bazen farklı şey istiyor ya. bizim evlilikyıldönümüzde eylülün sonu bakalım ne olacak bile diyemiyorum. 20 yıldır adam bıkmadan çiçek aldı başka bir şey yok doğum günü anneler sevgililer günü değişmez yine çiçek. çicek amayı severim de artık baydı söylüyorum alma gıcık oluyorum diye yok. hatırlamadı demesin. bak bişey yapıyorum gibi geliyor bana. eskidik mi ne adam ca hayal gücü zayıflamış galiba. birde benim eşim ressam sanatçıyım diye geçinir. ne estedik duygusu var ne romantiklik var neyse yaram derin...
ben de kızımı kreşe vermek istiyorum ama boş yer bulamadım. bazı özel yerler var ama oralar hem uzak hemde çok pahalı. baştan hatalı davranmışım kreş için burda doğduğunda dilekçe veriyorsun devlet mi diyeyim ilgili yer diyelim evine yakın olursa sana uygun yere kreşe yerleştiriyor. ben 2 yaş sonrası yazmışım. yani 2014 oda ta eylül gibi olacak. benim için geç olacak çünkü bu eylül sonunda dil kursuna başlayacağım kraş bulamazsam babası bakacak. burda 2 yaş sonrası kreşe veriyorsun tabii yer bulursan 6 yaşına kadar kreşe gidiyor sonra okul. kreş ücretini devlet karşılıyor. çocuklara dönük çoğu şey ücretsiz veya az ücretli. mesala geçen yıl yüzmeye götürdüm. 4 ay çok azdı ücreti bebeklere yüzme öğretiyorlar. dalmayı falan bize çok iyi geldi. şimdi okullar açılınca müzik okuluna götüreceğim. evime yakın bir yer var 1 yaş sonrası alıyor. kızım müziğe çok meraklı onun için de bizim içinde iyi olacak bazen evde yetmediğimi düşünüyorum.

kızımın resimlerini yüklemek istedim ama 25 yorum yazmak gerekiyormuş ondan resim de yükleyemiyorum sizlerin de resimlerine bakamıyorum.

ilkimcim 2+1 öğretmen 9 çocuk için az. dediğin gibi yaşayarak öğreneceksin bazı şeyleri. ben hala onuşmadım değiştirmeyi düşündüğüm kreşle. bi yanım devam etsin diyo bi yanım oraya da bi bak gorus diyo. of bilemiyorum...

minyatürcüm, sen de vaktin varsa yaz işte 15 mesaj daha anlamlı olması gerekmiyor :) aynı şeyleri de yazsan olur yani...

planner ah planner; sabahtan beri aklımda tavuklu mantarlı kremalı bişeyler vardıııııııııı ve öğle yemeğinde kremalı mantarlı tavuklu makarna yedim
oh be.. tadı damağımda kaldı. yiyemesem bi yerim şişcekti valla.

sen nerede oturuyodun canım ben kaçırmışım sanırım. Ne güzel yermiş orası. Biz de adımını atsan para insanları nasıl soyacaklarını bilmiyolar. Neler yapılıyomuş müzik kursunda keşke burada da olsa hiç düşünmeden gönderirdim kuzumu.

minyatür almayanın köln şehrinde oturuyor. lorin adında bi kızı var. ama daha resim yuklicek.

Avrupa da çocuklara yönelik çoğu sey ücretsiz zaten. bi turkiye de hersey para... sistem batsın...

kızımın resimlerini yüklemek istedim ama 25 yorum yazmak gerekiyormuş ondan resim de yükleyemiyorum sizlerin de resimlerine bakamıyorum.

25 yorum mu dostum, 25 yorum 25 dakikada yazılır ki hatta "mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum" şeklinde başlığı olan topik bile var hayır, ben mesaj sayımı öyle boşa yazarak doldurmadım efenim. bileğimin hakkıylan doldurdum

ayrıca kızınızı görmemiz için albüm yapmanıza gerek yok ki. mesaj yazdığınız alanın hemen üstünde "insert image veya Türkçe mealen resim ekle" anlamına gelen bir buton göreceksiniz. pc'nizdeki fotolardan seçip yapıp mesajınıza da ekleyebilirsiniz

canım çağlada çok uyanıyo ama hiç aglamıyo acaba sizinki dişten dolayımı böyle:26:gün içinde kayfi nasıl sanırım çok aglayan bir bebek degil defne..yani o zaman diş agrısı vardır canım bana öyle geliyo..şu x lerde sinirimizi bozmasalar dayanamazlar zaten
valla benime agzım sulandıkısmet bir gün gelirsek banada yap banadaaaa
sen çok sanslısın biliyosun degilmiannen yanında kızın emin ellerde,akşam yemek hazır ohhh valla daha ne olsun:))

canımsın bizim burda normal fiyatlar öyle,hem çocuk hem ev işi 600-700 civarı..
ama istanbul için çok az olmalı:26:
hayırlısı olsun ilkimcim sıkma canını belki daha güzel bir ev vardır kısmetinizde
kreş içinde çok kafana takma diycem ama elinde degil biliyorum:44:inşallah beste çok mutlu olur seninde için rahat eder cnm..
minyatür almayanın köln şehrinde oturuyor. lorin adında bi kızı var. ama daha resim yuklicek.

Avrupa da çocuklara yönelik çoğu sey ücretsiz zaten. bi turkiye de hersey para... sistem batsın...
kahrolsun bağzı şeyler

hadii yaaa süperrrr afiyet olsun şekerimmm sevindim valla bugün çok şanslı günündesin demekki cicimm bunu değerlendirr

ben de kızıma ayakkabı almak istiyorum. ilk ayakkabısı elafanten den almıştım. 3 aydır giyiyor. hem eskidi hem de küçük geliyor. hep dışardayız 3 aydır yürüyor. ne arabasına binmek nede kucağa gelmek istiyor. elefanten den memnunum şimdi yine aynısından ama alacağım ama sonra artık normal almak istiyorum çok pahalı artık. hatta 2 el bile alabilirim. burda çok yaygın oyuncaklarını falan öyle yapıyorum. yoksa bir ayakkabı 40-50 euro...

chihiro hanım orhan cemale tahlil yaptırdınızmı merak ettim.aynı dertten müzdarip biri olaraktan.:18:

selammmmnasılsınız kızlar:)
ben fena degilim sadece açımmmmşimdi çeyrek ekmege 75 gram tereyagı sürdüm yedimama doymadım
birazdan pazara gidecem ama çok sıcak yaakşam ne yemek yapacam bilemiyorum:26:
çağla uyuyo birazdan uyanır,hem çağlaya hem cerene ayrı yemek yapmak beni çok yormaya başladı..
bütün günüm mutfakta geçiyosanırım seneye çok rahat edecegim çağlada büyür her yemegi ablasıyla oturur yer dimi:)
yani ben öyle ümid ediyorumdinimiz amin..
temizlikçi konuşulmuş bana gerek yok sagolsun çağla her işimi yapıyo:))
bu güne kadar 2 defa evimi temizlettim ikiside doğuma gidecegim zamanlarda
tabi bende çalışıyo olsam belkim ayda 1 gelirdi:)cimriyim ya para çıkmaz benden
cikirokkoyla aynı kafadayız
başka ne yazıyım bilemedim

evet olabilir. diş de olabilir sıcak da olabilir (sucuk gibiterliyo) herşey olabilir. o x i dövcem bi gun
evet kahrolsun

hadii yaaa süperrrr afiyet olsun şekerimmm sevindim valla bugün çok şanslı günündesin demekki cicimm bunu değerlendirr

öyle mi dersin inşallah öyledir canım

Ev için hakkınızda hayırlısı canımKreş için oğretmen sayısı az geldi bana ama bilemiyorum tabi pek anlamıyorum bu işlerden şimdilik:18:Umarım Bestecim çok ama çok mutlu olur
Güzel başlayıp kötü biten gecelerimiz öyle çoktur ki...Genelde kendimi dışarda uyumuş ama eve gelince cin gibi olmuş minnoşumu; üzerimi bile değiştiremeden saatlerce göğsümde ayağımda yatağında her şartta ve her durumda saatlerce uyutmaya çalıştığımı bilirimAnnelik unutulurmuş,,yoksa 2. yada 3.yü düşünmezmiş insanDefnoşun ağlamaları yeni gelecek incilerden sebeptir arkadaşım,1 haftaya müjdelersin bize

mutlu_anne hanım nerde? tatile gideceğini söylediği bölümü kaçırdım mı acaba :26:
Çok tatilim geldi ama öyle bi bölüm yok malesef
Kazancımızın büyük kısmını bakıcımıza ve temzilikçimize ayırdık bizResmen onlara çalışıyoruzTemizlikçi haftada 2 gün geliyor bana ama 5 gün de gelse gelme dememAma yine de evdeyken ellerim hep domestos kokar benim
Bu arada mor renkli leke çıkarıcı domestosu şiddetle tavsiye ederim kızlar,özellikle çok sevdiğiniz bir gömleğinizin üzerinde çıkmayan leke varsa alıp götürüyor zarar vermeden:128:Kendisi son zamanlarda favorim olduZaten bende bu temizlikçi ruhu varken ancak bunlar favorim olur(aspirin domestos marc lock...)

İşler yoğun cicim ya yeni sezonları hazırlıyoruz,daha doğrusu 2014 yaz koleksiyonlarından bir demet..Aklım sizde ama vakit de bulamıyorum,zaten bulduğumda da belli oluyordur

valla benime agzım sulandıkısmet bir gün gelirsek banada yap banadaaaa
sen çok sanslısın biliyosun degilmiannen yanında kızın emin ellerde,akşam yemek hazır ohhh valla daha ne olsun:))

ayyy evettt şekerimmm şanslıyım şanslııı maşşallah diyeyim kendime nazar değdirmeyimmm yaparım sanada tabiii cicimm yalnız haftasonu gelirseniz daha memnun olurummm yoksamm annem kuzulara bakarken yemeğii sen yapmak zorunda kalabilirsin canımm bizde işten geliriz rahata konarızzz ohh misss

cicim sen ne iş yapıyosun:26:yaz koleksiyonu falan merak ettim:26:
daha önce yazdıysan veya söylediysen affet:)

Sağ ol bebeğem 'bağzı' şeyler üzücü tabii
Ayrı yemek olayı gerçekten çok zor oluyo şu kızım da bi iştaha gele de bizimle her şeyi yese pöfffff

Amin canım çok sağ ol evet bencede az ama burada başka kreş yok verebileceğim el mahkum maaleseef

maşallah canım maşallah nazar degmez inşallah:)
ben gelirsem bayrama gelirim hazır önünde 4 gün tatil olur rahat rahat bana mamalar hazırlarsın cnm:))
haftaiçi asla gelmem aslaaaa

cicim sen ne iş yapıyosun:26:yaz koleksiyonu falan merak ettim:26:
daha önce yazdıysan veya söylediysen affet:)
Yok artık lebron james Sen benim nerde çalıştığımı ne iş yaptığımı bilmiyor musun yoksa bana mı öyle geldi
Affetmem affetmem asla seniiiiii(Rafeti söylerken hayal et burayı)

mutlucann valla haklısın bakıcıydı temizlikçiydii çalışmayıp evdemi otursak acaba bizim bakıcı giderimiz yok ama temizlikçi bizede2 gün gelse iyi olur valla yok yok 3 gün yok valla ben bizim sitedeki yardımcı bayanı ona dahaaaa yüksek banada kolaylık bir ücretle transfermi etsem hem kadıncağızı hem kendimii kurtarmış olurummm mor renkli domestoss hee hımmm hemen deneyelimmmm ayyy bide bu 2014 koleksiyonunu çok merak ettim yaaa

PLANNER - ŞEKERSİZÇAY ağzımı sulandırdınız valla eşim sevse ben de yapardım.
tavuk yemez, balık yemez, yoğurtlu yemek sevmez bazı sebzeleri ağzına sürmez, kızıma da kötü örnek olacak sinir oluyorum bu özelliğine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…