selam neler kaçırdım böyle. çok hızlı geçiyor herşey. öncelikle evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımı kutlarım. her kutlama kendi içinde güzel diyeceğim ama insan bazen farklı şey istiyor ya. bizim evlilikyıldönümüzde eylülün sonu bakalım ne olacak bile diyemiyorum. 20 yıldır adam bıkmadan çiçek aldı başka bir şey yok doğum günü anneler sevgililer günü değişmez yine çiçek. çicek amayı severim de artık baydı söylüyorum alma gıcık oluyorum diye yok. hatırlamadı demesin. bak bişey yapıyorum gibi geliyor bana. eskidik mi ne adam ca hayal gücü zayıflamış galiba. birde benim eşim ressam sanatçıyım diye geçinir. ne estedik duygusu var ne romantiklik var neyse yaram derin...
ben de kızımı kreşe vermek istiyorum ama boş yer bulamadım. bazı özel yerler var ama oralar hem uzak hemde çok pahalı. baştan hatalı davranmışım kreş için burda doğduğunda dilekçe veriyorsun devlet mi diyeyim ilgili yer diyelim evine yakın olursa sana uygun yere kreşe yerleştiriyor. ben 2 yaş sonrası yazmışım. yani 2014 oda ta eylül gibi olacak. benim için geç olacak çünkü bu eylül sonunda dil kursuna başlayacağım kraş bulamazsam babası bakacak. burda 2 yaş sonrası kreşe veriyorsun tabii yer bulursan 6 yaşına kadar kreşe gidiyor sonra okul. kreş ücretini devlet karşılıyor. çocuklara dönük çoğu şey ücretsiz veya az ücretli. mesala geçen yıl yüzmeye götürdüm. 4 ay çok azdı ücreti bebeklere yüzme öğretiyorlar. dalmayı falan bize çok iyi geldi. şimdi okullar açılınca müzik okuluna götüreceğim. evime yakın bir yer var 1 yaş sonrası alıyor. kızım müziğe çok meraklı onun için de bizim içinde iyi olacak bazen evde yetmediğimi düşünüyorum.
sen nerede oturuyodun canım ben kaçırmışım sanırım. Ne güzel yermiş orası. Biz de adımını atsan para insanları nasıl soyacaklarını bilmiyolar. Neler yapılıyomuş müzik kursunda keşke burada da olsa hiç düşünmeden gönderirdim kuzumu.
kızımın resimlerini yüklemek istedim ama 25 yorum yazmak gerekiyormuş ondan resim de yükleyemiyorum sizlerin de resimlerine bakamıyorum.
canım çağlada çok uyanıyo ama hiç aglamıyo acaba sizinki dişten dolayımı böyle:26:gün içinde kayfi nasıl sanırım çok aglayan bir bebek degil defne..yani o zaman diş agrısı vardır canım bana öyle geliyo..şu x lerde sinirimizi bozmasalar dayanamazlar zatengünaydın..
dun akşam güzel başladı kotu bitti
iş arkadaşımla eşli buluştuk. fanta gençlik festivalinin olduğu yere gittik. bilet falan almamıstık. defne arabada uyudu. onun oğlu da uyuyodu. biraz sohbet edip konsere girelim dedik. karaborsadan bilet alıp mukemmel sebnem ferah sarkılarından 3-5 tane dinledik. bu arada defne uyanmış ama babasıyla takıldılar. döndüğümüzde hala uslu uslu oturuyodu. kalktık arabada emzirdim. uyuklar gibi oldu eve girerken uyandı. yine emzirdim yatırdım ağladı, emzirip yatırdım ağladı. kaldırdım. 1 saat boyunca aralıksız ağladı. arada duruyo guluyo ilgisini bişeylere veriyo sonra bağırarak yine ağlıyo. gazı mı var dişi mi ağrıyo vs diye bi kasık dolven verdim yine zoraki içti. bi süre daha ağladı. sonra yine emerek uyudu :/ cok kotu hissediyorum kendimi. bi yandan sonunda yine emdi boşuna mı ağladı diyorum. bi yandan ağlaması iyi oldu stresini boşaltmasına izin verdim diyorum. kendimi mi kandırıyorum. sinirlerim çok bozuk. eşimle de atıştık. neden vermiyosun, meme ver de uyusun, baslicam senin eğitimine vs gibi 50 tane laf saydı. bari ondan destek görseydim bu kadar koymazdı belki de. moralim cok bozuk. tek iyi yanı 00.15 te sızdığından beri bir defa 3 gibi kalktı ve sabaha kadar uyudu sonrasında.
kısacası harika geçen bi yarım saatin diyetini ödedim dün gece.. eğlenmek bana haram..
valla benime agzım sulandıbu akşam yemeğe misafirim var, eşimin işyerinden bir arkadaşı başka bir şehre taşınıyorlar haftasonu bizde bu akşam yemeğe davet ettik ama haftaiçi yemekli misafir işi tam bir delilik gerçektencuma günleri temizlikçi geliyor bize ama misafir gelecek diye dünde çağırdım ohh miss gibi olmuş ev akşam soğuk mezelerimi yaptık annemle karnıyarıkta hazır bugün fırına atıcaz, çorbayı, pilavı ve fırında kaşarlı mantarlı tavuğuda annem yapacak eee sen neyaptın demeyin bütün akşam mutfaktaydım resmen bütün soğuk mezeleri ben yaptım ve incir tatlısı ki kendisi bizim evin favorisi oldu tarifini burdan almıştım birara çok meşhurdu hanı eşm normalde tatlı sevmez ve yemez ama birtek buna bayılıyor ve yiyor yani tatlımda hazırr, yemeğe gelecek bir misafir iki günü götürüyor resmen ya işte te çok işim var ve çok yorgunumm, Allahtan Zeyno akşamın 9 unda uyududa rahat rahat hallettim herşeyi:) öylee iştee bakalım inşş güzel bir akşam olur ben hala misafir ağırlayacağım zaman çok panik ve telaş oluyorummdaa:18:
canımsın bizim burda normal fiyatlar öyle,hem çocuk hem ev işi 600-700 civarı..vaoww karnım acıktı birden... cok kolaymış ve cok lezzetli...
incir tatlısını unutma
yazık gerçekten 600 e hem ev işi hem çocuk zorrrrr.... gerçi her gun gidip dip köşe temizlik yapmıyordur ama biraz daha fazla olması gerekir sanki
neyse hadi yükle bakalım. görelim prensesi
hayırlısı olsun ilkimcim sıkma canını belki daha güzel bir ev vardır kısmetinizdeselam güzel anneler ve tatlı bebeler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Beğendiğimiz evi büyük ihtimalle alamıyoruz adam fiyatı biraz indirir diye düşünmüştük ama hiç inmedi. Bize de yüksek geldi hayırlısı olsun artık. Hala eşimle uzlaşmaya çalışıyolar. Orası olmazsa başka yer olur ne yapalım.
Besteyi yazdıracağım kreşe gittim. Sormadığım soru kalmadı, dedektif gibi her yeri inceledim. Kreşin saibine biraz pimpirikliyim de dedim o da gülerek eyvah yandık dedi. Kesin arkamdam sorunlu bi tip geliyo demişlerdir. Ne yapayım hayatımdaki en önemli varlığımı teslim edicem yapacak bir şey yok. Ortam fena değil ama yine de bu durma ben hazır değilim. Uykularım kaçıyo. Umarım pişman olmam. Hoş başka seçeneğim de yok.
kahrolsun bağzı şeylerminyatür almayanın köln şehrinde oturuyor. lorin adında bi kızı var. ama daha resim yuklicek.
Avrupa da çocuklara yönelik çoğu sey ücretsiz zaten. bi turkiye de hersey para... sistem batsın...
planner ah planner; sabahtan beri aklımda tavuklu mantarlı kremalı bişeyler vardıııııııııı ve öğle yemeğinde kremalı mantarlı tavuklu makarna yedim
oh be.. tadı damağımda kaldı. yiyemesem bi yerim şişcekti valla.
canım çağlada çok uyanıyo ama hiç aglamıyo acaba sizinki dişten dolayımı böyle:26:gün içinde kayfi nasıl sanırım çok aglayan bir bebek degil defne..yani o zaman diş agrısı vardır canım bana öyle geliyo..şu x lerde sinirimizi bozmasalar dayanamazlar zaten
kahrolsun bağzı şeyler
hadii yaaa süperrrrafiyet olsun şekerimmm sevindim valla bugün çok şanslı günündesin demekki cicimm bunu değerlendirr
Ev için hakkınızda hayırlısı canımselam güzel anneler ve tatlı bebeler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Beğendiğimiz evi büyük ihtimalle alamıyoruz adam fiyatı biraz indirir diye düşünmüştük ama hiç inmedi. Bize de yüksek geldi hayırlısı olsun artık. Hala eşimle uzlaşmaya çalışıyolar. Orası olmazsa başka yer olur ne yapalım.
Besteyi yazdıracağım kreşe gittim. Sormadığım soru kalmadı, dedektif gibi her yeri inceledim. Kreşin saibine biraz pimpirikliyim de dedim o da gülerek eyvah yandık dedi. Kesin arkamdam sorunlu bi tip geliyo demişlerdir. Ne yapayım hayatımdaki en önemli varlığımı teslim edicem yapacak bir şey yok. Ortam fena değil ama yine de bu durma ben hazır değilim. Uykularım kaçıyo. Umarım pişman olmam. Hoş başka seçeneğim de yok.
Güzel başlayıp kötü biten gecelerimiz öyle çoktur ki...Genelde kendimi dışarda uyumuş ama eve gelince cin gibi olmuş minnoşumu; üzerimi bile değiştiremeden saatlerce göğsümde ayağımda yatağında her şartta ve her durumda saatlerce uyutmaya çalıştığımı bilirimgünaydın..
dun akşam güzel başladı kotu bitti
iş arkadaşımla eşli buluştuk. fanta gençlik festivalinin olduğu yere gittik. bilet falan almamıstık. defne arabada uyudu. onun oğlu da uyuyodu. biraz sohbet edip konsere girelim dedik. karaborsadan bilet alıp mukemmel sebnem ferah sarkılarından 3-5 tane dinledik. bu arada defne uyanmış ama babasıyla takıldılar. döndüğümüzde hala uslu uslu oturuyodu. kalktık arabada emzirdim. uyuklar gibi oldu eve girerken uyandı. yine emzirdim yatırdım ağladı, emzirip yatırdım ağladı. kaldırdım. 1 saat boyunca aralıksız ağladı. arada duruyo guluyo ilgisini bişeylere veriyo sonra bağırarak yine ağlıyo. gazı mı var dişi mi ağrıyo vs diye bi kasık dolven verdim yine zoraki içti. bi süre daha ağladı. sonra yine emerek uyudu :/ cok kotu hissediyorum kendimi. bi yandan sonunda yine emdi boşuna mı ağladı diyorum. bi yandan ağlaması iyi oldu stresini boşaltmasına izin verdim diyorum. kendimi mi kandırıyorum. sinirlerim çok bozuk. eşimle de atıştık. neden vermiyosun, meme ver de uyusun, baslicam senin eğitimine vs gibi 50 tane laf saydı. bari ondan destek görseydim bu kadar koymazdı belki de. moralim cok bozuk. tek iyi yanı 00.15 te sızdığından beri bir defa 3 gibi kalktı ve sabaha kadar uyudu sonrasında.
kısacası harika geçen bi yarım saatin diyetini ödedim dün gece.. eğlenmek bana haram..
Çok tatilim geldi ama öyle bi bölüm yok malesefmutlu_anne hanım nerde? tatile gideceğini söylediği bölümü kaçırdım mı acaba :26:
Kazancımızın büyük kısmını bakıcımıza ve temzilikçimize ayırdık bizhımmm evet canım haklısın iyi kazanıyorlar doğrusu ama hergün ve ağır koşullarda çalışıyorlar( buarada arkadaş oldunmu benle gördünmü örgülü kuzumuuu bakııımm
mutlucan sanırım işte yoğun tatilde olanlar yüzünden işlerim yoğun demişti ama sesimizi duyuyorsaaa ses ver cicimmm
valla benime agzım sulandıkısmet bir gün gelirsek banada yap banadaaaa
sen çok sanslısın biliyosun degilmiannen yanında kızın emin ellerde,akşam yemek hazır ohhh valla daha ne olsun:))
cicim sen ne iş yapıyosun:26:yaz koleksiyonu falan merak ettim:26:Ev için hakkınızda hayırlısı canımKreş için oğretmen sayısı az geldi bana ama bilemiyorum tabi pek anlamıyorum bu işlerden şimdilik:18:Umarım Bestecim çok ama çok mutlu olur
Güzel başlayıp kötü biten gecelerimiz öyle çoktur ki...Genelde kendimi dışarda uyumuş ama eve gelince cin gibi olmuş minnoşumu; üzerimi bile değiştiremeden saatlerce göğsümde ayağımda yatağında her şartta ve her durumda saatlerce uyutmaya çalıştığımı bilirimAnnelik unutulurmuş,,yoksa 2. yada 3.yü düşünmezmiş insan Defnoşun ağlamaları yeni gelecek incilerden sebeptir arkadaşım,1 haftaya müjdelersin bize
Çok tatilim geldi ama öyle bi bölüm yok malesef
Kazancımızın büyük kısmını bakıcımıza ve temzilikçimize ayırdık bizResmen onlara çalışıyoruz Temizlikçi haftada 2 gün geliyor bana ama 5 gün de gelse gelme demem Ama yine de evdeyken ellerim hep domestos kokar benim
Bu arada mor renkli leke çıkarıcı domestosu şiddetle tavsiye ederim kızlar,özellikle çok sevdiğiniz bir gömleğinizin üzerinde çıkmayan leke varsa alıp götürüyor zarar vermeden:128:Kendisi son zamanlarda favorim olduZaten bende bu temizlikçi ruhu varken ancak bunlar favorim olur(aspirin domestos marc lock...)
İşler yoğun cicim ya yeni sezonları hazırlıyoruz,daha doğrusu 2014 yaz koleksiyonlarından bir demet..Aklım sizde ama vakit de bulamıyorum,zaten bulduğumda da belli oluyordur
Sağ ol bebeğem 'bağzı' şeyler üzücü tabiicanım çağlada çok uyanıyo ama hiç aglamıyo acaba sizinki dişten dolayımı böyle:26:gün içinde kayfi nasıl sanırım çok aglayan bir bebek degil defne..yani o zaman diş agrısı vardır canım bana öyle geliyo..şu x lerde sinirimizi bozmasalar dayanamazlar zaten
valla benime agzım sulandıkısmet bir gün gelirsek banada yap banadaaaa
sen çok sanslısın biliyosun degilmiannen yanında kızın emin ellerde,akşam yemek hazır ohhh valla daha ne olsun:))
canımsın bizim burda normal fiyatlar öyle,hem çocuk hem ev işi 600-700 civarı..
ama istanbul için çok az olmalı:26:
hayırlısı olsun ilkimcim sıkma canını belki daha güzel bir ev vardır kısmetinizde
kreş içinde çok kafana takma diycem ama elinde degil biliyorum:44:inşallah beste çok mutlu olur seninde için rahat eder cnm..
kahrolsun bağzı şeyler
Ayrı yemek olayı gerçekten çok zor oluyo şu kızım da bi iştaha gele de bizimle her şeyi yese pöfffffselammmmnasılsınız kızlar:)
ben fena degilim sadece açımmmmşimdi çeyrek ekmege 75 gram tereyagı sürdüm yedim ama doymadım
birazdan pazara gidecem ama çok sıcak yaakşam ne yemek yapacam bilemiyorum:26:
çağla uyuyo birazdan uyanır,hem çağlaya hem cerene ayrı yemek yapmak beni çok yormaya başladı..
bütün günüm mutfakta geçiyosanırım seneye çok rahat edecegim çağlada büyür her yemegi ablasıyla oturur yer dimi:)
yani ben öyle ümid ediyorumdinimiz amin..
temizlikçi konuşulmuş bana gerek yok sagolsun çağla her işimi yapıyo:))
bu güne kadar 2 defa evimi temizlettim ikiside doğuma gidecegim zamanlarda
tabi bende çalışıyo olsam belkim ayda 1 gelirdi:)cimriyim ya para çıkmaz benden
cikirokkoyla aynı kafadayız
başka ne yazıyım bilemedim
Ev için hakkınızda hayırlısı canımKreş için oğretmen sayısı az geldi bana ama bilemiyorum tabi pek anlamıyorum bu işlerden şimdilik:18:Umarım Bestecim çok ama çok mutlu olur
Güzel başlayıp kötü biten gecelerimiz öyle çoktur ki...Genelde kendimi dışarda uyumuş ama eve gelince cin gibi olmuş minnoşumu; üzerimi bile değiştiremeden saatlerce göğsümde ayağımda yatağında her şartta ve her durumda saatlerce uyutmaya çalıştığımı bilirimAnnelik unutulurmuş,,yoksa 2. yada 3.yü düşünmezmiş insan Defnoşun ağlamaları yeni gelecek incilerden sebeptir arkadaşım,1 haftaya müjdelersin bize
Kazancımızın büyük kısmını bakıcımıza ve temzilikçimize ayırdık bizResmen onlara çalışıyoruz Temizlikçi haftada 2 gün geliyor bana ama 5 gün de gelse gelme demem Ama yine de evdeyken ellerim hep domestos kokar benim
Bu arada mor renkli leke çıkarıcı domestosu şiddetle tavsiye ederim kızlar,özellikle çok sevdiğiniz bir gömleğinizin üzerinde çıkmayan leke varsa alıp götürüyor zarar vermeden:128:Kendisi son zamanlarda favorim olduZaten bende bu temizlikçi ruhu varken ancak bunlar favorim olur(aspirin domestos marc lock...)
İşler yoğun cicim ya yeni sezonları hazırlıyoruz,daha doğrusu 2014 yaz koleksiyonlarından bir demet..Aklım sizde ama vakit de bulamıyorum,zaten bulduğumda da belli oluyordur
ayyy evettt şekerimmm şanslıyım şanslııımaşşallah diyeyim kendime nazar değdirmeyimmm yaparım sanada tabiii cicimm yalnız haftasonu gelirseniz daha memnun olurummm yoksamm annem kuzulara bakarken yemeğii sen yapmak zorunda kalabilirsin canımm bizde işten geliriz rahata konarızzz ohh misss
Yok artık lebron jamescicim sen ne iş yapıyosun:26:yaz koleksiyonu falan merak ettim:26:
daha önce yazdıysan veya söylediysen affet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?