Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı
ben de grafik tasarımcı olmaya karar vermiştim ama lisansı çoktaaan bitirmiş ve yüksek lisansımın sonuna gelmiştim, artık çok geçtieşim "artık çok geç, chihiro sen bu sevdadan geç" şeklinde kötü bir espri yapardı
domestosu ben de çok seviyorum ama elimde domastosu gören eşimin "çok domestik kadınsın vesselam" şeklindeki kötü kelime esprisine dayanamıyorum
kafamda eskimiş yemeni, ordan burdan fışkırmış saçaklarım, çok ovmadaktan ve yorulmaktan mütevellit şişmiş burun deliklerim, kaymış gözlüğüm, ayağımdaki "laylon" terliklerim, orasına burasına domestos dökülmüş tişörtüm ve şalvarımla yeterince ürkütücü değil miyim de, bu adam dalga geçme cüretini buluyor kendinde, anlamıyorum
Walla kim bakarsa baksın ben bakmamohhhhhh ne iyi olurdu bizim cadolozlar ne olacak peki.
babycerene veririz onları o çocuklarla ilgilensin ne de olsa tecrübeli anne
Evet biraz geç gelmiş aklına wallaben de grafik tasarımcı olmaya karar vermiştim ama lisansı çoktaaan bitirmiş ve yüksek lisansımın sonuna gelmiştim, artık çok geçtieşim "artık çok geç, chihiro sen bu sevdadan geç" şeklinde kötü bir espri yapardı
domestosu ben de çok seviyorum ama elimde domastosu gören eşimin "çok domestik kadınsın vesselam" şeklindeki kötü kelime esprisine dayanamıyorum
kafamda eskimiş yemeni, ordan burdan fışkırmış saçaklarım, çok ovmadaktan ve yorulmaktan mütevellit şişmiş burun deliklerim, kaymış gözlüğüm, ayağımdaki "laylon" terliklerim, orasına burasına domestos dökülmüş tişörtüm ve şalvarımla yeterince ürkütücü değil miyim de, bu adam dalga geçme cüretini buluyor kendinde, anlamıyorum
evet dün yaptırdık.hemoglobinimiz 13,3 güzel fakat demir depolarımız eksikmiş.ve doktorumuz persentilde sınırda diyerek mama takviyesi verdi.bebeğim gerilemiş.birde gaitada redüktan madde tahlili yaptırıcaz.ama burda olmadığı için ankaraya gönderilecek.1 yaşından sonr bebeklerin 1yada 2 kere kaka yapması gerekirmiş bizimki 3-5 nerdeyse yediklerinin hepsini kaka olarak çıkarıyor.biliyorum Rabbim beterinden korusun bunun dışında bi sıkıntımız yok ama çocukçumuza sorduğumda evet gelişim geriliği var deyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.inş. atlatıcaz güzel haberleri vericem inş.böyle işte.
ben de grafik tasarımcı olmaya karar vermiştim ama lisansı çoktaaan bitirmiş ve yüksek lisansımın sonuna gelmiştim, artık çok geçtieşim "artık çok geç, chihiro sen bu sevdadan geç" şeklinde kötü bir espri yapardı
evet dün yaptırdık.hemoglobinimiz 13,3 güzel fakat demir depolarımız eksikmiş.ve doktorumuz persentilde sınırda diyerek mama takviyesi verdi.bebeğim gerilemiş.birde gaitada redüktan madde tahlili yaptırıcaz.ama burda olmadığı için ankaraya gönderilecek.1 yaşından sonr bebeklerin 1yada 2 kere kaka yapması gerekirmiş bizimki 3-5 nerdeyse yediklerinin hepsini kaka olarak çıkarıyor.biliyorum Rabbim beterinden korusun bunun dışında bi sıkıntımız yok ama çocukçumuza sorduğumda evet gelişim geriliği var deyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.inş. atlatıcaz güzel haberleri vericem inş.böyle işte.
belimde yağdan bir "can simidi"m olduğundan batmadan yüzeyde kalabilirim
etekli mayo giyince "balerin tütüsü giymiş hipopotam"a da benzetenler çıkıyor arada
Canım insanlarla yapılan her iş zor wallabazı arkadaşlarrr bakın alıntıda yapıyorum sonra yokk ben duymadım görmedimm bilmiyorum demeyinnnn
mutlumm ne güzel işin var ya çok eğlenceli geliyor burdaaan valla tabii zor yanları vardır kesinde önemli olan insanın yaptığı işi sevmesii:) demek pastel tonlarda pantalonlar hımmm hoşmuşşş
Bende çok güldüm wallaayyy çok güldüm ivana sert mutlu.. valla bilmışsın beybi. baksana rusyaya çalışıyolarmış..
ne kaa zevkli bi işin varmış kız. hele katalog çekimlerine de katılıyo musun söle bakiim. anladın sen onu. biscolata falan hani.. hı???
Mayo bikiniden daha şişman gösteriyor,,hele etekli olunca "onlar halka değil fil" misali...giymeyin etenkli mayobelimde yağdan bir "can simidi"m olduğundan batmadan yüzeyde kalabilirim
etekli mayo giyince "balerin tütüsü giymiş hipopotam"a da benzetenler çıkıyor arada
ben ürktüm yahuuu bu nasıl bir tasvir böyleeebu halde iyi domestic demiş eşin daha ne bekliyosun öp tepene koyyy yahuuu kızma heee kızma kızmaaaa
Mayo bikiniden daha şişman gösteriyor,,hele etekli olunca "onlar halka değil fil" misali...giymeyin etenkli mayo
#eteklimayogiyilmesin
Merak ettim senin oglanin kilosu ve boyu kac cnm..
ben de merak ediyorum boyu ve kilosunu. bir an önce yazarsa biz de belki rahatlatırız. Orhan Cemal 77 cm boyunda 8800 gr. Mahir'in bilgilerini söyler misiniz?
Boy bir ay once olcturdum ve 78cm idi ...kilosuda iki hafta once olcturdum 9kg
Ne yapmak lazim bu cocuklara bilmiyorum ama ben bir haftadir menusunu yogunlastirarak veriyorum nasilmi saatlerimi alarak ve oyun oynatarak tabii bu ne kadar dogru bilmiyorum ama benim oglum onune koydugunda cok yiyen bir cocuk degil malasef bu yola basvurmak zorunda kaldim...
cardinal melon neymişKızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
yok canım gelmiyim ordan dönüşte çok işim var çamaşır bulaşık beni bekler ben almıyım:))Ordan dönüşte bana gel istersen beste sayesinde çocuklarda ne uyku düzeni kalır ne de yeme.
Üstüne sen bize para verip dönersin. Bekliyorum cicim
ohhhhhh ne iyi olurdu bizim cadolozlar ne olacak peki.
babycerene veririz onları o çocuklarla ilgilensin ne de olsa tecrübeli anne
hayali bile kötüydü be dostumben de grafik tasarımcı olmaya karar vermiştim ama lisansı çoktaaan bitirmiş ve yüksek lisansımın sonuna gelmiştim, artık çok geçtieşim "artık çok geç, chihiro sen bu sevdadan geç" şeklinde kötü bir espri yapardı
canım bende degerlerden pek anlamam ama bi çocuk zayıf diyede gelişim geriligi denmesi çok saçma geldi:44:evet dün yaptırdık.hemoglobinimiz 13,3 güzel fakat demir depolarımız eksikmiş.ve doktorumuz persentilde sınırda diyerek mama takviyesi verdi.bebeğim gerilemiş.birde gaitada redüktan madde tahlili yaptırıcaz.ama burda olmadığı için ankaraya gönderilecek.1 yaşından sonr bebeklerin 1yada 2 kere kaka yapması gerekirmiş bizimki 3-5 nerdeyse yediklerinin hepsini kaka olarak çıkarıyor.biliyorum Rabbim beterinden korusun bunun dışında bi sıkıntımız yok ama çocukçumuza sorduğumda evet gelişim geriliği var deyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.inş. atlatıcaz güzel haberleri vericem inş.böyle işte.
evet bildim:)ruslara şalvar yap mutluuuuayyy çok güldüm ivana sert mutlu.. valla bilmışsın beybi. baksana rusyaya çalışıyolarmış..
ne kaa zevkli bi işin varmış kız. hele katalog çekimlerine de katılıyo musun söle bakiim. anladın sen onu. biscolata falan hani.. hı???
beybim İstanbul dönüşü bana uğra bi gece de ben ağırlarım sizi. hatta istersen daha fazla.. kuzumun kankasını da görmüş oluruz..
belimde yağdan bir "can simidi"m olduğundan batmadan yüzeyde kalabilirim
Oglum malasef 20 dklik uykusundan uyandi tuhh yaa daha sutlac tarifine bakacaktim ..buraninda fan i olmak fena yaa bir turlu girdinmi kopamiyorsun ...hadi ben kactim zaten ben gelince millet ucuyor ben galiba topigin kaciranusuyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?