2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok güldüm ivana sert mutlu.. valla bilmışsın beybi. baksana rusyaya çalışıyolarmış..

ne kaa zevkli bi işin varmış kız. hele katalog çekimlerine de katılıyo musun söle bakiim. anladın sen onu. biscolata falan hani.. hı???

beybim İstanbul dönüşü bana uğra bi gece de ben ağırlarım sizi. hatta istersen daha fazla.. kuzumun kankasını da görmüş oluruz..

Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı

belimde yağdan bir "can simidi"m olduğundan batmadan yüzeyde kalabilirim
etekli mayo giyince "balerin tütüsü giymiş hipopotam"a da benzetenler çıkıyor arada

ayyyyyyyyyyyy o ne kız öyleeeeeeee... valla ben bile korktum senin o halini hayal ettim de...

kız mutlucan cardinal melon da ne kız? bi nevi kokteyl falan mı?
havuz taşarsa taşsın napalım. önemli olan mutlu olmak..

havuzu taşırmak dedin de; pilatese başlamaya karar verdim. henüz zamanını bilmiyoırum. haftada iki gun akşam 1 saat gidicem inşallah x men taş koymazsa. öyle işte...

ohhhhhh ne iyi olurdu bizim cadolozlar ne olacak peki.
babycerene veririz onları o çocuklarla ilgilensin ne de olsa tecrübeli anne
Walla kim bakarsa baksın ben bakmamMuza da binerdik hep birlikteÖğlen güneşinde de serinde okey oynardıkBurası çok sıcak kızlar,işin kötüsü bizim evde daha sıcakSanırım benden kaynaklanıyor bu durum nereye gitsem sıcakŞişman mıyım neyim yawO yüzden hep sulu hayallerim var benim
Evet biraz geç gelmiş aklına walla çizim yapmayı seviyorsan boş vakitlerinde çalışabilirsin dicem ama sanırım uyku haricinde pek boş vaktin yokturNeyse senin işinde güzel
Walla ev hali bu yani,yeri gelince temizlikçi olucaz yeri gelince kraliçeİş bitip bebişte uyuyunca sindirellaya dönüşebiliyorsan ne ala

dostum geçmiş olsun, üzüldüm :26:

mama takviyesini anlamadım yada nasıl bir mama anlamadım :26:
umarım atlatırsınız daha doğrusu umarım hepizim bebeği atlatır bu kilo alamama zamanlarını (amin)

mus2ab bilal, kaç kilo son olarak? Orhan Cemal 8.800 ve doktorumuz "kilosu snırda" demesine rağmen gelişim geriliği var demedi de.

offf mutlucann valla zaten tonla işim var ve yapmayıp burda takılıyommm birde üstünee ulaşılmaz hayallere daldırma biziii ama şöylekii 9 gün bayram tatili var cicimmm biliyosun dimiii

ben ürktüm yahuuu bu nasıl bir tasvir böyleee bu halde iyi domestic demiş eşin daha ne bekliyosun öp tepene koyyy yahuuu kızma heee kızma kızmaaaa

canımm ben kaçırımışım sanırım nedirki problem zayıf olmasımı sadece onun dışında yaptıkları hareketleri gelişimi falan gayet güzel yani anlattıklarını hatırladıma göre, zeynoda bazen günde 4-5 kere kaka yaptığı oluyor yani sonuçta bu kıstasmı yani çok yerse çok yapıyor yaniii bizimki üstelik 100 gr da kılo almıştı bence yok gelişim geriliği falan diye üzme hemen kendini sakın güzel haberle bekliyoruz seniii

etekli mayo giyince "balerin tütüsü giymiş hipopotam"a da benzetenler çıkıyor arada

işte bu süperdi...

talaycım bence başka bi doktora daha gösterin. hiç anlamadım. 13 demir için gayet iyi bi rakam. gelişim geriliği de nerden çıkmış. boşuna sıkma canını bence. hay allahım yaaa

Canım insanlarla yapılan her iş zor wallaGel de beğendir işin yoksa,güzel iş ama yorucu çok,hele evlenmeden önce gecem gündüzüm bile yoktu saat farkından dolayıMesleğimi seviyorum işimi değil
Bende çok güldüm wallaZevk almadığım çok yeri de var canım her iş gibiYurtdışında oluyor çekimler,
ajanslar hallediyor,ben daha geri ve küçük plandayım canım,,sadece fuarlara falan katılıyorum,,eylüle almanya var ama gidip gitmeyeceğim bile belli değil x men izin vermiyorHoş benimde kızımı bırakmam çok zor
Kariyeri değil aileyi seçtim,hiç pişman değilim ama bu işte çok iyi yerlere gelirdim evlenmeseydim
Mayo bikiniden daha şişman gösteriyor,,hele etekli olunca "onlar halka değil fil" misali...giymeyin etenkli mayo
#eteklimayogiyilmesin

Talaycım tathil sonuçlarıyla hemen başka dr.a götür Musab Bilali,değerlerden anlamam ama kaka sayısı normal bence.Demir depolarında eksiklik varsa takviye verilebilir.Gelişim geriliği de neymiş ya Bence bi yanlışlık var dr.un söylemlerinde

ben ürktüm yahuuu bu nasıl bir tasvir böyleee bu halde iyi domestic demiş eşin daha ne bekliyosun öp tepene koyyy yahuuu kızma heee kızma kızmaaaa

bütün bu tabloyu "yerleri yeni sildim. yere basmadan yürü" cümlesiyle bitirmeme bakıp, domestosun bende kafa yaptığına hükmetmiş ve "kafası bi milyon. en iyisi suyuna gideyim de başıma dert almayayım :18:" demiş de olabilir tabiki yani, yumuşak ve esprili tavırları bundan da olabilir zannımca :26:

Ahh ne guzel olurdu ..kokteylerde benden olsun hadi hayali bilem guzel..
Havuzu en cok ben yasirirdim herhalde :)) havus topu gibi suyun ustunde kalirdim kesin :))

Mayo bikiniden daha şişman gösteriyor,,hele etekli olunca "onlar halka değil fil" misali...giymeyin etenkli mayo
#eteklimayogiyilmesin

"onlar halka değil fil" deyince aklıma kara senaryo geldi.

biraz daha kilo alırsam ve Orhan Cemal'i hayvanat bahçesine gezidirmeye götürürsem ve annesinin "yavrum bak fil" dediği çocuk bana bakarsa ve annesi de ona "yavrum kafesin dışındaki değil içindeki file bakacaksın" derseeeeeeee :18::18::18:

ay ben, bir koşu yüzme kursuna yazılayıııımm

Degerleriniz bana iyi geldi cnm, kaka sayisida her yaptiginin miktarina gore degisir bence bizimkide 2 veya 3 kez yapiyor ve az miktarda yapar ben hic bezini tasircak seviyede yaptigini gormedim mesela ..sizde nasil cnm az az yapiyorsa sayiya bence cok takilma derim..
Benim oglanda topigin az kilolu bebeklerinden bizde gelisim geriliginden supelenerek randevu aldik 4 eylulde gidicez bu konuda endiseme goturdugun child visitor da katildi yoksa randuvu almak zor burda...
Merak ettim senin oglanin kilosu ve boyu kac cnm..

ben de merak ediyorum boyu ve kilosunu. bir an önce yazarsa biz de belki rahatlatırız. Orhan Cemal 77 cm boyunda 8800 gr. Mahir'in bilgilerini söyler misiniz?

Boy bir ay once olcturdum ve 78cm idi ...kilosuda iki hafta once olcturdum 9kg
Ne yapmak lazim bu cocuklara bilmiyorum ama ben bir haftadir menusunu yogunlastirarak veriyorum nasilmi saatlerimi alarak ve oyun oynatarak tabii bu ne kadar dogru bilmiyorum ama benim oglum onune koydugunda cok yiyen bir cocuk degil malasef bu yola basvurmak zorunda kaldim...

Oglum malasef 20 dklik uykusundan uyandi tuhh yaa daha sutlac tarifine bakacaktim ..buraninda fan i olmak fena yaa bir turlu girdinmi kopamiyorsun ...hadi ben kactim zaten ben gelince millet ucuyor ben galiba topigin kaciranusuyum :))

boyu da kilosu da Orhan Cemal'e çok benziyor

bizim oğlan da, canı isteince gerçekten çok yiyen bir çocuk. sabah az yerse öğlen çok yer, öğlen az yerse akşam çok yer. yani yemesinde sorun yok ama kilo almıyor işte meyveyi biraz az yiyiyor daha doğrusu oyun ve uykudan fırsat olmuyor yemeye. ben de annemden rica ettim, bahçede oynarken eline bir armut dilimi yada erik vs versin diye. gezinirken meyveyi çok güzel yiyiyor da sütlü tatlıları ağzına sürmüyor ama

cardinal melon neymişben bilmedigim şeyi istemem:)ben bi kola alıyımyanınada iskenderrr
elele tutuşup havuza atlamakmıııcikirokkonun elini ben tutmam kesin boğar beni
Ordan dönüşte bana gel istersen beste sayesinde çocuklarda ne uyku düzeni kalır ne de yeme.
Üstüne sen bize para verip dönersin. Bekliyorum cicim
yok canım gelmiyim ordan dönüşte çok işim var çamaşır bulaşık beni bekler ben almıyım:))
ohhhhhh ne iyi olurdu bizim cadolozlar ne olacak peki.
babycerene veririz onları o çocuklarla ilgilensin ne de olsa tecrübeli anne
tabi bakarım neden olmasın hatta çok isterim ama neden herkes kendi çocuguna bakmıyo
zaten bende 2 tane var:)
hayali bile kötüydü be dostumsakın eniştemizin karşısına bi daha öyle çıkma:)
yani bu boşanma sebebi bile olabilir100 de 100 sen kusurlu sayılırsın

canım bende degerlerden pek anlamam ama bi çocuk zayıf diyede gelişim geriligi denmesi çok saçma geldi:44:
bencde başka bi doktora göster canım..güzel haberlerini bekliyoruz..
evet bildim:)ruslara şalvar yap mutluuuuüstünede içki resmi bas bak nasıl kapış kapış gidiyo:))
soğuk nevaleler ne olacak
altınada ismimi yaz nede olsa benim tasarımım

Oglum malasef 20 dklik uykusundan uyandi tuhh yaa daha sutlac tarifine bakacaktim ..buraninda fan i olmak fena yaa bir turlu girdinmi kopamiyorsun ...hadi ben kactim zaten ben gelince millet ucuyor ben galiba topigin kaciranusuyum :))

evet melegim buraya girince kopmak mümkün olmuyo:)
mahirimde ne az uyumuş öyle:18:biz bi yatsak 5 saatten önce kalkmazdık dimi:)
keşke onların yerinde biz olsaydık

pazara gittim geldimsalatalık 1 lira,domates 1 lira,patlıcan 0.75 kuruş,bamya 8 lira
muz 4 lira,maydonoz nane 1 lira gel vatandaş gel taze meyve sebze gelll
çok sıcak
belim agırıyokarnım açakşam yemek yapmadım
biz ne yiyecezzzzimdattttttt
herkes 1 tabak yemek verse akşama doyardık
acelesinden mercimekli bulgurmu yapsamyanınada salata olmazmı,olur olurrr
ben kaçarrrrr

Peeef bugun cok kaynatmışşınız ben yokum dıemıAz once okuyabıldım hepsınıMutlunun tarıfı kopyaladım.mutlu kuzum bu tarıfler hangı sıteyı takıp edıon?bu arada bende ısınımerak edıodum ama soramıodum ılgınçmış.bu araa geylerı cok severım.keske gey arkadasım olsa...unıde vardı bı tane cok eglence gercekten dost olabılen tıpler...Bız yıne kızımla aynı anda hasta olduk dun onu bugunde kendımı dr a goturdum.drcum çok anlayışlıydı bebege bakıcak yok herhalde ıstersenız hemen topalanmanız ıcın bı ıgne vuralım dedı.hemen kabul ettım.sonra da bı uykubastırdıkı anlatamam bayılcak gıbıydım oğlende.aklahtan kuşum bugun halimi anladı 2 saat uyudu bende yanında baya bı içim gecmiş.ama sahıden toparlanmış uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…