günaydın..
dun akşam güzel başladı kotu bitti
iş arkadaşımla eşli buluştuk. fanta gençlik festivalinin olduğu yere gittik. bilet falan almamıstık. defne arabada uyudu. onun oğlu da uyuyodu. biraz sohbet edip konsere girelim dedik. karaborsadan bilet alıp mukemmel sebnem ferah sarkılarından 3-5 tane dinledik. bu arada defne uyanmış ama babasıyla takıldılar. döndüğümüzde hala uslu uslu oturuyodu. kalktık arabada emzirdim. uyuklar gibi oldu eve girerken uyandı. yine emzirdim yatırdım ağladı, emzirip yatırdım ağladı. kaldırdım. 1 saat boyunca aralıksız ağladı. arada duruyo guluyo ilgisini bişeylere veriyo sonra bağırarak yine ağlıyo. gazı mı var dişi mi ağrıyo vs diye bi kasık dolven verdim yine zoraki içti. bi süre daha ağladı. sonra yine emerek uyudu :/ cok kotu hissediyorum kendimi. bi yandan sonunda yine emdi boşuna mı ağladı diyorum. bi yandan ağlaması iyi oldu stresini boşaltmasına izin verdim diyorum. kendimi mi kandırıyorum. sinirlerim çok bozuk. eşimle de atıştık. neden vermiyosun, meme ver de uyusun, baslicam senin eğitimine vs gibi 50 tane laf saydı. bari ondan destek görseydim bu kadar koymazdı belki de. moralim cok bozuk. tek iyi yanı 00.15 te sızdığından beri bir defa 3 gibi kalktı ve sabaha kadar uyudu sonrasında.
kısacası harika geçen bi yarım saatin diyetini ödedim dün gece.. eğlenmek bana haram..
bu akşam yemeğe misafirim var, eşimin işyerinden bir arkadaşı başka bir şehre taşınıyorlar haftasonu bizde bu akşam yemeğe davet ettik ama haftaiçi yemekli misafir işi tam bir delilik gerçektencuma günleri temizlikçi geliyor bize ama misafir gelecek diye dünde çağırdım ohh miss gibi olmuş ev akşam soğuk mezelerimi yaptık annemle karnıyarıkta hazır bugün fırına atıcaz, çorbayı, pilavı ve fırında kaşarlı mantarlı tavuğuda annem yapacak eee sen neyaptın demeyin bütün akşam mutfaktaydım resmen bütün soğuk mezeleri ben yaptım ve incir tatlısı ki kendisi bizim evin favorisi oldu tarifini burdan almıştım birara çok meşhurdu hanı eşm normalde tatlı sevmez ve yemez ama birtek buna bayılıyor ve yiyor yani tatlımda hazırr, yemeğe gelecek bir misafir iki günü götürüyor resmen ya işte te çok işim var ve çok yorgunumm, Allahtan Zeyno akşamın 9 unda uyududa rahat rahat hallettim herşeyi:) öylee iştee bakalım inşş güzel bir akşam olur ben hala misafir ağırlayacağım zaman çok panik ve telaş oluyorummdaa:18:
hımmm, eve temizlik için yardımcı geliyor demek. benim yardımcım yok biliyor musunuz ablalar
hayır, faakir olduğumuz için değil, çok konuştukları içinneden çocuğum yokmuş, kocam mı istemiyormuş, kısırlık tedavisi mi görüyormuşum, annemin eltileri ve görümcelerinin kaç çocuğu varmış, eşimle rahmetli ablası arasında neden 19 yaş varmış, görümcem neden genç yaşında vefat etmiş, çocuklarına kim bakıyormuş vs vs vs
sizinki de böyle modellerden mi PLANNER hanım?
ayyyy, yine çok konuştum. yemekleriniz kulağa hoş geliyor, damağa da hoş gelir eminim
çalışan baaayan olarak haftaiçi yemekli misafir almak tabiki zordur, yine iyi toparlamışsınız diyorum
günaydın canım ve herksee günaydınnn....
canım öyle deme lütfen ya eğlenmek niye harammış sonuçta dışarı çıkmasanızda defnoş yine ağlayıp huzursuz olabilirdi bence dişleri zorluyor onu canım ya istersen diş olayı geçsin ki ozaman daha rahat ve huzurlu olduğunda denersin memeyi azaltmayı bu şekilde ikinizde daha çok yıpranıyorsunuz ama ne güzelkii sabaha kadar bir kere uyanmış bak buda harika bir gelişim değilmi ama belkide yazdıklarındaki gibi ağladığı için stresini boşalttı ve güzel uyudu minnoş olamazmı...
kesinlikle doğru
bu akşam yemeğe misafirim var, eşimin işyerinden bir arkadaşı başka bir şehre taşınıyorlar haftasonu bizde bu akşam yemeğe davet ettik ama haftaiçi yemekli misafir işi tam bir delilik gerçektencuma günleri temizlikçi geliyor bize ama misafir gelecek diye dünde çağırdım ohh miss gibi olmuş ev akşam soğuk mezelerimi yaptık annemle karnıyarıkta hazır bugün fırına atıcaz, çorbayı, pilavı ve fırında kaşarlı mantarlı tavuğuda annem yapacak eee sen neyaptın demeyin bütün akşam mutfaktaydım resmen bütün soğuk mezeleri ben yaptım ve incir tatlısı ki kendisi bizim evin favorisi oldu tarifini burdan almıştım birara çok meşhurdu hanı eşm normalde tatlı sevmez ve yemez ama birtek buna bayılıyor ve yiyor yani tatlımda hazırr, yemeğe gelecek bir misafir iki günü götürüyor resmen ya işte te çok işim var ve çok yorgunumm, Allahtan Zeyno akşamın 9 unda uyududa rahat rahat hallettim herşeyi:) öylee iştee bakalım inşş güzel bir akşam olur ben hala misafir ağırlayacağım zaman çok panik ve telaş oluyorummdaa:18:
belkim sadece düne özel bir durumdur. belkim konser gürültüsü biraz rahatsız etmiştir hani aşırı uyaran vs olayı :26:
ayrıca, daha yeni Galata'ya eğlenmeye gitmemişmiydiniz sizaylar öce miydi :26: pardon
hımmm, eve temizlik için yardımcı geliyor demek. benim yardımcım yok biliyor musunuz ablalar
hayır, faakir olduğumuz için değil, çok konuştukları içinneden çocuğum yokmuş, kocam mı istemiyormuş, kısırlık tedavisi mi görüyormuşum, annemin eltileri ve görümcelerinin kaç çocuğu varmış, eşimle rahmetli ablası arasında neden 19 yaş varmış, görümcem neden genç yaşında vefat etmiş, çocuklarına kim bakıyormuş vs vs vs
sizinki de böyle modellerden mi PLANNER hanım?
ayyyy, yine çok konuştum. yemekleriniz kulağa hoş geliyor, damağa da hoş gelir eminim
çalışan baaayan olarak haftaiçi yemekli misafir almak tabiki zordur, yine iyi toparlamışsınız diyorum
o ev sahibini Allah'a havale ediyorum. bu ne insafsızlıkbuarada bu yardımcı konusunda bir şey anlatmak istiyorum annemle Zeyno parka çıkıyor ya site bahçesine orda tabi bebekli kadınlarla sohbet muhabbet, bir kadınla tanışmış bir eve yardımcı olarak geliyormuş işte evin sahibi kadın belinden ameliyat olmuş iki tanede çocuğu varmış yardımcı hergün geliyormuş sabah 8.30 akşam 6.00 ve aldığı maaş ne biliyormusunuz 600 lira ya şaka gibi duyunca öyle üzülmüşki annemde düşünsene nasılda emeğini çalıyor kadının sonuçta hergün gelip evin her işini kadıncağız yapıyor üstelik çocuklara bakıyor ve aldığı para 600 liraeee normalde haftada bir gün temizliğe gitse bile ayda 400-500 alır zaten yani, ee evi yakınmış otobüz parası vermiyorum bari napayım ek bir gelir işte diyormuş, o ev sahibini allaha havale ettim gerçekten
o ev sahibini Allah'a havale ediyorum. bu ne insafsızlıkbana en son 2 yıl önce yardımcı gelmişti ve 1 gün için 100 lira almıştı
chihiro albümümdeki resimleri görebilmen için arkadaş olmamız gerekiyor cicimm
selam güzel anneler ve tatlı bebeler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Beğendiğimiz evi büyük ihtimalle alamıyoruz adam fiyatı biraz indirir diye düşünmüştük ama hiç inmedi. Bize de yüksek geldi hayırlısı olsun artık. Hala eşimle uzlaşmaya çalışıyolar. Orası olmazsa başka yer olur ne yapalım.
Besteyi yazdıracağım kreşe gittim. Sormadığım soru kalmadı, dedektif gibi her yeri inceledim. Kreşin saibine biraz pimpirikliyim de dedim o da gülerek eyvah yandık dedi. Kesin arkamdam sorunlu bi tip geliyo demişlerdir. Ne yapayım hayatımdaki en önemli varlığımı teslim edicem yapacak bir şey yok. Ortam fena değil ama yine de bu durma ben hazır değilim. Uykularım kaçıyo. Umarım pişman olmam. Hoş başka seçeneğim de yok.
selam güzel anneler ve tatlı bebeler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Beğendiğimiz evi büyük ihtimalle alamıyoruz adam fiyatı biraz indirir diye düşünmüştük ama hiç inmedi. Bize de yüksek geldi hayırlısı olsun artık. Hala eşimle uzlaşmaya çalışıyolar. Orası olmazsa başka yer olur ne yapalım.
Besteyi yazdıracağım kreşe gittim. Sormadığım soru kalmadı, dedektif gibi her yeri inceledim. Kreşin saibine biraz pimpirikliyim de dedim o da gülerek eyvah yandık dedi. Kesin arkamdam sorunlu bi tip geliyo demişlerdir. Ne yapayım hayatımdaki en önemli varlığımı teslim edicem yapacak bir şey yok. Ortam fena değil ama yine de bu durma ben hazır değilim. Uykularım kaçıyo. Umarım pişman olmam. Hoş başka seçeneğim de yok.
evet cicim senin albümün herkese açık onları özel yapsan iyi olurrr benceeeeebenim albümlerim "herkese açık" sanıyordum :26:
ama isterseniz arkadaşlık isteği gönderiniz ben de kabul ederim
canım ev için hayırlısı olsun. takma kafana boşver..
kreş için de umarım dilediğin gibi olur beste çok mutlu olur. anlatsana biraz. nasıldı temizlik, öğretmenler vs. neler sordun. neden eyvah diyo ki... herhalde pimpirikli olcaz. deli mi ne.. ücret vs nasıl? yarım gun mu kalacak?
canım hayırlısı ne ise o olsun inş belkide anlaşırlar belki dahadaa beğeneceğinn bir ev seni bekliyordurrrbestecikte kreşli olacak demek ama bakıcıyada bıraksan aynı kaygıyı duyacaksın canım bu kaygılar hiç bitmeyecekki bizdeee inşş rahat ve mutlu olur bestecik, ayrıca ince ince sorup sorgulaman kaçınılmaz yani bunu niye yadırgıyorlarki demekki herkes böyle yapmıyor cicimmm:26:
evet cicim senin albümün herkese açık onları özel yapsan iyi olurrr benceeeee
yalnız senin 2 sene önce 100 lira fazla geldii bana cicim şuanda ortalama 100-150 falan zaten
hımmm, 2. evini nasıl aldığını ve mevcut araba kredisini nasıl ödediği şimdi anlaşıldı :26: günde 100 lira kazansa... "ekistıra" baklava ve mantı da yapıyordu ama dediğim, onlar ekistıraya giriyordu :44: hımmm, hesaplıyoruuuum
neeeeeetemizlikçim benden fazla kazanıyormuuuuşşş
not: fena halde ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?